سلام و عرض ادب
قصد خرید یک روتر مودم خانگی را دارم.
از مباحث شبکه مثل qos و nat و.. اطلاع دارم .. یک مودمی میخوام که حتی الامکان بشه vpn client روش سوار کرد و شبکه وایفای پشت ترافیک وی پی ان قرار بگیره.
بهترین و اقتصادی ترین مودم هایی که میتونم بگیرم چیه؟
ممنون.
XFXForce
07-06-22, 03:44
سلام و عرض ادب
از مباحث شبکه مثل qos و nat و.. اطلاع دارم .. یک مودمی میخوام که حتی الامکان بشه vpn client روش سوار کرد و شبکه وایفای پشت ترافیک وی پی ان قرار بگیره.
ممنون.
از چه نوعی میخواید؟ ADSL2+ خالی یا اینکه VDSL هم پشتیبانی کنه؟
یا از نوع 4G LTE باشه؟
بودجه تون چقدر هست؟ و الویتتون وای فای سریعتر یا رنج بیشتر هست یا سرعت پورت لن بالاتر؟ با کابل وصل میشید یا وای فای؟
XFXForce
07-06-22, 05:00
سلام و عرض ادب
ممنون.
یا از نوع 4G LTE باشه؟
بودجه تون چقدر هست؟ و الویتتون وای فای سریعتر یا رنج بیشتر هست یا سرعت پورت لن بالاتر؟ با کابل وصل میشید یا وای فای؟
Rking
07-06-22, 12:59
یا از نوع 4G LTE باشه؟
بنظرم vdsl هم پشتیبانی کنه برای آینده میتونه خوب باشه هرچند سرویس دهنده من vdsl ارائه نمیده الان.
رنج پوشش بیشتر وایفای مهم هست.
بیشتر ارتباطات با wifi هست و نهایتا یک دوربین و پرینتر و... با کابل به مودم وصل بشن.
بودجه هم تا حدود 1 تومن ولی آفر کمتری باشه بهتره.
XFXForce
08-06-22, 02:11
بنظرم vdsl هم پشتیبانی کنه برای آینده میتونه خوب باشه هرچند سرویس دهنده من vdsl ارائه نمیده الان.
رنج پوشش بیشتر وایفای مهم هست.
بیشتر ارتباطات با wifi هست و نهایتا یک دوربین و پرینتر و... با کابل به مودم وصل بشن.
بودجه هم تا حدود 1 تومن ولی آفر کمتری باشه بهتره.
تو اون رنج غالبا وای فای تا 802 N دوال بند پشتیبانی میکنن و برای خرید وای فای 5 یعنی AC یا 6 یعنی AX باید خیلی بیشتر هزینه کرد.
اگه تا 1.5 میتونسید هزینه کنید تی پی لینک مدل خیلی خوب با 3 آنتن رنج بالا و وای فای AC با پشتیبانی همزمان از ADSL2+ و VDSL داره.
اما اگر همون نهایت 1 هست باید یه سری امکانات رو بیخیال بشید. با این وصف بهتون یکی دو مدل خوب معرفی میکنم.
Rking
08-06-22, 08:00
عیب نداره شما مدلایی که ارزش خرید داره تو قیمت های مختلف معرفی کنید
XFXForce
08-06-22, 21:04
دو مدل زیر نسبت به امکانات و کیفیت قیمت بسیار مناسبی دارن
TP-LINK Archer VR300 Wireless VDSL/ADSL AC12001.400 بدون گارانتی 3 آنتته
1.700 یه سال گارانتی شرکتی
TP-LINK Archer VR400 V3 AC1200 Wireless VDSL/ADSL1.600 بدون گارانتی
2.400 با یه سال گارانتی اصلی
این یه مدل بالاتر از بالایی هست، اما دو عدد آنتن داره، همچنین یو اس بی هم میخوره که میشه بهش دانگل 4g وصل کرد.
توی تنظیمات هم میشه به عنوان مودم روتر خالی adsl-vdsl تنظیم کرد.
هم میشه براش بک آپ گذاشت یعنی اگر نت adsl قطع شد از نتی که به عنوان روتر از مودم دیگه میگیره بلافاصله استفاده کنه. همچنین میتونه از اینترنت 4g که با دانگل وصل کرده باشید هم به عنوان بک آپ استفاده کنه.
حالت بعدی روتر خالی هست که میتونه نت رو از یه مودم دیگه بگیره و پخش کنه (حالا چه مودم اصلی اصلا وای فای نداشته باشه یا اینکه آنتن دهی ضعیفی داشته باشه، یا برای دو تا محیط بخواید اینترنت بی سیم فراهم کنید)، مشخصا کار وای فای اکستندر رو هم انجام میده.
حالت بعدی هم اینه که فقط نت رو از دانگل 4g بگیره و باز کار روتر وای فای و اکستندر هم انجام بده.
هر دو هم از وای فای 5 اونم با سرعت بیشتر یعنی 1200 پشتیبانی میکنن. (در مقابل 800 مگ مدل معموای تک بانده)
مودم ارزون تر هم
D-Link New DSL-224 VDSL2 and ADSL2 Plus
هست که حدود 700 تومنه، فای وای 300 داره یعنی n دوبانده
- - - Updated - - -
دو مدل زیر نسبت به امکانات و کیفیت قیمت بسیار مناسبی دارن
TP-LINK Archer VR300 Wireless VDSL/ADSL AC12001.400 بدون گارانتی 3 آنتته
1.700 یه سال گارانتی شرکتی
TP-LINK Archer VR400 V3 AC1200 Wireless VDSL/ADSL1.600 بدون گارانتی
2.400 با یه سال گارانتی اصلی
این یه مدل بالاتر از بالایی هست، اما دو عدد آنتن داره، همچنین یو اس بی هم میخوره که میشه بهش دانگل 4g وصل کرد.
توی تنظیمات هم میشه به عنوان مودم روتر خالی adsl-vdsl تنظیم کرد.
هم میشه براش بک آپ گذاشت یعنی اگر نت adsl قطع شد از نتی که به عنوان روتر از مودم دیگه میگیره بلافاصله استفاده کنه. همچنین میتونه از اینترنت 4g که با دانگل وصل کرده باشید هم به عنوان بک آپ استفاده کنه.
حالت بعدی روتر خالی هست که میتونه نت رو از یه مودم دیگه بگیره و پخش کنه (حالا چه مودم اصلی اصلا وای فای نداشته باشه یا اینکه آنتن دهی ضعیفی داشته باشه، یا برای دو تا محیط بخواید اینترنت بی سیم فراهم کنید)، مشخصا کار وای فای اکستندر رو هم انجام میده.
حالت بعدی هم اینه که فقط نت رو از دانگل 4g بگیره و باز کار روتر وای فای و اکستندر هم انجام بده.
هر دو هم از وای فای 5 اونم با سرعت بیشتر یعنی 1200 پشتیبانی میکنن. (در مقابل 800 مگ مدل معموای تک بانده)
مودم ارزون تر هم
D-Link New DSL-224 VDSL2 and ADSL2 Plus
هست که حدود 700 تومنه، فای وای 300 داره یعنی n دوبانده