PDA

مشاهده نسخه کامل : پرش لپتاپ و معرفی بهترین تعمیرگاه مانیتور در مشهد

saeede0377@gmail.com
19-09-20, 11:08
سلام ، لپتاپم صفحه نمایشش هی میپره ، روشن خاموش میشه ، میزنم شارژ پرشش خیلی کم میشه ، مشکل از چیه ؟ تو یه صفحه نمایش دیگه درست نمایش میده ولی اینجا نه ، وقتی به پرش میوفته ( صفحه سیاه میشه برمیگرده ، رنگ ها تو هم من میرن ، و ... ) حالت چشمکی ، هی میره هی میاد ، بیشتر صفحه سیاه میشه ، اولاش تو شارژ پرش نداشت بعد یه مدت حالا تو شارژ هم هی میپره ، به من گفتن احتمالا مشکل از فلتشه ، و فلت هم تعویضش متخصص میخواد و کار هر کسی نیست ، میشه لطفا یه تعمیرگاه معتبر و مطمئن رو تو مشهد معرفی کنین برای تعویض فلت ، ممنونم

AMD>INTEL
19-09-20, 13:39
Gmail[/MENTION].com;429972]سلام ، لپتاپم صفحه نمایشش هی میپره ، روشن خاموش میشه ، میزنم شارژ پرشش خیلی کم میشه ، مشکل از چیه ؟ تو یه صفحه نمایش دیگه درست نمایش میده ولی اینجا نه ، وقتی به پرش میوفته ( صفحه سیاه میشه برمیگرده ، رنگ ها تو هم من میرن ، و ... ) حالت چشمکی ، هی میره هی میاد ، بیشتر صفحه سیاه میشه ، اولاش تو شارژ پرش نداشت بعد یه مدت حالا تو شارژ هم هی میپره ، به من گفتن احتمالا مشکل از فلتشه ، و فلت هم تعویضش متخصص میخواد و کار هر کسی نیست ، میشه لطفا یه تعمیرگاه معتبر و مطمئن رو تو مشهد معرفی کنین برای تعویض فلت ، ممنونم

سلام
احتمالا پنل مشکل خورده مشهد کسی رو نمیشناسم ولی تهران میتونید با افق iranfso صحبت کنید و ارسال کنید .