PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل صد در صد استفاده از ssd

Mohama-d
05-09-23, 00:39
سلام وقت دوستان بخیر
چند روز پیش ویندوز ۱۱رو تغییر دادم به ۱۰
و یه مشکل برای ssd به وجود امد
بدون اینکه هیچ برنامه ای باز باشه از دیسک صد در صد استفاده میشه و توی تسک منیجر نرم افزاری رو‌نشون نمیده که این حجم از دیسک رو گرفته باشه
مدل ssd ADATA u650 هست
تمام درایور ها هم نصب کردم
حتی امروز بردمش گارانتی و تست کرد ویندوز نصب کرد اما مشکلی نداشت هارد از نظر گارانتی
اگر میشه راهنمایی کنید.

XFXForce
05-09-23, 06:14
سلام وقت دوستان بخیر
چند روز پیش ویندوز ۱۱رو تغییر دادم به ۱۰
و یه مشکل برای ssd به وجود امد
بدون اینکه هیچ برنامه ای باز باشه از دیسک صد در صد استفاده میشه و توی تسک منیجر نرم افزاری رو‌نشون نمیده که این حجم از دیسک رو گرفته باشه
مدل ssd ADATA u650 هست
تمام درایور ها هم نصب کردم
حتی امروز بردمش گارانتی و تست کرد ویندوز نصب کرد اما مشکلی نداشت هارد از نظر گارانتی
اگر میشه راهنمایی کنید.

یکی از مشکلات برخی بیلدای ویندوز 10 مخصوصا همین ایراد 100 درصد یوزیج هارد یا اس اس دی اصلی بود.
مشکل از ویندوزه، حالا ممکنه با نصب آپدیت ها حل بشه، اما طبق تجربه خودم با نصب دوباره یک بیلد دیگه ویندوز اکثر اوقات حل شده.

توی نت هم بزنید راه های پیشنهادی برای حل مشکل 100 درصدی هارد یا اس اس دی تو ویندوز 10 هست
که تا نزدیک 10 تا راه رو نوشتن، از نصب آخرین آپدیت ها، تا امکان ویروسی بودن، استفاده از برنامه های حل مشکلات رجیستری و همچنین انجام دستورهایی مثل اسکن که اگر فایلی از ویندوز خرابه درستش کنه.
اما اکثر مواقع همون تعویض ویندوز تنها راه حال صد در صد پاسخگو هست (اینم اضافه کنم که گاهی اوقات (مخصوصا زمانی که خیلی این مشکل تو بورس بود و خود من رو هم خیلی اذیت میکرد دیگه یه مدت با نصب هر نرم افزاری مانیتور میکردم که آیا تغییر کرده یا نه، خلاصه شد یکی دو باری که نرم افزار خاصی این مشکل رو بودجود آورد (که بعضا حتی با پاک کردنش دیگه مشکل 100 درصدیه موند!)

Mohama-d
05-09-23, 07:57
خیلی ممنون
میشه چندتا نسخه از ویندوز ۱۰ معرفی کنید؟ در حال حاضر
1706 .Bild 19044 نصب هست .

SajjadKhati
05-09-23, 14:12
سلام
نام پروسه ای که این کار را میکنه ، چیه؟

عوامل مختلف از جمله پروسه های آپدیت (و نصب آپدیت بعد از دانلود) ، پروسه های آنتی ویروس و خیلی از پروسه های دیگه میتونن این کار را کنن .

Mohama-d
05-09-23, 16:11
سلام
نام پروسه ای که این کار را میکنه ، چیه؟

عوامل مختلف از جمله پروسه های آپدیت (و نصب آپدیت بعد از دانلود) ، پروسه های آنتی ویروس و خیلی از پروسه های دیگه میتونن این کار را کنن .

درود بر شما
توی تسک هیچ نرم افزار ی نشون داده نمیشه که چنین حجمی رو از ssd بگیره2557325574
عکسی که گذاشتم توی گیم هست ولی خارج از گیم بدون باز بودن نرم افزاری این مشکل وجود دارد
بعد جالب اینجاست که کل سیستم به مدت 1 الی 2 دقیقه هنگ میشه

SajjadKhati
05-09-23, 16:30
درود بر شما
توی تسک هیچ نرم افزار ی نشون داده نمیشه که چنین حجمی رو از ssd بگیره2557325574
عکسی که گذاشتم توی گیم هست ولی خارج از گیم بدون باز بودن نرم افزاری این مشکل وجود دارد
بعد جالب اینجاست که کل سیستم به مدت 1 الی 2 دقیقه هنگ میشه

سلام
System که نشون میده ، پروسه نیست؟
دومین هم که اولش با Service شروع میشه و بقیه اش مشخص نیست که بهتره اسمش را بگید چیه؟

بازی را چرا اجرا میکنید؟
هنگ را نمیدونم در چه زمانی میگید .
عکس دومی که دادید ، همه ی هارد و رم و cpu اش تا خرخره پر هست که فقط یکی شون اگه این طور بود ، برای هنگ کردن کافی بود .
فعلا فقط مشکل تون را بررسی کنید و بازی را کنار بذارید .

از هر دو سربرگ ، عکس کامل بذارید .

Mohama-d
06-09-23, 14:24
سلام
System که نشون میده ، پروسه نیست؟
دومین هم که اولش با Service شروع میشه و بقیه اش مشخص نیست که بهتره اسمش را بگید چیه؟

بازی را چرا اجرا میکنید؟
هنگ را نمیدونم در چه زمانی میگید .
عکس دومی که دادید ، همه ی هارد و رم و cpu اش تا خرخره پر هست که فقط یکی شون اگه این طور بود ، برای هنگ کردن کافی بود .
فعلا فقط مشکل تون را بررسی کنید و بازی را کنار بذارید .

