PDA

مشاهده نسخه کامل : <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>

صفحات : 1 [2] 3 4 5

miladfans
27-02-08, 00:51
بچه ها من یه خبر شنیده بودم که می گن قطبی مربی تیم امید کره جنوبی بوده و تو مصاحبه هاش گفته دوست داره مربی تیم استقلال بوده تاکه پرسپولیس رفته و باهاش قرارداد بسته و مهمتر از همه اینکه اصلا قطبی واسه تیم ملی اومده بوده و اون اگر اون پست رو بهش ندن از ایران میره

آیا همشون راسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راسته اگه میشه جدید ترین جدول لیگ برتر رو بذارید ! ؟ ! ؟

ممنونم از همتون : میلاد:love:

murizaki_2000
27-02-08, 09:07
آره خوب ..... من شنيدم قطبي از بچگي پوسترهاي ناصر حجازي رو رو ديوار اتاق خوابش مي چسبونده و آرزو داشته همه لباساش آبي بودند !!!!!!!!! بدترين كابوسش هم كه هنوز نميذاره شبها درست حسابي بخوابه خاطرات سال 52 هست ..... !!!
مرد مومن اين حرفها چيه ميزني ..... تو فكر كردي اگه اين قضيه واقعيت داشت استقلاليها مي رفتند دنبال حجازي و كريمي و امثال اينها ..... سه سوت رو هوا مي بردنش ..... الانش هم كه صحبت تيم مليه ميگه اول پرسپوليس بعد تيم ملي ..... خيلي متعصبه !!

M A H R A D
27-02-08, 16:23
سلام ، همونطور که در صفحه قبل گفتم سپاهان رو به صدر جدول هل دادند...

شورای استیناف به دلیل روحیه دهی به نماینده ایران در جام باشگاههای آسیا (!) دو امتیاز از اون 5 امتیاز رو بخشید !!!:1. (27):

یعنی از سپاهان 3 امتیاز کم شد ...

متاسفم

M A H R A D
28-02-08, 13:24
سلام

بچه ها اگه مشکلی پیش نیاد حسین کعبی در بازی با فجر ( یکشنبه) به میدان خواهد رفت

در ضمن استیلی هم گفته که درصورت جدایی قطبی از پرسپولیس، او سرمربیگری رو نخواهد پذیرفت

من نگران هستم ... جو باشگاه کم کم داره به سمت آشفتگی میل میکنه

سپاس

M A H R A D
28-02-08, 13:26
بچه ها شما هم اگه یکم فعالیت کنید چیزی نمیشه ها :whistle:

Armin-N
28-02-08, 14:14
مهراد جان
ما داشتیم اینکارو میکردیم
اما یه سری استقلالیهایی که قدرت حذف و ویرایش دارن اینجا گویا از گفتن حرفهای حقیقت ناراحت میشن
پس اگه بخوایم پست بدیم و پاک بشه همون بهتر که ندیم

sAsAn.K
28-02-08, 16:36
آرمین جان چرا مستقیما نمیگی منظورت منم ؟!
قبلا هم گفته ، هر پست تحریک کننده و بیهوده در این دو تاپیک استقلال و پرسپولیس قطعا و بدون تذکر پاک میشن .
ضمنا یه نظری در مورد پاک کردن هر دو تا تاپیک دارم ، که دنبالش هستم .
موفق باشید .
:great:

Armin-N
28-02-08, 17:06
:دی
آخه روم نشد ساسان جان :دی

اما اون پستها اونقدرا هم محرک نبودن
در هر صورت بیخیال
خوش باشین
برای آخرین بار اینجا میگم پرسپولیس سرور استقلاله

sAsAn.K
28-02-08, 17:31
آرمین جان معلومه که پست دهنده به نظر خودش تحریک کننده نمیاد پست خودش .
ضمنا چون توی تاپیک خودتونو پاک نکردم این پست آخرو . :great:
موفق باشی آرمین جان .
:11():

M A H R A D
29-02-08, 13:26
ساسان جان شما هوای استقلالی ها رو داشته باش:yes:

من خودم اینجا هستم ...:wink:

ضمنا لازم نیست پستها رو کلاً از دیتابیس پاک کنی:lol:

سپاس

murizaki_2000
29-02-08, 13:51
چه جالب یه استقلالی دو آتیشه و گذاشتن ناظم تایپیک پرسپولیسیها !!!!!! آقا یه بارکی بگید پست ندیم دیگه ؟؟!!:1. (27):

sAsAn.K
29-02-08, 17:54
مهراد جان من که گفتم چون توی تاپیک خودتون بود پاک نکردم .
ضمنا تاپیک استقلال رو هواشو دارم ، بد جورم هواشو دارم ، کافیه یکی بیاد چرت و پرت بگه اونجا ( که ماشاءالله کم نیستن ) که ... .
murizaki_2000 (Only the registered members can see the link) جان ناظم منظورتون چیه ؟
بنده Super Moderator سایت هستم ، بالای اسمم هم نوشته .
ضمنا اگه خواستی میتونی پست ندی ، هیچ کس جلوتو نگرفته ! ، ولی اگه میخوای پست بدی هم حواستو جمع کن که بعدا پشیمون نشی . :great:

murizaki_2000
29-02-08, 18:05
چرا پست ندم ..... من که پست الکی نمی زنم ... به کسی هم توهین نمی کنم پس ترسی هم از پست زدن ندارم !!! شما استقلالیها جنبه ندارید هر حرفی رو به خودتون می گیرید و .... پست پاک می کنید .... من یه پیشنهاد دارم ... موقع ثبت نام از اعضا بخواید رنگ مورد علاقه شون رو مشخص کنند و بر طبق اون دسترسی اونها رو به جبهه مخالف ببندید .... اینجوری تموم این مسائل خود بخود حل میشه !!:1. (26):

M A H R A D
29-02-08, 19:47
خب دیگه بسه ...

این قضیه همینجا تموم میشه.

sAsAn.K
29-02-08, 20:47
murizaki_2000 (Only the registered members can see the link) ، خیلی بهت لطف کردن که پست بیهودتو پاک نکردم .
پس همون طور که مهراد عزیز گفت تمومش کن لطفا .

murizaki_2000
29-02-08, 20:51
:na::na::na::na::na::na::na::na:

M A H R A D
29-02-08, 21:03
خواهش میکنم تمومش کنید ...

====

مصدومهای پرسپولیس روز به روز داره بیشتر میشه

الان واعظی و ماته و آشوبی و نصرتی مصدوم هستند و حضورشون در بازی یکشنبه در ابهامه.

راستی بچه ها صباباتری از ذوب آهن شکست خورد و این مایه بسی شادمانی ماست!

سپاس

M A H R A D
01-03-08, 21:59
طبق آخرین اخبار ، ماته و بقیه بچه ها میتونند در بازی فردا شرکت کنند

====

تركيب احتمالي : مهدي واعظي _ شيث رضايي _ سپهر حيدري _ محمد نصرتي _‌ سپهرحيدري _ پژمان نوري
كريم باقري _ فرزاد آشوبي _ عباس آقايي _ عليرضا واحدي نيكبخت _ حسين كعبي _ ماته دراگچوييچ

سيستم احتمالي پرسپوليس : 4.2.3.1
سيستم احتمالي فجر : 3.5.2

احتمال برد پرسپوليس : 30 درصد
احتمال برد فجر : 20 درصد
احتمال مساوي : 50 درصد

به اميد موفقيت ارتش سرخ

پرسپولیس نیوز

murizaki_2000
02-03-08, 08:57
خبر خوبي بود ..... ولي به نظرم اگه از حسين كعبي به جاي شيث استفاده مي كرد بهتر بود .... سمت راستمون همچيني يه كم اتوبانه !!!
راستي تو خبرها اومده شيث رضايي به دليل شوخي نابجايي كه تو هواپيما با مسافرها كرده بازداشت شده و احتمال بازي كردنش كمه !!!

M A H R A D
02-03-08, 16:02
هورا !

با باخت 1-3 سپاهان در مقابل پاس و برد 0-2 پرسپولیس ، بدین ترتیب :

بازگشت مقتدرانه پرسپولیس زلزله رو به صدر جدول خدمت همه دوستان تبریک میگم!

فکر کنم الان پرسپولیس با 40 امتیاز در رده اول باشه

سپاهان دوم ، با 39 امتیاز

صبا هم در رده سوم

پیش بسوی قهرمانی

سپاس

Shahryar
02-03-08, 16:04
ممنون مهراد جان .

بله ما تمام نامردي ها و ... اي كه در حق تيم ما انجام دادند بازم پرسپوليس سرور هست

Mehdi_Full
02-03-08, 21:54
تبریک میگم :11():

باخت سپاهان اون دو امتیاز بی قانون فدراسیون فوتبال رو از سپاهان گرفت + یک امتیاز دیگه :yes:

راستی مهراد استقلال کجای جدوله ؟ :1. (27):

M A H R A D
03-03-08, 23:16
تبریک میگم :11():

باخت سپاهان اون دو امتیاز بی قانون فدراسیون فوتبال رو از سپاهان گرفت + یک امتیاز دیگه :yes:

راستی مهراد استقلال کجای جدوله ؟ :1. (27):
والا روم نمیشه بگم ... از خودشون بپرسید :1. (38):

ولی در کل استقلال هم با این کسر امتیازات داره میاد بالا و میتونه حداکثر به نایب قهرمانی یا سومی امیدوار باشه

:great:

M A H R A D
03-03-08, 23:25
پرسپولیس بیکار ننشست :

خبرگزاری پرسپولیس : جلسه کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس امروز با حضور کلیه اعضاء تشکیل شد.

جلسه کمیته انضباطی باشگاه رأس ساعت 14 بعدازظهر امروز دوشنبه سیزدهم اسفند ماه در خصوص بررسی تخلف شیث رضایی برگزار شد.

در این جلسه، تخلف شیث رضایی در خصوص رفتاری که در پرواز تهران به شیراز صورت گرفت پس از بررسی همه جانبه و کاملی که صورت گرفت، اعضای این کمیته شیث رضایی را مقصر تشحیص دادند و از این بابت مقرر گردید، 25 درصد از کل مبلغ قرارداد ایشان کسر و همچنین 2 جلسه از همراهی تیم فوتبال پرسپولیس محروم گردد.

گفتنی است؛ مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در زمان پرواز هواپیمای حامل کاروان سرخپوشان به شیراز به صحبت با میکروفن در داخل هواپیما پرداخت و باعث نگرانی مسافران شد که از سوی ماموران امنیت پرواز نیز مورد برخورد قرار گرفت.

M A H R A D
03-03-08, 23:27
پرسپولیس اولین تیم هزار امتیازی تاریخ لیگ ؛ سرخپوشان همچنان رکورد می‎زنند

خبرگزاری پرسپولیس : تیم پرسپولیس در هفته بیست و سوم با برتری برابر مقاومت سپاسی، 40 امتیازی شد و دوباره به صدر جدول بازگشت.
سرخپوشان تهرانی با این پیروزی، ضمن کسب 3 امتیاز و صدرنشینی، هزارمین امتیاز خود را در تاریخ لیگ کسب کردند تا بعنوان اولین تیم تاریخ لیگ به این امتیاز رسیده باشند. البته 6 امتیاز توسط فیفا از پرسپولیس کسر شد که در این جدول آن 6 امتیاز کسر شده است. بیشترین امتیاز سرخپوشان در سال 77 بدست آمده که با 65 امتیاز قهرمان آن سال لیگ شدند. پرسپولیس با 8 عنوان قهرمانی، پرافتخارترین و اولین تیم هزار امتیازی تاریخ لیگ محسوب می‎شود.

M A H R A D
03-03-08, 23:27
بازي بعدی پرسپوليس

پرسپوليس و پاس همدان
زمان : يكشنبه 19 اسفند 1386
مكان : ورزشگاه آزادي تهران

آخرين نتيجه : پاس همدان 1 - پرسپوليس 2

Mahdi_Moosavi
04-03-08, 19:24
بازي بعدی پرسپوليس

پرسپوليس و پاس همدان
زمان : يكشنبه 19 اسفند 1386

آخرين نتيجه : پاس همدان 1 - پرسپوليس 2

دوستانی که مایلند بریم استادیوم اعلام آمادگی کنند ! :cool:

=========================

فقط باید بگیم این ادمین ها یه پرچمی چیزی سفارش بدن ، روش بنویسیم : طرفداران پرسپولیسی انجمن pcnetwork !! Only the registered members can see the link

ضمنآ پرچم رو هم میدیم دست مهراد ! :1. (38): چه طوره !؟ :1. (27):

M A H R A D
05-03-08, 15:14
دوستانی که مایلند بریم استادیوم اعلام آمادگی کنند ! :cool:

=========================

فقط باید بگیم این ادمین ها یه پرچمی چیزی سفارش بدن ، روش بنویسیم : طرفداران پرسپولیسی انجمن pcnetwork !! Only the registered members can see the link

ضمنآ پرچم رو هم میدیم دست مهراد ! :1. (38): چه طوره !؟ :1. (27):
پیشنهاد خوبیه !

میگم میخوای شیپورم بدیم دست تو ؟! بعد تو شیپور میزنی ما هم میگم پرسپولیس !

=======

دوستان امروز سپاهان در یک دربی با ذوب آهن بازی داره البته بازی از ساعت14.15 فکر میکنم شروع شده

کسی اطلاعی نداره از نتیجه ؟

M A H R A D
05-03-08, 17:49
به به !

استقلال 0 - 0 صبا

سپاهان 2 - 2 ذوب آهن

و این یعنی بهترین موقعیت برای پرسپولیس که اختلاف خودشو زیاد کنه

از این بابت از استقلال ممنونیم که با ارائه یک بازی بسیار کسل کننده تونست مساوی بگیره و پرسپولیسیها رو خوشحال کنه!:lol:

سپاس

M A H R A D
05-03-08, 18:10
به امید خدا ، پرسپولیس اولین شانس قهرمانی :

خبرگزاری پرسپولیس : تیم پرسپولیس تا پایان رقابتهای لیگ برتر در فصل 87 - 86، یازده بازی دیگر پیش رو دارد و شانس اول قهرمانی محسوب می‎شود.

تنها 3 دیدار سرخپوشان در هفته‎های 25، 27 و 29 به ترتیب مقابل تیمهای ذوب آهن، استقلال اهواز و مس کرمان خارج از خانه می‎باشد و 8 دیدار دیگر به ترتیب برابر تیمهای پاس همدان (هفته 24)، استقلال (هفته 26)، ملوان (هفته 28)، شیرین فراز (هفته 30)، سایپا (هفته 31)، برق شیراز (هفته 32)، صبا باتری (هفته 33) و سپاهان (هفته 34) در تهران برگزار می‎شود و با توجه به صدرنشینی پرسپولیس، قهرمانی با همت بازیکنان در اختیار سرخپوشان است.

==========

فرید جان ، کجایی ؟ کم پیدا هستی عزیز

سپاس

Mahdi_Moosavi
05-03-08, 20:54
پیشنهاد خوبیه !

میگم میخوای شیپورم بدیم دست تو ؟! بعد تو شیپور میزنی ما هم میگم پرسپولیس !

آقا قبوله ! فقط به شرطی که پرچم و همچین خوب بچرخونی ، کل ملت ببینن ! Only the registered members can see the link ؟

I M A N
05-03-08, 21:03
sasan.s.k بازی استقلال و صباباطری که بازی کسل کننده و سردی هم بود با نتیجه ی صفر - صفر تموم شد .
هیچ کدوم از دو تیم خوب بازی نکردن .
این نتیجه از همه بیشتر تیمهای بالای این دو تیم خصوصا پرسپولیس ( که معمولا خودش و تماشاچیاش بیشتر با نتایج سایر تیم ها خوشحال میشن ! ) رو خوشحال کرد .
استقلال می تونست برده ی بازی باشه اگه از فرصت ها بهتر استفاده می کرد .
به هر حال بازی صفر صفر تموم شد .

به امید موفقیت استقلال در بازی های آینده .
نقل كردم اينجا كه نكنه بهتون بر بخوره پاكش كني........
نه كه شما با نتيجه نگرفتن سرورتون يعني pp خوشحال نمي شين عروسي ميگيرين توي تاپيكتون بازي با راه آهن يادته ما باختيم پست هارو ببين اكبر اكبر...:دي چيكار كه نمي كردين عزيز...
ما كه خيلي خوشحال نبوديم از نتيجه نگرفتن شما ما به خودمون و تيممون تكيه مي كنيم ....ههمين

F A R I D
05-03-08, 21:05
ایول ایول نتیجه ها که همشون عالی رقم خورد مهراد جان :1. (5):

تبریک میگم بازم هم صدرنشینی بلامنازع تیم پرسپولیس زلـــــــزلـــــه به تمامی زلـــــزلـــــه دوستان :party:
ایشالله که این هفته هم پاس رو بزنیم تا بریم بالاتر از صدر جدول :1. (40):

داش مهراد با این شکلکت خیلی حال میکنم باشد که استقلالیهای عزیز هم از این شکلک خوشنود شوند اینا همشون طرفدارای متعصب پرسپولیسن که اومدن تو این تاپیک تا تیم محبوبشون رو تشویق کنن :1. (10):

Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

I M A N
06-03-08, 08:12
ضمنا خدا وکیلی اصلا خوشحال نبودید امروز استقلال خورد اصلا ! ، بابا توی تاپیک خودتونو نگاه کن بر و بکز دارن از خوشحالی مساوی استقلال بال در میارن !
ضمنا کسی بهش بر نمیخوره ،

موفق باشید دوست عزیز .

در ضمن ساسان جون امروز من يكي خوشحال نبودم چون اگه شما تيم صبا رو شكست مي دادي خيلي بهتر بود و ما بيشتر خوشحال مي شديم و اختلاف امتيازات ما بيشتر ميشد ...والا تو اين تاپيك من از خوشحالي متاسفانه چيزي نديــــــــــدم...

شما سعی کنید بیهوده چیز ننویسید مطمئن باشید کسی بهش بر نمیخوره :wink: .
من نمی دونم چرا تو دهن همه افتاده هی میگن بهش بر میخوره بهش بر میخوره .

باشه ولي نمي خوام توي تاپيك شما پست بيهوده بزنم :great:

M A H R A D
06-03-08, 21:35
پرسپولیس پر افتخارترین تیم ایران

چند تا از افتخارات رو میگم :

8 بار قهرمان لیگهای ایران
4 بار قهرمان جام حذفی
چندین بار قهرمان فوتبال دسته یک باشگاههای تهران

نکته جالب اینجاست که پرسپولیس قهرمان اولین دوره لیگ تخت جمشید ، اولین لیگ ایران بعد از انقلاب ، اولین دوره جام حذفی ایران
، قهرمان اولین دوره جام در جام آسیا و قهرمان اولین دوره لیگ برتر ایرانه !

فقط در کلکسیون پرسپولیس قهرمانی آسیا کم داریم که اون هم به امید خدا بزودی کسب میکنیم ...

سپاس

M A H R A D
07-03-08, 18:06
بازی بعدیمون با پاس هست در تهران ... روز یکشنبه ساعت 16.45

تركيب احتمالي : حسن رودباريان _ سپهر حيدري _ نبي باقري ها _ محمد نصرتي _ پژمان نوري _ جورج آراندا _

كريم باقري _ فرزاد آشوبي _ حسين كعبي _ عباس آقايي _ عليرضا واحدي نيكبخت

سيستم احتمالي پاس همدان : 4.5.1

احتمال برد پاس همدان : 20 درصد

یادمون نره گه پاس در هفته گذشته سپاهان رو 1-3 شکست داد و الان هم انگیزه بالایی داره ...

به اميد موفقيت ارتش سرخ

پرسپولیس نیوز

========

دوستان بازی رو با ذکر نتیجه پیش بینی کنند !

من میگم 1-2 پرسپولیس میزنه Only the registered members can see the link

نظر شما چیه ؟!

سپاس

Mahdi_Moosavi
07-03-08, 18:42
بازی بعدیمون با پاس هست در تهران ... روز یکشنبه ساعت 16.45

تركيب احتمالي : حسن رودباريان _ سپهر حيدري _ نبي باقري ها _ محمد نصرتي _ پژمان نوري _ جورج آراندا _

كريم باقري _ فرزاد آشوبي _ حسين كعبي _ عباس آقايي _ عليرضا واحدي نيكبخت

سيستم احتمالي پاس همدان : 4.5.1

احتمال برد پاس همدان : 20 درصد

یادمون نره گه پاس در هفته گذشته سپاهان رو 1-3 شکست داد و الان هم انگیزه بالایی داره ...

به اميد موفقيت ارتش سرخ

پرسپولیس نیوز

========

نظر شما چیه ؟!

سپاس

من میگم 2-2 مساوی ! :1. (38):

البته مهراد جان اگه بیای استادیوم و قضیه پست 181 رو اجرا کنی حتمآ پرسپولیس 2-3 میبره . :party:

Mehdi_Full
08-03-08, 00:38
انشاالله
3-1
پرسپولیس :yes:

F A R I D
08-03-08, 09:20
من میگم 2-1 پرسپولیس میزنه

ببینم بازی تو تهرانه دیگه ؟

M A H R A D
08-03-08, 14:18
بله .

ورزشگاه آزادی - تهران

miladfans
09-03-08, 01:08

نظر شما چیه ؟!

سپاس
من میگم 3-2 میشه
90% هم حدسم درسته

راستی جدیدترین جدول رده بندی رو کسی داره بذاره

در ضمن من می خوام با کمک شما دوستان به سایت یا وبلاگ گروهی پرسپولیس زلزله بسازم

هر کی کمک میکنه بگه یاااااااااااااااااااااا علی

فقط پرسپولیس

آدرس

کسی می خواد کمک کنه بگه تا کد بهش بدمOnly the registered members can see the link

اینم دامین جدید

راستی من هر کاری می کنم موقع ویرایش از کاربری خارج میشم

وگرنه کرم ندارم همین طوری پست بدم

به هر حال به بزرگی خودتون ببخشید

miladfans
09-03-08, 22:55
استقلال- پرسپولیس؛ 15 فروردین

رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال گفت: پس از بررسی تصمیم شورای تامین استان تهران درباره‌ی زمان برگزاری دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس تصمیم ‌گیری می‌كنیم.
عزیزمحمدی در گفتگو با ایسنا، اظهار كرد: شورای تامین استان تهران در جلسه‌ای كه با حضور مسوولان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تهران برگزار شد، خواستار آن شد كه داربی تهران به جای شانزدهم فروردین 87 یك روز زودتر و در روز پنجشنبه 15 فروردین برگزار شود.
وی افزود: استدلال شورای تامین این بود كه با توجه به پایان ایام تعطیلات نوروزی و احتمال آن كه تعداد بسیاری از مسافران نوروزی در روز جمعه 16 فروردین ماه به تهران بازخواهند گشت و از سوی دیگر تماشاگران بسیار دیدار پرسپولیس و استقلال كه قصد عزیمت به ورزشگاه آزادی را دارند سبب بروز تداخل در طول مسیرها و مشكلات ترافیكی در تهران خواهند شد، این دیدار در تاریخ 15 فروردین ماه برگزار شود.

رئیس سازمان لیگ خاطر نشان كرد: ما این نظر شورای تامین را بررسی خواهیم كرد و ظرف روزهای آینده سازمان لیگ زمان اصلی برگزاری داربی تهران را اعلام می‌كند.
عزیزمحمدی درباره نظر مسئولان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال نیز گفت: با توجه به آن كه دیدار تیم های سپاهان و استقلال در تاریخ 10 فروردین برگزار می‌شود مسایلی وجود داشت كه البته با توجه به فرصت 5 روزه تا پانزدهم فروردین حتی در صورت تغییر زمان بازی نیز تصور نمی‌كنم مشكل خاصی برای دو تیم وجود داشته باشد.

miladfans
09-03-08, 23:05
توقف پرسپولیس

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

تیم‌های فوتبال پرسپولیس تهران و پاس همدان در هفته‌ی بیست و چهارم رقابت‌های لیگ برتر به تساوی یك بر یك رضایت دادند.
در این بازی كه در حضور بیش از 30 هزار تماشاچی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، نیمه‌ی اول را تیم پاس همدان با حملات پی در پی و ایجاد موقعیت‌های خطرناك و تك به تك دروازه‌ی پرسپولیس را تهدید ‌كرد و سرانجام موفق شد روی یك پاس توی عمق در دقیقه‌ی 29 بازی توسط یدالله اكبری به گل دست یابد.
در ادامه این پرسپولیس بود كه مدام روی دروازه‌ی پاس حمله می‌كرد اما، این حملات در نیمه‌ی اول ثمری برای این تیم نداشت.
نیمه‌ی دوم را تیم پرسپولیس هجومی آغاز كرد و با حركت از كنار‌ه‌ها و ارسال سانتر از جناحین سعی در باز كردن دروازه‌ی پاس داشت و در نهایت بازیكنان این تیم توانستند از اشتباه یكی از مدافعین پاس استفاده كرده و در دقیقه‌ی 79 با ضربه‌ی سری كه علیرضا نیكبخت‌واحدی آن را زد كار را به تساوی بكشانند.
بازی در ادامه با حملات پیاپی دو تیم همراه بود كه سرانجام در دقیقه‌ی 89 تیم پاس صاحب یك پنالتی شد كه این پنالتی توسط یدالله اكبری تبدیل به گل شد اما داور آن را نپذیرفت تا بازی با حساب یك بر یك مساوی به پایان برسد.
ضربه‌ی پنالتی اكبری پس از برخورد به تیرك دروازه‌ توسط خود اكبری وارد دروازه شد كه داور پس از مشورت با كمك داور،‌گل را مردود اعلام كرد.

آخرین جدول رده بندی لیگ برتر باشگاه های ایران سال 1386 _87

ردیفتیمبازیبردمساویباختزد هخوردهتفاضلامتیاز1پرسپولی 241383382414412سپاهان241275372512403صبا باتری 24109525205394ابومسلم 24106827281-365استقلال اهواز24810642339346استقلال تهران2397732284347سایپا کرج 248882424-328مس کرمان248792525-319ملوان 23797242313010پاس همدان23797212013011پیکان 247982828-3012برق شیراز2379725305-3013فجر سپاسی 23611624262-2914ذوب آهن 24513622231-2815صنعت نفت 24751227325-2616راه آهن 24510928302-2517پگاه گیلان234811142713-2018شیرین فراز 243912173417-18

Emperatour
09-03-08, 23:27
چندمه الان پرسپولیس؟

Armin-N
10-03-08, 00:09
اوله
........

M A H R A D
10-03-08, 18:43
یک بازی ضعیف از پرسپولیس

دوستان نظرشون در مورد بازی چی بود ؟

============

يزداني: پنالتي اكبري از خط دروازه عبور نكرد

خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا يزداني در گفت‌وگو یی اظهار داشت: از قاعده‌اي در فوتبال نبايد گذشت كه توپ تا وقتي كه كامل از خط دروازه رد نشده است، گل محسوب نمي‌شود.

وي افزود: در هنگام ضربه پنالتي پاس همدان به دقت صحنه را از روي خط دروازه ديدم و شايد كمي از توپ از خط دروازه رد شده باشد؛ اما به طور كامل عبور نكرد. اكبري حق نداشت براي بار دوم به توپ ضربه بزند و حركت وي خطا بود.

يزداني در خصوص تصاوير پخش شده كه عبور كامل توپ از خط دروازه را اثبات مي كند، تاكيد كرد: دوربين‌ها فقط از فاصله زياد صحنه را نشان مي‌دهند و نمي‌تواند درست باشد. قطعا چشمان من بهتر مي بيند،‌ البته نظر كارشناسان احترام مي‌گذارم.

سپاس

Keih@n.G
10-03-08, 18:55

M A H R A D
10-03-08, 18:58
نصيرزاده: توپ از خط عبور نكرد

خبرگزاري پرسپوليس : هوشنگ نصيرزاده در خصوص صحنه جنجالي ديدار پرسپوليس و پاس همدان كه گل تيم ميهمان مردود اعلام شد، گفت: تمامي آنهايي كه فوتبال را به صورت عمومي دنبال مي‌كنند، معتقدند اين توپ از خط دروازه رد شده اما تصوير چنين موضوعي را ثابت نمي‌كرد.

وي در گفت‌وگويي با بيان اين مطلب اظهار داشت: ضربه اول يدالله اكبري بعد از برخورد به ديرك دروازه روي زمين فرود آمد. در تصاوير آهسته تلويزيوني كه براي اثبات به ثمر رسيدن گل چندين بار تكرار شد، به دليل آنكه تكنولوژي آهسته كردن تصاوير به صورت بسيار پيشرفته وجود ندارد، نمي‌توان به صورت قاطعانه در رابطه با نتيجه اين توپ اظهارنظر كرد.

نصيرزاده در ادامه گفت: توپ هنگام آهسته كردن تصاوير به صورت كشيده شده شبيه توپ راگبي درمي‌آيد و به همين دليل موقعي كه روي خط فرود مي‌آيد، در تصاوير تلويزيوني كاملا مشخص نيست كه بخش كشيده شده توپ آيا به داخل دروازه بوده يا روي خط.

وي تاكيد كرد: در قانون 10 فوتبال بايد توپ به طور كامل از خط عبور كند. شبيه قطعات موزائيك كه كنار هم چيده شده، كمك‌داور بايد توپ و خط را كاملا مجزا ببيند.

در تصاويري كه پخش شد، بيشتر بخش توپ وارد دروازه شد كه در نگاه تماشاگر غيرحرفه‌اي آن را گل به حساب مي‌آورند ولي بخشي از شكم توپ روي خط عبور نكرده كمك‌داور كه فقط 5/16 متر با صحنه فاصله داشت، بهتر از هر كسي مي‌توانست تصميم‌گيري كند.

نصيرزاده افزود: فراموش نكنيد اين‌گونه صحنه‌ها در فوتبال جهان بارها تكرار شده و فيفا نيز براي رفع هرگونه مشكل با مهندسان الكترونيك و شركت آديداس قراردادهاي مجزا امضا كرده كه توپ‌هاي هوشمندي بسازند تا هرگاه به طور كامل از خط عبور مي‌كنند، توسط تراش‌هاي به كار رفته درون آن به داور مسابقه از طريق فركانس‌ها هشدار بدهند. اين صحنه آخرين تصوير جنجالي نخواهد بود و بارها نيز تكرار مي‌شود. به نظر من تيم داوري قضاوت قابل قبولي را ارائه كرد و صحنه‌اي وجود نداشت كه قابل بحث باشد.

نصيرزاده در پايان با اشاره به اين موضوع كه برخي معتقدند او معمولا برخلاف ديگر كارشناسان اظهارنظر مي‌كند، گفت: نه‌تنها در اين رابطه اكثر كارشناسان با ما هم‌عقيده هستند، بلكه اين نكته را نبايد فراموش كنيد كه بلافاصله بعد از پايان مسابقه ما نظرات خود را به رسانه‌ها ارائه مي‌دهيم و تا زمان چاپ آنها در نشريات از اظهارنظر هيچ‌يك از همكاران خود مطلع نيستم، به همين دليل چنين شائبه‌اي وجود ندارد كه نظرات من تعمدي برخلاف سايرين است.

پرسپولیس نیوز

M A H R A D
10-03-08, 19:00
نامردا با تعویق بازی های هفته بعد، باعث شدند که پرسپولیس در بازی با استقلال نیکبخت و بادامکی رو در اختیار نداشته باشه (سه اخظاره)

البته هنوز قطعی نشده ولی .......

بازی دربی هم روز پنجشنبه 15 فروردین هست

Keih@n.G
10-03-08, 21:00
عقیده کارشناسان به رد گل مشکوک پاس Only the registered members can see the link هیاهو برای هیچ!
در دقایق پایانی دیدار پرسپولیس و پاس همدان از هفته بیست و چهارم مسابقات لیگ برتر که یک ضربه پنالتی از سوی داور به سود تیم پاس همدان اعلام شد، یدا... اکبری پس از ضربه پنالتی که به تیر دروازه اصابت کرد، توپ را وارد دروازه نمود که داور بازی به علامت درست بودن گل، به سوی میانه میدان حرکت کرد، اما کمک داور بازی با پرچم زدن به موقع، اشتباه داوری را به قاضی میدان یادآوری کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، چون طبق قانون، زننده ضربه پنالتی در صورتی که توپ به بدن دروازه‎بان اصابت نکند دوباره حق ضربه زدن را ندارد، بنابر این، گل بازیکن پاس غیر قانونی بود.
آقای نصیرزاده کارشناس داوری به این مسئله اشاره کرده و نادرست بودن گل را تائید کرد. نصیرزاده گفت: یزدانی (کمک داور بازی) با جایگیری خوبی که داشت مسیر توپ را که حدود سه چهارم از روی خط دروازه پرسپولیس عبور کرده و به زمین برگشته بود، بدرستی اعلام کرد. پس گلی به ثمر نرسیده و تصمیم کمک داور صحیح بوده است. در ضمن منوچهر نظری رئیس سابق کمیته داوران فدراسیون فوتبال (طی گفتگو با ایرنا) تصمیم کمک داور را یک تصمیم شجاعانه خواند. همچنین غلامعلی همیراد یکی از کارشناسان داوری اعلام کرد که توپ باید کاملاً از خط دروازه عبور کند تا اعلام گل شود.
جالب اینکه در میان بازیکنان پرسپولیس احسان خرسندی بازیکن جوان این تیم اولین نفری بود که این موضوع را به داور یادآوری کرد. در این مواقع اطلاعات بازیکنان از قوانین داوری سرنوشت ساز است که این مهم در مورد خرسندی صدق می‎کند.
بهر حال دوستانی که هیاهو و جنجال برای این مسئله درست کرده‎اند به این علت است که بازی دربی قرمز و آبی نزدیک است و از هم اکنون بخاطر ترس از قدرت پرسپولیس سعی در جنجال سازی دارند.
گفتنی است؛ پنالتی محرز پرسپولیس در این بازی سوخت، وقتی که در صحنه‎ای توپ در محوطه جریمه به دست بازیکن پاس برخورد کرد و تغییر مسیر داد ولی داور به راحتی از کنار آن صحنه گذشت. براستی چرا از این صحنه حرفی نمی‎زنند؟!

Mehdi_Full
10-03-08, 22:22
من تصور میکردم که توپ از دروازه رد شده اما آقای هوشنگ نصیرزاده رو خیلی قبولش دارم و حرفشون هم مورد تاییده

یه این دلیل که این کارشناس واقعا خیلی به روز هست و با تمام مسائل روز داوری صحبت میکنه برخلاف بسیاری از کارشناسان داوری

البته دکتر سیار هم کارش خیلی درسته به نظر من این دو کارشناس بهترین ها هستند تو ایران و شاید تو آسیا

M A H R A D
11-03-08, 15:48
بله آقای نصیرزاده و دکتر سیار واقعا آدمای با سوادی هستند

البته مدتیه دیگه دکتر سیار به خاطر شغلشون کمتر حضور دارن

سپاس

M A H R A D
11-03-08, 15:54
بچه ها دیشب 90 رو دیدید ؟! پنالتی روی نیکبخت رو نشون ندادند !!! :1. (27):

خطای پنالتی روی نیکبخت در برنامه 90 گم شد!

خبرگزاری پرسپولیس : مجری برنامه ورزشی 90 شب گذشته، برنامه یک طرفه‎ای را به اجرا گذاشت و در حالی که در سال گذشته برای نشان دادن صحنه گل از تمامی ابزار استفاده می‎کرد و بر روی خط دروازه و از زوایای مختلف صحنه گل را مورد ارزیابی قرار می‎داد، متاسفانه در یک برخورد ساده و به استنباط کارشناس داوری برنامه 90 اکتفا کرد و از نشان دادن صحنه خطای پنالتی بر روی علیرضا نیکبخت واحدی به سادگی گذشت و این پنالتی در برنامه 90 گم شد!

فردوسی‎پور قبل از پخش صحنه‎های داوری گفت که متاسفانه صحنه مربوط به خطای پنالتی روی نیکبخت را نداریم!
البته هر چند آقای غیاثی کارشناس داوری برنامه 90 پنالتی روی نیکبخت را تائید کرد ولی در این برنامه عادل، عدالت را رعایت نکرد و به طور یک طرفه از اول برنامه تا پایان به ضربه مشکوک اکبری بازیکن تیم پاس همدان اشاره می‎کرد و انگار پنالتی روی نیکبخت که به تائید کارشناسان خودشان رسیده در بازی دیگری انجام شده است!؟

به هر حال مردم بهترین قاضی برای این نمونه حرکات می‎باشند. امیدواریم در آستانه دربی حساس قرمز و آبی این مسائل عمدی نباشد. جالب اینکه تیم پرسپولیس با احتساب کسر 6 امتیاز هم با اقتدار صدرنشین است ولی در این برنامه اصلاً عدالت در مورد تیم صدرنشین رعایت نشد!

پرسپولیس نیوز

M A H R A D
11-03-08, 15:56
خبر خوش : نیکبخت به دربی میرسد !

خبرگزاری پرسپولیس : سازمان ليگ فدراسيون فوتبال اعلام كرد، هفته بيست و پنجم در زمان مقرر برگزار مي شود و تيم هاي داراي بيش از سه ملي پوش، بازي خود را 10 فروردين برگزار مي كنند.

در جلسه‌ روز گذشته سازمان ليگ در خصوص مشكلات بوجود آمده در ارتباط با زمان برگزاري هفته بيست و پنجم، مقرر شد ديدارهاي اين هفته برگزار شود؛ اما مسابقه تيم‌هايي كه بيش از سه ملي‌پوش در اختيار داشته باشند، به روز 10 فروردين سال آينده موكول مي‌شود.

بدين ترتيب ديدار تيم پرسپوليس با ذوب‌آهن روز 10 فروردين برگزار خواهد شد و اعتراض باشگاه استقلال مبني بر تغيير تاريخ دربي كه به 15 فروردين منتقل شده بود، با توجه به همزماني ديدار هفته بيست و پنجم پرسپوليس و استقلال در روز 10 فروردين پس گرفته شد.

عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ اعلام كرد، حتي اگر باز هم استقلال به اين برنامه‌ريزي جديد هم اعتراض داشته باشد، سازمان ليگ در تصميم خود تغييري ايجاد نمي‌كند.

سپاس

M A H R A D
16-03-08, 11:18
بچه ها یه خبر خوش بهتون میگم ولی بین خودمون بمونه

شـایـد اون 6 امتیاز کسر شده توش یه سری تغییراتی رخ بده ! Only the registered members can see the link

Please Wait

سپاس

CoD4
16-03-08, 12:14
حتي با كسر 6 امتياز هم الان اوليم.
وعده‌ي ما 15 فروردين ورزشگاه آزادي به اميد پيروزي پيروزي
اين هم سايت اختصاصي پرسپوليس

M A H R A D
19-03-08, 14:44
به دلیل شکست سنگین صبا باتری از استقلال اهواز، با نتیجه 1-4 موقعیت خوبی برای پرسپولیس پیش میاد که

فاصله امتیازی خودشو زیاد کنه با این تیم.

:wink:

M A H R A D
19-03-08, 14:50
یه چیز دیگه :

از اوایل سال جدید ، منتظر انتشار روزنامه پرسپولیس باشید !

با مدیر مسئولی حبیب کاشانی / این روزنامه اختصاصی اختصاصی باشگاه پرسپولیس هست

M A H R A D
28-03-08, 17:00
بچه ها بازی رو پیش بینی کنید !

D J V A H I D
28-03-08, 21:36
پیش بینی مشخصه !!! 2 بر 0 به نفع استقلال عزیز دل من

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

D J V A H I D
28-03-08, 21:37
راستی تشکر یادتون نره :great:

M A H R A D
29-03-08, 12:57
وحید جان سلام:love:

آقا اینجا کلوپ پرسپولیس هست! برای فعالیت میتونید در کلوپ استقلال (Only the registered members can see the link) فعالیت کنید:1. (1):

راستی منظور من از پیش بینی، در رابطه با بازی با ذوب آهن بود نه دربی:1. (26):

سپاس

M A H R A D
29-03-08, 13:08
بازی امروز :

پرسپولیس - ذوب آهن
ساعت 15
اصفهان

استقلال هم در تهران با سپاهان بازی داره ، ساعت 17.15

من میگم پرسپولیس 1-2 می بره ( تو این بازی فقط و فقط باید ببریم وگرنه امتیازات خیلی مهمی از دست میدیم)

امیدوارم ببریم ...

سپاس

D J V A H I D
29-03-08, 20:37
آقا خدمت شما و خودم تسلیت عرض میکنم چون هم استقلال باخت هم پیروزی شما !!!

Ramin_Zero1818
29-03-08, 20:57
باخت بدی بود.
امتیاز های بدی داریم میدیم

M A H R A D
30-03-08, 13:53
یک بازی ضعیف از پرسپولیس ...

همین باخت الکی باعث شد سپاهان با بردن استقلال به صدر جدول بیاد

=======

افشين قطبي: شرمنده هواداران پرسپوليس هستم

خبرگزاري پرسپوليس :‌ سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعد از شكست مقابل ذوب آهن اصفهان گفت: از اين شكست بسيار ناراحتم؛ چرا كه نتوانستم به قولم مبني بر پيروزي در اين بازي و دادن عيدي به هواداران عمل كنم.

افشين قطبي با تحسين بازيكنان ذوب آهن به دليل ارايه‌ي بازي بسيار زيبا، گفت: آنها واقعا عالي كار كردند؛ در حالي كه بازيكنان من چندان رضايت‌بخش نبودند. توپ‌هاي زيادي را از دست داديم و بعضا محتاطانه نيز بازي كرديم. اميدوارم در بازي‌هاي بعدي ديگر اين مشكلات را نبينم.

وي افزود: در دقايقي از بازي توپ را به راحتي از دست مي‌داديم. بازيكنانم تلاش زيادي براي به دست آوردن مجدد توپ نمي‌كردند. نتيجه اين شد كه اين بازي را به طرز بسيار بدي واگذار كرديم.

Ramin_Zero1818
02-04-08, 23:40
پرسپوليس ميره كه گل بكاره.
به اميد پيروزي

Ramin_Zero1818
03-04-08, 14:01
دیگه کم کم داره بازی شروع میشه.
میدونم که پرسپولیس میبره.:1. (21)::1. (21):

M A H R A D
03-04-08, 15:40
نیمه اول

1-1 مساوی

به امید برد پرسپولیس:1. (21):

I M A N
03-04-08, 15:42
انشالله ببريم بازي رو......:1. (5):

Keih@n.G
03-04-08, 16:24
کریم باقری اخراج شد :1. (27)::1. (2)::cry::1. (32)::1. (34)::1. (8)::1. (9)::1. (18)::1.::1. (36)::1. (28)::gasp:

Ramin_Zero1818
03-04-08, 16:38
واقعا حیف شد.
باید میبرد.
استقلال هیچ حرفی نداشت

™Enter_The_Love
03-04-08, 17:03
باز فیروز کریمی چرت و پرت گفت Only the registered members can see the link

D J V A H I D
03-04-08, 17:37
میشه بگید چه چرت و پرتی ؟ ما هم بدونیم !!!

™Enter_The_Love
03-04-08, 17:40
سرجریان پاش که گفت چشمم زدن

M A H R A D
03-04-08, 17:57
میشه بگید چه چرت و پرتی ؟ ما هم بدونیم !!!
وحید جان لطفا در این تاپیک پست نده

کلوپ استقلال واسه همین ایجاد شده

M A H R A D
03-04-08, 18:21
کریم باقری اخراج شد :1. (27)::1. (2)::cry::1. (32)::1. (34)::1. (8)::1. (9)::1. (18)::1.::1. (36)::1. (28)::gasp:
اتفاقا کار درستی کرد و حرکتش حرفه ای بود.:love:

در کل خیلی حیف شد ، بازی رو میشد برد.

از روی شانس بد، سپاهان هم استقلال اهواز رو برده و این یعنی رسیدن اختلاف بین پرسپولیس و سپاهان به 4 امتیاز که امتیاز کمی نـیست

خیلی از امتیازات رو الکی از دست دادیم؛ امیدوارم آخر فصل حسرتشون رو نخوریم

سپاس

Mehdi_Full
03-04-08, 22:22
نتیجه اصلا خوب نبود اما بازی پرسپولیس به نظر من قابل قبول بود :give_rose:

ای کاش موقعیت نیکبخت تبدیل به گل میشد

در ضمن به نظر من گل خلیلی بسیار عالی بود :1. (10):

به امید قهرمانی زلزله :1. (21):

M A H R A D
05-04-08, 21:57
صحنه اثبات پنالتي كه از چشمان داور دور ماند و شايد هم ...

داور به هیچ وجه خوب سوت نزد

امیدوارم در دربی بعدی داوران ایرانی سوت بزنند

M A H R A D
05-04-08, 22:05
تازه این به غیر از پنالتی روی کعبی بود که دیگه اون 100% تابلو بود

تنها 8 بازی تا اتمام لیگ و اختلاف 4 امتیازی با سپاهان صدر نشین و هم امتیازی با صباباطری

خیلی اوضاع خطرناکه ، کوچکترین اشتباه باعث دور موندن از قهرمانی میشه

به نظر من قطبی میاد تا امتیاز از دست نده ، نه اینکه بیاد تا ببره

=====

بازي بعدي پرسپوليس

استقلال اهواز و پرسپوليس
زمان : جمعه 23 فروردين 1387
مكان : ورزشگاه تختي اهواز

آخرين نتيجه : استقلال اهواز 2 - پرسپوليس 3

که این بازی آخر پرسپولیس بااستقلال اهواز واقعا زیبا بود ( نمیدونم یادتون هست یا نه )

سپاس

M A H R A D
09-04-08, 22:23
اومدم تا چند خبر مهم بدم :

1. بادامکی به احتمال زیاد در بازی با استقلال اهواز غایبه ( مصدومیت )

2. کاشانی اعلام کرد که قطبی تا پایان فصل سرمربی خواهد ماند ( پاسخ به شایعات اخیر و جایگزینی استیلی/مرزبان به جای او! )

3. مرزبان از سمت کمک مربی به مشاور مدیرعامل تبدیل شد

4. خوردبین مجدداً به عنوان سرپرست پرسپولیس منصوب شد

5. روزنامه پرسپولیس که گفته بودم، از اول اردبیهشت رسماً منتشر میشه

======

بازی پرسپولیس - استقلال اهواز رو هم پیش بینی کنید لطفا

سپاس

F A R I D
12-04-08, 22:07
نتیجه که اصلا خوب نبود اما امیدوارم که سپاهان بازی بعدیش رو نبره اگه ببره یه مقدار وضعیت سخت میشه

فقط اینو بگم که پرسپولیس تو خارج از خونه به اس اس اهواز باخت اما امان از دل فیروز که تو آزادی به پگاه باخت !! :cry:

M A H R A D
12-04-08, 23:37
نمیدونم چی بگم والا ...

پرسپولیسی که در این بازی دیدیم یک دهم پرسپولیس واقعی هم نبود

متاسفانه بازیکنا با خوردن یک گل از هم وا میرن و هماهنگی رو از دست میدن

به نظر من کم کم باید یک سری تغییرات در بازیکنای پرسپولیس انجام بشه

خبر خوب اینه که شیث رضایی به حمدالله نیمکت نشین خواهد شد!! آخه این هم شد بازیکن؟

اون از ماجرای هواپیما ، اینم از ماجرای تعویض شدنش ...

ما در خط حمله بازیکن خوبی مثل فراز فاطمی داریم که انگیزه خوبی داره و با خلیلی میتونه زوج خوبی رو تشکیل بده و حتی در اواخر بازی میتونه با ماته عوض بشه

یا مثلا کعبی حس میکنم یکم محدود بازی میکنه و کمتر روی گوشه راست متمرکز میشه در صورتی که فصل قبل نشون داد در این پست خیلی خوبه

به جای شیث هم میشه از نبی الله باقریها استفاده کرد ( سپهر حیدری میتونه کمی به گوشه بیاد )

و یه موضوع مهم دیگه اینه که پژمان نوری اصلا در دفاع چپ نمیتونه خوب خودشو نشون بده و کافیه یه خط بیاد جلوتر تا تواناییهاشو ببینیم

ولی در کل همین طور که دیدیم پرسپولیس با خوردن یک گل وا میره و با گلهای بعدی متلاشی میشه

مثلا در همین بازی با استقلال اهواز نگاه کنید، تمام فورواردها توی زمین بودند ولی اصلا همدیگه رو پیدا نمیکردن و هماهنگی نداشتن

فراز فاطمی ، خلیلی ، نیکبخت ، ماته و پشت سر اینا عباس آقایی و ...

بهترین ترکیب پرسپولیس به نظر من :

حسین رودباریان
نصرتی - حیدری - باقریها - نوری
کعبی - بادامکی - آقایی - باقری
نیکبخت - خلیلی

که خلیلی میتونه با ماته/فاطمی تعویض بشه

البته با بازیکنای فعلی شیوه 2-5-3 هم میتونه جوابگو باشه ...

نظر شما چیه؟ علت این نتایج ضعیف چیه به نظرتون ؟

سپاس

murizaki_2000
12-04-08, 23:39
باخت باخته ....... اینجا و اونجا نداره ......... بازیکن بی تعصب هر جا بازی کنه گند میزنه .... حیف از افشین قطبی که این همه به پای این بازیکنها وایساد .... من جای اون بودم دیگه به امثال شیث و خلیلی و رودباریان و نصرتی و... بازی نمیدادم و چهارتا جوون میذاشتم تو زمین یه کم خودشون رونشون بدن !!!
بازیکنهای استقلال اهواز از دقیقه یک تا نود داشتن میدویدند با اینکه چهارتا هم زدند بازم حمله می کردن ... اونوقت ما دوهیچ عقبیم شیث احمق داره تو زمین راه میره ..... فقط ادعا دارند و بس ....
اون یکی که ادعای پوشیدن پیراهن شماره یک تیم ملی رو داره رو بگو ..... بدو بدو میومد لب خط هیجده قدم وایمیساد منتظره بازیکن بعد هم نمی تونست عکس العمل نشون بده ... مرغ می گرفت ...
واقعا" باید به حال این فوتبال تاسف خورد و در ضمن با این وضعیت باید قید قهرمانی رو هم زد .....

M A H R A D
12-04-08, 23:45
خوشبختانه 4 تا بازی آخر توی ورزشگاه آزادی هست

و مهمتر از اینکه دو بازی آخر پرسپولیس در لیگ ، با تیمهای صباباتری و سپاهان هست!!

گمون کنم تو این بازیها ( اگه امید قهرمانی باشه!) ورزشگاه پر بشه

افشین قطبی بدبخت رو که لپ تاپش هم شکستند داره با این بازیکنا میسوزه و میسازه

شیث 100% باید بره بیرون

M A H R A D
12-04-08, 23:48
مهم ترین مسئله در حال حاضر برای مربیان و کادر فنی، ریکاوری بازیکنها هست

چیزی که اگه درست انجام نشه باید قید بازیهای بعدی رو هم زد ...

پرسپولیس هنوز شانس داره!

مگه چندسال پیش رو یادتون رفته که در آخرین بازی خودش قهرمان شد؟ ( استقلال باخت و پرسپولیس برد و قهرمان شد )

توکل به خدا ببنیم چی میشه اگه چندتا بازیکن بی مصرف رو بذاره کنار کارها درست میشه

M A H R A D
13-04-08, 22:26
برد 1-2 سپاهان در مقابل ملوان و اکنون اختلاف 7 امتیازی با سپاهان و 3 امتیازی با صباباتری

قسمت بالایی جدول لیگ :

انصافاً بازی های باقی مونده همشون سخت هستند

نظرتون چیه ؟

Armin-N
14-04-08, 00:35
درسته مهراد جان
از طرفی بازی های سخت و پر استرسی هستن
از یه طرف تیم کاملا اوضاش بهم ریخته
از طرفی قراره سه تا بازی آخر بعد از بازی های ملی برگزار بشه (هم میتونه خوب باشه هم بد)
از یه طرف هم اگه همه چی خوب باشه ما بازی با سپاهان و صبا رو در پیش داریم که اگه بتونیم ببریم خیلی خوبه

کلا اوضاع بدیه
امیدوارم فعلا حواشی حل بشن روحیه تازه ای به تیم وارد بشه

M A H R A D
14-04-08, 00:42
درسته مهراد جان
از طرفی بازی های سخت و پر استرسی هستن
از یه طرف تیم کاملا اوضاش بهم ریخته
از طرفی قراره سه تا بازی آخر بعد از بازی های ملی برگزار بشه (هم میتونه خوب باشه هم بد)
از یه طرف هم اگه همه چی خوب باشه ما بازی با سپاهان و صبا رو در پیش داریم که اگه بتونیم ببریم خیلی خوبه

کلا اوضاع بدیه
امیدوارم فعلا حواشی حل بشن روحیه تازه ای به تیم وارد بشه
درسته

والا مدیرعاملهای باشگاهها با تعطیلی لیگ مخالفت کردند و خواستند که بازیها بصورت فشرده برگزار بشه ولی تعطیل نشه

حالا باید ببنیم چی میشه

سپاس

M A H R A D
14-04-08, 21:31
خب به سلامتی تعطیلی لیگ برتر لغو شد و این یعنی تیمها در طول تقریبا یک ماه باید 7 بازی انجام دهند !!

یعنی مسابقات لیگ باید تا اوایل خرداد تموم بشه.

خبر دوم اینکه شیث رضایی به سلامتی از همراهی تیم پرسپولیس تا اطلاع ثانوی محروم شد!

شیث رضایی تا اطلاع ثانوی از شرکت در تمرینات و همراهی تیم فوتبال پرسپولیس محروم شد.

حسین کعبی هم 10 میلیون جریمه شد ( به دلیل احراج بی مورد در بازی با استقلال اهواز )

=====

خبر مهم دیگه اینکه این روزا بساط صلح و آشتی در پرسپولیس به راهه و همه دارن با هم آشتی میکنن که مهمترینش آشتی قطبی با

لیدرها هست که خیلی میتونه موثر باشه

====

بازي بعدي پرسپوليس

پرسپوليس و ملوان انزلي
زمان : جمعه 30 فروردين 1387

آخرين نتيجه : ملوان انزلي 1 - پرسپوليس 1

سپاس

Armin-N
14-04-08, 21:56
خب به سلامتی تعطیلی لیگ برتر لغو شد و این یعنی تیمها در طول تقریبا یک ماه باید 7 بازی انجام دهند !!

یعنی مسابقات لیگ باید تا اوایل خرداد تموم بشه.

ممنون مهراد بابت اخبارت

فکر نمیکنی این فشردگی به ضرر پرسپولیس باشه؟
نظرت چیه در این مورد؟

M A H R A D
14-04-08, 22:48
ممنون مهراد بابت اخبارت

فکر نمیکنی این فشردگی به ضرر پرسپولیس باشه؟
نظرت چیه در این مورد؟
این موضوع رو میشه از دو جهت بررسی کرد

1. از نظر تیمهای لیگ
2. از نظر تیم ملی

در مورد اول که اگه قراره به ضرر پرسپولیس باشه که این شرایط برای همه تیمهاست. یعنی اگه قراره ضرر داشته باشه برای همه داره

از منظر مورد دوم هم میتونه برای تیم ملی مضر باشه چون فشردگی تا این حد باعث میشه بازیکنا خسته بشن

البته این تعطیلی لیگ با موافقت علی دایی بوده

در کل خوبه ، چون به نظر تعطیلی 40 روزه بیشتر آسیب میزنه به تیمها تا فشردگی

نظر خودت چیه آرمین جان ؟:wink:

Armin-N
15-04-08, 02:03
درسته حرفات
تعطیلی 1 ماهه خیلی بیشتر به تیم ها آسیب میرسوند
الانم اگه نود دیده باشین گفتن هر 3 روز یه بازی
هفته ای 2 تا بازی

M A H R A D
17-04-08, 16:46
قابل توجه تمام هواداران تیم پرسپولیس

نامه اعتراض آمیز به فیفا برای بازگشت 6 امتیاز

دوستان حتماً این کار رو انجام بدن و بدونن که بی تاثیر نخواهد بود

همانطور كه ميدانيد تيم فوتبال پرسپوليس تهران بدليل تعلل در پرداخت بدهي "شركت فنلاندي كوپيان" از سوي فدراسيون جهاني فوتبال FIFA به پرداخت اصل بدهي و جريمه ديركرد آن و همچنين كسر شش امتياز از مجموع امتيازات كسب شده اين تيم در اين فصل از رقابت هاي ليگ برتر شده است.همگي به خوبي ميدانيم كه اين جريمه اعمال و اجرا شده و زمان هم بقدري از دست رفته است. و هواداران عزيز پرسپوليس بجاي متهم كردن مديريت قديم و جديد پرسپوليس همگي بايد دست در دست هم از طريق راه هاي ارتباطي با فدراسيون جهاني راه را براي تعديل اين حكم ناجوانمرده باز نموده و بار ديگر پرسپوليس را به كورس سالم قهرماني بازگردانند.
به همين دليل سايت خبرگزاري رسمي باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس ايران اقدام به تهيه و تنظيم نامه اي به زبان انگليسي نموده كه مي تواند مورد استفاده هواداران عزيز قرار گرفته و نهايت فيفا را متقاعد به تعديل اين حكم نمايد.

1. ابتدا متن زير را از كادر انتخاب كرده و كپي كنيد:

From: Official news agency of Persepolis cultural & sporting club of Iran
To: Federation of international football Associations (FIFA)

Dear Sirs;

We are writing to note that Persepolis football club has got six points deduction due to delaying of debt paying to Coopian Company. deduction of these six points abruptly demoralized the club and culminates in precipitation of the team which was it top of IRAN pro league for 26 weeks to third level , consequently this team`s fan`' hope for ` championship after 6 years reduced.

we, the website`s authorities Of "offical news agency of Persepolis cultural & sporting club of Iran" front of more than 40 million fans in Iran and more than 20 million in other countries , are sending this letter to commissioner board of this international association . We hop that you consider the request of millions fans of this team and pave the way for remitting of these six points or minimally for reduction of this sanction, or postponing of this deduction to next season.

We hope that you gladden more than 60million waiting fans of Persepolis, with remitting of this sanction, and return this team to sound championship competition.

Sincerely;

Manager of official news agency of Persepolis cultural & sporting club of IRAN

2. سپس وارد قسمت ارتباط با فـيـفـا (Only the registered members can see the link) در سايت جهاني فيفا شويد.

3. سپس در قسمت Type your message here متن كپي گرفته از كادر بالايي را Paste كنيد.

4. سپس در كادر What is your name نام و نام خانوادگي خود را به صورت كامل وارد نمائيد.

5. سپس در قسمت Email آدرس ايميل خود را به صورت كاملا صحيح و حقيقي وارد كنيد.

6. سپس در قسمت Subject عبارت Hi FIFA در تايپ نمائيد.

7. در پايان در قسمت Enter the numeric code shown in the image below كد امنيتي كه در سمت راست ميبينيد را عينا وارد نموده و در پايان روي كليد Submit كليك كنيد.در صورت موفقيت ارسال نامه شما به مقر فيفا عبارت Thanks for your comments, your message has been succesfully submitted. را به همراه يك علامت تيك سبز رنگ مشاهده ميكنيد كه نشان از ارسال موفقيت آميز نامه شما دارد.

پرسپولیس نیوز

=================================

دوستان از این طریق همین اعتراض و درخواست خودشونو برای برگشت 6 امتیاز اعلام کنند

فکر نکنم کلش 2 دقیقه وقت بگیره

به امید برگشت 6 امتیاز

سپاس

Amin
17-04-08, 16:56
فکر نکنم فایده ای داشته باشه
اما خب
کار بیهوده به از خفتن
انجام بدیم ببینیم چی میشه
بلکه اثر کرد

Armin-N
17-04-08, 19:41
منم فرستادم
با اینکه زیاد چشمم آب نمیخوره اما امیدوارم موثر باشه

M A H R A D
18-04-08, 22:23
سلام

به سلامتی ملوان رو در یک بازی خوب شکست دادیم و از طرفی دیگه خوشبختانه سپاهان و صبا ، هر دو مساوی کردند

با این برد پرسپولیس و تساوی سپاهان و صبا ، اختلافها کمتر شد ( با سپاهان 5 امتیاز و با صباباتری 1 امتیاز )

خبر کامل بازی پرسپولیس :

خبرگزاری پرسپولیس : آخرين ديدار هفته بيست و هشتم ليگ برتر عصر امروز به قضاوت سعيد مظفري زاده در ورزشگاه آزادي بين تيم هاي پرسپوليس تهران و ملوان بندرانزلي برگزار شد.

محسن خليلي در دقيقه 64 و عليرضا نيكبخت واحدي در دقيقه 75 از روي نقطه پنالتي براي پرسپوليس گلزني كردند.

نيكبخت واحدي و نصرتي از پرسپوليس و مهران جعفري از ملوان در اين ديدار اخطار گرفتند.
با اين پيروزي پرسپوليس 45 امتيازي شد و به فاصله پنج امتيازي سپاهان صدرنشين رسيد.

ناكامي هاي ملوان انزلي در نيم فصل دوم ليگ برتر نيز همچنان ادامه يافت و اين تيم كه در دور رفت يكي از تيم هاي بالاي جدول بود، به مكان شانزدهم سقوط كرد.

تركيب تيم پرسپوليس: مهدي واعظي، محمد نصرتي، سپهر حيدري، نبي‌ا...باقري‌ها، مسعود زارعي، كريم باقري(از دقيقه 88 فرهاد خير خواه)، فرزاد آشوبي، عباس آقايي، محسن خليلي، ماته دراگه‌چوويچ (از دقيقه 33 حسين بادامكي)، عليرضا نيكبخت واحدي(از دقيقه 81 بهادر عبدي)
سرمربي: افشين قطبي

تركيب تيم ملوان انزلي: علي حسني صفت، مرتضي غلام علي تبار، هادي تاميني، مرتضي فلاحتي(از دقيقه 78 آرش قلي زاده)،محسن گياهي، مهران جعفري، سعيد يوسف زاده، مهدي چمن آرا، امير خدامرادي، صفر صفرزاده و جلال رافخايي
سرمربي: محمد احمدزاده

پرسپولیس نیوز

=====

به امید بازی های بهتر پرسپولیس و قهرمانی در لیگ Only the registered members can see the link

پ.ن : استقلال نیز 0-2 بازی رو باخت و به مقام 8م جدول سقوط کرد :great:

سپاس:11():

Mahdi_Moosavi
18-04-08, 22:26
به امید قهرمانی ! Only the registered members can see the link

Amin
18-04-08, 22:30
Only the registered members can see the link قهرمان

Armin-N
19-04-08, 04:59
دوستان برای بازگشت 6 امتیاز اینجا رو هم میتونید امضا کنید :

تا حالا حدود 1800 نفر امضا کردن

M A H R A D
20-04-08, 16:14
بازي بعدي پرسپوليس

مس كرمان و پرسپوليس
زمان : پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387
مكان : ورزشگاه باهنر كرمان

آخرين نتيجه : پرسپوليس 1 - مس كرمان 0

======

مذاکره با مهدوی کیا و فریدون زندی برای پیوستن به پرسپولیس که البته دومی محتمل تره !

سپاس

M A H R A D
26-04-08, 15:00
خب بازی مساوی شد!

توی اون شرایط و اون زمین چمن نتیجه بدی نبود

ولی باز هم اشتباهات داوری گریبانگیر پرسپولیس شد :1. (28):

این باز مسعود مرادی به اشتباه حسین کعبی رو به دلیل تمارض اخراج کرد ، در صورتی که اون صحنه یک پنالتی برای پرسپولیس بود

این موضوع رو آقای نصیرزاده هم تائید کرده ...

باید ببنیم فردا سپاهان و صباباطری چیکار میکنن

چشم امید ما به 5 بازی آینده که همگی در تهران و در ورزشگاه آزادی است

به امید قهرمانی پرسپولیس Only the registered members can see the link

سپاس

YALDA_OM
26-04-08, 19:41
ان مسعود مرادی کلن با پرسپولیس مشکل داره....
ولی پرسپولیس قهرمان میشه:1. (26):

M A H R A D
27-04-08, 16:19
ان مسعود مرادی کلن با پرسپولیس مشکل داره....
ولی پرسپولیس قهرمان میشه:1. (26):
اگه شانس ما باشه ، بازی پرسپولیس - سپاهان رو هم میدن دست مرادی!!

بـــازی بــعـــدی پـــرســـپـــولـــیـــس

پرسپوليس و شیرین فراز
زمان : چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387
مكان : ورزشگاه آزادی تهران

آخرين نتيجه : شیرین فراز 0 - پرسپولیس 0

M A H R A D
01-05-08, 14:50
بابا شما هنوزم از رو نرفتین ؟ مطمئنید با این همه اختلاف که تا صدر جدول دارین ( فک کنم 7 امتیاز ) بازم قهرمان میشید ؟
حالا شد 4 تا ! :yes:

=====

پرسپولیس 5 - 0 شیرین فراز

عجب بازی پر تحرکی بود ، بسیار عالی بود و شیرین فراز جلوی پرسپولیس یک تیم دست و پا بسته بود و چیزی برای گفتن نداشت

به نظر من 70-80% بازی دست پرسپولیس بود و انصافا میتونستیم بیشتر بزنیم که حداقلش دیگه 7 تا رو شاخشون بود :1. (38):

موقعیتهای زیادی از دست دادیم و بهتر میتونستیم استفاده کنیم ازشون

چیزی که باعث روحیه گیری دوچندان بازیکنها شد، باخت سپاهان (دست علی دایی درد نکنه! ) و توقف صباباطری بود

به نظرم در این بازی پژمان نوری و بادامکی خیلی خوب بازی کردند:1. (21):

در هر صورت این برد شیرین گوارای وجودمان!!

=====

در رابطه با عکس بالا ،خبرهای خوبی در راه است ...Only the registered members can see the link

به امید قهرمانی پرسپولیس زلزلهOnly the registered members can see the link

M A H R A D
01-05-08, 19:13
بعدشم مگه یه استقلالی نمی تونه بیاد یه چیزی به پرسپولیسی ها بگه ؟

خیر ، چون جو متشنج میشه

پرسپولیسی ها هم چنین حقی ندارند

Mehdi_Full
01-05-08, 22:45
بله بازی عالی بود اما به دلیل اشتباه یکی از دوستان که گفته بود بازی روز پنجشنبه هست رو از دست دادم

با اینحال تبریک میگم و حالا دیگه میشه منتظر یک باخت دیگه از سپاهان بود

به نظر من بازی آخر بازی فینال هستش

murizaki_2000
02-05-08, 09:37
من فکر میکنم برق شیراز بتونه سپاهان رو متوقف کنه !!! یه مساوی هم کافیه ......:great:

M A H R A D
02-05-08, 15:38
با توجه به اینکه بازی سپاهان - برق در شیراز هست فکر کنم امید به تساوی وجود داشته باشه

هر چند که خودمون هم کار راحتی نداریم :

بازي بعدي پرسپوليس

سایپا و پرسپولیس
زمان : شنبه 14 ارديبهشت 1387

آخرين نتيجه : پرسپولیس 1 - سایپا 0

بازی ها کم کم دارن فشرده میشن که همونطور که میبینید پرسپولیس چهارشنبه بازی داشت و دوباره فردا (شنبه) بازی داره!

اگه سایپا رو شکست بدیم فوق العاده میشه!

Perspolis vs 6 Points ... Coming Soon

سپاس

Mehdi_Full
03-05-08, 19:35
تبریک میگم دوستان برد بسیار حساس و به موقع پرسپولیس رو به همه عزیزان PCNetwork :party::party:

حرکت کریم باقری خیلی جالب بود واقعا عالی :1. (10):

بازم تبریک میگم به هواداران پرسپولیس و با مساوی سپاهان ؛

پیش به سوی قهرمانی :1. (5):

تقدیم به همه هوادان زلزله

Keih@n.G
03-05-08, 20:48
تقدیم به آقا مهدی

M A H R A D
03-05-08, 23:33
پرسپولیس 1 - 0 سایپا

تبریک میگم به همگی!

انصافاً حقمون برد بود ( چقدر این فردوسی پور حرصش گرفته بود :دی )

ای کاش موقعیتی که کریم گیر اورده بود اونم گل میشد تا دیگه نگن با اشتباه دروازه بان برنده شدید!!

ولی در هر حال پرسپولیس زلزله همینه همینه!

بازی سپاهان هم همونطور که پیش بینی کرده بودیم مساوی شد (3-3) :lol:

فقط 2 امتیاز دیگر ...

ضمنا در این بازی 2 نفر از تماشاگرهای پرسپولیس از فرط خوشحالی بی هوش شدند ( البته با من میشن 3 نفرOnly the registered members can see the link)

سپاس

murizaki_2000
04-05-08, 07:49
خوب اين طور كه بوش مياد داره حق به حقدار مي رسه !!! برق شيراز كاري كرد كارستون ولي بزرگتر از اون رو پرسپوليس انجام داد ...... !!!!! خداييش با همه تفاسير بعد از بازي و بهونه هايي كه علي دايي آورد ( خيلي ازش بعيد بود !!) برد حق ما بود ..... به اميد پيروزي در سه بازي باقيمونده و قهرماني .................. ان شاءا...:yes:
راستي احتمال اينكه سايپا 3-0 بازنده بشه هست ؟؟ به نظرم تعويض انجام شد و ديگه فرقي نمي كنه بازيكن خارجي چهارم سه ثانيه بازي كنه يا سي دقيقه ....

M A H R A D
04-05-08, 20:49
راستي احتمال اينكه سايپا 3-0 بازنده بشه هست ؟؟ به نظرم تعويض انجام شد و ديگه فرقي نمي كنه بازيكن خارجي چهارم سه ثانيه بازي كنه يا سي دقيقه ....

اگه پرسپولیس شکایت کنه ، امکانش هست

چون طبق آیین نامه فیفا اگه بازیکن ذخیره وارد زمین بشه یعنی تعویض انجام شده و تموم شده

حالا به قول شما 3 ثانیه یا 30 دقیقه تفاوتی نداره

فکر نکنم باشگاه چنین شکایتی بکنه و موضوع رو پیگیری کنه ...

پ.ن1 : فردا شب (دوشنبه) محسن خلیلی مهمان برنامه 90 هست

پ.ن2 : بازی بعدی استقلال نه ، بازی بعدیش در ورزشگاه تختی برگزار میشه! (چون بازیها همزمان هست پرسپولیس در آزادی بازی میکنه)

پ.ن3 : حبیب کاشانی در پایان فصل از پرسپولیس جدا میشه (متاسفانه)

سپاس

M A H R A D
05-05-08, 16:09
یه خبر بد :

متاسفانه بادامکی به دلیل مصدومیت تا آخر لیگ نمیتونه پرسپولیس رو همراهی کنه

Mehdi_Full
05-05-08, 21:10
بازی بعدی پرسپولیس کی هست دوستان ؟ ساعت دقیقش رو هم مرقوم بفرمایید

M A H R A D
07-05-08, 00:16
بازی بعدی پرسپولیس کی هست دوستان ؟ ساعت دقیقش رو هم مرقوم بفرمایید

بازي بعدي پرسپوليس

پرسپوليس و برق شيراز

زمان : يكشنبه 22 ارديبهشت 1387 - ساعت 16.15

آخرين نتيجه : پرسپولیس 1 - برق شيراز 0

و یک نکته مهم دیگه اینکه همزمان با بازی پرسپولیس ، سپاهان با صباباطری در اصفهان بازی داره که امیدواریم سپاهان بازی رو نبره!

سپاس

M A H R A D
07-05-08, 00:34
این هم شادی بی نظیر افشین قطبی بعد از گل به سایپا :

واقعا اون گل چقدر لذت داشت ...:1. (5):

به امید قهرمانی پرسپولیس

murizaki_2000
07-05-08, 08:12
.......
به نظر من بهتره نتيجه بازي سپاهان و صباباتري مساوي بشه !!! چون هر كدوم برنده بشن ، شاخ ميشن .

M A H R A D
07-05-08, 15:27
پستهای بیهوده اخیر پاک شدند

جناب بیل گیتس ، از شما انتظار نداشتم دیگه. فکر نمیکردم با اون تذکر باز هم ادامه بدید

=======

به نظر من بهتره نتيجه بازي سپاهان و صباباتري مساوي بشه !!! چون هر كدوم برنده بشن ، شاخ ميشن .

بله مساوی بهترین نتیجه است.

اگه مساوی بشن و پرسپولیس هم ببره ( که ایشالله همینطور خواهد بود ) پرسپولیس با تفاضل گل بهتر به صدر جدول میاد

پ.ن : بادامکی شاید به بازی آخر پرسپولیس با سپاهان برسه

به امید قهرمانی پرسپولیس Only the registered members can see the link

Armin-N
07-05-08, 20:56
تا خون در رگ ماست پرسپولیس سرور سایر تیم هاست :whistle:

قهرمان نشدن که چیزی نیست
اگه پرسپولیس بره دسته 2
اگه کلا از همه لیگ ها خارج بشه
اگه حتی کاملا منحل بشه
بازم دوسش داریم و میگیم سرور سایر تیم هاست :whistle:

خدا کنه سپاهان و صبا مساوی بشن
به قول شما بهترین نتیجه همینه
ایشالا به امید خدا پرسپولیس هم میبره که عالی تر از عالی میشه

با تشکر
:yes:

Shahryar
08-05-08, 15:43
کلیه پست هایی که تاپیک را منحرف می کرد پاک شد ! :love:

دوستان عزیز تاپیک را منحرف نمیکنم فقط خواهشمندم این اطلاعیه را بخونید همگی :

ممنون :give_rose:

Armin-N
08-05-08, 15:58
ممنون شهریار جان

دوستان راسته که مامانی زمین رو ترک کرد و قبلش هم به افشین امپراطور فحاشی کرد؟

M A H R A D
10-05-08, 15:40
ممنون شهریار جان

دوستان راسته که مامانی زمین رو ترک کرد و قبلش هم به افشین امپراطور فحاشی کرد؟
متاسفانه بله.

توی جلسه بودند با حضور آقایان قطبی و کاشانی و استیلی، که مامانی وسطش قهر میکنه و با فحاشی به قطبی اتاق رو ترک میکنه (جلوی خبرنگاران)

به همین دلیل هم این آقا ، به دستور حاج حبیب تا پایان فصل از پرسپولیس اخراج شد ( حاج حبیب متشکریم! )

بازیکنانی نظیر ایشون و شیث به درد پرسپولیس نمیخورن. بره همونجایی که شیث رفت:yes:

سپاس

M A H R A D
10-05-08, 15:42
قطبي: من را با علي پروين مقايسه نكنيد

خبرگزاری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از صميمي قلب از رضايت هواداران خوشحالم؛ اما من را به هيچ عنوان با پروين مقايسه نكنيد.

افشين قطبي در گفت و گویی اظهار داشت: از تمرينات چند روز گذشته بسيار راضي هستم. با انگيزه زياد در تمرين، هر لحظه بوي قهرماني و مزه قهرماني را حفظ مي‌كنم تا دوستداران پرسپوليس را امسال خوشحال ببينم.

وي افزود: در 6 يا 7 روز، 11 بازيكن نمي‌توانند كارآي لازم را داشته باشند. به همين دليل، قصد دارم با تقسيم قواي تمام بازيكنان، در 3 مسابقه آينده احساس خستگي از ذهن بچه‌ها از بين برود و 9 امتياز حساس را با حرفه‌اي‌گري‌ به نام خود رقم بزنيم.

قطبي درباره اخراج ماماني گفت: او در تمرين غيبت غير موجه داشت و بايد به كميته انضباطي برود تا تكليفش مشخص شود. در چند روز گذشته بارها به بازيكنان هشدار داده‌ام كه نظم در چند هفته جاري براي من اهميت دو چنداني دارد.

وي ادامه داد: موضوع ماماني براي پرسپوليس در اين شرايط حساس ضروري نيست. اصلا نبايد زياد درباره آن بحث كنيم تا تيم به حاشيه برود. اميدوارم بازيكنان مثل يك سرباز در سه هفته پاياني در خدمت پرسپوليس باشند.

سرمربي پرسپوليس با رد اظهارات علي دايي در برنامه‌هاي مختلف تلويزيوني درباره برتري سايپا به پرسپوليس، عنوان كرد: بارها گفته‌ام كه يكي از اسطوره‌هاي فوتبال ايران است. اول بايد صعود سايپا را به دور دوم آسيا را تبريك بگويم؛ اما شك ندارم پرسپوليس برابر سايپا بهتر بود و موقعيت بسيار زيادي را به گواه كارشناسان، از دست داد.

وي ادامه داد: اميدوارم همراه همكارانش فيلم بازي را دوباره ببينند و فرصت‌هاي كه ماته، بادامكي، كعبي و كريم باقري از دست دادند، بررسي كنند تا متوجه شوند پرسپوليس به حق خود رسيده است. در اين كار داوري نيز نقشي نداشته است.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در باره خاطره تلخ پرسپوليس درباره سپاهان در سال گذشته، گفت: اكنون به فكر آن مسابقه نيستم؛ اما همانطور كه گفتم، مي‌خواهم با پيروزي بر اين تيم، جشن قهرماني را براي پرسپوليس بگيريم.
شك ندارم بازيكنان خيلي خوب و با تجربه‌اي دارند كه در 3 جام با هم بوده‌اند؛ حتي افتخار مقام دوم در آسيا را كسب كرده‌اند.

وي افزود: با وجود تمام اين مسائل، بازي پرسپوليس و سپاهان را با سال‌هاي قبل متفاوت مي‌دانم چون مربيان تغيير كرده و جام ديگري براي رقابت وجود دارد. پرسپوليس با توجه به عملكردش در چند هفته اخير، از سپاهان بين المللي تر است؛ حتي اين موضوع در بازي اين دو تيم در اصفهان كمي مشخص بود.

افشين قطبي با خوشحالي از محبوبيت بين هواداران پرسپوليس، خاطر نشان ساخت: از صميم قلب از رضايت آنها خوشحالم؛ اما از تمامي آنها خواهش مي‌كنم مرا با پروين به هيچ عنوان مقايسه نكنند. او اسطوره‌اي بزرگ همراه محمود خوردبين و حتي برخي پيشكسوتان ديگر بوده است.

وي افزود: يك سال است در پرسپوليس انجام وظيفه مي‌كنم؛ حتي وظيفه خودم مي‌دانم در هر كجا كه باشم، به ايشان كه براي فوتبال ملي ايران هم عرق زيادي ريخته، احترام بگذارم. در ديدارهايي كه با ايشان داشته‌ام، سعي كرده‌ام از تجربياتشان استفاده كنم

پرسپولیس نیوز

M A H R A D
10-05-08, 16:01
از حقیقت نگذریم ، ما سه تا بازی فوق العاده مهم و سخت داریم که یکیش فردا (یکشنبه) ساعت 16.15 در ورزشگاه آزادی برگزار میشه

تیم برق همونطور که قبلا هم نشون داده ، تیمی نیست که به راحتی بشه ازش گذشت.

همونطور که برای سپاهان و صبا خظرناک بود و تونست ازشون امتیاز بگیره از ما هم میتونه

ولی ما به کمک تماشاگران خودی و غیرت بازیکنها و بازی خوبشون، ایشالله بازی رو می بریم تا یکی از پله های اصلی قهرمانی رو طی کنیم.

فکر میکنم فردا حدود 70 هزار تماشاگر بیان ورزشگاه. یعنی امیدوارم. ایشالله با تشویق تماشاگرها، بازی رو ببریم

اگه هم بازی سپاهان - صبا هم مساوی بشه که نور علی نور میشه!!

بچه ها به نظرتون بازی چند چند میشه ؟ ( خواهشاً شرکت کنید )

من خودم میگم پرسپولیس با اختلاف 2 گل می بره

====

قسمت بالایی جدول لیگ :

همه با هم یکصدا : پــرســـپــــولــــیــــس

به امید قهرمانی ارتش سرخ

سپاس

Shahryar
10-05-08, 17:17
قطبي: من را با علي پروين مقايسه نكنيد

خبرگزاری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از صميمي قلب از رضايت هواداران خوشحالم؛ اما من را به هيچ عنوان با پروين مقايسه نكنيد.

افشين قطبي در گفت و گویی اظهار داشت: از تمرينات چند روز گذشته بسيار راضي هستم. با انگيزه زياد در تمرين، هر لحظه بوي قهرماني و مزه قهرماني را حفظ مي‌كنم تا دوستداران پرسپوليس را امسال خوشحال ببينم.

وي افزود: در 6 يا 7 روز، 11 بازيكن نمي‌توانند كارآي لازم را داشته باشند. به همين دليل، قصد دارم با تقسيم قواي تمام بازيكنان، در 3 مسابقه آينده احساس خستگي از ذهن بچه‌ها از بين برود و 9 امتياز حساس را با حرفه‌اي‌گري‌ به نام خود رقم بزنيم.

قطبي درباره اخراج ماماني گفت: او در تمرين غيبت غير موجه داشت و بايد به كميته انضباطي برود تا تكليفش مشخص شود. در چند روز گذشته بارها به بازيكنان هشدار داده‌ام كه نظم در چند هفته جاري براي من اهميت دو چنداني دارد.

وي ادامه داد: موضوع ماماني براي پرسپوليس در اين شرايط حساس ضروري نيست. اصلا نبايد زياد درباره آن بحث كنيم تا تيم به حاشيه برود. اميدوارم بازيكنان مثل يك سرباز در سه هفته پاياني در خدمت پرسپوليس باشند.

سرمربي پرسپوليس با رد اظهارات علي دايي در برنامه‌هاي مختلف تلويزيوني درباره برتري سايپا به پرسپوليس، عنوان كرد: بارها گفته‌ام كه يكي از اسطوره‌هاي فوتبال ايران است. اول بايد صعود سايپا را به دور دوم آسيا را تبريك بگويم؛ اما شك ندارم پرسپوليس برابر سايپا بهتر بود و موقعيت بسيار زيادي را به گواه كارشناسان، از دست داد.

وي ادامه داد: اميدوارم همراه همكارانش فيلم بازي را دوباره ببينند و فرصت‌هاي كه ماته، بادامكي، كعبي و كريم باقري از دست دادند، بررسي كنند تا متوجه شوند پرسپوليس به حق خود رسيده است. در اين كار داوري نيز نقشي نداشته است.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در باره خاطره تلخ پرسپوليس درباره سپاهان در سال گذشته، گفت: اكنون به فكر آن مسابقه نيستم؛ اما همانطور كه گفتم، مي‌خواهم با پيروزي بر اين تيم، جشن قهرماني را براي پرسپوليس بگيريم.
شك ندارم بازيكنان خيلي خوب و با تجربه‌اي دارند كه در 3 جام با هم بوده‌اند؛ حتي افتخار مقام دوم در آسيا را كسب كرده‌اند.

وي افزود: با وجود تمام اين مسائل، بازي پرسپوليس و سپاهان را با سال‌هاي قبل متفاوت مي‌دانم چون مربيان تغيير كرده و جام ديگري براي رقابت وجود دارد. پرسپوليس با توجه به عملكردش در چند هفته اخير، از سپاهان بين المللي تر است؛ حتي اين موضوع در بازي اين دو تيم در اصفهان كمي مشخص بود.

افشين قطبي با خوشحالي از محبوبيت بين هواداران پرسپوليس، خاطر نشان ساخت: از صميم قلب از رضايت آنها خوشحالم؛ اما از تمامي آنها خواهش مي‌كنم مرا با پروين به هيچ عنوان مقايسه نكنند. او اسطوره‌اي بزرگ همراه محمود خوردبين و حتي برخي پيشكسوتان ديگر بوده است.

وي افزود: يك سال است در پرسپوليس انجام وظيفه مي‌كنم؛ حتي وظيفه خودم مي‌دانم در هر كجا كه باشم، به ايشان كه براي فوتبال ملي ايران هم عرق زيادي ريخته، احترام بگذارم. در ديدارهايي كه با ايشان داشته‌ام، سعي كرده‌ام از تجربياتشان استفاده كنم

پرسپولیس نیوز

جدای از سخنان قطبی آیا شما همچین نظری در مورد پروین دارید ؟ :1. (27):

Shahryar
10-05-08, 17:18
از حقیقت نگذریم ، ما سه تا بازی فوق العاده مهم و سخت داریم که یکیش فردا (یکشنبه) ساعت 16.15 در ورزشگاه آزادی برگزار میشه

تیم برق همونطور که قبلا هم نشون داده ، تیمی نیست که به راحتی بشه ازش گذشت.

همونطور که برای سپاهان و صبا خظرناک بود و تونست ازشون امتیاز بگیره از ما هم میتونه

ولی ما به کمک تماشاگران خودی و غیرت بازیکنها و بازی خوبشون، ایشالله بازی رو می بریم تا یکی از پله های اصلی قهرمانی رو طی کنیم.

فکر میکنم فردا حدود 70 هزار تماشاگر بیان ورزشگاه. یعنی امیدوارم. ایشالله با تشویق تماشاگرها، بازی رو ببریم

اگه هم بازی سپاهان - صبا هم مساوی بشه که نور علی نور میشه!!

من خودم میگم پرسپولیس با اختلاف 2 گل می بره

====

قسمت بالایی جدول لیگ :

همه با هم یکصدا : پــرســـپــــولــــیــــس

به امید قهرمانی ارتش سرخ

سپاس

با توجه به لج و لج بازی های کادر با قطبی خیلی سخت میشه برد اما شدنی هست ! نظر بنده :

2-1 به نفع پرسپولیس :great:

M A H R A D
10-05-08, 17:25
جدای از سخنان قطبی آیا شما همچین نظری در مورد پروین دارید ؟ :1. (27):
قطبی نمیتونه چیزی در مخالفت با پروین بگه. فعلا اقتضای وضعیت باشگاه هست.

با توجه به لج و لج بازی های کادر با قطبی خیلی سخت میشه برد اما شدنی هست ! نظر بنده :

2-1 به نفع پرسپولیس

لج بازی ها خیلی کم شده و حواشی هم با اخراج شیث و مامانی خیلی کمتر شده.

