PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای انتخاب مادر برد مناسب و معرفی انواع چیپست ها

lmmmm
22-11-17, 20:52
خسته نباشید
من میخوام یک سیستم جمع و جور کنم فعلا با این CPU
Intel Core i7 8700k
مادربرد هم میخوام بخرم که بین گیگابایت و ایسوس و ام اس ای شک دارم
بودجه برای مادربرد حدود 1.5 هست و میخوام یک چیر خیلی خوب باشه و صد البته ظاهرش هم مهمه :)
گیگابایت به نظر خیلی خوب میومد
میخوام ببینم پیشنهاد دوستان چیه؟
اگه میشناسید گیگابایت معرفی کنید و اگه ایسوس و ام اس ای میگید میشه دلیل بگید که چرا؟ تفوت عملکردشون چقدر هست؟؟؟
همچنین چیز هایی که تا حالا دیدم چیپست Z370 داشته اما چیز هایی مثل x399 و x299 هم بود میشه توضیح بدید چه فرقی با سری z دارن؟ کدومشون عملکرد بهتری داره؟
و نکته بعد به نظرتون صبر کنم چیپست Z390 بیاد؟؟؟!؟!؟
ممنون اگه جواب بدید و منتظر شما AMD>INTEL نیز هستم که همیشه پاسخ های بسیار خوبی میدید :):Love-ssa~! (1):

AMD>INTEL
22-11-17, 21:05
خسته نباشید
من میخوام یک سیستم جمع و جور کنم فعلا با این CPU
Intel Core i7 8700k
مادربرد هم میخوام بخرم که بین گیگابایت و ایسوس و ام اس ای شک دارم
بودجه برای مادربرد حدود 1.5 هست و میخوام یک چیر خیلی خوب باشه و صد البته ظاهرش هم مهمه :)
گیگابایت به نظر خیلی خوب میومد
میخوام ببینم پیشنهاد دوستان چیه؟
اگه میشناسید گیگابایت معرفی کنید و اگه ایسوس و ام اس ای میگید میشه دلیل بگید که چرا؟ تفوت عملکردشون چقدر هست؟؟؟
همچنین چیز هایی که تا حالا دیدم چیپست Z370 داشته اما چیز هایی مثل x399 و x299 هم بود میشه توضیح بدید چه فرقی با سری z دارن؟ کدومشون عملکرد بهتری داره؟
و نکته بعد به نظرتون صبر کنم چیپست Z390 بیاد؟؟؟!؟!؟
ممنون اگه جواب بدید و منتظر شما AMD>INTEL نیز هستم که همیشه پاسخ های بسیار خوبی میدید :):Love-ssa~! (1):

MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC
انتخاب خوبیه تو محدوده 900 تا 1 میلیون
سری x بیشتر به درد کاربرانی میخورد که پردازش سنگین - رندرینگ - نرم افزار مهندسی و ... کار میکنند . به درد گیمر ها نمیخورد . چون بازدهی بیشتری نسبت به سری های z به دست نمیارید .
اون هم مشخص نیست .باید عرضه بشه تا عملکردش مشاهده بشه . پس فعلا همین پردازنده های کافی لیک با مادربردهای z370 انتخاب خوبی هستند

sfmth
22-11-17, 21:10
z370 با توجه به بودجتون براتون مناسبه
چیپست ها مال سری خاصی از پردازنده ها هستن هر چیپستی به هر پردازنده ای نمیخوره
نیازی هم به صبر برای z390 نیست چیپست ها تفاوتی توی کارکرد ندارن فقط چیپست های رده پایین یک سری محدودیت هایی مثل عدم قابلیت اورکلاک دارن که ارزونتر هستن
ام اس ای تو ایران با گارانتی سه ساله گرین عرضه میشه گارانتی گرین سابقه بسیار خوبی داره
ولی ایسوس هم مادربردهای خیلی خوبی تولید میکنه

lmmmm
23-11-17, 12:22
اگه میشه بگید کدوم بهتر هست چون من سیستم رو برای تقریبا همه چی میخوام و بیشتر پردازش های سنگین هست و گاه گداری هم گیم!
سری x قوی تر از سری z هست؟ اخه میخوام یک چیز قوی داشته باشم که توی اینده برای پردازش های سنگین به مشکل نخورم

نظری در مورد مادر برد های ایسوس و گیگابایت ندارید ؟ دلیل اینکه ام اس ای رو پیشنهاد میکنید چیه چقدر تفاوت بازدهی دارن؟ به خاطر قطعات با کیفیت تر هست؟
نظرتون در مورد GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 چیه؟؟

lmmmm
23-11-17, 21:24
MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC
انتخاب خوبیه تو محدوده 900 تا 1 میلیون
سری x بیشتر به درد کاربرانی میخورد که پردازش سنگین - رندرینگ - نرم افزار مهندسی و ... کار میکنند . به درد گیمر ها نمیخورد . چون بازدهی بیشتری نسبت به سری های z به دست نمیارید .
اون هم مشخص نیست .باید عرضه بشه تا عملکردش مشاهده بشه . پس فعلا همین پردازنده های کافی لیک با مادربردهای z370 انتخاب خوبی هستند

اگه میشه بگید کدوم بهتر هست چون من سیستم رو برای تقریبا همه چی میخوام و بیشتر پردازش های سنگین هست و گاه گداری هم گیم!
سری x قوی تر از سری z هست؟ اخه میخوام یک چیز قوی داشته باشم که توی اینده برای پردازش های سنگین به مشکل نخورم

نظری در مورد مادر برد های ایسوس و گیگابایت ندارید ؟ دلیل اینکه ام اس ای رو پیشنهاد میکنید چیه چقدر تفاوت بازدهی دارن؟ به خاطر قطعات با کیفیت تر هست؟

AMD>INTEL
24-11-17, 10:23

چه مقدار بودجه داری ؟

lmmmm
26-11-17, 13:26
چه مقدار بودجه داری ؟
بودجه که برام خیلی مهم نیست کم کم جمع میکنم میخرم هر چی که میخوام ولی مادربرد و سی پی یو تو اولویت هست تا 2 تومن و خورده ای هم مشکلی نیست فقط میخوام واقعا قوی باشه که خیلی کار های پردازشی انجام میدم در کنارش هم میخوام گیم بزنم :)
یک مقدار هم درمورد چیپست ها شک دارم که x299 باشه یا z370 گفتید که x299 قوی تر هست ولی جایی خیلی اطلاعاتی ندیدم، امکاناتو سی پی یو های جدید رو ساپورت میکنه؟

AMD>INTEL
26-11-17, 13:34
بودجه که برام خیلی مهم نیست کم کم جمع میکنم میخرم هر چی که میخوام ولی مادربرد و سی پی یو تو اولویت هست تا 2 تومن و خورده ای هم مشکلی نیست فقط میخوام واقعا قوی باشه که خیلی کار های پردازشی انجام میدم در کنارش هم میخوام گیم بزنم :)
یک مقدار هم درمورد چیپست ها شک دارم که x299 باشه یا z370 گفتید که x299 قوی تر هست ولی جایی خیلی اطلاعاتی ندیدم، امکاناتو سی پی یو های جدید رو ساپورت میکنه؟

ببینید . به نظرم من پردازنده کافی لیک کاملا نیاز شما را کاور میکنند . اون مقدار تفاوت ارزش هزینه میلیونی بیشتر نداره

lmmmm
26-11-17, 15:33
ببینید . به نظرم من پردازنده کافی لیک کاملا نیاز شما را کاور میکنند . اون مقدار تفاوت ارزش هزینه میلیونی بیشتر نداره

مگه برای x299 سی پی یو i7 8700k جواب نمیده؟ اخه سی پی یو که همینو میگیرم
خیلی نمیخوام تفاوت هزینه کنم ولی مادربرد های گیگابایت دیدم که چیپست x299 هم داره اخه توی بنچمارک ها دیده بودم که عملکرد x299 بهتر بوده گفتم اگه بهتر هست همون رو بگیرم
، حالا دیگه خیلی سرتون رو درد نیارم مادربرد پیشنهادیتون چیه ؟ اگه میشه یکم خوشکل تر اولیه باشه D:
و این که به نظرتون GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 خوبه بگیرم؟

AMD>INTEL
26-11-17, 15:38
مگه برای x299 سی پی یو i7 8700k جواب نمیده؟ اخه سی پی یو که همینو میگیرم
خیلی نمیخوام تفاوت هزینه کنم ولی مادربرد های گیگابایت دیدم که چیپست x299 هم داره اخه توی بنچمارک ها دیده بودم که عملکرد x299 بهتر بوده گفتم اگه بهتر هست همون رو بگیرم
، حالا دیگه خیلی سرتون رو درد نیارم مادربرد پیشنهادیتون چیه ؟ اگه میشه یکم خوشکل تر اولیه باشه D:
و این که به نظرتون GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 خوبه بگیرم؟

خیر سوکت X299 متفاوته
مادربرد خوبیه . پردازنده هم i7 8700k

lmmmm
26-11-17, 15:47
خیر سوکت X299 متفاوته
مادربرد خوبیه . پردازنده هم i7 8700k

ممنون از شما، فقط میخوام یکم در مورد این x299 بیشتر بدونم لینکی چیزی سراغ دارید؟ من خودم چیز خوبی پیدا نکردم :Love-ssa~! (1):

AMD>INTEL
26-11-17, 20:09
ممنون از شما، فقط میخوام یکم در مورد این x299 بیشتر بدونم لینکی چیزی سراغ دارید؟ من خودم چیز خوبی پیدا نکردم :Love-ssa~! (1):

بررسی های شهر سخت افزار درباره مادربردهای x299 مطالعه کنید

lmmmm
27-11-17, 19:39
بررسی های شهر سخت افزار درباره مادربردهای x299 مطالعه کنید

در مورد سوکت های 2066 و 1151 خوندم!
دو مدل سی پی یو الان در نظر دارم i7-7800X X-series و i7-8700k
از لحاظ عملکرد کدمشون بهتر هست؟

ممنون از شما آقا امید:Love-ssa~! (1):

AMD>INTEL
27-11-17, 19:46
در مورد سوکت های 2066 و 1151 خوندم!
دو مدل سی پی یو الان در نظر دارم i7-7800X X-series و i7-8700k
از لحاظ عملکرد کدمشون بهتر هست؟

ممنون از شما آقا امید:Love-ssa~! (1):

کارایی و هزینه خیلی مهمه . I7 8700K نسبت به قیمتش بازدهی بسیار بهتر و ارزش خرید بیشتری دارد و به صرفه تر است

lmmmm
27-11-17, 20:50
کارایی و هزینه خیلی مهمه . I7 8700K نسبت به قیمتش بازدهی بسیار بهتر و ارزش خرید بیشتری دارد و به صرفه تر است

بابت تمام جواب هاتون ممنونم :Love-ssa~! (1)::give_rose: