با برنامه دیگه ای امتحان کنید .
سلام دوستان گلم . شاد باشید .
یه گوشی هواوی Y520 بهم مراجعه شد برای روت کردن . با برنامه Kingo ROOT اقدام به روت کردم و درایورهاشم شناخت . اما روت نشد . مشگل از کجاست ؟ ممنون
|
Aaron Swartz (14-06-16), mohammad- (15-06-16), unlimited (14-06-16)
با برنامه های دیگری هم امتحان کردم اما نشده
Aaron Swartz (14-06-16), mohammad- (15-06-16), unlimited (14-06-16)
امید جان برنامه باید ریجستر بشه . چجوری ریجستر کنم ؟ . ممنون
|
من که گشتم نیس. من خواستم مدل y530 رو روت کنم هر کاری کردم نشد. نمیتونید پیداش کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم باید بوتلودر رو انلاک کنم چون اینجوری شنیدم.
صبر کنید وحید عزیز پاسختون رو میدند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VAhid_El @
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز چند تا روش رو پیشنهاد میکنم شما به ترتیب امتحان کنید و نتیجه رو بگید.
روش اول
اولین و ساده ترین روش استفاده از نرذم افزار iRoot برای داخل خود گوشی هستش که با نصب اون میتونید گوشیتون رو به راحتی هر چه تمام تر روت کنید.
برای این منظور خیلی راحت این فایل رو دانلود و نصب کنید.
بعد از نصب و باز کردن نرم افزار داخل گوشی، نرم افزار بررسی میکنه تا ببینه گوشی شما روت هست یا نه و مسلماً اگه گوشیتون روت نباشه بهتون اعللام میکنه.
در مرحله بعد گزینه root now که ظاهر میشه رو بزنید و منتظر بمونید تا عملیات روت انجام بشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بعد از انجام عملیات نتیجه به صورت عکس بالا شد گوشی شما روت شده و مشکلی دیگه نخواهید داشت و دسترسی سوپر یوزر دارید.
روش دوم
تو این روش شما نسخه تحت ویندوز همین نرم افزار Vroot رو تست خواهید کرد.
برای شروع ابتدا از طریق این لینک نرم افزار تحت ویندوز رو دانلود کنید.
حالت USB Debugging رو داخل گوشیتون فعال کنید.
برنامه رو نصب کنید و اجرا کنید.
گوشیتون رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید. در این حال تصویری مثل عکس زیر رو باید ببیند:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با زدن دکمه root گوشیتون به راحتی روت میشه.
البته این نرم افزار خودش به صورت خودکار موقع اجرا چند نرم افزار دیگه رو روی گوشیتون نصب میکنه که میتونید بعد از تموم شدن مراحل روت اون ها رو پاک کنید.
شما فعلا این دو روش رو تست کنید تا ببینیم نتیجه چی میشه. بنده خودم با استفاده از این روش دوم گوشی های هواوی زیادی رو روت کردم و فکر میکنم رو گوشی شما هم جواب بده. اگه جواب نداد اعلام کنید تا بریم سراغ روشهای پیشرفته تر و بوت لودر رو آنلاک کنیم.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
Aaron Swartz (17-07-16), AMD>INTEL (17-07-16), Ghaioom (17-07-16), M A H R A D (18-07-16), unlimited (18-07-16)
وحید جان ضمن تشکر از راهنمایی خوبت . ممنون میشم در رابطه با روشهای پیشرفته تر روت و همچنین آنلاک کردن بوت لودر نیز توضیحاتی بدی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط unlimited در تاریخ 18-07-16 انجام شده است
VAhid_El (18-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks