PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید مادربورد

esmaeilshabani75
10-05-20, 12:53
سلام ، بنده میخوام یک سیستم بخرم و فعلا از شما درخواست دارم تا یک مادربرد خوب معرفی کنید
انتظار های که دارم اینکه در آینده میخوام قطعات رو ارتقا بدم مثلا حتی شاید تا 32 گیگ رم ارتقا بدم یا یک پردازنده خیلی قوی اما فعلا سیستم معمولی هست قطعاتش ولی مادربردی که میخوام قصد دارم چیزی باشه به روز تا بشه بعد قطعات رو هم ارتقا داد مثلا جوری نباشه اگه من پردازنده رو خواستم ارتقا بدم باید مادر برد رو هم ارتقا بدم آقا خیالم راحت باشه که دیگه مادبرد نیاز نیست تغییر داده بشه که مجبور بشم قطعات دیگه رو هم تغییر بدم

خودم چیزای که مد نظرم هست GIGABYTE B360 HD3 REV و همینطور Gigabyte H310M S2P حالا اگر میشه یا بهتر بهم معرفی کنید یا از بین اینا یکی رو بهم بگید

کاربری سیستم هم گرافیک و گیم هست اما نه گرافیک سنگین سه بعدی سازی گرافیک تبلیغاتی و طراحی سایت منظورمه

انشالله قطعات دیگه رو هم در یک تایپیک دیگه در آینده مزاحمتون میشم . تشکر

AMD>INTEL
10-05-20, 13:22
سلام ، بنده میخوام یک سیستم بخرم و فعلا از شما درخواست دارم تا یک مادربرد خوب معرفی کنید
انتظار های که دارم اینکه در آینده میخوام قطعات رو ارتقا بدم مثلا حتی شاید تا 32 گیگ رم ارتقا بدم یا یک پردازنده خیلی قوی اما فعلا سیستم معمولی هست قطعاتش ولی مادربردی که میخوام قصد دارم چیزی باشه به روز تا بشه بعد قطعات رو هم ارتقا داد مثلا جوری نباشه اگه من پردازنده رو خواستم ارتقا بدم باید مادر برد رو هم ارتقا بدم آقا خیالم راحت باشه که دیگه مادبرد نیاز نیست تغییر داده بشه که مجبور بشم قطعات دیگه رو هم تغییر بدم

خودم چیزای که مد نظرم هست GIGABYTE B360 HD3 REV و همینطور Gigabyte H310M S2P حالا اگر میشه یا بهتر بهم معرفی کنید یا از بین اینا یکی رو بهم بگید

کاربری سیستم هم گرافیک و گیم هست اما نه گرافیک سنگین سه بعدی سازی گرافیک تبلیغاتی و طراحی سایت منظورمه

انشالله قطعات دیگه رو هم در یک تایپیک دیگه در آینده مزاحمتون میشم . تشکر

سلام
این مادربرد مد نظرم هست . قیمت مناسب در کنار امکانات و کیفیت مطلوب
H310M-PRO-VDH-PLUS
این هم ویدیو معرفی این محصول

Only the registered members can see the link

برای چیپست B360 در صورتی که بودجه داشته باشید
MSI B360 GAMING PLUS

esmaeilshabani75
10-05-20, 15:39
سلام
این مادربرد مد نظرم هست . قیمت مناسب در کنار امکانات و کیفیت مطلوب
H310M-PRO-VDH-PLUS
این هم ویدیو معرفی این محصول

برای چیپست B360 در صورتی که بودجه داشته باشید
MSI B360 GAMING PLUS

سلام مجدد

شما نظر خودتون روی
MSI B360 GAMING PLUS هست ؟ یا H310M-PRO-VDH-PLUS ؟؟
بعد یه سوال اینا حافظه ssd m.2 میخورند ؟ چون شنیدم میگن این نوع ssd سرعت بالایی داره

AMD>INTEL
10-05-20, 15:46
سلام مجدد

شما نظر خودتون روی
MSI B360 GAMING PLUS هست ؟ یا H310M-PRO-VDH-PLUS ؟؟
بعد یه سوال اینا حافظه ssd m.2 میخورند ؟ چون شنیدم میگن این نوع ssd سرعت بالایی داره
سلام دوست گرامی
برای SSD M.2 به طبع MSI B360 GAMING PLUS گزینه بهتریه .مادربرد گزینه خوش قیمت و عملکرد خوبه
پس اگر قصد استفاده از ssd ام 2 داری بهتره همین b360 رو بگیری .

esmaeilshabani75
10-05-20, 15:51
سلام دوست گرامی
برای SSD M.2 به طبع MSI B360 GAMING PLUS گزینه بهتریه .مادربرد گزینه خوش قیمت و عملکرد خوبه
پس اگر قصد استفاده از ssd ام 2 داری بهتره همین b360 رو بگیری .

پس حتما
MSI B360 GAMING PLUS رو میگیرم فقط رنگ قرمزش رو نمیشه کاری کرد ؟ توی بازار انگار قرمز رنگش هست
ssd ام 2 خیلی بهتره درسته ؟ چه برندی بگیرم خوبه ؟

AMD>INTEL
10-05-20, 16:23
پس حتما
MSI B360 GAMING PLUS رو میگیرم فقط رنگ قرمزش رو نمیشه کاری کرد ؟ توی بازار انگار قرمز رنگش هست
ssd ام 2 خیلی بهتره درسته ؟ چه برندی بگیرم خوبه ؟

رنگش قرمز و مشکی هست و یک رنگ دارد .
این گزینه به نظر مورد خوبیه
GAMMIX S11 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 256GB
برند ADATA

این هم بررسی مدل 960 گیگش

esmaeilshabani75
11-05-20, 21:29
رنگش قرمز و مشکی هست و یک رنگ دارد .
این گزینه به نظر مورد خوبیه
GAMMIX S11 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 256GB
برند ADATA

این هم بررسی مدل 960 گیگش

سلام مجدد

من پرسیدم گفتن که چون میخوام پردازنده pentium gold g5400 بگیرم اگر مادبرد h310 بگیرم خیلی بهتره ، حالا سوالم اینکه از برند ایسوس بگیرم یا ام اس ای
بعد یه سوال دیگه این H310M-PRO-VDH-PLUS چه فرقی با MSI H310M PRO-VHL داره یا با PRIME H310M-K و یا با H310M S2P میشه یه توضیح کوتاه بدید و بگید کدومش رو بگیرم ؟ ممنونم

AMD>INTEL
11-05-20, 22:39
سلام مجدد

من پرسیدم گفتن که چون میخوام پردازنده pentium gold g5400 بگیرم اگر مادبرد h310 بگیرم خیلی بهتره ، حالا سوالم اینکه از برند ایسوس بگیرم یا ام اس ای
بعد یه سوال دیگه این H310M-PRO-VDH-PLUS چه فرقی با MSI H310M PRO-VHL داره یا با PRIME H310M-K و یا با H310M S2P میشه یه توضیح کوتاه بدید و بگید کدومش رو بگیرم ؟ ممنونم
سلام

مادربرد MSI که ویدیو معرفیش رو گذاشتم تمام مشخصاتش هم قید شده .هر شرکتی یکسری قابلیت دارد .من در چیپست H310 اون مادربرد MSI را توصیه میکنم .حدود 4 تا 5 مادربرد را پیشنهاد دادم و راضی بودند .
نکات خوبی که در این مادربرد دیدم مثل DDR4 BOOST -CORE BOOST هست که واقعا عملکرد سیستم موثر هست .
در بحث VRM مادربرد MSI قویتره و در قسسمت مدار رگلاتور ولتاژ از 6 فاز بهره میبرد .
به نظرم با این پردازنده SSD هم ساتا بگیرید و بهتره SSD M.2 را روی بردهای H310 فراموش کنید

esmaeilshabani75
11-05-20, 23:01
سلام

مادربرد MSI که ویدیو معرفیش رو گذاشتم تمام مشخصاتش هم قید شده .هر شرکتی یکسری قابلیت دارد .من در چیپست H310 اون مادربرد MSI را توصیه میکنم .حدود 4 تا 5 مادربرد را پیشنهاد دادم و راضی بودند .
نکات خوبی که در این مادربرد دیدم مثل DDR4 BOOST -CORE BOOST هست که واقعا عملکرد سیستم موثر هست .
در بحث VRM مادربرد MSI قویتره و در قسسمت مدار رگلاتور ولتاژ از 6 فاز بهره میبرد .
به نظرم با این پردازنده SSD هم ساتا بگیرید و بهتره SSD M.2 را روی بردهای H310 فراموش کنید

خب ببنید ، سیستم فعلی بنده به شرح زیر هست :

CPU : Intel Pentium G2030 Socket H2 (LGA1155)
Cache : 2x32 + 2x32 + 2x256 + 3M
RAM : 8 GB DDR3 kingston 1600
HDD : 1 TB SATA6 WDC WD10EZEX-08M2NA0
SSD : 120GB SATA ADATA
POWER : PASCAL 350W
GPU : 2 GB DDR3 SDRAM GIGABYTE - NVIDIA GeForce GT 610
MotherBoard : MSI H61M-P32/W8 (MS-7788) 1155 LGA
Chipset : Intel H61 (Cougar Point)
BIOS : 10/18/2013 Version V10.11

نیت دارم این دو قطعه رو جایگزین کنم و کم کم قطعات دیگه رو هم ارتقا بدم مثل پاور و گرافیک:

مادربرد ام اس آی مدل H310M PRO-VDH PLUS
پردازنده مرکزی اینتل سری Coffee Lake مدل Pentium Gold G5400

البته رم رو هم یک رم 8 گیگ جیل یا کینگستون بگیرم DDR4 حالا نظر شما چیه ؟ بخرم این موارد که گفتم ؟

AMD>INTEL
11-05-20, 23:04
خب ببنید ، سیستم فعلی بنده به شرح زیر هست :

CPU : Intel Pentium G2030 Socket H2 (LGA1155)
Cache : 2x32 + 2x32 + 2x256 + 3M
RAM : 8 GB DDR3 kingston 1600
HDD : 1 TB SATA6 WDC WD10EZEX-08M2NA0
SSD : 120GB SATA ADATA
POWER : PASCAL 350W
GPU : 2 GB DDR3 SDRAM GIGABYTE - NVIDIA GeForce GT 610
MotherBoard : MSI H61M-P32/W8 (MS-7788) 1155 LGA
Chipset : Intel H61 (Cougar Point)
BIOS : 10/18/2013 Version V10.11

نیت دارم این دو قطعه رو جایگزین کنم و کم کم قطعات دیگه رو هم ارتقا بدم مثل پاور و گرافیک:

مادربرد ام اس آی مدل H310M PRO-VDH PLUS

البته رم رو هم یک رم 8 گیگ جیل یا کینگستون بگیرم DDR4 حالا نظر شما چیه ؟ بخرم این موارد که گفتم ؟

رم هم کروشیال بگیرید با گارانتی آواژنگ بسیار عالیه
8GB DDR4 BUS 2400
بله ارتقا خوبیه .بعد هم میتونید پردازنده و رم را ارتقا بدید .
یک توصیه مهم دارم پاور فعلی شما مناسب نیست
حتما یک پاور گرین کار کرده مثل 430 وات سری HE تهیه کنید .این پاور هر قطعه ای رو خراب میکنه و عملا باعث کاهش سرعت سیستم در اثر عدم ثبات ولتاژ ها میشه .

esmaeilshabani75
11-05-20, 23:19
رم هم کروشیال بگیرید با گارانتی آواژنگ بسیار عالیه
8GB DDR4 BUS 2400
بله ارتقا خوبیه .بعد هم میتونید پردازنده و رم را ارتقا بدید .
یک توصیه مهم دارم پاور فعلی شما مناسب نیست
حتما یک پاور گرین کار کرده مثل 430 وات سری HE تهیه کنید .این پاور هر قطعه ای رو خراب میکنه و عملا باعث کاهش سرعت سیستم در اثر عدم ثبات ولتاژ ها میشه .

در حال حاضر بودجه برای پاور ندارم یعنی همین تا دو ماه آینده کارم رو راه نمیندازه تا یک پاور خوب گرین بخرم؟؟

همین رم رو هم یک مغازه در شهرمون گفت میگیره به علاوه 100 تومن پول و یک رم 8 گیگ ddr4 2400 کینگستون یا جیل بهم میده به نظرتون خوبه ؟

راستی چرا دیجیکالا مادربرد رو 1.400 تومن میده اما بعضی سایت ها توی ایمالز دیدم تا 1.300 تومن هم فروش دارند دقیقا همین مدل و برند رو ، دلیلش چیه ؟ حتی پردازنده هم همینطور

راستش در آخر بگم یکی از این مغازه دارهای شهرمون گفت با این ارتقا زیاد عملکرد سیستم فرقی نمیکنه میخوام بدونم راست میگه ؟ گفت من بیخود باید 2.500 تومن پول بدم و بعد هم نمیتونی زیاد با این ارتقا بازم به فکر ارتقا باشی

اما من مادربرد MSI H310M PRO VDH Plus رو داخل خود سایت msi خوندم خیلی موارد رو تا بالاترین سطح میشه ارتقا داد مثلا تا 32 گیگ رم یا پردازنده Coffeelake i9-9900KS و یا حتی گرافیک Nvidia Geforce RTX 2080 Ti رو هم میتونم به این مادربرد اضافه کنم. پس این بنده خدا چی میگه اینکه نمی تونم زیاد روی این مادربرد مانور بدم

اینم لینکش یه نگاهی بندازید ببنید درسته :
Support For H310M PRO-VDH PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global (Only the registered members can see the link-mem-3)

AMD>INTEL
12-05-20, 08:33
در حال حاضر بودجه برای پاور ندارم یعنی همین تا دو ماه آینده کارم رو راه نمیندازه تا یک پاور خوب گرین بخرم؟؟

همین رم رو هم یک مغازه در شهرمون گفت میگیره به علاوه 100 تومن پول و یک رم 8 گیگ ddr4 2400 کینگستون یا جیل بهم میده به نظرتون خوبه ؟

راستی چرا دیجیکالا مادربرد رو 1.400 تومن میده اما بعضی سایت ها توی ایمالز دیدم تا 1.300 تومن هم فروش دارند دقیقا همین مدل و برند رو ، دلیلش چیه ؟ حتی پردازنده هم همینطور

راستش در آخر بگم یکی از این مغازه دارهای شهرمون گفت با این ارتقا زیاد عملکرد سیستم فرقی نمیکنه میخوام بدونم راست میگه ؟ گفت من بیخود باید 2.500 تومن پول بدم و بعد هم نمیتونی زیاد با این ارتقا بازم به فکر ارتقا باشی

اما من مادربرد MSI H310M PRO VDH Plus رو داخل خود سایت msi خوندم خیلی موارد رو تا بالاترین سطح میشه ارتقا داد مثلا تا 32 گیگ رم یا پردازنده Coffeelake i9-9900KS و یا حتی گرافیک Nvidia Geforce RTX 2080 Ti رو هم میتونم به این مادربرد اضافه کنم. پس این بنده خدا چی میگه اینکه نمی تونم زیاد روی این مادربرد مانور بدم

اینم لینکش یه نگاهی بندازید ببنید درسته :

ایمالز بعضی از قیمت هاش اپدیت نیست .
از چتد جا مشورت نگیرید . رم با کیفیت بخرید . پاور خیلی مهمه با فروش قطعات خودتون یک پاور گرین تهیه کنید حتی کار کرده
کدوم بنده خدا من این مادربرد را به شما معرفی کردم . این مادربرد دارای 6 فاز VRM هیچ مشکی با پردازنده های رده بالا نداره

esmaeilshabani75
12-05-20, 08:56
ایمالز بعضی از قیمت هاش اپدیت نیست .
از چتد جا مشورت نگیرید . رم با کیفیت بخرید . پاور خیلی مهمه با فروش قطعات خودتون یک پاور گرین تهیه کنید حتی کار کرده
کدوم بنده خدا من این مادربرد را به شما معرفی کردم . این مادربرد دارای 6 فاز VRM هیچ مشکی با پردازنده های رده بالا نداره

اینو ببنید لطفا به نظرتون چطوره ؟

مادربرد msi مدل H310M PRO-VDH PLUS | ام اس آی | فروشگاه اينترنتی طيف سنتر (Only the registered members can see the link)

پردازنده رو هم از دیجی کالا میگیرم یا هر دو رو از دیجیکالا بگیرم ؟ مادربرد تفاوتش با قیمتی که لینکش رو دادم و دیجیکالا 30 تومن هست یعنی دیجیکالا 30 تومن بیشتره

پردازنده رو هم از اینجا بگیرم چطوره قیمتش با دیجیکالا خیلی تفاوت داره نزدیک به 120 تومن

AMD>INTEL
12-05-20, 09:00
اینو ببنید لطفا به نظرتون چطوره ؟

پردازنده رو هم از دیجی کالا میگیرم یا هر دو رو از دیجیکالا بگیرم ؟ مادربرد تفاوتش با قیمتی که لینکش رو دادم و دیجیکالا 30 تومن هست یعنی دیجیکالا 30 تومن بیشتره

پردازنده رو هم از اینجا بگیرم چطوره قیمتش با دیجیکالا خیلی تفاوت داره نزدیک به 120 تومن

فروشگاه معتبر تهیه کنید . این فروشگاه طیف سنتر رو نمیشناسم
هر دو رو از دیجی کالا بگیر .پردازنده اگر فافا داره از فافا بگیر
رم کروشیال هم دیجی کالا دارد .

esmaeilshabani75
12-05-20, 09:38
فروشگاه معتبر تهیه کنید . این فروشگاه طیف سنتر رو نمیشناسم
هر دو رو از دیجی کالا بگیر .پردازنده اگر فافا داره از فافا بگیر
رم کروشیال هم دیجی کالا دارد .

متاسفانه سایت فافا تماس گرفتم گفتند سفارش به صورت باندل هست و اگر پردازنده رو گرفتید باید کامل تمام تجهیزار یک کیس رو از ما بخرید به صورت تکی نمیشه برای همین قیمت های خوبی زدن

هر دو رو از دیجی کالا سفارش میدم

یک شخصی رم فعلی که دارم 8 گیگ ddr3 رو ازم میخره 570 تومن 100 تومن دیگه هم خودم باید بدم تا یک رم 8 گیگ ddr4 بهم بدد به نظر شما که تخصص دارید این کار درسته برای من ؟

AMD>INTEL
12-05-20, 09:41
متاسفانه سایت فافا تماس گرفتم گفتند سفارش به صورت باندل هست و اگر پردازنده رو گرفتید باید کامل تمام تجهیزار یک کیس رو از ما بخرید به صورت تکی نمیشه برای همین قیمت های خوبی زدن

هر دو رو از دیجی کالا سفارش میدم

یک شخصی رم فعلی که دارم 8 گیگ ddr3 رو ازم میخره 570 تومن 100 تومن دیگه هم خودم باید بدم تا یک رم 8 گیگ ddr4 بهم بدد به نظر شما که تخصص دارید این کار درسته برای من ؟

دوست من کیفیت رمی که به شما میدهند برای قابل تایید نیست . دقت کنید رم های کپی کینگستون در بازار زیاد هست و کارایی لازم رو ندارند .

esmaeilshabani75
12-05-20, 09:57
دوست من کیفیت رمی که به شما میدهند برای قابل تایید نیست . دقت کنید رم های کپی کینگستون در بازار زیاد هست و کارایی لازم رو ندارند .

مادربرد و پردازنده رو سفارش دادم هر دو رو از دیجی کالا

مادربرد ام اس آی مدل H310M PRO-VDH PLUSگارانتی 36 ماهه گرین

برای رم هم اینو خودتون پیشنهاد میدید بخرم خوبه ؟ لینک زیر

AMD>INTEL
12-05-20, 10:06
مادربرد و پردازنده رو سفارش دادم هر دو رو از دیجی کالا

مادربرد ام اس آی مدل H310M PRO-VDH PLUSگارانتی 36 ماهه گرین

برای رم هم اینو خودتون پیشنهاد میدید بخرم خوبه ؟ لینک زیر

بله خوبه .

esmaeilshabani75
12-05-20, 10:16
بله خوبه .

معذرت میخوام خیلی سوال میپرسم

این پردازنده ای که من سفارش دادم انگار یک پردازنده گرافیک Intel HD Graphics 610 داره خودش ، میخوام بدونم این پردازنده گرافیک که داره با کارت گرافیک خودم که 2 GB DDR3 SDRAM GIGABYTE - NVIDIA GeForce GT 610 هست یکی هستش یا کارت گرافیک خودم قوی تر هست، اگر یکی هست که من کارت گرافیک رو هم بفروشم و با همون گرافیک پردازنده سر کنم و هزینه اش رو با مقداری بیشتر یک پاور خوب و درجه یک گرین بخرم.

و اینگه اگر یکی باشه این دو باهم یعنی گرافیک پردازنده و کارت گرافیک خودم کنار هم تاثیری در افزایش گرافیک سیستم داره ؟ یا نه فقط از یکیش استفاده میشه.

AMD>INTEL
12-05-20, 10:20
معذرت میخوام خیلی سوال میپرسم

این پردازنده ای که من سفارش دادم انگار یک پردازنده گرافیک Intel HD Graphics 610 داره خودش ، میخوام بدونم این پردازنده گرافیک که داره با کارت گرافیک خودم که 2 GB DDR3 SDRAM GIGABYTE - NVIDIA GeForce GT 610 هست یکی هستش یا کارت گرافیک خودم قوی تر هست، اگر یکی هست که من کارت گرافیک رو هم بفروشم و با همون گرافیک پردازنده سر کنم و هزینه اش رو با مقداری بیشتر یک پاور خوب و درجه یک گرین بخرم.

و اینگه اگر یکی باشه این دو باهم یعنی گرافیک پردازنده و کارت گرافیک خودم کنار هم تاثیری در افزایش گرافیک سیستم داره ؟ یا نه فقط از یکیش استفاده میشه.

بله این کارت شما هم قدرت چندانی نداره . بعدا میتونید یک کارت گرافیک بهتره جایگزین کنید .
خیر باید یکی را انتخاب کنید . گرافیک آنبرد یا گرافیک

esmaeilshabani75
12-05-20, 11:39
بله این کارت شما هم قدرت چندانی نداره . بعدا میتونید یک کارت گرافیک بهتره جایگزین کنید .
خیر باید یکی را انتخاب کنید . گرافیک آنبرد یا گرافیک

پس یعنی فقط یا کارت رو میتونم استفاده کنم یا آنبرد رو
قدرت جفتشون به اندازه هم هست؟
کارت رو بفروشمش چقدر باید قیمت بدم ؟

AMD>INTEL
12-05-20, 12:13
پس یعنی فقط یا کارت رو میتونم استفاده کنم یا آنبرد رو
قدرت جفتشون به اندازه هم هست؟
کارت رو بفروشمش چقدر باید قیمت بدم ؟

تفاوت خاصی ندارند . پس عملا فرقی نمیکنه . کارت را بفروشید بعد یک کارت مناسب تهیه کنید . محدوده 300

esmaeilshabani75
12-05-20, 13:40
تفاوت خاصی ندارند . پس عملا فرقی نمیکنه . کارت را بفروشید بعد یک کارت مناسب تهیه کنید . محدوده 300

لطفا یه پاور و گرافیک خوب هم برای گیم هم برای نرم افزار های adobe بهم معرفی کنید که یکباره بخرم

خودم این پاور مد نظرم هست که در آینده هم خواستم فن rgb یا هر چیز دیگه ای اضافه کنم هم مناسب باشه ، اینطور نیست ؟

مشخصات، قیمت و خرید منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP650A-UK | دیجی‌کالا (Only the registered members can see the link)

ضمن اینکه گرافیک هم خودم 1070 ti مد نظرم هست

AMD>INTEL
12-05-20, 13:46
لطفا یه پاور و گرافیک خوب هم برای گیم هم برای نرم افزار های adobe بهم معرفی کنید که یکباره بخرم

خودم این پاور مد نظرم هست که در آینده هم خواستم فن rgb یا هر چیز دیگه ای اضافه کنم هم مناسب باشه ، اینطور نیست ؟

خوب این پردازنده برای 1070 ti گلوگاه میشه
پردازنده رو باید حداقل i3 9100f کنی و گرافیک رو تهیه کنی
1070 ti نو در بازار نیست کارکرده هست
میتونی با تغییر پردازنده این رو بگیری GTX 1650 GAMING X تهیه کنی
پاور اوکیه

- - - Updated - - -

پاور اوکیه

esmaeilshabani75
12-05-20, 14:02
پاور اوکیه

- - - Updated - - -

پاور اوکیه

خب یعنی GTX 1650 GAMING خوبه؟ نظرتون در مورد RX 580 چیه ؟؟

پاوری که گفتم جوابگوی ارتقا سیستم رو داره در آینده ؟

AMD>INTEL
12-05-20, 14:20
خب یعنی GTX 1650 GAMING خوبه؟ نظرتون در مورد RX 580 چیه ؟؟

پاوری که گفتم جوابگوی ارتقا سیستم رو داره در آینده ؟

بله پاور اوکیه
RX 580 هم کارت خوبیه . فقط باید مانیتورتون پورت DVI-D و HDMI برای هر دو کارت داشته باشه .

esmaeilshabani75
12-05-20, 15:31
بله پاور اوکیه
RX 580 هم کارت خوبیه . فقط باید مانیتورتون پورت DVI-D و HDMI برای هر دو کارت داشته باشه .

پس همون RX 580 تهیه می‌کنم. برایHDMI هم یک کابل تبدیل میگیرم

AMD>INTEL
12-05-20, 15:33
پس همون RX 580 تهیه می‌کنم. برایHDMI هم یک کابل تبدیل میگیرم

تبدیل اکتیو نیازه . تبدیل عادی جواب نمیده .

esmaeilshabani75
12-05-20, 16:03
تبدیل اکتیو نیازه . تبدیل عادی جواب نمیده .

خب پس یک کارت گرافیک مناسب و خوب برای گیم و کار گرافیک بهم معرفی کنید که در کنار پردازنده ای pentium gold g5400 که دارم و رم 8 گیگ کروشیال که خریدم فعلا کارم رو راه بندازه تا بعد که پردازنده رو ارتقا دادم گرافیک رو هم ارتقا بدم یواش یواش

البته یه کارتی که دو مانیتور رو با هم پشتیبانی کنه

AMD>INTEL
12-05-20, 16:24
خب پس یک کارت گرافیک مناسب و خوب برای گیم و کار گرافیک بهم معرفی کنید که در کنار پردازنده ای pentium gold g5400 که دارم و رم 8 گیگ کروشیال که خریدم فعلا کارم رو راه بندازه تا بعد که پردازنده رو ارتقا دادم گرافیک رو هم ارتقا بدم یواش یواش

البته یه کارتی که دو مانیتور رو با هم پشتیبانی کنه

سلام
گرافیک آنبرد این مادربرد بهت دو تا خروجی میده
یکی hDMI یکی هم D-SUB
یا
بگرد جیفورس 750 TI کار کرده تهیه کن که ضرر نکنی موقع فروش

esmaeilshabani75
12-05-20, 20:00
سلام
گرافیک آنبرد این مادربرد بهت دو تا خروجی میده
یکی hDMI یکی هم D-SUB
یا
بگرد جیفورس 750 TI کار کرده تهیه کن که ضرر نکنی موقع فروش

من برای گرافیک فعلی خودم یک مشتری پیدا کردم به قیمت 350 تومن ، به نظرتون قیمت خوبی هست ؟

یه سوال دیگه اینکه من فعلا این گرافیک رو بدم بره سیستم بدون گرافیک مشکلی پیش نمیاد مادبرد فعلی من MSI H61M-P32/W8 هست ، چون مادبرد و پرازنده ای که امروز خریدم از دیجیکالا شنبه به دستم میرسه

سوال دیگه گرافیک آنبرد پردازنده pentium gold g5400 و مادبرد msi h310m vdh plus با کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT 610 قدرتش برابر هست ؟ که من فعلا بگردم کارتی که خودتون گفتید رو بخرم دست دومش رو ؟

