بایوس رو آپدیت کنید
البته پاورتون هم غیر استاندارد هست
سلام بر دوستان خوبم یک مشکلی هست سیستم من تو Xp گیر میکرد همینطور الکی مثلا موقع Min و Max کردن پنجره وسط بازی یا هر جا سیستم رو 3 ماهه که دارم در ویستا هنگ کردن اونطوری کمه ولی مانیتور یک لحظه بیخود روشن و خاموش میشه و دانلود آفلاین رو خراب میکنه فن کارت گرافیک هم صدا میده نمیدونم از رمه یا ویروس یا کارت گرافیک یا... اگه کسی از دوستان میدونه کمک کنه مشخصات سیستم من هم اینه کسی قطعه مناسبی هم معرفی کنه که تعویض کنم کارایی بالاتر بره ممنون میشم البته سیستم رو با ضد ویروس ها هم چک کردم ولی باز مشکل هست نمیدونم چیکار کنم
رم :1 Gig Power Siliconn Ddr2 667
سیپیو: P4 3.2 Gh 800 Mh Fsb 2m Cache
مین برد: Biostar Tseries Tforce 945p Lga775/fsb 1066 Mhz
کارت گرافیک :gforce 7100 Media Center 128-512
یک کارت اسکای استا با پاور Ersce با هارد 320 ساتا یک دیویدی رایتر
از همه دوستانی که راهنمایی میکنن بینهایت ممنونم
|
بایوس رو آپدیت کنید
البته پاورتون هم غیر استاندارد هست
behnamh66 (26-10-07)
پاور رو عوض کنم درست میشه ؟؟
مشکل از چه چیزهایی میتونه باشه خیلی ممنونم
آپدیت بایوس رو انجام دادید؟
با آنتی ویروس آپدیت ، سیستم رو کلاً چک کنید
سپاس
behnamh66 (27-10-07)
چطوری آپدیت کنم خودم آپدیت کنم مشکلی پیش نمیآد آخه میگن کار خطرناکیه تازه هم خریدمش روش نوشته ویستا ردی میگن اگه ناقص انجام بشه ممکنه سیستم تا آخر دیگه بالانیاد
نظرتون راجع به سیستم چیه قطعه ای رو عوض کنم بهتر بشه ؟؟
|
ممنون میشم کمک کنید
اگر در مورد آپدیت کمک میخوای که خیلی راحته و کار مشکلی نیست و بسته به مین یکم تفاوت دارن - ولی اگر برق قطع نشه و دفترچه رو بخونی راحت انجام میدی -برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behnamh66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سیستم اصلا قطعاتت جالب نیست
behnamh66 (29-10-07)
با مطالعه دفترچه مینتون میتونید روش آپدیت رو یاد بگیرید.
قطعات رو میشد بهتر از این برداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
behnamh66 (29-10-07)
قطعات خوب رو معرفی میکنید تعویض کنم ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks