PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید هارد باکیفیت با حجم یک ترابایت و قیمت کم ومناسب

amiras.aa661
20-07-17, 14:38
با عرض سلام خدمت شما عزیزان من یک هارد میخواستم با قیمت مناسب چون بودجم کمه ممنون میشم راهنماییم کنید بعد من الان خودم یک هارد 500 توشیبا مدل --DT01ACA050--دارم میخواستم بدونم بعد خرید هارد ویندوزو تو هارد جدید نصب کنم یا نه رو همین خوبه بعد دو تا هارد میشن مشکل خاصی پیش نمیاد ؟ممنون میشم زود پاسخ بدید با نهات تشکر و اگه میشه یه جنس خوبشم بدون در نظر گرفتن قیمت بگید .

DOOM999
20-07-17, 14:43
Seagate Barracuda 1TB هارد مناسبیه قیمتشم مناسبه
متاسفانه آمار خرابی هاردهای توشیبا زیاده پیشنهادم اینه که قسمتی از همین Seagate Barracuda 1TB رو به ویندوز اختصاص بدید .

Meysam_M69
20-07-17, 15:33
با عرض سلام خدمت شما عزیزان من یک هارد میخواستم با قیمت مناسب چون بودجم کمه ممنون میشم راهنماییم کنید بعد من الان خودم یک هارد 500 توشیبا مدل --DT01ACA050--دارم میخواستم بدونم بعد خرید هارد ویندوزو تو هارد جدید نصب کنم یا نه رو همین خوبه بعد دو تا هارد میشن مشکل خاصی پیش نمیاد ؟ممنون میشم زود پاسخ بدید با نهات تشکر و اگه میشه یه جنس خوبشم بدون در نظر گرفتن قیمت بگید .
وسترن دیجیتال بلو 1 ترابایت چرخش 7200 با بافر 64 هم مناسبه من دارم قبلا هم روش ویندوز نصب کردم سرعتش هم خوبه فقط به چرخش و بافرش موقعه خرید دقت کن حتما 7200 و 64 باشه
سیگیت رو سیستم یکی از اشناها هستش وقتی ویندوز روش نصب میکنی سرعت پایینی داره سرعتش از وسترن بلو پایینتره.
قیمتش لیون کامپیوتر زده 188 تومن.

amiras.aa661
20-07-17, 18:09
فقط یه چیزی میگن خیلی صدا میده این هارد درست میگن

DOOM999
20-07-17, 18:20
همه هاردهایی که 7200 RPM هستند یه مقدار نویز رو دارن.مگه برید سراغ هاردهای 5400یا 5900 RPM . ولی هم وسترن دیجیتال BLUE که دوستمون گفتن هم Seagate Barracuda هاردای بسیار خوبی هستند

AMD>INTEL
20-07-17, 18:57
وسترن بلو را فقط دقت کنید این پارت نامبر باشه
WD10EZEX

Meysam_M69
21-07-17, 03:14
فقط یه چیزی میگن خیلی صدا میده این هارد درست میگن
من خودم هارد وسترن بلو سال 2014 خریدم الانم دارم صدای ازار دهنده نداره معمولا تو وسترنها سری مشکی نویز بالاتری داره بخاطر سرعت بالاتر نسبت به بقیه سری های وسترن
ولی پیشنهادم واسه هارد مکانیکی بیشتر از وسترن بلو هزینه نکن من خودم همین چند وقت قبل هارد وسترن مشکی 4 ترابایت خریدم 800 از اینکه خریدم پشیمون نیستم ولی اگه هاردی که دوست عزیزم اقا امید معرفی کردن میخریدم الان به نظرم بهتر بود سعی کن واسه نصب ویندوز با تهیه ssd از این استفاده کنی که سرعت خیلی خوبی داره چون تنها چیزی که باعث افزایش سریع بوت شدن ویندوز میشه ssd هستش و واسه ارشیو کردن از هاردهای مکانیکی استفاده کن واسه هارد مکانیکی زیاد هزینه بالایی نکن چون اصلا ارزش نداره .

ramin1000
21-07-17, 08:46
من خودم هارد وسترن بلو سال 2014 خریدم الانم دارم صدای ازار دهنده نداره معمولا تو وسترنها سری مشکی نویز بالاتری داره بخاطر سرعت بالاتر نسبت به بقیه سری های وسترن
ولی پیشنهادم واسه هارد مکانیکی بیشتر از وسترن بلو هزینه نکن من خودم همین چند وقت قبل هارد وسترن مشکی 4 ترابایت خریدم 800 از اینکه خریدم پشیمون نیستم ولی اگه هاردی که دوست عزیزم اقا امید معرفی کردن میخریدم الان به نظرم بهتر بود سعی کن واسه نصب ویندوز با تهیه ssd از این استفاده کنی که سرعت خیلی خوبی داره چون تنها چیزی که باعث افزایش سریع بوت شدن ویندوز میشه ssd هستش و واسه ارشیو کردن از هاردهای مکانیکی استفاده کن واسه هارد مکانیکی زیاد هزینه بالایی نکن چون اصلا ارزش نداره .

سلام

حالا که این هارد رو خریدی اگه الان به گذشته برگردی به جای هارد 4 ترابایتی بلک، چه هاردی می خری

Meysam_M69
21-07-17, 13:23
سلام

حالا که این هارد رو خریدی اگه الان به گذشته برگردی به جای هارد 4 ترابایتی بلک، چه هاردی می خری
واقعیتش روش ویندوز نصب نکردم ببینم سرعت بلک وقتی ویندوز نصب میکنی چطوریه ولی الان که فقط واسه ارشیو استفاده میکنم انچنان تفاوتی بین وسترن بلویی که دارم و بلک ندیدم همون سیگیت یا وسترن بلو میخریدم در حد 500 تومن بیشتر هزینه نمیکردم واسه هارد مکانیکی.

amiras.aa661
06-09-17, 21:34
دوستان با عرض پوزش بسیار یه چند وقتی سرم شلوغ بود وقت نکردم برم هارد بگیرم اما الان نظرم عوض شده و میخوام یه 2 ترا بگیرم لطفا یه خوب با قیمت مناسب معرفی کنید بازم ممنون:love::11():

AMD>INTEL
06-09-17, 22:04
دوستان با عرض پوزش بسیار یه چند وقتی سرم شلوغ بود وقت نکردم برم هارد بگیرم اما الان نظرم عوض شده و میخوام یه 2 ترا بگیرم لطفا یه خوب با قیمت مناسب معرفی کنید بازم ممنون:love::11():

اگر قصد داری ویندوز نصب کنی روی این هارد 2 ترا گزینه خوبی پیدا نمیکنید . غیر از توشیبا و وسترن بلک گزینه دیگری وجود ندارد که 7200 RPM باشه .
توشیبا کیفیت مطلوبی نداره - وسترن بلک هم قیمتش بالاست
مگر اینکه هاردهای سیگیت یا وسترن 2 ترا بگیری و به عنوان هارد دوم استفاده کنی

amiras.aa661
07-09-17, 00:55
آقا امید میگم من الان خودم یه توشیبا دارم خب این هارد جدیدم که میخوام بگیرم همون بلو دو ترا بگیرم بد نی آخه موقطیه که روش ویندوز نصب میکنم بعد اگه سیستم ارتقاء بدم به عنوان هارد دوم استفاده میکنم اینم اطلاعات هارد توشیبام نزدیک 3 ساله دارمش خیلی وقتا لودش خیلی بالا میره.21103

AMD>INTEL
07-09-17, 11:32
آقا امید میگم من الان خودم یه توشیبا دارم خب این هارد جدیدم که میخوام بگیرم همون بلو دو ترا بگیرم بد نی آخه موقطیه که روش ویندوز نصب میکنم بعد اگه سیستم ارتقاء بدم به عنوان هارد دوم استفاده میکنم اینم اطلاعات هارد توشیبام نزدیک 3 ساله دارمش خیلی وقتا لودش خیلی بالا میره.21103

وسترن بلو بگیر. ولی سرعتشون خیلی بالا نیست .

amiras.aa661
07-09-17, 15:23
آقا امید ببخشید بازم سوال میکنم این پارت نامبر هارد چی باشه برای بیشتر فروشگاه ها آخرش z هست

AMD>INTEL
07-09-17, 15:59
آقا امید ببخشید بازم سوال میکنم این پارت نامبر هارد چی باشه برای بیشتر فروشگاه ها آخرش z هست

هاردهای وسترن بلو بالاتر از 1 ترا همه با سری گرین ادغام شدن . یعنی ترکیبی از بلو و گرین هستند . این هارد با سرعت تقریبی 5400 RPM برای هارد دوم و نصب بازی مناسب هستند ولی در بوت خیلی خوب نیستند . برای بوت بهتره سراغ SSD بروید