میدونید که مجبورم دونه دونه و یواش یواش ارتقا بدم قطعات رو

AMD>INTEL
12-05-20, 20:05
من برای گرافیک فعلی خودم یک مشتری پیدا کردم به قیمت 350 تومن ، به نظرتون قیمت خوبی هست ؟

یه سوال دیگه اینکه من فعلا این گرافیک رو بدم بره سیستم بدون گرافیک مشکلی پیش نمیاد مادبرد فعلی من MSI H61M-P32/W8 هست ، چون مادبرد و پرازنده ای که امروز خریدم از دیجیکالا شنبه به دستم میرسه

سوال دیگه گرافیک آنبرد پردازنده pentium gold g5400 و مادبرد msi h310m vdh plus با کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT 610 قدرتش برابر هست ؟ که من فعلا بگردم کارتی که خودتون گفتید رو بخرم دست دومش رو ؟

میدونید که مجبورم دونه دونه و یواش یواش ارتقا بدم قطعات رو

قیمت مناسبیه
پردازندتون باید گرافیک آنبرد داشته باشه .
گرافیکی که گفتم بخرید .ترکیب خوبیه با پردازنده جدید و مادربرد و صد البته پاور هم باید عوض بشه
فعلا گرافیک این پردازنده خوبه برای نیازهای اولیه . چیزی کمتر از 610 نداره

esmaeilshabani75
12-05-20, 20:07
قیمت مناسبیه
پردازندتون باید گرافیک آنبرد داشته باشه .
گرافیکی که گفتم بخرید .ترکیب خوبیه با پردازنده جدید و مادربرد و صد البته پاور هم باید عوض بشه
فعلا گرافیک این پردازنده خوبه برای نیازهای اولیه . چیزی کمتر از 610 نداره

باورت نمیشه اما ظهر تا حالا درگیرشم

GeForce GTX 750 TI - 2GB

دست دومش رو پیدا کنم اما اصلا نیست ... آکبندش نزدیک 1.400 تومن هست

AMD>INTEL
12-05-20, 20:10
باورت نمیشه اما ظهر تا حالا درگیرشم

GeForce GTX 750 TI - 2GB

دست دومش رو پیدا کنم اما اصلا نیست ... آکبندش نزدیک 1.400 تومن هست

صبر کنید با حوصله بگردید پیدا میکنید
مدل مشابه با ارزش خرید
geforce 650
geforce 550 ti
r9 270
r9 270x

این کانال ها رو هم چک کنید

esmaeilshabani75
13-05-20, 00:57
صبر کنید با حوصله بگردید پیدا میکنید
مدل مشابه با ارزش خرید
geforce 650
geforce 550 ti
r9 270
r9 270x

این کانال ها رو هم چک کنید

گرافیک اوکی می‌کنم بالاخره پیدا می‌کنم فقط یه چیزی من پاور که پیشنهاد دادم نتونستم بگیرم شما پیشنهادتون واسه پاور دست دوم گرین چند وات هست با توجه به ارتقاء که دادم و کارت گرافیک که 750 ti میگیرم ؟

AMD>INTEL
13-05-20, 08:33
گرافیک اوکی می‌کنم بالاخره پیدا می‌کنم فقط یه چیزی من پاور که پیشنهاد دادم نتونستم بگیرم شما پیشنهادتون واسه پاور دست دوم گرین چند وات هست با توجه به ارتقاء که دادم و کارت گرافیک که 750 ti میگیرم ؟

سلام

480 وات یا 430 وات کافیه . سری HE 430 وات

esmaeilshabani75
13-05-20, 14:42
سلام

480 وات یا 430 وات کافیه . سری HE 430 وات

بعد یه سوال بهتر نیست من رم رو دست دوم بگیرم اما پاور رو نو بخرم ؟

AMD>INTEL
13-05-20, 15:39
بعد یه سوال بهتر نیست من رم رو دست دوم بگیرم اما پاور رو نو بخرم ؟

رم دست دوم ارزش نداره پایین تر هم نیست

esmaeilshabani75
13-05-20, 17:20
رم دست دوم ارزش نداره پایین تر هم نیست

آخه پاور دست دوم رو میترسم زیاد کار کرده باشه یا مشکلی داشته باشه من که ازش چیزی نمیدونم بالاخره یه مشکلی داشته باشه که ده روز بعد این مشکل سر باز می کنه

AMD>INTEL
13-05-20, 17:29
آخه پاور دست دوم رو میترسم زیاد کار کرده باشه یا مشکلی داشته باشه من که ازش چیزی نمیدونم بالاخره یه مشکلی داشته باشه که ده روز بعد این مشکل سر باز می کنه

دیگه انتخاب با خودتون هست . الان در مورد رم رم فیک زیاده و بگیری صاحب اول و آخرش خودتی
رم مشکل دار مساوی با بلو اسکرین - ریستارت

esmaeilshabani75
13-05-20, 17:31
دیگه انتخاب با خودتون هست . الان در مورد رم رم فیک زیاده و بگیری صاحب اول و آخرش خودتی
رم مشکل دار مساوی با بلو اسکرین - ریستارت

نه دیگه شما خودتون متخصص هستید به حرفتون گوش میدم

رم زیر رو خریداری کردم

مشخصات، قیمت و خرید رم دسکتاپ DDR4 تک کاناله 2400 مگاهرتز CL17 کروشیال مدل Basics ظرفیت 8 گیگابایت | دیجی‌کالا (Only the registered members can see the link)

فقط یه مسئله ای بهتر نیست رم رو از یک برند دیگه بگیرم که cl کمتری داشته باشه ؟
مثل کینگ مکس که cl 16 داره اما کروشیال 18 هست

AMD>INTEL
13-05-20, 17:49
نه دیگه شما خودتون متخصص هستید به حرفتون گوش میدم

رم زیر رو خریداری کردم

فقط یه مسئله ای بهتر نیست رم رو از یک برند دیگه بگیرم که cl کمتری داشته باشه ؟
مثل کینگ مکس که cl 16 داره اما کروشیال 18 هست

کروشیال 17 هست . کینگ مکس رم خوبی نیست .

esmaeilshabani75
13-05-20, 20:15
کروشیال 17 هست . کینگ مکس رم خوبی نیست .

ببخشید من میتونم یه جای سریع تر باهاتون صحبت کنم ؟

AMD>INTEL
13-05-20, 20:20
ببخشید من میتونم یه جای سریع تر باهاتون صحبت کنم ؟

همینجا سوالاتون را تجمیع کنید بپرسید .

esmaeilshabani75
13-05-20, 20:34
همینجا سوالاتون را تجمیع کنید بپرسید .

ببنید من یه سوال خیلی مهم دارم و واقعا من ارتقا خیلی عجیبی هم نمیدم یه سری چیزای خیلی پایین هست اما چون بودجه کمی دارم خیلی شک برانگیز میشه بعضی موارد و این تایپیک واقعا خیلی طولانی شده

سوالم اینکه یه پاور 530 گرین سفارش دادم 840 تومن مادبرد و پردازنده هم شنبه به دستم میرسه ، رم رو هم که خب باید بدم و 100 تومن هم اضافه بدم تا یه رم 8 گیگ ddr4 بگیرم

کارت گرافیک جی فورس GT 610 رو هم باید بدم تا بتونم هزینه های دیگه در بیاد

حالا سوالم اینکه گرافیک پردازنده و مادبرد من به اندازه کارت گرافی جی فورس GT 610 قوی هست که من بتونم ردش کنم بره تا بشه هزینه های دیگه رو بدم و در آینده یه GTX 1050 جایگزین کنم ، اگر قوی نیست گرافیک آنبرد پردازنده ام و مادربردم که این کار رو نکنم و نگهش دارم.

منظورم از مادربرد و پردازنده همون MSI H310M-VDH-PRO-PLUS , PENTIUM GOLD G5400 هست.

AMD>INTEL
13-05-20, 21:30
ببنید من یه سوال خیلی مهم دارم و واقعا من ارتقا خیلی عجیبی هم نمیدم یه سری چیزای خیلی پایین هست اما چون بودجه کمی دارم خیلی شک برانگیز میشه بعضی موارد و این تایپیک واقعا خیلی طولانی شده

سوالم اینکه یه پاور 530 گرین سفارش دادم 840 تومن مادبرد و پردازنده هم شنبه به دستم میرسه ، رم رو هم که خب باید بدم و 100 تومن هم اضافه بدم تا یه رم 8 گیگ ddr4 بگیرم

کارت گرافیک جی فورس GT 610 رو هم باید بدم تا بتونم هزینه های دیگه در بیاد

حالا سوالم اینکه گرافیک پردازنده و مادبرد من به اندازه کارت گرافی جی فورس GT 610 قوی هست که من بتونم ردش کنم بره تا بشه هزینه های دیگه رو بدم و در آینده یه GTX 1050 جایگزین کنم ، اگر قوی نیست گرافیک آنبرد پردازنده ام و مادربردم که این کار رو نکنم و نگهش دارم.

منظورم از مادربرد و پردازنده همون MSI H310M-VDH-PRO-PLUS , PENTIUM GOLD G5400 هست.

دوست گرامی این سوال رو سه دفعه دیروز جواب دادم .مراجعه کنید به جواب های دیروز

AMD>INTEL
13-05-20, 21:45

اینم یک مقایسه تقریبی

esmaeilshabani75
13-05-20, 21:48

معذرت میخوام ، گفتم شاید متوجه سوال بنده نشده باشید قبلا و اینکه میخواستم مطمئن بشم

esmaeilshabani75
13-05-20, 21:52
اینم یک مقایسه تقریبی

خیلی خیلی ممنونم بابت معرفی این سایت مقایسه