عزيزم شما تست كردي از تو سيتاپ مادر برد يو اس بي فعال يا خير ؟!
سلام دوستان
من يك چند ماهيه مشكلي با قطعاتي كه با پورت usb به سيستمم بايد وصل بشند پيدا كردم
كه هر وقت وسايلي مثل گوشي-رم ريدر-يا بلوتوث رو به پورت usb وصل ميكنم سيستم نميتونه اونها رو بشناسه و اين پيغام رو ميده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر راهي رو هم رفتم نتيجه نگرفتم.از تعويض چند باره ويندوز گرفته تا تميز كردن و گردگيري داخلي پورت ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پيشاپيش ممنون
|
عزيزم شما تست كردي از تو سيتاپ مادر برد يو اس بي فعال يا خير ؟!
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اين بابت مطمئنم.چون مودم اينترنت رو بعضي وقت ها ميشناسه يعني بهش وصل ميشه
ولي غير از اون هر وسيله ديگه اي كه متصل ميكنم مطلقا شناسايي نميشه توسط سيستم
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsbin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز به نظر من اگر با چند تا قطعه تست كردي مشكل داره
مادربردت مشكل داره
موفق باشيد
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
اشکال از پورت Usb هست به احتمال زیاد ...
از سایر پورتها استفاده کنید و کابلها رو تعویض کنید
با احترام به نظر دوستان باید بگم که این پورت هیچ ایرادی نداره فقط تو بعضی از مینها با نصب متعدد چند و سیله روی یه پورت این ایراد پیش میاد و دلیلیش یه نوع ضعف از طرف مین برای پشتیبانی هستش دوست عزیز شما سعی کن از یه قطعه روی پورتهای که داری استفاده کنی و در مرحله بعد در صورت وجود اتصالهای usb روی مین از اونها کابل usb بگیری و استفاده کنی این مشکلی هستش که اکثر دوستانی که کار موبایل می کنن و با تعدد گوشی برای نصب همراه می شند مواجه می شند.
موفق باشی.
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 18-07-07 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks