ممکنه با تعویض سیم کارت درست بشه . چون با سیم کارت های دیگه مشکل نداره ایراد سوکت سیم کارت نمیتونه باشه . فکر کنم با سوزوندن سیم کارت و تحویل سیم کارت نو مشکل حل بشه و...
ممکنه با تعویض سیم کارت درست بشه . چون با سیم کارت های دیگه مشکل نداره ایراد سوکت سیم کارت نمیتونه باشه . فکر کنم با سوزوندن سیم کارت و تحویل سیم کارت نو مشکل حل بشه و...
unlimited (30-08-16)
|
اینکار رو کردم و سیم جدید گرفتم . دو سه روزی خوب بود ولی دوباره مشگل پیدا کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی عجیبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا امید جان کلافم کرده . تو کانکتورای گوشی هر سیم کارتی رو قبول میکنه و مشگلی نداره این سیم برامم این سیم مهمه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم وحید جان حرفشون درسته .به گفته خودتون با تغییر رام هم این مشکل بوجود اومده /.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله با تغییر رام بوجود اومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VAhid_El (31-08-16)
|
پس به پیشنهاد وحید جان عمل کنید . باید یک رام بدون مشکل روی اسمارت فون بریزید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks