PDA

مشاهده نسخه کامل : پيشنهاد در خريد گرافيك

pe3ar6ojah
10-12-18, 15:20
با سلام

آيا داشتن يك كارت گرافيك از سري جي فورس به طور مثال 1080 بهتره؟
ياداشتن سه( دو ) عدد گرافيك رده پايين تر ؟
جهت انجام رندرينگ
منظورم اينه آيا با يك ميزان هزينه مالي آيا به كيفيت نوع كارت بايد هزينه كرد يا تعداد بيشتر تو كارهاي رندرينگ پاسخگويي بهتري دارد ؟(جدا از صحبت در تعداد هسته هاي كودا و رم كارت و باس رابط )

SajjadKhati
11-12-18, 16:01
سلام ...
یکی

AMD>INTEL
11-12-18, 17:30
یک کارت قدرتمند از هر لحاظ بهتره . هم از نظر هزینه - کولینگ - پرفورمنس در مجموع هزینه

pe3ar6ojah
11-12-18, 20:50
سلام ...
یکی

یک کارت قدرتمند از هر لحاظ بهتره . هم از نظر هزینه - کولینگ - پرفورمنس در مجموع هزینه

ممنونم
پس فواید اس ال آی و کراس فایر چه چیزی؟
از لحاظ آماری که خیلی افزایش هست اما به طور عملی 50 درصد تقزیبا مدت زمان رندر بهبود پیدا میکنه در زمان کار کشیدن از جی پی یو

AMD>INTEL
12-12-18, 06:06
این دو تکنولوژی در گیم ها کاربرد دارند .عدد 30 درصد صحیح تر است . ممکنه خیلی از گیم ها هم از کانفیگ مولتی گرافیک پشتیبانی نکنند

pe3ar6ojah
12-12-18, 20:47
این دو تکنولوژی در گیم ها کاربرد دارند .عدد 30 درصد صحیح تر است . ممکنه خیلی از گیم ها هم از کانفیگ مولتی گرافیک پشتیبانی نکنند

كاملا صحيح است البته من كاري به موتور بازي ها ندارم (ريل تايم رندرينگ) صحبت سر رندريگ سه بعدي و انيميشن هست كه الان تقريبا بهره برداري تو موتورها بسيار عالي شده به گونه اي كه ميتوان يك كارت گرافيك رو براي فريم 1 و كارت بعدي را براي فريم 2 و الي آخر يا به نحوي كه همزمان هر دو روي يك فريم كار كنند .البته من 2 سال از تكنولوژي دور بودم.