ram : gskill 16/67/nj
hdd:320 maxtor sata
case :almasan
مانیتور :sony 21 flat
dvd - rw hp 20x
پاور : cooler master 550 عکسشو میزارم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
پاور سی پی یو اینتل هست... که عکسشو میزارم.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
01-03-18, 20:37
سلام
اول تشکر میکنم از انجمن خوبی که دارین... مشکلی در باره صدای کیس دارم. ...
درس خوندن من با کامپیوتر هست و اگه کامپیوتر سروصدا داشته باشه اصلا تمرکز ندارم... اعصابم بهم میریزه...
ram : gskill 16/67/nj
hdd:320 maxtor sata
case :almasan
مانیتور :sony 21 flat
dvd - rw hp 20x
پاور : cooler master 550 عکسشو میزارم
پاور سی پی یو اینتل هست... که عکسشو میزارم.
شما یکسری کارها میتوانید انجام بدهید
تعویض خنک کننده پردازنده با یک مدل سایلنت مثل نوتوس 100 گرین
و همچنین تعویض فن پاور با یک مدل سایلنت .فن های جدید گرین انتخاب خوبی هستند برای تعویض فن پاور شما
همچنین در کیس را باز کنید و منبع صدا و نویز را پیداکنید
DOOM999
01-03-18, 20:37
کارت گرافیک شما خیلی قدیمی و از رده خارجه یا عوضش کنید یا از گرافیک مجتمع استفاده کنید
فن cpu هم یه نوتوس 100 بندازید
hamids68
01-03-18, 21:40
ممنون برای جواب و وقتی که میزارین
به کمک یه دوست کیس رو باز کردم و فیش فن cpu رو قطع کردم ولی صدا قطع نشد. مشخص شد صدا از پاور هست. من وقتی این پاورو دوسال پیش خریدم خیلی تعریف بی صدایی ایشو شنیده بودم ولی انگار این طور نیست...
1- روی پاور نوشته made in china آیا این نشون میده یه جنس تقلبی هست ؟ یا در اصل چینیه ؟
2- من حاضرم پول کافی بدم از شر این صدا راحت بشم... من اینو انتخاب کردم نظرتون چیه ؟
Only the registered members can see the link!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/
اگه مورد بهتری هست بگین لطفا.
3- اگه قطعا مشخص شده که صدا از پاوره.. میشه فن پاورو عوض کرد یا اینکه کل پاورو باید عوض کرد...
صداش مثل وقتی می مونه که یه جارو برقی با دور متوسط روشنه...
omid2ss
01-03-18, 22:21
با باز کردن خنک کننده Cpu باعث میشید سیستم تون به خاطر گرمای بیش از حد Cpu ریست کنه
معمولا این اتفاق از دمای 75 تا 80 میافته
cpu ی شما چون در هرتز کاری 2.4 هست پس یه خنک کننده معمولی هم از پسش برمیاد
اگه میخاین صروصدا نداشته باشه باشد نویز خنک کننده زیر 30 db باشه
برای صدای پاور میتونید فن پاور رو یه چیز کم صروصداتر توی جای فن قبلی نصب کنید
یا شما میتونید از نسل های جدید پاورهای Green که در اون از قابلیت Fanless استفاده شده بخرید
البته به میزان نویز هم توجه کنید
لینکی که گذاشتین نسل قدیمی این پاور ها هستن
مدل های گروه OCPT و HP+ گرین جدید هستن = HP+ Series 2017
حتما به کانکتورها توجه کنید و مقدار توانی که نیاز دارید
Only the registered members can see the link
اولین موج از سونامی پاورهای جدید گرین OCPT (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
01-03-18, 22:24
ممنون برای جواب و وقتی که میزارین
به کمک یه دوست کیس رو باز کردم و فیش فن cpu رو قطع کردم ولی صدا قطع نشد. مشخص شد صدا از پاور هست. من وقتی این پاورو دوسال پیش خریدم خیلی تعریف بی صدایی ایشو شنیده بودم ولی انگار این طور نیست...
1- روی پاور نوشته made in china آیا این نشون میده یه جنس تقلبی هست ؟ یا در اصل چینیه ؟
2- من حاضرم پول کافی بدم از شر این صدا راحت بشم... من اینو انتخاب کردم نظرتون چیه ؟
Only the registered members can see the link!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/
اگه مورد بهتری هست بگین لطفا.
3- اگه قطعا مشخص شده که صدا از پاوره.. میشه فن پاورو عوض کرد یا اینکه کل پاورو باید عوض کرد...
صداش مثل وقتی می مونه که یه جارو برقی با دور متوسط روشنه...
فن های پاور و کلا فن ها عمر محدودی دارند
راهش هم تعویض فن پاور هست .یک فن 12 بگیرید و با فن خودش تعویض کنید
hamids68
01-03-18, 22:32
در مورد فن cpu من درست متوجه منظور شما نشدم... ولی ظاهرا از صحبت های متوجه شدم اونی که من دارم برای خنک کردن cpu من مناسبه... من فقط چند دقیقه ایی قطعش کردم ببینم چه اتفاقی می افته ... متوجه شدم فن cpu صدا نداره و پاور هست که صدا داره...
من درست متوجه نشدم ... میشه فن پاور رو عوض کرد؟ یا اینکار امکان پدیر نیست و باید پاور رو عوض کرد...
اگه باید پاور عوض بشه... میشه یه پاور خیلی خوب معرفی کنید که هم مناسب سیستم من باشه و هم کاملا بی صدا باشه...
AMD>INTEL
01-03-18, 22:50
در مورد فن cpu من درست متوجه منظور شما نشدم... ولی ظاهرا از صحبت های متوجه شدم اونی که من دارم برای خنک کردن cpu من مناسبه... من فقط چند دقیقه ایی قطعش کردم ببینم چه اتفاقی می افته ... متوجه شدم فن cpu صدا نداره و پاور هست که صدا داره...
من درست متوجه نشدم ... میشه فن پاور رو عوض کرد؟ یا اینکار امکان پدیر نیست و باید پاور رو عوض کرد...
اگه باید پاور عوض بشه... میشه یه پاور خیلی خوب معرفی کنید که هم مناسب سیستم من باشه و هم کاملا بی صدا باشه...
فن های استوک اینتل فقط تا حد رفع نیاز هست . عموما کسی که از سیستمش زیاد استفاده میکنه بهتر یک خنک کننده پردازنده مناسب تهیه کند
نوتوس 100 گرین هم صدای کمتری دارد و هم درجه حرارت پردازنده شما را به شدت کاهش میدهد
----------------
بله فن پاور توسط شخص وارد به راحتی کمتر از 10 دقیقه قابل تعویض هست .
گرین دو فن جدید سایلنت معرفی کرده که می توانید جایگزین فن پاور خودتون کنید
نیازی به تعویض خود پاور نیست .
hamids68
01-03-18, 23:10
فن های استوک اینتل فقط تا حد رفع نیاز هست . عموما کسی که از سیستمش زیاد استفاده میکنه بهتر یک خنک کننده پردازنده مناسب تهیه کند
نوتوس 100 گرین هم صدای کمتری دارد و هم درجه حرارت پردازنده شما را به شدت کاهش میدهد
----------------
بله فن پاور توسط شخص وارد به راحتی کمتر از 10 دقیقه قابل تعویض هست .
گرین دو فن جدید سایلنت معرفی کرده که می توانید جایگزین فن پاور خودتون کنید
نیازی به تعویض خود پاور نیست .
ممنون ... پس نیازی به خرید پاور جدید نیست... کیس رو ببرم تعمیراتی... ازشون بخوام فن پاور رو با فن 12 عوض کنند.
میشه لینک خرید اون دو پاور جدید سایلنت گرین رو بزارین... صرفا جهت آشنایی ...من پیدا نکردم.
AMD>INTEL
01-03-18, 23:54
ممنون ... پس نیازی به خرید پاور جدید نیست... کیس رو ببرم تعمیراتی... ازشون بخوام فن پاور رو با فن 12 عوض کنند.
میشه لینک خرید اون دو پاور جدید سایلنت گرین رو بزارین... صرفا جهت آشنایی ...من پیدا نکردم.
Only the registered members can see the linkفن-کيس-گرين-مدل-GF120-FSB
---------------
از این لینک هم میتونی فن بلبرینگی بخری . چون ممکنه نتونند فن سه سیم گرین را به پاورت متصل کنند
از این لینک بخر
دیجیک | فن 12 سانتی متری 12 ولت (Only the registered members can see the linkفن-fan-main/FAN-Without-heatsink/فن-12-سانتی-متری-12-ولت)
hamids68
02-03-18, 01:19
Only the registered members can see the linkفن-کيس-گرين-مدل-GF120-FSB
---------------
از این لینک هم میتونی فن بلبرینگی بخری . چون ممکنه نتونند فن سه سیم گرین را به پاورت متصل کنند
از این لینک بخر
دیجیک | فن 12 سانتی متری 12 ولت (Only the registered members can see the linkفن-fan-main/FAN-Without-heatsink/فن-12-سانتی-متری-12-ولت)
شرمنده من یک کمی گیج شدم. تا اینجا من متوجه شدم پاور باید توسط تعمیر کار باز بشه و فنش عوض بشه... الان دوتا لینک خرید فن معرفی شده... کدومشو من خریداری کنم تحویل تعمیر کار بدم ؟
hamids68
06-03-18, 16:12
از این لینک بخر
سلام
ممکنه به این سوال هم جواب بدید؟
اون فن بلبیرینگی ( از سایت digik.ir ) رو به جای فن پاور می خوام بخرم که بدم تعمیر کار با فن موجود پاور عوض کنه ... درست متوجه شدم؟
AMD>INTEL
06-03-18, 18:17
سلام
ممکنه به این سوال هم جواب بدید؟
اون فن بلبیرینگی ( از سایت digik.ir ) رو به جای فن پاور می خوام بخرم که بدم تعمیر کار با فن موجود پاور عوض کنه ... درست متوجه شدم؟
بله درست متوجه شدید
hamids68
14-03-18, 12:34
سلام من اون فنی که گفته بودینو سفارش دادم
دیجیک | فن 12 سانتی متری 12 ولت (Only the registered members can see the link)
بردم تعمیر کار میگه این فن به این پاور نمی خوره... عکس پاورم
اینو به جای فن قبلی پاور نصب کرد
نظرتون چیه ؟
AMD>INTEL
14-03-18, 13:20
سلام من اون فنی که گفته بودینو سفارش دادم
دیجیک | فن 12 سانتی متری 12 ولت (Only the registered members can see the link)
بردم تعمیر کار میگه این فن به این پاور نمی خوره... عکس پاورم
اینو به جای فن قبلی پاور نصب کرد
نظرتون چیه ؟
لینکی که دادم دوباره چک کن . من گفتم فن این لینک رو بخر
hamids68
14-03-18, 14:25
لینکی که دادم دوباره چک کن . من گفتم فن این لینک رو بخر
من از همین لینک خریدم ...منتها از نوع بلبیرینگی ساخت ژاپن...
...این فن در دو نوع معمولی و بلبرینگی است که نوع بلرینگی ساخت ژاپن و با کیفیت بسیار بالایی است...
اشتباه خریدم ؟ 12 سانتی مگه نیست ؟
من گفتم فن 12 سانتی بلیبیرینگی گرفتم... ولی تعمیر کار گفت این فن به این پاور نمی خوره...باید از فن گرین استفاده کنی که اونو نصب کرد که عکسشو گذاشتم...
AMD>INTEL
14-03-18, 14:34
من از همین لینک خریدم ...منتها از نوع بلبیرینگی ساخت ژاپن...
...این فن در دو نوع معمولی و بلبرینگی است که نوع بلرینگی ساخت ژاپن و با کیفیت بسیار بالایی است...
اشتباه خریدم ؟ 12 سانتی مگه نیست ؟
من گفتم فن 12 سانتی بلیبیرینگی گرفتم... ولی تعمیر کار گفت این فن به این پاور نمی خوره...باید از فن گرین استفاده کنی که اونو نصب کرد که عکسشو گذاشتم...
این عکسی که گذاشتی فن کیس گرین هست
شما باید فن ۱۲ با همین کانکتور مولکس میگرفتی که تبدیلش کنند به سوکت فن پاور
hamids68
14-03-18, 15:39
این عکسی که گذاشتی فن کیس گرین هست
شما باید فن ۱۲ با همین کانکتور مولکس میگرفتی که تبدیلش کنند به سوکت فن پاور
یک کم توجه کنید من چی نوشتم لطفا... من گفتم فن گرین رو من نگرفتم خود تعمیر کار گذاشت...
من طبق لینکی گذاشتین فن 12 سانتی گرفتم یعنی این
ولی تعمیر کار گفت فنی که گرفتی به این پاور نمی خوره...
لطفا دوباره نگین چرا فن گرین گرفتی... فن گرین رو من نگرفتم من فن 12 سانتی گرفتم طبق لینکی که دادین و نوع خوبش رو هم گرفتم ولی تعمیر کار گفت برای این پاور مناسب نیست چون بهش نمی خوره...