PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل اکتیو ویندوز 10

sky3
17-03-19, 19:01
سلام
ویندوز 10 رو نصب کردم کرک کردم حالا دوباره ‍‍‍‍نصب کردم که کرک از بین بره تا لایسنس بزنم ولی الان زذه ویندوز اکتیوه.
چجوری کرک رو باک کنم؟با ایمیل جدید لاگین شدم

AMD>INTEL
17-03-19, 19:56
سلام
ویندوز 10 رو نصب کردم کرک کردم حالا دوباره ‍‍‍‍نصب کردم که کرک از بین بره تا لایسنس بزنم ولی الان زذه ویندوز اکتیوه.
چجوری کرک رو باک کنم؟با ایمیل جدید لاگین شدم

ویندوزی که نصب کردید احتمالا از نوعی هست که به صورت پیشفرض کرک میشود .
برای وارد کردن سریال بهتره از ایزو های استاندارد که از سایت مایکروسافت قابل دریافت هستند استفاده کنید .
لینک زیر هم بررسی کنید
How to change the product key on Windows 10 | Windows Central (Only the registered members can see the link)

sky3
17-03-19, 20:51
ویندوزی که نصب کردید احتمالا از نوعی هست که به صورت پیشفرض کرک میشود .
برای وارد کردن سریال بهتره از ایزو های استاندارد که از سایت مایکروسافت قابل دریافت هستند استفاده کنید .
لینک زیر هم بررسی کنید
How to change the product key on Windows 10 | Windows Central (Only the registered members can see the link)
اولین باری که ویندوز نصب کردم فعال نبود و از این کرک استفاده کردم و فعال شد گزینه ream

W10 Digital Activation Program v1.3.7
فعال ساز ویندوز 10 - 8.1 و آفیس 2010/2013/2016/2019 ( بهمن 97 ) - دانلود رایگان (Only the registered members can see the linkفعال-ساز-ویندوز.html)
میگم شاید به خاطر این کرک باشه
نرم افزاری نیست کرک رو پاک کنه؟
نسخه STD نصب میکنم خودکار نباید فعال بشه

AMD>INTEL
17-03-19, 21:18
بهتره پارتشین رزو و پارتشینی که ویندوز نصب میشه را حذف کنی ومجدد ویندوز رو بریزی

sky3
18-03-19, 00:24
این کارم کردم نشد خیلی اتفاق عجیبیه:1. (27):

AMD>INTEL
18-03-19, 05:21
این کارم کردم نشد خیلی اتفاق عجیبیه:1. (27):

مضکل ایزو شماست عزیز . تو پاسخ اول روش وارد کردن سریال رو نوشتم از اون روش برید جلو