PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپ تاپ نو یا کارکرده

maysamsina
26-06-22, 09:43
محددوه قیمت بین 15 تا 20 میلیون .... برای فارکس یا چارت و کار با تریدینگ و رسم خطوط و غیره میخام ..... اگر کار کرده باشه باید به چه چیزیهایی توجه کرد که خراب نباشه یا قطعه ش تعویض نشده باشه ...و اگر نو باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ... سخت افزارش به روز باشه .....

maysamsina
05-07-22, 09:31
دوستان نظری نیس ؟
لیست لپ تا هایی که سیپیو نسل 12 دارن یا رایزن جدید هستن رو دارید ؟ و گرافیگش انبرد باشه ...

SajjadKhati
08-07-22, 13:47
سلام
این نرم افزارهایی که نام بردین ، بررسی نکردم و نمیدونم چقدر منابع سخت افزاری استفاده میکنن .
میتونین خودتون بررسی کنید .

اما پیشنهاد میکنم که دست دوم تهیه نکنید . جدای از کیفیت پایین سخت افزاری لپتاپ های قدیمی ، باطری هاشون هم هر چقدر بیشتر کار کنن ، زودتر عمرشون تمام میشه . علاوه بر اصطلاک خود لپتاپ .
همه ی این ها باعث میشه لپتاپ دست دوم ارزش خرید نداشته باشه . مگر اینکه کمتر از یک سال یا حداکثر دو سال کار کرده باشه .

maysamsina
09-07-22, 00:27
سلام
این نرم افزارهایی که نام بردین ، بررسی نکردم و نمیدونم چقدر منابع سخت افزاری استفاده میکنن .
میتونین خودتون بررسی کنید .

اما پیشنهاد میکنم که دست دوم تهیه نکنید . جدای از کیفیت پایین سخت افزاری لپتاپ های قدیمی ، باطری هاشون هم هر چقدر بیشتر کار کنن ، زودتر عمرشون تمام میشه . علاوه بر اصطلاک خود لپتاپ .
همه ی این ها باعث میشه لپتاپ دست دوم ارزش خرید نداشته باشه . مگر اینکه کمتر از یک سال یا حداکثر دو سال کار کرده باشه .
نزم افزارها سنگین نیستن .... معمولی در نظر بگیر
از کجا میشه متوجه شد که کمتر از یک سال یا حداکثر دو سال کار کرده باشه ؟
سیپیو اینتل بیشتر از amd داغ مکینه و کارایی ش کمتره ؟

SajjadKhati
09-07-22, 01:14
نزم افزارها سنگین نیستن .... معمولی در نظر بگیر
از کجا میشه متوجه شد که کمتر از یک سال یا حداکثر دو سال کار کرده باشه ؟
سیپیو اینتل بیشتر از amd داغ مکینه و کارایی ش کمتره ؟

سلام
نرم افزارها را خودتون بررسی کنید . برام ، شناخته شده نیستن .
یکی از راه های ساده اش ، نگاه به نسل پردازنده هست . پردازنده ی نسل 10 یا بالاتر بگیرید . گارانتی هم داشته باشه ، بهتره . که اینها باعث میشن تفاوت قیمت چندانی با نو نداشته باشن .
دست دوم خیلی کار کرده اش هم که گفتم ، به نظرم ارزش خرید ندارن .

پردازنده ، اگه ryzen نمیگیرید ، اینتل بگیرید . بسته به نسل داره . نسل 10 یا بالاتر ، کارایی شون از رایزن 5000 ، معمولا بهتره .

maysamsina
09-07-22, 10:21
سلام
نرم افزارها را خودتون بررسی کنید . برام ، شناخته شده نیستن .
یکی از راه های ساده اش ، نگاه به نسل پردازنده هست . پردازنده ی نسل 10 یا بالاتر بگیرید . گارانتی هم داشته باشه ، بهتره . که اینها باعث میشن تفاوت قیمت چندانی با نو نداشته باشن .
دست دوم خیلی کار کرده اش هم که گفتم ، به نظرم ارزش خرید ندارن .

پردازنده ، اگه ryzen نمیگیرید ، اینتل بگیرید . بسته به نسل داره . نسل 10 یا بالاتر ، کارایی شون از رایزن 5000 ، معمولا بهتره .
میشه یه لطف کنید لیست لپ تاپ هایی که i5 12th generation و یا رایزن 5 هستن و گرافیگشون انبرد هست رو برام بزارید با تشکر .

SajjadKhati
09-07-22, 11:51
میشه یه لطف کنید لیست لپ تاپ هایی که i5 12th generation و یا رایزن 5 هستن و گرافیگشون انبرد هست رو برام بزارید با تشکر .

بگردید .
از لحاظ کانفیگ ، چون درباره ی نرم افزارهاتون اطلاعی ندارم ، خودتون چک کنید و من نمیدونم که چه منابع سخت افزاری ای لازم هست .
ضمنا ، درباره ی بهترین کارایی داشتن یا نداشتن شون نسبت به قیمت هم چندان در جریان نیستم . صرفا برای اینکه جوابی به پست تون داده باشم ، میگم .

ASUS VivoBook M513UA-L1269 15.6 inch
گارانتی یکپارچه ی ایسوز (اصلی)
19.8 (بعضی سایت های دیگه معتبر هم با قیمت 18.999 تومن)
5500u-8gb-500gb ssd-15.6 oled-42wph 3cell

بقیه ، یا گارانتی فرعی یا گارانتی شرکتی هستن و یا اینکه کانفیگ پایین تری دارن (هر چند ، احتمالا قابل ارتقاء هستن . یعنی فرضا بصورت پیش فرض ، رم 4 گیگ و یا صفحه نمایش 14 اینچ دارن و ...) .

اکثرا ، در قیمت بیش از 17 تومن ، کارت گرافیک مجزا دارن . هر چند اگه دارای کارت گرافیک مجزا باشه ، روی قیمت یا حداقل روی کیفیت یا گارانتی و کلا یه جایی تاثیر میذاره .

منتظر جواب دوستان هم باشید .