تو این تاپیک مشخصات اولین سیستمی که داشتین رو بنویسید
ماله خودم :
PI
CPU : 233 Mzh
RAM : 32 MB
VGA : 2
HDD : 3.2 Gig
MainBord & CDROM : Asus
MONITOR : DPI
تو این تاپیک مشخصات اولین سیستمی که داشتین رو بنویسید
ماله خودم :
PI
CPU : 233 Mzh
RAM : 32 MB
VGA : 2
HDD : 3.2 Gig
MainBord & CDROM : Asus
MONITOR : DPI
آخرین ویرایش توسط staywithme در تاریخ 26-06-07 انجام شده است
|
من هم :
P II-300MHz
Main Asus
Ram 64MB
VGA 8MB
CD Rom Asus ( مطمئنم نیستم)
KB & Mouse : Genius
Monitor : Acer
یادش بخیر ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عجب سيستم خفناكي داشتي سرعتش چطور بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم سرعتش رو باید با C2E QX6850 مقایسه کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 30-06-07 انجام شده است
مهراد توهم عین من بوده سیستمت تقریبا اما یک سوالی. هارد نداشت مال تو؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یادم رفت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارش 10 بود شایدم 20 بود ... Dont Remember
اون موقع که مثل الان اینقدر تنوع وجود نداشت
تقریبا همه سیستمها یه جور بودن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم یادم نیست ولی پنتیوم نبود.
اولین سیستمی که باهاش کار کردم جز رده های اول Pc بود Cpu اصلا پنتیوم نبود و رمش 32 کیلوبایت و هاردشم زیر 1 گیگ بود
چند سال پیش رو میگی مشتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks