PDA

مشاهده نسخه کامل : آیا سوکت 1150 ارزش هزینه کردن دارد؟!

S I N A
22-06-18, 00:03
سلام.من یه سیستم 775 قدیمی دارم و بعد از مدت طولانی تصمیم گرفتم ارتقاع بدم.به دلیل محدودیت بودجه دنبال قطعات دست دوم گشتم و اول از مادربرد شروع کردم.خیلی گشتم تا اتفاقی به مدلی از گیگابایت به اسم z97 ud3h bk رسیدم.چون برد کاملی بود یعنی هم جعبه و دفترچه و سایر مخلفاتش باهاش بود به نظرم خوب اومد.واقعا هم تمییز بود وتا الان بردی ندیدم اینقدر تمیز باشه و همه چیش کامل باشه!-خیلی پیش اومده فقط پنل داشتن!
بخاطر کیفیت بالاش 380 تومن خریدمش.تا رسیدم به cpu هاش!
قیمت های خیلی فضایی ای دارن به نظر من!-اصلا فک نمیکردم بردی که مال چهار نسل پیش هست اینقدر cpu هاش گرون باشه!
چرا اینقدر cpu های این سوکت گرون هستند؟!
به عنوان مثال 3570 با سوکت 1155 داخل سایت cpubechmark امتیاز 7100 رو داره و 4690 از 1150 به عنوان یک رقیب نزدیک امتیاز 7600 رو گرفته اونوقت 3570 حدود قیمتش 450 تومن هست بعد 4690 دوبرار قیمت داره یعنی حدود 850 الی 900 تومن!
چرا این به این شکل هست؟!
آخه 4690 چه برتری ای نسبت به 3570 داره؟!
میشه بگید تفاوت هاشون چیه که این قیمت اختلافشون هست؟!
از لحاظ کارایی که 500 امتیاز تفاوتی نداره.به نظر من که این قیمت توجیهی نداره اما شما اگه امکان داره مزایا شو بهم بگید بدونم چی هست؟!

به نظرتون بفروشم یه سیستم 1155 بخرم؟!-از اول هم قصدم خرید 1155 بود ولی مادربرد خوبی پیدا نکردم همه h61 بودن با حداقل کارایی و بدون جعبه و هیچ چیز دیگه ای!
دلم هم نمیاد این برد رو بفروشم خیلی خوب وکامل هست فقط حیف که Cpu هاش اینقدر الکی گرون هستند.امکان داره به زودی قیمت اینا کاهش پیدا کنه و منطقی بشه؟!
نمیدونم واقعا چی کار کنم!

omid2ss
22-06-18, 01:01
ببین عزیز

این دوره که پر حرفهای پر رنگ و لعاب شده و ادم رو به راحتی فریب میدن ،، باید وقت گذاشت و درست فکر کرد.

من همیشه یه چیزی میگم: تو بحث خریدن قطعه ی الکترونیکی ،، خریدن قطعه ی دست دوم اشتباه فاحش و محضه.

طرف حتی به من بگه این ال و این بل ،، من باور نمیکنم . چون ندیدم این وسیله چقدکار کرده و یا چطور ازش استفاده کرده.

من باشم تو این دوره اصلا طرف قطعه ی کارکرده نمیرم.

شده با پول کم یه جنس نو میگیرم که خیالم راحت باشه.

اصلا هم نگران نباش. چیزی که تو ایران فت و فراونه مادر بورد و cpu ,...

اگر برا بازی سیستم نمیخای و برای کارای روز مره میخای ،، برو یه سیستم نو ،، حالا قدیمی هم که باشه ببند ولی نو باشه.

4 گیگ رم و یه CPu دوهسته ای جوابگوی فیلم دیدن و نرم افزارهای Word , photoshop هستش.

سازنده ی چیپ ست ها هم اینتل و AMD هستن.

میتونی با گشتن تو اینترنت ترتیب سال ساخت شونو پیدا کنی.

البته چیپ خوب از گروه اینتل ، Z هست و در AMD هم X هست.

مادربورد هم از برند ASUS MSI GIGA بردارد.

راهنمایی بیشتر خاستی ،، استاد مجموعه هستن.

فقط یه حرف رو گوش کن : طرف جنس کارکرده نرو ، حالا به هر نحوی فروشنده بخاد بفروشه.زرنگ باش. نو بخر.

tyr0n
22-06-18, 09:04
سلام.من یه سیستم 775 قدیمی دارم و بعد از مدت طولانی تصمیم گرفتم ارتقاع بدم.به دلیل محدودیت بودجه دنبال قطعات دست دوم گشتم و اول از مادربرد شروع کردم.خیلی گشتم تا اتفاقی به مدلی از گیگابایت به اسم z97 ud3h bk رسیدم.چون برد کاملی بود یعنی هم جعبه و دفترچه و سایر مخلفاتش باهاش بود به نظرم خوب اومد.واقعا هم تمییز بود وتا الان بردی ندیدم اینقدر تمیز باشه و همه چیش کامل باشه!-خیلی پیش اومده فقط پنل داشتن!
بخاطر کیفیت بالاش 380 تومن خریدمش.تا رسیدم به cpu هاش!
قیمت های خیلی فضایی ای دارن به نظر من!-اصلا فک نمیکردم بردی که مال چهار نسل پیش هست اینقدر cpu هاش گرون باشه!
چرا اینقدر cpu های این سوکت گرون هستند؟!
به عنوان مثال 3570 با سوکت 1155 داخل سایت cpubechmark امتیاز 7100 رو داره و 4690 از 1150 به عنوان یک رقیب نزدیک امتیاز 7600 رو گرفته اونوقت 3570 حدود قیمتش 450 تومن هست بعد 4690 دوبرار قیمت داره یعنی حدود 850 الی 900 تومن!
چرا این به این شکل هست؟!
آخه 4690 چه برتری ای نسبت به 3570 داره؟!
میشه بگید تفاوت هاشون چیه که این قیمت اختلافشون هست؟!
از لحاظ کارایی که 500 امتیاز تفاوتی نداره.به نظر من که این قیمت توجیهی نداره اما شما اگه امکان داره مزایا شو بهم بگید بدونم چی هست؟!

به نظرتون بفروشم یه سیستم 1155 بخرم؟!-از اول هم قصدم خرید 1155 بود ولی مادربرد خوبی پیدا نکردم همه h61 بودن با حداقل کارایی و بدون جعبه و هیچ چیز دیگه ای!
دلم هم نمیاد این برد رو بفروشم خیلی خوب وکامل هست فقط حیف که Cpu هاش اینقدر الکی گرون هستند.امکان داره به زودی قیمت اینا کاهش پیدا کنه و منطقی بشه؟!
نمیدونم واقعا چی کار کنم!
سلام دوست عزیز
من خودم الان 1150 دارم شک نکن توی قدرتش
مال من از 1080ti 100% لود میکشه بدون کوچکترین مشکل و افت فریم
قیمت هاش خب بازار ایرانه دیگه نمیشه نظر داد
سی پیو 4690 برای گیم خیلی محبوب بود تا جای که یادمه و خیلی خوب fps میداد
برد های سری z97 که واقعا حرف ندارند
شما جنس کار کرده پیدا کنید هم تست کنید تا 1-2 روز کاملا زیر لود سنگین هر نوع تستی رو بکنید اگه پاس کرد بخرید و با خیال راحت استفاده کنید
چون خیلی ها یا مشکل مالی دارند میفروشن و یا میخوان ارتقاع بدن به z370 و x299

S I N A
23-06-18, 23:31
ببین عزیز

این دوره که پر حرفهای پر رنگ و لعاب شده و ادم رو به راحتی فریب میدن ،، باید وقت گذاشت و درست فکر کرد.

من همیشه یه چیزی میگم: تو بحث خریدن قطعه ی الکترونیکی ،، خریدن قطعه ی دست دوم اشتباه فاحش و محضه.

طرف حتی به من بگه این ال و این بل ،، من باور نمیکنم . چون ندیدم این وسیله چقدکار کرده و یا چطور ازش استفاده کرده.

من باشم تو این دوره اصلا طرف قطعه ی کارکرده نمیرم.

شده با پول کم یه جنس نو میگیرم که خیالم راحت باشه.

اصلا هم نگران نباش. چیزی که تو ایران فت و فراونه مادر بورد و cpu ,...

اگر برا بازی سیستم نمیخای و برای کارای روز مره میخای ،، برو یه سیستم نو ،، حالا قدیمی هم که باشه ببند ولی نو باشه.

4 گیگ رم و یه CPu دوهسته ای جوابگوی فیلم دیدن و نرم افزارهای Word , photoshop هستش.

سازنده ی چیپ ست ها هم اینتل و AMD هستن.

میتونی با گشتن تو اینترنت ترتیب سال ساخت شونو پیدا کنی.

البته چیپ خوب از گروه اینتل ، Z هست و در AMD هم X هست.

مادربورد هم از برند ASUS MSI GIGA بردارد.

راهنمایی بیشتر خاستی ،، استاد مجموعه هستن.

فقط یه حرف رو گوش کن : طرف جنس کارکرده نرو ، حالا به هر نحوی فروشنده بخاد بفروشه.زرنگ باش. نو بخر.

سلام.ممنون عزیز که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید اما چنتا نکته :
اول اینکه من سیستم واسه گیم میخوام ببندم وگرنه همین قطعاتی که الان دارم جواب گو هست!
دوم اینکه منم تا همین چند وقت پیش از قطعات دست دوم خوشم نمیومد و اصلا نمی خریدم ولی اینجا ایران هست و با شرایطی که پیش اومده خیلی شانس بیارم بتونم همین دست دوم رو جور کنم.میخوام بگم از روی ناچاری دست دوم انتخاب میکنم وگرنه فک نکنم کسی واسه خودش دلش بخواد فقط دست دوم بخره!
سوم اینکه شما یه cpu بهم معرفی کنید که با حدود 450 تومن قدرت 3570 رو بمن بده تا نوش رو بخرم!
برای بازی اگه قرار باشه دوهسته ای خرید همون بهتر که سیستم خودم رو نگه دارم!

اگه درمورد سوالم که تفاوت بین 3570 و 4690 هست بتونستید راهنمایی کنید خوشحال میشم!

ممنون.

S I N A
23-06-18, 23:39
سلام دوست عزیز
من خودم الان 1150 دارم شک نکن توی قدرتش
مال من از 1080ti 100% لود میکشه بدون کوچکترین مشکل و افت فریم
قیمت هاش خب بازار ایرانه دیگه نمیشه نظر داد
سی پیو 4690 برای گیم خیلی محبوب بود تا جای که یادمه و خیلی خوب fps میداد
برد های سری z97 که واقعا حرف ندارند
شما جنس کار کرده پیدا کنید هم تست کنید تا 1-2 روز کاملا زیر لود سنگین هر نوع تستی رو بکنید اگه پاس کرد بخرید و با خیال راحت استفاده کنید
چون خیلی ها یا مشکل مالی دارند میفروشن و یا میخوان ارتقاع بدن به z370 و x299

سلام.
ممنون از راهنماییتون اما من در مورد قدرت 1150 شکی ندارم!
احتمالا منظورم رو درست بیان نکردم.

سوال اصلی من اینه که چرا سی پی یو 4690 که تقریبا قدرتی به اندازه یک 3570 داره قیمتش حدود 900 هزارتومن هست درحالی که همون 3570 قیمت حدودیش 450 تومن هست؟!
4690 چه برتری ای نسبت 3570 داره که این دوبرابر بودن قیمتش رو توجیه کنه؟!
آیا از دستورالعملی جدیدی استفاده میکنه که 3570 نداره یا چی؟!
حالا که اینقدر بیخود تفاوت دارند بهتر نیست همون 3570 رو بخرم و 400 هزارتومن صرفه جویی کنم؟!

tyr0n
24-06-18, 21:43
سلام.
ممنون از راهنماییتون اما من در مورد قدرت 1150 شکی ندارم!
احتمالا منظورم رو درست بیان نکردم.

سوال اصلی من اینه که چرا سی پی یو 4690 که تقریبا قدرتی به اندازه یک 3570 داره قیمتش حدود 900 هزارتومن هست درحالی که همون 3570 قیمت حدودیش 450 تومن هست؟!
4690 چه برتری ای نسبت 3570 داره که این دوبرابر بودن قیمتش رو توجیه کنه؟!
آیا از دستورالعملی جدیدی استفاده میکنه که 3570 نداره یا چی؟!
حالا که اینقدر بیخود تفاوت دارند بهتر نیست همون 3570 رو بخرم و 400 هزارتومن صرفه جویی کنم؟!
بازار ایرانه دیگه نباید انتظار هماهنگی با جهان رو داشته باشید

میدونیم که مانیتور benq xl2411z دو مدل داره یکی فقط و فقط تنها فرقش اینه اسمش benq zowie xl2411z هست و دیگری بدون اسم زویی هست
و هیچ فرقی از نظر پنل و سایز و امکانات و حتی در حد 1 پیکسل تفاوت ندارن و در بازار جهانی هم تقریبا هم قیمت اند
اما تو بازار ایران هفته پیش دیدم یکیش 2500 بود یکیش 3 و خورده ای

اما در مورد i5 4690k و i5 3570k خب 4690k مقداری برتری داره تو گیمینگ و ... در بنجچ مارک ها میشه دید
22182

Saeedvfn
30-06-18, 17:05
فرق قیمتش فقط تو بازار ایرانه. با اینکه ۴۶۹۰ یک‌ نسل بالاتره و پردازنده گرافیکش شاید یکم بهتر باشه و یذره کارایی بهتری داشته باشه، تو بازارای خارج تفاوت قیمت خیلی خیلی ناچیزی دارن باهم