سلام میخواستم بدونم اس6 64 گیگ بهتره یا الجی جی 4؟!راستش سرعت و کیفیت و اینده نگری برام بیشتر مهمه هست چون من یک گوشی رو چند سال دارم و عوض نمیکنم!!!
سلام میخواستم بدونم اس6 64 گیگ بهتره یا الجی جی 4؟!راستش سرعت و کیفیت و اینده نگری برام بیشتر مهمه هست چون من یک گوشی رو چند سال دارم و عوض نمیکنم!!!
|
رضا جان ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دو هر2 پرچم دارن و مشخصاتی خیلی بهم نزدیکن .... فقط توی باند ارتباطی 3G , 4G یخورده تفاوت دارن (سامسونگ بهتر عمل کرده )
سامسونگ صفحش کوچیک تره و خوش دست تره ...
پردازنده سامسونگ سرعت بیشتری داره ...
ولی الجی ,رم میخوره ... و دوربین سلفیش 8 هستش ولی سامسونگ 5
خیلی سخته ... ولی اگه خودم بخوام بخرم ترجیح میدم مدل الجی که پشتش چرم به رنگ مارون تیره هست رو بخرم ....
AMD>INTEL (05-09-15)
اما اقا مرصاد من از سرعت پایین جی 4 میترسم!!! چون من یک گوشی رو لااقل تا 6 7 سال دارم!!!
پس s6 بگیرینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اس 6 64 گیگ با گارانتی چنده؟!
لیست قیمت گوشی موبایل + مشاوره تخصصی رایگان خرید | آپدیت: 8 شهریوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
64 فعلا موجود نیست ... 32 هست که قیمت توی سایت هست.
|
ضمنا پردازنده اس 6 چند درصد قوی تر از جی 4 هست؟!
ببینید .... شما فقط روی کاغذ رو نبین .... شما عملکرد رو هم ببینید ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نوع کاربریت رو + انتظاری که از گوشی داری رو ببین .... و نهایتا نرم افزار هایی که نصب میکنی ...
هر2تاش انجام میده .... مگه چقدر اختلاف دارن؟1؟! خیلی کم ...
این تفاوت انقدر زیاد نیست ... که بخواین بگیم s6 دوبرابر الجی هست ....
david-ebi (05-09-15)
ضمنا پردازنده اس 6 چند درصد قوی تر از جی 4 هست؟!
دوستان راهنمایی نکردید!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks