یه تعداد کیس قرار هست که خریداری بشه. پیشنهاد ما مادربورد H610M-A D4 بوده ولی خریدار H610mc رو گفته که فکر میکنم اسم دقیقترش H610M-C هست. توی اینترنت گشتم چیزای متفاوتی دیدم. میخواستم ببینم تفاوت این دو مورد تو چیه و آیا تفاوت مهمی دارند یا خیر.
سوال دوم هم مربوط به پردازنده ای هست که قراره روی همین مادربورد نصب شه. جلوی اسم این پردازنده کلمه box نوشته شده. میخواستم ببینم این box معنیش چی هست؟ core i3-12100 box
Speed Racer
19-07-22, 08:41
سلام دوستان
یه تعداد کیس قرار هست که خریداری بشه. پیشنهاد ما مادربورد H610M-A D4 بوده ولی خریدار H610mc رو گفته که فکر میکنم اسم دقیقترش H610M-C هست. توی اینترنت گشتم چیزای متفاوتی دیدم. میخواستم ببینم تفاوت این دو مورد تو چیه و آیا تفاوت مهمی دارند یا خیر.
سوال دوم هم مربوط به پردازنده ای هست که قراره روی همین مادربورد نصب شه. جلوی اسم این پردازنده کلمه box نوشته شده. میخواستم ببینم این box معنیش چی هست؟ core i3-12100 box
سلاممادربرد H610M-A D4 از رم های DDR4 با فرکانس استاندارد 3200 پشتیبانی می کنه ولی اگه اون یکی مادربرد منظورتون Pro H610M-C-CSM باشه از رم های DDR5 پشتیبانی می کنه با فرکانس استاندارد 4800.
رم های DDR5 الان خریدشون مقرون به صرفه نیست و ارزش خرید ندارن و قیمت بسیار بالایی دارن
مادربرد H610M-A D4 از یک درگاه PCIe 4.0 x16 پشتیبانی می کنه که اگه برای کارت های گرافیک نیاز مشتری باشه حتی کارت های سری RTX 4000 هم که دارن میان همین دگاه براشون کافیه ولی مادربرد Pro H610M-C-CSM از درگاه PCIe 5.0 x16 پشتیبانی می کنه که فعلا کاربردی نداره
مظمئنا خرید H610M-A D4 با ارزش تره و پولی که مشتری می خواد برای قیمت رم ها پرداخت می کنه می تونه پردازنده قوی تری مثل 12400 بخره
گزنه های دیگه هم هست ولی فعلا همین دو تا رو گفتم بقیه رو خودت می تونی دونه به دونه مقایسه کنی ولی باید ببینی مشتری کاربردش چیه و اگه داره اشتباه می کنه توی خرید شما گزینه بهترو برای در نظر بگیری
پردازنده که جلوش نوشته BOX یعنی توی جعبه هست و آک هست و برای مدل هایی که فن دارن فن ارجینال شرکت داخلش هست ولی اگه نوشته باشه Tray یعنی از باکس خارج شده و فنش برداشته شده یا فله ای وارد بازار ایران شده. BOX قابل اعتمادتره گرچه گرون تره. شما اگه به فن داخل باکس هم احتیاج نداشتید می تونید اون رو بفروشید و خنک کننده بهتری بگیرید یا اینکه همون رو ببندید
fa_shinobi
19-07-22, 10:43
پردازنده که جلوش نوشته BOX یعنی توی جعبه هست و آک هست و برای مدل هایی که فن دارن فن ارجینال شرکت داخلش هست ولی اگه نوشته باشه Tray یعنی از باکس خارج شده و فنش برداشته شده یا فله ای وارد بازار ایران شده. BOX قابل اعتمادتره گرچه گرون تره. شما اگه به فن داخل باکس هم احتیاج نداشتید می تونید اون رو بفروشید و خنک کننده بهتری بگیرید یا اینکه همون رو ببندید
ممنون بابت راهنمایی کامل.
فقط یه مسئله ای الان پیش اومده اینه که فنی که روی این cpu باکس هست چیه؟ و اگر باکس نبود چه فنی باید باشه که با این مادربورد و cpu جوابگو باشه؟ ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید.
قبلا چند تا کیس مشابه گرفتیم که فنش برند نداره و مطمئن نیستم که زیاد دوام داشته باشه.
XFXForce
19-07-22, 11:12
ممنون بابت راهنمایی کامل.
فقط یه مسئله ای الان پیش اومده اینه که فنی که روی این cpu باکس هست چیه؟ و اگر باکس نبود چه فنی باید باشه که با این مادربورد و cpu جوابگو باشه؟ ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید.
قبلا چند تا کیس مشابه گرفتیم که فنش برند نداره و مطمئن نیستم که زیاد دوام داشته باشه.
فن استوک ساخت خود اینتل هست، از نظر قدرت جزو کولرهای ضعیف حساب میشه، البته 12100 کلا پردازنده کم مصرفی هست و اگر تحت فشار نباشه پردازنده و تهویه کیس مناسب باشه فن استوک خودش براش جواب میده.
اگر بخواید فن جدا تهیه کنید دو تا مشکل هست یک اینکه هنوزم فن های بسیاری توی بازار از سوکت 1700 پشتیبانی نمیکنن و حتی براکتشون هم نیست
اونایی هم که براکتشون اومده با هزینه نسبتا بالایی به فروش میرسه.
در کل فن های جدا قدرتمند تر هستن اما هزینه شون هم بالاتره.
برای مثال شما میتونید از برندهای گرین، کولر مستر و ... کولر بهتر تهیه کنید به همراه براکت 1700ی اما باید بودجه بیشتری برای کولر در نظر بگیرید.
از اون جایی که قراره تعداد هم خریداری کنید فک کنم خرید نمونه باکس که خودشم کولر داره براتون به صرفه تر باشه.
fa_shinobi
19-07-22, 11:30
فن استوک ساخت خود اینتل هست، از نظر قدرت جزو کولرهای ضعیف حساب میشه، البته 12100 کلا پردازنده کم مصرفی هست و اگر تحت فشار نباشه پردازنده و تهویه کیس مناسب باشه فن استوک خودش براش جواب میده.
اگر بخواید فن جدا تهیه کنید دو تا مشکل هست یک اینکه هنوزم فن های بسیاری توی بازار از سوکت 1700 پشتیبانی نمیکنن و حتی براکتشون هم نیست
اونایی هم که براکتشون اومده با هزینه نسبتا بالایی به فروش میرسه.
در کل فن های جدا قدرتمند تر هستن اما هزینه شون هم بالاتره.
برای مثال شما میتونید از برندهای گرین، کولر مستر و ... کولر بهتر تهیه کنید به همراه براکت 1700ی اما باید بودجه بیشتری برای کولر در نظر بگیرید.
از اون جایی که قراره تعداد هم خریداری کنید فک کنم خرید نمونه باکس که خودشم کولر داره براتون به صرفه تر باشه.
بحثی که هست اینه که امروز به ما اطلاع دادن که پردازنده باکس هست ولی فن روش نداره و فن رو تو قیمت حساب نکردن. گفتن یه فن معمولی 150 تومنی روش بذاریم.
ولی من خودم فکر میکنم اگر ارزشش رو داشته باشه قیمتش تا 500-600 هم باشه ایراد نداره. ازشون پرسیدم چی پیشنهاد میدین که گفتن گرین notus 100 قیمتش 480 تومن و notus 200 هم 650 تومن. منتها تو اینترنت نگاه کردم ظاهرا از سوکت 1700 پشتیبانی نمیکنن و اشتباه کرده. شما پیشنهادی دارین تا 600 تومن؟
----
مدل مادربورد هم دقیقش رو پرسیدم:
Pro H610M-C D4 CMS که من مشخصاتش رو دیدم DDR4 هست.
این مادربورد 3 میلیون هست و h610M-A رو که میگن کم شده تو بازار 3700 هست.
XFXForce
19-07-22, 14:10
بحثی که هست اینه که امروز به ما اطلاع دادن که پردازنده باکس هست ولی فن روش نداره و فن رو تو قیمت حساب نکردن. گفتن یه فن معمولی 150 تومنی روش بذاریم.
ولی من خودم فکر میکنم اگر ارزشش رو داشته باشه قیمتش تا 500-600 هم باشه ایراد نداره. ازشون پرسیدم چی پیشنهاد میدین که گفتن گرین notus 100 قیمتش 480 تومن و notus 200 هم 650 تومن. منتها تو اینترنت نگاه کردم ظاهرا از سوکت 1700 پشتیبانی نمیکنن و اشتباه کرده. شما پیشنهادی دارین تا 600 تومن؟
----
مدل مادربورد هم دقیقش رو پرسیدم:
Pro H610M-C D4 CMS که من مشخصاتش رو دیدم DDR4 هست.
این مادربورد 3 میلیون هست و h610M-A رو که میگن کم شده تو بازار 3700 هست.
چنین چیزی ممکن نیست تمام پردازنده های باکس سری غیر K داخلشون فن اورجینال خود اینتل رو دارن.
و مشخصا این ها کولر خودش رو از توی باکس برداشتن چون به دلیل کمبود کولر های 1700ی توی بازار به قیمت بالاتری میفروشن. حتی تا 400 هزار تومن
اون کولر 150 تومنی که میگه به درد نمیخوره و اصلا سراغش نرید. از فروشگاه های معتبر تهیه کنید که باکس اصلی بهتون میدن و مثل اینا برنداشتن کار غیر اخلاقی کنن.
اون کولرهای گرین هم بله از 1700 پیشتیبانی نمیکنن. باید براش براکت جداگانه گرفته بشه که حدود 150 تومنه.
پس اگر هم قرار به خرید کولر جدا باشه و براکتش موجود نوتوس 100 و از اون بهتر نوتوس 200 رو میتونید انتخاب کنید
همچنینDeepCool GAMMAXX 400EX هست که خودش بدون براکت جدا از 1700 پشتیبانی میکنه البته کولر قویتری از اون نوتوس ها هست و برای پردازنده های رده بالاتر هم اگه ارتقا بدید مثل 12400 اینا جوابگو هست اما خب قیمتش بالاتر از رنج شماست.
در مورد مادربرد شما اول گفتید H610mc که DDR5 میخوره.
الان یه مدل دیگه رو میگید که Pro H610M-C D4 CMS هست و DDR4 میخوره.
در کل سراغ این برد نرید اولا که CSM هست برد سبز، این برد برای کسانی طراحی شده که هنوز با برخی سیستم عامل های قدیمی ، سخت افزارهای قدیمی، نرم افزارهای قدیمی کار میکنن و نیاز بهش دارن.
H610M-A مادربرد بسیار بهتری هست از هر نظر چه امکاناتی چه از نظر کولینگ، چه خروجی ها و به اختلاف قیمتش میارزه.
fa_shinobi
19-07-22, 14:25
چنین چیزی ممکن نیست تمام پردازنده های باکس سری غیر K داخلشون فن اورجینال خود اینتل رو دارن.
و مشخصا این ها کولر خودش رو از توی باکس برداشتن چون به دلیل کمبود کولر های 1700ی توی بازار به قیمت بالاتری میفروشن. حتی تا 400 هزار تومن
اون کولر 150 تومنی که میگه به درد نمیخوره و اصلا سراغش نرید. از فروشگاه های معتبر تهیه کنید که باکس اصلی بهتون میدن و مثل اینا برنداشتن کار غیر اخلاقی کنن.
اون کولرهای گرین هم بله از 1700 پیشتیبانی نمیکنن. باید براش براکت جداگانه گرفته بشه که حدود 150 تومنه.
پس اگر هم قرار به خرید کولر جدا باشه و براکتش موجود نوتوس 100 و از اون بهتر نوتوس 200 رو میتونید انتخاب کنید
همچنینDeepCool GAMMAXX 400EX هست که خودش بدون براکت جدا از 1700 پشتیبانی میکنه البته کولر قویتری از اون نوتوس ها هست و برای پردازنده های رده بالاتر هم اگه ارتقا بدید مثل 12400 اینا جوابگو هست اما خب قیمتش بالاتر از رنج شماست.
در مورد مادربرد شما اول گفتید H610mc که DDR5 میخوره.
الان یه مدل دیگه رو میگید که Pro H610M-C D4 CMS هست و DDR4 میخوره.
در کل سراغ این برد نرید اولا که CSM هست برد سبز، این برد برای کسانی طراحی شده که هنوز با برخی سیستم عامل های قدیمی ، سخت افزارهای قدیمی، نرم افزارهای قدیمی کار میکنن و نیاز بهش دارن.
H610M-A مادربرد بسیار بهتری هست از هر نظر چه امکاناتی چه از نظر کولینگ، چه خروجی ها و به اختلاف قیمتش میارزه.
ممنون
مهندس جان مشکل ما این هست که داریم برای اداره خرید میکنیم و باید درخواست اجناس توی یه سامانه گذاشته بشه و هر کس قیمت پایینتر داد اون برنده هست. منتها اکثرا قیمت پایین میدن و بعدا میبینی جنسی که میارن با چیزایی که شما سفارش دادی فرق داره. باید باطل کنی و دوباره بذاری و... کلی دردسر. تازه دوباره همون شرکت میتونه بیاد قیمت بده.
مادربورد رو اولش فقط نوشته بود H610M-C و من ازش خواستم که مشخصات دقیقتر رو بگه که عکسش رو برام فرستاد و دیدم H610M-C D4 CMS هست. فن رو هم بعد گفتگو گفت که اورجینال میندازم ولی بعید میدونم. و مطمئن هم نیستم که بتونم فن اورجینال رو از غیراورجینال تشخیص بدم.
XFXForce
19-07-22, 15:41
ممنون
مهندس جان مشکل ما این هست که داریم برای اداره خرید میکنیم و باید درخواست اجناس توی یه سامانه گذاشته بشه و هر کس قیمت پایینتر داد اون برنده هست. منتها اکثرا قیمت پایین میدن و بعدا میبینی جنسی که میارن با چیزایی که شما سفارش دادی فرق داره. باید باطل کنی و دوباره بذاری و... کلی دردسر. تازه دوباره همون شرکت میتونه بیاد قیمت بده.
مادربورد رو اولش فقط نوشته بود H610M-C و من ازش خواستم که مشخصات دقیقتر رو بگه که عکسش رو برام فرستاد و دیدم H610M-C D4 CMS هست. فن رو هم بعد گفتگو گفت که اورجینال میندازم ولی بعید میدونم. و مطمئن هم نیستم که بتونم فن اورجینال رو از غیراورجینال تشخیص بدم.
شما به شرط پلمپ باکس اینتل خریداری کنید، نه اینکه باز شده باشه و فنش عوض شده باشه حتی اگه بگه اورجینال گذاشته توش. تاکید کنید حتما پلمپ خود اینتل باشه.
برد هم نمونه M-A رو بگیرید.
درضمن این داستان که هر کی ارزون تر بده اغلب باعث ضرر خود شما میشه.
همین مثالی که دیدید اولش مدل مادربرد رو یه چیز دیگه ای گفته بودن و تا شما اصرار نکردید که مدل دقیق بگن نگفتن خودشون و ارزون ترین و کم کیفیت ترین برد رو براتون در نظر گرفته بودن.
همیشه وقتی همچین قانون هایی هست مثل مزایده و منافصه اینا کلی کنارش داستان دیگه به وجود میاد توی موارد با مبلغ بالا که با پارتی داشتن و حتی رشوه دادن برنده میشن.
توی موارد مشابه شما هم از جای دیگه سودشون رو میگیرن و شما در ظاهر فک میکنید ارزون تر براتون دراومده در حالیکه در واقعیت این طور نیست.
از ندادن مدل های دقیق قطعات، استفاده از بی کیفیت ترین و ارزون ترین نمونه ها،
برداشتن لوازم اضافی موجود در جعبه ها از مادربرد گرفته تا باقی چیزا، کابل، تبدیل و غیره.
تعویض خنک کننده اورجینال با نمونه های تفلبی بسیار بی کیفیت با خمیر سیلیکون به درد نخور.
در مورد رم نمونه های با تاخیر بالاتر و قیمت پایین تر حتی اگه سرعت پایین تر نندازن اونم بدون هیت سینک و معمولا بدون گارانتی
برای مثال یک رم 3200 باید تاخیرش 16 باشه (به صورت متوسط وگرنه رم های بهتری هستن با تاخیر پایین تر) اما نمونه های ارزون با تاخیر 22 هم تو بازار هستن که مشخصا باعث کاهش کارایی زیادی میشه.
همچنین به جای استفاده از دو ماژول که باعث دوال چنل شدن و بالاتر رفتن پهنای باند رم میشه از یک ماژول استفاده میکنن که ارزون تر درمیاد.
حتی در مورد گارانتی ها هم باید بدونید قیمتای متفاوتی یک قطعه داره. مخصوصا برندی مثل ایسوس که حدود 5 تا فقط گارانتی اصلی داره که قیمتاشون و حتی سطح خدماتشون با هم فرق میکنه و کلی گارانتی شرکتی دیگه.
و به شما نهایتا میگن گارانتی اصلی هست و اسمش رو نمیگن و اونی که ارزونتر هست رو براتون میفرستن (همون مدل برد فقط گارانتی متفاوت)
توی اس اس دی هم کلی برند متفرقه هست یا معتبر بدون گارانتی یا گارانتی شرکتی، اکثرا از نمونه های بسیار کندتر و کیفیت پایین تر برندهای متفرقه پیشنهاد میدن که سودش براشون بیشتره و بقیه که اطلاعات دارن هیچوقت سراغشون نمیرن.
حتی به کرات دیدم به جای ام.2 NVME مدل ساتاش رو انداختن درحالیکه قیمتشون یکی بوده! اما سرعتشون خیلی با هم فرق داره.
توی باقی چیزها مثل پاور و کیس هم چیزی که بیشترین سود رو داشته میدن.
بهترین کار خرید سیستم ها توسط یک نفر مطلع هست که هم قطعات رو بشناسه هم بازار رو، و این که چه قطعه ای از کجا خریده بشه.
و کارهاش رو خودش انجام بده. اینجوری هم از کیفیت قطعات مطمن میشید هم گارانتی هایی که بهترن رو تهیه میکنید. هم چیزی از لوازم برداشته نمیشه.
هم هر مدلی که مد نظر باشه تو بازار پیدا میشه و دیگه داستان اینکه یک فروشگاه فلان برند یا مدل رو نداره پیش نمیاد که مجبورتون کنه چیزی که خودش داره و بیشترین سود رو براش داره پیشنهاد بده.
fa_shinobi
19-07-22, 21:20
شما به شرط پلمپ باکس اینتل خریداری کنید، نه اینکه باز شده باشه و فنش عوض شده باشه حتی اگه بگه اورجینال گذاشته توش. تاکید کنید حتما پلمپ خود اینتل باشه.
برد هم نمونه M-A رو بگیرید.....
والا این نوع خرید کردن برای ما اجبار هست و متاسفانه راه حلی دیگه نیست. از بس که زمان خرید کردن از چپ و راست بودجه میزنن اومدن همچین قانونی رو گذاشتن. حالا واسه ما که میخوایم یه چیز درست و درمون بگیریم دردسر شده. گاها محدودیت زمانی هم هست و حتی ممکنه تعداد شرکتهایی که بیان و شرکت کنن کم باشه و مجبور بشیم باهاشون کنار بیایم و نمیشه همه جزئیات رو رعایت کرد.
حالا من تا حد ممکن دارم سعی میکنم اطلاعات جمع کنم و با راهنماییهای شما قبل از دریافت کیسها مذاکره کنیم. چیزی که ما دادیم این بوده:
MB H610M-A D4
Core i3-12100
case Oraman Plus
SSD ADATA XPG SX8200 Pro 256GB M.2
ADATA XPG Hunter 8GB 3200MHz یا G.Skill AEGIS 3200MHz 8GB
Power Green 580W EUD
گارانتی هم برای رم مادام العمر و برای هارد 5 ساله آونگ بوده. گارانتی پاور که خود گرین هست. برای مادربورد فکر کنم مشخص نکردیم.
fa_shinobi
23-07-22, 19:28
برد هم نمونه M-A رو بگیرید.
حتی در مورد گارانتی ها هم باید بدونید قیمتای متفاوتی یک قطعه داره. مخصوصا برندی مثل ایسوس که حدود 5 تا فقط گارانتی اصلی داره که قیمتاشون و حتی سطح خدماتشون با هم فرق میکنه و کلی گارانتی شرکتی دیگه.
درود مجدد. متاسفانه الان بیشتر توی بازار مادربورد csm هست. ما شرکت اول رو به خاطر این قضیه رد کردیم که نتونست غیر csm تامین کنه.
شرکت دومی هست که با صداقت گفت پردازنده ما tray هست ولی فن notus 200 روش میذاریم و مادربورد مد نظر خودمون را با گارانتی آواژنگ میده. اگر اشتباه نکنم این گارانتی جزو گارانتی های اصلی ایسوس نیست. درسته؟
یه شرکت سوم هم هست که گفته شاید با گارنتی غیر اصلی بتونم مادربورد رو بدم و پردازنده هم گفته باکس هست و این لینک رو دادن:
خرید پردازنده Intel مدل Core i3 12100 - شهر فافا (Only the registered members can see the link)
بنظر شما بین شرکت دوم و سوم کدوم یکی رو انتخاب کنیم؟
XFXForce
24-07-22, 03:32
درود مجدد. متاسفانه الان بیشتر توی بازار مادربورد csm هست. ما شرکت اول رو به خاطر این قضیه رد کردیم که نتونست غیر csm تامین کنه.
شرکت دومی هست که با صداقت گفت پردازنده ما tray هست ولی فن notus 200 روش میذاریم و مادربورد مد نظر خودمون را با گارانتی آواژنگ میده. اگر اشتباه نکنم این گارانتی جزو گارانتی های اصلی ایسوس نیست. درسته؟
یه شرکت سوم هم هست که گفته شاید با گارنتی غیر اصلی بتونم مادربورد رو بدم و پردازنده هم گفته باکس هست و این لینک رو دادن:
خرید پردازنده Intel مدل Core i3 12100 - شهر فافا (Only the registered members can see the link)
بنظر شما بین شرکت دوم و سوم کدوم یکی رو انتخاب کنیم؟
سلام
خیر اینجوری نیست که بیشتر مادربردای بازار csm باشن، اینایی که شما باهاشون کار میکنید میخوان بهتون cms ها رو بدن چون رو دستشون مونده و کسی ازشون نمیخره! وگرنه همون m-a تو بازار پره
بعد خب اصلا یه کاری کنید، کلا به جای ایسوس از برند msi خرید کنید. اون دیگه نه مشکل cms داره نه گارانتی قیمتشم ارزون تر ایسوس، گارانتیشم بهتره.
گارانتی آونگه
در ضمن آواژنگ هم گارانتی اصلی حساب میشه.
اینا میتونن تهیه کنن اما چون با شرایط شما دیگه سود کافی نمیکنن با اون قطعاتی که دقیقا نوشتین میگن یا اینی که ما میگیم رو بردارید یا نداریم.
قبلا هم گفتم این شرایط باعث ضرر خود شرکت شما میشه. حتی اگه هر سیستمی یکم هم گرونتر دربیاد اما مطمن باشه با گارانتی اصلی، مدل های خوب، خیلی بهتره تا چیزی بگیرید که ممکنه بعدا یه هزینه سنگین رو دستتون بذاره.
fa_shinobi
30-07-22, 20:11
سلام
خیر اینجوری نیست که بیشتر مادربردای بازار csm باشن، اینایی که شما باهاشون کار میکنید میخوان بهتون cms ها رو بدن چون رو دستشون مونده و کسی ازشون نمیخره! وگرنه همون m-a تو بازار پره
بعد خب اصلا یه کاری کنید، کلا به جای ایسوس از برند msi خرید کنید. اون دیگه نه مشکل cms داره نه گارانتی قیمتشم ارزون تر ایسوس، گارانتیشم بهتره.
میگم نحوه خرید سخته واقعا همینه. شرکتی که باهاش اوکی کرده بودیم و مناقصه رو برنده شده بود میگه شرکتی که قرار بود ازش بخریم مادربوردهای رزرو ما رو فروخته و میگه نمیتونیم تامین کنیم. حالا یا کلا باید باطلش کنیم و از اول راه رو بریم یا باهاش کنار بیایم.
مادربوردهای msi دو مدل دیدم که بنظر تفاوت خاصی ندارن. H610M-B و H610M-G. بنظر شما اینها اوکی هست؟ بعد اینکه msi گارانتیهای اصلیش چی هستن؟
XFXForce
30-07-22, 23:19
میگم نحوه خرید سخته واقعا همینه. شرکتی که باهاش اوکی کرده بودیم و مناقصه رو برنده شده بود میگه شرکتی که قرار بود ازش بخریم مادربوردهای رزرو ما رو فروخته و میگه نمیتونیم تامین کنیم. حالا یا کلا باید باطلش کنیم و از اول راه رو بریم یا باهاش کنار بیایم.
مادربوردهای msi دو مدل دیدم که بنظر تفاوت خاصی ندارن. H610M-B و H610M-G. بنظر شما اینها اوکی هست؟ بعد اینکه msi گارانتیهای اصلیش چی هستن؟
فرقشون اینه که مدل G هم خروجی دیسپلی پورت داره هم یک عدد 4 پین نورپردازی RGB و دو عدد ARGB
از اونجایی که اختلاف قیمتشون فقط 100 هزار تومان هست به نظرم ارزش خرید بالاتری داره.
گارانتی اصلی آونگ هست.
fa_shinobi
27-02-23, 22:59
سلام و درود. مدتی از آخرین پست این تاپیک گذشته. ما دوباره میخواستیم سیستمی مشابه به همین تهیه کنیم. فقط اینکه الان دیگه فکر کنم به ندرت پردازنده باکس پیدا بشه. 7 ماه پیش هم نتونستیم باکس بخریم و تری با یه فن کولرمستر گرفتیم.
الان تو این بازار آشفته قیمت باکس و تری چقدر تفاوت داره؟
بعد اینکه فن اورجینال این پردازنده i3-12100 مشابه این هست. درسته؟ قیمتش حدودا 500 تومنه
لینک دیجی کالا (Only the registered members can see the link)
- - - Updated - - -
سلام و درود. مدتی از آخرین پست این تاپیک گذشته. ما دوباره میخواستیم سیستمی مشابه به همین تهیه کنیم. فقط اینکه الان دیگه فکر کنم به ندرت پردازنده باکس پیدا بشه. 7 ماه پیش هم نتونستیم باکس بخریم و تری با یه فن کولرمستر گرفتیم.
بعد اینکه فن اورجینال این پردازنده i3-12100 مشابه این هست. درسته؟ قیمتش حدودا 500 تومنه
XFXForce
02-03-23, 03:22
- - - Updated - - -
سلام
اختلاف تری و باکس بسته به مدل و زمان فرق میکنه، از یک میلیون تا بعضی مدل ها حتی تا چن میلیون میرسه اختلافشون مخصوصا مدل هایی که توی باکس خنک کننده هم باشه اختلاف قیمت بیشتری دارن یعنی سری غیر k، و مدل 12900 که کولر قدرتمندتری نسبت به مدل های دیگه و حتی نورپردازی هم داره کولر استوکش اختلاف مدل باکسش بیشتره،
حیف که کولر استوک این مدل جدا موجود نیست و گرنه برای سیستم های low profile میتونست کولر خوبی باشه (البته اگر با قیمت مناسبی موجود بود که در مقابل باقی رقبا ارزش خرید داشته باشه نه مثل کولر استوک فعلی که قیمتش بالاست)
دقت کنید مدل باکس علاوه برا اینکه اختلاف قیمتی داره دارای سه سال گارانتی بین المللی اینتل هم هست (که داخل کشور به کار نمیاد اما همچنان در صورت بروز مشکل میشه در صورت مقدور بودن بردش اون ور و به گارانتیش دادش)
مدل تری فقط یک روز مهلت تست داره.
همچنین توی ایران باکس های تقلبی هم هست مخصوصا برای نسل های قدیمی تر
در مورد کولر خرید استوک خودش برای نسل 12 و 13 اصلا ارزش خرید نداره چون خیلی گرون تر از استوک های نسل های قبل هست (درسته که از نظر کولینگ بهتر شده نه که قیمتش اون قد تفاوت داشته باشه)
اونم وقتی که شما میتونید کولر گرین tinycool90 رو با 200 و خورده ای هزار تومن با براکت 1700ی تهیه کنید که تقریبا همون کارایی استوک نسل 12 رو داره.
کولر مستری z50 هم هست اما براکت 1700یش باید جدا خریداری بشه که ارزش خریدش رو پایین میاره.
همچنین دیپ کول archer که از دو مدل بالا بهتره اما باز بحث براکت میمونه (با سیصد و خورده ای هزار تومان)
اما در آخر بهتون GAMMAXX 200 V2 LGA1700 دیپ کول رو با حدود قیمت نیم میلیون پیشنهاد میدم که نه تنها قدرت بیشتری از کولر استوک داره بلکه هم قیمتش هم هست و گارانتی هم داره براکت هم روی خودش هست!
دیگه بیشتر از این برای اون پردازنده اصلا نیاز نیست هزینه کنید اما مدل بالاتر مثلا گرین نوتوس 200 هم هست که حدود 1 میلیون شده الان.
اما برای شما به صرفه هست که به جای هزینه باکس و کولر ضعیف تر پردازنده رو تری بگیرید و به جاش کولینگ بهتر هم تهیه کنید تازه در نهایت براتون آخرش هم یه مقدار میمونه (از اختلاف مدل باکس با تری در صورت خرید کولر دیپ کول)