سلام
در مورد کیبورد و موس Tomb اطلاعی دارید؟
(شنیدم فراسو اونها رو تولید میکنه و برای اینکه تو بازار جا بیفتن اونها رو با قیمت مناسب عرضه می کنه)
سلام
در مورد کیبورد و موس Tomb اطلاعی دارید؟
(شنیدم فراسو اونها رو تولید میکنه و برای اینکه تو بازار جا بیفتن اونها رو با قیمت مناسب عرضه می کنه)
|
دوست عزیزم یک توصیه ! شما رفتین توی خط فراسو من نمیگم فراسو بده اما در کل یک مارک متوسط خوب هست و در کیبورد عالی تقریبا ... ولی به نظر من در هیچ یک بهترین نیست ... برای مثال شما موس را اگه میخواین هم خوش قیمت باشه هم خوب کار کنه Genius اصل بردارید و کیبورد هم یا FOCUS یا همین فراسو...
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من موافقم
جنيوس اصل و A4tech وLogitech
خيلي بهتر از فراسو هستند
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
ifc (16-05-07)
چطور می شه اصل بودنش رو تشخیص داد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHGOLD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون!
گارانتی بهترین ملاک هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ifc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با مهرادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتي
مغازهاي كه حرفه ايي باشه و شكل پك و بسته بندي قطعه كه باز هم به گارانتي مرتبط ميشه
ضمنا گارنتي جنيوس شاب و گارانتي Logitech رايان بدر هست.
موفق باشيد
آخرین ویرایش توسط MOHGOLD در تاریخ 16-05-07 انجام شده است
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
ifc (16-05-07)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks