سلام
میخواستم بدونم کدوم پردازنده بخرم بهتره . از نظر آینده نگری
سی پی یو اینتل i7-7740X X-seriesسی پی یو اینتل i7-8700 Coffee Lake
SajjadKhati
25-07-18, 11:55
سلام
اگه بقیه ی قطعات رو ندارین و میخواین بگیرین ، به نظرم هیچ کدوم . بجاش Ryzen 7 2700 را با قیمت 2.120 تومن بگیرین. این پردازنده هم قدرت با پردازنده ی i7-8700 هست .
اگه بقیه ی قطعات رو دارین و بین اون دو مدل فقط میخواین انتخاب کنین ، قطعا پردازنده ی i7-8700 بهتره با قیمت 3.199 تومن (که خیلی از Ryzen 7 2700 گرونتره)
mohsen.01
25-07-18, 12:09
سلام
اگه بقیه ی قطعات رو ندارین و میخواین بگیرین ، به نظرم هیچ کدوم . بجاش Ryzen 7 2700 را با قیمت 2.120 تومن بگیرین. این پردازنده هم قدرت با پردازنده ی i7-8700 هست .
اگه بقیه ی قطعات رو دارین و بین اون دو مدل فقط میخواین انتخاب کنین ، قطعا پردازنده ی i7-8700 بهتره با قیمت 3.199 تومن (که خیلی از Ryzen 7 2700 گرونتره)
ممنون
تاحالا amd نداشتم . قیمتش خوبه . از نظر آینده نگری چی ؟ مثلا نسل بعدی پردازنده ها که میاد از مادربرد های این cpu پشتیبانی میکنه .
mohsen.01
25-07-18, 12:15
و اینکه از نظر قدرت چی ? ryzen 7 2700 or core i7 8700
ممنون
SajjadKhati
25-07-18, 13:09
ممنون
تاحالا amd نداشتم . قیمتش خوبه . از نظر آینده نگری چی ؟ مثلا نسل بعدی پردازنده ها که میاد از مادربرد های این cpu پشتیبانی میکنه .
خواهش میکنم
amd معمولا از اینتل در نسل بعدیش ، از مادربردهاش بیشتر ساپورت میکنه
و اینکه از نظر قدرت چی ? ryzen 7 2700 or core i7 8700
ممنون
دقیقا هم قدرت هم هستن :
PassMark - Intel Core i7-8700 @ 3.20GHz - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)
و
PassMark - AMD Ryzen 7 2700 - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)
mohsen.01
25-07-18, 18:38
خواهش میکنم
amd معمولا از اینتل در نسل بعدیش ، از مادربردهاش بیشتر ساپورت میکنه
دقیقا هم قدرت هم هستن :
PassMark - Intel Core i7-8700 @ 3.20GHz - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)
و
PassMark - AMD Ryzen 7 2700 - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)
ممنون
میشه ی مادربرد خوب هم معرفی کنید . که بتونم رم فرکانس بالای ۲۶۰۰ بندازم روش
SajjadKhati
25-07-18, 18:41
سلامی مجدد
البته اگه قدرت یه خورده پایین تر براتون اشکالی نداره و ارزش خرید خیلی براتون ملاک هه ، پردازنده ی Ryzen 5 2600 با قیمت 1.375 تومن و با قدرتی یه کم پایین تر از Ryzen 7 2700 ، خیلی به صرفه تره
SajjadKhati
25-07-18, 18:44
ممنون
میشه ی مادربرد خوب هم معرفی کنید . که بتونم رم فرکانس بالای ۲۶۰۰ بندازم روش
کلا کاربردتون چیه؟
اورکلاک ، کار کردن با نرم افزار خاص ، گرافیک یا گیم و ...؟ کدوم؟
mohsen.01
25-07-18, 18:45
کلا کاربردتون چیه؟
اورکلاک ، کار کردن با نرم افزار خاص ، گرافیک یا گیم و ...؟ کدوم؟
برنامه نویسی کار میکنم
SajjadKhati
25-07-18, 18:49
برنامه نویسی کار میکنم
چه نوع برنامه نویسی ای؟
موبایل؟
دسکتاپ و ...؟
اندروید؟
ویژال استودیو و ...؟
بعد اینکه سیستم و قطعات کامل میخواین؟
mohsen.01
25-07-18, 18:56
چه نوع برنامه نویسی ای؟
موبایل؟
دسکتاپ و ...؟
اندروید؟
ویژال استودیو و ...؟
بعد اینکه سیستم و قطعات کامل میخواین؟
بیشتر با ویژال استودیو کار میکنم . عملکرد تک هسته ی و چند هسته ای برام مهمه
سیتم فعلی خودم h ۱۱۰ mc با core i۵ ۶۴۰۰ . با پاور ۴۵۰ وات و رم ۸گیگ گرافیگ gt ۷۴۰ - کیس گرین x2 ver2
SajjadKhati
25-07-18, 21:02
بیشتر با ویژال استودیو کار میکنم . عملکرد تک هسته ی و چند هسته ای برام مهمه
سیتم فعلی خودم h ۱۱۰ mc با core i۵ ۶۴۰۰ . با پاور ۴۵۰ وات و رم ۸گیگ گرافیگ gt ۷۴۰ - کیس گرین x2 ver2
سی شارپ کار میکنین؟
اگه آره ، زامارین و برنامه نویسی موبایل کار میکنین؟
بعد دسکتاپ کار میکنین یا وب؟
کلا یه کم حوزه ی کاری برنامه نویسی تون را توضیح بدین
mohsen.01
25-07-18, 21:22
درود .
میخام سی شارپ کار کنم. زامارین و دسکتاپ . با کد بلاکس هم کار میکنم
از ماشین مجازی vmware workstation هم استفاده میکنم .
لینوکس هم دارم .
بعضی وقتها هم زمان چند نرم افزار مثل ویژال استدیو ۲۰۱۷ و کد بلاکس و ۱ سیستم عامل دیگر با vmware workstation هم زمان اجرا میکنم .
پردازنده های amd با ماشین مجازی سازی مثل vmware workstation مشکل نداره ؟
یه نظر هم درباره مادربرد زیر بفرمایید
GIGABYTE AX370-Gaming K7 AM4 X370 Mainboard
mohsen.01
25-07-18, 21:26
سی شارپ کار میکنین؟
اگه آره ، زامارین و برنامه نویسی موبایل کار میکنین؟
بعد دسکتاپ کار میکنین یا وب؟
کلا یه کم حوزه ی کاری برنامه نویسی تون را توضیح بدین
شرمنده یادم رفت پاسخ با نقل قول بزنم
mohsen.01
25-07-18, 22:12
سلامی مجدد
البته اگه قدرت یه خورده پایین تر براتون اشکالی نداره و ارزش خرید خیلی براتون ملاک هه ، پردازنده ی Ryzen 5 2600 با قیمت 1.375 تومن و با قدرتی یه کم پایین تر از Ryzen 7 2700 ، خیلی به صرفه تره
درود
راستش میخام یه سیستم بگیرم که بعدا پشیمون نشم. مثلا ۲ سال پیش که این سیستم روگرفتم میخواستم ۲ تومان بزارم روش با core i ۷ ۵۸۲۰ بگیرم . ولی این کار رو نکردم . و الان پشیمون هستم . چون قیمت ها بالا رفته و همین حالا هم به شدت داره بالا میره
SajjadKhati
25-07-18, 23:33
درود .
میخام سی شارپ کار کنم. زامارین و دسکتاپ . با کد بلاکس هم کار میکنم
از ماشین مجازی vmware workstation هم استفاده میکنم .
لینوکس هم دارم .
بعضی وقتها هم زمان چند نرم افزار مثل ویژال استدیو ۲۰۱۷ و کد بلاکس و ۱ سیستم عامل دیگر با vmware workstation هم زمان اجرا میکنم .
پردازنده های amd با ماشین مجازی سازی مثل vmware workstation مشکل نداره ؟
یه نظر هم درباره مادربرد زیر بفرمایید
GIGABYTE AX370-Gaming K7 AM4 X370 Mainboard
هزینه تون چقدره؟
ssd ندارین؟
من کد بلاکس را نمیدونم چه سیستمی میخواد . چون توی system requirement اش نیاورد .
زامارین هم همینطور . بصورت رسمی ، سخت افزارهای مورد نیاز را نزد اما من که یه کم کار کرده بودم ، رم و پردازنده ی زیاد و همینطور گاها ssd قدرتمندی میخواد .
سیستم تون هم بد نیست . به نظرم ، اول و قبل از تهیه ی سیستم جدید ، اگه ssd ندارین ، یه ssd nvme با سرعت بسیار بالا تهیه کنید (چون سیستم جدید هم که تهیه کنید ، باید ssd تهیه کنید) . مثلا Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 250GB رو با قیمت 1.300 تومن تهیه کنید و بعد تا جایی از برنامه ها استفاده کنین که رم تون یه کم خالی باشه (مثلا 500 مگ تا 1 گیگ خالی باشه) ، در این صورت و با اضافه کردن ssd ، به احتمال بسیار زیاد به خواسته تون میرسین و سیستم تون روون تر میشه .
گفته ی بالا مو اجرا کنید و اگه راضی کننده بود براتون ،احتمالا با این مصرف همزمان نرم افزارها که گفتین ، یه رم 8 گیگ دیگه هم لازم دارین و یه جفت دیگه از همین رم ای که دارین را بخرین که بشه 16 گیگ .
هر چند پردازنده تون کمی ضعیف هست ولی از بدشانسی ، توی بازار نیست و اگه هم باشه قیمت مدل بالاترش مثل i7 6700k و i7 7700k بسیار نجومی و بالای 2.5 تومنه که حتی دست دوم اش هم نمیارزه . واسه ی همین نظرم اینه که اگه با اضافه کردن ssd و رم (که در بالا گفتم) ، کارتون تا حد زیادی حل میشه (که احتمالا باید همینطور باشه) ، فعلا بیخیال پردازنده شین چون هزینه اش بسیار زیادتر درمیاد .
حالا بازم خودتون میدونین
SajjadKhati
26-07-18, 00:05
نکته تکمیلی اینکه مادربردتون اسلات m.2 نداره . نمیتونین اون ssd را تهیه کنین . مادربرد را ای کاش بهتر انتخاب میکردین.
به هر حال اینکه رایزن ، با لینوکس و vmware مشکل نداره را نمیدونم ولی بررسی کوچیک که کردم ، انگار توی آپدیت بایوس جدیدهاش رفع شد . حالا از دوستان بپرسین.
کلا چقدر میخواین هزینه کنین؟
و اینکه مشخص کنید رایزن میخواین یا اینتل؟ چون پردازنده خودش گرونه ، اینتل باز توی پردازنده ها از همه گرون تر هه و ارزش خرید پایینی داره
mohsen.01
26-07-18, 00:09
نکته تکمیلی اینکه مادربردتون اسلات m.2 نداره . نمیتونین اون ssd را تهیه کنین . مادربرد را ای کاش بهتر انتخاب میکردین.
به هر حال اینکه رایزن مبا لینوکس و vmware مشکل نداره را نمیدونم ولی بررسی کوچیک که کردم ، انگار توی آپدیت بایوس جدیدهاش رفع شد . حالا از دوستان بپرسین.
کلا چقدر میخواین هزینه کنین؟
و اینکه مشخص کنید رایزن میخواین یا اینتل؟ چون پردازنده خودش گرونه ، اینتل باز توی پردازنده ها از همه گرون تر هه و ارزش خرید پایینی داره
ممنون از شما
بودجه ۳ تا ۳/۵ هست . فقط مادربر و سی پی یو و رم رو میخواستم .یعنی شما میگید قید سیستم بزنم ؟
ssd ۱۲۰ دارم .
SajjadKhati
26-07-18, 00:33
ممنون از شما
بودجه ۳ تا ۳/۵ هست . فقط مادربر و سی پی یو و رم رو میخواستم .یعنی شما میگید قید سیستم بزنم ؟
ssd ۱۲۰ دارم .
مدل دقیق ssd تون چیه؟
از اینتل میخواین یا از amd ؟
الان شما که کار میکنین (با این نرم افزارها که میگین گاها بصورت همزمان کار میکنین) ، در زمان بار ، توی تسک منیجر ببینین ، هم ssd و هم رم و هم پردازتده تون بالای 90 درصد اشغال میشن . درسته؟ در اوج بار منظورمه .
از amd میتونین ryzen 5 2600 را با قیمت 1.3 تومن جور کنید که پزدازنده ی خیلی خوبیه . مادربرداش هم ارزونتر از amd ان .
از اینتل حداقل حداقل باید i5-8400 را با قیمت 1.6 تومن تهیه کنید که چندان پیشنهاد نمیکنم . پیشنهادم از اینتل ، پردازنده ی i5-8600K با قیمت 2.2 تومنه که هم قدرت با ryzen 5 2600 هست . مادربرداش هم گرونتره.
mohsen.01
26-07-18, 00:50
مدل دقیق ssd تون چیه؟
از اینتل میخواین یا از amd ؟
الان شما که کار میکنین (با این نرم افزارها که میگین گاها بصورت همزمان کار میکنین) ، در زمان بار ، توی تسک منیجر ببینین ، هم ssd و هم رم و هم پردازتده تون بالای 90 درصد اشغال میشن . درسته؟ در اوج بار منظورمه .
از amd میتونین ryzen 5 2600 را با قیمت 1.3 تومن جور کنید که پزدازنده ی خیلی خوبیه . مادربرداش هم ارزونتر از amd ان .
از اینتل حداقل حداقل باید i5-8400 را با قیمت 1.6 تومن تهیه کنید که چندان پیشنهاد نمیکنم . پیشنهادم از اینتل ، پردازنده ی i5-8600K با قیمت 2.2 تومنه که هم قدرت با ryzen 5 2600 هست . مادربرداش هم گرونتره.
ممنون از شما
evo 850 120gig
برای این نرم افزارها ssd که گفتید مهمتره یا رم فرکانس بالا (مثالا فرکانس ۳۰۰۰)
mohsen.01
26-07-18, 01:22
22235
بر اساس تصویر بالا که درصد amd کمتره میشه گفت پردازنده ryzen قویتر عمل کرده ؟
ویدئو هم تو لینک زیر گذاشتم
Only the registered members can see the linkپردازنده-مرکزی/25195/مقایسه-تصویری-cpuهای-core-i7-8700k-و-ryzen-r7-2700x
SajjadKhati
26-07-18, 12:50
ممنون از شما
evo 850 120gig
برای این نرم افزارها ssd که گفتید مهمتره یا رم فرکانس بالا (مثالا فرکانس ۳۰۰۰)
هر چیز سر جای خودش ، استفاده میشه . یه جا فرکانس بالاتر رم بکار میاد و یه جای دیگه سرعت بیشتر ssd
مثلا زمان استفاده از page file (معمولا زمانی که رم به اندازه ی کافی نباشه) یا زمانی که یه نرم افزار از کش استفاده میکنه (اغلب نرم افزارهای گرافیکی از کش استفاده میکنن) یا زمان خوندن و نوشتن فایل (معمولا همه ی نرم افزارها مخصوصا نرم افزارهای گرافیکی و هم برنامه نویسی نیاز به خوندن و نوشتن فایل دارن مخصوصا زامارین اونم مخصوصا دفعه ی اولش البته بازم بسته به تنظیماتش داره) ، در این اوقات سرعت بیشتر ssd کارایی بسیار بالایی داره.
زمانی که اطلاعات توی رم باشه و پردازنده از رم بخواد اطلاعات را بخونه یا بنویسه ، اون موقع استفاده از فرکانس بالاتر رم کاربرد داره . این هم چون اغلب اوقات ، داده در رم هست و پردازنده هم نیاز به خوندن و نوشتن توش داره ، کاربرد بسیاری داره.
اما نمیشه یه کدوم را جایگزین یکی دیگه کرد . یعنی نمیشه گفت سرعت ssd بیشتر باشه ، بهتر از فرکانس بالاتر رم هست و همینطور برعکس . معمولا بسته به بودجه ی طرف ، اول سعی میکنن ssd مناسب تهیه کنن (چون اغلب حداقل اولین بار اطلاعات از ssd خونده میشه و اگه سرعتش پایین باشه ، فرکانس بالای رم در این موقع ، بکار نمیاد) و بعد اگه بودجه اضافه اومد ، فرکانس بالای رم مد نظر گرفته میشه .
معمولا هم فرکانس بالای رم برای نرم افزارهایی در نظر گرفته میشه که حجم گسترده ای اطلاعات از رم میخونن و مینویسن . مثلا زامارین ، فرکانس بالای رم بکارش میاد تقریبا . اما مثلا پروژه های دسکتاپ مثل وین فرم و ... ، نه چندان . بیشتر نرم افزارهای گرافیکی تبادلات بسیار زیادی با رم دارن مثل افترافکت و سینما 4 دی و ... .
22235
بر اساس تصویر بالا که درصد amd کمتره میشه گفت پردازنده ryzen قویتر عمل کرده ؟
ویدئو هم تو لینک زیر گذاشتم
Only the registered members can see the linkپردازنده-مرکزی/25195/مقایسه-تصویری-cpuهای-core-i7-8700k-و-ryzen-r7-2700x
نه
تصویر بالا ، واسه ی فریم بازی هه و بالاتر باشه بهتره . amd معمولا توی بازی ها ضعیف تر از اینتل عمل میکنه . در بالا هم در بازی ها ضعیف تر عمل کرده اما در نرم افزارها برعکس.
الان پس amd میخواین؟
2700x و 8700k را که اصلا نمیتونین سمت شون برین . به ترتیب 2.5 و 3.5 تومن قیمت شونه.
من والا نمیدونم چی بگم با این بودجه .
شما حداقل برای اینکه تاثیر تعویض قطعات را ببینین ، میتونین ryzen 5 2600 را با قیمت 1.375 و مادربردی که حداقل بشه گفت MSI X370 GAMING PRO با قیمت 1.110 (مادربرد با چیپست های پایین ترش یا توی بازار نیست یا اگه باشه اختلاف قیمت چندانی با این چیپست اش نداره) با یه SSD Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 250GB با قیمت 1.300 که همین قدرش 3.785 تومن میشه .
دیگه بودجه ای نموند که رم ای اضافه کنید . ولی بعدا حتما یه رم 8 گیگ بندازین .
بعد اینکه چک کنین ببینین دوستان رم تون را برای سازگاری با رایزن تایید میکنن یا نه؟ چون انگار رایزن با هر رمی سازگار نیست
این جور هم که شما گفتین چندین نرم افزار را میخواین با هم اجرا کنین ، نمیدونم این پردازنده بازم براتون جوابگو هست یا نه ولی اولا بودجه تون دیگه بیشتر از این نمیکشه و دوما این پردازنده ، با ارزش ترین پردازنده نسبت به قیمت هه و سوما تقریبا دو برابر سریعتر از پردازنده ی فعلی تون هست و چهارما هم که بالاتر از این ، پردازنده ی ryzen 7 2700 میشه که عملکرد تک هسته ایش کمتر از اینه ولی عملکرد چند هسته ایش یه کم قویتره اما 900 تومن گرونتره .
درباره ی عملکرد تک هسته ای که گفتین ، چندان بکار نمیاد چون اختلاف تک هسته ای در پایین ترین و بالاترین پردازنده معمولا به 10 درصد هم نمیرسه (اگه هر دو چند نخی باشن)
از بچه ها جویا بشین که این مادربرد از پردازنده ی ryzen 5 2600 ساپورت میکنه (باید کنه حالا محض اطمینان)؟ چون توی سایت اش زده نیست مدل های پردازنده ای که ساپورت میکنه . چیپست های x470 یعنی یه مدل بالاتر هم که هنوز وارد ایران نشده که اونو پیشنهاد بدم.
سر آخر هم چک کنین ببینین که پردازنده ی رایزن با vmware و ... که گفتید مشکلی نداشته باشه. بازم برای اطمینان ولی اگه به آخرین نسخه ی بایوس آپدیت کنید ، بعید میدونم مشکلی داشته باشه.
موفق باشید
mohsen.01
28-07-18, 10:14
هر چیز سر جای خودش ، استفاده میشه . یه جا فرکانس بالاتر رم بکار میاد و یه جای دیگه سرعت بیشتر ssd
مثلا زمان استفاده از page file (معمولا زمانی که رم به اندازه ی کافی نباشه) یا زمانی که یه نرم افزار از کش استفاده میکنه (اغلب نرم افزارهای گرافیکی از کش استفاده میکنن) یا زمان خوندن و نوشتن فایل (معمولا همه ی نرم افزارها مخصوصا نرم افزارهای گرافیکی و هم برنامه نویسی نیاز به خوندن و نوشتن فایل دارن مخصوصا زامارین اونم مخصوصا دفعه ی اولش البته بازم بسته به تنظیماتش داره) ، در این اوقات سرعت بیشتر ssd کارایی بسیار بالایی داره.
زمانی که اطلاعات توی رم باشه و پردازنده از رم بخواد اطلاعات را بخونه یا بنویسه ، اون موقع استفاده از فرکانس بالاتر رم کاربرد داره . این هم چون اغلب اوقات ، داده در رم هست و پردازنده هم نیاز به خوندن و نوشتن توش داره ، کاربرد بسیاری داره.
اما نمیشه یه کدوم را جایگزین یکی دیگه کرد . یعنی نمیشه گفت سرعت ssd بیشتر باشه ، بهتر از فرکانس بالاتر رم هست و همینطور برعکس . معمولا بسته به بودجه ی طرف ، اول سعی میکنن ssd مناسب تهیه کنن (چون اغلب حداقل اولین بار اطلاعات از ssd خونده میشه و اگه سرعتش پایین باشه ، فرکانس بالای رم در این موقع ، بکار نمیاد) و بعد اگه بودجه اضافه اومد ، فرکانس بالای رم مد نظر گرفته میشه .
معمولا هم فرکانس بالای رم برای نرم افزارهایی در نظر گرفته میشه که حجم گسترده ای اطلاعات از رم میخونن و مینویسن . مثلا زامارین ، فرکانس بالای رم بکارش میاد تقریبا . اما مثلا پروژه های دسکتاپ مثل وین فرم و ... ، نه چندان . بیشتر نرم افزارهای گرافیکی تبادلات بسیار زیادی با رم دارن مثل افترافکت و سینما 4 دی و ... .
نه
تصویر بالا ، واسه ی فریم بازی هه و بالاتر باشه بهتره . amd معمولا توی بازی ها ضعیف تر از اینتل عمل میکنه . در بالا هم در بازی ها ضعیف تر عمل کرده اما در نرم افزارها برعکس.
الان پس amd میخواین؟
2700x و 8700k را که اصلا نمیتونین سمت شون برین . به ترتیب 2.5 و 3.5 تومن قیمت شونه.
من والا نمیدونم چی بگم با این بودجه .
شما حداقل برای اینکه تاثیر تعویض قطعات را ببینین ، میتونین ryzen 5 2600 را با قیمت 1.375 و مادربردی که حداقل بشه گفت MSI X370 GAMING PRO با قیمت 1.110 (مادربرد با چیپست های پایین ترش یا توی بازار نیست یا اگه باشه اختلاف قیمت چندانی با این چیپست اش نداره) با یه SSD Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 250GB با قیمت 1.300 که همین قدرش 3.785 تومن میشه .
دیگه بودجه ای نموند که رم ای اضافه کنید . ولی بعدا حتما یه رم 8 گیگ بندازین .
بعد اینکه چک کنین ببینین دوستان رم تون را برای سازگاری با رایزن تایید میکنن یا نه؟ چون انگار رایزن با هر رمی سازگار نیست
این جور هم که شما گفتین چندین نرم افزار را میخواین با هم اجرا کنین ، نمیدونم این پردازنده بازم براتون جوابگو هست یا نه ولی اولا بودجه تون دیگه بیشتر از این نمیکشه و دوما این پردازنده ، با ارزش ترین پردازنده نسبت به قیمت هه و سوما تقریبا دو برابر سریعتر از پردازنده ی فعلی تون هست و چهارما هم که بالاتر از این ، پردازنده ی ryzen 7 2700 میشه که عملکرد تک هسته ایش کمتر از اینه ولی عملکرد چند هسته ایش یه کم قویتره اما 900 تومن گرونتره .
درباره ی عملکرد تک هسته ای که گفتین ، چندان بکار نمیاد چون اختلاف تک هسته ای در پایین ترین و بالاترین پردازنده معمولا به 10 درصد هم نمیرسه (اگه هر دو چند نخی باشن)
از بچه ها جویا بشین که این مادربرد از پردازنده ی ryzen 5 2600 ساپورت میکنه (باید کنه حالا محض اطمینان)؟ چون توی سایت اش زده نیست مدل های پردازنده ای که ساپورت میکنه . چیپست های x470 یعنی یه مدل بالاتر هم که هنوز وارد ایران نشده که اونو پیشنهاد بدم.
سر آخر هم چک کنین ببینین که پردازنده ی رایزن با vmware و ... که گفتید مشکلی نداشته باشه. بازم برای اطمینان ولی اگه به آخرین نسخه ی بایوس آپدیت کنید ، بعید میدونم مشکلی داشته باشه.
موفق باشید
motasahker az shoma .
حالا اگه پول باشه شما ryzen ۷ ۲۷۰۰ رو ترجیح میدید یا core i ۷ ۸۷۰۰ ؟
SajjadKhati
28-07-18, 10:28
motasahker az shoma .
حالا اگه پول باشه شما ryzen ۷ ۲۷۰۰ رو ترجیح میدید یا core i ۷ ۸۷۰۰ ؟
هیچ فرقی توی قدرت بنچمارک ندارن و کاملا با هم برابرند البته اگه هزینه مشکلی نباشه و اگه ryzen ۷ ۲۷۰۰ با vmware و شبیه ساز که گفتید مشکلی نداشته باشن (چون دقیقا اطلاعی ندارم)
اما قدرت تک هسته ی core i ۷ ۸۷۰۰ ، یه کم بهتره که چندان تفاوتی هم نمیکنه