باشگاه الان در بهترین وضعیت قرار داره تقریبا.

Armin-N
10-05-08, 18:24

به یاری خدا و بازی خوب بچه ها و تشویق تماشاگران ارتش سرخ ، با اختلاف 3 گل میبریم
مهراد راست میگه

نسبت به چند هفته اخیر پرسپولیس الان تو بهترین شرایط روحیه

murizaki_2000
11-05-08, 07:52
پرسپوليس 3 - برق شيراز 1
صباباتري 2 - سپاهان 2
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (5)::1. (5)::1. (5)::1. (5):

M A H R A D
11-05-08, 14:29
ترکیب پرسپولیس مقابل برق شیراز اعلام شد

خبرگزاري پرسپوليس : از سوی کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس ترکیب این تیم مقابل برق شیراز از هفته سی‎ و دوم مسابقات لیگ برتر (جام خلیج فارس) اعلام شد.

کادر فنی سرخپوشان ترکیب اصلی و همچنین اسامی بازیکنان ذخیره این تیم برابر برق شیراز را به شرح ذیل اعلام کرد:

سید مهدی واعظی، سپهر حیدری، محمد نصرتی، نبی‎ا... باقریها، مسعود زارعی، کریم باقری (کاپیتان)، فرزاد آشوبی، پژمان نوری، حسین کعبی، علیرضا نیکبخت واحدی و محسن خلیلی.

بازیکنان ذخیره: حسن رودباریان، بهادر عبدی، فراز فاطمی، فرهاد خیرخواه، جورج آراندا، ماته دراگه چوویچ و عباس آقایی

پرسپولیس نیوز

به امید پیروزی پرسپولیس در این بازی حساس

Armin-N
11-05-08, 16:41
ایولا
فعلا 1 - 0 جلوییم
گل به موقع و خیلی زیبایی زد خلیلی
تو این بازی هم چند بار خودش موقعیت داشت اما به نیکبخت پاس داد
اونور هم سپاهان از صبا عقبه
استقلال هم از پاس عقبه

Armin-N
11-05-08, 19:16
نشد که ببریم متاسفانه
این بهترین موقعیت بود

خدا رو شکر صبا و سپاهان هم مساوی شد تا همه چیز تو 2 بازی بعد مشخص بشه

Mahdi_Moosavi
11-05-08, 19:37
نشد که ببریم متاسفانه
این بهترین موقعیت بود

خدا رو شکر صبا و سپاهان هم مساوی شد تا همه چیز تو 2 بازی بعد مشخص بشه

آخه چــــــــــــــــــــــــ ـرا !!!؟!؟!؟! :1. (12)::1. (12): از این بهتر نمیشد !! :1. (8)::1. (8):

شرمنده ، آمپر بالاست !

K A S R A
11-05-08, 19:48
شیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــره ... برق شیراز :1. (5):

murizaki_2000
12-05-08, 08:10
پرسپوليس 3 - برق شيراز 1
صباباتري 2 - سپاهان 2
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (5)::1. (5)::1. (5)::1. (5):

ولي خداييش من خوب پيش بيني كرده بودم !!! مقصر نيكبخت بود چندتا موقعيت خوب رو گل نكرد ......!!!!
در هر حال براي قهرماني فقط بايد دو تا بازي آينده رو ببريم وگرنه ................ مگه اينكه صنعت نفت دست به كار بزرگي بزنه !!!:1. (27)::1. (27)::1. (27):

M A H R A D
13-05-08, 22:27
مگه اينكه صنعت نفت دست به كار بزرگي بزنه !!!

تجربه نشون داده تیمهایی که در معرض سقوط هستند (مثل همین نفت ) گاهی کاری میکنند کارستان! (یعنی امیدوارم چنین باشه)

====

بازی با برق حیف شد ... اگه از موقعیتهای نیمه اول استفاده میکردیم قطعا برنده بودیم. ولی نیمه دوم اصلا در حد نام پرسپولیس نبودیم

1. باز هم اشتباهات داوری! این بار هم گل سالم پرسپولیس پژمرده شد. این لحظه پاس دادن ماته به خلیلی هست که داور اشتباهاً آفساید گرفت:

توی برنامه 90 هم حتی نفهیدند که این گل آفساید نبود!! چون اون مدافع برق رو که در گوشه پائین 18 قدم هست رو ندیدند

حالا هی بگید داوری ها به نفع پرسپولیس هست ...

2. حاج جبیب مجدداً بستری شد + عمل جراحی موفق وی

در این مورد وقتی خبرنگار از حاج حبیب سوال میکرد، حاج حبیب قبل از هر چیز به خاطر روپوش آبی رنگ خودش، از هواداران عذرخواهی کرد:1. (21):

3. تاکتیک متفاوت

قطبی گفته در بازی با صبا ، از تاکتیک متفاوتی استفاده میکنیم

4. دواندن بازیکنان ، تنبیه نیست

پرسپولیس نیوز : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس هم‌چنين درباره‌ي دواندن بازيكنان اين تيم پس از پايان ديدار برابر برق شيراز تصريح كرد: دويدن بازيكنان پس از آن بازي به هيچ وجه معني تنبيهي نداشت؛ چرا كه فشردگي بازي‌هاي پاياني ليگ و هم‌چنين حساسيت موجود باعث مي‌شود تا ما فرصت مناسبي را براي ريكاوري نداشته باشيم. لذا بهترين زمان براي اين كار، پس از انجام هر بازي است. ما اگر 10 بر صفر هم برق را مي‌برديم بازيكنان بايد تمرين ريكاوري‌شان را انجام مي‌دادند. همين‌طور در پايان بازي برابر صبا هم چنين كاري را خواهيم كرد.

=====

کلام آخرم اینه که عدم برد صباباطری یعنی خداحافظی با قهرمانی ( امیدوارم سپاهان نبره )

پیش بینی من : 1-2 پرسپولیس

سپاسOnly the registered members can see the link

M A H R A D
13-05-08, 22:34
این هم از نقاشی های خانم یوروم ( همسر افشین قطبی ) که بازی پرسپولیس - استقلال رو به تصویر کشیده :

افشین قطبی

فیروز کریمی

خلیلی و نیکبخت

سپاس

Mehdi_Full
13-05-08, 23:01
منم امیدوارم که پرسپولیس صبا رو بزنه

اما یه مقدار دلهره دارم :1. (28):

murizaki_2000
14-05-08, 10:05
بچه ها شك نكنيد ما قهرمان مي شيم ....... ان شاءا... :1. (5):
پيش بيني من 3-1 به نفع پرسپوليس :party:

M A H R A D
14-05-08, 14:46
ترکیب پرسپولیس مقابل صبا باتری اعلام شد

خبرگزاري پرسپوليس : از سوی کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس ترکیب این تیم مقابل صبا باتری از هفته سی‎ و سوم مسابقات لیگ برتر (جام خلیج فارس) اعلام شد.

کادر فنی سرخپوشان ترکیب اصلی و همچنین اسامی بازیکنان ذخیره این تیم برابر صبا باتری را به شرح ذیل اعلام کرد:

سید مهدی واعظی، سپهر حیدری، محمد نصرتی، نبی‎ا... باقریها، مسعود زارعی، کریم باقری (کاپیتان)، فرزاد آشوبی، پژمان نوری، حسین کعبی، عباس آقایی و محسن خلیلی.

بازیکنان ذخیره: حسن رودباریان، بهادر عبدی، فراز فاطمی، فرهاد خیرخواه، حسین بادامکی، ماته دراگه چوویچ و علیرضا نیکبخت واحدی.

=====

خب ، نیکبخت نیمکت نشین هست و احتمالا نیمه دوم به جای عباس آقایی وارد زمین میشه

سپاس

M A H R A D
14-05-08, 15:20
طبق SMSهای رسیده در حال حاضر ( حدود 50 دقیقه مونده به بازی ) 80 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند!!

فکر کنم تا آخر نیمه اول 90 هزار یا 100 هزار تکمیل بشه

به امید برد پرسپولیس قهرمان

سپاس

sAsAn.K
14-05-08, 17:02
چرا نمیرید ورزشگاه ؟
من اگه تهران بودم همه بازی ها رو میرفتم که .
چرا نمیرید ؟!

Mehdi_Full
14-05-08, 18:03
تبریک :party: تبریک :party: تبریک :party:

پرسپولیس قهرمان محبوب کل ایران :1. (10):

تقدیم به همه عاشقان پرسپولیس :1. (40):

I M A N
14-05-08, 18:10
مرســــــــــی مهدی جان بازی عالی بود به همه دوستان گلم تبریک می گم....:love::1. (5):

Armin-N
14-05-08, 18:11
تبریییییییییییک
خیییییییییییییییلی دمشون گرم
:11()::love::party::1. (21):

I M A N
14-05-08, 18:21
راستی دوستان آقا مرتضی همیشه پیش بینی های خوبی می کنه جالبه بازی با
صبا رو 3-1 گفت البته درست 4-1 شد بازی های قبلی رو هم خوب پیش بینی میکرد. ولی باز مهم اینه که پرسپولیس لوله کرد صبا را.....:love::party:

Ramin_Zero1818
14-05-08, 18:55
واقعا زحمت کشیدن.
کریم عالی بود.
پرسپولیس

Mahdi_Moosavi
14-05-08, 18:56
خبرگزاري فارس: تمامي بازيكنان و اعضاي كادر فني تيم پرسپوليس از ورزشگاه آزادي به خانه مديرعامل باشگاه رفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم امروز موفق شد چهار بر يك صبا باتري را شكست دهد و به كسب قهرماني در ليگ برتر اميدوار باشد.

پس از پايان اين ديدار، كادر فني و بازيكنان راهي منزل حبيب كاشاني شدند.

مديرعامل پرسپوليس به دليل عارضه قلبي، روز سه‌شنبه در بيمارستان تحت مراقبت‌هاي ويژه قرار گرفت و ‌‌اكنون در منزل بستري است.

Keih@n.G
14-05-08, 19:08
همه پرپولیسی ها یک صدا

پرسپولیس ....... منچستر انگیلیس :party:

I M A N
14-05-08, 23:16
افشین قطبی و همسرش....تعدادی از بازیکن ها
عکس 1 (Only the registered members can see the link) 2 (Only the registered members can see the link) 3 (Only the registered members can see the link) 4 (Only the registered members can see the link) 5 (Only the registered members can see the link) 6 (Only the registered members can see the link)

..::عکس های از بازی امروز::..

1 (Only the registered members can see the link)
2 (Only the registered members can see the link)
3 (Only the registered members can see the link)
4 (Only the registered members can see the link)
5 (Only the registered members can see the link)
6 (Only the registered members can see the link)
7 (Only the registered members can see the link)
8 (Only the registered members can see the link)
9 (Only the registered members can see the link)
10 (Only the registered members can see the link)

سردار رادان :

تماشاگران فوتبال چشم بینایی دارند/ قهرمانی سپاهان یا پرسپولیس برایم فرقی نمی کند
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ با ابراز خرسندی از آرامش حاکم بر بازی تیم های پرسپولیس و صباباتری گفت: تماشاگران فوتبال ما چشم بینایی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمدرضا رادان پس از بازی امروز پرسپولیس مقابل صباباتری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به شرایط جدول مسابقات لیگ برتر اهمیت بازی پرسپولیس مقابل صباباتری را می دانستیم که برای تماشای بازی این تیم جمعیتی بالغ بر 90 هزار نفر به ورزشگاه آمدند.

وی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی آمادگی حفظ امنیت پیرامون این بازی دشوار را داشت، افزود: این بازی می توانست باعث تخلیه روحی تماشاگران شود. کما اینکه در طول بازی نیز آنها شادی کردند و به تخلیه روحی خود پرداختند اما اعمالی خلاف قانون انجام ندادند.

وی ادامه داد: هر اتفاقی که در زمین مسابقه افتاد تماشاگران نیز همانند آن عمل کردند. این نشان می دهد تماشاگران فوتبال چشم بینایی دارند.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: حرکاتی که داخل زمین اتفاق می افتد دقیقا روی سکوها تاثیر گذار است و این مربیان و بازیکنان هستند که رفتار خود را به تماشاگران دیکته می کنند.

رادان اذعان داشت: نگاه ما به بازی پرسپولیس و صباباتری نگاه شهرآوردی بود . تمهیداتی که همیشه برای شهرآوردهای تهران می اندیشدیم برای این بازی نیز مد نظر داشتیم. از نظر انضباطی و راهنمایی و رانندگی نیز خود را مهیای یک بازی در حد تقابل تیم های استقلال و پرسپولیس کرده بودیم.

وی از آمادگی نیروی انتظامی تهران بزرگ برای برقراری نظم و امنیت پیرامون بازی هفته آینده پرسپولیس و سپاهان خبر داد.

رادان در پاسخ به این سئوال که دوست دارد کدام تیم قهرمان لیگ شود گفت: برای من تفاوتی نمی کند که پرسپولیس قهرمان شود یا سپاهان . دوست دارم تیمی به این مهم دست یابید که شایستگی دستیابی به قهرمانی را داشته باشد.

__________________________________________________ ____________________

کریم باقری :

هواداران پرسپولیس را قهرمان می کنند / دیگر استرس نداریم
کاپتیان تیم فوتبال پرسپولیس این تیم را شایسته قهرمانی خواند و و اظهار امیدواری کرد که با کمک هواداران روز شنبه هفته آینده به این مهم دست یابند.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم باقری پس از برتری 4 بر یک تیمش مقابل صبا باتری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران فزود: بازی با صباباتری یکی از دشوارترین بازی های ما بود زیرا برای ماندن در کورس قهرمانی باید این تیم را شکست می دادیم . در این مسابقه گرچه در نیمه اول چندان خوب بازی نکردیم اما در نیمه دوم با کمک تماشاگران بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم که حاصل آن زدن سه گل بود.

وی سپاهان را یکی از بهترین تیم های لیگ برتر خواند و در خصوص رویارویی با این تیم درهفته آینده گفت: ما شایستگی دستیابی به عنوان قهرمانی را داریم و این مهم تنها با شکست سپاهان محقق می شود . فکر می کنم اگر بتوانیم بازی خودمان را انجام دهیم با کمک تماشاگران می توانیم به نتیجه مورد نظر دست یابیم.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز تشکر از هواداران این تیم افزود: ما باید صبا باتری را شکست می دادیم تا به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صعودکنیم خوشبختانه عملکردمان به گونه ای بود که علاوه بر دستیابی بر پیروزی، به روحیه مضاعفی بیش از بازی با سپاهان دست یافتیم.

