PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید هارد دست دوم

ehsa2500
15-08-24, 14:46
با سلام. به نظرتون هارد توشیبا بهتره یا وسترن.از نظر دوام و سرعت. برای پلی ۳ لازم دارم هارد خودش سیگیت بود که سوخت. دو تا لینک میذارم که البته هر دو کار کرده هستند. لطفا راهنمایی کنید. تشکر
Only the registered members can see the link

خطای ۴۲۹ (Only the registered members can see the link)

Speed Racer
27-08-24, 19:55
با سلام. به نظرتون هارد توشیبا بهتره یا وسترن.از نظر دوام و سرعت. برای پلی ۳ لازم دارم هارد خودش سیگیت بود که سوخت. دو تا لینک میذارم که البته هر دو کار کرده هستند. لطفا راهنمایی کنید. تشکر

سلام
سیگیت یا وسترن دیجیتال بگیری هر دو خوبن ولی وسترن خیلی بهتره. توشیبا شنیدم گفتن نگیرید از یکی از مدیران ارشد انجمن

این لینک اولی که گذاشتی درسته نوشته WD ولی وسترن دیجیتال نیست نوشته متفرقه

بودجه شما معلوم نیست ولی این ارزونترین که پیشنهاد می کنم

ehsa2500
28-08-24, 21:53
سلام
سیگیت یا وسترن دیجیتال بگیری هر دو خوبن ولی وسترن خیلی بهتره. توشیبا شنیدم گفتن نگیرید از یکی از مدیران ارشد انجمن

این لینک اولی که گذاشتی درسته نوشته WD ولی وسترن دیجیتال نیست نوشته متفرقه

بودجه شما معلوم نیست ولی این ارزونترین که پیشنهاد می کنم

خیلی ممنون. هارد لپ تاپی برای پلی ۳ نیاز دارم.راستش چند روز پیش سفارش دادم و به جای وسترن hgst برام فرستادن. بعد مشکلی که داره اینه که سلامتش روی 96 درصده. البته یه فرمت سطح پایین روش انجام دادم که اروری نداد و کمپلت زد. نمیدونم مشکل دار میشه در اینده یا نه فرصت مرجوعی هم داره. سوال بعدی اینکه به نظر شما hgst هارد خوبیه ؟ تصویر اسمارتشو قرار میدم لطفا یه بررسی بکنید ممنون.

ehsa2500
01-09-24, 23:02
تصاویر رو دوباره میزارم. بیزحمت راهنمایی کنید ممنون

javadshahvand
02-09-24, 11:11
خیلی ممنون. هارد لپ تاپی برای پلی ۳ نیاز دارم.راستش چند روز پیش سفارش دادم و به جای وسترن hgst برام فرستادن. بعد مشکلی که داره اینه که سلامتش روی 96 درصده. البته یه فرمت سطح پایین روش انجام دادم که اروری نداد و کمپلت زد. نمیدونم مشکل دار میشه در اینده یا نه فرصت مرجوعی هم داره. سوال بعدی اینکه به نظر شما hgst هارد خوبیه ؟ تصویر اسمارتشو قرار میدم لطفا یه بررسی بکنید ممنون.

HGST برند خوبی است و هاردهای این برند به طور کلی معتبر هستند.
سلامت 96% به معنای قابل استفاده بودن هارد است، اما اگر فرصت مرجوع کردن دارید و نگرانید، می‌توانید هارد را مرجوع کنید.
اگر تصمیم به نگه داشتن هارد گرفتید، بهتر است به طور منظم وضعیت سلامت هارد را با نرم‌افزارهای SMART Monitoring چک کنید و از اطلاعات خود بکاپ بگیرید.

ehsa2500
02-09-24, 14:39
HGST برند خوبی است و هاردهای این برند به طور کلی معتبر هستند.
سلامت 96% به معنای قابل استفاده بودن هارد است، اما اگر فرصت مرجوع کردن دارید و نگرانید، می‌توانید هارد را مرجوع کنید.
اگر تصمیم به نگه داشتن هارد گرفتید، بهتر است به طور منظم وضعیت سلامت هارد را با نرم‌افزارهای SMART Monitoring چک کنید و از اطلاعات خود بکاپ بگیرید.

یه فایل زیپ ۳۰ گیگ از هارد خودم روش کپی کردم سرعتش بین 35 و 40 مگ نوسان میکنه. مادربردم درگاه ساتا 3 داره و به اون وصلش کردم. به نظر شما این سرعت نرماله؟

javadshahvand
03-09-24, 19:16
یه فایل زیپ ۳۰ گیگ از هارد خودم روش کپی کردم سرعتش بین 35 و 40 مگ نوسان میکنه. مادربردم درگاه ساتا 3 داره و به اون وصلش کردم. به نظر شما این سرعت نرماله؟

اگه داری یه فایل رو روی هارد HDD کپی می‌کنی و سرعت بین 35 تا 40 مگابایت بر ثانیه‌ست، این سرعت به‌طور کلی نرماله و نگرانی خاصی نداره. اما اگه داری از یه SSD یا هارد دیسک پرسرعت استفاده می‌کنی، این سرعت پایین‌تر از حد انتظاره و شاید نیاز باشه مواردی مثل سلامت دیسک، تنظیمات BIOS، یا حتی کابل‌ها رو بررسی کنی.