PDA

مشاهده نسخه کامل : نحوه استفاده از یک هارددیسک 10 ترا بر روی مادربردی که از GPT پشتیبانی نمیکند

white
02-12-20, 18:27
سلام. وقت بخیر
من پارسال یک هارددیسک 10 ترا خریدم اما بعد از نصب فهمیدم که مادربرد من MBR هست و از GPT پشتیبانی نمیکنه. بیشتر نمیتونستم هزینه کنم و ناچارا با 2 ترا از هارد کنار اومدم. الان در یک وبسایت خارجی اموزشی دیدم درباره... که فکر کنم برا استفاده از ظرفیت بیش از 2 ترا روی مادربردهای مثل سیستم من است. مطمئن نیستم و نحوه کار رو هم چندان نمیدونم :
How to Break the 2TB (2 TeraByte) File System Limit – Carlton Bale .com (Only the registered members can see the link)

کار با بایوس و کار با نرم افزارهای تغییر پارتیشن رو بلدم و قبلنا کار کردم. اگر امکان چنین کاری وجود داره لطفا راهنمایی کنید. ممنون

AMD>INTEL
03-12-20, 17:10
سلام. وقت بخیر
من پارسال یک هارددیسک 10 ترا خریدم اما بعد از نصب فهمیدم که مادربرد من MBR هست و از GPT پشتیبانی نمیکنه. بیشتر نمیتونستم هزینه کنم و ناچارا با 2 ترا از هارد کنار اومدم. الان در یک وبسایت خارجی اموزشی دیدم درباره... که فکر کنم برا استفاده از ظرفیت بیش از 2 ترا روی مادربردهای مثل سیستم من است. مطمئن نیستم و نحوه کار رو هم چندان نمیدونم :
How to Break the 2TB (2 TeraByte) File System Limit – Carlton Bale .com (Only the registered members can see the link)

کار با بایوس و کار با نرم افزارهای تغییر پارتیشن رو بلدم و قبلنا کار کردم. اگر امکان چنین کاری وجود داره لطفا راهنمایی کنید. ممنون

سلام
خیر راهی نیست . بعضی از شرکت ها برنامه هایی برای هارد بالای 2 ترابایت دادند ولی روی یکسری مدل های خاصی کار میکند .مدل مادربرد را قید کنید .این لنک هم در مورد موضوع مشکل شما نیست .

white
03-12-20, 20:42
مادربرد Asus P5KC

AMD>INTEL
04-12-20, 11:33
مادربرد Asus P5KC

این را چک کنید ولی بعید میدونم جواب بده
403 - Forbidden (Only the registered members can see the link)

white
09-12-20, 13:46
درسته، بی فایده ست. این برنامه در سایت ایسوس نصب نمیشد، ورژن جدیدتر این برنامه رو دانلود و نصب کردم(نمیدونم سازگاری داره یا نه) که بلافاصله بعد از اتمام نصب بلواسکرین. و بعد هم در هنگام بوت دوباره بلواسکرین و ریستارت ......... که با سیستم ریستور پوینت درستش کردم.

بهرحال ازتون متشکرم بابت راهنمایی و پاسخ