PDA

مشاهده نسخه کامل : کارت گرافیک ماین شده ؟

Anunymos
21-05-19, 08:11
سلام

دوستان راهی هست که بشه فهمید با کارت گرافیک ماین شده یا نه ؟

بنده یه کارت گرافیک rx580 گرفتم که کمتر از ۱ سال کارکرده ... طرف گفت میخوام ارتقا بدم واسه همین دارم میفروشم .... تا 2021 هم گارانتی داره ... میخواستم ببینم راهی هست که بشه فهمید که روی کارت گرافیک فشار بوده یا نه ( ماین ؛ یا هرچی ) ؟ چون طرف پیشم پول داره هنوز 😬

ممنونم 🌸🌸

AMD>INTEL
21-05-19, 09:33
سلام

دوستان راهی هست که بشه فهمید با کارت گرافیک ماین شده یا نه ؟

بنده یه کارت گرافیک rx580 گرفتم که کمتر از ۱ سال کارکرده ... طرف گفت میخوام ارتقا بدم واسه همین دارم میفروشم .... تا 2021 هم گارانتی داره ... میخواستم ببینم راهی هست که بشه فهمید که روی کارت گرافیک فشار بوده یا نه ( ماین ؛ یا هرچی ) ؟ چون طرف پیشم پول داره هنوز

ممنونم

سلام
خیر راهی نیست .

hossarde
23-05-19, 21:30
استرس تست بگیرید تو مدت طولانی ببینید پایداری عملکردش چطوره اگه مهلت تست دارین
البته من جایی تو یوتیوب دیده بودم که اگه گرافیک زیاد و به طور مداوم تحت فشار باشه ولی تهویه خوبی نداشته باشه
Pcb دستگاه ، لکه ی روغنی مشاهده میشه (البته مطمئن نیستم)
که این عدم تهویه و تغذیه نا مناسب گرافیک اکثر اوقات تو دستگاه های ماینینگ مشاهده میشه

AMD>INTEL
24-05-19, 09:14
استرس تست بگیرید تو مدت طولانی ببینید پایداری عملکردش چطوره اگه مهلت تست دارین
البته من جایی تو یوتیوب دیده بودم که اگه گرافیک زیاد و به طور مداوم تحت فشار باشه ولی تهویه خوبی نداشته باشه
Pcb دستگاه ، لکه ی روغنی مشاهده میشه (البته مطمئن نیستم)
که این عدم تهویه و تغذیه نا مناسب گرافیک اکثر اوقات تو دستگاه های ماینینگ مشاهده میشه

از نظر ظاهری تقریبا هیچ راهی نیست
اون لکه های روغنی ربطی به ماین نداره و در زمان خط تولید برای اینکه PCB در دستگاه های مونتاژ اتوماتیک صدمه نبینه از ماده مخصوص استفاده میکنند
مشکلاتی که برای کارت گرافیک در ماین پیش بیاد بیشتر به دلیل عدم استفاده از پاور مناسب است .
هیچ راهی برای تشخیص فیزیکی برد ماین شده وجود ندارد .