PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با مودم MR600

mtostar
15-08-21, 16:03
سلام دوستان خسته نباشید

ببخشید یه سوال داشتم

من تازه مودم TP-LINK MR 600 که یه مودم 4.5G هستش رو از دیجی کالا سفارش دادم

بسته بندی مودم کاملا سالم بودم و مشکلی نداشت

مودم رو راه اندازی و کانفیگ کردم

ولی موقع دانلود همش سرعت دانلود 1 الی 3 ثانبه مکس میکنه و بعد دوباره سرعت دانلود زیاد میشه و همش این عمل تکرار میشه ، انتن مودم کامل هستش ، و علامت 4.5G هم روی مودم روشن میشه

اینم از ویدیو مکس کردن مکرر سرعت دانلود

Only the registered members can see the link

مودم رو خواستم آپدیت بکنم ، نسخه فریمورش رو دیدم خودش آخرین نسخه آپدیت بود ،که مال تاریخ Published Date: 2021-05-07

24572

اینم نسخه داخل سایت تی پی لینک

24573

والا من تجربه در ضمینه آپدیت خودکار این مودم ها ندارم ، آیا این مودم ها خود به خود خودشون رو آپدیت میکنن ؟؟

یه مشکل دیگه هم هستش

در قسمت تنظیمات وایرلس کافیه اسمارت کانکشن رو غیرفعال کنم

24574

و برم دستی انتخاب کنم که از 2.4GHz باشه یا 5GHz بعد از ذخیره کردن ، دیگه وای فای غیرفعال میشه و سیستم اصلا وای فای ررو نمیشناسه

24575

دوستان می خواستم بدونم باتوجه به این چیزهایی که گفتم ، آیا مودم مشکل داره ؟؟؟

بدترین قسمت ماجرا اونجاست که همش سرعت دانلود موقع دانلود مکس یک الی سه ثانیه ای میکنه و بعد دوباره سرعت دانلود زیاد میشه و همش این عمل تکرار میشه که تو ویدیو بالا لینک گذاشتم می تونید ببینید .

آیا با خرید یه آنتن بیرونی و نصب در پشت بام مشکل ممکنه حل بشه ؟

اگر مودم مشکل داره می تونم درخواست مرجوعی بدم ، لطفا راهنمایی کنید.

AMD>INTEL
15-08-21, 16:34
سلام دوستان خسته نباشید

ببخشید یه سوال داشتم

من تازه مودم TP-LINK MR 600 که یه مودم 4.5G هستش رو از دیجی کالا سفارش دادم

بسته بندی مودم کاملا سالم بودم و مشکلی نداشت

مودم رو راه اندازی و کانفیگ کردم

ولی موقع دانلود همش سرعت دانلود 1 الی 3 ثانبه مکس میکنه و بعد دوباره سرعت دانلود زیاد میشه و همش این عمل تکرار میشه ، انتن مودم کامل هستش ، و علامت 4.5G هم روی مودم روشن میشه

اینم از ویدیو مکس کردن مکرر سرعت دانلود

Only the registered members can see the link

مودم رو خواستم آپدیت بکنم ، نسخه فریمورش رو دیدم خودش آخرین نسخه آپدیت بود ،که مال تاریخ Published Date: 2021-05-07

24572

اینم نسخه داخل سایت تی پی لینک

24573

والا من تجربه در ضمینه آپدیت خودکار این مودم ها ندارم ، آیا این مودم ها خود به خود خودشون رو آپدیت میکنن ؟؟

یه مشکل دیگه هم هستش

در قسمت تنظیمات وایرلس کافیه اسمارت کانکشن رو غیرفعال کنم

24574

و برم دستی انتخاب کنم که از 2.4GHz باشه یا 5GHz بعد از ذخیره کردن ، دیگه وای فای غیرفعال میشه و سیستم اصلا وای فای ررو نمیشناسه

24575

دوستان می خواستم بدونم باتوجه به این چیزهایی که گفتم ، آیا مودم مشکل داره ؟؟؟

بدترین قسمت ماجرا اونجاست که همش سرعت دانلود موقع دانلود مکس یک الی سه ثانیه ای میکنه و بعد دوباره سرعت دانلود زیاد میشه و همش این عمل تکرار میشه که تو ویدیو بالا لینک گذاشتم می تونید ببینید .

آیا با خرید یه آنتن بیرونی و نصب در پشت بام مشکل ممکنه حل بشه ؟

اگر مودم مشکل داره می تونم درخواست مرجوعی بدم ، لطفا راهنمایی کنید.

سلام
به روز رسانی فریم ویر میتونه یکسری موارد رو حل کند . با توجه به ورژن دستگاه اقدام به اپدیت فریم ویر کنید . ببنید نغییری میکنه یا نه .
البته چند وقتی هست مشکلاتی از قبیل افت آنتن و تغییر به 3G -4G دیده میشه . آنتن کم و زیاد شدن

mtostar
15-08-21, 16:51
سلام
به روز رسانی فریم ویر میتونه یکسری موارد رو حل کند . با توجه به ورژن دستگاه اقدام به اپدیت فریم ویر کنید . ببنید نغییری میکنه یا نه .
البته چند وقتی هست مشکلاتی از قبیل افت آنتن و تغییر به 3G -4G دیده میشه . آنتن کم و زیاد شدن

سلام آقا امید ، خوده مودم آخرین نسخه فریم ویر داخل سایت تی پی لینک رو داره ، یعنی دوباره دستی خودم فایل رو بدم ؟؟

AMD>INTEL
15-08-21, 17:50
سلام آقا امید ، خوده مودم آخرین نسخه فریم ویر داخل سایت تی پی لینک رو داره ، یعنی دوباره دستی خودم فایل رو بدم ؟؟

نه اگر اپدیت شده نمیخواد
روی دستگاهای دیگه یا لوکیشن دیگه تست کردید ؟

mtostar
15-08-21, 19:00
نه اگر اپدیت شده نمیخواد

والا اینجا کسی اصلا مودم فورجی نداره حتی ای دی اس ال هم ندارن ، منم تنها همین دستگاه رو خریدم ، ولی تو لوکیشن دیگه ای تست نکردم و امتحان کردنش واقعا سخته تو یه لوکیشن دیگه چون لب تاپ ندارم

فقط یه موضوعی هستش اینکه من چون از پی سی استفاده میکنم ، از TP-LINK TL-WN881ND 300Mbps از این کارت شبکه استفاده میکنم و مودم فورجی رو با این کارت شبکه وصل میکنم به سیستم

mtostar
15-08-21, 19:26
نه اگر اپدیت شده نمیخواد

آقا امید الان تست کردم با کابل لن با اینکه روی 3G بود سرویسش ، دیدم با کابل لن مکس در حد 1 ثانیه داره

این قضیه عادیه یا مشکل از مودمه ؟

AMD>INTEL
15-08-21, 20:15
آقا امید الان تست کردم با کابل لن با اینکه روی 3G بود سرویسش ، دیدم با کابل لن مکس در حد 1 ثانیه داره

این قضیه عادیه یا مشکل از مودمه ؟

بعید میدونم مشکلی باشه . بیشتر مشکل از نظر من تقویت کننده های اپراتوری که استفاده میکنید . سیم کارت برای شرکتی دیگری دارید که تست کنید ؟

mtostar
15-08-21, 20:23
بعید میدونم مشکلی باشه . بیشتر مشکل از نظر من تقویت کننده های اپراتوری که استفاده میکنید . سیم کارت برای شرکتی دیگری دارید که تست کنید ؟

همراه اول که اینجا ، آنتن دهیش خیلی ضعیفه ، ولی الان ایرانسل استفاده میکنم ، همراه اول با زور سرعت 200 کیلوبیت هستش

امکانش هست مشکل آنتن دهی باشه آخه تمام چراغ ها آنتن 4G روشنه ؟؟؟

بنظرتون آنتن بگیرم بذارم پشت بوم ؟؟؟

AMD>INTEL
16-08-21, 08:44
همراه اول که اینجا ، آنتن دهیش خیلی ضعیفه ، ولی الان ایرانسل استفاده میکنم ، همراه اول با زور سرعت 200 کیلوبیت هستش

امکانش هست مشکل آنتن دهی باشه آخه تمام چراغ ها آنتن 4G روشنه ؟؟؟

بنظرتون آنتن بگیرم بذارم پشت بوم ؟؟؟

اگر میتونستید در موقعیت دیگه تست کنید خیلی عالی بود . لپتاپی از فامیل یا آشنا قرض میگرفتید و در جای دیگر تست میکردید .
البته یک مسئله در حد حدس گمان مطرح میکنم ممکنه ایرانسل بخواد با یکسری کارها مودم ها خودشو بهتر جلو بده .

mtostar
16-08-21, 15:11
اگر میتونستید در موقعیت دیگه تست کنید خیلی عالی بود . لپتاپی از فامیل یا آشنا قرض میگرفتید و در جای دیگر تست میکردید .
البته یک مسئله در حد حدس گمان مطرح میکنم ممکنه ایرانسل بخواد با یکسری کارها مودم ها خودشو بهتر جلو بده .

آقا امید عزیز سلام

من سیمکارت اصلی خودم رو داخل مودم گذاشته بودم چون فورجی هستش ، با اون مکث مکرر میکنه ، حتی دوباره همون سیمکارت رو داخل گوشی گذاشتم ، و دوباره تست کردم ، دیدم گاهی اوقات موقع دانلود ، سرعت دانلود صفر میشه اونم به تعداد انگشت شمار ، اونم در دو قیقه از تست دانلود ، ولی درمودم هر یکی دو ثانیه سرعت مکث میکنه

با این حال مودم رو امروز به یه جا دیگه میبرم تست میکنم

AMD>INTEL
17-08-21, 08:36
آقا امید عزیز سلام

من سیمکارت اصلی خودم رو داخل مودم گذاشته بودم چون فورجی هستش ، با اون مکث مکرر میکنه ، حتی دوباره همون سیمکارت رو داخل گوشی گذاشتم ، و دوباره تست کردم ، دیدم گاهی اوقات موقع دانلود ، سرعت دانلود صفر میشه اونم به تعداد انگشت شمار ، اونم در دو قیقه از تست دانلود ، ولی درمودم هر یکی دو ثانیه سرعت مکث میکنه

با این حال مودم رو امروز به یه جا دیگه میبرم تست میکنم

تست کنید خبر بدید .

mtostar
17-08-21, 22:39
تست کنید خبر بدید .

سلام امروز چندتا تو شهرمون تست کردم ، متاسفانه هیچ فرقی نکرده

میگم آقا امید نظر شما درمورد Router 2 Pro B612 این مودم چیه ؟؟؟

یکی از دوستان متخصص شبکه میگفت سازگاری مودم های تی پی لینک با LTE خیلی کمه نسبت به مودم های هواویی

AMD>INTEL
18-08-21, 15:12
سلام امروز چندتا تو شهرمون تست کردم ، متاسفانه هیچ فرقی نکرده

میگم آقا امید نظر شما درمورد Router 2 Pro B612 این مودم چیه ؟؟؟

یکی از دوستان متخصص شبکه میگفت سازگاری مودم های تی پی لینک با LTE خیلی کمه نسبت به مودم های هواویی

اگر میخواهید بخرید . همین مودم های ایرانسل رو بخرید . ممکنه اپراتور اقداماتی در رابطه با سایر مودم ها انجام بده که کاربر فکر کنه مودم خریداری شده بهینه نیست .

mtostar
18-08-21, 17:12
اگر میخواهید بخرید . همین مودم های ایرانسل رو بخرید . ممکنه اپراتور اقداماتی در رابطه با سایر مودم ها انجام بده که کاربر فکر کنه مودم خریداری شده بهینه نیست .

آقا امید عزیز ، موضوع اینه که من مصرف حجمم خیلی بالاست شاید یک ماه بالای 200 گیگ حجم مصرف کنم ، ایرانسل زمانی که 10 گیگ رو میده 30 هزار تومن حساب کنید که 200 گیگ ماهانه چقدر می خواد حساب کنه ، همراه اول هم تعرفه ی حجم هاش و انتن دهیش بدتراز ایرانسل هستش تو منطقه ما ، بخاطر همین می خوام سیمکارت فورجی های وب رو بگیرم ، مسلما ایرانسل تعرفه ای برای حجم بالا نداره اصلا ، و یه موضوع دیگه اینه که اصلا شهرستانی که من هستم ، TD-LTE یا FDD ساپورت نمیشه چه همراه اول و چه ایرانسل

بخاطر همین مجبورم یه مودمی پیدا کنم که با تمامی اپراتور ها سازگار باشه

اگر من مرکز استان بودم ، سرویس اینترنت ثابت یا حتی وایمکس ، یا حتی پوینت تو پوینت میگیرفتم ، همین چند وقت پیش بود که بررسی p2p دادم و اعلام کردن تو منطقه شما نمیشه p2p ارائه داد چه شرکت های دیگه و حتی از سمت مخابرات هم همین رو گفتن

تنها مشکل من آپلود بالا هستش و گرنه دانلود رو با adsl هم میشه یه جورایی تحمل کرد

AMD>INTEL
18-08-21, 17:16
آقا امید عزیز ، موضوع اینه که من مصرف حجمم خیلی بالاست شاید یک ماه بالای 200 گیگ حجم مصرف کنم ، ایرانسل زمانی که 10 گیگ رو میده 30 هزار تومن حساب کنید که 200 گیگ ماهانه چقدر می خواد حساب کنه ، همراه اول هم تعرفه ی حجم هاش و انتن دهیش بدتراز ایرانسل هستش تو منطقه ما ، بخاطر همین می خوام سیمکارت فورجی های وب رو بگیرم ، مسلما ایرانسل تعرفه ای برای حجم بالا نداره اصلا ، و یه موضوع دیگه اینه که اصلا شهرستانی که من هستم ، TD-LTE یا FDD ساپورت نمیشه چه همراه اول و چه ایرانسل

بخاطر همین مجبورم یه مودمی پیدا کنم که با تمامی اپراتور ها سازگار باشه

اگر من مرکز استان بودم ، سرویس اینترنت ثابت یا حتی وایمکس ، یا حتی پوینت تو پوینت میگیرفتم ، همین چند وقت پیش بود که بررسی p2p دادم و اعلام کردن تو منطقه شما نمیشه p2p ارائه داد چه شرکت های دیگه و حتی از سمت مخابرات هم همین رو گفتن

تنها مشکل من آپلود بالا هستش و گرنه دانلود رو با adsl هم میشه یه جورایی تحمل کرد

سلام
فکر میکنم huwaei بیشترین سازگاری را داشته باشه . چون تجهیزات شبکه و اپراتورها کشور توسط این سازنده تامین میشوند .

mtostar
18-08-21, 18:29
سلام
فکر میکنم huwaei بیشترین سازگاری را داشته باشه . چون تجهیزات شبکه و اپراتورها کشور توسط این سازنده تامین میشوند .

من مودم b612 ruter 2 pro رو سفارش میدم ، ولی اگر انتن دهی خوب نداشت به گفته یکی از دوستان MikroTik SXT LTE این رو تهیه میکنم

نظر شما در مورد میکروتیک MikroTik SXT LTE یا مدل SXT LTE6 kit چیه ؟؟؟

AMD>INTEL
25-08-21, 09:04
من مودم b612 ruter 2 pro رو سفارش میدم ، ولی اگر انتن دهی خوب نداشت به گفته یکی از دوستان MikroTik SXT LTE این رو تهیه میکنم

نظر شما در مورد میکروتیک MikroTik SXT LTE یا مدل SXT LTE6 kit چیه ؟؟؟

سلام
میکروتیک رو خیلی آشنایی ندارم . بررسی سایت های خارجی رو چک کنید . چیزی که خودم کار نکرده باشم نظر نمیدهم برای گمراه نشدن سوال کننده