احتمالا فرکانس مونیتور تنظیم نیست یا درایور کارت گرافیک درست نصب نشده با تنظیم مجدد فرکانس مونیتور اگه مشکل رفع نشد از درایور جدید کارت گرافیک استفاده کنید . توصیه میشه که برای مدت طولانی از stand by استفاده نکنید.
موفق باشید.
دوستان سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چند روزیه که وقتی کامپسوتر رو Stand By میکنم بعدش که میام از حالت Stand By درش بیارم با یه پیغام مواجه میشم که ازش عکس گرفتم و در زیر میتونید مشاهده کنید. بعد از 20 ثانیه مانیوتور خاموش میشه و بعد از حدود 1 دقیقه کامپیوتر ریستارت میشه به نظر شما مشکل کجاست؟
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
============
life is a road and you are its passengers
so ,
be careful about the value of your times ,
maybe you wont be in the road tomorrow
============
|
احتمالا فرکانس مونیتور تنظیم نیست یا درایور کارت گرافیک درست نصب نشده با تنظیم مجدد فرکانس مونیتور اگه مشکل رفع نشد از درایور جدید کارت گرافیک استفاده کنید . توصیه میشه که برای مدت طولانی از stand by استفاده نکنید.
موفق باشید.
CENTRALPC (30-08-07)
اینو امتحان کن :
Right Clock On Desktop > Properties > Settings > Advance > Monitor
حالا مقدار Screen refresh rate رو تغییر بدید ( مقدارش رو کمتر کنید)
سپاس
CENTRALPC (30-08-07)
ممنون از همگی من هم درایورش رو نصب کردم و هم فرکانس رو آوردم پایین ولی باز هم همونه
قبلا اینطوری نبود نمیدونم 2 هفته ای هستش که اینطوری شده
============
so ,
============
کارت گرافیک تون رو مجددا نصب کنید
مهراد جان این کار رو هم کردم ولی درست نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
============
so ,
============
|
مانتیوتر هم نصب کردی ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CENTRALPC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی به اسم دیفالت مانیتور میشناسه یا اسم مانیتور رو مینویسه
مانیتورتون چیه؟
Meghdare HF (Horizontal Frequency) ro kamtar kon . az tarighe khode monitor !
(bebakhshid ke finglish neveshtam ! )
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
M A H R A D (08-09-07), MOHGOLD (14-10-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks