PDA

مشاهده نسخه کامل : تکمیل خرید قطعات با بودجه ی20 میلیون

Roger20
28-12-19, 21:27
سلام.

بنده مدتی هست که قصد تهیهی سیستمی رو دارم که به منظور برنامه نویسی ، مجازی سازی و در نهایت بازی ازش استفاده کنم. پاور 1050 گرین سری جدید و اس اس دی 970 پرو سامسونگ و همچنین رم 32 گیگ corsair vengeance pro 3000 رو تهیه کردم همرا با کیس اسوس.
از طرفی موندم بین 3700 و 3800 و حتی 3900 کدوم رو انتخاب کنم و از طرف دیگه مشکل اینه که مادربرد x570 اسوس که می خوام موجوده ولی فروشنده هیچکدوم از پردازنده های بالا رو نداره و اونی هم که داره این مادربرد رو نداره. تنها راه خرید پردازنده ی تری و فن جداگانه هست. با این تفاسیر شما خرید پردازنده ی تری رو توصیه می کنید یا نه؟ اگر بله لطفا کولر مناسب ذکر هم ذکر کنید که هم کارایی داشته باشه و هم ترجیحا زیبا باشه.

در مورد گرافیک هم با بودجه ی هشت میلیون انتخاب بهتری از 2060 سوپر هست یا خیر؟

سپاس

SajjadKhati
28-12-19, 21:40
سلام
شما اول باید دقیق تر نام نرم افزارها و سطح کاربری تون و همچنین تعداد سیستم عامل مجازی ای که همزمان میخواین اجرا کنین را بگین .
نرم افزارتون ویژال استودیو هه؟
چه زبانی و چه تکنولوژی هایی را استفاده میکنین؟
برای مجازی سازی از کدوم نرم افزار و چه برنامه هایی در اون و به چه تعداد اون سیستم عامل را بصورت همزمان اجرا میکنین؟
و اینکه اغلب اوقات نرم افزارها را با هم ، هم اجرا میکنید؟ مثلا هم برنامه نویسی و هم نرم افزار مجازی سازی را با هم اجرا میکنید؟

کلا ، اطلاعات تون خیلی کلی هست و نیاز به جزئیات بیشتری داره .
کلا اطلاعاتی که دادین ، خ

Roger20
28-12-19, 23:54
سلام
شما اول باید دقیق تر نام نرم افزارها و سطح کاربری تون و همچنین تعداد سیستم عامل مجازی ای که همزمان میخواین اجرا کنین را بگین .
نرم افزارتون ویژال استودیو هه؟
چه زبانی و چه تکنولوژی هایی را استفاده میکنین؟
برای مجازی سازی از کدوم نرم افزار و چه برنامه هایی در اون و به چه تعداد اون سیستم عامل را بصورت همزمان اجرا میکنین؟
و اینکه اغلب اوقات نرم افزارها را با هم ، هم اجرا میکنید؟ مثلا هم برنامه نویسی و هم نرم افزار مجازی سازی را با هم اجرا میکنید؟

کلا ، اطلاعات تون خیلی کلی هست و نیاز به جزئیات بیشتری داره .
کلا اطلاعاتی که دادین ، خ

ممنون.

تعداد سیستم عاملی که میخوام بالا بیارم در حالت معمول چهارتا شامل دو ویندوز و دو لینوکس هست روی vmware workstation و در حالت سنگین شاید دو esxi و یک vcenter بروی workstation که هر کدوم از esxi ها هم شمال حداقل چهار ماشین دیگه میشن. البته این رو هم بگم که کار پردازشی به معنای رندر کردن و امثالهم ندارم. برنامه نویسی هم در حد همون ویژوال استودیو و برنامه هایی که نیاز به پردازش خاصی ندارند که فکر نمی کنم مشکل خاصی ایجاد کنه.( البته فعلا)

در مورد همزمانی کارها هم بله در حین برنامه نویسی هم ممکن هست نیاز به استفاده از ماشین های مجازی داشته باشم.

یه مطلب دیگه هم بگم اینکه اگر این سیستم رو بگیرم می خوام تا مدت زیادی از نظر قدرت مورد نیاز تامینم کنه ( البته بجز داستان گیم چون اون رشد قدرت مورد نیازش فراتر هست)

ممنون

Roger20
29-12-19, 13:42
استاد amd> intel لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید. فن بادی گرین 400 می تونه از پس حرارت تولیدی 3800 یا 3900 بر بیاد؟

SajjadKhati
29-12-19, 21:33
ممنون.

تعداد سیستم عاملی که میخوام بالا بیارم در حالت معمول چهارتا شامل دو ویندوز و دو لینوکس هست روی vmware workstation و در حالت سنگین شاید دو esxi و یک vcenter بروی workstation که هر کدوم از esxi ها هم شمال حداقل چهار ماشین دیگه میشن. البته این رو هم بگم که کار پردازشی به معنای رندر کردن و امثالهم ندارم. برنامه نویسی هم در حد همون ویژوال استودیو و برنامه هایی که نیاز به پردازش خاصی ندارند که فکر نمی کنم مشکل خاصی ایجاد کنه.( البته فعلا)

در مورد همزمانی کارها هم بله در حین برنامه نویسی هم ممکن هست نیاز به استفاده از ماشین های مجازی داشته باشم.

یه مطلب دیگه هم بگم اینکه اگر این سیستم رو بگیرم می خوام تا مدت زیادی از نظر قدرت مورد نیاز تامینم کنه ( البته بجز داستان گیم چون اون رشد قدرت مورد نیازش فراتر هست)

ممنون

سلام
این exsi ای که گفتین ، نسخه های مختلف داره . همچنین آپشن های مختلفی هم داره . من باهاشون آشنا نیستم .
بنابراین خودتون برین در لینک زیر و نسخه ی مورد نظر و همچنین گزینه های دیگه تون را انتخاب کنین و بعد گزینه ی "upgrade and view result" را بزنین و در تمام صفحات ، چک کنین که کدوم پردازنده را بهتون پیشنهاد میکنه .
یا در واقع چک کنید که پردازنده های ryzen یا threadripper را پیشنهاد میکنه یا نه .
یا اینکه پردازنده های سرور رو مناسب میدونه .

همینطور لینک زیر را هم ببینین :

Only the registered members can see the link

همچنین برای vcenter هم :

Hardware Requirements for the vCenter Server Appliance and Platform Services Controller Appliance (Only the registered members can see the link)

این طور که شما گفتین دو exsi و یک vcore و همچنین بقیه ی نرم افزارهایی که گفتین و اون طور که سایتش میگه ، حداقل باید پردازنده ی 8 هسته ای باید بگیرین (12 یا 16 هسته ای پیشنهاد میشه) .
همچنین حداقل 24 گیگ رم باید بگیرین (32 گیگ یا بیشتر پیشنهاد میشه) .
البته من این پیشنهاد ها را طبق اطلاعات کلیِ اون سایت گفتم و همچنین اینکه شما گفته بودین بصورت همزمان چند تا از این نرم افزارها و ماشین مجازی را اجرا میکنین .
اما از اطلاعات جزئی و تخصصی این نرم افزارها اطلاعی ندارم و بنابراین باید تحقیق و بررسی کنید که این اطلاعاتی که گفتم ، چقدر صحیح هست . و اینکه چه پردازنده ای را باید بگیرین . آیا فقط سری سرور را ساپورت میکنه یا نه و ... .

Roger20
29-12-19, 22:02
سلام
این exsi ای که گفتین ، نسخه های مختلف داره . همچنین آپشن های مختلفی هم داره . من باهاشون آشنا نیستم .
بنابراین خودتون برین در لینک زیر و نسخه ی مورد نظر و همچنین گزینه های دیگه تون را انتخاب کنین و بعد گزینه ی "upgrade and view result" را بزنین و در تمام صفحات ، چک کنین که کدوم پردازنده را بهتون پیشنهاد میکنه .
یا در واقع چک کنید که پردازنده های ryzen یا threadripper را پیشنهاد میکنه یا نه .
یا اینکه پردازنده های سرور رو مناسب میدونه .

همینطور لینک زیر را هم ببینین :

Only the registered members can see the link

همچنین برای vcenter هم :

Hardware Requirements for the vCenter Server Appliance and Platform Services Controller Appliance (Only the registered members can see the link)

این طور که شما گفتین دو exsi و یک vcore و همچنین بقیه ی نرم افزارهایی که گفتین و اون طور که سایتش میگه ، حداقل باید پردازنده ی 8 هسته ای باید بگیرین (12 یا 16 هسته ای پیشنهاد میشه) .
همچنین حداقل 24 گیگ رم باید بگیرین (32 گیگ یا بیشتر پیشنهاد میشه) .
البته من این پیشنهاد ها را طبق اطلاعات کلیِ اون سایت گفتم و همچنین اینکه شما گفته بودین بصورت همزمان چند تا از این نرم افزارها و ماشین مجازی را اجرا میکنین .
اما از اطلاعات جزئی و تخصصی این نرم افزارها اطلاعی ندارم و بنابراین باید تحقیق و بررسی کنید که این اطلاعاتی که گفتم ، چقدر صحیح هست . و اینکه چه پردازنده ای را باید بگیرین . آیا فقط سری سرور را ساپورت میکنه یا نه و ... .

ممنون لطف کردید. بر فرض انتخاب 3900 کولر گرین 400 جوابگو هست؟

SajjadKhati
29-12-19, 22:17
ممنون لطف کردید. بر فرض انتخاب 3900 کولر گرین 400 جوابگو هست؟

اگه با باکس بگیرین ، کولر پیش فرض خود AMD ، خیلی کولر خوبی هه .
اگه ناراضی بودین ، بعدا تعویضش کنید .

اگه بدون باکس میگیرین و اورکلاک نمیکنید ، احتمالا کولر Notus 400 باید جوابگو باشه .
اگه برای اورکلاک میخواین که خنک کننده ی Thermaltake Riing Silent 12 Pro Blue با قیمت 630 تومن را پیشنهاد میکنم .اگه خیلی اورکلاک حرفه ای میخواین انجام بدین ، خنک کننده ی مایع GREEN GLC240-EVO GLACIER 240 EVO با قیمت 975 تومن یا GREEN GLC360-EVO GLACIER 360 EVO با قیمت 1.360 تومن .

ولی توی این همه قطعه ، انتخاب خنک کننده که در الویت آخر قرار میگیره .
اول باید نوع و مدل پردازنده تون را مشخص کنید .
بعد میزان رم .
بعدش ssd و گرافیک و قطعات دیگه و ... .

mahsa.lari
30-12-19, 09:55
در انتخاب سیستم اوردن اسم برنامه نویسی در کنار بازی های کامپیوتری درست نیست دوست گرامی

بازی های کامپیوتری : نیازمند سخت افزار بسیار قویتر
برنامه نویسی : عدم نیاز به سخت افزار قوی و قابل انجام با پایه ای ترین سخت افزار ها

من خودم برنامه نویسی اندروید را با رم 8 و سی پی یو قدیمی i5 و یه هارد اس اس دی بدون کارت گرافیک خاصی انجام میدم در حالیکه این سیستم بازی های دوران 2005 را حتی باز نمیکنه
پس اینها رو کنار هم نزارید

Roger20
30-12-19, 13:07
اگه با باکس بگیرین ، کولر پیش فرض خود AMD ، خیلی کولر خوبی هه .
اگه ناراضی بودین ، بعدا تعویضش کنید .

اگه بدون باکس میگیرین و اورکلاک نمیکنید ، احتمالا کولر Notus 400 باید جوابگو باشه .
اگه برای اورکلاک میخواین که خنک کننده ی Thermaltake Riing Silent 12 Pro Blue با قیمت 630 تومن را پیشنهاد میکنم .اگه خیلی اورکلاک حرفه ای میخواین انجام بدین ، خنک کننده ی مایع GREEN GLC240-EVO GLACIER 240 EVO با قیمت 975 تومن یا GREEN GLC360-EVO GLACIER 360 EVO با قیمت 1.360 تومن .

ولی توی این همه قطعه ، انتخاب خنک کننده که در الویت آخر قرار میگیره .
اول باید نوع و مدل پردازنده تون را مشخص کنید .
بعد میزان رم .
بعدش ssd و گرافیک و قطعات دیگه و ... .

ممنون. احتمالا پردازنده رو 3900 میگیرم با این تفاسیر

SajjadKhati
30-12-19, 18:27
ممنون. احتمالا پردازنده رو 3900 میگیرم با این تفاسیر

سلامی مجدد
من نظر خاصی ندادم . چیزی که گفتم ، گفته ی سایت با همزمانی نرم افزار ، طبق گفته ی شما بود .
گفته ی سایت هم بصورت عمومی بود . گفتم که ، بصورت تخصصی ، باید توی لینک اول برین و ورژن نرم افزار و همچنین بقیه ی شرایط را انتخاب کنید تا بهتون پردازنده ی مورد نیازتون را پیشنهاد بده.

SajjadKhati
30-12-19, 18:35
در انتخاب سیستم اوردن اسم برنامه نویسی در کنار بازی های کامپیوتری درست نیست دوست گرامی

بازی های کامپیوتری : نیازمند سخت افزار بسیار قویتر
برنامه نویسی : عدم نیاز به سخت افزار قوی و قابل انجام با پایه ای ترین سخت افزار ها

من خودم برنامه نویسی اندروید را با رم 8 و سی پی یو قدیمی i5 و یه هارد اس اس دی بدون کارت گرافیک خاصی انجام میدم در حالیکه این سیستم بازی های دوران 2005 را حتی باز نمیکنه
پس اینها رو کنار هم نزارید

سلام
زیاد ربطی نداره .
شما مدل پردازنده تون چیه؟
احتمالا شما گرافیک مجزا ندارین و واسه ی همین بازی ها را نمیکشه .

Roger20
30-12-19, 21:12
درود بر شما

لینک ها رو مطالعه کردم و فکر می کنم برای کار فعلیم 3800 کافی باشه منتهی اگر بخوام آینده نگری کنم و نیاز به ارتقا رو به زمان دورتری بندازم شاید انتخاب 3900 عاقلانه تر باشه. در مورد هزینه هم برام امکانپذیر هست. نظر شما چیه؟

SajjadKhati
31-12-19, 00:09
درود بر شما

لینک ها رو مطالعه کردم و فکر می کنم برای کار فعلیم 3800 کافی باشه منتهی اگر بخوام آینده نگری کنم و نیاز به ارتقا رو به زمان دورتری بندازم شاید انتخاب 3900 عاقلانه تر باشه. در مورد هزینه هم برام امکانپذیر هست. نظر شما چیه؟

ا.ه با جزئیات فنی ، لینک ها را دیدین و بررسی کردین ، 3800X خوبه .

البته بجای 3800X ، پردازنده ی ryzen 3700X را پیشنهاد میکنم .
رم را هم حداقل ۱۶ گیگ (پیشنهاد ۳۲ گیگ) بگیرین.