سلام.ارور زیر هنگام آپگرید ویندوز8.1 به 10 به وجود میاد.(در همون مرحله اول)با ریستارت شدن هم مشکل حل نمیشه
Only the registered members can see the link
david-ebi
29-07-17, 00:41
تو سایتای خارجی گفته شده برای حل این مشکل وارد سیف مود بشین و از تو درایو c دو تا پوشه $WINDOWS.~BT و $WINDOWS.~WS رو حذف کنید.
برای من فقط پوشه $WINDOWS.~BT وجود داره که اونم حذف نمیشه.یعنی موقع حذف ارور میده.
AMD>INTEL
29-07-17, 00:58
تو سایتای خارجی گفته شده برای حل این مشکل وارد سیف مود بشین و از تو درایو c دو تا پوشه $WINDOWS.~BT و $WINDOWS.~WS رو حذف کنید.
برای من فقط پوشه $WINDOWS.~BT وجود داره که اونم حذف نمیشه.یعنی موقع حذف ارور میده.
با unlocker تست کنید
david-ebi
29-07-17, 01:18
متاسفانه با unlocker هم حذف نمیشه.در نهایت ارور زیز رو میده.
david-ebi
29-07-17, 16:04
خوشبختانه مشکل اولیه حل شد و وارد آپگرید شدم(تونستم اون فایل مربوطه رو حذف کنم).
اما الان مشکل دیگه ای هست.موقع آپگرید وقتی به 83 درصد میرسه ارو صفحه آبی IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL میده.
البته دفعه آخر ارور FAT-FILE-SYSTEM داد.
AMD>INTEL
29-07-17, 16:32
وسایل اضافی متصل به سیستم را جدا کنید.
david-ebi
29-07-17, 19:36
وسایل اضافی متصل به سیستم را جدا کنید.
به غیر از فلشی که از روی اون آپگرید می کنم هیچ وسیله اضافه دیگه ای به سیستم متصل نیست
AMD>INTEL
29-07-17, 20:10
به غیر از فلشی که از روی اون آپگرید می کنم هیچ وسیله اضافه دیگه ای به سیستم متصل نیست
یکبار clear cmos کن . مشکل میتونه به خاطر یکی از درایورها نصب شده روی 8.1 و تداخل با 10 باشه
david-ebi
29-07-17, 21:14
یکبار clear cmos کن . مشکل میتونه به خاطر یکی از درایورها نصب شده روی 8.1 و تداخل با 10 باشه
کلا نمی تونم وارد محیط ستاپ بشم و فقط صفحه سیاه باقی میمونه.فکر کنم باید توسط کلید یا نمی دونم جامپر سخت افزاری خود مادربرد clear cmos کنم.
محل قرارگیری این جامپر رو در تصویر زیر می بینید.(پایین تصویر زیر دکمه فست بوت )فقط بگید دقیقا باید چکار کنم؟
AMD>INTEL
29-07-17, 22:03
کوئیک باتون داره این برد . کلید CLEAR CMOS هم هست . برق سیستم را بکش و کلید CLEAR CMOS را بزن .
david-ebi
30-07-17, 02:52
کوئیک باتون داره این برد . کلید CLEAR CMOS هم هست . برق سیستم را بکش و کلید CLEAR CMOS را بزن .
نه با کلید روی مادربرد و نه با کلید موجود در پنل پشت کیس مشکل حل نشد.با استفاده از گزینه qflash موجود در منوی ابتدایی بالا آمدن ویندوز وارد محیط qflash شدم و چون شانس آوردم و فایل آپدیت بایوس رو داخل فلش داشتم بایوس رو آپدیت کردم و مشکل حل شد.