behnamh66 (11-11-07)
بودجه چقدره و برای چه کاری میخوای ؟؟؟ - همه رو میخوای عوض کنی ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behnamh66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مشکلی نداری و کارت رو راه میندازند همین رو نگه دار
behnamh66 (11-11-07)
Administrator
اگه قصد تعویض دارید باید کلاً سیستم رو عوض کنید
به قول آرش جان اگه کارتون رو فعلا راه میندازه فعلا نگهش دارید
سپاس
behnamh66 (11-11-07)
|
|
من دیسک بوت ساختم و رفتم سایتش مدلشم یافتم نمیدونم چیشو دانلود کنم
http://www.biostar.com.tw/app/en-us/...r.php?S_ID=193
حجمشم از دیسکت بیشتره تو دفترچه گفته AWDFLASH.exe ولی من نتونستم پیداش کنم
تو سایتش اگه نگاه کنید همش ویندوز های 64 رو معرفی کرده مال من 32 هستن ممکنه از اون باشه ولی من cpu 32 بیت بهش انداختم
بعد در آخر هم ممنون میشم مراحل بعد از بوت کردن رو به من بگید دستوری که در داس باید بنویسم آپدیت بایوس رو دانلود کنم کپی کنم روی یک فلاپی دیگه ؟
از کمک های خوبتون بینهایت ممنون والا اگه سیستمم درست بشه خیلی دعاتون میکنم
اما مدل سیپیو در لیست ساپورتش قرار داره
Intel® Pentium® 4 Processor 640 SL8Q6 3.20 GHz 800 Mhz
میخوام آخرین راه رو هم امتحان کنم کمکم کنید چه چیزی رو دانلود کنم از اون لینکی که دادم و چطوری آپدیت کنم بعد از بوت کردن دستورها ؟
چاکر همتون کمکم کنید
دوست عزیز بعد از خوندن مطالبی که برات نوشتم مدل پاور را برام بنویس
از اینجا : http://www.biostar.com.tw/app/en-us/...s.php?S_ID=193 اخرین بایاس مینت را دانلود کن و با مراجعه به دفترچه مین طریقه اپدیت را یاد بگیر برای اینکار به چندتا نرم افزار اشاره میشه که 100% تو سی دی درایور مینت هست .
اگه تا اینجا را درست انجام بدی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه اما تنها ضعف عمدهای که تو سیستم شما من می بینم کارت گرافیک هست که نسبت به بودجه یکی از این کارتها را انتخاب کنید :
1) leadtex 8600gt
2) leadtek 8500gt
3) geforce 8400gs
قبل ز خرید بگم با این تغیر سیستم شما برای بازی مناسبتر میشه .
اما در مورد رفع ایراد مشکلی که گفتین پیشنهاد می کن اگه از سخت افزار سر رشته ندارید به فروشنده ای که خرید کردین مراجعه کنید کارتون خیلی سریعتر راه میفته.
behnamh66 (11-11-07)
دست شما درد نکنه دوست عزیز
پاور من
power supply
مدل atx 500w-p
با گارانتی
اگه قیمت تقریبی کارت گرافیک ها رو ذکر کنید خیلی ممنون میشم
متاسفانه فروشنده فاصله زیاد داره اگه حدودا هم بگید چیکار کنم ممنون میشم
آخرین ویرایش توسط behnamh66 در تاریخ 11-11-07 انجام شده است
پاورتون اگه سالم باشه جوابگوی سیستمتون هست .
1)از اتصالات کابلها مطما شو 2) باساس را اپدیت کن 3) اگه اطلاعات مهمی نداری هارد را یه بار فرمت کن 4) از درایورهای جدید استفاده کن. 5) اگه به قطعه دسترسی داری سیستمت را تک تک با قطعات دیگه تست کن.
این مجموعه کارهایی هست که تو خونه می تونی انجام بدی.
قیمت :
130
100
65
موفق باشی.
behnamh66 (11-11-07)
در مورد آپدیت هم راهنمایی کنید تا لوت کردنشو خودم میرم اون فایل های سیدی و این فایل دانلودی رو چیکار کنم هردوتاشون رو بریزم این که پسوندش bstهست ؟؟
یم توضیح خلاصه هم ممنون میشم
ممنون هرچقد تشکرکنم بازم کم هست خیف که بالاتر از دگمه تشکر نداره
آخرین ویرایش توسط behnamh66 در تاریخ 12-11-07 انجام شده است
|
|
هرکاری که گفته بود کردم آخرین ورژن رو دانلود همراه AWDFLASH.EXE درون یک دیسکت ریختم فقط دو مشکل مشکوک وجود داره اونها رو هم بپرسم و مشغول بشم از شما که اینهمه منو کمک کردید خیلی ممنونم
اولی اینکه پسوند آپدیت دانلودی BST هست تو دفتر چه نوشته .BF البته برای مدل ها فرق میکنه شاید از اون باشه و زیاد مهم نیست
ولی دومی که مهم تره اینکه گفته اینو بعد از بوت شدن تایپ کن AWDFLASH I94PA124.BST/SN/PY/Rمیخواستم بدونم این چیمعنی میده البته اسم فایل دانلودی رو خودم جایگزین کردم که
همون I94PA124.BST رو من دانلود کردم هردو تا هم اون و هم AWDFLASH.EXE توی یک دیسکت ریختم
ببینید درست انجام میدم
بعد بوت شدن
A: واینتر
سپس اون دستور و اینتر صبر میکنم تا آپدیت تموم بشه
بعد EXITE و ریست
آپدیت شد
نیاز به کار دیگه ای هست منو بی نصیب نزارین دیگه خود ویندوز با بایوس جدید بالا میآد نیاز به تنظیم بایوس با زدن DEL که نیست ؟؟
خیلی ممنون از لطف و کمک شما
Administrator
مراحل کار درست هستند
هر چی خود سایت گفته عمل کنید و نگران نباشید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks