کمک!!!! :((((
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بچه ها
داشتم سیدی رایت میکردم یهو دیدم سی دی سوخت و دی وی دی رایترم گیر کرد ریست کردم و سی دی رو در آوردم بعد متوجه شدم که کامپیوتر نه دی وی دی رام و نه دی وی دی رایترم رو شناخته...
سیمهاشون رو کشیدم دوباره وصل کردم
درایورهاشون رو Uninstall کردم
ریست هم کردم
ولی درست نشدن میشه کمکم کنید!
ممنون
میلاد
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
کمک!!!! :((((
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل پاورش رو تست کردی ؟
حتما" هر دو رو یه کابل هستن و برقش از کار افتاده
رو کابل دومی تست کن
پاور مشکل نداره چون دی وی دی رام هام در میان تو هم میرن تنها مشکل اینه که نمیشناسه!
حق آب و گل داره
master , slave رو دستي بزن.
Quick (20-12-07)
داداش سعید اینایی که گفتی چین؟!
|
|
حق آب و گل داره
جامپر هستند (تيكه هاي كوچيك پلاستيكي فلزي) كه پشت دي وي دي هات هستند و كارشون اتصال دوتا پايه هست. اونهارو از وضعيت فعليشون جابجا كن. اگر رو master هست بزار رو اسليو مثلا. ضمنان دوتا دستگاه روي يك كابل نميتوندد همزمان مستر يا اسليو باشند.(يم رو بزار مستر و يكي رو اسليو) .
Quick (20-12-07)
سعید جان من ندیدم میشه بیشتر توضی بدی
با عرض پوزش از اقا سعید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور اقا سعید اینکه که اگه پشت cd rom یا dvd rom رو نگاه گنی دوتا پایه پلاسیتکی باید باشه که به اونا می گن جامپر .پشت اینا یک کابل برق می خوره یک کابل پهن برای ارتباط با مادر بورد و یک جای هست که چند تا پین داره که چیزی به اون متصل نمی شه جامپر ها اونجا هستن.شاید از شما نداشته باشه.اگه کابل های پهن برای ارتبا ط به مادر بورد درست باشه بصورت اسلیو و مستر اون جامپر ها هم باید بصورت اسیلو و مستر باشن.اگه احیانا جامپر نداشتن حتما تهیه کن.امیدو وارم درست توضیح داده باشم.با سپاس
اگه توضیحی خواستی بازم در خدمتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (21-12-07), Quick (20-12-07)
متاسفانه ندارن!!!!!!!
7 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 7 میهمان)
Bookmarks