PDA

مشاهده نسخه کامل : ایا سیستم من با این کانفیگ ارزش قرار دادن کارت گرافیک 3070 ti رو داره

sali_1000i
07-06-22, 17:03
سلام و عرض ادب خدمت اساتید چند سوال مهم داارم ابتدا کانفیگم رو خدمتتون میگم
Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz
Gtx 970
ram 32 ddr4
ایا این سیستم ارزشش رو داره کارت گرافیکش رو ارتقا بدم ؟
کارم هم با افتر افکت و سینما 4دی و پریمیر هست
من هیچ وقت سیستمم رو اورکلاک نکردم و اینکه کولینگش خیلی ضعیفه باید فن اضافه کنم ولی متاسفانه اورکلاک و زدن خمیر سیلیکونی و اضافه کردن فن و... بلد نیستم کجا میتونم ادم متخصص خوب پیدا کنم که صرفا بازاری نباشه و اینکه وقت بذاره سیستمم رو اورکلاک کنه و کارهاش رو با هزینه منصفانه انجام بده؟
پیدا کردن یک ادم متخصص کمی سخت شده لطفا اگر شخصی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم

SajjadKhati
07-06-22, 18:04
سلام
ارزش داشتن ، بستگی به بودجه تون هم داره .
چه پلاگین هایی در افترافکت و پریمیر و حتی c4d استفاده میکنید؟ و در چه حد؟
موتور رندرتون در c4d چیه؟

sali_1000i
07-06-22, 20:07
Trapcode particular red jiant mocha pro joystick newton duikو موتور ارنولد و وی ری در سینما فور دی
عزیز منظورم اینه که این سیستمی که پنج سال پیش جمع کردم ارزش ارتقاء داره دیگه ؟ یک متخصص گفت ارزش ارتقاء داره که کارتشو عوض کنم ،در ضمن شما نمیدونی یک اورکلاکر خوب از کجا میشه پیدا کرد ؟

- - - Updated - - -

Trapcode particular red jiant mocha pro joystick newton duikو موتور ارنولد و وی ری در سینما فور دی
عزیز منظورم اینه که این سیستمی که پنج سال پیش جمع کردم ارزش ارتقاء داره دیگه ؟ یک متخصص گفت ارزش ارتقاء داره که کارتشو عوض کنم ،در ضمن شما نمیدونی یک اورکلاکر خوب از کجا میشه پیدا کرد ؟

SajjadKhati
08-06-22, 00:11

سلام
چون arnold ، موتور gpu based هست ، بهتره برای صرفه جویی ، vray را هم gpu based یا ترکیبی انتخاب کنید تا نیاز به پردازنده قدرتمند نباشه .
اغلب پلاگین های red giant را که میتونین با کارت گرافیک هم انجام بدین .

توی اینها ، هم موتور رندر افترافکت 2022 (با قابلیت multi frame و استفاده از فقط پلاگین هایی که برای این قابلیت طراحی شدن) و همچنین mocha pro ، بیشترین استفاده از cpu (و حدودا تعداد هسته ها) را دارن .
قطعا انتخاب پردازنده ای مثل i5 12400F ، بسیار بهتر از پردازنده ی فعلی تون توی این دو مورد تاثیر داره .

البته اگه کار حرفه ای تر در افترافکت انجام میدین ، پیشنهاد میشه رم را تا 64 گیگ ارتقاء بدین . همچنین یه یا حتی دو ssd nvme تهیه کنید .

در چند پست قبل در یه تاپیک دیگه ، بصورت مفصل تر ، قابلیت multi frame و شرایطی که باید رعایت بشه ، توضیح داده شد .
به هر حال میتونید گرافیک 3070 در صورتی که واتیج پاورتون و همچنین کابل هاش پشتیبانی کنن را روی سیستم فعلی استفاده کنید .

sali_1000i
08-06-22, 07:06
۱۲۴۰۰ به مادر بورد من میخوره ؟!! مادربورد x99pro
لطفاً تایپیک که در باره مولتی فریم بود را لینکشو میفرستید. یا اینکه بگین عنوانش چی بود

SajjadKhati
08-06-22, 10:11
۱۲۴۰۰ به مادر بورد من میخوره ؟!! مادربورد x99pro
لطفاً تایپیک که در باره مولتی فریم بود را لینکشو میفرستید. یا اینکه بگین عنوانش چی بود

نه نمیخوره .

Only the registered members can see the link