به این میگن یه موس ارگونومیک ...
منبع یادت نره بهنام جان ...
ر صنعت كامپيوتر هر روزه شاهده يك تحول عظيم در زمينه قطعات مختلف هستيم. پردازندهها، كارتهاي گرافيكي، حافظهها و غيره در چند سال گذشته تغييرات اساسي داشتهاند. اما آيا تا بحال در زمينه پيشرفت قطعاتي نظير كيبورد و موس اخباري شنيدهايد؟ بطور قطع افراد اندكي هستند كه به اين سوال پاسخ مثبت ميدهند. ولي بايد اين واقعيت را پذيرفت كه قطعاتي نظير كيبورد و موس نيز در اين چند سال اخير تحولات عظيمي داشتهاند كه كمتر كسي به آن توجه كرده است. در اين مقاله در مورد يك مدل موس شركت لاجيتك (Logitech) صحبت مي كنيم كه از تكنولوژيهاي فوقالعاده پيشرفته و جديدي استفاده كرده است. قبل از هر چيز لازم است دليل توسعه اين تكنولوژي و فايده استفاده از آن را شرح دهيم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروزه بطور كلي تعداد عكسهاي ديجيتالي و فايلهاي موسيقي ذخيره شده در ديسكهاي سخت افزايش يافته است و هدف اكثريت مردم از روشن كردن كامپيوترشان در هر زمان تنها 6 كاربرد خاص است. طبق آمار كاربران ويندوز در هر 50 ثانيه يك پنجره در داخل ويندوز باز مي كنند كه در اين پنجرهها فايلها و فلدرهاي متعددي قرار دارند. اين فايل ها و فلدرها شامل اطلاعات مورد نياز كاربران است و همچنين طبق اين آمار افراد تقريباً در طي اين 8 ساعت حداقل 26 مرتبه كليد Scroll موس خود را ميچرخانند.
منبع آواژنگ
اكنون با توجه به اهميت موس در كامپيوتر، شركت لاجيتك، كه برترين سازنده موس در جهان است، بواسطه 2 سال تحقيق و پژوهش دو ويژگي مهم را به موسهاي خود اضافه كرده است. ويژگي MicroGear, Precision Scroll Wheel و Smart Shift سبب شده تا موسهاي كه داراي اين ويژگي هستند شهرت خاصي را در دنياي كامپيوتر بدست آورند. تكنولوژي MicroGear اجازه ميدهد تا هر دو Scroll موس در ميان هزارن سطر صفحات گسترده با دقت و سرعت بيشتري بچرخند. تكنولوژي Smart Shift برنامه كاربردي در حال اجرا را شناسايي ميكند و با توجه به نياز آن برنامه دكمههاي موس را در دو روش مختلف تنظيم ميكند. اين دو نوآوري سبب ميشود تا كاربران كامپيوتر بتوانند راحتتر و سريع تر از Scroll موس بهره گيرند.
بطور كلي ويژگي Scroll در سال 1990 ميلادي براي موس ها معرفي شد كه تنها اجازه حركت بطور عمودي را به كاربران كامپيوتر ميداد و بعد از گذشت چند سال ويژگي حركت بطور افقي نيز به آنها اضافه شد. در آن زمان حركت توسط Scroll بسيار آهسته انجام ميگرفت. اما با گذشت زمان شركت Logitech سنسورهاي چرخشي مكانيكي موسها را با اپتيكهاي كه داراي دقت بالايي بودند جايگزين كرد و دقت حركت موس را بطور چشمگيري افزايش داد. در سال 2004 ميلادي شركت لاجيتك تكنولوژي Tilt Wheel Plus Zoom را معرفي و حركت Side-to-Side و قابليت بزرگ نمايي Zoom-in / Zoom-out را به محصولاتش اضافه نمود. اين ويژگي براي صفحات گسترده و تصاوير پيچيده بسيار مناسب بود. اما با همه اين پيشرفتها پيدا كردن يك آهنگ ويژه از ميان هزاران آلبوم خوانندههاي مختلف و يا انتخاب يك فايل شخصي از ميان يك فلدر با هزاران فايل و فلدر ديگر هنوز دشوار بود. اما تكنولوژي Logitech MicroGear Precision Scroll Wheel اين نقصان را برطرف نمود.