از هر دو سربرگ ، عکس کامل بذارید .

سلام
هنگ زمانی منظورم هست که دیسک 100 یا 50 درصد استفاده میشه و کل سیستم هنگ می کند
در زمان بازی این مشکل بیشتر رخ می ده
2557525576255772557825579

SajjadKhati
06-09-23, 15:03
سلام
هنگ زمانی منظورم هست که دیسک 100 یا 50 درصد استفاده میشه و کل سیستم هنگ می کند
در زمان بازی این مشکل بیشتر رخ می ده
2557525576255772557825579

سلامی مجدد
خوب عکس از بقیه ی ستون ها (cpu و ...) میذاشتید دیگه (نه فقط از دیسک) .
همچنین از سربرگ Performance هم میذاشتید دیگه .

ظاهرا در بیشتر عکس ها ، بخاطر آنتی ویروس پیش فرض خود سیستم عامل هست (که مرسوم هست) .

اگه زمان بازی مشکل دارید ، باید همه ی مدل تمامی قطعات تون به همراه نام و تنظیمات بازی تون را بگید .
بهتره که عکسی از تمامی نمودارها در نرم افزار msi after burner زمانی که بازی میکنید و مشکل ایجاد میشه ، بذارید .

اما اگه همون چیزی باشه که دیروز از سربرگ Performance دادید (اگه زمانی باشه که بازی میکردید) (نه موقع لود بازی بوده باشه) ، مشکل از قطعات تون ، یعنی تعداد کم هسته های cpu و حجم کم رم هست .

Mohama-d
07-09-23, 13:33
سلامی مجدد

ظاهرا در بیشتر عکس ها ، بخاطر آنتی ویروس پیش فرض خود سیستم عامل هست (که مرسوم هست) .

اگه زمان بازی مشکل دارید ، باید همه ی مدل تمامی قطعات تون به همراه نام و تنظیمات بازی تون را بگید .
بهتره که عکسی از تمامی نمودارها در نرم افزار msi after burner زمانی که بازی میکنید و مشکل ایجاد میشه ، بذارید .

اما اگه همون چیزی باشه که دیروز از سربرگ Performance دادید (اگه زمانی باشه که بازی میکردید) (نه موقع لود بازی بوده باشه) ، مشکل از قطعات تون ، یعنی تعداد کم هسته های cpu و حجم کم رم هست .

سلام
عذر خواهی میکنم که دیر ب دیر جواب میدم
زمان بازی نهایت از ۵۰درصد سی پیو و ۸۰درصد رم استفاده بشه ولی در کل این مشکل در صورت عادی کار کردن سیستم هم رخ میده حتی زمانی که سیستم روشن میکنم
چند لحظه پیش در حال استخراج یک فایل بودم که :
25586

دلیلی که نمیتونم از کل task manager عکس بزارم هنگام بازی این هست که تا بیام روی ستک و روش کلیک کنم که باز بشه کل سیستم هنگ میشه و نمیتونم کلیک کنم

قبلا همین بازی رو انجام می دادم بدون مشکل تنها کاری که کردم این بود که موقع نصب ویندوز پارتیشن هارو پاک کردم و از اول پارتیشن بندی کردم و این مشکل به وجود امد

- - - Updated - - -

سلامی مجدد

سلام
عذر خواهی میکنم که دیر ب دیر جواب میدم
زمان بازی نهایت از ۵۰درصد سی پیو و ۸۰درصد رم استفاده بشه ولی در کل این مشکل در صورت عادی کار کردن سیستم هم رخ میده حتی زمانی که سیستم روشن میکنم
چند لحظه پیش در حال استخراج یک فایل بودم که :
25586

توی این عکس سیستم کلا به مدت 2 دقیقه هنگ هست
دلیلی که نمیتونم از کل task manager عکس بزارم هنگام بازی این هست که تا بیام روی ستک و روش کلیک کنم که باز بشه کل سیستم هنگ میشه و نمیتونم کلیک کنم

قبلا همین بازی رو انجام می دادم بدون مشکل تنها کاری که کردم این بود که موقع نصب ویندوز پارتیشن هارو پاک کردم و از اول پارتیشن بندی کردم و این مشکل به وجود امد

SajjadKhati
07-09-23, 16:30
از سربرگ Performance که عکس نذاشتید .
موقع بازی ، لازم به عکسبرداری از Task Manager نیست . باید از Msi After Burner در بازی عکس بذارید .
مشخصات سیستم تون را هم که ندادید .
مشخصات بازی و تنظیمات تون را هم نگفتید .
موقع عکسبرداری هم تمام حافظه های جانبی مثل فلش را از سیستم خارج کنید (حتی موقع غیر عکسبرداری هم وقتی لازم ندارید ، خارج کنید) .

ربطی به پارتیشن بندی نداره .
با نرم افزار HDD Sentinel ، کل ssd تون را full scan برای خرابی نداشتن کنید .

راهکارهای جانبی اینکه :
تمام درایورهاتون را به روزرسانی به آخرین درایور معتبر در سایت اصلی کنید .
احتمال اینکه بخاطر آنتی ویروس تون هم باشه ، هست (عکس پست قبلی) . یا حتی بخاطر به روزرسانی ویندوز .
ویندوزتون را یکبار کامل به روزسانی کنید .
همچنین آنتی ویروس دیگه ای بجز آنتی ویروس پیش فرض ویندوز را نصب کنید .