سلام.
میخوام مادربرد Gigabyte P67A-UD3P بگیرم.
توی سایت خود گیکابایت که رفتم قسمت سی پی یو ساپورتش کلاً از 2600K بالاتر نبود. میخوام بدونم نسل 3 رو پشتیبانی میکنه یا نه. و اینکه درایورهاش برای ویندوز 10 موجوده.
اینم عکسشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
27-01-18, 11:08
سلام.
میخوام مادربرد Gigabyte P67A-UD3P بگیرم.
توی سایت خود گیکابایت که رفتم قسمت سی پی یو ساپورتش کلاً از 2600K بالاتر نبود. میخوام بدونم نسل 3 رو پشتیبانی میکنه یا نه. و اینکه درایورهاش برای ویندوز 10 موجوده.
اینم عکسشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
آخرین بایوس را بزنید . به راحتی پشتیبانی میکند
mahone
27-01-18, 13:02
آخرین بایوس را بزنید . به راحتی پشتیبانی میکند
آخرین بایوس داخل سایت گیگابایت برای سال 2011 هتش که مدلش F6 زده.
فقط درایورشها هم برای وین 10 موجوده؟؟؟
AMD>INTEL
27-01-18, 13:04
آخرین بایوس داخل سایت گیگابایت برای سال 2011 هتش که مدلش F6 زده.
فقط درایورشها هم برای وین 10 موجوده؟؟؟
اکثر درایورها شناخته میشن . بله همون را نصب کنید
mahone
27-01-18, 13:06
این تصویر خود سایت گیگا
- - - Updated - - -
آخه مین فعلیم Asus P8H61 هستش و از لحاظ آپدیت خیلی بهتره ولی چون سی پی یو رو از i3 2120 به i5 2400 ارتقاء دادم مین رو هم میخوام حرفه ای تر بگیرم.
AMD>INTEL
27-01-18, 13:26
این تصویر خود سایت گیگا
- - - Updated - - -
آخه مین فعلیم Asus P8H61 هستش و از لحاظ آپدیت خیلی بهتره ولی چون سی پی یو رو از i3 2120 به i5 2400 ارتقاء دادم مین رو هم میخوام حرفه ای تر بگیرم.
بایوس f6
را اپدیت کنید . مادربرد خوبیه
mahone
27-01-18, 14:17
بایوس f6
را اپدیت کنید . مادربرد خوبیه
بابت پاسخی که دادید سپاس.
فقط یک سوال دیگه اینکه SLI رو هم ساپورت میکنه؟؟
AMD>INTEL
27-01-18, 15:00
بابت پاسخی که دادید سپاس.
فقط یک سوال دیگه اینکه SLI رو هم ساپورت میکنه؟؟
فقط کراس فایر
mahone
02-02-18, 10:03
سلام. مین رو گرفتم فقط مدل دقیقش اینی که توی تاپیک گذاشتم نیست. سری R هستش P67A-UD3R
فقط طریق گذاشتن رم روی این مین چجوریه. مادربردهای دیگه اسلت ها رم هاشون هر دو تا اسلت یک رنگ داره برای رم ها ولی این مادربرد همش مشکیه.
منظور اینکه باید یک رم روی اسلت شماره 1 با و یکی دیگه رو اسلت 3 یا به ترتیب که روی برد هست بزارم. DDR3-1 DDR3-2
AMD>INTEL
02-02-18, 10:38
سلام. مین رو گرفتم فقط مدل دقیقش اینی که توی تاپیک گذاشتم نیست. سری R هستش P67A-UD3R
فقط طریق گذاشتن رم روی این مین چجوریه. مادربردهای دیگه اسلت ها رم هاشون هر دو تا اسلت یک رنگ داره برای رم ها ولی این مادربرد همش مشکیه.
منظور اینکه باید یک رم روی اسلت شماره 1 با و یکی دیگه رو اسلت 3 یا به ترتیب که روی برد هست بزارم. DDR3-1 DDR3-2
روی اسلات 1 و 3 یا 2 و 4
mahone
02-02-18, 10:44
یک سئوال فنی دارم. این مین رو گرفتم و متاسفانه فروشنده نگفت که جک فیش سبز رنگ کارت صدا مورد داره. الان یک اسپیکر کار میکنه و یکی نه. (اسپیکر سمت چپ) قابل تعمیر هست یا نه. و اینکه هزینش چقدر در میاد. یا کلاً یک کارت صدا اینترنال بگریم؟؟؟
AMD>INTEL
02-02-18, 11:10
یک سئوال فنی دارم. این مین رو گرفتم و متاسفانه فروشنده نگفت که جک فیش سبز رنگ کارت صدا مورد داره. الان یک اسپیکر کار میکنه و یکی نه. (اسپیکر سمت چپ) قابل تعمیر هست یا نه. و اینکه هزینش چقدر در میاد.
بستگی داره خرابی از چیپ باشه یا مسیر صوتی
به فروشنده مرجوع کن
mahone
02-02-18, 14:02
بستگی داره خرابی از چیپ باشه یا مسیر صوتی
به فروشنده مرجوع کن
منظور شما از چیپ IC صدا هستش؟؟
AMD>INTEL
02-02-18, 14:15
منظور شما از چیپ IC صدا هستش؟؟
ایسی صدا وظیفه پردازش صوتی دارد . اگر مشکل داشته باشه احتمال داره یکی از کانال ها قطع شده باشه
همچنین خرابی جک یا مسیر صوتی روی مادربرد
mahone
02-02-18, 14:52
ایسی صدا وظیفه پردازش صوتی دارد . اگر مشکل داشته باشه احتمال داره یکی از کانال ها قطع شده باشه
همچنین خرابی جک یا مسیر صوتی روی مادربرد
فیش صدایی که به جک سبز رنگ متصله وقتی کمی بیرون میکشم صدای اسپیکر سمت چپ که قطعه چند دهم ثانیه وصل میشه و دوباره قطع میشه. اما تا انتها که داخله فقط اسپیکر سمت راست صدا داره.
فکر میکنم مشکل از جک هستش.
AMD>INTEL
02-02-18, 17:13
فیش صدایی که به جک سبز رنگ متصله وقتی کمی بیرون میکشم صدای اسپیکر سمت چپ که قطعه چند دهم ثانیه وصل میشه و دوباره قطع میشه. اما تا انتها که داخله فقط اسپیکر سمت راست صدا داره.
فکر میکنم مشکل از جک هستش.
چک را با اسپری خشک ناهید شستشو بده . ممکنه راه بیوفته
نشد باید جک صوتی عوض بشه
mahone
02-02-18, 18:40
چک را با اسپری خشک ناهید شستشو بده . ممکنه راه بیوفته
نشد باید جک صوتی عوض بشه
اگه قابل تعویض باشه هزینه تعویض جک پایین تره یا خرید کارت صدا؟؟
omid2ss
02-02-18, 18:40
من همیشه یه جمله میگم:
هیچ وقت هیچ وقت تو بحث قطعات الکترونیکی قطعه دست دوم نخرید....
چون معلوم نیست و به هیچ عنوان نمیشه فهمید چقد کار کارده...
چون به حرف فروشنده ها زیاد نمیشه اعتماد کرد...
AMD>INTEL
02-02-18, 19:05
اگه قابل تعویض باشه هزینه تعویض جک پایین تره یا خرید کارت صدا؟؟
حدود 30 تا 35
mahone
02-02-18, 20:29
من همیشه یه جمله میگم:
هیچ وقت هیچ وقت تو بحث قطعات الکترونیکی قطعه دست دوم نخرید....
چون معلوم نیست و به هیچ عنوان نمیشه فهمید چقد کار کارده...
چون به حرف فروشنده ها زیاد نمیشه اعتماد کرد...
دقیقاً درست میگید ولی چاره چیه. مجبورم استوک بگیرم.