بطور كلي براي حركت در بين اسناد فايلها و فلدرها تكنولوژي MicroGear به دو روش عمل ميكند. اين دو روش Free-Spin و Click-to-Click نام دارند كه در ادامه در مورد آنها توضيحاتي ارائه ميكنيم.
Free-Spin: در روش Free-Spin مكانيزم عملكرد به همان صورت قبل است، يعني زمانيكه دكمه Scroll موس را به داخل فشار ميدهيم Scroll به مدت 7 ثانيه به سمت بالا و يا پايين با سرعت فوقالعادهي حركت ميكند. در اين روش تقريباً هيچگونه اصطحكاكي ايجاد نميشود.
Click-to-Click: روش ديگر Click-to-Click نام دارد و به كاربر اجازه ميدهد تا موس را در مسافتهاي كم نظير سطرهاي يك صفحه عريض شخصي يا فواصل عمودي كم در صفحات وب، اسناد و مدارك نيز با دقت بالايي حركت دهد. سوئيچ كردن بين اين دو روش ميتواند بصورت دستي و يا بطور اتوماتيك توسط تكنولوژي Smart Shift انجام گيرد.
تكنولوژي Smart Shift
تكنولوژي Smart Shift برنامه كاربردي در حال اجرا را شناسايي ميكند و بطور اتوماتيك مناسبترين روش حركت موس را در آن برنامه خاص تشخيص ميدهد. براي مثال زمانيكه شما برنامه Microsoft Word را اجرا ميكنيدو يا در حال تماشاي عكس در فلدر My Photo هستيد، بطور قطع كاربر تمايل دارد كه موس بصورت آهسته حركت كند. بنابراين موس بطور اتوماتيك اين موضوع را تشخيص داده و دكمه Scroll را در وضعيت Click-to-Click تنظيم ميكند. در برخي از برنامههاي كاربردي نظير Microsoft Excel شركت لاجيتك سرعت موس را متغيير تنظيم كرده است يعني اگر كاربر Scroll را سريع بچرخاند موس در وضعيت Free-Spin تنظيم ميشود و اما اگر كاربر موس را آهستهتر بچرخاند آن در وضعيت Click-to-Click تنظيم ميشود. بطور كلي با نرمافزار SetPoint كه همراه موسهاي شركت لاجيتك است كاربران ميتوانند وضعيت سرعت حركت Scroll را براي هرگونه برنامه كاربردي تنظيم كنند.
براي آنكه موس را به وضعيت Free-Spin تغيير حالت دهيد فقط لازم است كه ضامن چرخدنده داخلي را قطع كنيم، تا كمي گلوله فلزي نصب شده در بازوي ضامن چرخدنده سفت شود.
زمانيكه كاربر به Scroll ضربهي وارد ميكند اين حركت سريعاً تشخيص داده ميشود. سيگنال Smart Shift از يك ريزپردازندهي كه در حقيقت يك سويچ حالت جامد يا H-Bridge است و درون موس قرار گرفته صادر ميشود. اين سيگنال اجازه ميدهد ريزپردازنده موتور موس را روشن و يا خاموش و همچنين جهت چرخش موس را معكوس كند. زمانيكه پردازنده فعال ميشود H-Bridge يك جريان الكتريكي كوچكي را براي موتور جريان مستقيم بكار ميگيرد. برخلاف موتورهاي چرخشي كه در هر ثانيه 100 الي 1000 دور ميچرخند محور مركزي اين موتور فقط 275 درجه گردش ميكند. تغيير وضعيت از حالت Free-Spin به Click-to-Click كمتر از 40 ميلي ثانيه طول ميكشد. (يعني 40 هزارم يك ثانيه، كمتر از يك چشم بهم زدن). لازم بذكر است كه جريان مورد استفاده براي اين عملكرد بسيار اندك است و باعث كاهش طول عمر باطري موسهاي بيسيم نميشود.
اكنون در مورد يكي از موسهاي شركت لاجيتك كه از اين ويژگيها استفاده مي كنند صحبت كنيم:
Logitech® MX™ Revolution
بالاترين سرعت و دقيقترين بازخواني توسط ماوس MX™ Revolution لاجيتک، توانايی کنترل و هدايت بيشتر در فعاليت كاري شما را فراهم ميسازد. اين موس جديد لاجيتك با بهرهگيري از موتور منحصربفرد Micro Gear حركت شما را در تعويض صفحات، بسيار آسانتر و سريعتر کرده است. مرور صفحات ويژه تصويري، انجام عمليات بزرگنمايي و بلعكس، هدايت و كنترل تمام صفحات با سرعتي ماوراء تصور، از ديگر ويژگي ممتاز آن بوده است. همچنين جابجائي بين صفحات باز و صفحات زيرين در سريعترين زمان ممكن را نيز امکان پذير میسازد. جستجوي دقيق در فضاي وب با بهرهگيري از يك كلمه و يا يك عنوان بدون استفاده از دستگاه هاي ديگر فقط کافی است کلمه مورد نظر خود را در داخل متن هاي لايت نموده و سپس کليد جستجو را انتخاب نماييد) از خصوصيات خاص اين دستگاه پيشرفته است.
بطور كلي اين موس از ويژگيهاي زير استفاده مي كند:
1- Hyper-fast scrolling
2- SmartShift™ technology
3- Document quick-flip
4- One-Touch™ search
5- Rechargeable Li-Ion battery
6- Cordless laser
منبع آي تي
|
به این میگن یه موس ارگونومیک ...
منبع یادت نره بهنام جان ...
نميدونم چرا بعضي موقه ها منبع رو يادم ميره بزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من واقعا با ماوسهای لاجیتک مشکل دارم
برای همین هیچوقت سراغشون نمیرم .
به نظر من فقط ماوسهای مایکروسافت .
من جدیدن Microsoft IntelliMouse Optical خریدم . قبلا هم Razer Copperhead داشتم . قبل تر هم Razer Diamondback . قبل تر هم MicrosoftIntelliExplorer 3.0 ولی واقعا اگر بخوام رنک بدم اینطور میگم : IntelliMouse Optical > RazerDiamonback>=Microsoft IntelliExplorer3.0>Razer Copperhead
Viva Beloved and old Microsoft Hardware (though I Hate Microsoft) :D
Manwe جان قیمتای این ماوسهایی که داشتی رو هم بگو تا بدونیم چند خریدید .
سپاس
IntelliMouse Optical 50000
Microsoft intelli Explorer 3.0 12.5 Euro تو 1 حراجی خریدمش این قیمت الان شرکت پارسی گیم نسخه جدیدشو حدود 60 باید بده
Razer Copperhead & Razer Diamondback رو اسپانسر ام بهم داد ولی قیمتشون تو این مایه هاست
Diamondback 40-45 Copperhead 50-55
|
Manwe جان شما ساکن کجا هستید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تهران عزیز .من 1 گیمر قدیمی هستم . هرچند مدتی گیم رو گذاشتم کنار . IntelliExplorer3.0 رو از فرانسه خریدم تو مسابقات ESWC2004
کجا باید باشم ؟؟؟
در ضمن اسپانسر ام هم شرکت پارسی گیم بود www.parsigame.com
چه خوب !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Manwe
توی اون مسابقات رتبه ای هم کسب کردید ؟
من Manwe هستم منتها نمیدونم چرا نتونستم دیگه با اکانتم لاگ این کنم فکر کنم بن شدم . به هر نحو تا حالا هیچ کس از ایران تو هیچ یک از مسابقات بازیهای کامپیوتری جهانی مقامی نیاورده . بیشترین اقتخار ایران مسابقات WCG 2006 بود که در رشته فیفا تا مرحله 1/16 بالا اومدیم غیر از اون حتی کسی از گروهشم بالا نیامده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks