خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
اردوي آماده سازي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در اسپانيا قطعي شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در جلسه عصر امروز (چهارشنبه) هيات مديره باشگاه پرسپوليس، برنامه اردوي آمادهسازي اين تيم در كشور اسپانيا قطعي شد.
پرسپوليسيها 18 جولاي (27 تيرماه) عازم اسپانيا و منطقه جنوبي لامانگا خواهند شد و به مدت ده روز در اين اردو خواهند بود.
گفتني است تيم ملي فوتبال ايران نيز براي برپايي اردويي تداركاتي امشب عازم اسپانيا خواهد شد.
Mehdi_Full
10-07-08, 13:27
اردوي آماده سازي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در اسپانيا قطعي شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در جلسه عصر امروز (چهارشنبه) هيات مديره باشگاه پرسپوليس، برنامه اردوي آمادهسازي اين تيم در كشور اسپانيا قطعي شد.
پرسپوليسيها 18 جولاي (27 تيرماه) عازم اسپانيا و منطقه جنوبي لامانگا خواهند شد و به مدت ده روز در اين اردو خواهند بود.
گفتني است تيم ملي فوتبال ايران نيز براي برپايي اردويي تداركاتي امشب عازم اسپانيا خواهد شد.
پس با اینحساب سوپر جام می افته مابین لیگ و یا انتهای نیم فصل اول بنا به گفته اخبار شبکه ورزش
البته به نفع قلعه نوعی هست چون میتونن تو این فاصله خودشون رو آماده کنن برای مقابله با تیم امپراطور :yes:
murizaki_2000
10-07-08, 17:40
"فرانك آتسو" به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) بازيكن فصل پيش ابومسلم خراسان طي توافقي با مسوولان باشگاه پرسپوليس رسما قرارداد داخلياش را با اين باشگاه امضا كرد و به احتمال زياد اواخر امروز يا روز شنبه قراردادش را در هيات فوتبال استان تهران ثبت نهايي خواهد كرد.
"آتسو" فصل گذشته در تيم ابومسلم حضور داشت و حضورش در پرسپوليس با توافقاتي كه انجام شده، قطعي به نظر ميرسد.
M A H R A D
13-07-08, 12:53
به سلامتی مازیار زارع هم به پرسپولیس پیوست و دیگه خط هافبکمون عالی شد.
Only the registered members can see the link
اگه یه نگاه به خطوط مختلف تیم بندازیم میفهمیم که بهترینها رو جمع کردیم
فقط مشکل دفاع چپ داریم که اونهم میگن افشین قطبی یه مدافع از برزیل میخواد بیاره
البته یه شایعه هم پخش شده که میگن محسن خلیلی مصدوم شده و تا 6 ماه نمیتونه بازی کنه. نمیدونم خبر درست هست یا نه
به هر حال با این تیم که گلچینی از بهترینهاست امیدوارم پرسپولیس در هر 3 جام موفق باشه + سوپر جام
سپاس
M A H R A D
13-07-08, 13:19
خبر مصدومیت خلیلی برای مدت 6 ماه متاسفانه تائید شد ...
امیدوارم ابراهیم توره جایگزین خوبی برای خلیلی باشه
سپاس
murizaki_2000
14-07-08, 13:39
كريم باقري و ميثاق معمارزاده با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس به ثبت رساندند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كريم باقري كاپيتان و معمارزاده دروازهبان پرسپوليس دقايقي پيش با حضور در هيات فوتبال استان تهران به ترتيب قرارداد دو و يك سالهي خود با باشگاه پرسپوليس را به ثبت رساندند.
معمارزاده كه به عنوان يك بازيكن ليگ يكي از باشگاه ديهيم اهواز به باشگاه پرسپوليس پيوسته، در جواب شهنازي كه گفت اگر قرارداد يك سالهات به پايان برسد، براي فصل آينده بايد به ديهيم اهواز منتقل شوي، گفت: «تا سال آينده برنامهي ديگري خواهم داشت.»
murizaki_2000
14-07-08, 13:39
قرارداد دو ساله "عليرضا واحدي نيکبخت" با پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا واحدي نيکبخت که روز گذشته قراردادش را با پرسپوليس تمديد کرده بود پيش از ظهر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد دو ساله خود را با پرسپوليس به ثبت رساند.
او با اين قرارداد تا سال 89 بازيکن پرسپوليس خواهد بود.
محمود خوردبين سرپرست تيم پرسپوليس هم هنگام حضور نيکبخت در هيات فوتبال استان تهران حضور داشت.
murizaki_2000
14-07-08, 13:40
عليرضا واحدي نيكبخت گفت: قراردادم با پرسپوليس هيچ شرط خاصي ندارد و خوشحالم كه با اين تيم دوساله بستم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نيكبخت پس از ثبت قرارداد دو ساله خود با تيم فوتبال پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خوشبختانه روند مذاكرات بسيار خوب بود و من روز گذشته با حضور در باشگاه مذاكرات نهايي را با مديران مربوطه انجام دادم. همچنين با افشين قطبي نيز كه در آمريكا حضور داشت، تلفني صحبت كردم و تمام كدورتها و مشكلات حل شد و ديگر من و قطبي هيچ مسالهاي براي ادامهي همكاري نداريم.
وي افزود: من صبح امروز هم به قطبي زنگ زدم اما، او شمارهي من را نميدانست و تلفن خود را جواب نداد. ولي تمامي توافقات صورت گرفته كه اكنون منجر به ثبت اين قرارداد شد.
نيكبخت همچنين دربارهي علت تمديد دو سالهي قراردادش با پرسپوليس خاطرنشان كرد: بسياري از بازيكنان با پرسپوليس يك ساله بستند اما، من شرايط را ايدهآل ديدم و تصميم گرفتم قراردادم را به مدت دو سال تمديد كنم و اكنون از اين مساله بسيار خوشحالم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس همچنين دربارهي مصدوميت محسن خليلي تصريح كرد: خيلي ناراحت شدم. من روز گذشته با او تلفني صحبت كردم و حالش را جويا شدم. عمق مصدوميت خليلي هنوز مشخص نيست و پزشكان بايد بررسي بيشتري روي اين مساله انجام دهند.اما، تنها اميدوارم كه چيز خاصي نباشد و خليلي بتواند همچنان با قدرت در پرسپوليس بازي كند.
نيكبخت همچنين دربارهي مذاكراتش با باشگاههاي ديگر پيش از عقد قرارداد با پرسپوليس گفت: مدير برنامههايم با باشگاههاي ديگري نيز مذاكره كرده بود و آنها پيشنهادهايي به وي داده بودند كه نميتوانم نام اين تيمها را فاش كنم اما، با قاطعيت ميگويم با تيم استقلال هيچ صحبت و مذاكره خاصي نداشتم.
وي همچنين گفت: از اين كه پرسپوليس امسال بازيكنان خوبي را به خدمت گرفته، خوشحالم و ما بازيكنان قديمي به اضافهي نفرات جديد تمام تلاش خودمان را ميكنيم تا حضور موفقي در سه جام پيش رو داشته باشيم.
نيكبخت در پايان در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا قرارداد شما شرط خاصي داشت، گفت: در قرارداد من هيچ شرط و شروط خاصي ذكر نشده بود و مسالهي قبليام با قطبي تنها يك سري كدورتهاي كوچك بود كه آن هم حل شد. خدا را شكر ما ميتوانيم باز هم متحدانه براي موفقيت پرسپوليس تلاش كنيم.
murizaki_2000
14-07-08, 13:40
ميثاق معمارزاده گفت كه تلاش خواهد كرد به عنوان دروازهبان اول پرسپوليس انتخاب شود.
دروازهبان جديد قرمزپوشان پس از ثبت قراردادش با باشگاه پرسپوليس در هيات فوتبال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: از پيوستن به پرسپوليس بسيار خوشحالم زيرا پرسپوليس با مديريت "مصطفوي" و سرمربيگري "افشين قطبي" يكي از قدرتهاي اصلي فوتبال ايران است.
وي دربارهي جدا شدن خود از سايپا گفت: انگيزهي ادامهي فعاليت در سايپا را نداشتم و دنبال يك فضاي بزرگتر براي ادامهي فعاليت و رسيدن به موفقيت بودم.
وي درمورد افشين قطبي گفت: قطبي يك مربي باشخصيت، تراز اول و فهيم است كه طبق شنيدهها كار كردن با او آسان و دوست داشتني است.
معمارزاده درمورد مهدي واعظي و حقيقي نيز گفت: اين دو دروازهبان از بهترين دروازهبانهاي ايران هستند و تمام سعي و تلاشم بر اين است كه به عنوان دروازهبان اول پرسپوليس انتخاب شوم.
وي درمورد تمرينات سخت عابدزاده گفت: من دوستدار تمرينات سخت هستم و براي رسيدن به موفقيت بايد سختيها را پشت سر گذاشت.
M A H R A D
31-07-08, 15:00
سلام
خب همونطور که میدونید پرسپولیس مدتی بود که در دبی اردو زده بود و اونجا هم دو تا بازی تدارکاتی انجام داد :
سایپا و پرسپولیس
زمان : دوشنبه 14 مرداد 1387 - ساعت 17.45
مکان : ورزشگاه آزادی تهران
آخرین نتیجه : پرسپولیس 1 - سایپا 0
توجه : چون در این بازی، سایپا به عنوان میزبان شناخته شده پس مانعی برای حضور طرفداران پرسپولیس در ورزشگاه نیست
( پرسپولیس به علت حواشی بازی آخر با سپاهان از حضور تماشاگرانش در بازی خانگی محروم شده بود )
سپاس
sAsAn.K
31-07-08, 17:27
متاسفانه روز تولد من برابر با بازی پرسپولیس هست ! :1. (38):
™Ali
31-07-08, 17:35
متاسفانه روز تولد من برابر با بازی پرسپولیس هست !
احتمالا موجب بد اقبالی پرسپولیسی ها بشه :1. (38):
sAsAn.K
31-07-08, 22:02
خدا کنه !!!!! :whistle:
M A H R A D
31-07-08, 23:32
خدا کنه !!!!! :whistle:
ما که میخوایم 5 تا بزنیم ، چون تولدش شماست فقط 3 تاشو تقدیم سایپا میکنیم!
=====
محمد نصرتی : با پرسپولیس تهران تمدید می کنم
خبرگزاری پرسپولیس : مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگویی ، درباره مذاكرات امروز خود با افشین قطبی گفت : این مذاكرات مثبت بود و شنبه برای تمدید قرار داد خود با پرسپولیس اقدام خواهم كرد .
وی افزود : قرارداد من به گونه ای خواهد بود كه اگر امكان انتقال من به باشگاه های اروپا فراهم شود فسخ خواهد شد .
نصرتی اردوی تیم ملی ایران در اسپانیا و چك را بسیار مطلوب توصیف و تاكید كرد : در این مدت ، اردوی تیم ملی بسیار خوب برگزار شد .
پرسپولیس نیوز
sAsAn.K
01-08-08, 11:45
:1. (38):
اوکی ، آرزوی موفقیت برای پرسپولسی ها توی بازی اول . :give_rose:
M A H R A D
03-08-08, 01:48
الان که دقت میکنم میبینم پرسپولیس توی هیچ خطی ضعف نداره :
فکر میکنم امسال با اختلاف امتیاز قهرمان بشیم انشاالله :yes:
منم به شما تبریک میگم
بازیکنهای پرسپولیس امسال حرف ندارن ، اگه به پست 516 دقت کنیم ، میبینیم که در هیچ خطی بازیکن کم نداریم
فقط یه مهاجم نیاز داریم که اونم Coming Soon !
======
اولین بازی ، خوب بود. مهم این بود که ببریم که بردیم!
نیمه اول بازی تقریبا برابر بود ولی نیمه دوم برتری پرسپولیس کاملا مشهود بود
خیلی راحت میشد بازی رو با اختلاف 2-3 گل برد ... فقط کریم خودش 3 تا موقعیت مسلم رو گل نکرد!
به نظرم تو این بازی مازیار زارع و نوری و پتروویچ و منصوری از بقیه بهتر بازی کردند و در مقابل هم نیکبخت و بادامکی با روزهای خوبشون فاصله داشتند
من فکر نمیکردم شیوه رو این طوری بچینن!
معلوم بود ابراهیم توره رو گذاشتن واسه روز مبادا :1. (38):
=====
قربانی بعدی : پاس همدان ( بازی در ورزشگاه آزادی است )
سپاس
M A H R A D
07-08-08, 15:53
بازی بعدی :
پرسپولیس - پاس همدان
ورزشگاه آزادی
شنبه 19 مرداد / ساعت 19.30
متاسفانه شورای استیناف درخواست پرسپولیس برای لغو محرومیت رو نـپذرفت و بنابراین ، بازی با پاس بدون تماشاگر برگزار خواهد شد
سپاس
sAsAn.K
07-08-08, 16:08
چرا بدون تماشاگر ؟
مهراد جون این بازی ها رو از کجا میبینی کی هستن و کیا با هم مسابقه دارن ؟
اصلا جدول کجاست ؟
M A H R A D
07-08-08, 18:44
چرا بدون تماشاگر ؟
مهراد جون این بازی ها رو از کجا میبینی کی هستن و کیا با هم مسابقه دارن ؟
اصلا جدول کجاست ؟
مگه یادت نیست فصل گذشته به خاطر حواشی بازی با سپاهان ، پرسپولیس از دو بازی خانگی محروم شد
+ بازی با سپاهان هم رفت و برگشت بدون تماشاگر !
=====
من بازی ها رو توی سایت پرسپولیس میبینم ساسان جان
مگه سایت استقلال نداره چنین چیزی ؟!
استقلال با پگاه در رشت بازی داره! فکر کنم ساعت 17.30 شنبه ( اگه اشتباه نکرده باشم)
=====
یک خبر : مذاکرات پرسپولیس با مهاجم برزیلی که در 22 بازی ، 18 گل به ثمر رسانده و دارای 2 متر قد است مثبت بوده است!
سپاس:wink:
Âli rângêr
07-08-08, 21:09
حیف شد بدونه تماشاگره..من داشتم برنامه ریزی میکردم برم استادیوم که اینطوری شد!!
sAsAn.K
07-08-08, 22:12
والا مهراد جون سایت استقال که فعلا دارن روش کار می کنن انگار چون اصلا کامل نیست ، ولی قبلا هم نمی نوشت بازی بعد رو ، ولی خبر ها همگی کامل و بروز بودن .
البته من پیشنهاد اینکه بازی بعدی رو بنویسن دادم بهشون ولی خبری نشد .
حالا سایتی نیست که اصلا کلا همه ی این اطلاعات توش باشه ؟
M A H R A D
09-08-08, 13:15
والا مهراد جون سایت استقال که فعلا دارن روش کار می کنن انگار چون اصلا کامل نیست ، ولی قبلا هم نمی نوشت بازی بعد رو ، ولی خبر ها همگی کامل و بروز بودن .
البته من پیشنهاد اینکه بازی بعدی رو بنویسن دادم بهشون ولی خبری نشد .
حالا سایتی نیست که اصلا کلا همه ی این اطلاعات توش باشه ؟
والا نمیدونم ... من زیاد سر نمیزنم ... پارس فوتبال بود که اونم الان نگاه کردم دیدم برنامه لیگ هفتم رو هنوز آپدیت نکرده!
======
واعظي بار ديگر از فهرست پرسپوليس خط خورد
خبرگزاری پرسپولیس : فهرست 18 نفره پرسپوليس براي ديدار با پاس همدان در هفته دوم ليگ برتر مشخص شد.
مهدي واعظي، مسعود زارعي، فرانك آتسو، ضياالدين نيك نفس، مجتبي شيري و مهران فرضيات 6 بازيكن خط خورده از فهرست اصلي سرخپوشان هستند.
در اين فهرست زارعي به دليل محروميت و مجتبي شيري به خاطر حضور در اردوي تيم ملي و اتسو به خاطر اين كه هنوز مجوز بازي ندارد از فهرست اصلي كنار گذاشته شدند؛ اما خط خوردن واعظي به دليل فني است.
همچنين نام ابراهيم توره كه به دليل بيماري در بازي اول حضور نداشت و در بسياري از جلسات تمريني هفته جاري نيز شركت نكرد، در فهرست 18 نفره وجود دارد.
پرسپولیس نیوز
=====
امیدوارم حالا که شیری نیست پژمان نوری رو بیاره دفاع چپ ( مثل پارسال ) و به جای اون علوی رو بذاره هافبک
فقط می ترسم از اینکه بهادر عبدی رو بذاره دفاع !!
سپاس
Âli rângêr
09-08-08, 14:49
این سازمان لیگ هم بد جوری اعصاب خورد کنه ...این جریمه ی بدون تماشاگر خیلی چیز مسخره ایه
M A H R A D
09-08-08, 21:48
:party::party::party:
پرسپوليس پاس همدان و فدراسيون را با هم شکست داد / انتقام در سکوت
خبرگزاری پرسپولیس : تیم های فوتبال پرسپولیس و پاس همدان از ساعت 19:30 امروز در چارچوب دیداری از هفته دوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور در ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی به مصاف هم رفتند که تقابل آنها در پایان با برتری 3 بریک تیم میزبان به اتمام رسید.
پرسپولیس در نیمه اول این بازی نمایشی نه چندان دلپذیر داشت و بارها مقابل ضدحملات خطرناک تیم مهمان به زحمت افتاد و روی یکی از همین ضدحملات تیم پاس به گل رسید.
شاگردان بگوویچ در دقیقه 14 یکی از حملات تیم پرسپولیس را ناکام گذاشته و توسط امید ابوالحسنی آهنگ دروازه تیم پرسپولیس را کردند. این هافبک جوان پس از نفوذ به زمین حریف با دیدی باز وریا غفاری را در موقعیت تک به تک با میثاق معمارزاده قرار داد و او موفق شد با ضربه ای محکم دروازه پرسپولیس را باز کند.
بازی با برتری پاس دنبال می شد و تیم پرسپولیس به دنبال راهی برای زدن گل تساوی بود تا اینکه در دقیقه 36 روی سانتر علیرضا محمد، نیکبخت واحدی با ضربه ای هنرمندانه تور دروازه پاس را به لرزه در آورد.
بازی در نیمه اول با نتیجه تساوی یک بریک به اتمام رسید. تساوی نیمه اول انگیزه شاگردان قطبی را دوچندان کرده بود تا با میل تهاجمی بیشتر در 45 دقیقه دوم به دروازه پاس حمله کنند.
حاصل این بازی تهاجمی دو گل بود که در دقایق 74 و 90 توسط کریم باقری به ثمر رسید. ابتدا در دقیقه 74 روی پاس عمقی ایوان پتروویچ، باقری به محوطه جریمه پاس رسید و با شوتی محکم پرسپولیس را پیش انداخت. در دقایق پایانی نیز روی ارسال بلند نیکبخت این بار کاپیتان پرسپولیس با ضربه سر دروازه مهمان را باز کرد.
پاس همدان در حالی مغلوب تیم پرسپولیس شد که از دقیقه 64 به دنبال اخراج حنیف عمران زاده با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه داد.
قضاوت بازی پرسپولیس - پاس همدان برعهده شاهین حاجی بابایی بود . او در این بازی به کریم باقری و مازیار زارع از تیم پرسپولیس و ابوالفضل حاجی زاده از تیم پاس همدان کارت زرد نشان داد.
با برتری 3 بریک تیم فوتبال پرسپولیس مقابل پاس همدان، این تیم شش امتیازی شد و با تفاضل گل کمتر نسبت به تیم برق شیراز در رده دوم جدول رده بندی جای گرفت.
شاگردان قطبی در روزی که هواداران خود را در ورزشگاه نمی دیدند با پیروزی پرگل مقابل پاس همدان، انتقام شکست تلخ مقابل این تیم در مسابقات جام حذفی فصل گذشته را گرفتند.
======
تبریک به همگی ... جای تماشاگرها واقعا خالی بود
ابراهیم توره عجب قدمهایی داره!!
کریم هم که ترکوند. بهترینها از نظر من :
1. کریم
2. پتروویچ
3. نیکبخت (نیمه دوم)
Armin-N
09-08-08, 22:45
تبرییییکککککککککک
به امید قهرمانی در ایران و آسیا
Âli rângêr
09-08-08, 23:40
تبریک میگم تازه بدون تماشاگر بود و گرنه.....
M A H R A D
10-08-08, 13:33
عابدزاده : بايد مجسمه «قطبي» را ساخت!
خبرگزاری پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده گفت: بايد مجسمهي "افشين قطبي" را به عنوان يك مربي حرفهيي ساخت.
مربي دروازهبانهاي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در گفتوگویی، پس از برتري سه بر يك پرسپوليس مقابل پاس همدان اظهار كرد: قطبي كار بزرگي را در پرسپوليس انجام ميدهد، من طي اين مدت با مربيان مختلفي كار كردهام اما، قطبي يك مربي واقعا حرفهاي است و قول ميدهم كه روز به روز پرسپوليس بهتر شود، از نظر من بايد مجسمه قطبي را ساخت.
وي هرگونه مشكل با اعضاء كادرفني پرسپوليس را رد كرد و گفت: تيم ما از نظر مديريت، كادرفني و بازيكن در شرايط عالي است و وظيفه همه نيز به طور كامل مشخص است، من اختلافي با قطبي يا ماركو ندارم چرا كه در پرسپوليس همه چيز در جاي خودش است.
عابدزاده با ابراز رضايت از وضعيت دروازهبانهاي پرسپوليس گفت: سه دروازهبان بسيار خوب داريم، واعظي، معمارزاده و حقيقي در آمادگي كامل قرار دارند و اطمينان داشته باشيد كه بازي به بازي بهتر ميشوند.
وي افزود: در زمينه حضور دروازهبان در دروازه پرسپوليس روش چرخشي وجود ندارد، بلكه من كارم را انجام ميدهم و قطبي با توجه به اين كار و شرايط تمرين بهترين دروازهبان را انتخاب ميكند، چرا كه در نهايت قطبي بايد پاسخگوي تركيب باشد.
مربي دروازهبانهاي پرسپوليس درباره حضور نداشتن تماشاگران اين تيم در بازي مقابل پاس نيز گفت: بهتر شد چرا كه هواداران ديگر به سختي نميافتند و ميتوانند بازي را از طريق تلويزيون مشاهده كنند؛ البته اين را جدي نميگويم چرا كه عشق ما همين هواداران هستند، در هر صورت اين قانون است و نميتوان كاري كرد، شعارهاي تماشاگران هم بايد به اندازه باشد و از حد عبور نكند.
عابدزاده در پايان با ابراز رضايت از برتري پرسپوليس مقابل پاس همدان گفت: اين يكي از زيباترين بازيهاي پرسپوليس بود اما، اطمينان داشته باشيد كه پرسپوليس هفته به هفته بهتر بازي ميكند.
منبع : پرسپولیس نیوز
=======
کریم باقری بعد از هر گل خودش به سمت پسرش رفت :
=======
بدون شرح
سپاس
M A H R A D
11-08-08, 19:01
خبر بد ...
رباط صليبي معمارزاده نیز پاره شده است
خبرگزاری پرسپولیس : ميثاق معمارزاده كه به دليل برخورد شديد با مدافع تيم فوتبال پاس همدان دچار مصدوميت شديدي از ناحيه زانوي پاي چپ شد، روز گذشته از زانوي خود عكس ام آر آي گرفت.
وي پس از گرفتن اين عكس، متوجه شد كه رباط صليبي زانوي پاي چپش دچار پارگي شده است. وي اين عكس را به چند متخصص ديگر نشان داده و از مصدوميت خود باخبر مطمئن شده است.
افشين پيرواني عنوان كرد: يكي از دروازهبانان خوبمان را مثل خليلي كه يك مهاجم اثرگذار بود، از دست داديم. اين خبر براي ما خيلي بد است و حتما پرسپوليس ضرر خواهد كرد.
=======
خدا سومیش رو بخیر کنه ...
این هم خبر AFC از برد دوم پرسپولیس و درخشش کریم باقری : Only the registered members can see the link
سپاس
M A H R A D
12-08-08, 14:38
لئوناردو ديكارمو به پرسپولیس پیوست
خبرگزاری پرسپولیس : لئوناردو دي كارمو مهاجم برزیلی که پیش از این مد نظر قطبی و مسئولان باشگاه بود به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
به گزارش خبرگزاري پرسپولیس، مدير برنامههاي مهاجم برزیلی "لئوناردو دي كارمو" روز دوشنبه به همراه نماينده باشگاه پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران حاضر شد و قرارداد يكساله اين بازيكن را كه به صورت قرضي از تيم "اسپينتوا" برزيل به پرسپوليس پيوسته است را به ثبت رساند.
لئوناردو دي كارمو که روز پنجشنبه وارد تهران شده و به احتمال زياد از هفته چهارم ميتواند پرسپوليس را همراهي كند.
اين مهاجم برزيلي سابقه حضور در تيمهاي پايهاي برزيل را دارد.
در یک اقدام محیر العقول .سایت فیفا نام پرسپولیس را از جدول لیگ ایران حذف کرده!!
ببینید : Only the registered members can see the link
بی شک فقط باید یک اشتباه کوچیک از سایت FIFA باشه
سپاس
M A H R A D
14-08-08, 14:35
خدا سومیش رو بخیر کنه ...
مثل اینکه ماجرا همچنان ادامه دارد ...
سومیش هم از راه رسید :1. (28):
رباط صلیبی حسین بادامکی پاره شد
خبرگزاری پرسپولیس : حسين بادامكي پس از گرفتن MRI، به سرنوشت خليلي و معمارزاده دچار شد. حسين بادامكي، هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه در بازي مقابل پاس همدان دچار مصدوميت شديدي از ناحيه رباط زانوي پاي چپ شد، پس از گرفتن MRI و بررسيهاي فراوان، به سرنوشت خليلي و معمارزاده دچار شد و رباط صليبي پاره كرد.
زرينه، پزشك اين تيم گفت: پس از درد شديدي كه در زانوي بادامكي ديده شد، زير نظر چند پزشك پس از گرفتن MRI معاينه شد، مشخص شد پارگي رباط صليبي دارد؛ اما اين موضوع بايد بيشتر بررسي شود. وي افزود: پترويچ از فردا در تمرين گروهي شركت ميكند. عبدي نيز در تمرين امروز با سايرين تمرين كرد و هر دو، به بازي مقابل ملوان ميرسند.
پرسپولیس نیوز
======
فکر کنم با این وضعیت در آخرای فصل ، به علت کمبود بازیکن ، خود قطبی و پیروانی بیان واسه تیم بازی کنن :1. (27):
Armin-N
14-08-08, 14:50
مهراد فکر نمی کنی به خاطر تمرینات و بدن سازی کم قبل از شروع لیگ باشه ؟
خیلی بد شده ها:1. (28):
M A H R A D
14-08-08, 15:36
مهراد فکر نمی کنی به خاطر تمرینات و بدن سازی کم قبل از شروع لیگ باشه ؟
خیلی بد شده ها:1. (28):
نمیدونم والا ...
خلیلی که توی اردوی تیم ملی اینطوری شد ، پس هیچی ...
معمارزاده هم هر کسی مثل اون ، اونجوری فرود میومد اگه رباط صلیبیش پاره نمیشد ، حتما مرگ مغزی میشد!
فقط میمونه بادامکی
در کل فکر نکنم ارتباطی با تمرینات داشته باشه ...
به نظرم این موضوع رو میشه گذاشت روی شانس بد پرسپولیس
:1. (28):
Armin-N
14-08-08, 15:40
امیدوارم اینطور که میگی باشه
چون اگه از تمرینات و بدن سازی کم قبل از فصل باشه باید منتظر چند تا مصدوم دیگه واحتمالا کم آوردن بدنی بازیکن ها باشیم
M A H R A D
14-08-08, 15:45
فوری / محمود خوردبین : بادامکی رباط صلیبی پاره نکرده است
خبرگزاری پرسپولیس : "محمود خوردبین" در گفتگویی گفت : رباط صلیبی حسین بادامكی پاره نشده است و فقط دو هفته از مسابقات دور خواهد بود .
وی گفت : فرانك آتسو بازیكن تیم فوتبال پرسپولیس است و از هفته چهارم و بازی مقابل ذوب آهن می تواند برای پرسپولیس بازی كند .
پرسپولیس نیوز
=======
خدا رو شکر ... :party:
وگرنه به غیر از منصوری دیگه کسی رو نمیشد بذاریم جای بادامکی ...
سپاس :wink:
Armin-N
14-08-08, 15:55
الهی شکر
ممنون مهراد جان
Armin-N
14-08-08, 15:58
حالا یه خبر دیگه از حذف نام پرپولیس از سایت فیفا
فیفا از ایران عذرخواهی كرد
با انتشار خبری مبنی بر حذف تیم پیروزی از فوتبال باشگاه های برتر ایران ، فیفا در نامه ای به فدراسیون فوتبال حذف نام تیم پیروزی را مشكل نرم افزاری دانست و به صورت رسمی از ایران عذرخواهی كرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، در مذاكرات و تماس هایی كه مسئولان فدراسیون فوتبال ایران درباره حذف نام تیم پیروزی از جدول رده بندی فهرست تیم های حاضر در مسابقات فوتبال باشگاه های برتر ایران در پایگاه اطلاع رسانی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) صورت گرفته بود مشخص شد كه این اتفاق عمدی نبوده و نرم افزاری ورودی اطلاعات فیفا دچار این اشتباه شده بود.
بر همین اساس تیم پیروزی در جدول رده بندی بازی های فصل جدید فوتبال باشگاه های برتر ایران با شش امتیاز بعد از تیم برق شیراز در مكان دوم قرار دارد.
الانم من دیدم بازم نیومده:
Âli rângêr
14-08-08, 17:29
خبر بدتر اینکه مثل اینکه چون بازیکنان خارجی پرسپولیس در دو بازی اول مجوز کار نداشتن این تیم دچار مشکلات شده و ممکنه امتیاز هاش حذف بشه:gasp:
M A H R A D
15-08-08, 00:37
خبر بدتر اینکه مثل اینکه چون بازیکنان خارجی پرسپولیس در دو بازی اول مجوز کار نداشتن این تیم دچار مشکلات شده و ممکنه امتیاز هاش حذف بشه:gasp:
نه علی جان
این مشکل برطرف شد و زیاد جدی نبود ...
Âli rângêr
15-08-08, 21:51
نه علی جان
این مشکل برطرف شد و زیاد جدی نبود ...
ایول ...چه خوب:party:
M A H R A D
16-08-08, 12:59
سخنگوي باشگاه پرسپوليس: بادامكي 4 هفته دور از ميادين است
خبرگزاري پرسپوليس: سخنگوي باشگاه پيروزي تهران در خصوص مصدوميت حسين بادامكي گفت : اين بازيكن خط مياني تيم پيروزي ، بيش از چهار هفته از ميدانهاي فوتبال به دور نيست.
مجيد فرخزادي روز جمعه ضمن بيان اين مطلب به خبرنگاران افزود : برخلاف آنچه كه عنوان شده ، رباط صليبي بادامكي پاره نشده است ، بلكه قسمتي از رباط وي دچار آسيب ديدگي شده كه به اعتقاد پزشكان شايد اصلا نيازي به عمل كردن هم نداشته باشد.
وي ادامه داد : بطور حتم وي بايد زير نظر پزشكان ، مداواي خود را دنبال كند تا ظرف ۴هفته آينده به تيم پيروزي ملحق شود. فرخزادي از وضعيت تيم پيروزي تهران ابراز رضايت كرد و ادامه داد : با روند رو به جلويي كه تيم پيروزي به خود گرفته ، اين تيم همچنان مدعي قهرماني در مسابقههاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران است
پرسپولیس نیوز
======
خبرها ضد و نقیض است!
M A H R A D
17-08-08, 02:56
آخرین خبرها حاکی از آن است که شورای استیناف فعلا محرومیت پرسپولیس از بازیهای خانگی و همچنین محرومیت مسعود زارعی رو لغو کرده
بنابراین زارعی میتونه فردا بازی کنه
======
نظر به اینکه پرسپولیس در چند هفته اخیر مصدومهای زیادی رو تقدیم کرده ، ترکیب پرسپولیس در بازی فردا مقابل ملوان اعلام شد:
احمدرضا عابدزاده ( دروازه بان اول )
مارکو ( دفاع مرکزی - دروازه بان ذخیره)
افشین پیروانی ( دفاع مرکزی )
خوردبین (هافبک طراح )
مصطفوی ( بک راست )
مجید فرخزادی ( بک چپ )
افشین قطبی ( مهاجم هدف )
بازیکن ذخیره : پرویز کماسی
به امید موفقیت پرسپولیس در این بازی ... :1. (38):
M A H R A D
17-08-08, 14:14
خب امروز به نظرم چندتا تغییر در ترکیب داریم :
اولیش حضور مهدی واعظی در درون دروازه است ( با توجه به مصدومیت معمارزاده )
دومیش هم نبود بادامکی هست که به نظرم میشه به جاش از مسعود زارعی یا منصوری استفاده کرد
سپاس
murizaki_2000
17-08-08, 14:21
به نظرم باید به حقیقی میدون داد . دروازه بان آینده داری هست و باید بهش اعتماد کرد !!!! یه چیزی تو مایه های کاسیاس .....:1. (38):
M A H R A D
17-08-08, 15:11
به نظرم باید به حقیقی میدون داد . دروازه بان آینده داری هست و باید بهش اعتماد کرد !!!! یه چیزی تو مایه های کاسیاس .....:1. (38):
بله موافقم
تازه 20 سالشه و خیلی جای پیشرفت داره
قبلا هم گفته بودم که دروازه بان آینده تیم ملی حقیقیه!
یادم نمیره 3 سال پیش رو وقتی حقیقی با 17 سال سن در اولین حضورش در پرسپولیس پنالتی علی دایی رو گرفت!!
سپاس
Merlin360
17-08-08, 21:59
امروز با نامردی داور نتونستیم 3 امتیاز را بگیریم ! البته باید قبول کنیم که ملوان هم امروز آرژانتین بود .:1. (27):
استقلال هم ما را رو سفید کرد .:yes:
با همه ی این حرف ها پرسپولیس هم قهرمان لیگ میشه هم آسیا .
به امید قهرمانـــــــــــــــــــ ی
M A H R A D
17-08-08, 22:02
طبق پیش بینی های انجام شده داور ، پرسپولیس متوقف شد
اين ديدار از ساعت 17 در ورزشگاه تختي انزلي برگزار شد، در نيمه اول با تساوي بدون گل به پايان رسيد؛ ولي در نيمه دوم 4 بار توپ از خط دروازه ها گذشت كه سهم هر تيم، 2 گل بود.
در دقيقه 51 جلال رافخايي براي ملوان گلزني كرد. سپس در دقيقه 56 نيكبخت واحدي گل تساوي را به سود پرسپوليس به ثمر رساند.
در پي حملات پرسپوليس، در دقيقه 63 بار ديگر نيكبخت واحدي سرخپوشان را به برتري رساند؛ اما در دقيقه 76 پژمان نوري با خطا در محوطه جريمه يك ضربه پنالتي را براي ملوانان به ارمغان آورد (با کمک تیم داوری ) و اين ضربه را رافخايي به گل تبديل كرد تا بازي به تساوي بكشد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن قهرماني(!!!) بود و به عليرضا محمد از پرسپوليس كارت زرد نشان داد.
خبرگزاری پرسپولیس : به جناب آقای عنایت به خاطر انتخاب داوران بین المللی در سطح آقای محسن قهرمانی تبریک میگوییم ! و به ایشان پیشنهاد می کنیم که حداقل برای انتخاب داور ، به وزن داور هم توجهی داشته باشند تا داوران محترم در راه رفتن عادی دچار مشکل نشوند !! ضمن اینکه مدیریت خبرگزاری در نظر دارد برای تقدیر از داور محترم مسابقه یک عدد عینک به ایشان هدیه کند !
دوستان پی سی نتورکی هم اگه میتونن یه کمک بکنن ...
=========
کریم باقری!!! با اینکه دوستش دارم ولی باید بگم ایشون جنبه بازی در جلو رو ندارن:1. (27):
بهادر عبدی!!! دروازه 80 متری رو ول کرده دقیق میزنه تو دست دروازه بان:1. (27):
طبق پیش بینی های انجام شده داور ، پرسپولیس متوقف شد
اين ديدار از ساعت 17 در ورزشگاه تختي انزلي برگزار شد، در نيمه اول با تساوي بدون گل به پايان رسيد؛ ولي در نيمه دوم 4 بار توپ از خط دروازه ها گذشت كه سهم هر تيم، 2 گل بود.
در دقيقه 51 جلال رافخايي براي ملوان گلزني كرد. سپس در دقيقه 56 نيكبخت واحدي گل تساوي را به سود پرسپوليس به ثمر رساند.
در پي حملات پرسپوليس، در دقيقه 63 بار ديگر نيكبخت واحدي سرخپوشان را به برتري رساند؛ اما در دقيقه 76 پژمان نوري با خطا در محوطه جريمه يك ضربه پنالتي را براي ملوانان به ارمغان آورد (با کمک تیم داوری ) و اين ضربه را رافخايي به گل تبديل كرد تا بازي به تساوي بكشد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن قهرماني( #$%#@!^ :1. (38):) بود و به عليرضا محمد از پرسپوليس كارت زرد نشان داد.
خبرگزاری پرسپولیس : به جناب آقای عنایت به خاطر انتخاب داوران بین المللی در سطح آقای محسن قهرمانی تبریک میگوییم ! و به ایشان پیشنهاد می کنیم که حداقل برای انتخاب داور ، به وزن داور هم توجهی داشته باشند تا داوران محترم در راه رفتن عادی دچار مشکل نشوند !! ضمن اینکه مدیریت خبرگزاری در نظر دارد برای تقدیر از داور محترم مسابقه یک عدد عینک به ایشان هدیه کند !
دوستان پی سی نتورکی هم اگه میتونن یه کمک بکنن ...
=========
کریم باقری!!! با اینکه دوستش دارم ولی باید بگم ایشون جنبه بازی در جلو رو ندارن:1. (27):
بهادر عبدی!!! دروازه 80 متری رو ول کرده دقیق میزنه تو دست دروازه بان:1. (27):
آقای مهراد عزیز از اخبارتون تشکر میکنم و لطفی که نسبت به بازی کن ها و داور داشتید !:1. (38):
فقط از این به بعد از رنگ قرمز در پست هایتون استفاده نکنید چون اشکم درامد تا تونستم بخونم .:cry:
Âli rângêr
17-08-08, 22:33
واقعا حیف شد ...برد حقمون بود
M A H R A D
17-08-08, 22:41
آقای مهراد عزیز از اخبارتون تشکر میکنم و لطفی که نسبت به بازی کن ها و داور داشتید !:1. (38):
فقط از این به بعد از رنگ قرمز در پست هایتون استفاده نکنید چون اشکم درامد تا تونستم بخونم .:cry:
چشم ، اصلاح شد
در مورد بازیکنها و داور هم فکر نمیکنم چیزی جز حقیقت رو گفته باشم!
کریم بازیکن خوبیه ولی نه به عنوان هافبک مهاجم یا مهاجم کاذب! همون بهتر که برگرده سر جای قبلیش (4.2.3.1)
و اما بهادر عبدی! من نمیدونم قطبی این بشر رو به چه چشمی نگاه میکنه؟ بیچاره تنها پستی که بازی نکرده تا حالا دروازه بانی هست!!
سپاس
Shahryar
17-08-08, 22:45
این قدر این بازی اهمیت نداره که بخوایم خون خودمون را کثیف کنیم چون ما در هر صورت قهرمانیم
M A H R A D
17-08-08, 23:14
این قدر این بازی اهمیت نداره که بخوایم خون خودمون را کثیف کنیم چون ما در هر صورت قهرمانیم
شاید همین 2 امتیاز دست رفته این بازی در آخر فصل قهرمان رو عوض کنه!
ولی در کل این محسن قهرمانی اعصاب نذاشت واسه ما :1. (26):
Merlin360
18-08-08, 17:35
چشم ، اصلاح شد
در مورد بازیکنها و داور هم فکر نمیکنم چیزی جز حقیقت رو گفته باشم!
کریم بازیکن خوبیه ولی نه به عنوان هافبک مهاجم یا مهاجم کاذب! همون بهتر که برگرده سر جای قبلیش (4.2.3.1)
و اما بهادر عبدی! من نمیدونم قطبی این بشر رو به چه چشمی نگاه میکنه؟ بیچاره تنها پستی که بازی نکرده تا حالا دروازه بانی هست!!
سپاس
خیلی ممنون.
من فقط منظورم تشکر بود به خاطر اخبار همین.ومنظور دیگری نداشتم.:1. (23):
M A H R A D
22-08-08, 12:32
مسابقه بعدی:
پرسپولیس - ذوب آهن
یکشنبه 03/06/87 ساعت 19:05
آخرین نتیجه : ذوب آهن 2 - پرسپولیس 0
مشکلی برای حضور تماشاگرها در این بازی وجود نداره ...
ذوب آهن الان با 9 امتیاز در صدر جدوله و پرسپولیس هم 7 امتیازیه
و این یعنی برد پرسپولیس در این بازی برابر است با آغاز صدرنشینی در لیگ
البته باید توجه داشت که فولاد هم امید صدرنشینی داره ( با یک بازی کمتر و 6 امتیاز )
البته برای فولاد هم در هفته پنجم برنامه ویژه ای داریم!!
سپاس:cool:
M A H R A D
24-08-08, 22:44
قطبي: از مربيگري پرسپوليس استعفا خواهم كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به فكر استعفا از سرمربيگري اين تيم ايراني هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس افشين، قطبي پس از تساوي 2 بر 2 در هفته چهارم ليگ برتر مقابل ذوب آهن، ابراز ناخرسندي كرد و افزود: حوادثي در فوتبال ايران رخ داده كه مرا خسته كرده است. به همين دليل، به فكر استعفا هستم. نيمه اول خوب بوديم و چند فرصت مناسب را در اختيار داشتيم؛ اما در نيمه دوم ذوب آهن بهتر از ما بازي كرد و فرصتهاي خوبي نيز داشتيم.
وي درباره عملكرد داوري گفت: در نيمه اول همه شاهد بودند كه داور به نشان پنالتي سوت زد؛ اما ترسيد و ضربه نهايي را اعلام نكرد. داوران نميخواهند ما ببريم و حتي بدون آنكه متوجه شود ماركو به انگليسي چه چيزي گفته، راحت اخراجش كرد. اكنون خجالت مي كشم كه روي ماركو نگاه كنم. بارها ديدهام به برخي داوران فحش ميدهند؛ اما هيچ برخوردي نميكنند.
سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: ديوانه هستم كه به ايران آمدم. اعتراض من اين است چرا يك خارجي بيدليل بايد اخراج شود و اين موضوع براي فوتبال ايران تاسفآور است. به همين دليل، شرمنده و خجالت زدهام. اگر دوست ندارند بازي كنيم، امتيازات را از تيم ما كسب كنند.
سرمربي پرسپوليس گفت: دل من از هواداران خون است و به فكر آنها هستم. چند بار استعفا كردهام و مجددا اين كار را انجام خواهم داد زيرا از اينكه دوباره سرمربي پرسپوليس شدم، از خودم خجالت ميكشم. آيا داوران در كشورهاي اروپايي در حق چلسي و بايرن مونيخ هم چنين رفتار ميكنند؟
افشين قطبي با اشاره به ليگ قهرمانان آسيا، عنوان كرد: براي حضور در اين تورنمنت آماده هستيم؛ اما همانطور كه گفتم، از بازگشت به پرسپوليس پشيمانم و ميخواهم استعفا كنم.
فارس نیوز
:gasp:
M A H R A D
24-08-08, 22:44
درگيري فيزيكي مسئول تداركات پرسپوليس با داور
خبرگزاري فارس: مسئول تداركات پرسپوليس در پايان مسابقه سرخپوشان با ذوبآهن با بخشيزاده درگير فيزيكي پيدا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سعيد بخشيزاده كه مسئوليت تيمهاي پرسپوليس و ذوب آهن را بر عهده داشت، در پايان مسابقه با چند مسئول تداركات درگيري فيزيكي پيدا كرد كه با دخالت ماموران نيروي انتظامي اين حادثه به پايان رسيد.
دست اندكاران و هواداران به شدت به عملكرد داوري اعتراض داشتند.
* در پايان مسابقه ذوب آهن و پرسپوليس در حدود 300 هوادار ذوب آهن كه به ورزشگاه آزادي آمده بودند، براي جلوگيري از بروز هرگونه درگيري به مدت 30 دقيقه ورزشگاه را ترك نكردند.
فارس نیوز
======
دمشون گرم :lol:
Ramin_Zero1818
24-08-08, 23:07
خب راست میگه دیگه .
آخه این چه وضعیه؟؟؟
ناداوری رو همه دیدن
Merlin360
24-08-08, 23:35
خب راست میگه دیگه .
آخه این چه وضعیه؟؟؟
ناداوری رو همه دیدن
دقیقا همین طوری که شما میگید اول محسن قهرمانی حالا هم بخشی.:1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2):
البته یک چیز دیگه رو هم من میخواستم بگم در مورد استقلال:
به نظر من اگه تیم استقلال بشه بارسلونا باز هم به مس کرمان می بازه.:1. (38)::1. (38)::1. (38):
از وقتی که من یادم که مس به لیگ برتر رسیده جه مرفاوی بوده و چه قلعه نویی استقلال باخته حتی یک بازی هم
نشد که مساوی کنه!!!!!!!:yes::yes::yes:
M A H R A D
25-08-08, 00:11
ما با استقلال کاری نداریم اینجا! :great:
بهتره در مورد تیم محبوب خودمون صحبت کنیم :love:
=======
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت : از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم و خوشحال ميشوم كه محروم شوم
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از تساوي 2 بر 2 پرسپوليس برابر ذوبآهن با عصبانيت در جمع خبرنگاران حاضر شد و در ابتدا گفت: در اين بازي به دليل اشتباه هاي خودمان پيروز نشديم. نيمه نخست پنج موقعيت طلايي داشتيم و پس از اين كه نتيجه را از حريف گرفتيم، ميتوانستيم بازي را سه بر يك كنيم، كه متاسفانه داور در ابتدا سوت پنالتي را به نفع ما زد، اما بلافاصله پشيمان شد و در ادامه كار روند بازي را به ضرر ما كرد. مطمئنا تيمي كه با اختلاف بيشتري به رختكن برود، روحيهي بالاتري داشته و در نيمه دوم ميتواند، بهتر كار كند.
قطبي افزود: داور پنالتي صددرصد را براي ما نگرفت و اين براي چندمين بار است كه داورها به ضرر پرسپوليس سوت ميزنند. من واقعا از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم. چرا كه نميدانم با مشكلات خارج از زمين تيم پرسپوليس چه كار كنم. اگر داوران ميخواهند، امتيازي از پرسپوليس كم كنند، بهتر است پيش از شروع بازي اين كار را انجام دهند تا ما تكليف خودمان را بفهميم.
قطبي ادامه داد: من امروز از اين كه داور بازي دستيار برزيليام را اخراج كرد، به عنوان يك ايراني بسيار خجالت كشيدم. او داور را درباره يك سوت اشتباه crazy (ديوانه) خطاب كرد كه اين لغت در فوتبال معني بسيار بدي ندارد و من خيلي خجالت كشيدم كه داور به خاطر چنين كلمهاي او را از روي نيمكت اخراج كرد. اين كلمه اصلا بد نيست؛ من هم يك crazy هستم. اصلا همه فوتبال دوستان و هواداران هم crazy هستند. اصلا من هم crazy هستم كه به ايران آمدم.
قطبي در ادامه با انتقاد شديد از مسئولين باشگاه پرسپوليس و دستاندركاراني كه به او قول امكانات بيشتر براي اين تيم را داده بودند، گفت: من تصميم نداشتم به ايران باز گردم، اما زماني كه با من مذاكره كردند، به من قول دادند كه تمام امكانات لازم را براي موفقيت در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا فراهم كنند.
اما متاسفانه ميبينم كه دستيارانم دستمزد دو ماهه خود را نگرفتهاند. به آنها قول ميدهند كه پولشان را بدهند، اما بعد زير قولشان ميزنند. چكهاي بازيكنان برگشت ميخورد و برخي از آنها خانه ندارند؛ بسيار نارحت ميشوم كه همسر پترويچ را به هتل راه نميدهند و او مجبور است در لابي هتل بنشيند و صحبت كند. بازيكنان خارجي ما نه خانه و نه ماشين و نه راننده دارند.
بازيكن برزيلي كه قرار است به تيم ما بيايد ماهها پيش صحبتش بوده، اما بودن آنكه پولي به او بدهند، مدام زير قولشان ميزنند. واقعا از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم و چندين بار استعفا دادم و هنوز هم دارم فكر ميكنم كه شايد ديگر سرمربي پرسپوليس نباشم. آنهايي كه به من قول امكانات بيشتر را دادند، اكنون زير قولشان زده اند و پول نميدهند.
وي در پايان تاكيد كرد: هنوز هم در باخت پرسپوليس خودم را مقصر ميدانم. چرا كه در نيمه دوم خوب كار نكرديم و اين تيم حريف بود كه بهتر از ما ظاهر شد. اما سوتهاي داوري تاكنون چهار امتياز را از ما گرفته وگرنه پرسپوليس در اين چهار هفته بهترين تيم ليگ برتر بوده است.
منبع : ایسنا
Merlin360
25-08-08, 00:21
[quote=M A H R A D;95956]ما با استقلال کاری نداریم اینجا! :great:
بهتره در مورد تیم محبوب خودمون صحبت کنیم :love:
مهراد جان عزیزم شرمنده.
ولی میشه به من بگید که این موضوع راجع به استقلال رو کجا باید بیان کنم؟
حتما انتظار نداری که اون رو داخل تاپیک استقلالی ها بگم!!!!!!!!
murizaki_2000
25-08-08, 01:01
متاسفانه کاری نمیشه کرد ..... این گندکاریها تمومی نداره ...... آدم چی میتونه بگه ... من یکی اینقدر اعصابم خرابه که اصلا" حال و حوصله هیچکس رو ندارم ..... اون از لیست تیم ملی !!!! این از وضعیت داوریها .... وضعیت دفاعمون که قوز بالا قوزه !!!! من در عجبم خلعتبری یه متر و شصت سانتی چجوری بین 8 تا مدافع هد زد !!!؟؟؟؟ یکی دوتا هم نه 8 تا ...... کریم به جای اینکه بیاد یارگیری کنه رفته پشت دروازه بان وایساده !!! محمد که تماشاچی بود ....سپهر و نبی ا... هم که خدا بده برکت تو سوتی دادن دست همدیگرو از پشت بستن !!! طفلک حقیقی .... توپ تک به تک اول رو گرفت اما امان از دست نوری و پترویچ ...... انقدر تعارف کردند که یار ذوب آهن از زمین بلند شد و لباسهاشو تکوند و پاشنه کفششو کشید بالا و اومد توپ رو برد سانتر کرد !!!!! 8 نفر در مقابل سه چهار نفر !!!! بعد میگن فیلم 300 خالی بندیه ؟؟!!! اصلا" ولش کنید من قاطیه قاطیم .........
Merlin360
25-08-08, 01:18
متاسفانه کاری نمیشه کرد ..... این گندکاریها تمومی نداره ...... آدم چی میتونه بگه ... من یکی اینقدر اعصابم خرابه که اصلا" حال و حوصله هیچکس رو ندارم ..... اون از لیست تیم ملی !!!! این از وضعیت داوریها .... وضعیت دفاعمون که قوز بالا قوزه !!!! من در عجبم خلعتبری یه متر و شصت سانتی چجوری بین 8 تا مدافع هد زد !!!؟؟؟؟ یکی دوتا هم نه 8 تا ...... کریم به جای اینکه بیاد یارگیری کنه رفته پشت دروازه بان وایساده !!! محمد که تماشاچی بود ....سپهر و نبی ا... هم که خدا بده برکت تو سوتی دادن دست همدیگرو از پشت بستن !!! طفلک حقیقی .... توپ تک به تک اول رو گرفت اما امان از دست نوری و پترویچ ...... انقدر تعارف کردند که یار ذوب آهن از زمین بلند شد و لباسهاشو تکوند و پاشنه کفششو کشید بالا و اومد توپ رو برد سانتر کرد !!!!! 8 نفر در مقابل سه چهار نفر !!!! بعد میگن فیلم 300 خالی بندیه ؟؟!!! اصلا" ولش کنید من قاطیه قاطیم .........
نه مثل این که تو واقعا قاطی کردی؟:1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38):
M A H R A D
25-08-08, 18:42
ایشالله با اومدن آتسو و زوج حیدری و آتسو مشکل دفاع کمتر میشه
واقعا تعداد گلهای خورده در این 4 تا بازی ، بالاست
من منتظرم که در بازی بعدی (فولاد) افشین قطبی تغییراتی رو در ترکیب و سیستم ایجاد کنه
( امیدوارم کریم بره عقب و به جاش نیکبخت به عنوان Shadow بازی کنه )
اگه قرار باشه دفاعهای کناری برن جلو ( که دقیقا استراتژی پرسپولیس همینه! ) باید یه فکری به حال شیوه کرد!!
ولی از یه چیزی خوشم میاد و اون هم حضور عابدزاده در کادر فنی هست که واقعا به عنوان یه وزنه روحی میشه روش حساب کرد:
========
علی کریمی در راه بازگشت به پرسپولیس
"ابولفضل جلالی" در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر با تایید خبر جدایی كریمی از تیم فوتبال السیلیه قطر گفت : در نخستین گام باید كریمی از تیم فوتبال السیلیه قطر جدا شود و سپس درباره تیم بعدی وی تصمیم خواهیم گرفت .
وی ادامه داد : هنوز درباره پیوستن كریمی به پرسپولیس چیزی قطعی نشده است ولی احتمال آن زیاد است .
مدیر برنامه های علی كریمی درباره دعوت نشدن وی به تیم ملی هم گفت : این موضوع اصلاً برای كریمی اهمیت ندارد و فكر خود را معطوف به این موضوع نمی كند .
جلالی تاكید كرد : همه چیز درباره كریمی در جلسه با مسئولان فدراسیون فوتبال قطر مشخص می شود و هنوز نمی توان زمان جدایی وی را از تیم السیلیه قطر بیان كرد .
وی درباره علت های جدایی كریمی از السیلیه قطر هم گفت : مسائل خانوادگی ، نبود توافق با مربیان باشگاه و خوب نبودن تیم السیلیه از علت های این موضوع است .
جلالی ادامه داد : دوشنبه درباره این موضوع جلسه داریم و سعی می كنیم این موضوع زودتر حل شود.
منبع (Only the registered members can see the link)
سپاس:great:
Armin-N
25-08-08, 19:24
ای ول
کریمی بیاد عالی میشه
واوووووووووو
:1. (5)::1. (40):
کاش خلیلی هم بود :1. (28):
عابدزاده که جیگر خودمه :1. (1):
amirtoty
25-08-08, 19:50
پــــــــــــرســـپـــــو لـــــیـس
M A H R A D
30-08-08, 21:37
طبق اخبار اعلام شده اسپانسر پرسپولیس بزودی معرفی میشه
این اسپانسر از بین گزینه های تعاونی اعتباری شهر ، JVC ، LG ، BMW خواهد بود
اولش که بازی با سپاهان رو نشون میداد من یاد اون لحظات افتادم اشکم داشت در میومد
سپاس
Armin-N
30-08-08, 21:54
BMW بشه خیلی کلاس داره ها :1. (38):
مهراد من تو اینترنت واسه فروش دیدم فکر میکردم چندان چیز جالبی نباشه واسه همین نگرفتم
پس به نظرت خوبه؟
بگیرم؟
فدات
M A H R A D
30-08-08, 22:29
BMW بشه خیلی کلاس داره ها :1. (38):
مهراد من تو اینترنت واسه فروش دیدم فکر میکردم چندان چیز جالبی نباشه واسه همین نگرفتم
پس به نظرت خوبه؟
بگیرم؟
فدات
کلاس رو باهات هستم :1. (38):
به نظر من میرزه واقعا ... واقعا اون لحظه های تکرارنشدنی واسم تدائی شد
یه جاش هست قطبی قاطی میکنه و میکوبه توی وایت برد و ... ( خودت ببینی جالب تره! )
قیمتی هم نداره که ... هزار تومن ناقابل
به نظر من که بگیر آرمین جان
سپاس:11():
Armin-N
31-08-08, 17:42
قربونت مهراد جون
ولی تمام اینترنت قیمتهاشون 4 - 5 هزار تومنه
باید برم گرگان بگردم :D
M A H R A D
31-08-08, 17:54
قربونت مهراد جون
ولی تمام اینترنت قیمتهاشون 4 - 5 هزار تومنه
باید برم گرگان بگردم :D
فکر کنم واسه دانلود روی نت هم باشه
یه سرچی بزن آرمین جان ... :wink:
M A H R A D
31-08-08, 21:42
قطبي با حضور كريمی در پرسپوليس مخالفت كرد
خبرگزاری پرسپولیس : طي چند روز اخير شنيده مي شد كه علي كريمي بازيكن فعلي تيم السيليه قطر بعد از فسخ قرارداد با اين تيم، قرار است به پرسپوليس بپيوندد اما افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به طور رسمي به مديران اين تيم اعلام كرد كه احتياجي به علي كريمي ندارد و به اين ترتيب حضور اين بازيكن تكنيكي در پرسپولي منتفي شد.
شنيده ها حاكي از آن است حضور فوروارد جديد برزيلي كه گفته مي شود از طريق ماركو دستيار قطبي قرار است به پرسپوليس بپيوندد، يكي از دلايل عدم رضايت قطبي به حضور كريمي در پرسپوليس است.
ظاهرا پرسپوليس بايد از بين كريمي و بازيكن جديد برزيلي، يك نفر را انتخاب كند و به همين دليل قطبي تصميم گرفت بازيكن برزيلي را انتخاب كند.
همچنين بعضي از گمانه زني ها درباره عدم حضور علي كريمي ، ميزان محبوبيت وي در ميان هواداران است. گويا سرمربي پرسپوليس به دليل محبوبيت بيش از اندازه كريمي با حضور وي در اين تيم مخالفت كرده است.
پرسپولیس نیوز
سپاس
Ramin_Zero1818
31-08-08, 21:53
خبلی حیف شد.
کریمی میتونست بهترین بازیاشو بازم برای پرسپولیس بکنه.
مهراد یادته؟؟؟یادته از وسط زمین گل زد؟؟؟:1. (5):
M A H R A D
31-08-08, 22:40
خبلی حیف شد.
کریمی میتونست بهترین بازیاشو بازم برای پرسپولیس بکنه.
مهراد یادته؟؟؟یادته از وسط زمین گل زد؟؟؟:1. (5):
بله یادمه رامین جان ... دوران اوجش بود در پرسپولیس
ولی نیومدن علی کریمی دوتا دلیل داره به نظرم :
1. ایشون برای 3 ماه بازی در پرسپولیس 350 میلیون تقاضا فرمودند!! چون بعد از 3 ماه میخوان برن به یک باشگاه اروپایی
خب طبیعیه که باشگاه نمیتونه قبول کنه ( بازیکنان دیگه هم ممکنه معترض بشن )
2. من هرچی فکر میکنم که کریمی اگه فرضاً بیاد پرسپولیس کجا میخواد بازی کنی، عقلم به جایی قد نمیده!
و باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که کریمی بازیکنی نیست که روی نیمکت بشینه
پس ممکنه حاشیه هم درست کنه ...
Ramin_Zero1818
31-08-08, 22:50
بله یادمه رامین جان ... دوران اوجش بود در پرسپولیس
ولی نیومدن علی کریمی دوتا دلیل داره به نظرم :
1. ایشون برای 3 ماه بازی در پرسپولیس 350 میلیون تقاضا فرمودند!! چون بعد از 3 ماه میخوان برن به یک باشگاه اروپایی
خب طبیعیه که باشگاه نمیتونه قبول کنه ( بازیکنان دیگه هم ممکنه معترض بشن )
2. من هرچی فکر میکنم که کریمی اگه فرضاً بیاد پرسپولیس کجا میخواد بازی کنی، عقلم به جایی قد نمیده!
و باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که کریمی بازیکنی نیست که روی نیمکت بشینه
پس ممکنه حاشیه هم درست کنه ...
حرفت درست اومدن کریمی میتونه حاشیه بیاره.
کخ این به نفع تیم نیست.
شاید یه جورایی نیومدنش بهتر باشه.
Armin-N
01-09-08, 00:09
مهراد جیگرتو
عجب فیلمیه پسر
هم اشک آدم رو در میاره
هم شادی تمام وجود آدمو پر میکنه
واقعا فیلم توپیه
کلی خاطره خوب و بد زنده شد
دم کارگردان و فیلمبردارش گرم
دم پرسپولیس و پرسپولیسی ها گرم
دم تو هم گرم مهراد جون
فدایی داری
M A H R A D
01-09-08, 00:36
مهراد جیگرتو
عجب فیلمیه پسر
هم اشک آدم رو در میاره
هم شادی تمام وجود آدمو پر میکنه
واقعا فیلم توپیه
کلی خاطره خوب و بد زنده شد
دم کارگردان و فیلمبردارش گرم
دم پرسپولیس و پرسپولیسی ها گرم
دم تو هم گرم مهراد جون
فدایی داری
حال کردی آرمین جان هااا :1. (1):
خواهش میکنم رفیق ... شرمندم میکنی
باورت میشه من وقتی اول فیلم و اون صحنه های بازی با سپاهان و اون خداخدا کردنها رو میدیدم اشکم دراومد؟
اول فیلم به نظرم خیلی خوب ساخته شده و هیجان اون روزها رو واسه آدم تدائی میکنه
من که واقعا لذت بردم این فیلم رو دیدم ...
آرمین جان بزن بریم واسه قهرمانی آسیا:yes:
سپاس:1. (40):
Armin-N
01-09-08, 00:39
خدا وکیلی خیلی حال کردم مهراد
دقیقا
همون اول فیلم هم اشکم در اومد
هم تمام موهای بدنم با یا زهرا گفتن و یا حسین گفتن تماشاچی ها و دیدن دست های رو به آسمونشون سیخ شد
خیلی عالی بود
ایشالا
به امید خدا قهرمان آسیاییم
M A H R A D
01-09-08, 00:50
ایول ... دقیقا منم همین حسو داشتم
اون تیکه ای که افشین قطبی اعصابش خورد میشه و میکوبه توی وایت برد رو دیدی آرمین جان؟
میگه کمایی اینقدر قد داره فلانی (سانسور میشه!) رو کرده تو جیبش!! :lol:
سپاس
Armin-N
01-09-08, 10:44
:1. (38):
آره
خلاصه خیلی باحال بود
کاش این فصل هم یکی از این کارا بکنه و فیلم بسازه
اصلا باور نمیکردم تو تیم اینطوری باشن بین خودشون
فعلا این خبر رو داشته باشید:
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران:
همچنان بدون حامی مالی بازی می كنیم
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع شبكه خبر گفت : اصلاً مهم نیست كه چند هفته پرسپولیس بدون حامی مالی بازی می كند و اینكه پول کــــــافی از این راه نصیب باشگاه نشود موجب نگرانی است .
"مجید فرخزادی" ادامه داد : تاخیر در معرفی حامی باشگاه پرسپولیس به این علت است كه می خواهیم بیشترین قرارداد را با شركت مربوط ببندیم و آقایان مصطفوی و هدایتی در پی یافتن حامی مالی باشگاه هستند .
سخنگوی هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با تكذیب شكایت های جدید مطرح شده علیه باشگاه گفت : این موضوعات صحت ندارد و به همین علت فقط اخباری كه به وسیله من مطرح می شود قابل بررسی و اعتناست .
عضو هیئت مدیره باشگاه درباره بازیكن برزیلی كه پرسپولیس قصد جذب وی را دارد اعلام كرد : در حال آماده كردن مقدمات این موضوع هستم و تا هفته آینده تكلیف این موضوع مشخص می شود .
"مجید فرخزادی" از پرداخت پول ماركو مربی تیم فوتبال پرسپولیس خبر داد و گفت : مصاحبه افشین قطبی برخلاف روند مالی باشگاه بود و گزارش های مالی خلاف آن را ثابت می كند .
وی درباره تعطیلی تمرینات پرسپولیس هم گفت : این موضوع به علت نبود آقای قطبی نیست و بیشتر تیم ها وضع مشابه دارند. تمرینات پرسپولیس از دوشنبه صبح با تمرینات بدنسازی آغاز می شود و تیم بعد از ظهر دوباره تمرین می كند .
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران درباره سفر های قطبی به دبی گفت : در این مدت قطبی به هر كجا می خواهد می تواند برود چون این موضوع یك مسئله داخلی است و كسی نمی تواند به ان اعتراض كند .
سخنگوی هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت : رفت و آمد های قطبی دقیقاً بر اساس توافق و نظر باشگاه و باشگاه با این موضوع مشكلی ندارد.
murizaki_2000
01-09-08, 16:08
مي گم چرت و پرتهاي جديد مايلي كهن رو درباره قطبي شنيديد ؟؟؟
مايلى كهن: آقاى قطبى! شما ديوانه عاقل مات كُن هستيد
«محمد مايلى كهن» مربى و كارشناس فوتبال كشور نسبت به آنچه كه آن را رفتارهاى غيرقابل پذيرش «افشين قطبى» خواند، به اظهارات سرمربى پرسپوليس پس از ديدار با ذوب آهن واكنش نشان داده و رسماً به اين گفته قطبى كه «اگر ديوانه نبودم به ايران نمى آمدم» اعتراض كرد. در متن يادداشت محمد مايلى كهن آمده است:
• در بحبوحه نتايج المپيك پكن و در شرايطى كه تمامى نگاه ها به نتايج كاروان ايران خلاصه شده و در شرايطى كه بدون كمترين نگاه به منافع ملى و مردمى، همه افرادى كه به نوعى در كاروان المپيك كشورمان حضور داشته اند، صرفاً در برنامه هاى مختلف راديو و تلويزيونى، رد اتهام از خود و انداختن گناه شكست به گردن كس ديگر بوده و هستند، آقاى قطبى طى سخنانى پس از پايان بازى با ذوب آهن چنين ابراز نمودند كه اگر من ديوانه نبودم، به ايران نمى آمدم.
•آقاى قطبى! شما راست مى گوئيد كه اگر ديوانه نبوديد به ايران عزيزمان نمى آمديد اما، به نظر من شما خود را به آن راه زده ايد. در واقع اگر شما ديوانه عاقل مات كن نبوديد به ايران پر در و گوهر نمى آمديد. آقاى قطبى در واقع شما با ادبيات جديد اكثريت قريب به اتفاق به اصطلاح عاقل هاى فوتبال كشورمان بدون اينكه صدايى از كسى بلند شود را نمى توانستيد مات كنيد.
آقاى قطبى! اگر شما ديوانه عاقل مات كُن نبوديد در كشور بزرگى چون ايران عزيز و
دوست داشتنى آن هم در هزاره سوم و آن هم در عرصه مربيگرى فوتبال نمى توانستيد به ناگاه بدون كوچكترين سابقه مربيگرى (به غير از آناليزورى كه جزو مربيگرى محسوب نمى شود)، سكان هدايت يكى از بزرگترين، بهترين و محبوب ترين تيم هاى تاريخ كشورمان را با بهترين بازيكنان و بالاترين مبلغ دريافتى و كليه امكانات رفاهى جانبى كه رقمى معادل ۸۰۰ ميليون تومان مى شود و در فاصله ۴۸ ساعت مانده به شروع مسابقات ليگ فصل قبل برعهده بگيريد.
• بله آقاى قطبى اگر ديوانه عاقل مات كن نبوديد حميد استيلى را، اين بازيكن اسبق تيم ملى و همكار فصل قبل شما و زننده گل به يادماندنى مقابل آمريكا كه موجب شادى و شعف همه ايرانيان وطن پرست داخل و خارج گرديد و در شرايطى كه همه شرايط پيش از فصل اعم از انتخاب بازيكن، آماده سازى جسمانى و تاكتيكى برعهده ى او بود - در واقع شما يك تيم شسته و رفته را از وى تحويل گرفته بوديد - به اين راحتى كنار نمى گذاشتيد.
•آقاى قطبى! شما راست مى گوئيد اگر ديوانه نبوديد و از نوع عاقل مات كن آن با وجود اينكه به اصطلاح همسرتان تمايلى به زندگى در ايران ندارد پس از بازگشت از ايران در همان امارات همان گونه كه شديدا تمايل داشتيد با مبلغ بسيار كمترى در يكى از باشگاه هاى اماراتى قبول مسئوليت مى كرديد اما، دريغ از يك پيشنهاد. چرا كه همسايه عزيز حوزه خليج فارس در زمينه استفاده از مربيان مجرب و با دانش فوق العاده باهوش عمل كرده و بى جهت پول خود را دور نريختند.
•آقاى قطبى! شما راست مى گوئيد اگر ديوانه نبوديد دوباره به ايران نمى آمديد و آن هم با قراردادى معادل ۵۰ درصد بيش از فصل گذشته، آن هم دقيقا همانند فصل گذشته و يكى، دو روز زودتر از شروع مسابقات و مجدداً آن هم با بهترين يارگيرى ها و تمهيدات پيش از فصل كه اين بار توسط (كماسى، عابدزاده و پيروانى) انجام شده بود.
•و بالاخره آقاى قطبى اگر ديوانه عاقل مات كن نبوديد برايتان اين همه نظرسنجى مثبت از شبكه هاى مختلف راديو و تلويزيونى به عمل نمى آمد كه فرستنده پيامك هر گزينه اى را انتخاب مى كرد، صرفاً به نفع شما بود
و به همين راحتى و بدون هيچ كوشش و تلاشى. در صورت لزوم در زمان لازم به آنها خواهم پرداخت شما بر اريكه بهترين، محبوب ترين و مردمى ترين تيم ايران و شايد آسيا تكيه نمى زديد و قيافه حق به جانب نمى گرفتيد. صحبت در اين زمينه بسيار اما، به همين اندك بسنده نموده تا در لابه لاى بزرگى المپيك و مسائل حاشيه اى پيرامون كاروان اعزامى به المپيك اين توهين نابخشودنى كه در واقع شامل همه خانواده بزرگ فوتبال شده، گم نشود.
روزنامه ابرار ورزشي !!!
M A H R A D
01-09-08, 16:34
ممنون مرتضی جان
از مایلی کهن غیر از این نمیشه توقع داشت!
در کل به فکاهیات ابرار ورزشی نباید توجه کرد :great:
سپاس
murizaki_2000
01-09-08, 19:11
اين موضوع ربطي به ابرار ورزشي نداره ......... خيلي از روزنامه ها و خبرگزاريها اين مطلب رو عنوان كردند ..
ولي در كل من هم موافقم .... اين ابرار ورزشي واقعا" خيلي مزخرف شده .... فقط دنبال حاشيه هاست و مي خواد يه جوري آشوب به پا كنه ..... آبي و قرمز هم نميشناسه !!!! اينقدر دلم مي خواست يه جايي سردبيرش رو گير مي آوردم و يه حال حسابي ازش مي گرفتم ......
مايلي كهن هم كه حسابش مشخصه .... مربي كه سال به سال كسي سراغش نمياد و هر تيمي رو هم كه گرفته رسوندتش به ته جدول !!!! حالا با اين كارنامه درخشان مياد انتقاد هم مي كنه ..... جدا" اگه اونهمه بازيكن كه سال 96 دست مايلي كهن بودند رو مي دادند به يه مربي درست حسابي الان يه مقام قابل توجه تو دنيا داشتيم نه سومي آسيا !!!!!!!!!
murizaki_2000
01-09-08, 19:44
قطبي در واكنش به انتقادها:
سقوط فولاد خوزستان پاسخ خوبي براي مايليكهن است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: نتايجي كه مايلي كهن در فولاد كسب كرد و سقوط اين تيم به دسته پايين تر بهترين پاسخ من به انتقادهاي وي است.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: خيلي ها تصور نميكردند حرفهاي تندي بزنم؛ اما بايد قبول كرد در فوتبال حرفهاي ايران من هم داراي مسئوليتهايي هستم و بايد با سياست برخورد كنم.
قطبي يادآور شد: اظهارات من بعد از بازي مقابل ذوبآهن لازم بود، چون بايد تكاني كوچك به فوتبال ايران ميدادم، چون ما بايد در جام جهاني با تيم ملي ظاهر شويم و پرسپوليس را قهرمان آسيا كنيم؛ اما براي رسيدن به اين هد،، بيرون زمين نيز مانند درون زمين اهميت زيادي دارد.
وي خاطرنشان كرد: سال گذشته هيچوقت در مورد داوري حرفي نزدهام چون جزئي از فوتبال است؛ اما خيليها ميدانند امسال 4 امتياز را از دست داديم و من بايد نظر خودم را اعلام كنم و به عقيده سايرين كاري نداشته باشم.
وي افزود: در هيچ جاي دنيا مربي وقتي كه شروع به كار ميكند به او وعده پوچ نميدهند و در خصوص مشكل مالي پادرمياني ميكنند. هميشه جوابهاي من ساده است. ميخواهم براي يك روز محبوب نباشم، بلكه ساليان سال اين در دل ها بمانم، البته نبايد فراموش كرد كه محبوبيت هميشه به نفع من و خانوادهام نيست و حتي در بعضي از تعطيلات براي من مشكلساز ميشود كه اين نيز مشكل بزرگي است.
وي همچنين در خصوص احتمال انتقال علي كريمي به پرسپوليس گفت: كريمي بازيكن بزرگي است و براي او احترام زيادي قائل هستم و هرجاي دنيا كه باشد او را دوست دارم. وقتي كه مربي كره بودم بازي كردن او براي من جالب بود و ميدانم كه كريمي ميتواند پشت فورواردها مكمل بسيار قوي باشد؛ اما بازيكن خوبي در حال حاضر مثل كريم باقري باتجربه داريم كه تا امروز 3 گل را به ثمر رسانده است.
وي افزود: از صميم قلب دوست دارم كريمي را داشته باشم؛ ولي بايد قبول كرد كه به يك مهاجم تمام عيار نياز داريم تا بتوانيم در تاكتيك تيمي موفق باشيم.
قطبي ادامه داد: باشگاه پرسپوليس به دنبال تهيه منابع مالي براي جذب بازيكن است. خوشحال مي شوم با حل اين مشكل ابتدا مهاجم برزيلي و پس از او علي كريمي را جذب كنيم.
قطبي در خصوص مهاجم برزيلي گفت: براي من فرقي ندارد مهاجم از برزيل، آلمان، قطر يا امريكا باشد. فقط ميخواهم فردي را انتخاب كنم كه بتواند در غياب خليلي به پرسپوليس در زدن ضربات آخر كمك كند. مهاجمي كه مدنظر داريم مورد تأييد ماركو و يكي از بهترينهاي ليگ برزيل است. من فقط فيلم او را ديدم و ميدانم كه بسيار سرعتي است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اظهارات مايلي كهن تاكيد كرد: همواره به پيشكسوتان پرسپوليس احترام ميگذارم، چون موي خود را در اين باشگاه سفيد كردهاند. ميدانم مايلي كهن عضو پرسپوليس و تيم ملي ايران بوده است و مطمئن هستم دلش براي اين تيم ميسوزد. در جواب او مثل سال گذشته دوست ندارم زياد حرفي بزنم و معتقدم نتايجش با فولاد و سقوط اين تيم به يك دسته پايين تر ميتواند جواب خوبي براي او باشد.
قطبي در خصوص سفرهاي مداوم به خارج از كشور و اين مسئله كه گفته مي شود تنها 12 بار حق خروج دارد، گفت: براي آخرين بار اين سؤال را جواب ميدهم چون ديگر خسته شدهام. دوست ندارم در تعطيلات به ديوار نگاه كنم يا به شهرهاي ايران سفر كنم، چون دنبال هدفي بزرگ هستم به همين دليل به خارج از كشور ميروم و اين مورد مثل مربيگري كلينزمن در جام جهاني 2006 آلمان امري طبيعي است و فكر كنم در انتهاي فصل خبرنگاران ايراني مثل آلماني ها نميتوانند ديگر در اين خصوص حرفي بزنند.
قطبي در پايان در خصوص قول قهرماني نيز تاكيد كرد: دوست دارم هميشه هيجان در پرسپوليس باشد. هنوز قول نميدهم؛ ولي به تيمم اطمينان دارم. اجازه ميدهم فعلاً امير قلعهنويي در استقلال به هوادارانش قول قهرماني دهد.
M A H R A D
01-09-08, 22:08
این مایلی کهن هد چند وقت یه بار باید به یکی گیر بده وگرنه نمیتونه زندگی کنه!!
یه مدت به علی دایی ، یه مدت به قطبی و ...
البته پارسال هم ایشون گیر داده بود به قطبی و جواب قطبی خیلی جالب بود :
مایلی کهن را نمی شناسم!
ولی به نظرم قطبی نباید وارد اینجور مسائل بشه
اما بازيكن خوبي در حال حاضر مثل كريم باقري باتجربه داريم كه تا امروز 3 گل را به ثمر رسانده است.
جداً مثل اینکه قطبی ول کن این کریم باقری نیست!! :((
پ.ن : نگران قطبی و شخصیت و محبوبیتش هستم ...
سپاس
M A H R A D
03-09-08, 15:49
مثل اینکه این آقا ول کن ماجرا نیست!
مایلی کهن : شكستهاي پرسپوليس با قطبي در تاريخ بيسابقه است
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال در مورد اظهارات اخير افشين قطبي، با ارسال نامه اي به خبرگزاري فارس، واكنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن در اين نامه چنين نوشته است:
آقاي قطبي باز جاي شكرش باقي است مشكل از دست رفتن حافظه شما كمي حل شده است، چرا كه بر خلاف سال گذشته كه عنوان كرديد، مايلي كهن را نميشناسيد در صحبت هاي اخير خود اذعان داشتيد كه من از پيشكسوتان ، مو سپيدان و كاپيتان سابق پرسپوليس و عضو تيم ملي فوتبال ايران بودم.
آقاي قطبي به فولاد اشاره اي داشتيد كه مايلي كهن با فولاد چه كرد؟ مزيد اطلاع شما تيم فولاد قبل از حضور من به عنوان سرمربي بيش از نيمي از بازيكنان توانمند و ملي پوش خود را از جمله آقايان ابراهيم ميرزاپور، لفته حميدي، ميلاد نوري، رضا مرداني، نادر احمدي، اميد شريفي نسب ، علي بداوي، دني اولروم، جلال كاملي مفرد، حسين كعبي و ... از دست داده بود و به دليل مشكلات عديده نتوانست جايگزين مناسبي براي آنها به خدمت بگيرد.
پس از حضورم در فولاد با استفاده از بازيكنان جواني همچون 1 مهدي تن آرا، 2 وحيد ولايي ، 3- علي اميري، 4- فواد آل حنيف ، 5 جاسم صادقي، 6- ميلاد زنيد پور كه همگي از تيم جوانان اضافه شدند،
علارغم اينكه اين بازيكنان نيز تيم ملي جوانان را همراهي كردند و دو بازيكن تيم اميد يعني عادل كلاه كج و پژمان منتظري نيز در تيم ملي شركت كرده بودند؛ مقابل تيم هايي چون استقلال و پرسپوليس كه در كورس قهرماني بودند به تساوي دست پيدا كرديم. پس بي شك اين جوانان نياز به زمان بيشتري داشتند كه صبر و تحملي براي زمان بيشتر در چهره اطرافيان تيم ديده نمي شد. پس بعد از هفته دوازدهم تيم را ترك كرده و علارغم اينكه اوضاع مالي باشگاه به يكباره بهبود پيدا كرده بود و تيم داراي سه مربي پرتغالي و چهار بازيكن خارجي شد، نتوانستند علارغم اين مسائل در مدت 22 هفته ( 18 هفته ليگ برتر و 4 هفته مسابقات پلي آف ) تيم را در ليگ برتر حفظ كنند، ضمن آنكه با ابقا در ليگ برتر كافي بود فقط تيم راه آهن را شكست دهند.
حتما به خاطر داريد كه با درايت شما تيم محبوب پرسپوليس در فصل گذشته مقابل تيمهاي استقلال اهواز با 4 گل و پاس همدان با 3 گل ( با 4 بازيكن اخراجي) تن به شكست هايي داد كه در تاريخ پرسپوليس بي سابقه است.
اگر درايت و مديريت همكاراني مانند آقاي حميد استيلي نبود معلوم نبود چه به روزگار اين تيم ميآمد.
بله آقاي قطبي جهت اطلاع عرض ميكنم من سرمربي همان تيمي بوده ام كه توانسته است 6 گل به تيمي بزند كه بخاطر حضور در آن به خود مي باليد( كره جنوبي) يعني اينكه بعدها صرفا يكي از آن آناليز كنندگان اين تيم بوده ايد (حتي دستيار هم نبوديد).
به راستي آقاي قطبي اگر همين امروز 3 بازيكن از تيم از جمله كريم باقري، عليرضا نيكبخت و سپهر حيدري از تيم پرسپوليس جدا كنيد و به دليل مشكلات مالي اجازه جايگزين نفراتي را نداشته باشيد، چه خواهيد كرد.
پس لطفا به نعمتي كه خداوند به شمار ارزاني داشته قدردان باشيد و براي حرفي كه هوشمندانه زده بوديد نه تنها يك بار بلكه بارها و بارها بايد از ملت عزيز ايران بزرگ و دوست داشتني عذر خواهي كنيد. به عنوان آخرين توصيه به شما ميگويم لطفا فرا فكني نكنيد.
منبع : فارس
=======
نمیدونم چی بگم!
M A H R A D
03-09-08, 16:01
مایلی کهن : شكستهاي پرسپوليس با قطبي در تاريخ بيسابقه است
بله آقای مایلی کهن!
قهرمانی پرسپولیس با قطبی ، بعد از 6 سال هم بی سابقه بوده
قهرمانی پرسپولیس با قطبی ، با وجود کسر 6 امتیاز هم بی سابقه بوده
ادب و منش قطبی هم بی سابقه بوده
ولی یک چیزی رو باید قبول کرد و آن هم این است که چرندیات شما هم بی سابقه بوده!!
سپاس
murizaki_2000
03-09-08, 16:04
خوب بايد بگيم از بيكاري بهتره !!! يه مدت از نظرها به دور بوده ميخواد يه جوري خودشو مطرح كنه !!!!
اين ديگه افتخار كردن نداره ..... كره جنوبي با جنازه آلمان چكار كرد !!! ما هم همون كار رو در زمان ايشون با جنازه كره كرديم ....... از نظر آمار بعله افتخار بزرگي هست ولي در واقع مثل اينه كه تيم ملي رو بذارن مقابل تيم پيشكسوتها !!!! كار بزرگ مال برانكو بود كه كره رو تو اوج قدرت چهارتايي كرد ........... مساوي گرفتن مقابل استقلال و پرسپوليس كه ديگه افتخار كردن نداره ... منم با بچه محلامون ميايم نود دقيقه مي زنيم زير توپ و وقت مي كشيم . مساوي مي گيريم ..... بابا اين كلا" روان پريشه :1. (38):
Âli rângêr
03-09-08, 17:33
مردان پرسپولیس رو دیدم واقعا بعضی قسمت ها اشکم در اومد
murizaki_2000
03-09-08, 21:51
"علي كريمي" در آستانهي پيوستن به تيم فوتبال پرسپوليس تهران قرار گرفت.
به گزارش ايسنا، پس از نشست صبح امروز افشين قطبي با داريوش مصطفوي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس موافقت خود را براي جذب علي كريمي اعلام كرد و پس از آن هيات مديره باشگاه پرسپوليس به داريوش مصطفوي ماموريت داد تا شرايط پيوستن كريمي به اين تيم را پيگيري كند.
داريوش مصطفوي در خصوص نشست امروز هيات مديره باشگاه پرسپوليس به ايسنا، گفت: يكي از مهمترين موضوعات جلسه امروز، موضوع جذب علي كريمي بود. صبح امروز نشستي را با قطبي، پيرواني، كماسي، عابدزاده و خوردبين در خصوص علي كريمي و برنامههاي فني تيم داشتيم كه در اين نشست قطبي نظر مثبت خود را در خصوص جذب كريمي اعلام كرد.
وي گفت: پس از مطرح شدن نتايج نشست صبح در نشست هيات مديره، اعضاي هيات مديره به بنده ماموريت دادند تا مذاكره با علي كريمي را آغاز كنم.
مصطفوي ادامه داد: كريمي در قطر به سر ميبرد و امشب از طريق تماس تلفني مذاكرات خود را با وي آغاز ميكنم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص قرارداد علي كريمي، گفت: مدير برنامههاي وي اعلام كرده كه كريمي بايد 300 ميليون تومان به باشگاه السيليه پرداخت كند. در صورت توافق با وي قرارداد يك ساله خواهيم بست. هنوز هيچ چيز قطعي نيست و پس از مذاكرات طي روزهاي آينده وضعيت وي مشخص ميشود.
مصطفوي در بخش ديگري از گفتوگوي خود گفت: همچنين دراين جلسه طرح درآمدزايي براي باشگاه پرسپوليس در قالب طرح "انسجام هواداران" بررسي و تصويب شد. ما حدود 45 روز است كه درباره اين طرح با شركتهاي مختلف حمايت كننده مذاكره كرديم كه هم به نفع آنها و هم به نفع باشگاه است. اين طرح درآمدي بالغ بر سه تا چهار ميليارد تومان در سال نصيب باشگاه پرسپوليس ميكند.
مصطفوي درباره آخرين وضعيت اسپانسر تيم پرسپوليس نيز گفت: شركت LG گزينهي اصلي ما براي پشتيباني پرسپوليس است و اين شركت قرار است تا فردا (پنجشنبه) جواب نهايي را به ما بدهد. مبلغ اين قرارداد نيز 2 ميليارد تومان است.
به گزارش ايسنا، در پايان جلسه امروز هيات مديره پرسپوليس، اعضا بر حمايت همه جانبه و در اختيار گذاشتن هر گونه امكاناتي به مديرعامل باشگاه تاكيد كردند.
DANG3R
03-09-08, 22:37
به به به به ...
ما هم از اون پسرپولیسی های دو آتیش هستیم ...
اینم یک سری بنر زیبا برای دوستان عزیز ...
که طراحی کردم تا حالشو ببرید ...
کیفیتشو یکم پایین اوردم تا حجمش کم بشه و بتونید تو امضا استفاده کنید :چشمک:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
موفق باشید :party:
Xtreme
03-09-08, 22:48
این مایلی کلنگ به یه جا بند کنه تا جریانو به دادگاه نکشونه ول کن معامله نیست ..
Ramin_Zero1818
03-09-08, 22:58
این مایلی زیاد بیکار شده میخواد خودی نشون بده.
بخ نظر من که اصلا به حرفاش نباید توجه کرد.
یه تیم با ستاره هاش قهرمان میشه خب.
مثلا چون رئال مادرید این همه ستاذه داره نباید بش جام بدن
Xtreme
04-09-08, 11:46
علی کریمی با باشگاه پرسپولیس به توافق رسید
خبرگزاری پرسپولیس : براساس اعلام مدير برنامههاي علي كريمي، اين بازيكن با پرسپوليس به توافق رسيده و شنبه وارد ايران ميشود.
ابوالفضل جلالي در گفت و گو با خبرگزاری پرسپولیس، اظهار داشت: با تاييد اعضاي هيئت مديره پرسپوليس، مصطفوي به مدت يك ساعت به صورت تلفني با علي كريمي صحبت كرد و به توافقات لازم رسيدند. وي افزود: كريمي قرار است شنبه وارد ايران شود و پس از عقد قرارداد، تمرينات را آغاز خواهد كرد. جلالي عنوان كرد: با توجه به علاقه شديد علي كريمي به پرسپوليس، اين ماجرا تمام شده است و فقط بايد تا 4 روز آينده مبلغي به حساب باشگاه قطري از سوي پرسپوليس ريخته شود تا مشكلي بوجود نيايد.
Armin-N
04-09-08, 12:24
خدا کنه بشه همون کریمی سابق خودمون
یادتونه با توپ چیکار میکرد؟
بعد از محرومیتش که برگشته بود همه میگفتن علی کریمی تموم شده
اما بهتر از قبل برگشته بود
فقط خدا کنه یکمی پاس دادناش رو بیشتر کنه
خلیلی هم بود که کولاک میشد
ایشالا نیم فصل دوم پرسپولیس بهترین تیم آسیاست
Ramin_Zero1818
04-09-08, 14:04
خبر خوبیه.خیلی خوبه البته خیلی به نفع کریمی هم هست که میمونه امیدوار به برگشت به تیم ملی باشه
murizaki_2000
04-09-08, 14:46
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: قرارداد مقدماتي "علي كريمي" با باشگاه پرسپوليس امضاء شد و وي روز شنبه قرارداد مالي نهايي را امضا و در تمرينات پرسپوليس شركت خواهد كرد.
داريوش مصطفوي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: پس از تصميمي كه براي جذب "علي كريمي" گرفتيم، شب گذشته وي به مدت 45 دقيقه با من به صورت تلفني صحبت كرد و تمامي توافقات را با يكديگر انجام داديم. قرار شد "كريمي" رضايتنامهاش را از كميتهي ملي المپيك قطر بگيرد و ما نيز مبلغي را به اين كميته بدهيم تا آنها كريمي را بازيكن آزاد اعلام كنند.
وي گفت: همچنين صبح امروز (پنجشنبه) با حضور مدير برنامههاي "كريمي" در باشگاه پرسپوليس، قرارداد مقدماتي وي به امضا رسيد و قرار شد "كريمي" شنبه براي ثبت قرارداد مالي و همچنين حضور در تمرينات پرسپوليس حاضر شود.
مصطفوي گفت: علي كريمي در صحبتهايي كه با من داشت، ابراز علاقهي بسيار زيادي نسبت به حضور در تيم پرسپوليس نشان ميداد.
وي افزود: او تمايل بسيار زيادي داشت كه با افشين قطبي در تيم پرسپوليس كار كند. كريمي معتقد است، باشگاه پرسپوليس در پيشرفت و رشد فوتبالي او تاثير بسيار زيادي داشته و او خوشحال است كه از اين پس دراين تيم بازي ميكند.
داريوش مصطفوي ادامه داد: قرارداد كريمي يكساله است و او ميتواند اين قرارداد را پس از پايان براي سالهاي ديگر تمديد كند.
به گزارش ايسنا، مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين دربارهي آخرين وضعيت اسپانسر پرسپوليس گفت: اصليترين گزينهي اسپانسر تيم پرسپوليس شركت ال جي است كه به آنها تا به امروز مهلت داده بوديم اما، اين مهلت تا روز شنبه ادامه خواهد داشت و در صورت عدم پاسخنهايي از سوي اين شركت، دربارهي مبلغ توافق شده با گزينههاي بعدي وارد مذاكره خواهيم شد.
دست و جيغ و هورا ................... هورا هورا هورا !!!!!!:party::party::party:
M A H R A D
04-09-08, 15:37
علی کریمی : دین خود را به هواداران پرسپولیس ادا میکنم
خبرگزاری پرسپولیس : بازيكن جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت :تمام فوتبالم را مديون پرسپوليس هستم و با حضور مجدد در اين تيم مي خواهم دينم را به هواداران و اين باشگاه ادا كنم.
علي كريمي عنوان كرد: ديگر دوست نداشتم در خارج از كشور بازي كنم چون شرايط طوري رقم خورد كه بايد به ايران مي آمدم و در فوتبال خودم تحول ايجاد مي كردم. از آن جايي كه همه چيزم را در فوتبال توسط پرسپوليس به دست آوردم نسبت به اين تيم احساس دين مي كردم و حالا آمده ام كه دينم را به اين تيم ادا كنم. وي ادامه داد: دوست دارم براي هواداران پرسپوليس لحظات خوشي را رقم بزنم و با اين تيم ليگ قهرمانان آسيا را بالاي سر ببرم.
پرسپوليس بايد در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا قهرمان شود و هدفم از حضور در پرسپوليس قهرماني در دو جام است.
كريمي خاطر نشان كرد:اميدوارم خيلي زود با ساير بازيكنان پرسپوليس هماهنگ شوم تا كادرفني خيلي راحت بتواند از من استفاده كند.
بازيكن جديد پرسپوليس گفت: بايد از قلعه نوعي سرمربي تيم استقلال هم تشكر كنم كه براي خريد من پيش قدم و برخورد مناسبي با من داشت اما در هر صورت پرسپوليس خانه من است و افتخار مي كنم كه يك بار ديگر به فوتبال ايران بازگشتم.
پرسپولیس نیوز
========
خب منم تبریک میگم به هواداران پرسپولیس :party:
قدرت تهاجمی پرسپولیس باید دیدنی باشه : توره - نیکبخت - کریمی ( البته اگه قطبی رضایت بده کریم بره عقب :1. (38): )
فقط جای محسن خالیه ...
پ.ن : حسین هدایتی هم که معرف حضور همه هستن (:1. (38):) به عنوان رئیس هیئت مدیره انتخاب شد:great:
=======
مسابقه بعدی:
پرسپولیس - صنعت مس کرمان
پنجشنبه 21/06/87 ساعت 20:30
آخرین نتیجه : مس کرمان 0 - پرسپولیس 0
سپاس
Mehdi_Full
04-09-08, 19:03
خب تبریک میگم به تمام هوادارن قرمز
دیگه فکر نمیکنم این تیم چیزی کم داشته باشه
فقط حیف که محسن خلیلی نیست جاش خیلی خالیه
M A H R A D
04-09-08, 19:03
انتقال علی کریمی به پرسپولیس قطعی شد/ قرارداد 300 هزار دلاری جادوگر
خبرگزاری پرسپولیس : داریوش مصطفوی در گفتگویی با اعلام این خبر افزود : بدنبال مذاکرات تلفنی که شب گذشته به مدت 45 دقیقه با علی کریمی و مدیر برنامه هایش داشتم، توافقات نهایی برای انتقال این بازیکن به تیم پرسپولیس حاصل شد و این بازیکن از روز شنبه با نظر آقای قطبی و کادر فنی در تمرینات پرسپولیس شرکت خواهد کرد.
وی اضافه کرد : امروز از طریق باشگاه پرسپولیس به کمیته ملی المپیک قطر اعلام کردیم که علی کریمی با باشگاه پرسپولیس قرارداد داخلی منعقد کرده تا هرچه سریعتر نسبت به صدور ITC و رضایت نامه این بازیکن از سوی باشگاه السیلیه اقدام شود.
مصطفوی با بیان اینکه قرارداد علی کریمی یک ساله خواهد بود در خصوص مبلغ قرارداد این بازیکن اظهار داشت : با توافقات بعمل آمده کریمی 300 هزار دلار به عنوان پیش پرداخت و ماهیانه رقمی بین 7 تا 8 میلیون تومان به عنوان دستمزد دریافت خواهد کرد .
مدیرعامل پرسپولیس در پایان از همکاری و حمایت های همه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در انتقال علی کریمی تقدیر کرد و اظهار داشت : امیدوارم بازگشت این بازیکن بزرگ که تجربه حضور در تیم های بزرگ دنیا را دارد بتواند زمینه موفقیت پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، لیگ برتر و جام حذفی فوتبال کشور را فراهم کند
پرسپولیس نیوز
========
پرسپولیس یک بازی تدارکاتی هم داشت با تیم نفت تهران که بازی رو 0-4 به سودش خودش به اتمام رسوند ...
سپاس
Merlin360
06-09-08, 12:03
به به علی کریمی هم که به پرسپولیس قهرمان ملحق شد ولی قراردادش یکمی سنگین نیست؟:yes::yes::yes:
roya7
06-09-08, 14:44
چه میکنه این پرسپولیس:great:همینه همینه پرسپولیس زلزله:1. (5):فقط کاش کمتر پول میگرفت:1. (27):
M A H R A D
06-09-08, 14:49
سالروز «شش تاییها» / هتتریک تاریخی «همایون بهزادی»
35 سال پیش در چنین روزی، 16 شهریور 1352 تیم فوتبال پرسپولیس، استقلال (تاج) را 6 تایی کرد و در یک روز بزرگ و به یاد ماندنی حماسه 6 تایی را به ثبت رساند.
در آن دیدار همایون بهزادی در دقایق 50، 86، 90 و ایرج سلیمانی در دقایق 45، 56 و حسین کلانی در دقیقه 32 زننده 6 گل سرخپوشان پایتخت بودند.
قضاوت این دیدار بر عهده «نیکولای پتری چیانو» از رومانی بود و پرسپولیس با ترکیب ثابت و بدون تعویض به مصاف حریف سنتی خود رفته بود.
همایون بهزادی در دقیقه پنجاه از فاصله 40 متری دروازه حجازی را فرو ریخت و در دقیقه 86 از پشت هجده قدم و از بالای دستان حجازی توپ را وارد دروازه حریف کرد و دومین گل خود را به ثمر رساند و در صحنه دیگر با دریبل چند مدافع استقلال، به سومین گل خود در این دیدار دست یافته و تنها هت تریک تاریخی و به یاد ماندنی دربی سنتی پرسپولیس و استقلال را به نام خود به ثبت رساند.
در آن دیدار تاریخی این بازیکنان برای پرسپولیس به میدان رفته بودند؛ بهرام مودت، ابراهیم آشتیانی، مسیح مسیحنیا، رضا وطنخواه، جعفر کاشانی، اسماعیل حاج رحیمیپور، ایرج سلیمانی، اصغر ادیبی، علی پروین، حسین کلانی و همایون بهزادی (کاپیتان). مربی: آلن راجرز.
در صورت عقد قرارداد رسمي ظرف دو روز آينده ؛ كريمي در هفته هفتم به ميدان مي رود
علي كريمي پس از ثبت قرارداد مشكلي براي بازي كردن ندارداما بر اساس قانون بعد از 7 روز اجازه بازي پيدا مي كند.
در حاليكه علي كريمي هنوز قرارداد رسمي خود را با باشگاه پرسپوليس به ثبت نرسانده اخبار متفاوتي در ارتباط با زمان حضور او در ميادين به گوش مي رسد.
در اين ارتباط شهبازي -دبير هيات فوتبال- در گفت و گویی گفت:علي كريمي هنوز براي ثبت قرارداد به هيات نيامده اما در صورتيكه قرارداد رسمي امضا كند هفت روز پس از تاريخ ثبت مي تواند براي تيمش بازي كند.با اين اوصاف و اگر كريمي ظرف دو روز آينده به هيات فوتبال برود مي تواند پرسپوليس را در هفته هفتم و مقابل پيام مشهد همراهي كند.
=======
هر جا قطبی بخواهد بازی می کنم / امیدوارم برای پرسپولیس مفید باشم
علی کریمی که پس از نشست صبح امروزش با داریوش مصطفوی در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان این مطلب افزود: از اینکه دوباره به پرسپولیس برگشتم خوشحالم و امیدوارم بتوانم خواسته های هواداران را برآورده کنم و برای تیمم مفید واقع شوم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا حضورش در پرسپولیس به دعوت نشدنش به تیم ملی ربط دارد گفت: پیوستنم به پرسپولیس ربطی به تیم ملی ندارد و برای این تیم در مسابقات مقدماتی جام جهانی آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم در دیدار با عربستان هم به پیروزی برسد.
علی کریمی خود را تابع تصمیمات افشین قطبی دانست و خاطرنشان کرد: من تابع تصمیم سرمربی تیم هستم و تمام تلاشم را خواهم کرد که بتوانم خواسته های او را در زمین پیاده کنم. قطبی مربی بزرگی است که فصل قبل پرسپولیس را قهرمان ایران کرده و در هر پستی که بخواهد بازی می کنم و تابع نظر او هستم.
هافبک پیشین تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان و القطر در پایان از امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال ومسئولان باشگاه مس کرمان که خواستار حضور وی در این دو تیم بودند تشکر کرد.
قرار است علی کریمی عصر امروز نخستین تمرین خود را به همراه تیم فوتبال پرسپولیس انجام دهد. کریمی با قراردادی 10 ماه به تیم فوتبال پرسپولیس پیوسته است.
=======
این هم عکسهایی از حضور علی کریمی در باشگاه :
======
به به علی کریمی هم که به پرسپولیس قهرمان ملحق شد ولی قراردادش یکمی سنگین نیست؟
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد!
سپاس
murizaki_2000
06-09-08, 16:07
علي كريمي قراردادش را با پرسپوليس ثبت كرد
1387/06/16
09-06-2008
16:11:34
8706-09306: كد خبر
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
علي كريمي قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس را در هيات فوتبال استان تهران ثبت كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي كريمي كه به صورت قرضي براي يك سال از تيم القطر قطر به پرسپوليس تهران پيوست، با حضور در هيات فوتبال استان تهران قراردادش را ثبت كرد.
اين بازيكن پس از دريافت ITC خود از باشگاه قطري ميتواند تيم پرسپوليس را در رقابتهاي باشگاهي همراهي كند.
murizaki_2000
06-09-08, 21:35
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ابراز امیدواری کرد این تیم بتواند با تلاش همه بازیکنان و حضور علی کریمی به عنوان قهرمانی آسیا دست پیدا کند.به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی که پس از پایان تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران سخن می گفت به حضور علی کریمی در پرسپولیس اشاره کرد و گفت: بسیار خوشحالم که پرسپولیس توانست یکی از ستاره های بزرگ فوتبال ایران را جذب کند و امیدوارم کریمی بتواند ما را در رسیدن به هدفمان که همان قهرمانی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیاست، کمک کند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا حضور بازیکن بزرگی چون کریمی تضمین کننده حضور او در ترکیب اصلی سرخپوشان است گفت: برای من بازیکنانی اهمیت دارند که بتوانند به موفقیت تیم کمک کنند. در پرسپولیس اسم ها بازی نمی کنند و کسانی در ترکیب اصلی قرار خواهند گرفت که بتوانند به پیروزی وموفقیت تیم کمک کنند.
قطبی ادامه داد: مهاجم بزریلی پرسپولیس نیز روز سه شنبه به همراه مارکو وارد ایران خواهد شد تا من خیالم از بابت خط حمله راحت شود و بتوانیم با حضور کریمی و این برزیلی در ادامه رقابتهای لیگ برتر با قدرت ظاهر شویم.
وی ادامه داد: پرسپولیس در هفته های ابتدایی لیگ برتر نشان داد که تیم کاملی است و با انگیزه و تلاش بازیکنانش به سوی قهرمانی گام برخواهد داشت.
سرمربی پرسپولیس در مورد حضور پله در دربی شصت و پنجم تهران گفت: از سوی مارکو مذاکراتی با این فوتبالیست افسانه ای صورت گرفته و امیدواریم که دربی تهران با حضور پله برگزار شود. البته اگر بتوانیم از نظر مبلغ درخواستی با وی به توافق برسیم احتمال حضورش در تهران وجود خواهد داشت.
افشین قطبی در پایان ابراز امیدواری کرد تیم فوتبال پرسپولیس بتواند با حضور کریمی و مهاجم برزیلی وبرطرف شدن مشکل گلزنی این تیم در ادامه رقابتهای لیگ برتر رضایت بیشتر هوادارانش را به همراه داشته باشد.
M A H R A D
06-09-08, 23:39
حضور علی کریمی در تمرینات پرسپولیس :
سپاس
murizaki_2000
09-09-08, 15:29
قرارداد پرسپوليس با راهآهن براي اجاره زمين اكباتان امضا شد با حضور مصطفوي، هدايتي، انصاري فرد و قطبي
قرارداد پرسپوليس با راهآهن براي اجاره زمين اكباتان امضا شد
خبرگزاري فارس: قرارداد رسمي باشگاه پرسپوليس و راهآهن جهت تمرين پرسپوليسيها در زمين اكباتان ظهر امروز با حضور هدايتي، مصطفوري، انصاري فر و افشين قطبي امضا شد.
Only the registered members can see the link به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس از چندي پيش مذاكراتي را با مسئولان راه آهن براي اجاره زمين اكباتان به منظور انجام تمرينات انجام دادند.
ظهر امروز با حضور با حضور محمدحسن انصاري فرد مديرعامل راه آهن، داريوش مصطفوي مديرعامل، حسين هدايتي رئيس هيئت مديره و افشين قطبي سرمربي پرسپوليس، قرارداد همكاري در محل باشگاه راهآهن به امضا رسيد.
قرار است تمرينات پرسپوليس از روز شنبه در زمين راهآهن واقع در اكباتان برگزار شود.
M A H R A D
11-09-08, 13:55
خب دوستان امشب ساعت 20.30 بازی داریم با مس کرمان در آزادی
خب فکر کنم مشکل دفاع باید کمتر بشه با توجه به اومدن آتسو
واعظی هم که دیگه با نظر قطبی به ترکیب برگشته
به امید موفقیت ارتش سرخ در این مسابقه
========
این هم از مهاجم برزیلی که 2 ماه مارو گذاشته بود سر کار :دی
استیل خوبی که داره ... امیدوارم بازیش هم همینطور باشه!
پ.ن : رابطه قطبی با توره شکراب شده ( به دلیل بی نظمی های توره در رفت و آمد به تمرینات )
سپاس:1. (21):
Majid OC
11-09-08, 16:33
Only the registered members can see the link[/IMG[IMG]Only the registered members can see the link
Mehdi_Full
11-09-08, 16:34
مهراد جان کریمی از کی میتونه بازی کنه ؟
Arian.Z
11-09-08, 16:49
علی کریمی به احتمال زیاد برای بازی حساس بازی میکنه پرسپولیس - استقلال
M A H R A D
11-09-08, 23:20
مهراد جان کریمی از کی میتونه بازی کنه ؟
از بازی بعدی ( بازی با پیام مشهد )
=============
پرسپوليس در تهران مقابل مس كرمان شكست خورد ( لطف همیشگی داور فراموش نشود )
ديدار حساس تيم هاي فوتبال پرسپوليس و مس كرمان در هفته ششم ليگ برتر و در ورزشگاه آزادي برگزار شد كه در پايان نماينده كرمان با برتري يك بر صفر زمين مسابقه را ترك كرد. روح ا... عطايي در دقيقه 81 و روي يك ضد حمله دروازه مهدي واعظي را باز كرد تا پرسپوليس در خانه سه امتياز را از دست دهد. مسعود مرادي قضاوت مسابقه را برعهده داشت و به مجتبي شيري از پرسپوليس و علي حمودي و مهدي رحمتي از تيم مس كرمان كارت زرد داد.
خبرگزاری پرسپولیس : جناب آقای مسعود مرادی بار چندم است که حق پرسپولیس را میخورید ؟!
بازيكنان تيم مس كرمان: سيد مهدي رحمتي، مرتضي ابراهيمي، امير حسين صادقي، علي حمودي، جلال اميديان(مهدي كياني)، فرزاد آشوبي، رسول نويدكيا، فرزاد حسين خاني، پائولو زالدورن(رسول ميرطرقي)، ادينهو داسيلوا و روح ا... بيگدلي(روح ا... عطايي)
=======
در جريان مسابقه تيمهاي پرسپوليس و مس كرمان بعد از 2 صحنه مشكوك هواداران پرسپوليس از مسعود مرادي خواستند داوري را كنار بگذارد. آنها معتقد بودند كه داور مسابقه 2 ضربه پنالتي را به سود تيمشان اعلام نكرد. آنها به مدت 10 دقيقه با سوت ممتد به داوري اعتراض كردند.
*پيش از شروع نيمه دوم تيم مس كرمان با 5 دقيقه تأخير وارد زمين چمن ورزشگاه آزادي شد.
* بين دو نيمه، مسئولان باشگاه پرسپوليس از همايون بهزادي به عنوان يك پيشكسوت تقدير كردند.
* عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر با شروع نيمه دوم به ورزشگاه آزادي رفته و مسابقه را تماشا كرد.
======
تيم فوتبال پرسپوليس در هفته ششم ليگ برتر فوتبال و در ورزشگاه آزادي در حضور بيش از 65 هزار تماشاگر مقابل تيم مس كرمان شكست خورد.
در پايان مسابقه هواداران و اعضاي كادر فني و هيئت مديره باشگاه پرسپوليس بشدت به عملكرد مسعود مرادي اعتراض داشتند و هنگامي كه سوت پايان مسابقه را به صدا درآورد، حسين هدايتي و مجيد فرخزادي با حضور در داخل زمين به سمت وي رفته و بشدت از عملكرد وي انتقاد كردند.
افشين قطبي نيز در پايان مسابقه وارد زمين شد و بسوي مرادي رفت؛ اما بدون هيچ واكنش منفي و با حالتي كنايهآميز با داور مسابقه دست داد.
* با به صدا درآمدن سوت پايان مسابقه هواداران زيادي به قضاوت مسعود مرادي اعتراض كردند و هنگامي كه وي قصد ترك زمين را داشت با اشيا و بطريهاي نوشيدني مورد حمله قرار گرفت كه دو شي پرتاب شده با وي برخورد كرد. نزديك به 500 صندلي ورزشگاه آزادي نيز تخريب شد.
======
مسابقه تيمهاي پرسپوليس و مس كرمان در هفته ششم ليگ برتر با نتيجه يك بر صفر به سود تيم كرماني خاتمه يافت.
در پايان مسابقه و حتي پس از گذشت 30 دقيقه تعداد زيادي از تماشاگران ورزشگاه آزادي را ترك نكرده و به نشانه اعتراض به عملكرد داوري، عليه كفاشيان و فدراسيون فوتبال شعار سر دادند و خواستار رسيدگي به تخلفات داوري شدند.
تماشاگران پرسپوليس در اين مسابقه معتقد بودند كه مسعود مرادي داور ديدار دو پنالتي صددرصد به سودشان را اعلام نكرده است.
* پس از سر دادن شعار از سوي هواداران مأموران نيروي انتظامي به جايگاه ويژه رفته و با تعدادي از تماشاگران برخورد كردند و نزديك به 50 نفر دستگير شدند.
=======
پس از شكست تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه يك بر صفر مقابل مس كرمان و در حالي كه بازيكنان دو تيم در حال ترك زمين بودند بعد از اهانت يكي از ليدرهاي استقلال كه در جريان مسابقه هواداران مس كرمان را ساماندهي ميكرد، مازيار زارع با وي به طور لفظي درگير شد كه با وساطت مأموران نيروي انتظامي اين مشكل حل شد.
*از نكات جالب توجه در اين مسابقه ميتوان به درخواست چند نفر از مأموران نيروي انتظامي مستقر در كنار زمين از بازيكنان پرسپوليس براي اهداي پيراهن اشاره كرد.
* در پايان مسابقه و هنگام خروج بيش از 65 هزار نفر از ورزشگاه آزادي، ازدحام زيادي در پاركينكها وجود داشت و ترافيك سنگيني در ساعات پاياني شب در خيابان هاي منتهي به ورزشگاه ايجاد شد.
=======
ناداوری ، تا به کی ؟
M A H R A D
11-09-08, 23:44
بفرمائید خدمت دوستان :
غياثي: مرادي دو ضربه پنالتي به سود پرسپوليس را نگرفت
سيد رضا غياثي يكي از كارشناسان داوري فوتبال گفت : مسعود مرادي قضاوت نادرستي داشت وازاعلام دو ضربه پنالتي بسود تيم پرسپوليس صرف نظر كرد. اين كارشناس كه پيشتر در نقش رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال فعاليت مي كرد ، پنجشنبه شب افزود: مرادي در طول بازي به موقع آوانتاژ ميداد و اخطارهاي او كاملا درست بود اما دو ضربه پنالتي سود پرسپوليس را ناديده گرفت . وي گفت : توپي كه بدست مدافع مس كرمان اصابت كرد ، صددر صد پنالتي بود و حتي اعتقاد دارم كه خطا بر روي شيري در درون محوطه جريمه تيم مس نيز ميتوانست يك ضربه پنالتي باشد كه مرادي از اعلام اين دو پنالتي امتناع كرد . غياثي در پاسخ به اين سئوال كه آيا سپردن قضاوت ديدار پرسپوليس و استقلال به داور ايراني منطقي بنظر ميرسد ، گفت : ديدار امشب پرسپوليس و مس ثابت كرد مسوولان نبايد تحت هيچ شرايطي داوري اين بازي را به داوران وطني بسپارند.
وي افزود: بازي پرسپوليس و استقلال يك جو رواني را پيش ، حين و پس از بازي ايجاد ميكند كه داوران ما كشش آن را ندارند كه از پس قضاوت آن برآيند.
غياثي در پايان گفت : با جو نامساعدي كه داور بازي امشب در ورزشگاه آزادي بوجود آورد ، معتقدم كه سپردن قضاوت بازي حساس پرسپوليس و استقلال به داوران وطني اصلا منطقي نيست
پرسپولیس نیوز
=======
همچنان پرسپولیس ... :1. (21):
M A H R A D
12-09-08, 00:07
قطبي: اكنون بدون واهمه قول قهرماني ميدهم
افشين قطبي پس از پايان بازي مقابل مس كرمان اظهار داشت: به حريف و پرويز مظلومي تبريك ميگويم و از هواداران پرسپوليس كه امروز با حمايت قاطع خود ما را شرمنده كردند، عذرخواهي ميكنم.
وي افزود: بازيكنان پرسپوليس در نيمه اول با كنترل بازي فوتبالي را كه من دوست داشتم به نمايش درآوردند و از آن لذت بردم چون بينالمللي بود. با داشتن چنين تيمي مي توانم از حالا قول قهرماني در ليگ را بدهم و از اين حرف هراسي ندارم.
قطبي ادامه داد: متأسفانه به رغم اينكه حملات بسيار زيادي داشتيم توپ وارد دروازه مس كرمان نشد و سه امتياز حساس را از دست داديم؛ اما اين پايان راه نيست. فصل گذشته 34 بازي انجام داديم و فقط در 5 بازي تمام امتيازها را نگرفتيم. شكل تيمي ما بسيار مناسب است و سازماندهي لازم را دارد و نبايد فراموش كنيم بهترين تيمهاي دنيا هم ميبازند و از باختهاي خود درس ميگيرند.
سرمربي پرسپوليس ضمن تقدير از عملكرد مهدي واعظي گفت: بايد قبول كنيم كه در صورتي كه بخواهيم قهرمان آسيا و ليگ برتر شويم نبايد موقعيتها را بايد به راحتي از دست دهيم. ضمن اينكه ما بهترين مهاجم ايران را از دست داده ايم و زمان لازم است تا جاي خليلي را پر كنيم.
وي تصريح كرد: در بازيهاي آينده علي كريمي و دي كارمو برزيلي را در اختيار داريم و مطمئن هستم بيش از پيش موقعيت سازي مي كنيم تا راحت تر به گل برسيم.
قطبي در مورد ابراهيم توره گفت: نبايد عجله كنيم. به هيچ عنوان قبول ندارم كه توره بازيكن بدي بود. او بعد از 20 دقيقه اول بازي به طرفين ميرفت و بسيار خوب خود را نشان داد. حتي در توپگيري از برخي نفرات بهتر عمل كرد. اميدوارم در بازيهاي آينده پايش به گلزني نيز باز شود.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پايان خاطرنشان كرد: از بازي مقابل مس كرمان درس بزرگي گرفتيم. از شكست نمي ترسم و در روز آخر جوابگوي نتايج پرسپوليس خواهم بود. شك ندارم روزهاي درخشان و آفتابي را در پيش داريم، پس هواداران بايد صبور باشند.
پرسپولیس نیوز
murizaki_2000
12-09-08, 16:27
هدايتي درگفتوگو با ايسنا:
داور خارجي بياوريد هزينهها را ميدهيم
فدراسيون اقدامي نكند، به فيفا شكايت ميكنيم
عابديني تصميمش را براي خريد پرسپوليس عملي كند
1387/06/22
09-12-2008
11:21:17
8706-12411: كد خبر
رييس هيات مديرهي باشگاه پرسپوليس گفت: من تنها مالك باشگاه پرسپوليس نيستم و از كساني كه تمايل به خريد بخشي از سهام باشگاه را دارند، دعوت به حضور ميكنم.
حسين هدايتي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي بحث خريد سهام باشگاه پرسپوليس اظهار كرد: اين مساله تنها تمايلي بوده كه از سوي من به باشگاه پرسپوليس و سازمان تربيت بدني مطرح شده كه با توجه به كلان بودن قضيه، دولت محترم بايد در اين زمينه تصميمگيري كند اما، هنوز اين كار صورت نگرفته و بدون شك طبق قانون پيش خواهد رفت.
هدايتي گفت: من تنها مالك و خريدار سهام باشگاه پرسپوليس نيستم و از همين جا از تمام كساني كه تمايل به خريد سهامي از باشگاه را دارند، از جمله "عابديني" ميخواهم كه به صحنه بيايند و به تصميمشان قطعيت ببخشند.
وي همچنين دربارهي شكست تيم پرسپوليس مقابل تيم مس كرمان گفت: تيم ما بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت و فوتبال بازيكنان كاملا قابل قبول بود اما، همان طور كه در گذشته داوريهايي كه برعليه ما بود، نتيجه بازي را تغيير ميداد در اين بازي نيز رويه همان طور بود و ما به داوري اشتباه بازي نتيجه را واگذار كرديم. معتقدم پرسپوليس بازي قابل قبولي را به نمايش گذاشت و حتي تركيب بازيكنان با اضافه شدن علي كريمي و ديكارمو ميتواند شكل كاملتري پيدا كند.
هدايتي با انتقاد شديد از عملكرد داوري بازي با مس گفت: به مسعود عنايت و فدراسيون فوتبال پيشنهاد ميكنم كه براي بازيهاي ليگ از داور خارجي استفاده كنند و ما تمام هزينههاي آوردن اين داوران به كشورمان را تا پايان ليگ پرداخت ميكنيم. اگر هم با اين مساله مشكلي دارند ما حاضريم هزينهي كلاسهاي ويژه و سطح حرفهاي داوري را براي داوران ايراني متقبل شويم تا مشكلي از اين بابت پيش نيايد.
وي گفت: در چند بازي گذشته سوتهاي اشتباهي به ضرر ما زده شد كه به حساب اشتباهات و سهلانگاريهاي داوري ميگذاشتيم اما، با قضاوتي كه امروز دربارهي پرسپوليس رخ داد، فكر ميكنم اين سوتها نميتواند سهوي باشد و به احتمال فراوان سوء نيت و قصد و غرضي در كار است. ما قصد داريم با تشكيل جلسهاي در هيات مديره در روز دوشنبهي هفتهي آينده به اين مساله بپردازيم و به نوبهي خودمان راهكاري را ارايه دهيم. با اين حال اگر فدراسيون فوتبال و كميتهي داوران پيشنهاد يا راهكار خاصي دارند، به ما بگويند.
هدايتي همچنين گفت: من از صبح شنبه پيگيرهاي لازم براي داوريهاي موجود عليه پرسپوليس را آغاز ميكنم و اگر مسوولان فدراسيون جواب درستي به ما ندهند، شكايتي را بابت اين مساله به مراجع بالاتر و بينالمللي فوتبال ارايه خواهيم كرد و مساله را از آن بعد پيگيري ميكنيم تا به سرانجام برسد.
murizaki_2000
12-09-08, 16:28
مسعود مرادي تصميم سازمان ليگ براي داربي را عوض كرد!
عزيزمحمدي: نسبت به وضعيت داوريها نگرانيم
بايد دوباره كلاس توجيهي بگذاريم
1387/06/22
09-12-2008
12:35:36
8706-12674: كد خبر
رييس سازمان ليگ برتر فوتبال ايران گفت: ما هم نسبت به وضعيت داوريهاي ليگ نگرانيم.
عزيز محمدي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي داوريهاي ليگ در چند هفته اخير گفت: متاسفانه ما هم از اين وضعيت نگرانيم و با "عنايت" مفصل در اين باره صحبت كردهايم. آنها هم گفتند كه تمام تلاش شان را انجام ميدهند كه از بهترين داوران براي قضاوت در ليگ استفاده كنند. براي بازي پرسپوليس مقابل مس هم كميته داوران مسعود مرادي را كه جزو بهترينهاي ايران است را انتخاب كرد. درباره عملكرد او در بازي شب گذشته بايد ببينيم كارشناسان چه ميگويند.
وي در پاسخ به اين سوال كه چه راهكاري از ابتداي فصل براي كاهش ضعفهاي داوري اندشيديد، گفت: قبل از فصل كلاسهاي توجيهي برگزار شد و نكات لازم به آنها گفته شد اما، متاسفانه ايرادها همچنان ديده ميشود.
محمدي در پاسخ به اين سوال كه در چنين شرايطي چه كاري ميتوان براي كهش اين اشتباهها انجام داد، گفت: بايد دوباره كلاس توجيهي براي داوران بگذاريم. به هر حال بايد پذيرفت كه اين مجموعه داوري ماست و نميتوانيم براي تمام بازيها از خارج داور بياوريم.
خبرنگار ايسنا پرسيد، آيا با اين شرايط همچنان بر روي قضاوت داوران ايراني در داربي تهران اصرار داريد؟ كه محمدي در جواب گفت: تا شب گذشته تصميم قطعي گرفته بوديم كه از داور ايراني براي اين بازي استفاده كنيم اما، بايد روي اين مساله تجديدنظر كنيم و پس از تماشاي قضاوتهاي باقي مانده تصميم لازم را بگيريم.
sAsAn.K
12-09-08, 16:48
مسعود مرادی هم معلوم نیست چشه !
یه بار از کولینا بهتر داوری می کنه یه بار از قهرمانی ضعیف تر !
:1. (27):
طوری نیست دوستان ، ناراحت نباشید ، این حق خوری ها برای استقلالم زیاد بوده ، ایرانه دیگه !
murizaki_2000
12-09-08, 16:55
این بار مثل اینکه فرق می کنه ...... نه فقط مرادی و قهرمانی معلوم الحال دارند بد قضاوت می کنند ... بلکه بقیه داورها هم همین رویه رو در پیش گرفتند !!!! به طرز عجیبی مشکوک می زنند !!!!!
M A H R A D
12-09-08, 18:59
خبرها زیاده ، فقط تیتر چندتاشون رو میذارم :
فرخزادي: لازم باشد از ليگ برتر كنارهگيري ميكنيم
سليماني: از همه بيشتر براي پرسپوليس ناراحتيم
غياثي:داور اشتباهات بزرگي داشت / مرادي از دو پنالتي چشمپوشي كرد
نصيرزاده:شانس داوران ايراني براي قضاوت دربي كم شد / مرادي هميشه به ضرر پرسپوليس سوت زده است
مصطفوی : حق ما را نمي دهند، به كجا اعتراض كنيم؟
هواداران پرسپوليس خواستار شكايت به فيفا شدند
عطايي ( گلزن مس در دیدار با پرسپولیس ) : مرادي به مس كرمان لطف كرد
حيدري: برخلاف بازي نتوانستيم داور را كنترل كنيم
مصطفوی : بازيكنان پرسپوليس با وجود شكست پاداش پيروزي ميگيرند
مظفري زاده گزينه اول كميته داوران براي دربي/ مرادي شانسش را از دست داد
فقط اینو حیفم اومد تیترش رو بذارم ، گفتم بذار متن رو هم بذارم تا بیشتر با داور بین المللی آشنا بشیم:
مرادي: براي رفتار زشت مسئولان پرسپوليس متاسفم
خبرگزاری پرسپولیس : مسعود مرادي در گفتوگویی، اظهار داشت: خوشبختانه با كمك همكارانم بازي دو تيم پرسپوليس و مس كرمان كه بسيار حساس بود را اداره كردم و اشتباه تأثيرگذار نداشتم.
وي در واكنش به انتقاد گسترده هواداران پرسپوليس تاكيد كرد: هرگز براي رضايت هواداران يك باشگاه قضاوت نمي كنم و وظيفه دارم بي طرفانه سوت بزنم.
مرادي ادامه داد: 2 صحنهاي كه پرسپوليسيها اعتقاد به پنالتي داشتند حتي مشكوك هم نبود چون به صحنه نزديك بودم. در المپيك و در بازي ژاپن و نيجريه نيز چنين صحنههايي رخ داد؛ اما با نظر خودم آنها را پنالتي صلاح ندانستم و دليلي بود تا به عنوان يك داور موفق در المپيك انتخاب شوم.
خبرگزاری پرسپولیس : جناب مرادی شما لازم نیست برای شاد کردن هواداران هیچ تیمی قضاوت کنید ، فقط از شما که به اصطلاح داوری بین المللی هستید از این ها بیشتر انتظار می رود ...
وي در خصوص برخورد مسئولان باشگاه پرسپوليس در پايان بازي نيز گفت: براي اين مسئولان كه با حركات بسيار زشت و توهينهاي فراوان مرا به سمت رختكن بدرقه كردند، متأسفم. اميدوارم مسئولان به خوبي با آنها خصوصا رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس برخورد كنند.
پرسپولیس نیوز
========
پرسپولیس رو از لیگ هم حذف کنن ، بازم قهرمانه واسه ما :yes:
========
دوستان صاحب نظر ، ایده شون در مورد تغییر شیوه و چینش بازیکن ها چیه ؟ ( با اصافه شدن کریمی و دیکارمو )
سپاس
M A H R A D
13-09-08, 02:08
نامه مصطفوی به فدراسیون به دلیل ناداوری ها :
بسمه تعالي
رياست محترم فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران
جناب آقاي كفاشيان
با سلام
ماه مبارك رمضان، ماه ميهماني خدا را به جنابعالي و كليه اعضاي محترم فدراسيون فوتبال تبريك و تهنيت عرض مي نمايم.
همانطور كه جنابعالي سالها خدمتگزار ورزش اين مرز و بوم بوده ايد و استحضار داريد كه باشگاه فرهنگي - ورزشي پيروزي (پرسپوليس) از ساليان گذشته تا به امروز همكاري بسيار نزديك و مستمري را با ارگانهاي مختلف فوتبال، علي الخصوص فدراسيون محترم فوتبال داشته، اميدواريم در آينده نيز اين همكاري مستمر و دائمي ادامه داشته باشد.
اين رنج نامه، درد دل هواداران ميليوني و مديران باشگاهي است كه بيشترين افتخارات فوتبال را در سطح باشگاهي و ملي به عهده داشته است و امروز چاره اي نمي بيند كه اين رنج نامه را به شما كه سكاندار اصلي فوتبال كشورمان هستيد تقديم نمايد و نيك مي دانيم كه به اميد خداوند متعال و درايت جنابعالي در اين راه ره گشا خواهيد بود.
جناب آقاي كفاشيان
همانطور كه طي مذاكرات تلفني كه با شما داشتم، حضرتعالي اذعان داشتيد كه نسبت به اين باشگاه در دو بازي گذشته ظلم مسلم روا شده و نيز جنابعالي در اين راه مذاكراتي را با كميته داوران منظور داشته كه نسبت به اين باشگاه ظلم صورت نگيرد و داوران، خدا پسندانه و به حق قضاوت كنند اما با نهايت تاسف و تاثر در بازي روز پنجشنبه اين تيم مقابل مس كرمان نه تنها بي طرفي رعايت نشد بلكه دو پنالتي مسلم به نفع تيم پرسپوليس ناديده گرفته شد كه بنده اعتقاد دارم كه جنابعالي با مشاهده فيلم بازي صحه بر حقانيت باشگاه نموده و شايد با مراجعه به نظر كارشناسان فوتبال كه بعضاً نظرات آنها را در روزنامه ها و خبرگزاري ها مي توانيد ببينيد و مطالعه كنيد و حقانيت ما را پذيرا باشيد و با توجه به عدم رعايت مقررات از طرف داوران مسابقه خواهيد دانست كه در سه بازي گذشته اين تيم 7 امتياز از اين باشگاه با هواداران ميليوني اش كسر گرديده است.
عليهذا به اطلاع شما مي رسانم با توجه به اينكه باشگاه پيروزي (پرسپوليس) در مقابل اين بي عدالتي كه از نحوه داوري به تيم ما وارد مي شود، مديريت باشگاه را از حالت صبر بيرون آورده و اين موضوع را به طرفداران ميليوني اين باشگاه مردمي القاء مي كند كه فدراسيون فوتبال و علي الخصوص كميته داوران خواهان موفقيت اين باشگاه با هواداران ميليوني نبوده و شايد اصلاً دوست نداشته باشند كه تيم محبوبي مانند پرسپوليس بتواند به قهرماني در دو جام داخلي و يك جام آسيايي چشم دوخته باشد و بدانيم كه ادامه اين وضع موجبات خلل و خدشه دار نمودن در امور باشگاه و تيم را فراهم مي نمايد.
لازم به ذكر است كه امروزه طبق مقررات بين المللي فوتبال (فيفا) و آئين نامه انضباطي فيفا تصميمات اشتباه و غلط داوري با حكم كميته انضباطي قابل برگشت است. بنابر اين با اعلام مراتب فوق چنانچه جنابعالي دستور رسيدگي فوري را صادر نفرمائيد و ظرف مدت 10 روز حقوق مسلم باشگاه بر اساس مقررات فيفا به عنوان مرجع عالي فوتبال دنيا اعاده نگردد و نتوانم پاسخگوي ميليوني هواداران و باشگاه باشم به منظور جلوگيزي از عواقب سوء در ورزشگاهها و دفاع از حق و عدالت رسماً پس از تصويب هيأت مديره محترم باشگاه نسبت به تصميمات گرفته شده، اقدام خواهم نمود.
سيد داريوش مصطفوي
مدير عامل باشگاه فرهنگي – ورزشي پيروزي (پرسپوليس)
پرسپولیس نیوز
=======
و اما در مورد پنالتی ها :
اون خطای هند (hand) که فکر میکنم بحثی توش نباشه و 100% پنالتی بود....
( دست بازیکن در حالت عادی باید پائین باشه ولی در هنگام زدن ضربه می بینیم که بازیکن مس دستشو میاره بالا و توپ بهش برخود میکنه ، یعنی چیزی شبیه به دفاع با دست! )
و در مورد خطایی که روی شیری انجام شد ، عکس زیر رو ببینید :
به نظر من حتی اگه تکل روی پای بازیکن هم نبوده باشه ، میتونه نوعی سد کردن راه بازیکن پرسپولیس (شیری) باشه
=======
این هم از جدول لیگ تا پایان هفته ششم: (خدا رو شکر تیمهای بالای پرسپولیس پیروز نشدن! ذوب آهن 4 تا خورد و برق هم مساوی کرد)
خوشبختانه فاصله با تیمهای بالایی، کم هست و میشه به صدر جدول رسید:wink:
سپاس:1. (21):
Shahryar
13-09-08, 02:14
به نظرم اگه پرسپولیس بخواد این قدر حاشیه بره الکی به هیچ جایی این فصل نمیرسه ! آخه تیمی با این همه توانایی ، مربی و ... باید کاری کنه که داور بتونه با نگرفتن یک پنالتی تعیین کننده بازیش باشه ؟
با توانایی ها وبازیکنانی که تیم پرسپولیس داره اگه درست چیده شه و تمام کننده هم داشته باشه میتونه خیلی راحت تیم هایی مثل مس را ببره .
M A H R A D
13-09-08, 02:30
به نظرم اگه پرسپولیس بخواد این قدر حاشیه بره الکی به هیچ جایی این فصل نمیرسه ! آخه تیمی با این همه توانایی ، مربی و ... باید کاری کنه که داور بتونه با نگرفتن یک پنالتی تعیین کننده بازیش باشه ؟
با توانایی ها وبازیکنانی که تیم پرسپولیس داره اگه درست چیده شه و تمام کننده هم داشته باشه میتونه خیلی راحت تیم هایی مثل مس را ببره .
بله منم قبول دارم که پرسپولیس در مقابل مس خوب بازی نکرد
ولی به خدا ناداوری هم حدی داره!
شما بیای با تلاش زیاد بازی 0-1 باخته رو 1-2 میکنی ولی آقای داور با یک پنالتی مفت میاد تلاش شما رو نابود میکنه! (رجوع شود به بازی با ملوان)
3 تا بازی پشت سر هم هست که اینا دارن تلاش تیم رو از بین می برند!
قطبی راست میگفت ... اگه میخوان امتیاز کم کنن از همین اول لیگ کم کنن که حساب کتاب داشته باشه
حالا وقتی شما توی 3 تا بازی چیزی معادل 7 امتیاز ازت بگیرن دیگه انگیزه داری که ادامه بدی؟ با خودت میگی من که هرچی تلاش کنم داورها نابود میکنن
پس چه لطفی داره ؟! وقتی بهترین داور ایران اینطوری یکی دو تا پنالتی رو نمیگیره دیگه چه توقعی میشه داشت؟
توانایی ، مربی ، دانش ، مهره ها و بازیکن ها فقط یک طرف قضیه هست و طرف دیگه عواملی مثل داوری وجود داره
متاسفانه باید بگم که طرف دوم با یک سوت اشتباه میتونه طرف اول رو به باد فنا بده
این بود قطره ای از درد دل های یک پرسپولیسی کوچک!
سپاس
murizaki_2000
13-09-08, 02:43
دم داریوش مصطفوی واقعا" گرم ...... خوب نوشته بود !!! امیدوارم یه تکونی به بالادستیها بده ...... عجب تهدید جالبی کرده بود ...... کلی حال کردم !!!!!
من کلا" با حرفهای شهریار مخالفم !!!! وقتی یه تیم میاد جلوی شما کاملا" بسته بازی می کنه و تقریبا" همه راههای نفوذ رو می بنده ...... چجوری میشه به گل رسید ؟؟!!! یا باید تیم حریف اشتباه بکنه یا از روی ضربات ایستگاهی به گل برسید ..... خوب اگه قرار باشه این ضربات رو هم داوران عزیز !!! نادیده بگیرند خوب ........ هیچی دیگه ........:yes:
Armin-N
13-09-08, 12:36
سلام
مهراد جان ممنون
دیشب تو برنامه ورزشی شبکه دو (ورزش از نگاه دو اسمشه؟) مرادی رو آوردن
با یه کارشناس داوری که اسمش یادم نیست
کارشناسه میگفت بابا این 100% هند شده و پنالتیه
مرادی میگفت نه این عمدی نبوده و توپ به دستش خورده
سیار هم تلفن کرد گفت این دستش نه تنها زیاد باز بوده بلکه به سمت توپ آورده و پنالتیه
مرادی میگفت نه نیست
داغ کرده بودا
بعد گفت من چند روز دیگه میخوام برم زوریخ فیلم این بازی رو نشونشون میدم و جواب رو بهتون میگم که نظر اونا چیه :lol:
Armin-N
13-09-08, 12:44
به نظرم اگه پرسپولیس بخواد این قدر حاشیه بره الکی به هیچ جایی این فصل نمیرسه !
آخه خیلی زوره شهریار
این همه یه تیم هزینه میکنه
این همه آدم زحمت میکشن
میلیون ها ایرانی چشمشون به این تیمه
اونوقت میاد با یه سوت اشتباع (عمدا) تمام تلاشها و زحمت ها و هزینه ها رو به باد میده
لازم به ذكر است كه امروزه طبق مقررات بين المللي فوتبال (فيفا) و آئين نامه انضباطي فيفا تصميمات اشتباه و غلط داوري با حكم كميته انضباطي قابل برگشت است. بنابر اين با اعلام مراتب فوق چنانچه جنابعالي دستور رسيدگي فوري را صادر نفرمائيد و ظرف مدت 10 روز حقوق مسلم باشگاه بر اساس مقررات فيفا به عنوان مرجع عالي فوتبال دنيا اعاده نگردد و نتوانم پاسخگوي ميليوني هواداران و باشگاه باشم به منظور جلوگيزي از عواقب سوء در ورزشگاهها و دفاع از حق و عدالت رسماً پس از تصويب هيأت مديره محترم باشگاه نسبت به تصميمات گرفته شده، اقدام خواهم نمود.
پس احتمال برگشتن هست
:1. (26):
Arian.Z
13-09-08, 13:57
اصلا معلوم نیست این فصل داوری چش شده فکر می کنم چشم خورده :1. (27):
فصل پیش که با کم کردن امتیاز می خواستن تیم رو از قهرمانی دور کنن این فصل هم که معلومه با داوری
خدا بخیر کنه انشااله...:1. (28):
M A H R A D
13-09-08, 14:44
سلام
مهراد جان ممنون
دیشب تو برنامه ورزشی شبکه دو (ورزش از نگاه دو اسمشه؟) مرادی رو آوردن
با یه کارشناس داوری که اسمش یادم نیست
کارشناسه میگفت بابا این 100% هند شده و پنالتیه
مرادی میگفت نه این عمدی نبوده و توپ به دستش خورده
سیار هم تلفن کرد گفت این دستش نه تنها زیاد باز بوده بلکه به سمت توپ آورده و پنالتیه
مرادی میگفت نه نیست
داغ کرده بودا
بعد گفت من چند روز دیگه میخوام برم زوریخ فیلم این بازی رو نشونشون میدم و جواب رو بهتون میگم که نظر اونا چیه :lol:
اتفاقا دیشب (نصفه شب!) با مرتضی جان در مورد همین برنامه بحث میکردیم!
جای شما خالی بود:wink:
=====
افشين قطبي : مردم از من ميپرسند كه آيا اشتباهها عليه پرسپوليس عمدي است؟!
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مردم هر روز از من ميپرسند كه آيا اين اشتباهاتي كه عليه پرسپوليس صورت ميگيرد، عمدي است يا خير و من هيچ جوابي براي آنها ندارم.
افشين قطبي در گفتوگویی، اظهار كرد: سوالي كه مردم هر روز از من ميپرسند اين است كه آيا اين اشتباهاتي كه عليه پرسپوليس صورت ميگيرد عمدي است يا خير.
آيا برنامهريزي پشت پرده عليه پرسپوليس صورت ميگيرد. اين سوال مردم است. اما، من براي آنها جوابي ندارم.
تنها ميتوانم بابت نتايجي كه كسب شده از آنها عذرخواهي كنم. ما تنها ميتوانيم كيفيت فوتباليمان را كنترل كنيم و بايد تمركزمان را بر روي فوتبال بگذاريم و پرداختن به موضوعهاي حاشيهاي انرژي را از ما ميگيرد. نميخواهم تا پايان فصل درمورد مسايل حاشيهاي از جمله داوري صحبت كنم.
قطبي دربارهي وضعيت پرسپوليس در آستانهي ديدار اين تيم برابر پيام خراسان گفت: همهي بازيها مهم و حساس هستند، چيزي كه براي من ناراحت كننده است، نتايجي است كه كسب شده. ما در پنج بازي گذشته بهتر از حريفان بوديم و فكر ميكنم ميتوانستيم تمام 15 امتياز را بگيريم. اين نظر كارشناسان و مردم است. با اين حال بايد ياد بگيريم كه در هر بازي دو، سه گل از حريف پيش باشيم و از موقعيتهايمان استفاده كنيم.
وي افزود: طبيعي است تيمي كه اين قدر بازيكن از دست داده براي هماهنگ شدن به زمان نياز دارد. ما تنها ميتوانيم از پنج بازي كه پرسپوليس انجام داده، رضايت داشته باشيم. كيفيت فوتبالي ما بسيار رشد كرده است و اين چيزي است كه مورد تاييد كارشناسان و هواداران است. با اين حال در فوتبال حرفهاي نتيجهاي كه كسب ميشود، اهميت دارد.
شش ماه آينده يا يكسال بعد هيچ كس نميگويد كه از پرسپوليس در سه بازي چهار پنالتي گرفتند. هيچ كس درمورد داوري صحبت نميكند. اگر تنها يكي از پنالتيهايي كه بايد گرفته ميشد، بسود ما اعلام ميشد ما هم اكنون در صدر جدول بوديم.
قطبي دربارهي بازي سهشنبه برابر پيام خراسان گفت: معمولا تيمهايي كه نتيجهي خوبي كسب نكردهاند مقابل تيمهاي بزرگ با انگيزه هستند. بازيكنان تيمهاي ديگر ميخواهند در ديدار مقابل پرسپوليس و استقلال بهترين عملكردشان را ارايه دهند. آنها در پخش مستقيم در تلويزيون ديده ميشوند.
اين انگيزهي بازيكنان و مربيان را زياد ميكند. اطمينان دارم كه بازي دشواري را در مشهد پيشرو داريم. اين چالشي بزرگ براي من و همكارانم است. با اين حال ما تيم حرفهاي در اختيار داريم كه بايد امتيازهاي از دست رفته را جبران كنيم. ما در تهران سه امتياز از دست داديم و بايد در بازيهاي خارج از خانه اين امتيازهاي از دست رفته را جبران كنيم.
قطبي دربارهي وضعيت علي كريمي گفت: كريمي بسيار پرانگيزه در تمرينات حضور دارد. رفتار و اخلاق حرفهاي او درس بزرگي براي بازيكنان جوان است. خوشحال هستم كه او را در اختيار داريم.
وي دربارهي تمرين امروز پرسپوليس گفت: تمرينات بسيار خوبي را انجام داديم. امروز ديديد كه چگونه پرسپوليس مانند تيمهاي بزرگ اروپايي تمرين كرد. اين باعث افتخار است كه بازيكنان از تمام وجدانشان در تمرينات استفاده ميكنند.
قطبي دربارهي وضعيت توره گفت: در برخوردي كه او با دروازهبان مس كرمان در بازي داشته، پاي او دچار آسيب ديدگي شده است. با اين حال او در جريان بازي متوجه اين آسيب ديدگي نشد و پس از بازي پايش متورم شد و امروز پس از آزمايش MRI وضعيتش مشخص ميشود.
وي در پايان گفت: بايد از باشگاه راهآهن و انصاريفرد تشكر كنم كه با در اختيار قرار دادن چنين مجموعهاي بهترين فضاي تمريني را براي پرسپوليس به وجود آوردند.
پرسپولیس نیوز
سپاس
Armin-N
13-09-08, 20:06
ديدار مديرعامل پرسپوليس با "كفاشيان" و "تاج"
مصطفوي:
"عنايت" به داوري همهي كشورها ميرسد به غير از فوتبال خودمان!
اشتباه كردم اجازه دادم "مرادي" داور شود!
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران با رييس و نايب رييس فدراسيون فوتبال ديدار و گفتوگو كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، داريوش مصطفوي امروز با حضور در فدراسيون فوتبال نشست يك ساعتهاي را با علي كفاشيان و مهدي تاج دربارهي مشكلات داوري در ليگ برتر فوتبال برگزار كرد.
مصطفوي دربارهي اين نشست به ايسنا گفت: در اين جلسه دربارهي داوريهاي ديدارهاي پرسپوليس از جمله قضاوت مسعود مرادي در بازي مقابل مس كرمان و پنالتي كه براي پرسپوليس گرفته نشد، صحبت كرديم. اگر صد كارشناس رسمي داوري فوتبال هم در اين باره اظهارنظر كنند، بر پنالتي بودن آن صحنه تاكيد دارند. حتي اعضاي فدراسيون نيز معتقد بودند كه در آن صحنه بايد پنالتي به سود پرسپوليس اعلام ميشد اما، نميدانيم چرا داور اين مسابقه همچنان سعي دارد اين موضوع را رد كند.
وي افزود: مسعود مرادي داور بازي و جلال مرادي ناظر داوري تنها كساني هستند كه معتقدند در آن صحنه تصميم درستي گرفته شده است و بر اشتباه خود پافشاري ميكنند. در هر صورت از اينكه در زمان رياستم بر فدراسيون فوتبال اجازه دادم كه داوري چون جلال مرادي بينالمللي شده و به داوري بپردازد، به شدت احساس اشتباه ميكنم. اميدوارم به صورت جدي با اين مسايل برخورد شود.
مصطفوي خاطرنشان كرد: در حال حاضر رييس كميتهي داوران در ازبكستان بسر ميبرد و طبيعي است زماني كه رييس كميتهي داوران در سر كار خود حاضر نيست، وضعيت چگونه پيش برود. نبودن "عنايت" بر سر كار خود به طور كامل مشهود است و او به طور مداوم به كشورهاي مختلف سفر ميكند. عنايت يا در قطر است يا در چين و يا در اسپانيا. در واقع او به داوري همهي كشورها ميرسد! به غير از داوري كشور خودمان و مسووليتي كه در اين رابطه دارد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس افزود: از مسوولان فدراسيون فوتبال تقاضا كردم تا در غياب عنايت خودشان به مسايل داوري رسيدگي كنند و دربارهي اتفاقاتي كه ميافتد، پاسخگو باشند.
مصطفوي افزود: تاكنون هفت امتياز از تيم پرسپوليس به دليل اشتباهات داوري كسر شده است و به همين دليل گزارشي از اشتباهات داوري در بازيهاي پرسپوليس مقابل ملوان انزلي، ذوب آهن اصفهان و مس كرمان را به فدراسيون فوتبال ارايه دادم.
ایسنا
Xtreme
13-09-08, 20:37
ITC دی کارمو صادر شد .
به گزارش خبرگزاري فارس، با تلاش مسئولان باشگاه پرسپوليس، ITC دي كارمو بعدازظهر امروز صادر شد.
بدين ترتيب اين بازيكن برزيلي ميتواند در صورت صلاحديد افشين قطبي در ديدار روز سهشنبه مقابل پيام مشهد به ميدان برود.
پرسپوليس براي اين ديدار نمي تواند از ابراهيم توره به دليل مصدوميت استفاده كند.
murizaki_2000
13-09-08, 21:48
مسعود مرادی استعفا داد.
خبرگزاری پرسپولیس : مسعود مرادي که دو روز قبل قضاوت ديدار تيم هاي پرسپوليس و مس را بر عهده داشت،امروز اين موضوع را به کميته داوران فدراسيون فوتبال اعلام کرد.
البته مرادي اعلام کرد که هفته آينده به زوريخ سفر خواهد کرد تا در اجلاس داوران شرکت کند و پس از بازگشت از سوئيس تصميم نهايي خود را اتخاذ خواهد کرد.در طي اين مدت نيز او ديداري در ليگ برتر را سوت نخواهد زد.
علت گرفتن اين تصميم از سوي مرادي اتفاقات بازي هفته ششم ليگ برتر ميان پرسپوليس تهران و صنعت مس کرمان و فشار زياد بر روي جامعه داوري کشور عنوان شده است
هفته بیست و یکم
1/14/2009 استقلال اهواز - ابومسلم خراسان
1/14/2009 استقلال تهران - مس کرمان
1/14/2009 ملوان بندر انزلی - فولاد خوزستان
1/14/2009 مقاومت سپاسی - پیکان تهران
1/14/2009 پاس همدان - برق شیراز
1/14/2009 پیام مشهد - پگاه گیلان
1/14/2009 صباباتری قم - سپاهان اصفهان
1/14/2009 سایپا کرج - راه آهن تهران
1/14/2009 ذوب آهن اصفهان - پرسپولیس تهران
هفته بیست و دوم
1/18/2009 ابومسلم خراسان - پیکان تهران
1/18/2009 برق شیراز - استقلال تهران
1/18/2009 استقلال اهواز - پیام مشهد
1/18/2009 مس کرمان - ملوان بندر انزلی
1/18/2009 پگاه گیلان - مقاومت سپاسی
1/18/2009 پرسپولیس تهران - فولاد خوزستان
1/18/2009 راه آهن تهران - پاس همدان
1/18/2009 صباباتری قم - ذوب آهن اصفهان
1/18/2009 سپاهان اصفهان - سایپا کرج
هفته بیست و سوم
1/23/2009 استقلال تهران - صباباتری قم
1/23/2009 فولاد خوزستان - برق شیراز
1/23/2009 ملوان بندر انزلی - سپاهان اصفهان
1/23/2009 مس کرمان - پرسپولیس تهران
1/23/2009 مقاومت سپاسی - استقلال اهواز
1/23/2009 پیام مشهد - پاس همدان
1/23/2009 پیکان تهران - راه آهن تهران
1/23/2009 سایپا کرج - پگاه گیلان
1/23/2009 ذوب آهن اصفهان - ابومسلم خراسان
هفته بیست و چهارم
1/28/2009 ابومسلم خراسان - فولاد خوزستان
1/28/2009 برق شیراز - سایپا کرج
1/28/2009 استقلال اهواز - استقلال تهران
1/28/2009 ملوان بندر انزلی - پیکان تهران
1/28/2009 پاس همدان - مس کرمان
1/28/2009 پرسپولیس تهران - پیام مشهد
1/28/2009 راه آهن تهران - پگاه گیلان
1/28/2009 صباباتری قم - مقاومت سپاسی
1/28/2009 سپاهان اصفهان - ذوب آهن اصفهان
هفته بیست و پنجم
2/1/2009 فولاد خوزستان - سپاهان اصفهان
2/1/2009 مس کرمان - برق شیراز
2/1/2009 مقاومت سپاسی - ابومسلم خراسان
2/1/2009 پیام مشهد - صباباتری قم
2/1/2009 پیکان تهران - استقلال اهواز
2/1/2009 پگاه گیلان - پرسپولیس تهران
2/1/2009 راه آهن تهران - استقلال تهران
2/1/2009 سایپا کرج - ملوان بندر انزلی
2/1/2009 ذوب آهن اصفهان - پاس همدان
هفته بیست و ششم
2/15/2009 ابومسلم خراسان - مس کرمان
2/15/2009 برق شیراز - مقاومت سپاسی
2/15/2009 استقلال اهواز - فولاد خوزستان
2/15/2009 ملوان بندر انزلی - پاس همدان
2/15/2009 پیکان تهران - پیام مشهد
2/15/2009 صباباتری قم - پگاه گیلان
2/15/2009 سایپا کرج - ذوب آهن اصفهان
2/15/2009 سپاهان اصفهان - راه آهن تهران
2/17/2009 استقلال تهران - پرسپولیس تهران
هفته بیست و هفتم
2/24/2009 استقلال اهواز - صباباتری قم
2/24/2009 مس کرمان - فولاد خوزستان
2/24/2009 مقاومت سپاسی - استقلال تهران
2/24/2009 پاس همدان - سایپا کرج
2/24/2009 پیام مشهد - ملوان بندر انزلی
2/24/2009 پگاه گیلان - پیکان تهران
2/24/2009 پرسپولیس تهران - ابومسلم خراسان
2/24/2009 راه آهن تهران - ذوب آهن اصفهان
2/24/2009 سپاهان اصفهان - برق شیراز
هفته بیست و هشتم
3/1/2009 ابومسلم خراسان - پیام مشهد
3/1/2009 برق شیراز - پرسپولیس تهران
3/1/2009 استقلال تهران - پاس همدان
3/1/2009 فولاد خوزستان - پگاه گیلان
3/1/2009 ملوان بندر انزلی - استقلال اهواز
3/1/2009 پیکان تهران - سپاهان اصفهان
3/1/2009 صباباتری قم - راه آهن تهران
3/1/2009 سایپا کرج - مس کرمان
3/1/2009 ذوب آهن اصفهان - مقاومت سپاسی
هفته بیست و نهم
3/6/2009 استقلال اهواز - ذوب آهن اصفهان
3/6/2009 مقاومت سپاسی - سایپا کرج
3/6/2009 پاس همدان - فولاد خوزستان
3/6/2009 پیام مشهد - مس کرمان
3/6/2009 پیکان تهران - استقلال تهران
3/6/2009 پگاه گیلان - ابومسلم خراسان
3/6/2009 راه آهن تهران - برق شیراز
3/6/2009 صباباتری قم - ملوان بندر انزلی
3/6/2009 سپاهان اصفهان - پرسپولیس تهران
هفته سی ام
3/13/2009 ابومسلم خراسان - راه آهن تهران
3/13/2009 برق شیراز - پیکان تهران
3/13/2009 فولاد خوزستان - صباباتری قم
3/13/2009 ملوان بندر انزلی - پگاه گیلان
3/13/2009 مس کرمان - سپاهان اصفهان
3/13/2009 پاس همدان - استقلال اهواز
3/13/2009 پرسپولیس تهران - مقاومت سپاسی
3/13/2009 سایپا کرج - پیام مشهد
3/13/2009 ذوب آهن اصفهان - استقلال تهران
هفته سی و یکم
4/1/2009 ابومسلم خراسان - برق شیراز
4/1/2009 استقلال اهواز - سایپا کرج
4/1/2009 استقلال تهران - ملوان بندر انزلی
4/1/2009 مقاومت سپاسی - پاس همدان
4/1/2009 پیکان تهران - فولاد خوزستان
4/1/2009 پگاه گیلان - سپاهان اصفهان
4/1/2009 راه آهن تهران - مس کرمان
4/1/2009 صباباتری قم - پرسپولیس تهران
4/1/2009 ذوب آهن اصفهان - پیام مشهد
هفته سی و دوم
4/5/2009 برق شیراز - ذوب آهن اصفهان
4/5/2009 فولاد خوزستان - استقلال تهران
4/5/2009 ملوان بندر انزلی - مقاومت سپاسی
4/5/2009 مس کرمان - پگاه گیلان
4/5/2009 پاس همدان - صباباتری قم
4/5/2009 پیام مشهد - راه آهن تهران
4/5/2009 پرسپولیس تهران - پیکان تهران
4/5/2009 سایپا کرج - ابومسلم خراسان
4/5/2009 سپاهان اصفهان - استقلال اهواز
هفته سی و سوم
4/10/2009 ابومسلم خراسان - سپاهان اصفهان
4/10/2009 استقلال اهواز - پرسپولیس تهران
4/10/2009 استقلال تهران - سایپا کرج
4/10/2009 مقاومت سپاسی - پیام مشهد
4/10/2009 پیکان تهران - پاس همدان
4/10/2009 پگاه گیلان - برق شیراز
4/10/2009 راه آهن تهران - فولاد خوزستان
4/10/2009 صباباتری قم - مس کرمان
4/10/2009 ذوب آهن اصفهان - ملوان بندر انزلی
هفته سی و چهارم
4/17/2009 برق شیراز - استقلال اهواز
4/17/2009 فولاد خوزستان - ذوب آهن اصفهان
4/17/2009 ملوان بندر انزلی - ابومسلم خراسان
4/17/2009 مس کرمان - پیکان تهران
4/17/2009 پاس همدان - پگاه گیلان
4/17/2009 پیام مشهد - استقلال تهران
4/17/2009 پرسپولیس تهران - راه آهن تهران
4/17/2009 سایپا کرج - صباباتری قم
4/17/2009 سپاهان اصفهان - مقاومت سپاسی
M A H R A D
14-09-08, 17:00
پس از اعلام گزارش ناظر انضباطي ديدار پرسپوليس و مس كرمان و بازبيني فيلم مسابقه، راي كميته انضباطي در خصوص تخلفات صورت گرفته از سوي باشگاه پرسپوليس صادر شد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، بنابر حكم صادر شده از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال جريمههاي در نظر گرفته شده براي باشگاه پرسپوليس و متخلفين انضباطي مسابقه پرسپوليس – مقابل مس كرمان به شرح زير است:
باشگاه پرسپوليس با درج تخلف صورت گرفته در پرونده محكوم به پرداخت مبلغ 200 ميليون ريال شد، ضمن اينكه محروميت تعليقي اين باشگاه نيز اجرا خواهد شد و ديدار تيم فوتبال پرسپوليس مقابل پگاه گيلان در تاريخ 4/7/87 بدون حضور تماشاگر برگزار ميشود.
حسين هدايتي، رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس به دليل به كار بردن الفاظ ركيك درباره داور مسابقه به پرداخت 100 ميليون ريال محكوم و به مدت سه جلسه از همراهي تيم محروم شد.
پس از بازبيني فيلم مسابقه و مشاهده صحنههايي مبني بر تحريك تماشاگران توسط احمدرضا عابدزاده، مربي دروازهبانان تيم نيز به مدت دو جلسه از همراهي تيم محروم شد.
علاوه بر اين باشگاه پيروزي موظف است كليه خسارتهاي وارد شده به ورزشگاه آزادي پس از اعلام مسئولان ورزشگاه را به طور كامل پرداخت كند.
براساس اعلام كميته انضباطي در صورت اقدام تيمها و هواداران براي بر هم زدن سلامت ورزشگاهها و محيطهاي ورزشي رشد تنبيهات درنظر گرفته خواهد شد.
Armin-N
14-09-08, 18:09
عجب
:1. (27):
N0m@d
14-09-08, 18:53
پس از اعلام گزارش ناظر انضباطي ديدار پرسپوليس و مس كرمان و بازبيني فيلم مسابقه، راي كميته انضباطي در خصوص تخلفات صورت گرفته از سوي باشگاه پرسپوليس صادر شد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، بنابر حكم صادر شده از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال جريمههاي در نظر گرفته شده براي باشگاه پرسپوليس و متخلفين انضباطي مسابقه پرسپوليس – مقابل مس كرمان به شرح زير است:
باشگاه پرسپوليس با درج تخلف صورت گرفته در پرونده محكوم به پرداخت مبلغ 200 ميليون ريال شد، ضمن اينكه محروميت تعليقي اين باشگاه نيز اجرا خواهد شد و ديدار تيم فوتبال پرسپوليس مقابل پگاه گيلان در تاريخ 4/7/87 بدون حضور تماشاگر برگزار ميشود.
حسين هدايتي، رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس به دليل به كار بردن الفاظ ركيك درباره داور مسابقه به پرداخت 100 ميليون ريال محكوم و به مدت سه جلسه از همراهي تيم محروم شد.
پس از بازبيني فيلم مسابقه و مشاهده صحنههايي مبني بر تحريك تماشاگران توسط احمدرضا عابدزاده، مربي دروازهبانان تيم نيز به مدت دو جلسه از همراهي تيم محروم شد.
علاوه بر اين باشگاه پيروزي موظف است كليه خسارتهاي وارد شده به ورزشگاه آزادي پس از اعلام مسئولان ورزشگاه را به طور كامل پرداخت كند.
براساس اعلام كميته انضباطي در صورت اقدام تيمها و هواداران براي بر هم زدن سلامت ورزشگاهها و محيطهاي ورزشي رشد تنبيهات درنظر گرفته خواهد شد.
ای بابا...اون از داوری وسط زمین...
اینم از داوری بیرون زمین...
با این وضع معلومه حق به حق دار نمیرسه!:cry:
هيأت مديره باشگاه پيروزي (پرسپوليس) در رابطه با اشتباههاي داوري اطلاعيهاي را صادر كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در پي نامهي مدير عامل باشگاه پرسپوليس به علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال، هيأت مديره اين باشگاه اطلاعيهاي را بدين شرح صادر كرد: باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) به استحضار هواداران ميرساند که برابر تقاضاي مکرر شما در خصوص پيگيري مسائل تاثيرگذار داوري در مسابقه تيم محبوبتان، مدير عامل باشگاه با ارسال نامهاي که متن آن در رسانهها و خبرگزاريها منتشر شد، انتظارات هواداران بيشمار باشگاه را به فدراسيون فوتبال منعکس كرد و شنبه با حضور در فدراسيون فوتبال مذاکرات سازندهاي انجام شد و در اين جلسه رييس فدراسيون فوتبال ضمن تائيد اعتراض بحق باشگاه در مورد داور مسابقه وعده داد موضوع را با جديت پيگيري و در دستور کار قرار دهد و نتيجه را به اطلاع هواداران و باشگاه برساند.
هيأت مديره باشگاه فرهنگي – ورزشي پيروزي (پرسپوليس) ضمن تشکر از احساسات پاک هواداران و حفظ آرامش اطمينان ميدهد خود را موظف به پيگيري احقاق حق شما عزيزان از مجاري قانوني دانسته و تا حصول نتيجه نهايي موضوع را پيگيري خواهد كرد.
M A H R A D
15-09-08, 01:00
خبر قبلی در مورد محرومیت پرسپولیس صحت کامل نداشت
خبر جدید محرومیت :
"هدايتي" و "عابدزاده" محروم شدند / شريفي: كسر امتياز جانشين محروميت تماشاگران شده است
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، "حسين هدايتي" رييس هيات مديره و "احمدرضا عابدزاده"مربي دروازه بانهاي پرسپوليس را محروم کرد.
جلسه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درخصوص اتفاقاتي كه در بازي تيمهاي پرسپوليس و مس کرمان رخ داد، عصر امروز (يكشنبه) تشكيل شد و طي آن حسين هدايتي رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس به خاطر اظهاراتي كه پس از بازي داشت به مدت چهار جلسه از حضور در ورزشگاه آزادي حين برگزاري بازيهاي تيم پرسپوليس محروم و به پرداخت 10 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شد.
احمدرضا عابدزاده نيز به دليل رفتارهاي نادرست به مدت سه جلسه از حضور در ورزشگاه محروم شد. همچنين داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس به دليل تنشهاي بوجود آمده پس از بازي، به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال احضار شد تا توضيحات لازم را ارايه كند.
وی ادامه داد : ضمن اينكه قرار شد هر زمان كه كارشناس مالي ورزشگاه آزادي و شركت اتوبوسراني برآورد هزينهاي از خسارات وارد شده داشته باشد، كميته انضباطي در اين خصوص تصميم گيري کند.
مجبتي شريفي رييس كميته انضباطي درباره محروميت تماشاگران در قبال بوجود آمدن چنين مشكلاتي، گفت: در آييننامه جديد، كسر امتياز جانشين محروميت تماشاگران ميشود تا تماشاگران را متوجه اين مساله كنيم؛ كساني كه تيمشان را دوست دارند و نميخواهند تيمشان در جدول افت داشته باشد، از ايجاد فضاي متشنج جلوگيري كنند، چرا كه در صورت تكرار اين اتفاقها از اين به بعد از تيمها امتياز كم ميشود و اين تنبيه جانشين محروميت تماشاگران از حضور در ورزشگاههاست.
پرسپولیس نیوز
خدا رو شکر خبری از محرومیت تماشاگران (بازی بدون تماشاگر) نیست ...
سپاس
N@VID
15-09-08, 02:49
سلام :
خوب دارند کاري مي کنند که پرسپوليس و قطبي اين فصل بخوره زمين ...
تو کل دنيا بازيکنان نتيجه بازي رو عوض مي کنند تو فوتبال ما داوران !
به کوري چشم سپاهان اين فصل هم قهرماني ماله پرسپوليسه .
Armin-N
15-09-08, 04:50
خدا رو شکر خبری از محرومیت تماشاگران (بازی بدون تماشاگر) نیست ...
مهراد جان به نظرم باید از این تعلیق محرومیت ترسید
کاش زودتر عملیش میکردن
الان که همه (خصوصا کمیته داوران و کمیته انضباطی) با پرسپولیس مشکل دارن باید دعا کنیم این محرومیت رو تو یه بازی حساس اعمال نکنن
M A H R A D
15-09-08, 17:03
مهراد جان به نظرم باید از این تعلیق محرومیت ترسید
کاش زودتر عملیش میکردن
الان که همه (خصوصا کمیته داوران و کمیته انضباطی) با پرسپولیس مشکل دارن باید دعا کنیم این محرومیت رو تو یه بازی حساس اعمال نکنن
نمیدونم آرمین جان ...
حرف شما هم کاملا درسته :great:
========
قطبي: خط و نشان اصلي من براي دربي است
سرمربي تيم پرسپوليس گفت: بازي با پيام براي ما حكم ديداري شش امتيازي دارد؛ اما خط و نشان اصلي من براي دربي است. بازيكنان ما تمرينات آماده سازي خوبي در روزهاي گذشته انجام داده اند و با آمادگي به مشهد مي رويم.
وي افزود: در جلسه با نفرات تيم اعلام كردم كه اين بازي براي ما در حكم ديداري 6 امتيازي است و بايد خيلي زود از بحران فاصله گرفته و بار ديگر قدرت خود را نشان دهيم، چرا كه خط و نشان اصلي من براي دربي است.
سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: يكي از مسائلي كه در روزهاي گذشته مرا ناراحت كرد، از بين رفتن انگيزه بين بازيكنان بود كه خوشبختانه با كمك همكاران اين مشكل حل شد. بازي مقابل پيام و پگاه ميتواند سرنوشت پرسپوليس براي بازي هاي آينده را رقم بزند، پس حق اشتباه نداريم.
سرمربي پرسپوليس همچنين در خصوص قول پژو 206 به بازيكنان قبل از دربي گفت: اين كار اشتباه نيست. وقتي بازيكنان مطمئن شوند كه از لحاظ مالي دچار مشكل نيستند، با تمركز بيشتر در خدمت تيم قرار مي گيرند. اين مسئله در فوتبال دنيا امري طبيعي است.
=======
بادامكي از هفته آينده تمرينات خود را شروع ميكند
پس از حضور حسين بادامكي در آزمايش پزشكي اعلام شد وي آماده بازگشت به ميادين است و مي تواند تمرينات خود را از ابتداي هفته آينده آغاز كند.
زرينه پزشك پرسپوليس در اين مورد گفت: حسين بادامكي با توجه به تمرينات منسجم خود از ابتداي هفته آينده مي تواند در تمرين حاضر شود، البته بايد نسبت به سايرين متحمل فشار كمتري شود.
وي افزود: مازيار زارع نيز مشكل جدي ندارد و پس از حضور در آزمايش پزشكي، در سفر مشهد پرسپوليس را همراهي ميكند.
زرينه ادامه داد: فرهاد خيرخواه و بهادر عبدي به دليل مصدوميت و عدم تمرين مناسب در مشهد غايب هستند.
=======
پرسپولیس تاوان کدام اشتباه را پس می دهد / از مظلومیت درون زمین تا محرومیت در کمیته انضباطی (بخونید مفیده!)
در حالی که مسابقات لیگ نوپای هشتم هنوز به روزهای حساس خود نرسیده و باید به دور از هیجان روزهای اولیه خود را سپری کند، قضاوت های بحث برانگیز داوران طی مدت اخیر لیگ برتر را وارد حساسیت و چالشی جدی کرده و بسیاری از تیم ها بخصوص پرسپولیس از این بابت متضرر شده اند.
لیگ برتر ما اکنون وارد هشت سالگی شده و باشگاه ها به سرعت به سمت حرفه ای شدن پیش می روند. همه جا صحبت از بازیکن و مربی حرفه ای با پول حرفه ای است. باید اقرار کنیم متاسفانه داوری ما در چند ایستگاه عقب تر از قطار حرفه ای لیگ جا مانده و هر روز در جا می زند.
در اینجا قصد بررسی معضلات داوری فوتبال کشورمان را نداریم اما از کنار اتفاقات روزهای اخیر که حقوق تیم ها را پایمال کرده و جامعه داوری را زیر سوال برده است به سادگی نمی توان گذشت. سوالی که اکنون به ذهن می رسد این است که نحوه گزینش داوران برای مسابقات مختلف چگونه است؟
کمیته داوران فدراسیون فوتبال متشکل از رییس، نایب رییس و کارشناسان با چه ملاک و دیدگاهی داوران بازی ها را انتخاب می کنند؟ آیا انتخاب مسعود مرادی برای بازی حساس و سنگین پرسپولیس – مس کرمان، پرتماشاچی ترین بازی هفته کارشناسانه است کاری به شایستگی ها و توانمندی ها و نقایص مرادی نداریم و این قضیه را به کارشناسان داوری واگذار می کنیم اما به سه دلیل انتخاب مرادی برای این دیدار را اشتباه می دانیم.
1- سابقه قضاوت های پر حرف و حدیث مرادی برای پرسپولیس و سوت های یک طرفه او به ضرر این تیم بر همگان آشکار و اظهر من المشس است. اشتباهات تاثیرگذار او علیه پرسپولیس از تعداد انگشتان یک دست گذشته است. خاطرات تلخ گذشته از ذهن هواداران پرسپولیس پاک نشده و هنوز ذهنیت آن ها در قبال این داور بین المللی منفی است.
2- چگونه است که قضاوت یک بازی دشوار را به داوری می دهند که از یک تورنمنت سنگین همانند المپیک و قضاوت در مسابقات در آن سطح برگشته است.
3- در حالی که مسعود مرادی هیچ قضاوتی در لیگ انجام نداده و اصلا در کوران داوری مسابقات لیگ نبوده است بعنوان قاضی میدان پرتماشاچی و پخش مستقیم انتخاب می شود.
ما وکیل مدافع پرسپولیس نیستیم ولی باید کلاه خودمان را قاضی کنیم و آن چیزی را که به چشم می بینیم اقرار کنیم که پرسپولیس از داوری بخصوص در همان ابتدای لیگ هشتم ضربات جبران ناپذیری خورده است.
اخیرا نیز کمیته انضباطی با صدور رای خود آن ها را حسابی نقره داغ کرد. محرومیت چهار جلسه ای هدایتی، محرومیت سه جلسه ای عابدزاده، احضار مصطفوی به فدراسیون فوتبال و احتمال قریب به یقین محرومیت تماشاگران پرسپولیس مرهمی بر زخم های ناداوری ها بوده است!
پرسپولیس و تماشاگران تاوان کدام گناه و اشتباه را باید پس بدهند؟
به قول شاعر:
گنه کرد در بلخ آهنگری
به شوشتر زدند گردن مسگری
خرج و مخارج میلیاردی مدیران، زحمات مربیان و بازیکنان با یک سوت اشتباه و یک تصمیم نابجای داور دود شده و به هوا می رود. این درست که اشتباهات داوری جزئی از فوتبال است اما در حال حاضر فوتبال جزئی از اشتباهات داوری شده است و دیگر از حالت طبیعی خارج شده است.
آنها با کوچکترین اعتراضی به حقوق حقه خود محروم می شوند این در حالی است که مسببان اصلی این قضیه که داوران هستند هیچ گونه بازخواستی نشده تا به اشتباهات خود اقرار و جریمه شوند. بله "دیوار حاشا بلند است".
رییس مستعفی کمیته انضباطی سابق خیلی تلاش کرد تا تخلفات داوران را به مسلخ آن کمیته بکشد اما با مقاومت کمیته داوران هرگز موفق به این کار نشد.
اکنون رای کمیته انضباطی پاک کردن صورت مساله است. همه به اجرای قانون توسط کمیته انضباطی احترام می گذاریم اما آیا با محرومیت یک یا چند جلسه ای مسوولان و تماشاگران، داوری اصلاح خواهد شد؟ اخیرا نیز به گفته رییس کمیته انضباطی کسر امتیاز از تیم ها به جای محرومیت تماشاگران اعمال خواهد شد.
همچنین طی سه بازی هفت امتیاز از پرسپولیس با شاهکار داوران پایمال شده است جا دارد که آن چند امتیاز باقیمانده را نیز کمیته انضباطی کم کند.
=======
مرزبان به استقلال نزديك شد
عليرضا مرزبان ،دستيار فصل گذشته افشين قطبي در آستانه پيوستن به باشگاه استقلال گرفته و در اين خصوص با امير قلعه نويي به توافق رسيده است.
قلعه نويي با توجه به مشكلات موجود در تيمش به دنبال جذب يك مربي جديد است و در اين خصوص با مربي فصل گذشته پرسپوليس به توافق رسيده. مرزبان به عنوان مربي تمرين دهنده وارد كادر فني استقلال مي شود و البته فعلا روي نيمكت اين تيم حضور پيدا نخواهد كرد.
گفته مي شود عليرضا مرزبان به زودي جهت انجام مذاكرات نهايي و همينطور حضور در تمرينات استقلال وارد تهران خواهد شد.
به امید برد پرسپولیس در بازی فردا
سپاس
M A H R A D
16-09-08, 02:22
بر خلاف اخبار ، هنوز ITC دیکارمو صادر نشده
از طرفی توره و خیرخواه ( دو مهاجم تیم ) هم مصدوم هستند
فقط میمونه هادی نوروزی!
فردا یا باید نیکبخت بیاد نوک قرار بگیره یا هادی نوروزی!
Arian.Z
16-09-08, 11:03
آقا مهرادسلام من فکر می کردم این مشکل که هر تیمی تو یه فصلی قهرمان می شد فصل بعدش از رتبه 12 جدول بالاتر نمیرفت مشکل مربی و بازیکنان تیم هست حلا داریم می بینیم که اصلا اینا باتیمی که قهرمان میشه تو فصل بعدی مشکل دارن درسته یکسری می خواستن تو فصل قبل با کم کردن 6 امتیاز پرسپولیس :1. (21): از قهرمانی دور کنن اما نتونستند حالا این فصل هم هرچی فدراسیون که اولش ف داره با هرچی کمیته هست می خوان این تیم محبوب رو بزنن زمین ولی ( کور شود آنکس که نتوان دید) قهرمانی ما رو انشا الله که قطبی اندیشه خوبی داشته باشه و مشت محکمی .....:1. (10)::1. (10)::1. (5)::1. (5)::1. (38):
murizaki_2000
16-09-08, 15:14
پرسپوليس از مديرعامل باشگاه ذوبآهن شكايت ميكند
نامهي هيات مديره به وزير صنايع
1387/06/26
09-16-2008
15:03:10
8706-15525: كد خبر
باشگاه پرسپوليس از مديرعامل باشگاه ذوبآهن به مراجع قضايي شكايت ميكند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مسوولان باشگاه پرسپوليس از سعيد آذري مديرعامل باشگاه ذوبآهن اصفهان به دليل اظهاراتي كه وي در برنامه تلويزيوني 90 عليه داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشته، به مراجع قضايي شكايت ميكنند.
به گفته يكي از اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس، اظهارات آذري در اين برنامه تلويزيوني، توهيني به نماينده باشگاه پرسپوليس و همچنين هواداران اين تيم بوده است كه ما با جديت، موضوع را از طريق نامهاي كه فردا (چهارشنبه) تحويل مراجع قضايي ميشود، پيگيري خواهيم كرد.
وي افزود: همچنين اعضاي هيات مديره پرسپوليس درصدد هستند طي نامهاي با امضاي تمامي عضوها، اين موضوع را از طريق وزير صنايع پيگيري كنند تا مشخص شود مديرعامل يك باشگاه صنعتي كه زيرمجموعه وزارت صنايع است، چطور با الفاظي ناپسند، به نماينده باشگاه بزرگ و مردمي پرسپوليس و هودارانش توهين ميكند.
Armin-N
16-09-08, 15:33
خیلی این آذری آدم .... و بی .... بود
حیف اون کلمه آدم که تو جمله قبلیم به کار بردم
sAsAn.K
16-09-08, 16:26
با اینکه پرسپولیسی نیستم ، ولی خیلی پر رو بود این ذوب آهنیه !
البته اینکه راست می گفت یا دروغ رو کاری ندارم ولی دیگه داشت فحش می داد کم کم !
M A H R A D
16-09-08, 16:33
شعور خودشون رو نشون میدن دیگه
کسی نیست بهش بگه اگه لطف داور نبود که شما الان اینجا نبودید! ( سه امتیازی اون بازی واسه پرسپولیس بود )
و باز هم چرندیات مایلی کهن: ( این دفعه دیگه زده به سیم آخر و کارش به فضولی در زندگی شخصی افراد هم کشیده )
محمد مايليكهن پس از دادگاه تجديدنظر:
محكوم بودم بايد امروز بازداشتم مي کردند
اگر از طريق ورزش خواهان رابطه با آمريكا هستند بگويند تا همه بدانند!
محمد مايليكهن با انتقاد شديد از آنچه كه آن را جنگ قدرت، ثروت و شهرت خواند، نسبت به نتايج حاصله در دومين جلسهي دادگاه تجديدنظر خود اعتراض كرد.
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال و پرسپوليس كه در پي شكايت علي دايي صبح روز سهشنبه در دادگاه تجديدنظر حضور يافته بود، در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نسبت به آنچه كه آن را جنگ قدرت، ثروت و شهرت شاكي پروندهي خود خواند اعتراض كرد و گفت: من نميدانم در اين مملكت چه اتفاقي افتاده است.
زماني ديپلماسي پينگپنگ بين چين و آمريكا اتفاق افتاد. نميدانم حالا در مملكت ما نيز دارد ديپلماسي ورزشي اتفاق ميافتد يا نه؟! متاسفانه ميبينيم فردي كه ملتمسانه و عاشقانه به دنبال گرفتن امتياز شهروندي (سيتيزن شيپ) از آمريكاست، به خاطر او مسابقهي رسمي تيم ملي كشور لغو ميشود كه ايشان بتوانند آخرين جلسهي مصاحبهي گرفتن امتياز شهروندي را در آمريكا انجام دهند و مفتخر به دريافت سيتيزن شيپ شوند. اين آقايي كه اينگونه ملتمسانه به دنبال اين قضيه است، ميآيد سرمربي تيم ملي كشور ميشود.
وي افزود: تا آنجايي كه ما ميدانيم و 30 سال است كه انقلاب شده است يكسري از شعارهاي انقلاب ما برعليه آمريكا بوده است و اين موارد نيز جزئي از معيارهاي نظام بوده است. حالا نميدانم چه شده كه كسي كه عاشق گرفتن امتياز شهروندي از آمريكاست، وي را سرمربي تيم ملي كشور ميكنند و صداي كسي هم درنميآيد و هيچ مسوول ورزشي و غير ورزشي وجود ندارد كه به اين مورد اعتراض كند.
مايلي كهن ادامه داد: از آن طرف چه اتفاقي افتاده است كه دوباره يك فردي را كه نه داراي شناسنامه، گذرنامه و كارت پايان خدمت بوده و نه مربي بوده است از آن طرف دنيا و بعد از 30 سال وارد مملكت ميكنند و بيشترين مبلغ قرارداد را نيز به او پرداخت ميكنند و يكي از بزرگترين باشگاههاي ايران را در اختيارش قرار داده و بالاترين درجه را به او ميدهند.
وي گفت: بعد از مدتي اين آقا منتسب به اخلاق ميشود و در حالي كه همسر و دو دخترش را در آمريكا ترك كرده است. بعدها نيز بارها برخلاف قانون ايشان بدون اينكه مهر خروجي روي پاسپورتش بخورد از كشور خارج ميشود، آن هم با وساطت. ايشان يك گذرنامهاي داشته كه در هلند صادر شده است و براي خروج بعدي از كشور نياز به پايان خدمت داشته است ولي با وساطت، وي از كشور خارج ميشده و وارد ميشده كه بعد از سه ماه از طرقي كارت پايان خدمت ميگيرد و درست يك روز قبل از مسابقات، يكي از بهترين تيمهاي اين مملكت را به وي ميدهند و هيچ كس هم صدايش درنميآيد.
وي افزود: متاسفانه شبكهي دو در برنامهي ورزش از نگاه دو براي اين آقا نظرسنجي مثبت ميگذارد و بعد از آن شبكهي سه در برنامهي 90 يك نظرسنجي مثبت ديگر به دفعات ترتيب ميدهد و در عرض مدت كوتاهي وي را به يك قهرمان ملي تبديل ميكنند. واقعا نميدانم چه در اين مملكت چه ميگذرد. اگر از طريق ديپلماسي ورزشي خواهان رابطه با آمريكا هستند بهتر است بگويند تا همه بدانند.
مايليكهن تاكيد كرد: واقعا نميدانم چه اتفاقي در اين مملكت افتاده است. آيا ديپلماسي ورزشي در كشور در حال انجام است؟ يكي از آقايان ديگر چون اقامت كانادا را دارد، سه سال تا سه سال و نيم پس از المپيك به كانادا ميرود و در آستانهي المپيك به عنوان مدير فني يا سرمربي به المپيك ميرود. ظاهرا اتفاقاتي در اين مملكت افتاده است. اگر اتفاقي افتاده بگوييد تا همه در جريان باشند.
وي مدعي شد: فردي كه قبلا رييس فدراسيون بوده و خودش از آدمهايي است كه بدعت دخالت غير اصولي در روند داوري فوتبال را گذاشته است و ميآمده از طريق چند داور نتايج يك مسابقهي خاص را تغيير ميداده است و حتي با صراحت نيز پيش از مسابقه تيم برنده را به داوران ميگفته است الان همان آقا داد و فرياد ميكند و يك صحنهي داوري را در تمام شبكههاي تلويزيوني به جنجالي بزرگ تبديل كرده است. ايشان داوراني داشته كه به آنها دستور ميداده كه حتما اين بازي بايد اينگونه به پايان برسد. حالا چگونه است كه اين آقا براي يك پنالتي كه مشخص است عمدي هم نبوده جار و جنجال به راه انداخته است، در صورتي كه وقتي اين آقا از فدراسيون فوتبال ميرود داوراني هم كه با او كار ميكردهاند داوري را ميبوسند و از مجموعهي فوتبال بيرون ميروند.
مايلي كهن در ادامه ادعاهاي خود افزود: الف- ژ، ش- ر، م-ن، سه داوري هستند كه با آقاي رييس فدراسيون كار ميكردند اما، وقتي او از فدراسيون رفت آنها نيز داوري را بوسيدند و كنار رفتند. چرا كه آن قدر افتضاح كاري شده بود كه نميتوانستند به داوري ادامه دهند، حالا چه اتفاقي افتاده است كه همين آقا، حالا مديرعامل يكي از محبوبترين باشگاههاي ايران ميشود.
وي در ادامه با اشاره به دادگاه تجديدنظر خود به ايسنا گفت: در جلسهي 30مرداد 87 دادگاه، آقاي قاضي با عصبانيت تاكيد ميكند كه علي دايي حتما بايد در جلسهي بعدي دادگاه حضور داشته باشد. ما امروز رفتيم تا ببينيم اما، عنوان شد كه نه. ما نگفتهايم و ايشان ديروز آمدهاند! اين يعني چه. اين يعني اينكه ايشان به راحتي به دليل قدرتي كه دارد هر كاري ميكند. ببينيد چقدر قدرت وجود دارد كه احترامي هم به دستور قاضي گذاشته نميشود.
مايليكهن افزود: در دادگاه امروز وكيل شاكي تنها حضور داشت و به نظر من اگر وكيل هم نبود تاثيري نداشت، چون كه آقاي قاضي خودشان بيشتر از وكيل داشتند از اين قضيه دفاع ميكردند. مستنداتي وجود داشته است. آقاي قاضي خودشان بعضا اشاره ميكنند كه شما دفعهي اول تبرئه شديد. من با چه حكمي تبرئه شدم؟ آن زمان من به خبرنگاراني كه ميگفتند من برنده شدم گفتم كه دنبال برد و باخت نبودهام. شايد ديگران دنبال برد و باخت بودهاند اما، من در اين قضيه به دنبال برد و باخت فوتبال بودهام. به نظر من در فوتبال اوج مردانگي، جوانمردي و معرفت وجود دارد اما، ما نميبينيم.
وي ادامه داد: وقتي در دادگاه ميگويم اين استناد به فلان بحثي است كه خود شاكي ميگويد من رييس فدراسيون را برداشتهام، به من ميگويند كه شما نميتوانيد به روزنامه استناد كنيد اما، خودشان به روزنامه استناد ميكنند و ميگويند بعد از جلسهي اولي كه تبرئه شديد در روزنامهها شاكي را قلدر خطاب كردهايد. چطور اينجا به روزنامه استناد ميكنند اما، در ادعاي من نميتوان به روزنامه استناد كرد.
مايليكهن همچنين درمورد صدور قرار التزام 10 ميليون توماني نيز گفت: در جلسهي امروز وكيل مدافع شاكي آقاي قاضي بود! بلافاصله بعد از جلسه نيز اعلام كردند كه من محكوم هستم. چيزي كه ما ديدهايم اين است كه پس از حضور شاكي و متهم و ارايهي اظهارات در يك فرصت مناسب و فرجهي زماني، راي اعلام و صادر ميشود اما، در اين جلسه رسما اعلام كردند كه مايلي كهن محكوم است و بعد اعلام كردند اگر وثيقهاي داري بگذار اما من گفتم به هر رايي كه دادگاه بدهد تمكين ميكنم. اگر قرار است بازداشت هم شوم به دادگاه تمكين ميكنم. گفتند كه از شما قبول ميكنيم كه خود شما ضامن خودتان باشيد و من نپذيرفتم. چرا كه در خلوتي خودم، خودم را بهتر از هر كسي ميشناسم و براين اساس ضامن خودم نميشوم.
وي افزود: در دادگاه گفتم كه اگر قانون هر تصميمي بگيرد به آن احترام ميگذارم كه آقاي قاضي گفت جلسهي بعد نيز بايد بياييد كه من نپذيرفتم و خطاب به قاضي گفتم كه شاكي كه قرار بود بنا به دستور شما در اين جلسه حضور داشته باشد، حضور پيدا نكرده است و عنوان ميكنيد كه او ديروز آمده است، اگر قرار بوده آشتي به وجود بيايد بايد اين موضوع دو طرفه باشد و در همان جلسهي 30 مرداد ميتوانست راي صادر ميشد. واقعا آدم متاسف ميشود كه قدرت در كنار شهرت كه پول هم ميآورد، به كجاها ختم شده است كه حتي از فرمان قاضي هم تمكين نميشود و جالب است كه آقاي قاضي نيز مطلبي را كه 26 روز قبل گفته بود، امروز بر عكس آن عنوان ميكرد كه الزامي براي حضور شاكي در اين جلسه نبوده است.
مايلي كهن تاكيد كرد: اگر من محكوم هستم طبعا بايد امروز من را بازداشت ميكردند.
وي در پايان گفت: استنباط بنده اين است که به دنبال اين بودند كه من مطالبي را كه در برنامهي تلويزيوني اعلام كرده بودم تكذيب كنم اما با عدم تكذيب من پرونده به نوعي مختومه شود كه شاكي در واقع برنده باشد و پس از اين كه پيروزي شاكي اعلام شد، وي به گونهاي وانمود كند كه از حقش گذشته است.
منبع : ایسنا
قسمت دوم و سوم که Bold کردم در مورد قطبی اظهار فضل فرمودند!!
واقعا چی میشه گفت ؟
سپاس
Armin-N
16-09-08, 17:42
بابا به حرفای این یارو اهمیت ندین
باز بیکار شده داره جلب توجه میکنه
murizaki_2000
16-09-08, 17:59
قسمتي از حرفهاش جالبه و قسمتيش هم احمقانه !!!! اينكه در پشت پرده فوتبال ما اتفاقاتي ميافته و باندبازي و پارتي بازي و بقول بعضيها لابي !!!! وجود داره كه شكي درش نيست ..... ولي نمي دونم چه گيري داده به افشين قطبي !!!! بابا اصلا" اين قطبي يه آدم بي اصل و نسب !!!! اصلا" از زير بوته بعمل اومده .... ديگه از اين بدتر كه نميشه ...... ولي با همه اين تفاسير خيلي با شخصيته و خيلي هم معلومات داره و تونسته تحولي رو تو فوتبال ما چه از نظر فني و چه از جنبه هاي ديگه بوجود بياره و تو اين هم شكي نيست ..... حالا تو زندگي خصوصي ايشون چي بوده و هست اصلا" به كسي ربطي نداره كه بخواد اظهار نظر هم بكنه !!!! ...... واقعا" آدم بيخوديه اين مايلي كهن ..... حقيقت گويي خوبه ولي خزعبل گويي زياد هم خوب نيست ......!!!!!!
Arian.Z
16-09-08, 23:07
معمولا وقتی بچه ها (مسئول باشگاه ذوب آهن)زورشون به بزرگتر ها(جناب آقای مصطفوی) نمی رسه فوش
می دن ...:cry::cry::cry::cry::cry:
M A H R A D
16-09-08, 23:38
پرسپولیس در مشهد تیم پیام خراسان را شکست داد
ديدار تيمهاي پيام خراسان و پرسپوليس تهران از هفته هفتم در ورزشگاه ثامن برگزار شد.
نماينده تهران موفق شد 2 بر يك در خانه حريف به پيروزي برسد و به كسب 3 امتياز دست يابد. عليرضا نيكبخت واحدي در دقيقه 12 روي پاس كريم باقري گل اول را براي پرسپوليس رقم زد؛ اما در ادامه و در دقيقه 45، اشويتين مهاجم خارجي پيام گل تساوي را به ثمر رساند تا هر دو تيم يك بر يك وارد رختكن شوند.
با شروع نيمه دوم، پيام خراسان هجوميتر بازي را آغاز كرد؛ اما پرسپوليس با تكيه بر تجربه كاپيتانش موفق شد گل دوم را وارد دروازه حريف كرده و 3 امتياز را از آن خود كند. كريم باقري در دقيقه 54 با يك ضربه فني دروازه پيام را گشود و 3 امتياز با ارزش را براي سرخپوشان به ارمغان آورد.
با توجه به بازي فشرده دو تيم در نيمه دوم يدالله جهانبازي بارها از كارت زرد خود استفاده كرد. مهدي واعظي و نيكبخت واحدي از پرسپوليس و مرتضي برگي زر و محسن زاهدي از تيم پيام خراسان با كارت زرد جريمه شدند.
ليگ برتر
4 مهر 1387
ساعت 20:15 ورزشگاه آزادی تهران
پرسپوليس و پگاه گيلان
با حضور علی کریمی بازیکن تکنیکی تیم
M A H R A D
17-09-08, 18:36
ديكارمو : مي دانم كه در چه تيم بزرگي بازي مي كنم
مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:مي دانم كه در چه تيم بزرگي بازي مي كنم و فقط بايد گل بزنم تا همه از من راضي باشند.
لئوناردو ديكارمو در گفت و گویی عنوان كرد: از حضور در ايران و كار در كنار يك مربي هموطن بسيار خوشحالم اما دوست ندارم تا زماني كه اولين بازي ام را براي پرسپوليس انجام نداده ام صحبت كنم.
وظيفه من گل زدن است و خوب مي دانم كه بايد در پرسپوليس هميشه خوب باشم.
وي ادامه داد: حساسيت هاي موجود را به خوبي درك مي كنم چون پرسپوليس قهرمان ايران است و بايد در ليگ قهرمانان آسيا نيز شركت كند. همين موضوع انگيزه بسيار زيادي به من مي دهد.
ديكارمو خاطر نشان كرد:« پرسپوليس يك تيم حرفه اي است و بعداز چند جلسه تمرين با اين تيم فهميده ام كه بازيكنان بزرگي در اين تيم حضور دارند.
مهاجم برزيلي پرسپوليس در پايان گفت: اين هفته براي پرسپوليس بازي مي كنم و اميدوارم كه در اولين بازي موفق به گلزني شوم.
به استحضار هواداران فهیم و گران ارزش تیم فوتبال پیروزی (پرسپولیس) می رساند همانگونه که مطلع هستید در برنامه تصویری 90 از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران آقای آذری مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان بر روی آنتن قرار گرفت و برای پوشش ضعف خویش در دفاع و عدم توان پاسخگویی به مطالب مدیرعامل باشگاه مبادرت به استعمال الفاظ رکیک و موهن علیه وی نمود که به لحاظ اجتناب از ایجاد تنش در تلویزیون و جلوگیری از تحریک هواداران، با سکوت پرمعنی که ویژه شخصیت فردی و اجتماعی ایشان در چنین مواردیست همراه گردید.
اما این سکوت مانع از طرح و اقامه شکایت علیه اهانت کننده نمی باشد، به همین منظور دستور رسیدگی به موضوع از طریق معاونت حقوقی باشگاه صادر و در راستای آن شکایتی در دادسرای عمومی تهران مطرح و درخواست رسیدگی و تعقیب کیفری وی از مجرای قانونی استدعا گردیده فلذا باشگاه از هواداران درخواست می نماید ضمن حفظ آرامش خویش تا حصول نتیجه رسیدگی در دادسرا از هرگونه فعل یا قولی که شکایت بعمل آمده را تحت الشعاع خویش قرار دهد جداً اجتناب ورزیده و در هر مرحله از رسیدگی چنانچه نیازی به ارائه اطلاعات باشد از طریق روابط عمومی باشگاه، هواداران مطلع خواهند گردید.
باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)
پرسپولیس نیوز
N@VID
19-09-08, 03:30
سلام :
خیلی آدم ضایعی بود این مدیر باشگاه ذوب آهن اصفهان ...
آدم تو خیابون هم با دشمنش این جوری برخورد نمی کنه .
این رفتار از مدیر باشگاه سپاهان نیز دیده شده بود و زیاد مورد تعجب نیست چون خصوصیتی عده ای است در فسمتی از نصف ... ! چون خیلی دوست دارن ... بشه پایتخت و اون ها بشن بچه تهران
کار باشگاه پرسپولیس در شکایت از این شخصیت ... بهترین کار بود .
M A H R A D
19-09-08, 18:26
واقعا دیگه حالم داره از این وضعیت بهم میخوره!
داشتم یه نگاهی به برنامه اعلام شده از سوی سازمان لیگ برتر مینداختم که توش برنامه هفته 11 تا 15 رو نوشته
هیچ بازی از پرسپولیس رو توی جمعه یا روز تعطیل ننداختن :1. (27):
نمیدونم بگم این کار عمدی بوده یا ... ؟
با هم یه نگاه میندازیم :
تمام بازی های معوقه هفته 5 جمعه 26 مهر برگزار میشن ، غیر از دو تا بازی :
شنبه 27 مهر:
سايپا تهران - فولاد مباركه سپاهان، ساعت 15- انقلاب كرج
فولاد خوزستان-پرسپوليس تهران، ساعت 16:45- تختي اهواز
هفته یازدهم همه بازی ها سه شنبه و چهارشنبه برگزار میشه
هفته دوازدهم هم بازی ها روز یکشنبه برگزار میشه ولی یک نکته جالب داره!!
پرسپوليس تهران - فولاد مباركه، ساعت 16:35 آزادي تهران
ولی با توجه به عقب کشیدن ساعتها از اول مهر این بازی هم یک ساعت زودتر انجام میشه ، یعنی ساعت 15.35 !!
بعد از حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان در سال گذشته ، اینا اومدن اولا بازی رو انداختن وسط هفته
دوماً ساعت بازی رو گذاشتن 15.35 که دیگه هیچ کس پا نشه بیاد ورزشگاه!!
خب یه دفعه بازی رو بدون تماشاگر برگزار کنید تموم بشه بره دیگه ...
به نظرتون چند هزار نفر میتونن ساعت 15.35 روز یکشنبه پاشن برن ورزشگاه ؟!
من با خودم گفتم شاید برای حفظ چمن ورزشگاه آزادی ، اینا مجبورن که اینطوری و با این فاصله بازیها رو برگزار کنن
ولی در کمال تعجب دیدم که نخیر این طوریها هم نیست!! دقیقا روز بعد از همین بازی ، استقلال در آزادی بازی داره!
هفته سیزدهم بازی ها روز 5شنبه و جمعه برگزار میشه که پرسپولیس 5 شنبه بازی داره!!
هفته چهاردهم :
فقط این بازی از هفته 14 پنجشنبه برگزار میشه و بقیه روز جمعه است :
پرسپوليس - صباي قم، ساعت 16:20- آزادي
توجه داشته باشید که روز بعدش (جمعه) استقلال در انزلی بازی داره و بازیش در تهران نیست! ( ساعت 14.30 )
به نظرتون اگه بازی پرسپولیس هم جمعه برگزار میشد اشکالی داشت؟
ساعتهای بازی استقلال و پرسپولیس هم تداخل نداشت!
هفته 15 هم بازیهاش باز هم در وسط هفته است ( دوشنبه و سهشنبه )
====
همهمون هوادارای پرسپولیس رو میشناسیم ...
من (ما) میدونم (میدونیم) که هر بازی پرسپولیس در تهران ، حداقل 40-50 هزار نفر میاد
شک هم نکنید که بازی بعدی پرسپولیس که روز 5شنبه ، چهارم مهر ، ساعت 20.15 برگزار میشه ،
حداقل 70 هزار نفر میان ، چون اولاً بازی قبل دربی هست و دوماً حضور علی کریمی و دیکارمو هم بی تاثیر نخواهد بود
پرسپولیس قهرمان
سپاس
M A H R A D
20-09-08, 19:36
ITC لئوناردو دى كارمو به فدراسیون فوتبال رسيد
با صدور ITC پائولو دى كارمو، اين بازيكن برزيلى مشكلى براى همراهى پرسپوليس در ديدار برابر پگاه گيلان نخواهد داشت. ITC دى كارمو صبح پنج شنبه در اختيار فدراسيون فوتبال كشورمان قرار گرفت و طى يكى دو روز آينده و بعد از بررسى هاى لازم، كارت بازى اين بازيكن صادر خواهد شد. بدين ترتيب پرسپوليسى ها در ديدار اين هفته برابر پگاه مى توانند از حضور دى كارمو استفاده كنند.
======
مدیر عامل ذوب اهن از پرسپولیسی ها عذرخواهی کرد
مسؤولان پرسپوليس با قبول عذرخواهى مديرعامل ذوب آهن، از شكايت عليه او صرف نظر كردند. بعد از صحبت هاى تند سعيد آذرى در برنامه نود و خطاب به داريوش مصطفوى، مسؤولان پرسپوليس تصميم به شكايت عليه مديرعامل ذوب آهن گرفتند و حتى قصد داشتند ماجرا را از طريق مراجع قضايى پيگيرى كنند اما تماس هاى اخير طرفين و صحبت هاى تازه آذرى مبنى بر اينكه قصد بدى از بيان آن حرف ها نداشته، تصميم پرسپوليسى ها را تغيير داد و آنها اعلام كردند كه با قبول عذرخواهى مديرعامل ذوب آهن فعلاً قيد شكايت را خواهند زد.
پرسپولیس نیوز
=======
مسابقه بعدی:
پرسپولیس - پگاه گیلان
پنجشنبه 04/07/87 ساعت 20:15
sAsAn.K
20-09-08, 20:16
بنده خدا خودش اومده عذر خواهی کرده !
ولی فکر کنم اینو الکی گفتن پرسپولیسی ها ، جریان عذرخواهی کردنو میگم که اگه دوباره عکس العمل نشون داد اون موقع دیگه حالیش کنن ! شما نظرتون چیه ؟!
M A H R A D
20-09-08, 20:38
بنده خدا خودش اومده عذر خواهی کرده !
ولی فکر کنم اینو الکی گفتن پرسپولیسی ها ، جریان عذرخواهی کردنو میگم که اگه دوباره عکس العمل نشون داد اون موقع دیگه حالیش کنن ! شما نظرتون چیه ؟!
مرد میخوایم عکس العمل نشون بده!!
Merlin360
25-09-08, 11:39
سلام به همگی امروز پرسپولیس قهرمان با پگاه رو به رو میشه من شنیدم که هم علی کریمی هست هم مهاجم
برزیلی امیدوارم آزادی رو با برد ترک کنن.
Ramin_Zero1818
25-09-08, 12:24
به نطر باید بازی زیبایی بشه اگه بزارن.
امیدوارم مثل قبل هم ار این بازی استقبال بشه.
گفتم استقبال یاد استقلال افتادم که تو داربی چندتا بخوره خوبه.:1. (5):
Ramin_Zero1818
26-09-08, 00:53
خب این بازی رو هم برد.
بیشتر از اینا باید میزد شانس نداشت کریم.
حالا با خیال راحت به استقبال داربی میریم:whistle:
M A H R A D
26-09-08, 01:44
هنوزم من باید خبر بذارم ؟
پرسپوليس برابر پگاه گيلان به برتري رسيد
خبرگزاری پرسپولیس : تيم فوتبال پرسپوليس در هفته هشتم ليگ برتر ايران موفق شد در ورزشگاه آزادي از سد پگاه گيلان عبور كند.
تيمهاي فوتبال پرسپوليس تهران و پگاه گيلان در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 95 هزار تماشاگر، مسابقه حساسي را از هفته هشتم ليگ برتر برگزار كردند كه نماينده تهراني 2 بر صفر به برتري رسيد.
كريم باقري در دقيقه 35 و ابراهيم توره در دقيقه 79 گل هاي پرسپوليس را به ثمر رساندند تا قبل از دربي سرخابي تهران، مردان افشين قطبي 3 امتياز با ارزش را به دست آوردند.
سعيد مظفري، داور مسابقه در نيمه اول هيچ يك از بازيكنان دو تيم را با كارت زرد يا قرمز جريمه نكرد. وي با شروع نيمه دوم، با دادن كارت هاي زرد به ويليام، رضا مهدوي و مهدي نوري بازيكنان پگاه را جريمه كرد.
در دقيقه 67 يك ضربه پنالتي به سود پرسپوليس گرفته شد و كريم باقري در حالي كه ضربه را به بيرون زده بود، داور اعلام كرد كه پنالتي تكرار شود. كاپيتان پرسوليس بار ديگر با كوبيدن ضربه به تير دروازه، اين موقعيت گلزني را از دست داد.
=======
جاتون خالی من ورزشگاه بودم و چیزی حدود 95.000 نفر اومده بودن ، ترافیک سنگینی هم در اتوبان ایجاد شده بود
نکته هایی از بازی امروز که به ذهنم میرسه :
پرسپولیس در نیمه اول بازی خوبی ارائه نـداد ولی نیمه دوم خیلی بهتر ظاهر شد
باقریها ضعیف عمل کرد و تعویض او در بین دو نیمه و اومدن سپهر حیدری خیلی عالی بود
ایوان پتروویچ بسیار عالی بود
مهدی واعظی در بهترین شرایط به سر میبره و توی بازی امروز واقعا گل کاشت ( امیدوارم همین آمادگی رو توی دربی داشته باشه )
ابراهیم توره بازی به بازی داره بهتر میشه و توی این بازی هم خیلی خوب ظاهر شد ( یک گل و یک پاس گل )
می تونست به تعداد گلهاش بازم اضافه کنه ...
علی کریمی هم عملکرد قابل قبولی داشت و باید منتظر بازیهای بعدیش هم باشیم ( هرچی باشه مدتی از شرایط مسابقه دور بوده )
و اما کریم باقری! ( سلام آرمین جان :1. (38): )
به غیر از اون دو تا پنالتی که خراب کرد به نظرم بازی خوبی داشت ولی باید قبول کرد که کریم با این سن دیگه نمیشه ازش انتظار یک بازیکن 90 دقیقه ای داشت
و بهترین راه حل اینه که حدود دقایق 60-70 دیگه تعویض بشه
شاید باور نکنید ولی من وقتی دیدم کریم پشت ضربه پنالتی وایستاده گفتم که این کریم که من میشناسم خراب میکنه
خب پنالتیزن اول تیم نیکبخت هست که انصافاً خوب هم میزنه و به نظرم بهتر بود که اون پنالتی رو ایوان میزد
در کل باز هم دفاع کمی مشکل داشت و امیدوارم در روز دربی این ناهماهنگی ها به حداقل برسه
قبل از بازی هم گفته شده بود که دیکارمو میتونه بازی کنه ولی دیدیم که بازی نکرد
از نظر من افشین اونو نگه داشته تا دست پرسپولیس در مقابل استقلال رو نشه ...
خوشحال میشم نظر سایر دوستان هم بدونم در مورد این بازی و نحوه بازی پرسپولیس
در پایان هم دوباره این برد رو تبریک میگم .... :1. (40):
و اینو میگم که برنده اصلی این بازی ما هودارا بودیم که برای بار چندم ثابت کردیم تنها تیمی که در آسیا به خاطرش 100 هزار نفر میرن استادیوم ، پرسپولیسه
3 امتیاز دربی واسه ماست
ادیت : یه چیزی یادم رفت و اونم غیرت و عشق پژمان نوری به پرسپولیس بود ، به دو دلیل : 1. اعطای شماره 8 به کریمی 2. اعطای بازوبند کاپیتانی به کریمی بعد از تعویض باقری Only the registered members can see the link
Armin-N
26-09-08, 02:59
علیک سلام مهراد جون :1. (38):
کلا با همش موافقم
خصوصا این قسمت
3 امتیاز دربی واسه ماست
:party:
به نظر من توره و واعظی بهترین بازیکن ها بودن
دفاع خصوصا آتسو خیلی خیلی بد بودن
غیر از کار دفاعی بدشون فوق العاده توپ رو راحت لومیدادن (یه جورایی آتسو با هر پاسی که میخواست بده و توپ رو رد کنه سوتی میداد)
منم منتظر دیکارمو بودم که نیومد
ایشالا دربی طوفانی به پا میکنیم
راستی
اولین باری بود که اون شعار عقاب آسیا صداش تو بلویزیون هم شنیده شد :1. (38):
M A H R A D
26-09-08, 03:22
آقا شعار عقاب آسیا رو ول کن ، فروم فیلـتـر میشه! :1. (38):
آتسو نمیدونم چرا بگیر نگیر داره!!
یه موقعی خیلی خوب بازی میکنه و یه موقعی هم اینجوری ...
ولی من موندم توی دربی هوادارا چطوری میخوان تقسیم بشن ؟!
یعنی چند درصد استقلال و چن درصد پرسپولیس ؟ :1. (38):
این عکس واسه یکی از دربی هاست که کاملا توش تعداد هوادارا مشخصه :
فکر میکنم نسبت 70 به 30 عادلانه باشه:cool:
سپاس
Merlin360
26-09-08, 09:23
خوب به سلامتی بازی رو بردیم ولی بیشتر از اینا باید گل میزدیم البته تو دربی جبران میکنیم.
علی کریمی دیگه علی کریمی نیست به نظر من بهترین بازیکن پرسپولیس پژمان نوری هست تیم رو اون جمع میکنه
ولی از واعضی و باقری هم نباید گذش اونا هم خوب بازی میکنن.
sAsAn.K
26-09-08, 10:15
مهراد جان عادلانه 70 ب0 30 ؟!؟!؟!؟ عادلانه ؟!؟!؟!
عادلانس که 50 به 50 ه .
به نظر من همین 50 به 50 میشه .
Musketeer™ Pro
26-09-08, 10:34
ساسان جان چند بار استادیوم رفتی؟ جایگاه روبرو و همون مقدار از طبقه ی بالا هم برای پرسپولیسه... در بدترین حالت 60 به 40 هست.... این قضیه از قدیم بوده و فقط مربوط به الآن نیست :love:
Armin-N
26-09-08, 10:42
دقیقا
آقا من یه بار بیشتر نرفتم استادیوم
قبلش تو تلویزیون جوری نشون میدادن که انگار 50 - 50 هستن
ولی تو استادیوم دیدم 60 درصد پرسپولیسی هان
40 درصد استق لالی ها
تازه
پرسپولیس جایگاش 2 ساعت قبل از بازی پر شد
استق لال تا آخر بازی نتونست پر کنه جایگاهاشو
Musketeer™ Pro
26-09-08, 10:52
تازه این بدترین حالتشه، پارسال بازی رفت، از بالا اینقدر پرسپولیسی ها اومده بودن جلو، که خود فردوسی پور اقرار کرد که نسبت قرمز به آبی، 70 به 30 هست... ساسان جان تحویل بگیر!!
اینم یک تعداد گل سرخ، به مناسبت تعداد گلایی که تو شهرآورد میزنیم بهتون!! :give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:
sAsAn.K
26-09-08, 11:02
عزیز من پارسال پرسپولیس چی کار کرد و استقلال چی کار کرد !
اینا رو هم در نظر بگیر ، نه اینکه از روی تعصب حرف بزن !.
اون سالی که استقلال قهرمان شد مطمئن باش درصد تماشاچی ها اگه به نفع استقلال نبوده ، حتما مساوی بوده .
من خودم بازی استقلال و سپاهان رو رفتم ورزشگاه ، توی اصفهان البته ، ورزشگاه نقش جهان ، به چشم دیدیم که استقلالی ها با کمال ناباوری بیشتر از سپاهانی ها بودند ! در صورتی که تلویزیون چیز دیگه ای می گفت !
حالا خود دانید !
ضمنا پیش بینی تعداد گل همیشه دردسر درست کرده برای شماها ! ، فکر می کردید استقلال اهواز 6 تا بخوره ؟! اصلا تو خوابم نمیدید همچین چیزی رو ، ولی خوب 6 تا خورد دیگه .
:give_rose:
Musketeer™ Pro
26-09-08, 11:24
ساسان... ساسان... ساسان...
ببین، پرسپولیس هم وقتی مثلا میره قم، تماشاچیاش بیشتر از صبان... چه استقلال چه پرسپولیس، هر جای برن، تماشاچیاشون از تماشاچیای تیم مقابل بیشتره...
ما داشتیم راجع به استقلال پرسپولیس حرف میزدیم که تو انگار نمیخوای قبول کنی..
Amin Boy 20
26-09-08, 11:26
از تنها چیزی که حالمو گرفت تو بازی پرسپولیس گزارشگری خیابانی بود واقعا بد حرف میزنه معلومه استقلالیه کاش تو دربی این گزارشگری نکنه که حالم خفن گرفته میشه :1. (28):
Armin-N
26-09-08, 11:30
ساسان جان
اینکه طرفدار های پرسپولیس بیشترن توش شکی نیست
ببین
تو دربی جایگاه ها رو از قبل مسعولین ورزشگاه تعیین میکنن و بین استق لالی ها و پرسپولیسی فاصله رو خودشون میذارن
پس اینکه بگیم چون استق لالی ها به خاطر بد بازی کردن تیمشون کمتر اومدن و پرسپولیسی ها جای اونها رو هم نشستن درست نیست
من سوال کردم همه گفتن هر سال همینطوری تقسیم میکنن چه تو رفت چه تو برگشت (خودم هم تعجب کرده بودم آخه :D)
Musketeer™ Pro
26-09-08, 11:43
اینم یه نمایی از محدوده ی تماشاچیا تو آزادی... اگه نکته ای غیر مفهوم بود بگید تا براتون روشن ترش کنم :yes:
sAsAn.K
26-09-08, 14:16
من به خاطر این سپاهان رو کشیدم وسط که یه وقت فکر نکنید هر چی تلویزیون میگه درسته ! مثالشم که زدم .
ضمنا طرفدار های پرسپولیس بیشترن درست ، مگه تو ایتالیا یوونتوس و اینتر و میلان از همه تیما بیشتره طرفداراشون ؟! توی ایتالیا رم از همه بیشتر طرفدار داره ، پس این هم دلیل نمیشه .
یعنی شما میگید به پرسپولیسی ها جا بیشتر میدن ؟! مگه میشه همچین چیزی ؟!
تماشاچی های استقلال بخاطر نتایج اخیر تیم کم میان ورزشگاه ها ، وگرنه که اون سالی که استقلال قهرمان شد ، مطمئن باشید و من بهتون قول میدم که استقلالی تو ورزشگاه ها بیشتر میومد تا پیروزی ای !
ضمنا نمونه ی بارزش همین میلان ، قبلا ها خیلی بیشتر میومدن سن سیرو تا الان .
Armin-N
26-09-08, 14:23
یعنی شما میگید به پرسپولیسی ها جا بیشتر میدن ؟! مگه میشه همچین چیزی ؟!
آره دقیقا و 100%
هر کس حتی استقلالی ها یی که واقع بین باشن اینو میگن
جا کمتر میدن به استقلالی ها
تازه همونقدر هم کامل پر نمیشه
شاید اینبار 50-50 بدن
بگردم ببینم اگه عکسایی که اونبارگرفتم رو پیدا کنم
Armin-N
27-09-08, 11:05
دفاع پرسپولیس مهره های خوبی دارد ولی هماهنگی میان آنها نیست
"حسین كلانی" در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی درباره بازی های پرسپولیس در لیگ برتر گفت : به هر حال هواداران از نتایج به دست آمده رضایت دارند چون این نتایج باعث می شود كه استرس از تیم و تماشاگران دور شود ولی تیم باید تلاش بیشتری كند و در زمین حضوری بیشتری داشته باشد .
بازیكن پیشین پرسپولیس تهران گفت : در بازی مقابل پگاه خیلی خوب ظاهر شدیم و فرصت های زیادی را درست كردیم ولی شانس هم به تیم كمك كرد؛ اگر پگاه از فرصت های خود به خوبی استفاده می كرد شرایط برای پرسپولیس طور دیگری رقم می خورد.
كلانی از خط حمله پرسپولیس انتقاد و تاكید كرد: نمی توان از كریم باقری انتظار داشت بهترین گلزن پرسپولیس باشد؛ البته قبول دارم كه در فوتبال نوین هافبك ها وظیفه گلزنی دارند ولی هنوز در پرسپولیس نبود یك فوروارد زهردار حس می شود.
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران درباره دفاع پرسپولیس هم گفت : كادر فنی پرسپولیس باید به وضع دفاعی پرسپولیس رسیدگی كند چون از نظر دفاع پرسپولیس مهره های خوبی دارد و برای داشتن یك دفاع خوب باید هماهنگی آنها بیشتر شود ؛ البته روش پوشش دهی آنها هم باید بهتر شود چون دفاع پرسپولیس باید همدیگر را بهتر پوشش دهند .
وی مشكل اصلی دفاع پرسپولیس را نداشتن هماهنگی دانست و ابراز امیداوری كرد : در آینده تیم بهتر از دروازه دفاع كند و نیاز پرسپولیس این است كه حداقل دو تن از مدافعان باید اعتماد به نفس بیشتری پیدا كنند.
بازیكن پیشین پرسپولیس تهران گفت : توقعات از پرسپولیس و استقلال زیاد است و در این دو تیم وقتی بازیكنی بازی می كند به شدت در معرض استرس قرار می گیرد.
كلانی تاكید كرد : حضور تماشاگران باعث بالا رفتن روحیه اعضای تیم می شود ولی همن حضور برخی اوقات كار را برای پرسپولیس سخت می كند چون انتظار تماشاگران باعث ایجاد استرس زیادی می شود .
وی درباره بازی مقابل استقلال هم گفت : شرایط برای دو تیم مساوی است چون هریك از دو تیم مشكلات خاص خود را دارند و جنجال دربی هم مشكلات خاص خود را برای دو تیم به وجود آورد .
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران گفت : بازیکنان استقلال و پرسپولیس باید در دربی احتیاط را كنار بگذارند چون به این صورت می توان فوتبال خوبی را به نمایش بگذارند و به همین علت دو تیم باید قبول كنند كه این بازی هم مانند سایر بازی ها 3 امتیاز دارد؛ البته بازی فردای استقلال و نتایج آن هم در بازی دربی موثر است .
كلانی درباره اختصاص زمین به پرسپولیس برای ساخت ورزشگاه در سال های گذشته گفت : باشگاه پرسپولیس 63 هكتار زمین در شهرك پرند گرفت و من هم همه طراحی های ساخت ورزشگاه را انجام دادم ولی این امر میسر نشد و تیم پرسپولیس از داشتن این ورزشگاه محروم شد .
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران گفت : این كمیته كه هم اكنون در آن حضور دارم وظیفه دارد چشم انداز باشگاه را برای آینده مشخص كند ولی از دخالت از كار كادر فنی پرهیز می كنیم .
بازیكن پیشین پرسپولیس تهران از مسئولان سازمان تربیت بدنی خواست برای كارهای زیربنایی پرسپولیس بیشتر تلاش كنند .
Armin-N
27-09-08, 11:08
ابراهيم توره: گلزن دربى، منم
خبرگزاری پرسپولیس : ابراهيم توره با گل زيبايش در ديدار برابر پگاه ثابت كرد كه مى تواند بيش از اين هم قابل اطمينان باشد و جاى خالى خليلى را پر كند. گلزنى برابر پگاه آنقدر به او انرژى و انگيزه داده كه مى گويد مى خواهد گل پيروزى پرسپوليس در دربى را هم خودش بزند: «گل پيروزى پرسپوليس در دربى را من مى زنم. سال گذشته هم در بازى با استقلال گلزنى كردم و به خوبى مى دانم كه چطور مى شود به استقلال گل زد.» توره اين را هم مى گويد كه در بازى برابر پگاه فشار زيادى را تحمل كرده: «همه منتظر بودند من در اين بازى گل بزنم، چون سال گذشته در كورس آقاى گلى بودم و به همين خاطر فشار زيادى روى من بود. ولى هافبك ها خيلى خوب تغذيه ام كردند و شايد اگر بيشتر دقت مى كردم و در تله آفسايدگيرى پگاه نمى افتادم مى توانستم بيشتر گل بزنم. خوشحالم كه حالا سهمى در برد پرسپوليس داشته ام و فكر مى كنم قبل از دربى به اين گل نياز داشتم.» او در ادامه درباره گل اولش كه به دليل آفسايد مردود اعلام شده بود مى گويد: در شرايط بازى، خودم نمى توانم نظرى درباره آفسايد بودن يا نبودن گل بدهم اما كادر فنى از بيرون اعلام كرد كه آن گل آفسايد بوده
Arian.Z
27-09-08, 14:23
sAsAn.K
27-09-08, 16:25
Amin Boy 20 کی میگه خیابانی استقلالیه ؟!
نندازینش به ما دیگه !
خودم توی یه برنامه شنیدم از زبون خودش که گفت من پرسپولیسیم ، ضمنا از گذارش تابلوش توی بازی های استقلال کاملا مشخصه که پرسپولیسیه .
Armin-N
27-09-08, 16:53
قطبي: بهتر است بازيكنان پرسپوليس مصاحبه نكنند
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبي پس از تمرين صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت:بهتر است چند روزي مصاحبه نكنم، چون ميدانم دوباره حرفهاي مرا به حاشيه ميكشانند تا جنجال درست كنند.
وي افزود: خوشحال ميشم كه خبرنگاران را در تمرينات ببينم؛ اما بازيكنان پرسپوليس بهتر است فعلا تلفنهاي همراه خود را جواب ندهند و فقط با خبرنگاران تلويزيون مصاحبه كنند.
سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: حساسيت بازي دربي همانطور كه براي هواداران زياد است، براي من بازيكنان و مسئولان باشگاه نيز از اهميت بالايي برخوردار است. پرسپوليس با قدرت به ديدار استقلال ميرود.
وي افزود: سيستم بازي استقلال و قلعه نويي را ميدانم و سعي ميكنم با تمرينات منظم طوري عمل كنيم كه مثل بازيهاي گذشته به شرايط ايدهآل و تركيب اصلي برسم.
خبرگزاری پرسپولیس : شريفي رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در اين باره گفت: آقاي عابدزاده دو جلسه محروميت را پشت سر گذاشته و قراراست امروز (شنبه) راي شوراي استيناف درباره کاهش محروميت ايشان اعلام شود و تا جايي که بنده مي دانم محروميت عابدزاده شامل تخفيف شده و مي تواند در بازي روز جمعه تيمش را همراهي کند.
Armin-N
27-09-08, 16:59
حميد درخشان: همه چيز براي قهرماني پرسپوليس آماده است
خبرگزاری پرسپولیس : پيشكسوت پرسپوليس گفت: امسال همه چيز براي قهرماني پرسپوليس هم در ليگ هشتم و در جام باشگاههاي آسيا آماده است. وی اظهار داشت: پرسپوليس اكنون در شرايط بسيار خوبي قرار دارد و با جذب بازيكنان خوبي كه امسال انجام داده و مديريت جديدي كه بر پرسپوليس حاكم شده شرايط ايده آلي را دارد.
وي در خصوص بازي با استقلال در هفته جاري عنوان كرد: دربي يكي از بازي هاي ليگ است و تنها تفاوت آن در تعداد تماشاچي زيادتر آن نسبت به بازي هاي ديگر است كه اين موضوع باعث مي شود حساسيت بالاتري داشته باشد. حميد درخشان شرايط پرسپوليس را از نظر رواني و حتي فني بهتر از استقلال دانست و گفت: اگر در بازي روز جمعه پرسپوليس شرايط عادي خود را داشته باشد، قطعا برنده دربي خواهد بود.
Armin-N
27-09-08, 17:02
پنحعلی : پرسپوليس حداقل 2 گل از استقلال جلوتر است
خبرگزاری پرسپولیس : پيشكسوت پرسپوليس گفت:بهترين شرايط پرسپوليس در چند سال اخير شرايط فعلي اين تيم است به طوري كه حداقل 2 گل ازاستقلال جلوتر است.
محمدپنجعلي گفت: تيم پرسپوليس با بازيكنان خوبي كه جذب كرده است از نظر فني وضعيت ايده آلي را دارد. برد پگاه هم روحيه خوبي به اين تيم داده است. وي با تاكيد براينكه اتفاقات در فوتبال غيرقابل پيش بيني است اظهار داشت: پرسپوليس اگر حالت طبيعي را طي كند و اتفاقات غيرقابل پيش بيني رخ ندهد و از مسايل حاشيه اي به دور باشد قهرماني اش مسلم است. اين پيشكسوت فوتبال برداشتن روابط دوستانه و مردانه بازي كردن فوتبال دردربي تاكيد كرد وگفت: بازيكنان بيظرفيت كه تحمل گل خوردن و يا استرس هاي بازي را ندارند مسايل حاشيه اي را از زمين به سكو منتقل مي كنند و اين انتقال به نفع هيچ كس نيست.
M A H R A D
27-09-08, 20:15
ممنون آرمین جان بابت اخبار :love:
کارت درسته:wink:
در جواب ساسان عزیز :
ساسان جان من رسماً از شما دعوت میکنم جمعه بیای تهران و خودت به عینه نحوه تقسیم تماشاگرها رو ببینی!!
منم اگه اون روز رفتم ورزشگاه ( که احتمالا نمیرم :1. (38): ) حتما عکس میگیرم تا موضوع روشن بشه
======
این هم حرکات موزون سپهر و توره بعد از گل :whistle:
سپاس
N@VID
27-09-08, 21:15
سلام :
پیشاپیش :
قهرمانی پرسپولیس مبارک ...
پیروز دربی هم پیروزیه . :love:
M A H R A D
30-09-08, 22:37
آنالیز قبل از بازی پرسپولیس و استقلال
مقدمه
شصت و پنجمین داربی شهر تهران روز جمعه و در ساعت 15، با قضاوت سعد کمیل کویتی آغاز خواهد شد. استقلال و پرسپولیس در حالی به مصاف هم میروند که به نظر میرسد حساسیت این داربی تا آغاز آن لحظه به لحظه بیشتر میشود. آنجا که امیر قلعه نوعی پس از دوری دوساله از نیمکت استقلال به این تیم بازگشته و یک محک کاملا جدی را در مقابله با افشین قطبی خواهد خورد. این بدین دلیل است که در آغار فصل ژنرال آبی ها کرکری داربی را آغاز کرد و البته با واکنش امپراطور پرسپولیسی ها مواجه شد.
آنالیز
آبی های تهران پس از سقوط به رده هفدهم و شوک برکناری مدیرعامل به ناگاه در بازی با استقلال اهواز و در یک بازی عجیب و غریب که برادر کوچکتر حتی یک موقعیت خطرناک هم نداشت 0-6 به پیروزی رسیدند و در بازی با راه آهن اگر داور باری منصفانه قضاوت میکرد آنها حداقل مساوی میکردند(هرچند در مورد توپی که به دست مهاجم راه آهن خورد و سپس وارد دروازه شد حرف و حدیث است) اما به هر حال آبی ها این بازی را هم با پیروزی ای به پایان رساندند که البته مثل پرسپولیس که در بازی با پگاه کمی دست به عصا حرکت میکرد آنها نیز چنین کردند. قلعه نوعی در ابتدای بازی با راه آهن با دو مهاجم بازی میکرد اما با تعویض عباسفرد رو به بازی تک مهاجمه آورد و سپس با ورود اکبرپور دوباره دو مهاجمه شد. هرچند به نظر میرسد آبی ها با یک مهاجم بهتر کار میکنند به شرط آنکه از هافبک های تهاجمی خود بهتر استفاده کنند.
اما سیستم 2-5-3 استقلال روی کاغذ در مصاف با 1-3-2-4 پرسپولیس شکست خورده به نظر میرسد. اگر قرار باشد استقلال از کاظمی و اکبری توامان استفاده کند، پرسپولیس در زمان حمله حداقل 4 مهاجم خواهد داشت(1 مهاجم نوک،1 مهاجم کاذب(فتنتازیست) و 2 هافبک مهاجم) که استقلال از نظر نفری قادر به مقابله با این تعداد نخواهد بود.
بنابراین به نظر میرسد که استقلالی ها برای این بازی حداقل در خط حمله خود سعی خواهند کرد تا از عناصر هجومی ای استفاده کنند که از نظر نوع بازی دارای سرعت پا به توپ شدن خوبی باشند هرچند تجربه دیدارهای قبلی استقلال نشان داده که قلعه نوعی علاقه زیادی به یک مهاجم نوک صرف و البته سرزن دارد(مثل علیزاده یا عباسفر).
پرسپولیسی ها امسال با بازگشت دوباره افشین قطبی که کاریمای یک شخصیت متفاوت را بسیار خوب اجرا کرده و البته با قهرمانی ای که بعد از سالها برای پرسپولیس آورده بیش از پیش بر محبوبیت خود افزوده، در حال به مصاف رقیب همیشگی خویش میروند که در لیگ امسال بسیار شاکی و نالان از قضاوت های داوران بوده اند که چه بسا اگر سوت داوران صحیح دمیده میشد مقابل ستون تساوی و باخت سرخپوشان خط تیره بود.
اما این بازی برای قطبی بسیار حائز اهمیت تر از بازی سال گذشته دو تیم است. چه اینکه امسال او دیگر نه دغدغه مسائل مالی خود و بازیکنانش را دارد و صد البته هرآنچه که خواسته برایش فراهم شده است. اگر شما فقط وزن نیمکت پرسپولیس فعلی را از نظر بازیکن با پرسپولیس سال گذشته مقایسه کنید به این نتیجه خواهید رسید که امسال با بازگشت الونگ،بادامکی و البته خلیلی ، قطبی نمیداند که را در زمین بگذارد و که را به نیمکت بدوزد. هرچند تا همین الان هم صدای علوی و البته زمزمه منصوری به گوش میرسد.
پرسپولیس در بازی با پگاه دچار اشتباهات متعددی در خط دفاعی(خصوصا در مرکز) شد. بطوریکه نبی اله باقری ها که این فصل چندان سرپا نیست از نیمه دوم جای خود را به سپهر حیدری داد و البته ورود سپهر هم خیلی افاقه ای نکرد. بنابراین اگر پرسپولیس بخواهد به مانند بازی با پگاه دفاعش بازی کند،مطمئن باشید دیگر افشین چاوشی در کار نخواهد بود که یکی یکی موقعیتها را از دست بدهد
هر چند خود قطبی پی به این مساله برده و یقینا دست به اقداماتی خواهد زد. در پرسپولیس غیر از پتروویچ و آتسو که فوق العاده بازی میکنند توره نشان داده که کم کم همانی میشود که هواداران میخواهند. او در بازی با پگاه گل زد،گل ساخت، پنالتی گرفت و البته یک گل آفساید هم زد. شما از یک مهاجم دیگر چه میخواهید؟
وزن نیمکت : تعداد کسانی که به عنوان دستیار در کنار قلعه نوعی مینشینند دو یا سه برابر نیمکت پرسپولیس است اما اگر بخواهیم از نظر با روحی و روانی حساب کنیم بنظر شما صمد مرفاوی،امید طیری، محمود فکری و ... میتوانند با عابدزاده مقابله کند؟ البته ما پیروانی را وارد این مقوله نکردیم و البته این را هم بدانید خلوتی نیمکت پرسپولیس یک حسن برای قطبی است که در مواقع حساس به راحتی تصمیم بگیرد نه مثل قلعه نوعی که نداند حرف چه کسی را باید بشنود چه برسد به تصمیم گیری.
پیش بینی : پیش بینی داربی فی الواقع خارج از بحث کرکری های رایج خیلی قابل قبول نیست. چه تجربه نشان داده هرگاه یکی از دو تیمی در شرایط مناسبی نباشد معمولا برنده بازی بوده و یا نمی بازد اما شاید این بار پرسپولیس با اینهمه مهره و البته نیاز به استارت جدی برای قهرمانی، شانس بیشتری برای برد داشته باشد. بنابراین 40 درصد رای به پیروزی پرسپولیس، 20درصد استقلال و 40درصد هم رای به تساوی میدهیم.
ترکیب دو تیم:
پرسپولیس:
با توجه به نوع تمرینات قطبی و چیدمان بازیکنان در بازی های دستگرمی بنظر میرسد به احتمال فراوان پرسپولیس با این ترکیب به میدان بیاید:
واعظی - حیدری- آتسو- محمد(راست)- شیری(چپ)- باقری و نوری(هافبک های دفاعی)- نیکبخت(راست) – پتروویچ(چپ)- کریمی(مهاجم کاذب) و توره
از تمرینات قطبی برآمده نیکبخت در تیم ذخیره هاست با این حال اگر نیکی در ترکیب اصلی نباشد کریم باقری یک خط جلو آمده و مازیار زارع در کنار نوری قرار خواهد گرفت.
استقلال:
طالب لو – کوشکی(لیبرو)- قربانی و منتظری(یارکوب)- حیدری(راست) بیک زاده(امیرآبادی) (چپ)- کاظمی و اکبری(هافبک دفاعی) جباری و جان واریو(رو به جلو) و آرش برهانی(اکبرپور).
اگر قلعه نوعی به حضور یک مهاجم بلند قامت اصرار بورزد احتمال حضور علیزاده با عباسفرد بجای جان واریو وجود دارد.
پرسپولیس نیوز
=======
یچه ها نظرتون درباره ترکیب چیه ؟
فکر نکنم قطبی نیکبخت رو بذاره روی نیمکت
ولی خب تعدد بازیکنان در خط حمله و هافبک دردسر ساز شده!
بهترین راه حل هم همینه که کریم بره هافبک دفاعی بازی کنه ( میتونه با مازیار تعویض بشه )
یعنی ترکبیب یه چیزایی شبیه این باشه :
--------------- واعظی --------------
شیری --- آتسو --- سپهر --- محمد
----------- نوری ---- کریم -----------
پتروویچ ------ کریمی ----- نیکبخت
--------------- توره -----------------
تعویض های احتمالی هم :
محمد > زارعی
کریم > مازیار
توره > دیکارمو
یا میشه مثلا کریمی بره بیرون و باقری یک خط بیاد جلوتر و مازیار بره به جاش! ( چه شیر تو شیری :1. (38): )
سپاس
Arian.Z
01-10-08, 16:03
به امید پیروزی پرسپولیس با نتیجه عالی مقابل تیم استقلال
آبی ها به چه می اندیشند فردا جهنم "سرخ آزادی" به راه است.
Arian.Z
02-10-08, 21:14
فقط 17 ساعت 20 دقیقه به پیروزی سرخ پوشان مانده است
این :11()::11()::11(): تقدیم به تیم انشاا... اونا هم همین قدر برای ما گل بیارن .
Armin-N
02-10-08, 21:16
ای ولا
شییییییره
فردا به امید خدا یه بار دیگه حماسه آفرینی میکنیم
1
2
3
4
5
شیش تایی ها
شیش تایی ها
شیش تایی ها
ایشالا میبریمشون
M A H R A D
02-10-08, 21:56
قطبي: فردا خيلي از آبيها قرمزپوش ميشوند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم پرسپوليس گفت: از حمايت امروز هواداران شوكه شدم؛ اما مطمئنم فردا خيلي از آبيها پيراهن قرمز بر تن ميكنند.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: معتقدم باتوجه به اينكه برخي رسانههاي خارجي اين بازي را ميخواهند پايان كارنامه من بدانند، كار درستي نباشد.
وي افزود: حساسيت ديدار صد چندان است. مطمئنم بعد از بازي فردا، با اين استقبال در تمرين امروز و هيجان، خيلي از آبيها پيراهن قرمز ميپوشند؛ حتي در خارج از كشور.
قطبي عنوان كرد: در فوتبال بينالمللي يك بازي پايان يا آغاز كارنامه يك مربي نيست؛ بلكه بايد به هر مربي وقت داد.
سرمربي پرسپوليس خاطر نشان ساخت: كارنامه مرا مانند فصل قبل، در تمام فصل ببينيد؛ نه در يك بازي. همانطور كه پارسال پنجره را روي من بستند؛ اما در كاخ با قهرماني پرسپوليس براي من باز شد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس يادآور شد: قلب شير من فقط به فكر برد است؛ اما در فوتبال نبايد زود قضاوت كرد.
==========
بگو فردا مال ماست!
سپاس
Merlin360
03-10-08, 12:02
امروز شیر های پایتخت توسط افشین قطبی استقلال رو به کما میبرند.
Only the registered members can see the link 02281602_L600.jpgبه امید پیروزی در این بازی .
Armin-N
03-10-08, 12:45
الان داشتن ورزشگاه رو نشون میدادن
بازممثل هر سال پرسپولیسیا بیشترن
فداشون
Ramin_Zero1818
03-10-08, 13:33
بیصبرانه منتطر شروع بازی هستیم.
به عشق پرسپولیس
Ramin_Zero1818
03-10-08, 15:21
عجبی بازی.
عجب علی کریمی
Merlin360
03-10-08, 16:32
بازی مساوی شد ولی حق ما برد بود.
D J V A H I D
03-10-08, 16:43
بازی مساوی شد ولی حق ما برد بود.
این دیگه از اون حرفا بود !!!
Xtreme
03-10-08, 16:44
درود بر رنگ سرخ
100% حق ما برد بود.
فقط علی کریمی یه تنه نفری یکبار استق لالی ها رو دریبل زد .
Merlin360
03-10-08, 16:52
این دیگه از اون حرفا بود !!!
از کدوم حرف ها بود هرکی بازی رو دید میدونه که استقلال وقتی گل رو زد (دقیقه ی 2) دیگه بازی نکرد .
شده بود مثل تیم بحرین. :1~@$S (3)::1~@$S (3):
Armin-N
03-10-08, 16:55
باید می بردیم
راحت 3 تا گل جا داشتن
گلی که خوردیم به خاطر جا موندن دفاعمون بود
گلایی که نزدیم به خاطر دفاع اونا بود
61% توپ دست پرسپولیسی ها بود
اما نتیجه مهمه که متاسفانه نتیجه نگرفتیم
مهره های خوبی داریم
ولی بازی برگشت مهره هامون کامل میشن
خلیلی اگه بود غوغا میکرد
کریمی هم جادوگر بودنش رو نشون داد
دمش گرم
همه مات میموندن استق لالی ها
دیکارمو هم که چیز خاصی ازش ندیدم
توپ نرسید بهش زیاد
ایوان هم اگه یکم زودتر میومد خیلی بهتر بود
sAsAn.K
03-10-08, 16:55
خوب عزیزم معلومه بازی به این حساسی وقتی زود گل میزنی اتوماتیک دفاع میشه تیم ، احتمال گل خوردن هم بالا میره ، منطق ندارین اصلا ا ! :great:
دوستان فعلا چیزی نگین ، چون قدرت کنترل کردن خودتونو ندارین ! :great:
Armin-N
03-10-08, 16:58
بالاخره تیمی که بهتر بازیکرد پرسپولیس بود
همه چی تابلوئه دیگه
گفتن نداره
آمارم مشخص بود
بازی هم دیده شد
اما نتیجه باید میگرفتیم نگرفتیم متاسفانه
Amin Boy 20
03-10-08, 17:01
پرسپولیس فوتبال بازی کرد اما استقلال نه
Ramin_Zero1818
03-10-08, 17:02
واقعا حق پرسپولیس برد بود.
استقلال جز دفاع کاری نکرد.
واقعا ترسو قلعه:1. (26):
Armin-N
03-10-08, 17:04
دیدیم ساسان جان
2 تا موقعیت گل واسه استق لال 5 تا واسه پرسپولیس
26 سانتر پرسپولیس داشت 6 تا استق لال
61% توپ دست پرسپولیس بود 39 درصد استق لال
شما ندیدی؟
درکل این بازی نسبت به قبلیا قشنگ تر بود
Ramin_Zero1818
03-10-08, 17:14
همچنین الان دیگه به گفته ی امپراطور و همه ی پرسپولیسی های با تعصب پرسپولیس دیگه یک تیم بین المللی
هست دیگه مثل تیم های داخلی به خصوص استقلال هیچوقت بعد از زدن گل بازی به این قشنگی رو خراب نمیکنه.
تعویض های قلعه جالب بود
ava.2008
03-10-08, 17:16
سلام به همه خداییش حق برد باپرسپولیس بود اس تق لال فقط یه موقیت گل داشت که اون رو هم به گل تبدیل کرد خودتون که شاهدبودید
Arian.Z
03-10-08, 17:34
Xtreme
03-10-08, 18:12
اینم صحبت های قلعه :
قلعهنويي دربارهي تعداد موقعيتهاي دو تيم نيز گفت: من كامپيوتر در ذهنم ندارم كه بخواهم اين سوال را جواب دهم اما، آنها يك موقعيت بيشتر نداشتند در حالي كه استقلال دو موقعيت گل صد درصد داشت.
خبرنگاري با انتقاد از ادبيات امير قلعهنويي نسبت به تيم حريف گفت، قطبي بازي تيم شما را تحسين كرد كه قلعهنويي پاسخ داد: افشين قطبي كسي نيست كه بتواند دربارهي من صحبت كند.
او سپس به يكي از خبرنگاران كه سوالاتي را مطرح ميكرد، گفت: يا يك سوال بپرس و يا ساكت باش.
به گزارش ايسنا، در شرايطي كه اطرافيان امير قلعهنويي در كنفرانس مطبوعاتي بارها نظم اين نشست را در انتقاد به سوالاتي كه از سرمربي استقلال پرسيده ميشد، برهم ميزدند در نهايت درگيري لفظي ميان خبرنگاران بالا گرفت و قلعهنويي نيز محل كنفرانس مطبوعاتي را ترك كرد.
بنده خدا .. اصلا معلوم نیست چش شده ! توهمه !! ( یک موقعیت پرسپولیس :دی)
از قلعه ادبیاتی بهتر از این نمیشه انتظار داشت ..
Xtreme
03-10-08, 18:16
قلعهنويي ادامه داد: گلي كه تيم پرسپوليس به ثمر رساندن بر روي يك پاس 70 متري و در واقع يك توپ "بكش زيرش" بود كه بيژن كوشكي يار مستقيم خود را نگرفت اما، در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپوليس تك به تك شديم.
واقعا جالبه .. 45 دقیقه فقط 11 نفره دفاع کردن و از 18 خودشون زدن زیر توپ ..
کمربند میانیشون هم قدرت مقابله با پرسپولیسو نداشت . همون نیمه اول هم چند پاس فقط پیروز قربانی فرستاد واسه برهانی ( البته با همون تاکتیک بکش زیرش )
murizaki_2000
03-10-08, 18:17
بچه ها زیاد به دل نگیرید !!!! 85 دقیقه دفاع و زیر توپ زدنهاشون رو که ندیدند ..... یه سوتی دفاع مارو دیدند و میگن حقمون برد بود !!!! حالا شانس اوردیم بازیکن عرب نداشتند تو ترکیبشون وگرنه کی میخواست اونو از رو زمین بلند کنه !!!!
در هر حال آمار انتهای بازی همه چیز رو به خوبی نشون میداد و بذارید دلشون خوش باشه که حقشون برد بوده ..... با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه !!!! بعضی از دوستان عزیز استقلالی هم که ادعا میکنند تماشاچیهای قرمز وحشی هستند لطف کنند و نمره عینکشون رو عوض کنند تا بازی رو بهتر ببیند ..... همه بازی رو نه تک موقعیت استقلال رو !!!! لازم به ذکره این تماشاچیا فهیم و با شعور استقلال بودند که همون شروع بازی به سمت علی کریمی سنگ پرت کردند !!!! که خداوکیلی کریمی هم خوب جوابشون رو داد .........!!!!!!
Xtreme
03-10-08, 18:21
ایول مرتضی جان ..
زدی وسط خال . دقیقا روی همون کرنر استق لالی ها سنگ پرانی کردن . ولقعا همون لقب شایسته خودشون هست.
M A H R A D
03-10-08, 18:45
سيار: داور 2 پنالتي پرسپوليس را نديد!
پرويز سيار اظهار داشت: سعد كميل در نيمه نخست قضاوت خيلي خوبي نداشت زيرا چهار صحنه اتفاق افتاد كه قضاوت خوبي نداشت. وي افزود: در دقيقه هشت در محوطه جريمه استقلال بازيكن اين تيم با دست به صورت بازيكن پرسپوليس ضرب زد؛ آن هم در حالي كه توپي در صحنه وجود نداشت. اين حركت جريمه اش يك كارت قرمز و اخراج بازيكن بود.
سيار ادامه داد: در دقيقه 28 در صحنه اي كه واعظي براي دفع توپ از دروازه خارج شد، آرش برهاني خودش را به دروازه بان پرسپوليس كوبيد كه داور در اين صحنه به درستي دستور به ادامه بازي داد. اين كارشناس در خصوص صحنه هاي ديگر اين نيمه گفت: در دقايق 30 و 34 مدافعان استقلال دو بار كريم باقري را در محوطه جريمه با خطا متوقف كردند كه هر دو پنالتي بود؛ اما داور آنها را نديد. در مجموع كميل در نيمه نخست قضاوت دلچسبي را نداشت و بايد منتظر نيمه دوم بود.
پرسپولیس نیوز
ولی من متن خبر رو خوندم شد 3 تا!
پس نتیجه میگریم :
نیمه اول ، 3 پنالتی به نفع پرسپولیس گرفته نشد
متاسفانه وقت زیادی ندارم که چیزی بنویسم
بزودی هستم در خدمتتون
سپاس
Keih@n.G
03-10-08, 19:15
گل استقلال آفساید بود
N0m@d
03-10-08, 19:35
این هم دلیلی دیگر بر توافقی شدن بازی استقلال و پرسپولیس...:yes:
همه بیخود الاف می شینیم بازی نیگا میکنیم...چون نتیجه از قبل مشخصه...مساوی
murizaki_2000
04-10-08, 08:40
گل استقلال آفساید بود
نه !!! در اين مورد باهات مخالفم !!!! خط چمن رو تعقيب كني متوجه مي شي كه برهاني عقب تره ....!!!! برد حق مسلم ما بود ولي ديگه حق رو نا حق نكنيد ديگه !!!!!!
به اميد قهرماني مجدد پرسپوليس .............................. هورا !!!!!!!!!!!!!!
N@VID
04-10-08, 09:15
سلام :
تو بازي ديروز بدتر از همه چيز اين خياباني رفته بود روي مخ ما و رزژه مي رفت !:1. (27):
يک سري مي گن خيابان پرسپوليسي هيت که من کاملا مخالفم ... اون يک استقلالي تير است ...
تا بحال توي کي بازي انقد نتيجه بازي رو اعلام نکرده بود ... همچنين 2 الي 3 بار پيروزي استقلال رو اعلام کرد .
مگر من خياباني رو تو خيابون نبينم !
Arian.Z
04-10-08, 10:20
murizaki_2000
05-10-08, 18:31
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: با كمال ميل به كميته انضباطي خواهم رفت
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باتوجه به اينكه بيحرمتي نداشتم، با كمال ميل به كميته انضباطي فدراسيون ميروم.
Only the registered members can see the link عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از اعلام اينكه كميته انضباطي مرا دعوت كرده تا به فدراسيون بروم، مصاحبهاي انجام ندادم. مصاحبه امروز و روز گذشتهام كاملا كذب است. اين مورد را دوستانم در مطبوعات ميتوانند شهادت بدهند چون قصد داشتم آرامش لازم را برقرار كنم.
وي افزود: بازيكني هستم كه اگر حرف بزنم، هيچ وقت آن را تكذيب نميكنم چون از هيچ كس به غير از خدا نميترسم.
نيكبخت درباره حضورش در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: براي از بين بردن حاشيه و رفع سوء تفاهمها، هر وقت كه بگويند به كميته انضباطي ميروم؛ اما بدانند كه اين دعوت به خاطر بازي مقابل پيام خراسان است؛ نه دربي 65.
وي در باره حضورش در كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: ميتوانند لبخواني را بياورند و ببينند كه قضيه چه بوده است. حرفي نزدم و ترسي هم ندارم. اگر آقاي قطبي گزارشي در مورد من داد، در خدمت باشگاه خواهم بود؛ ولي تا كنون افشين قطبي حرفي در مورد من نزده است.
نيكبخت خاطر نشان ساخت: برخي به خاطر اينكه در مطبوعات پول به جيبشان نميرود، در مواقع حساس از سوي من حرفهايي را منتشر ميكنند تا ذهن كميته انضباطي، باشگاه و سرمربي تيم را خراب كنند كه براي آنها متاسفم.
مهاجم تيم پرسپوليس يادآور شد : بازي سختي در مقابل ابومسلم داريم و من هم تابع كادر فني هستم. اميدوارم با اعتماد به من بتوانم دوباره در تركيب اصلي قرار بگيرم؛ در غير اينصورت روي نيمكت مينشيم و براي تيم دعا ميكنم.
murizaki_2000
05-10-08, 18:33
زرينه در گفت و گو با فارس:
بادامكي بعد از بازي مقابل ابومسلم پا به توپ ميشود
خبرگزاري فارس: پزشك تيم پرسپوليس گفت: حسين بادامكي با توجه به آزمونهاي انجام شده، پس از ديدار برابر ابومسلم پا به توپ ميشود.
Only the registered members can see the link فريد زرينه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ايوان پترويچ شرايط حضور در بازي برابر استقلال را به علت سرما خوردگي شديد نداشت. در اين مورد، همكاران رسانه اي ميتوانند شهادت دهند چون يك روز قبل از دربي، تمرين كمتري را انجام داد. براي ديدار مقابل ابومسلم مصدومي نداريم و تمام بازيكنان در سلامت هستند.
وي ادامه داد: با توجه به تستهاي دقيق از حسين بادامكي، اين بازيكن پس از بازي مقابل ابومسلم ميتواند پا به توپ شود و در تمرين گروهي شركت كند.
زرينه در خصوص وضعيت الونگ الونگ گفت: او تمريناتش را خيلي خوب پيگيري ميكند و از آن چيزي كه فكرش را ميكرديم، بيشتر رشد داشته است. در دو هفته جاري براي او برنامه هاي خاصي داريم و در آبان ماه سعي خواهيم كرد عضلات او را شديدا تقويت كنيم.
murizaki_2000
05-10-08, 18:38
با وساطت قطبي
مربي برزيلي پرسپوليس بالاخره به ايران بازميگردد
خبرگزاري فارس: مربي برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس با وساطت افشين قطبي به ايران باز خواهد گشت.
Only the registered members can see the link به گزارش خبرگزاري فارس، ماركو، مربي تيم فوتبال پرسپوليس كه به دليل عدم وصول پولش قصد بازگشت به ايران را نداشت، پس از بازي مقابل استقلال، با پادرمياني افشين قطبي در تماس تلفني، قرار شد بازگردد.
نمابري نيز از سوي اين باشگاه و قطبي براي ماركو به برزيل ارسال شد تا همه چيز براي بازگشتش فراهم شود.
murizaki_2000
05-10-08, 18:48
نيكبخت: از پيراهن استقلال متنفرم Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) 12 مهر 1387 ساعت 20:56 Only the registered members can see the linkکانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال كه دليل ناراحتي او پس از تعويض توسط افشين قطبي چه بود، اظهار داشت: من فقط از اينكه تيمم عقب بود ناراحت بودم و نميتوانستم بعد از تعويض لبخند بزنم.
وي ادامه داد: به من حق بدهيد كه وقتي تيمم عقب است در هنگام بيرون آمدن از زمين بغضي كه در گلويم هست خالي كنم.
نيكبخت اظهار داشت: در آن لحظه نميتوانستم سكوت هواداران را ببينم و لبخند زنان زمين را ترك كنم. فكر كردم اگر درون زمين باشم، مي توانم كمك بيشتري به تيم كنم.
وي خاطرنشان كرد: نميدانم چرا بين اين همه بازيكن آقايان روي من مانور ميكنند و حتي وقتي روي نيمكت رفتم اين مسائل را رها نكردند.
اين بازيكن عنوان كرد: شرايط ما خيلي بهتر از استقلال بود، بايد با گل بيشتري آنها را ميبرديم. فكر ميكنم در هر دو نيمه پرسپوليس تيم برتر ميدان بود.
نيكبخت در واكنش به توهين هواداران استقلال به وي و خانواده اش گفت: از دقيقه 1 تا 90 به من و خانوادهام فحاشي كردند آنها كه دم از منشور اخلاقي ميزنند كجايند كه به داد من برسند؟ آيا هواداران پرسپوليس يكي از بازيكنان استقلال را اينگونه مورد بياحترامي قرار دادند؟
اين بازيكن در پايان خاطرنشان كرد: واقعاً شرمنده خودم هستم كه هفت سال از عمرم را براي استقلال بازي كردم ديگر اين تيم را دوست ندارم و از پيراهن آبي متنفرم. اين را از صميم قلب مي گويم تا آنهايي كه به من بي احترامي كردند، بشنوند.
Ramin_Zero1818
05-10-08, 19:05
---------
نیکی که این همه مدت واسه استقلال بازی کرده باید این طوری بهش بی احترامی بشه.
Arian.Z
06-10-08, 12:08
M A H R A D
06-10-08, 15:58
تغييرات احتمالي در تركيب پرسپوليس
سرمربي پرسپوليس در تمرينات تيمش پيش از بازي با ابومسلم نشان داده كه به دنبال ايجاد تغييرات در تركيب سرخ پوشان است. پتروويچ، نيكبخت و كريم باقري در بازي دستگرمي تمرين يكشنبه نظارهگر تلاش همبازيانشان بودند.
به نظر ميرسد افشين قطبي در نظر دارد در اين ديدار تغييراتي در خط دفاع و خط ميانياش به وجود بياورد. احتمال اينكه آتسو در تركيب نباشد بسيار زياد است و مجتبي شيري به جاي بازيكن توگويي در دفاع مياني قرار گيرد و عليرضا محمود در پست دفاع راست به ميدان برود.
در ادامه همچنين احتمال حضور پژمان نوري در خط دفاعي نيز وجود دارد. از سوي ديگر به دنبال نمايش خوب منصوري در دربي، اين بازيكن به احتمال زياد در خط مياني به عنوان بازيكن اصلي براي پرسپوليس به ميدان خواهد رفت. البته قطبي در تمرين صبح امروز علوي را زير نظر گرفت.
پرسپولیس نیوز
====
--------------- واعظی --------------
نوری - شیری -سپهر -محمد(زارعی)
------ کریم ---- مازیار(علوی) -----
پتروویچ ------ کریمی ----- نیکبخت
----------- توره / دیکارمو ---------
ها ؟!
murizaki_2000
06-10-08, 18:16
مرجع خبري پرسپوليس به نقل از روابط عمومي كميته انضباطي( 10:29)
كميته انضباطى به زودى رأى مى دهد / محروميت بازيكنان استقلال ، كسرامتياز ازپرسپوليس
از كميته انضباطى اخبار متعددى را مى توان درباره حواشى دربى شنيد. مهمترين خبرى كه روز گذشته يكى از افراد آگاه به گوش مان رساند كسر امتياز پرسپوليس است البته رييس كميته انضباطى اين خبر را تأييد نمى كند اما به واسطه آيين نامه موجود در اين كميته مى توان احتمال كسر امتياز پرسپوليس را به دليل شكسته شدن صندلى هاى ورزشگاه آزادى قطعى دانست.
تماشاگران پرسپوليس حوالى دقيقه ۶۰ تا ۷۰ بازى با استقلال صندلى هاى ورزشگاه آزادى را شكستند كه فيلم تخريب ورزشگاه توسط تماشاگران منتسب به پرسپوليس در حال بررسى در كميته انضباطى است. از سويى مى توان محروميت بازيكنان استقلال را به دليل درگيرى قطعى دانست. بيژن كوشكى به احتمال فراوان با محروميت ۳ جلسه اى از سوى كميته انضباطى روبه رو خواهد شد اما درباره برهانى و كاظمى شنيده مى شود كميته انضباطى به توبيخ و درج در پرونده بسنده خواهد كرد. عليرضا نيكبخت نيز به دليل فحاشى به افشين قطبى با محروميت ۳ جلسه اى روبه رو خواهد شد. كميته انضباطى آراى صادره را تا اواخر هفته جارى صادر خواهد كرد.
Arian.Z
07-10-08, 12:09
آخرین تمرین پرسپولیس قبل از سفر به مشهد
پرسپولیس بعد از ظهر امروز اخرین تمرین خود را قبل از سفر به مشهد در ورزشگاه راه آهن برگزار خواهد کرد.
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس بعداز ظهر امروز سه شنبه ساعت 14 آخرین تمرین خود را قبل از سفر به مشهد در زمین ورزشگاه راه آهن برگزار خواهند کرد.
کاروان پرسپولیس بعد از تمرین امروز ساعت 18 راهی مشهد می شود و در هتل پارس مشهد مستقر خواهد شد.
Arian.Z
07-10-08, 12:30
در ديدار مقابل ابومسلم ، باقري غايب بزرگ پرسپوليس خواهد بود
به احتمال فراوان كريم باقري كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در ديدار فردا مقابل ابومسلم غايب خواهد بود.
كريم باقري كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران در تمرين روز گذشته اين تيم دچار كشيدگي عضله شد و به همين دليل حضورش در ديدار فردا (چهارشنبه) مقابل ابومسلم مشهد در هالهاي از ابهام قرار گرفته است. باقري بعدازظهر امروز آخرين تست پزشكي اش را انجام مي دهد، ولي شنيده ها حاكي از آن است كه كاپيتان پرسپوليس غايب بزرگ اين تيم مقابل ابومسلم خواهد بود.
Arian.Z
07-10-08, 12:50
نام علي كريمي در فهرست تيم ملي نيست
بعد از بازي فرداي تيمهاي ابومسلم و پرسپوليس فهرست اسامي بازيكنان تيم ملي براي بازي با كرهشمالي از سوي سرمربي تيم ملي اعلام ميشود.
در حالي كه نام مهدي مهدوي كيا در ليست جديد تيم ملي وجود دارد انتظار ميرفت، علي كريمي بعد از 2 بازي خوبي كه مقابل پگاه و استقلال براي پرسپوليس انجام داد در جمع مدعوين قرار داشته باشد، اما بر خلاف انتظار نام علي كريمي در ليستي كه علي دايي اعلام ميكند وجود نخواهد داشت.
پيش از اين گفته ميشد مهدويكيا به اين دليل كه در تركيب ثابت آينتراخت فرانكفورت حضور ندارد و با مصدوميت هم مواجه شده به تيم ملي دعوت نميشود و علي كريمي هم به اين دليل كه جايي مشغول بازي نبوده در اين ليست جايي نداشته است، اما پس از درخشش كريمي در تركيب پرسپوليس انتظار ميرفت علي دايي او را به تيم ملي دعوت كند.
Arian.Z
07-10-08, 17:18
تغییر ساعت بازی ابومسلم و پرسپوليس
ساعت دیدار دو تیم پرسپوليس و ابومسلم تغییر کرد.
دیدار دوتیم ابومسلم خراسان و پرسپوليس تهران روز چهارشنبه مورخ 17/7/87 در ساعت 15 برگزار می شود. اين ديدار قرار بود در ساعت 16 در مشهد برگزار شود كه سازمان ليگ برتر ساعت اين بازي را تغيير داد و به يك ساعت زودتر موكول كرد.
M A H R A D
07-10-08, 23:17
« ماری بران » اسپانسر اصلی پرسپولیس شد
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس اعلام کرد؛ پس از جلسات متعدد با نمایندگان شرکت مواد غذایی اسلامی ماری بران، توافق به عمل آمد که برای یک فصل بازیهای لیگ برتر (جام خلیج فارس)، جام حذفی و مسابقات قهرمانی جام باشگاههای آسیا مبلغ 30 میلیارد ریال معادل سه میلیارد تومان در اختیار باشگاه قرار دهند.
بدیهی است؛ اسپانسر اصلی این باشگاه بعد از تصویب در هیأت مدیره، شرکت مواد غذایی ماری بران اعلام شد.
=====
پرسپولیس به پرداخت خسارت ورزشگاه آزادی محکوم می شود
باشگاه پرسپولیس به جهت خسارت وارده تماشاگران به صندلی های ورزشگاه آزادی به پرداخت خسارت مالی محکوم خواهد شد.
به گزارش خبرنگارمهر، مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی ضمن تایید این خبر افزود : با توجه به خسارت وارده تماشاگران به حدود 300 صندلی ورزشگاه آزادی ، باشگاه پرسپولیس بر اساس برآورد خسارتی که از سوی مدیریت ورزشگاه آزادی انجام خواهد شد ، موظف به پرداخت خسارت های وارده خواهد بود.
وی تصریح کرد : تاکنون برآورد دقیقی از میزان خسارت های وارده در دست نیست و منتظر برآورد خسارت ورزشگاه آزادی هستیم تا تیم میزبان (پرسپولیس) را به پرداخت خسارت های وارده محکوم کنیم .
شریفی با بیان اینکه دربی شصت و پنجم تیم های استقلال و پرسپولیس به لحاظ خسارت های وارده و تنش های معمول درشرایط بهتری برگزار شد ، اظهار داشت : خوشبختانه دیدار اخیر استقلال و پرسپولیس نسبت به دربی های گذشته از آرامش بیشتری برخوردار بود و رفتار مناسب تری را از سوی تماشاگران شاهد بودیم به طوری که بر اساس اعلام شرکت واحد اتوبوسرانی حتی یک مورد خسارت به اتوبوس های این شرکت وارد نشد و این نشان می دهد ذهنیت هواداران تغییر کرده و به مرور می توانیم به نقطه مطلوب در این زمینه برسیم .
رئیس کمیته انضباطی در پایان تصریح کرد : درصدد هستیم با موظف کردن لیدرها به رعایت آیین نامه های انضباطی و همسو شدن آنها برای کاهش تنش ها و درگیری ها بر روی سکو، مشکلات دربی را به حداقل برسانیم و با اعمال محکومیت های انضباطی شرایطی را فراهم کنیم تا این دیدار پرطرفدار با حداقل خسارت و تنش برگزار شود.
منبع : مهر
=====
تركيب احتمالي پرسپوليس مشخص شد
خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار در هفته دهم ليگ برتر ايران مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري فارس تركيب تيم فوتبال پرسپوليس در تمرين امروز براي ديدار فردا مقابل ابومسلم مشخص شد.
در اين تركيب مهدي واعظي، سپهر حيدري، مجتبي شيري، پژمان نوري،عليرضا محمد درخط دفاع، مازيار زارع، كريم باقري، پتروويچ، علي كريمي، محمدمنصوري در خط هافبك، وابراهيم توره درخط حمله تشكيل ميدهند.
گفتني است در صورت عدم حضور كريم باقري كادر فني پرسپوليس محمدعلوي را جايگزين كاپيتان در تركيب 11 نفره خواهد كرد.
====
به امید موفقیت ارتش سرخ در بازی فردا
سپاس
Arian.Z
08-10-08, 12:40
تركيب احتمالي پرسپوليس براي بازي با ابومسلم ، پترويچ و نيكبخت روي نيمكت مينشينند
به احتمال فراوان ايوان پترويچ و عليرضا نيكخت در ديدار امروز پرسپوليس مقابل ابومسلم از روي نيمكت كار را دنبال خواهند كرد.
از اردوي پرسپوليس در مشهد خبر رسيده كه افشين قطبي سرمربي اين تيم در ديدار امروز نام ايوان پترويچ و عليرضا نيكبخت واحدي را از تركيب اصلي خارج كرده است.
همچنين كريم باقري كاپتيان اين تيم نزي تا اين لحظه حضورش در تركيب اصلي مشخص نشده و اين احتمال وجود دارد كه به دليل مصدوميت وي درتركيب اصلي قرار نگيرد.
شنيدهها حاكي از آن است كه در ديدار امروز پرسپوليس تركيب اصلي به شرح زير است: مهدي واعظي، پژمان نوري، عليرضا محمد، سهپور حيدري، مجتبي شيري، سيد محمد علوي، مازيار زارع، كريم باقري (هادي نوروزي)، علي كريمي، محمد منصوري و ابراهيم توره.
murizaki_2000
08-10-08, 18:15
ياد و خاطره دنيزلي زنده شد !!!!
ديشب با يكي از دوستان درباره تفاوتهاي قطبي و دنيزلي صحبت مي كرديم ..... دوستم مي گفت حسرت بازيهاي دنيزلي تو دلم مونده ...... مي گفت كاش اين همه امكاناتي كه براي قطبي فراهم كردند براي دنيزلي فراهم مي شد تا مي تونستيم توانايي واقعي اون و تيم رو ببينيم ..... مي گفت قطبي تازگيها خيلي محافظه كار شده و تا يه گل جلو مي افتند ميره تو دفاع و .....
امروز قطبي ياد و خاطره دنيزلي رو تو دلهامون زنده كرد ...... امروز قطبي بدون هراس از مشكلات زياد خط دفاعي فقط تو فكر حمله كردن بود كه عواقبش رو همه مون ديديم ...... يه فوتبال زيبا و دلچسب از هر دو تيم ولي نتيجه بسيار بد براي ما ......
حالا به نظرتون بازي به سبك دنيزلي بهتره يا به سبك قطبي جديد ؟؟؟ بهتره بدون ترس از نتيجه فقط به فكر بازي زيبا باشيم يا فقط به نتيجه فكر كنيم ؟؟؟
يعني سبكي هم وجود داره كه اين دوتا باهم در اون موجود باشند ؟؟!!! بازي زيبا همراه با نتيجه دلچسب .....
Armin-N
08-10-08, 19:07
اینکه پرسپولیس تا زمانی فشار میاره که عقبه 100% درسته (البته این فصل اینطوری شده)
اما من با دنیزلی موافق نیستم
همچنان میگم قطبی بهترینه
فقط خط دفاعمون باید تقویت شه
خیییییییییلی کم میارن
سرعت بازیکن های دفاعمون عجیب پایینه
دیدید اولروم چطور با سرعت فرار میکرد و دفاع نمیتونست بگیردش خطا میکردن؟
باید یه فکری بکنه به حال تیم قطبی
من از باخت امروز ناراحت نشدم چون با این باخت ممکنه قطبی به فکر بیافته
امیدوارم
Ramin_Zero1818
08-10-08, 19:09
قطبی همیشه بازی حمله ای داشته.
هیچ وقت صرفا دفاع مثل بعضـــــی تیم ها نداشته.
مشکل تو خط دفاع هست که به راحتی جا میمونه.
ولی کلا تو حمله عالین
Arian.Z
09-10-08, 11:04
فهرست تیم ملی تکمیل شد
کریمی، نوری و زارع هم دعوت شدن
با پایان یافتن هفته دهم رقابت های لیگ برتر کشور اسامی آخرین نفرات دعوت شده به تیم ملی نیز اعلام شد.
علی دایی سرمربی تیم ملی کشورمان علي كريمي، پژمان نوري و مازيار زارع را هم به اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان دعوت کرد تا فهرست مدعوین تکمیل شود.
بدین ترتیب اسامی 26 بازیکن دعوت شده به تیم ملی به شرح زیر است:
سيد مهدي رحمتي، وحيد طالبلو، رحمان احمدي، پژمان منتظري، هادي عقيلي، سيد جلال حسيني، پيروز قرباني، ستار زارع، مجيد غلام نژاد، حسين کعبي، آندرانيک تيموريان، جواد نکونام، فريدون زندي، احسان حاج صفي، مسعود شجاعي، مهدي مهدوي کيا، مهدي کريميان، مجتبي جباري، محمد نوري، رسول خطيبي، غلامرضا رضايي، سيد صالحي و محمدرضا خلعتبري، علي كريمي، پژمان نوري و مازيار زارع
منبع Only the registered members can see the link