بصورت دستی کپی کنید ببینید جواب میده
درود
برای لومیا 730 SD کارت جدید گرفتم قبلی 2 گیگ بود و چون احتمال میدادم app ها رو نمیشه رو sd کارت جدید کپی کرد app زیادی نصب نکرده بودم
اما دوست دارم بدونم راهی هست واسه کپی app ها به sd کارت جدید ؟ یا باید دوباره نصب کنمشون ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
M3RS4D 50062 (02-10-15)
یکسری نرم افزار هم برای clone میکرو sd هست .
Clone a SD-Card / Kloon een SD-Kaart
M3RS4D 50062 (02-10-15), Mehrdad.A 88 (02-10-15)
قبلا دستی امتحان کردم یک فولدر مخفی بود به اسم WPapp که کپی کردم ولی نشد
پس به طور عادی نمیشه چی بد
فک کنم ایده خوبی باشه اینو تو صدای کابر وین فون مطرح کنم
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 03-10-15 انجام شده است
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
روش درستش رو لینک دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (03-10-15)
آره دیدم مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منطورم این بود مایکروسافت یک همچین امکانی رو تو یکی از برنامه های خودش مثلا به نرم افزار phone companion اضافه کنه که با چند کلیک کار انجام بشه
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks