PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت خرید سی بیو amd

dotsis
24-06-18, 18:42
سلام وقت بخیر می خواستم سیستم جدید بگیرم برای بردارم اول اینکه خودم سی بیو 6600 اسکای لیک و مین z170 a دارم

یک سوال دارم در این سطح سی بیو 6600 بهتر است یا 1600x یا 2600 فرق قیمت این دو تا فکر کنم 400 تومان است
سی بیو رو برای بازی و تبدیل فیلم به فرمتهای دیگه و هم چنین آیندنگری اخه شنیدم بازی برای سالهای بعد به سمت چند هسته بودن می رود
ممنون

AMD>INTEL
24-06-18, 21:11
سلام وقت بخیر می خواستم سیستم جدید بگیرم برای بردارم اول اینکه خودم سی بیو 6600 اسکای لیک و مین z170 a دارم

یک سوال دارم در این سطح سی بیو 6600 بهتر است یا 1600x یا 2600 فرق قیمت این دو تا فکر کنم 400 تومان است
سی بیو رو برای بازی و تبدیل فیلم به فرمتهای دیگه و هم چنین آیندنگری اخه شنیدم بازی برای سالهای بعد به سمت چند هسته بودن می رود
ممنون

فعلا با این قیمت دلار نمیشه دنبال قطعات جدید بود . فعلا خرید قطعات با این قیمت دلار اشتباهی است

dotsis
24-06-18, 22:04
فعلا با این قیمت دلار نمیشه دنبال قطعات جدید بود . فعلا خرید قطعات با این قیمت دلار اشتباهی است
سلام با این گفته شما به نظر شما من چه مدت صبر کنم تا قیمت مشخص شود به سیستم برای خدمات کامپیوتری احتیاج دارم من چه باید کنم
امکان دارد در مورد سوال راهنمایی کنید

omid2ss
25-06-18, 00:35
اقا فعلا همه جا کمپین نخریدن راه افتاده

واقعا خرید الان اشتباهه

با هیچ کلمه ای نمیشه الان را توصیف کرد جز سر تکان دادن

خیلی خیلی قیمت ها الکی و دروغی بالا هستن.

dotsis
25-06-18, 09:12
اقا فعلا همه جا کمپین نخریدن راه افتاده

واقعا خرید الان اشتباهه

با هیچ کلمه ای نمیشه الان را توصیف کرد جز سر تکان دادن

خیلی خیلی قیمت ها الکی و دروغی بالا هستن.
اگر واقعا همه خرید نکنند ما هم خرید نمی کنیم انشاالله این نخریدن بر ضرر کار گرها تمام نشود