PDA

مشاهده نسخه کامل : باتری قابل شارژ برای BASILISK X HYPERSPEED

lii
21-04-21, 18:30
سلام برای این ماوس BASILISK X HYPERSPEED
میخوام باتری قابل شارژ بگیرم ایا هر باتری AA که بگیرم بدون مشکل خواهد بود یا خیر باید باتریهای خاصی رو بگیرم؟
پیشنهادتون چیه؟

AMD>INTEL
22-04-21, 09:22
سلام برای این ماوس BASILISK X HYPERSPEED
میخوام باتری قابل شارژ بگیرم ایا هر باتری AA که بگیرم بدون مشکل خواهد بود یا خیر باید باتریهای خاصی رو بگیرم؟
پیشنهادتون چیه؟

بله باتری با کیفیت بگیرید مثل کملیون
Camelion AlwaysReady

lii
22-04-21, 15:55
این ماوس رو خواستم به بلوتوث دوتا لپتاپ قدیمی وصل کنم نشد توی دفترچش نوشته بلوتوث ورژن 5 نیازه
ایا وصل میشه به بلوتوث های قدیمی یا باید دانگل خرید؟
اگر بخوام دانگل بلوتوث برای این ماوس بخرم کدوم مدل رو بگیرم؟

AMD>INTEL
22-04-21, 17:08
این ماوس رو خواستم به بلوتوث دوتا لپتاپ قدیمی وصل کنم نشد توی دفترچش نوشته بلوتوث ورژن 5 نیازه
ایا وصل میشه به بلوتوث های قدیمی یا باید دانگل خرید؟
اگر بخوام دانگل بلوتوث برای این ماوس بخرم کدوم مدل رو بگیرم؟

سلام

فکرکنم یک محفظه باشه برای دانگل یا زیر ماوس یا در جایی که دست قرار میگیره . دفترچه راهنما ماوس را چک کنید .
24361

lii
22-04-21, 18:10
سلام

فکرکنم یک محفظه باشه برای دانگل یا زیر ماوس یا در جایی که دست قرار میگیره . دفترچه راهنما ماوس را چک کنید .
24361

بله دانگل خودش رو به پی سی زدم میخواستم توسط بلوتوث به لپتاپ هم دسترسی داشته باشم و هر بار دانگل رو جابجا نکنم

AMD>INTEL
22-04-21, 19:38
بله دانگل خودش رو به پی سی زدم میخواستم توسط بلوتوث به لپتاپ هم دسترسی داشته باشم و هر بار دانگل رو جابجا نکنم

بعید میدونم با هر بلوتوثی جز دانگل خودش کار کنه .

lii
23-04-21, 09:10
بعید میدونم با هر بلوتوثی جز دانگل خودش کار کنه .

دانگل خودش مربوط به هایپراسپیده که نوشته 2.4
و همچنین ماوس یک دکمه زیرش داره که سوئیچ میشه به بلوتوث و ارتباط با دانگل هایپراسپید قطع میشه
این ماوس بدون هیچ دانگلی به بلوتوث گوشیم (که جدیده) وصل میشه و کاملا ماوس رو در صفحه گوشی در اختیار دارم ولی به بلوتوث لپتاپ وصل نمیشه
حالا سوالم اینه که چه نوع دانگل بلوتوثی باید بگیرم؟ توی دفترچه نوشته بلوتوث ورژن پنج نیازه، اما اصلا چنین دانگلی وجود داره؟

AMD>INTEL
23-04-21, 10:02
دانگل خودش مربوط به هایپراسپیده که نوشته 2.4
و همچنین ماوس یک دکمه زیرش داره که سوئیچ میشه به بلوتوث و ارتباط با دانگل هایپراسپید قطع میشه
این ماوس بدون هیچ دانگلی به بلوتوث گوشیم (که جدیده) وصل میشه و کاملا ماوس رو در صفحه گوشی در اختیار دارم ولی به بلوتوث لپتاپ وصل نمیشه
حالا سوالم اینه که چه نوع دانگل بلوتوثی باید بگیرم؟ توی دفترچه نوشته بلوتوث ورژن پنج نیازه، اما اصلا چنین دانگلی وجود داره؟

سلام نسل 4.2 به بالا باید پیدا کنید . نسخه 5 رو فکر کنم digik داشته باشه .