اگه بایوس بهم ریخته باشه مشکل نیست شما توی تنظیمات بایوس برو قسمت load fail safe defaults و load optimized defaults انتر کن و بعد تنظیمات رو ذخیره کن درست می شه.اگه مشکلی دیگی بود بزار تا مدیرای سایت و اساتید فن به شما کمک کنن.
سلام
دوستان من امروز رفتم تو bios
رفتم همين طور دست كاري كردم ديدم ديگه سيستم بالا نمي اد
رفتم جنگي باطري هست در اوردم دوباره زدم جا تا امد بالا
(البته تا سيستم امد بالا كابل را كشيدم دوستم گفت)
بعد ديدم همه چيز ريخته به هم يعني همه چيز از نو شده و يه سري تنظيمات مي خواد
حالا نمي دونم چي كنم
الان سي رم من نيست
تو بايوس هم رفتم نبودش اما قبلا بود الان فقط هارد هست الان همه چيز از اول شده
چطور تنظيمات رو انجام بدم كجا ها رو دست كاري كنم؟
amd 2.4
(athlon(
ram:512
مرسي
|
اگه بایوس بهم ریخته باشه مشکل نیست شما توی تنظیمات بایوس برو قسمت load fail safe defaults و load optimized defaults انتر کن و بعد تنظیمات رو ذخیره کن درست می شه.اگه مشکلی دیگی بود بزار تا مدیرای سایت و اساتید فن به شما کمک کنن.
زدم نشد يعني مياد تو ويندوز سي دي رم نيست
تنظميات مطمين هستم ريخته به هم
مادربردچیه ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faroogh_10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل رو چک کنید
در setup سی دی رام هست ؟؟؟
هاردتون ساتا هست یا آی دی ؟؟؟
تبریک میگم عضویت جدیدتون رو به انجمن PcNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم احتمالا شما قسمت بوت مادربردتون رو دستکاری کردین
برو تو قسمت بوت (Boot) مادربرد و اگر قسمت بوت سیستم شما Disable بود ، باید اون رو به نام هاردتون مثلا Maxtor 160
... و یا Auto تغییر بدین تا سیستم از رو هارد بیاد بالا و این میتونه یکی از مشکلات شما باشه
راستی اگه دوربین دیجیتال یا گوشی دارین با توجه به اینکه زیاد با محیط بایوس آشنا نیستین ، میتونین از قسمتهای مختلف بایوس
عکس بگیرین تا همکاران بتونن بهتر کمکتون کنن
با تشکر
مهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولش ممنون از شما
می برم یه کامپیوتری می گم تنظیماتش رو درست کنه
|
وقتی خودتون میتونید درست کنید چرا این کارو میخواید انجام بدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faroogh_10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وارد ستاپ بشید و Load Defaults رو بزنید ( و موارد مشابه)
اگه درست نشد بگید تا راههای دیگه رو هم باهمدیگه چک کنیم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks