میشه بسته های اینترنتی البته از سیم کارت ایرانسل بهم معرفی کنید.
بیشتر برای دانلود بازی میخوام یعنی حجم برام مهمه.
و اینکه رایگان هم داره؟ اخه بیشتر سایت های که بازی میزارن برای دانلود تو نظراتشون خوندم سیم کارت ایرانسل دارم تو 1 روز نمیدونم چقدر میزنم و فلانقدر دانلود میکنم.
اگه منظورم متوجه شدین میشه راهنماییم کنید.
AMD>INTEL
21-11-17, 18:31
من رایتل دارم . تعرفه های بسته ایرانسل رو باید چک کنی . ببینی کدومش دانلود شبانه بیشتری بهت میده
sfmth
21-11-17, 19:18
اپلیکیشن مای ایرانسل همه بسته هارو لیست کرده و میتونین از همونجا فعالش کنین
دانلود شبانه ساعتی نامحدود داره با قیمت خیلی کم یک ساعت 900 تومن بود تا سه ساعت 2 تومن کلی میتونین دانلود کنین
تو دو ساعت ده 15 گیگ دانلود میکنم
0reza666
21-11-17, 19:24
دانلود شبانه ساعتی نامحدود داره با قیمت خیلی کم یک ساعت 900 تومن بود تا سه ساعت 2 تومن کلی میتونین دانلود کنین
یعنی با خود گوشی دانلود میکونی؟
من همش بازی دانلود میکردم که الان شنیدم اینترنت مخابرات دیگه رایگان برداشته الان من کلی بازی در صف دانلود منیجر دارم این ادرس ببین لطفا
Only the registered members can see the link
راستی گوشی اینقدر دانلود کنه اسیب نمیبینه؟ چون من فقط باید بازی دانلود کنم و هر بازیم الان دیگه کمترینش 10 گیگ هست.
0reza666
21-11-17, 19:53
خوب این برنامه رو گوشیم نصب کردم.
الان اینترنت ساعتی که اولینش قیمت 9.000 ریال هست و نوشته بسته نامحدود یک ساعته (2 تا 8 صبح) خوب.
همین بگیرم دقیق یعنی چی یک ساعته بعد ساعت هم نوشته جلوش؟
ایا معنیش اینه به محض اینکه بسته خریدم و از همون ساعت شروع میشه همون یک ساعت و مثلا ساعت 5 بعدظهر خریدم ساعت 6 غروب تمومه و فقط یک ساعت میتونم استفاده کنم نامحدود؟
یا نه معنیش اینه تو همون یک ساعت نامحدود خودش داره بعد یک ساعت تو اون روز این بسته خریدم ساعت 2 تا 8 صبح هم رایگان داره؟
یا بازم نه معنیش اینکه این بسته یک ساعته خریدیم از ساعت گفته شده خودش یعنی 2 تا 8 صبح تو این ساعت 1 ساعتش میشه رایگان دانلود کرد حالا هرچقدر گیگ میخواد دانلود کنیم فقط تو همون ساعت گفته شده ایرانسل و فقط هم یک ساعت ایا این معنی میده؟
من تاحالا با نت سیم کارت استفاده نکردم بخاطر همین اصلا بلد نیستم این بسته هارو.
Meysam_M69
21-11-17, 20:25
نامحدود ساعتی ایرانسل از ساعت 2 تا 8 صبح میتونی ازش استفاده کنی مثلا اگه یک ساعته خریده باشی از 2 تا 8 صبح 1 ساعت زمان داری استفاده کنی و اگه بسته استفاده نکنی تو 24 ساعت بعد از خرید بسته / بسته حدف خواهد شد و دیگه نمیتونی ازش استفاده کنی چون باید تو بازه زمانی 2 تا 8 صبح استفاده بشه
مثال بسته نامحدود ساعتی خریدی ساعت 1 بامداد فعالش شده تو باید حتما 2 تا 8 صبح استفادش کنی وگرنه ساعت 1 بامداد روز باطل میشه.
مثال 2 بسته نامحدود 1 ساعتی خریدی ساعت 3 صبح اگه این بسته همون شب استفاده نکنی میتونی بامداد روز بعدش از ساعت 2 الی 3 استفادش کنی چرا چون 24 ساعت کامل نشده و بامداد روز بعد هنوز 1 ساعت زمان داری تا 24 ساعت کامل بشه
0reza666
21-11-17, 20:29
الان برای تست من میخوام همین ۱ ساعته که هزار تومان هست بخرم و ساعت ۲ شب شد بخرم. بعد سریع فعال میشه؟ و اگه فعال بشه ۱ ساعت نامحدود میتونم دانلود کنم دیگه درسته؟
بازم سوال. بنظر شما سرعت فکر کن خوبه مثلا 4g هستا بنظرت چند گیگ میتونم تو این یک ساعت دانلود کنم؟
سوال اصلی گوشی اسیب نمیبینه با این همه دانلود اخه شنیدم ای سی که وایفا و بلتوث و هست ضعیف میشه. برای برادر زاده ام الان وایفاش بین حالت خاموشی و روشنی مونده تعمیرم برد طرف گفت از ای سی هست درست کنی بازم خراب میشه. درسته اون ولیفا بود و این داده ها هست ولی خوب دانلود دانلود دیگه.
Meysam_M69
21-11-17, 20:34
الان برای تست من میخوام همین ۱ ساعته که هزار تومان هست بخرم و ساعت ۲ شب شد بخرم. بعد سریع فعال میشه؟ و اگه فعال بشه ۱ ساعت نامحدود میتونم دانلود کنم دیگه درسته؟
بازم سوال. بنظر شما سرعت فکر کن خوبه مثلا 4g هستا بنظرت چند گیگ میتونم تو این یک ساعت دانلود کنم؟
اره از زمانی که فعال بشه 1 ساعت محاسبه میشه
باید تست کنی برنامه speed test بریز تو گوشیت سرعت اینترنت تست کن
البته پست قبلیم فک کنم واسه بسته های روزانش باشه چون شما تا 24 ساعت وقت داری ازش استفاده کنی و واسه بستهای نامحدود ساعتیش به کار نیاد
XFXForce
21-11-17, 20:34
برای دانلود بهترین بسته بسته ی شبانه نامحدود 3 ساعته ایراسل هست که فقط 2000 تومنه. و از 2 شب تا 8 صبح میشه استفاده کرد. من تو سه ساعتش تا 55 گیگ هم دانلود کردم. (البته با مودم)
عالیه
0reza666
21-11-17, 20:43
اره از زمانی که فعال بشه 1 ساعت محاسبه میشه
باید تست کنی برنامه speed test بریز تو گوشیت سرعت اینترنت تست کن
البته پست قبلیم فک کنم واسه بسته های روزانش باشه چون شما تا 24 ساعت وقت داری ازش استفاده کنی و واسه بستهای نامحدود ساعتیش به کار نیاد
الان باز گیج شدم که. یعنی هر ساعتی این بسته ساعتی ۱ ساعته بخرم درجا فعال میشه و میتونم ۱ ساعت دانلود نامحدود کنم.
یا نه این ساعتی هارو مثلا همین یک ساعته رو باید تو ساعت مشخص شده ایرانسل که ۲ تا ۸ صبح خرید استفاده کرد؟
راستی پست قبلیم باز بخون گوشی اسیب نمیبینه؟
Meysam_M69
21-11-17, 20:48
الان باز گیج شدم که. یعنی هر ساعتی این بسته ساعتی ۱ ساعته بخرم درجا فعال میشه و میتونم ۱ ساعت دانلود نامحدود کنم.
یا نه این ساعتی هارو مثلا همین یک ساعته رو باید تو ساعت مشخص شده ایرانسل که ۲ تا ۸ صبح خرید استفاده کرد؟
راستی پست قبلیم باز بخون گوشی اسیب نمیبینه؟
هر ساعتی میتونی بخری ولی ساعت 2 تا 8 صبح میتونی دانلود کنی
نه مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد
گوشیت چی هستش ؟
0reza666
21-11-17, 20:57
هر ساعتی میتونی بخری ولی ساعت 2 تا 8 صبح میتونی دانلود کنی
نه مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد
گوشیت چی هستش ؟
این هست
اهان پس خرید هر ساعتی شد اوکی فقط دانلود بین ساعت گفته شده ایرانسل هست.
0reza666
21-11-17, 21:32
یه مشکل دیگه هست اینکه بازی میخوام دانلود کنم میزنه تو حافضه گوشی. من رم ۸ گیگ خالی دارم و نصب گوشی هست.
دانلود منیجر هم نسخه موبایلی دانلود کردم ولی اونم تو تنضیمات چیزی نداره که تو رم ذخیره کنه با این مشکل چه کنم.
این مشکل هم حل کنم فقط هر شب پس میتونم ۷ گیگ دانلود کنم چون رم ۸ میزنه ۷ خورده ای حالا همون ۷ گیگ و بیشتر ندارم خود گوشیم که ۸ گیگ ۴ گیگ برنامه گرفته.
حالا چطور و چه برنامه این مورد حل کنم که دقیق عین دانلود منیجر دانلود کنه هم فایل هارو در رم ذخیره کنه نه تو گوشی؟
این اینترنت رایگان مخابرات برداشتن چه گیری افتادیما.
sfmth
21-11-17, 22:07
یه مشکل دیگه هست اینکه بازی میخوام دانلود کنم میزنه تو حافضه گوشی. من رم ۸ گیگ خالی دارم و نصب گوشی هست.
دانلود منیجر هم نسخه موبایلی دانلود کردم ولی اونم تو تنضیمات چیزی نداره که تو رم ذخیره کنه با این مشکل چه کنم.
این مشکل هم حل کنم فقط هر شب پس میتونم ۷ گیگ دانلود کنم چون رم ۸ میزنه ۷ خورده ای حالا همون ۷ گیگ و بیشتر ندارم خود گوشیم که ۸ گیگ ۴ گیگ برنامه گرفته.
حالا چطور و چه برنامه این مورد حل کنم که دقیق عین دانلود منیجر دانلود کنه هم فایل هارو در رم ذخیره کنه نه تو گوشی؟
با کامپیوتر میتونین به اینترنت گوشیتون وصل بشین توی تنطیمات دنبال نقطه اتصال تلفن همراه یک چنین چیزی بگردین
0reza666
21-11-17, 22:36
با کامپیوتر میتونین به اینترنت گوشیتون وصل بشین توی تنطیمات دنبال نقطه اتصال تلفن همراه یک چنین چیزی بگردین
صفحه قبل دقیق بخون. داخل اتاقم انتن ۱ تا و اینترنت e اما تو حیاط انتن پور و اینترنت 4g هست.
دیگه چه راهی هست که اینترنت داشته باشم
این تاپیک ببین.
Meysam_M69
21-11-17, 22:53
این برنامه دانلود کن و داخل گوشیت نصب کن بعد برنامه اجرا کن وارد تنظیمات میشی و گزینه در حال دانلود انتخاب میکنی و پوشه فایلها به مکان مورد نظر خودت انتقال میدی
این برنامه به نطر من از برنامه internet download manager البته واسه موبایل اندروید بهتره
زمانبندی هم داره میتونی تنظیم کنی و در ساعت معین شروع به دانلود کنه و در ساعت معین دانلود قطع کنه
فقط اگه از این گزینه استفاده کردی پزینه بستن برنامه پس از توقف و خاموش کردن زمانبندی پس از توقف روشن نکن
فقط زمانبندی روشن کن و ساعت شروع و توقف بهش بده
لینک دانلود برنامه Advanced Download Manager
0reza666
21-11-17, 22:58
دقیقعا همینم دانلود کردم و داخل تنضیماتش رفتم فارسی هم هست منو ولی هرچقدر میگردم مسیر رم بهش بدم اصلا امکان نداره و فقط مسیر گوشی میاد.
خیلی خوب میشود یه عکس میدادی ببینم شاید جای دیگه اس و من کار با این برنامه بلد نیستم.
اگه مسیر دلخواه بشه بهش داد و مسیر رم بخواد من میتونم یه رم ۱۶ گیگ بخرم. باید اطلاعت گوشیم چک کنم اگه رم ۳۲ ساپورت کنه حاظرم اونم بخرم اما اول باید بدونم با اینجور برنامه ها میشه مسیر رم بهش داد یا نه.
در کل رم ۱۶ هم کارم راه میندازه چون در یه شب دیگه چقدر میخواد دانلود کنه مگه از نظر سرعت منظورمه.
Meysam_M69
21-11-17, 23:04
دقیقعا همینم دانلود کردم و داخل تنضیماتش رفتم فارسی هم هست منو ولی هرچقدر میگردم مسیر رم بهش بدم اصلا امکان نداره و فقط مسیر گوشی میاد.
خیلی خوب میشود یه عکس میدادی ببینم شاید جای دیگه اس و من کار با این برنامه بلد نیستم.
اگه مسیر دلخواه بشه بهش داد و مسیر رم بخواد من میتونم یه رم ۱۶ گیگ بخرم. باید اطلاعت گوشیم چک کنم اگه رم ۳۲ ساپورت کنه حاظرم اونم بخرم اما اول باید بدونم با اینجور برنامه ها میشه مسیر رم بهش داد یا نه.
در کل رم ۱۶ هم کارم راه میندازه چون در یه شب دیگه چقدر میخواد دانلود کنه مگه از نظر سرعت منظورمه.
وقتی پوشه فایلها باز کردی زیر کادر مربعی کوچک نوشته کارت SD اینو بزن وارد رم گوشیت میشه و یه پوشه با نام ADM بساز و برو داخل پوشه ای که ساختی و انتخاب بزن
ممنون.
مشکل این بود من نسخه قدیمی داشتم. الان همون لینک دادی دانلود کردم و درسته دقیق عکس تو امد و گذینه sd میاد.
حیف رمم ۸ گیگ و فضای لازم داره ۷ گیگ میده. پس میتونم چون فایل های بازی ۲ گیگ هست فقط ۶ گیگ دانلود کنم. میخوام فردا ساعت ۷ صبح اون اینترنت ساعتی یک ساعتی بخرم تا ۸ هم قطع میشه.
میخوام تست کنم چقدر سرعت دارم و چطوره این اینترنت. اگه راضی کننده بود در محل ما یه رم ۱۶ یا بالاتر میگیرم روزانه هزارتومان میدم صبح ساعت ۷ اوکی میکونم. بهتر از اینکه ساعت ۳ شب بیدار باید شد و فقط روزانه ۴ گیگ میشود دانلود کرد با نت مخابرات که اونم دیگه الان نت رایگان نداره.
فعلا باید این نت سیم کارت تست کنم. اگه بیش از ۴ گیگی که با کامپیوتر و نت مخابرات میگرفتم دانلود کنه از این به بعد فقط موبایل و سیم کارت اگه نه دیگه قید دانلود بازی میزنم و باید فقط خرید. چون پول نت که دارم میدم گوشی تو فشار و ... خریدن بهتره تا دانلود.
Meysam_M69
21-11-17, 23:55
ممنون.
مشکل این بود من نسخه قدیمی داشتم. الان همون لینک دادی دانلود کردم و درسته دقیق عکس تو امد و گذینه sd میاد.
حیف رمم ۸ گیگ و فضای لازم داره ۷ گیگ میده. پس میتونم چون فایل های بازی ۲ گیگ هست فقط ۶ گیگ دانلود کنم. میخوام فردا ساعت ۷ صبح اون اینترنت ساعتی یک ساعتی بخرم تا ۸ هم قطع میشه.
میخوام تست کنم چقدر سرعت دارم و چطوره این اینترنت. اگه راضی کننده بود در محل ما یه رم ۱۶ یا بالاتر میگیرم روزانه هزارتومان میدم صبح ساعت ۷ اوکی میکونم. بهتر از اینکه ساعت ۳ شب بیدار باید شد و فقط روزانه ۴ گیگ میشود دانلود کرد با نت مخابرات که اونم دیگه الان نت رایگان نداره.
فعلا باید این نت سیم کارت تست کنم. اگه بیش از ۴ گیگی که با کامپیوتر و نت مخابرات میگرفتم دانلود کنه از این به بعد فقط موبایل و سیم کارت اگه نه دیگه قید دانلود بازی میزنم و باید فقط خرید. چون پول نت که دارم میدم گوشی تو فشار و ... خریدن بهتره تا دانلود.
همرا اولم تست کن شبانه رایگان 3 تا 9 صبح داره اگه دیدی با جفتش به صورت مساوی دانلود میکنی از همرا اول استفاده کن که رایگانه
میتونی لینک دانلود بزاری داخل ADM و زمانبندی بهش بدی و گوشیتو بزن به شارژ و بگیر بخواب نیازی نیست حتما تا 3 صبح بیدار باشی واسه دانلود .
خودش تو زمانی که معین کردی شروع به دانلود میکنه فقط از ADM نباید خارج بشی یعنی برنامه در حال اجرا باشه
XFXForce
22-11-17, 00:00
میتونی اگه گوشیت otg ساپورت میکنه به گوشیت یه فلش با حجم بالاتر بزنی و رو فلش بریزی دانلودات رو
0reza666
22-11-17, 00:02
میتونی اگه گوشیت otg ساپورت میکنه به گوشیت یه فلش با حجم بالاتر بزنی و رو فلش بریزی دانلودات رو
چگونه بفهمیم گوشی یا تبلت USB OTG دارد ؟ - علم فردا (Only the registered members can see the link)
0reza666
25-11-17, 00:05
الان ۲ روز انگار ایرانسلم قاطی کرده بسته ساعتی میزنم و تو اپلیکیشن میزنه ۲۰ گیگ ولی چیزی نمیشه دانلود کرد دوبار هم خریدم الان تو اپلیکیشن ایرانسل من زده ۴۰ گیگ ولی باز همینطوریه. تو مروگر میزنم دانلود صفحه میاد که بسته شما تموم شده جریان چیه شنیدم ایرانسلم بسته های رایگان جمع کرده ایا درسته؟
همراه اول چطور؟ بسته رایگان داره لطفا یکی جواب بده. اپلیکیشن همراه من هم دارم ولی خوب تاحالا استفاده نکردم بلد نیستم بسته های کمترین و رایگان همراه اول چطوریه؟
البته سیم کارت ایرانسل من جدید و4g ولی سیم کارت همراه اول من قدیمی و ... هست دیگه. اگه سرعت خوب و نت رایگان میده برم این سیم کارتم 4g کنم هان؟
Meysam_M69
25-11-17, 01:31
الان ۲ روز انگار ایرانسلم قاطی کرده بسته ساعتی میزنم و تو اپلیکیشن میزنه ۲۰ گیگ ولی چیزی نمیشه دانلود کرد دوبار هم خریدم الان تو اپلیکیشن ایرانسل من زده ۴۰ گیگ ولی باز همینطوریه. تو مروگر میزنم دانلود صفحه میاد که بسته شما تموم شده جریان چیه شنیدم ایرانسلم بسته های رایگان جمع کرده ایا درسته؟
همراه اول چطور؟ بسته رایگان داره لطفا یکی جواب بده. اپلیکیشن همراه من هم دارم ولی خوب تاحالا استفاده نکردم بلد نیستم بسته های کمترین و رایگان همراه اول چطوریه؟
البته سیم کارت ایرانسل من جدید و4g ولی سیم کارت همراه اول من قدیمی و ... هست دیگه. اگه سرعت خوب و نت رایگان میده برم این سیم کارتم 4g کنم هان؟
در مورد سوال اولت : زنگ بزن 700 پشتیبانی ایرانسل با اپراتور گفت گو کن و مشکلت مطرح کن
ایرانسل طرح رایگان نداره تا اونجایی که من اطلاع دارم ولی طرح نامحدود ساعتی پولی داره
در مورد سوال دومت : همراه اول اگه بسته اینترنتی رو سیم کارتت فعال داشته باشی میتونی از طرح رایگان پاییز همراه اول از ساعت 3 بامداد تا 9 صبح بصورت نامحدود استفاده کنی
برنامه همراه من اپدیت کن با سیم کارت همراه اول وارد برنامه شدی 1 گیگ اینترنت یک ماه رایگان بهت میده اگه دیدی سرعت دانلودش خوبه ازش سریع استفاده نکن تا تموم نشه تا بتونی از طرح رایگان شبانش استفاده کنی چون تا وقتی بسته اینترنت فعال رو سیم کارتت داشته باشی میتونی از طرح رایگان استفاده کنی
در ضمن میتونی به سایت همراه اول مراجعه کنی و محدوده پوشش 3G و 4G تو منطقه خودتون مشاهده کنی ببینی پوشش داره یا نه
0reza666
25-11-17, 04:26
.
محل ما همراه اول 4g نیست. اطراف محل هست ولی محل ما نیست چک کردم.
همراه اول
ایرانسل
راستی همراه اول برنامشو ابدیت کردم ولی اینترنت رایگان نداد. چرا؟
مثل اینکه بخاطر محل ما همون ایرانسل بهتره.
Meysam_M69
25-11-17, 13:46
محل ما همراه اول 4g نیست. اطراف محل هست ولی محل ما نیست چک کردم.
همراه اول
ایرانسل
راستی همراه اول برنامشو ابدیت کردم ولی اینترنت رایگان نداد. چرا؟
مثل اینکه بخاطر محل ما همون ایرانسل بهتره. خب 4g نباشه از 3g استفاده کن ببین سرعتش چطوریه شاید از ۴جی ایرانسلم سرعتش بیشتر باشه چون ۴ جی هنوز خوب فراگیر نشده من با ۳جی شبی ۳۵ گیگ میگیرم
نمیدونم ولی من وقتی وارد برنامه شدم ۱ گیگ اینترنت رایگان بهم داد
این طرح همراه اوله تنها به من نمیده به همه میده
0reza666
25-11-17, 13:47
خب 4g نباشه از 3g استفاده کن ببین سرعتش چطوریه شاید از ۴جی ایرانسلم سرعتش بیشتر باشه چون ۴ جی هنوز خوب فراگیر نشده من با ۳جی شبی ۳۵ گیگ میگیرم
نمیدونم ولی من وقتی وارد برنامه شدم ۱ گیگ اینترنت رایگان بهم داد
این طرح همراه اوله تنها به من نمیده به همه میده
شاید بخاطر این باشه و سیم کارت 4g گرفتی بهت هدیه داده چون من ایرانسل جدید گرفتم بهم هدیه داده بود..
نه سرعت e هست و اصلا دیشب هیچی دانلود نکرد 1 گیگ هم دانلود نکرد.
همون ایرانسل فعلا بهتره.چون فعلا همین اپراتور در محل انتن خوب میده که البته اونم بیرون اتاق:1. (27):
0reza666
26-11-17, 05:59
خوب اون روز نوشتم ۱۲ تا ۱۴ گیگ دانلود کردم در بسته یک ساعته رایگان ۲ تا ۸ صبح با قیمت ۹۰۰ تومان. باید بگم من تو پنل ایرانسل من چند روز اینترنت رایگان داشتم و بخاطر همین تونستم انقدر گیگ دانلود کنم.
درصورتی که الان ۲ روز دارم تست میکونم وقتی بسته یک ساعته نامحدود و رایگان ۲ تا ۸ صبح میگیرم ۶ تا ۸ گیگ میتونم دانلود کنم. راضیم چون قیمت فقط ۹۰۰ تومان هست در صورتی که هر یه گیگ برای مخابرات ۳ تومان پولشه و رایگانم که لغو کردن. پس ایرانسل بصرفتره.
این موردم بگم گوشی میزارم رو ایون و انتن ۲ تا هست و g4 و اگه داخل اتاق باشه بزور h یا +h میشه اینم با ۲ تا انتن. البته داخل اتاق بیشتر موقعه فقط e هست.