PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل سرچ آفلاین در ویندوز ۱۰

Amir9671
30-05-17, 12:21
سلام و خسته نباشید،
قسمت سرچ یاهمون کورتانا در ویندوز ۱۰ بنده بصورت آفلاین کار نمی‌کنه و فقط باید آنلاین باشه تا بتونه فایل‌های داخلی لپتاپو حتی بالا بیاره...راه حلی برای این موضوع هست ایا؟
درضمن یه انتی ویروس خوب هم معرفی کنید..ممنون.
نسخه ویندوز:
Windows 10 Enterprise 64bit

AMD>INTEL
30-05-17, 12:29
سلام و خسته نباشید،
قسمت سرچ یاهمون کورتانا در ویندوز ۱۰ بنده بصورت آفلاین کار نمی‌کنه و فقط باید آنلاین باشه تا بتونه فایل‌های داخلی لپتاپو حتی بالا بیاره...راه حلی برای این موضوع هست ایا؟
نسخه ویندوز:

این موارد لینک زیر را تست کنید
Only the registered members can see the link

- - - Updated - - -

و این

Amir9671
31-05-17, 09:58
متاسفانه هیچکدوم کار نکردن،البته فیدبکارو تو سایت مایکروسافت دیدم،ظاهرا کورتانا که برای همگی فقط بصورت آنلاین کار می‌کنه اما برای من نمی‌دونم چرا سرچ معمولی هم انجام نمیده.
لطفاً یه انتی ویروس خوب معرفی کنید...ممنون میشم.

ramin1000
31-05-17, 10:29
سلام و خسته نباشید،
نسخه ویندوز:

سلام

ببین مشکل شما با لینک زیر حل می شه

لینک (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
31-05-17, 11:27
متاسفانه هیچکدوم کار نکردن،البته فیدبکارو تو سایت مایکروسافت دیدم،ظاهرا کورتانا که برای همگی فقط بصورت آنلاین کار می‌کنه اما برای من نمی‌دونم چرا سرچ معمولی هم انجام نمیده.
لطفاً یه انتی ویروس خوب معرفی کنید...ممنون میشم.

avira نصب کتید

AtrafNET
31-05-17, 12:20
سلام
متاسفانه برای من که تو ویندوز 10 هر چیزی نیاز به جایگزین جدا داره.

به جای Photo Viewer جدید از IrfanView استفاده میکنم.
به جای پخش کننده فیلم جدید از VLC Media Player استفاده میکنم.
حتی به جای ماشین حساب از ماشین حساب دیگه ای استفاده میکنم.

برای سرچ هم نرم افزار عالی و رایگان Everything هم کاملاً آفلاینه و هم اینکه سرعت سرچ چندین و چند برابر ویندوز در بین کلیه فایل هاتون داره.

می تونید از لینک زیر که سایت اصلی سازنده اش هست دانلودش کنید:

دقت کنید نسخه Beta که به معنای آزمایشی هست رو دانلود نکنید.
پس از اولین اجرا هم چند لحظه صبر کنید لیست کلیه فایل هاتون رو میاره و آماده سرچ لحظه به لحظه هستش.

AMD>INTEL
31-05-17, 17:01
این روش را در یکی از سایت ها نوشته بود تست کنید
از بین بردن مشکل خرابی جستجوگر ویندوز 10 از طریق فایروال

برای این که این کار را بتوانید انجام دهید باید این کار را به راحتی هر چه تمام تر و با استفاده از اعمال یک قانون از سوی فایروال ویندوز انجام بدهید. اول از همه کلمه Firewall را در استارت منو تایپ کنید و بعدFirewall Windows را اجرا نمایید. پس از اجرای پنجره جدید، از سمت چپ بر روی گزینه Advanced Settings کلیک کنید. در این پنجره شما باید Outbound Rules را از پنل سمت چپ انتخاب کنید و سپس به دنبال ورودی بگردید که با عبارت Microsoft.Windows.Cortana}@ آغاز می‌شود. بر روی آن دو بار کلیک کنید و سپس با زدن دکمه “Block this Connection” ارتباط کورتانا با اینترنت را قطع کنید.
توجه داشته باشید که این تکنیک مشکل جستجوی آفلاین ویندوز 10 را حل خواهد کرد، اما همچنین اتصال کورتانا به اینترنت برای جستجوی آنلاین را نیز قطع خواهد کرد. هر زمانی که قصد جستجوی آنلاین داشتید، می‌توانید این گزینه را فعال کنید. البته نگران نباشید، مایکروسافت مشغول کار بر روی حل این باگ بوده و در آینده‌ای نزدیک مشکل خرابی جستجوگر ویندوز 10 را حل خواهد کرد.

Amir9671
01-06-17, 09:26
ببخشید قبلاً یه انتی ویروس رایگان پیشنهاد می‌دادید که الان یادم نیست اسمشو...اما این avira رایگان نیست.

AMD>INTEL
01-06-17, 11:07
ببخشید قبلاً یه انتی ویروس رایگان پیشنهاد می‌دادید که الان یادم نیست اسمشو...اما این avira رایگان نیست.

آویرا نسخه رایگان داره . کومودو هم میتونی نصب کنی