PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب مادربورد و سی پی یو

mohamadsa
25-02-20, 22:01
سلام
من یه مادربورد داشتم که یه سی پی یو ۴۷۹۰ کا روش بود
یه روزی هرکار میکردم روشن نمیشد.
مجبور شدم یه مادربورد دیگه بگیرم ولی سی پی یو رو این مادربورد هم جواب نداد
احتمال دادم مادربوردم سالم بوده و سی پی یوم سوخته.به همین خاطر به همونی که مادربوردو ازش خریدم گفتم سی پی یوشو بیاره تعمیرگاه تست کنیم .
با موافقت خودش سی پی یوش که سالم بود رو مادربورد خودم گذاشتیم که بالا نیومد.
مشکل عجیب اینه سی پی یوش روی هیچ مادربورد دیگه ای بالا نمیاد و میگه مادربورد تو سی پی یو رو سوزونده
میخواستم بپرسم همچین چیزی ممکنه یا مشکل موقتی برای سی پی یو پیش اومده و ممکنه حل بشه؟

AMD>INTEL
26-02-20, 05:51
سلام
من یه مادربورد داشتم که یه سی پی یو ۴۷۹۰ کا روش بود
یه روزی هرکار میکردم روشن نمیشد.
مجبور شدم یه مادربورد دیگه بگیرم ولی سی پی یو رو این مادربورد هم جواب نداد
احتمال دادم مادربوردم سالم بوده و سی پی یوم سوخته.به همین خاطر به همونی که مادربوردو ازش خریدم گفتم سی پی یوشو بیاره تعمیرگاه تست کنیم .
با موافقت خودش سی پی یوش که سالم بود رو مادربورد خودم گذاشتیم که بالا نیومد.
مشکل عجیب اینه سی پی یوش روی هیچ مادربورد دیگه ای بالا نمیاد و میگه مادربورد تو سی پی یو رو سوزونده
میخواستم بپرسم همچین چیزی ممکنه یا مشکل موقتی برای سی پی یو پیش اومده و ممکنه حل بشه؟

سلام
فکر کنم در انجمن دیگری من به شما در رابطه این مطلب پاسخ دادم . وقتی یک مادربرد مشکوک به خرابی هست و پردازنده را مشکل مواجه کرده است . نباید دوباره روی آن پردازنده دیگری نصب کرد . باید با CPU مجازی که ابزار تست هست ولتاژ گیری کرد. هر شخصی که تصمیم گرفته که مادربرد را با پردازنده دیگر تست کند مقصر است .

mohamadsa
27-02-20, 21:37
بله
الان راهی برای درست کردن سی پی یو هستش؟

AMD>INTEL
28-02-20, 10:11
بله
الان راهی برای درست کردن سی پی یو هستش؟

خیر هیچ راهی نیست . پردازنده قطعه قابل تعمیر نیست . باید همیشه تو این موارد احتیاط کرد .