سلام.
به جز گرین چه پاور ۷۵۰ یا ۸۰۰ واتی رو پیشنهاد میکنید که استاندارد ۸۰ پلاس طلا یا بالاتر داشته باشه؟؟ فول ماژول بودن یا نیمه ماژول بودن مهم نیست.
مشخصات سیستم:
مادربرد x47p pro
رم 16 گیگ با فرکانس 3200
گرافیک 6700xt merc black
سی پی یو 3600xt
XFXForce
30-12-22, 22:27
سلام.
به جز گرین چه پاور ۷۵۰ یا ۸۰۰ واتی رو پیشنهاد میکنید که استاندارد ۸۰ پلاس طلا یا بالاتر داشته باشه؟؟ فول ماژول بودن یا نیمه ماژول بودن مهم نیست.
مشخصات سیستم:
مادربرد x47p pro
رم 16 گیگ با فرکانس 3200
گرافیک 6700xt merc black
سی پی یو 3600xt
Antec NE850 Platinum خیلی پاور خوبیه و قیمتش هم خیلی مناسبه، 750 هم داره
سری HCGش هم هست که گلد هستن.
از گرین بهتره
همچنین پاور Corsair RM850x هم خوبه یا 750ش
گلد هستن
برای سیستم شما حتی 750 هم بیشتر از نیازش هست مگر اینکه قصد ارتقای قطعات بعدا داشته باشید وگرنه مدلهای 650شون رو میتونید تهیه کنید
از پاور های خوب دیگه میشه به سری Strix ایسوس هم اشاره کرد اما قیمت بالاتر ارزش خریدش رو پایین میاره مثل سری HX کورسیر، تازه سری Thor هم داره که دیگه خیلی گرونه.
ترمال تیک و evga هم خوبن اما گارانتی ندارن.
DM.JAGUAR
31-12-22, 09:11
سلام. اگه میشه چند تا پاور که به نظر شما ارزش خرید بالایی دارن رو در رنج 700 تا 800 وات معرفی کنید.
توی سایت محاسبه گر گرین مشخصات سیستم رو زدم و نوشت که مصرف سیستم 532 وات و پاور ۶۰۰ وات کافیه.
من الآن یک پاور 600wat hp+ روی سیستم دارم اگه فعلا از این استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
DM.JAGUAR
31-12-22, 20:07
سلام. نظری ندارید؟
Speed Racer
31-12-22, 20:46
سلام.
مشخصات سیستم:
مادربرد x47p pro
رم 16 گیگ با فرکانس 3200
گرافیک 6700xt merc black
سی پی یو 3600xt
سلام
نظر من Silverstone Essential SST-ET750-G با قیمت 2800 هستش
DM.JAGUAR
01-01-23, 10:01
سلام.ممنون از پیشنهادت. ولی میخوام از برند های معتبر و با کیفیت پاور رو بخرم.
متاسفانه سیلور استون جزو اونا نیست و پاور هاش مشخصات و کیفیت خوبی نداره و ریسک خریدش بالاست.
Speed Racer
01-01-23, 16:56
سلام.ممنون از پیشنهادت. ولی میخوام از برند های معتبر و با کیفیت پاور رو بخرم.
متاسفانه سیلور استون جزو اونا نیست و پاور هاش مشخصات و کیفیت خوبی نداره و ریسک خریدش بالاست.
Silverstone یکی از معتبرترین برندهای پاور در دنیاست و تا اونجا که یادمه چند مدل برتر از پاورهای بالای 750 وات کورسیر توسط شرکت Silverstone تولید میشدن. دیگه شما خودت حساب کن وقتی کورسیر میده Silverstone براش پاور تولید کنه چقدر این برند با کیفیته
Speed Racer
01-01-23, 17:13
سلام.
مشخصات سیستم:
مادربرد x47p pro
رم 16 گیگ با فرکانس 3200
گرافیک 6700xt merc black
سی پی یو 3600xt
اینم قبلا می خواستم بگم به شما که تا جایی که می شه باید سعی کنیم از برند کشور خودمون بخریم که به کار و استغال جوانان خودمون کمک کنیم. البته نمیگم بریم از برند های بدرد نخور ایرانی بخریم که توی همه کشورها از این برندها داریم بلکه از برندهایی مثل گرین یا اسنوا می تونیم استفاده کنیم گرچه همه قطعات رو خودشون تولید نمی کنن ولی باز به کار و استغال جوانان ایرانی کمک می کنن.
درباره گرین هم بگم از نظر کیفیت پاورهایی که داره و مدت گارانتی اگه شما غیر از پاور گرین هر پاور دیگه ای بخری صد در صد اشتباه کردی چون گرین پاورهایی با کیفیت بالا و قیمت پایینتر نسبت به رقبا به شما میفروشه. مثلا شما به جای خرید سری گلد از سایر برندها می تونی با کمی افزایش قیمت سری پلاتینیوم از برند گرین بخری.
DM.JAGUAR
01-01-23, 17:54
سلام.
حرف شما کاملا درسته. پاور فعلی بنده که 600 وات هست از برند گرین و مدل hp+ هست. من میخواستم بدونم که به جز گرین چه پاور های باکیفیت و قیمت مناسبی هست که میشه جایگزین برند گرین کرد. پاور های گرین پاور های خوبی هستن که گارانتی طولانی مدت و خدمات پس از فروش مناسب باعث بالا بردن ازش خرید اونا شده.
- - - Updated - - -
سلام.
حرف شما کاملا درسته. پاور فعلی بنده که 600 وات هست از برند گرین و مدل hp+ هست. من میخواستم بدونم که به جز گرین چه پاور های باکیفیت و قیمت مناسبی هست که میشه جایگزین برند گرین کرد. پاور های گرین پاور های خوبی هستن که گارانتی طولانی مدت و خدمات پس از فروش مناسب باعث بالا بردن ازش خرید اونا شده.
DM.JAGUAR
01-01-23, 18:00
Silverstone یکی از معتبرترین برندهای پاور در دنیاست و تا اونجا که یادمه چند مدل برتر از پاورهای بالای 750 وات کورسیر توسط شرکت Silverstone تولید میشدن. دیگه شما خودت حساب کن وقتی کورسیر میده Silverstone براش پاور تولید کنه چقدر این برند با کیفیته
سلام. تا اونجایی که میدونم سازنده پاور های کورسیر یک شرکت تنها نیست و توی لیستی که من دیدم اصلا اسمی از سیلور استون به عنوان سازنده برده نشده بود.
Speed Racer
01-01-23, 21:38
سلام.
- - - Updated - - -
سلام.
شما درست میگی silverstone نبود چون رفتم نگاه کردم دیدم seasonic بود. البته فکر می کنم 2 سال پیش review اون رو خوندم بودم یادم رفته بود
از نظر کیفیت خیلی پاور داریم که می تونیم جایگزین گرین کنیم اما از نظر گارانتی و قیمت مناسب بودن فعلا نمی شه چون بازار آزاد و رقابتی نیست.
مثلا بر اساس سیستم شما ANTEC 750W NEO ECO پاور خیلی با کیفیتیه و من تو سایت اصلیش نگاه کردم دیدم 7 سال گارانتی داره ولی توی ایران با یکسال گارانتی میفروشن که همین باعث می شه ارزش خریدن نداشته باشه
ام اس ای با گارانتی 5 ساله می تونه گزینه مناسبی باشه
کلا هر جور نگاه کنیم چون بازار آزاد و قیمت ها رقابتی نیست گرین برنده است و البته گفتم دلیل داره برای حمایت از اشتغال جوانان ایرانی
- - - Updated - - -
سلام.
- - - Updated - - -
سلام.
شما درست میگی silverstone نبود چون رفتم نگاه کردم دیدم seasonic بود. البته فکر می کنم 2 سال پیش review اون رو خوندم بودم یادم رفته بود
از نظر کیفیت خیلی پاور داریم که می تونیم جایگزین گرین کنیم اما از نظر گارانتی و قیمت مناسب بودن فعلا نمی شه چون بازار آزاد و رقابتی نیست.
مثلا بر اساس سیستم شما ANTEC 750W NEO ECO پاور خیلی با کیفیتیه و من تو سایت اصلیش نگاه کردم دیدم 7 سال گارانتی داره ولی توی ایران با یکسال گارانتی میفروشن که همین باعث می شه ارزش خریدن نداشته باشه
ام اس ای با گارانتی 5 ساله می تونه گزینه مناسبی باشه
کلا هر جور نگاه کنیم چون بازار آزاد و قیمت ها رقابتی نیست گرین برنده است و البته گفتم دلیل داره برای حمایت از اشتغال جوانان ایرانی
XFXForce
01-01-23, 21:46
سلام.
- - - Updated - - -
سلام.
پاور فعلیتون با سخت افزار فعلیتون جوابگو هست.
سیلوراستون برند معتبر و خوبیه و از گرین بهتره.(بدون در نظر گرفتن بحث گارانتی) در اصل سیلوراستون از کولرمستر منشعب شد و یه سری از کارمندای کولرمستر تاسیسش کردن تا محصولات با کیفیت تری تولید کنن.
اما کولر مستر هم پیشرفت کرد و کیفیت محصولاتش رو بالاتر برد با اینحال هنور کولرمستر پاورهای کیفیت رو به پایین یا AIO های با پمپ های ضعیف میزنه و خیلیا گول برندش رو میخرن صرفا،
از نظر قیمتی هم آواژنگ قیمتاش رو بالابرده مثلا یک AIO با قیمت 110 دلاریش رو داره 10 میلیون میفروشه در حالیکه گزینه های خیلی بهتر از اون هست.
پاور هم بنده همون پست اولم معرفی کردم همون مدلهای Antec NE و Corsair RM واتیج 650 هم دارن.
در کل اکثر شرکتهایی که پاور دارن به سفارششون ساخته شده و خودشون سازنده اصلی نیستن و به Enhance, FSP, Sirtec مثلا میدن پاور بسازن خود تولید کنندگان اصلی هم پاور میزنن هم با کیفیت دارن هم کیفیت پایین
پاورهای SEASONIC هم خیلی خوبن متاسفانه توی ایران یه مدتیه پیدا نمیشه، مثلا انتک پاورهای بالارده اش رو این شرکت میزنه براش
DM.JAGUAR
02-01-23, 14:37
سلام. ممنون از راهنمایی هاتون.
یک عدد پاور 850 ocpt دست دوم با گارانتی هفت ساله پیدا کردم همون رو خریدم. در این بازه قیمتی چیزی خوبی که مثل گرین قیمتش هم مناسب باشه متاسفانه پیدا نشد و پاور های موجود در بازار نسبت به امکانات و رده انرژی قیمت هاشون بسیار بالاتر از قیمت دلاریشون بود.