PDA

مشاهده نسخه کامل : امکان خرابی هارد یا رم

humanist
16-03-20, 15:37
با سلام خدمت همگی دوستان

بنده بعد از دو سال کامپیوترم رو دوباره راه اندازی کردم ولی متاسفانه چنین ارورهایی رو نمایش میده،هاردش رو جدا کرده بودم و احتمال میدم اشکال از هارد باشه. یکی از دوستان گفته بود که ممکنه اشکال از رم سیستمت باشه.
باتری مادربورد هم به طور کامل خالی شده بود و اصلا تصویری نشون نمیداد ولی مشکل با تعویض باتری حل شد.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

لطفا راهنمایی کنید که مشکل چیه و چطور میتونم برطرفش کنم

با سپاس

AMD>INTEL
16-03-20, 16:02
با سلام خدمت همگی دوستان

بنده بعد از دو سال کامپیوترم رو دوباره راه اندازی کردم ولی متاسفانه چنین ارورهایی رو نمایش میده،هاردش رو جدا کرده بودم و احتمال میدم اشکال از هارد باشه. یکی از دوستان گفته بود که ممکنه اشکال از رم سیستمت باشه.
باتری مادربورد هم به طور کامل خالی شده بود و اصلا تصویری نشون نمیداد ولی مشکل با تعویض باتری حل شد.

لطفا راهنمایی کنید که مشکل چیه و چطور میتونم برطرفش کنم

با سپاس

سلام
رم سیستم را در بیارید پایه های رم را با مداد پاک کن تمیز کنید . اگر روی اسلات رم گرد و خاک هست با مسواک تمیز کنید و دوباره جا بزنید .

humanist
24-05-20, 00:09
سلام
رم سیستم را در بیارید پایه های رم را با مداد پاک کن تمیز کنید . اگر روی اسلات رم گرد و خاک هست با مسواک تمیز کنید و دوباره جا بزنید .

با سلام
کارهایی که گفتید رو انجام دادم، ارورها خیلی کم شد و الان هر از گاهی فقط ارور dumping physical memory رو نشون میده.
چند درصد ممکنه این ارور از خرابی رم باشه؟
میخوام رم جدید سفارش بدم ولی هنوز مطمئن نیستم اشکال از رم باشه.

AMD>INTEL
24-05-20, 08:54
با سلام
کارهایی که گفتید رو انجام دادم، ارورها خیلی کم شد و الان هر از گاهی فقط ارور dumping physical memory رو نشون میده.
چند درصد ممکنه این ارور از خرابی رم باشه؟
میخوام رم جدید سفارش بدم ولی هنوز مطمئن نیستم اشکال از رم باشه.

با برنامه PASSMARK MEMTEST به صورت بوتیبل یک فلش درست کن بگذار بصورت بوت رم سیستم رو تست کنه اگر خطا گرفتی رم خرابه