باقری خاطرنشان کرد: تیم ما درچند بازی گذشته استرس زیادی داشت که همین استرس توان بازیکنان را تحلیل برده بود اما پیروزی پرگل مقابل صباباتری این فشار را از دوش ما برداشت.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که آیا سرخ پوشان شایستگی دستیابی به عنوان قهرمانی لیگ برتر را دارند گفت: شک نکنید تیم ما شایستگی رسیدن به این مهم را دارد و روز شنبه با کمک تماشاگران ضمن شکست سپاهان قهرمانی لیگ را از آن خود خواهیم کرد.

__________________________________________________ _____________________________

حمید استیلی :

بازی مقابل سپاهان فینال لیگ است / پرسپولیس را قهرمان واقعی لیگ بدانید
مربی تیم فوتبال پرسپولیس این تیم را قهرمان واقعی لیگ برتر خواند و تصریح کرد: در بازی آینده با برتری مقابل سپاهان به این مهم دست خواهیم یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید استیلی پس از برتری 4 بر یک تیم فوتبال پرسولیس مقابل صباباتری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: برگزاری همزمان مسابقات لیگ برتر و پخش آن از اسکوربرد ورزشگاه آزادی فشارزیادی را به تیم ما وارد آورده بود . خوشبختانه در این بازی اسکوربرد خاموش بود و بازیکنان ما به دلیل بی اطلاع بودن از نتیجه بازی سپاهان بدون فشار و استرس بازی کردند.

وی گفت: در نیمه اول تیم ما به ارزیابی تیم صباباتری پرداخت و از حدود دقیقه 60 به بعد برنامه های تاکتیکی خود را اجرا کردیم . در این بین علیرضا واحد نیکبخت برگ برنده ما بود. با آمدن او توان فنی و روحی و روانی تیم دو چندان شد و توانستیم برتری خود را بر حریف دیکته کنیم.

مربی تیم فوتبال پرسپولیس بازی این تیم مقابل صباباتری را یکی از بهترین نمایش های سرخپوشان در فصل جاری خواند و افزود: اگر موقعیت های ما به ثمر می رسید باید با 7 یا 8 گل صباباتری را شکست می دادیم اما همین پیروزی نیز خوشحال کننده و مایه تقویت روحیه تیم پیش از دیدار با سپاهان است.

وی با اذعان به اینکه تماشاگران بهترین بازیکنان پرسپولیس در دیدار با صباباتری بودند خاطرنشان کرد: بازی مقابل سپاهان فینال لیگ است و ما می توانیم با شکست این تیم قهرمان لیگ شویم. از نگاه من با حمایت تماشاگران رسیدن به این مهم دور از دسترس نیست.

وی این تیم را قهرمان واقعی لیگ برتر خواند و افزود: اگر شش امتیاز از تیم ما کم نمی شد امروز جشن قهرمانی خود را برپا می کردیم اما با این حال تلاش می کنیم حتی با وجود این ناملایمتی ها نیز قهرمان لیگ شویم.

استیلی تصریح کرد: بازی سختی را مقابل سپاهان پیش رو داریم اما با اتحادی که در تیم ما وجود دارد و حمایت تماشاگران به این مهم دست می یابیم.

__________________________________________________ _____________________________

محسن خلیلی:

شکست صبا پرسپولیس را آسیایی کرد / شایسته قهرمانی هستیم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد بازیکنان این تیم با تمام وجود برابر سپاهان به میدان می روند و با پیروزی در آن دیدار ثابت می کنند شایستگی قهرمانی در لیگ برتر را دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خلیلی پس از پیروزی این تیم برابر صباباتری در جمع خبرنگاران گفت: از نظر روحی و بدنی فشار زیادی روی بازیکنان تیم وجود داشت زیرا سه روز پیش دیدار سنگین و سختی را برابر برق برگزار کرده بودیم.

وی اضافه کرد: خستگی حضور در آن مسابقه باعث شد که در نیمه نخست دیدار با صباباتری محتاطانه تر بازی کنیم و با استفاده صحیح از موقعیت های اندک خود گل برتری را به ثمر برسانیم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه در اواخر نیمه نخست بازیکنان این تیم یک لحظه تمرکز خود را از دست دادند تا گل تساوی حریف به ثمر برسد، خاطرنشان کرد: ما در نیمه دوم خیلی زود به جریان بازی برگشتیم و حتی توانستیم با افزایش تعداد گل های خود شانس پیروزیمان را بیشتر کنیم.

خلیلی پیروزی برابر صباباتری را بسیار مهم تلقی کرد و افزود: با این پیروزی و در صورتی که سهمیه ایران به سه تیم افزایش پیدا کند، ما به لیگ قهرمانان آسیا صعود کرده ایم. از سوی دیگر نیز همچنان در کورس قهرمانی قرار داریم.

وی با بیان اینکه برای تیم صباباتری ارزش زیادی قائل است، اظهار داشت: دیدار با سپاهان برای ما بسیار سخت تر از مسابقه با صباباتری است اما مطمئن باشید بازیکنان با تمام قوا در آن دیدار به میدان می روند و با پیروزی در آن دیدار ثابت می کنند شایستگی قهرمانی در این فصل جاری لیگ برتر را دارند.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درپایان گفت: وظیفه من به عنوان یک مهاجم گلزنی است و اگر روزی نتوانستم گل بزنم می توانید از من انتقاد کنید.

دیدارتیم های فوتبال صباباتری و پرسپولیس تهران در چارچوب هفته سی و سوم رقابت های لیگ برتربا پیروزی 4 بر یک شاگردان افشین قطبی به پایان رسید.

__________________________________________________ ____________________________

محمد نصرتی :

پیروزی شیرینی بود/ پرسپولیس قهرمان لیگ می شود
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس برتری مقابل صباباتری را یکی از شیرین ترین نتایج این تیم در فصل جاری خواند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نصرتی پس از برتری 4 بر یک تیمش مقابل صبا باتری گفت: امروز هوداران پرسپولیس سنگ تمام گذاشتند و با حمایت آنها یک پیروزی شیرین را بدست آوردیم که می تواند منجر به قهرمانی ما در لیگ برتر شود.

وی با ابراز خرسندی از ثبت این نتیجه افزود: گرچه در پاره ای از دقایق بازی نتوانستیم آن طور که باید و شاید بازی کنیم اما در طول مسابقه برتر از صباباتری بودیم و شایستگی دستیابی به این پیروزی را داشتیم.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس امیدوارانه از قهرمانی این تیم در لیگ برتر یاد کرد و گفت: با حمایت تماشاگران رسیدن به پیروزی مقابل سپاهان دور از دسترس نیست و می توانیم با شکست این تیم قهرمان لیگ برتر شویم.

وی درخاتمه تاکید کرد: رضایی (مهاجم صباباتری) در زمان به ثمر رسیدن گل تیمش روی من مرتکب خطا شد. او پیش از ضربه زدن به توپ با دست مرا شارژ کرد و با ضربه سر دروازه پرسپولیس را گشود.

__________________________________________________ ____________________

..::جدول::..

__________________________________________________ ___________________________

حاشیه پرسپولیس - صباباتری

اعتراض مربیان پرسپولیس به داور / تذکر به رودباریان
اعتراض اعضای کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس به داور ، یکی از صحنه های قابل توجه نیمه نخست دیدار تیم های پرسپولیس و صباباتری بود.

به گزارش خبرنگار مهر، اشتباه کمک داوران دیدار تیم های پرسپولیس و صباباتری در اعلام آفساید در نهایت منجر به اعتراض شدید مربیان سرخپوشان شد.

حسین نجاتی کمک داور اول این دیدار از اعلام آفسایدهای تیم صباباتری در چند صحنه چشم پوشی کرد و این در حالی بود که محسن فریبانی کمک داور دوم چند آفساید برای شاگردان افشین قطبی اعلام کرد. همین مسئله باعث شد پس از اعلام آفساید بازیکنان پرسپولیس از سوی داور مسابقه، مربیان سرخپوشان و همچنین حسن رودباریان دروازه بان این تیم اعتراض شدید خود را به داور بازی نشان دهند. البته این اعتراض با تذکر جدی داور به رودباریان خاتمه یافت.

حساسیت دیدار تیم های پرسپولیس و صباباتری به حدی است که علاوه بر احمدرضا عابدزاده دیگر بازیکنان قدیمی سرخپوشان مثل افشین پیروانی و رضا شاهرودی هم به ورزشگاه آزادی آمده اند تا از نزدیک شاهد این رقابت باشند.

پیش از شروع این دیدار ابوالفضل حاجی زاده و حامد حاجتی به سمت نیکمت پرسپولیس رفتند. زارعی و کعبی هم مشابه
این کار را با حضور در کنار نیمکت صباباتری انجام دادند.

__________________________________________________ _____________

نيكبخت واحدي: عشق خود به پرسپوليس را ثابت كردم
Only the registered members can see the link 607130450_L600.jpg
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در ديدار برابر صباباتري ثابت كردم كه عاشق تيمم هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي 4 بر يك پرسپوليس مقابل صباباتري اظهار داشت: با وجود نيمكت نشيني‌ در هفته‌هاي اخير همچنان به پيراهن تيم خود عشق مي‌ورزم و امروز با وجود آنكه در نيمه دوم به ميدان رفتم؛ اما ثابت كردم عاشق پرسپوليس هستم.
وي ادامه داد: در اين مسابقه بودن يا نبودنم در ميدان فرقي برايم نداشت چون مانند 100 هزار تماشاگر دوست داشتم تيم به برتري برسد.
مهاجم پرسپوليس تصريح كرد: برنده واقعي اين بازي تماشاگران بودند، چون به قدري با احساس به تشويق تيم پرداختند كه ناخودآگاه بازيكنان رو به‌ جلو حركت مي‌كردند.
مهاجم سابق استقلال خاطرنشان ساخت: در نيمه دوم فرصت‌هاي زيادي براي گلزني داشتيم و مي‌توانستيم با بيش از 4 گل صبا باتري را شكست دهيم.
نيكبخت واحدي با اشاره به حساسيت ديدار هفته پاياني ليگ برتر عنوان كرد: اميدوارم در ديدار مقابل سپاهان بتوانم براي پرسپوليس بازي كنم. هفته گذشته شايعات زيادي عليه من وجود داشت؛‌ اما با سكوت بهترين كار را انجام دادم.
وي افزود: برخلاف شايعات مشكلي با هيچيك از بازيكنان ندارم. هر دقيقه‌اي كه به عنوان بازيكن ذخيره وارد ميدان شوم با همه وجود براي پرسپوليس بازي خواهم كرد.

__________________________________________________ ________________________________

كاپيتان هاي سابق پرسپوليس در ورزشگاه آزادي
Only the registered members can see the link 12060586_L600.jpg

خبرگزاري فارس: برخي از كاپيتان‌هاي سابق تيم پرسپوليس تهران از جمله عابدزاده و پنجعلي براي تماشاي ديدار امروز اين تيم مقابل صباباتري در ورزشگاه آزادي حاضر شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليس در حالي كه در نيمه اول با تساوي يك بر يك مقابل صبا باتري متوقف شده بود با شروع نيمه دوم بسيار هجومي بازي كرد و به برتري 4 بر يك رسيد.
قبل از شروع نيمه دوم افشين قطبي و حميد استيلي پيش از ورود بازيكنان به ميدان به طور خصوصي با يكديگر صحبت ‌كردند.
* افشين پيرواني، رضا شاهرودي، احمدرضا عابدزاده و محمد پنجعلي از جمله حاضرين در جايگاه ويژه بودند و مسابقه تيم‌هاي پرسپوليس و صباباتري را تماشا كردند.

I M A N
14-05-08, 23:22
گلهاي باري امروز

خليلی 1 (Only the registered members can see the link)

خليلی 2 (Only the registered members can see the link)

نوري (Only the registered members can see the link)

باقري (Only the registered members can see the link)

:give_rose:

M A H R A D
15-05-08, 11:13
پرسپولیس زلزله همینه همینه

پرسپولیس 4 - 1 صبا باطری

سلام بر Asian Champions League

عجب بازی بود!

در نیمه اول فوق العاده بودیم ، نیمه دوم خارق العاده !!

یک بازی تماماً هجومی و زیبا از بچه ها دیدیم که خیلی راحت میتونستیم بیشتر گل بزنیم

اگه با همین قوا در مقابل سپاهان ظاهر بشیم مطمئن باشید با اختلاف 2-3 گل می بریم

آخر بازی هم افشین قطبی واقعا حرفای قشنگی زد مخصوصا اینکه گفت ما قلبمون رو میدیم به آقای کاشانی:1. (21):

هواداران هم سنگ تموم گذاشتند و از دقیقه 1 تا 90 تشویق کردند (95.000 ~)

=====

گل محمدی نشون داد که یک پرسپولیسی متعصب هست :

کبوتر سرخ هدیه تماشاگرها به بازیکنان :

و در آخر مربیان تیم ، دست در دست هم به تماشاگرها ادای احترام کردند:

به امید قهرمانی ... پبش بسوی سپاهان

سپاس

M A H R A D
15-05-08, 12:16
بازي بعدي پرسپوليس

پرسپوليس و سپاهان
زمان : شنبه 28 ارديبهشت 1387 - ساعت 16:30

آخرين نتيجه : پرسپولیس 1 - سپاهان 2

Keih@n.G
15-05-08, 19:10
یک شکلک جالب پیدا کردم :دی

Armin-N
15-05-08, 22:17
رای نهایی درباره پرسپولیس امشب یا فردا اعلام می شود

یكی از مسئولان دادگاه بین المللی ورزش اعلام كرد : رای نهایی این نهاد درباره شكایت باشگاه پرسولیس از فیفا به علت كسر 6امتیاز از این تیم،امشب یا فردا صبح اعلام خواهد شد.

"كیتی هوگ" در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر با اشاره به ثبت شكایت باشگاه پرسپولیس تهران از فیفا تاكید كرد : دادگاه بین المللی ورزش در حال بررسی این شكایت است و تا قبل از نهایی شدن رای این دادگاه ،اطلاعاتی در این باره به هیچکس حتی مسئولان باشگاه پرسپولیس داده نمی شود.

هوگ با محرمانه خواندن روند رسیدگی به این پرونده تصریح كرد : رای نهایی (CAS ) امشب یا فردا صبح و قبل از مشخص شدن قهرمان این فصل لیگ برتر ایران در شنبه ؛ در پایگاه اطلاع رسانی رسمی دادگاه بین المللی ورزش اعلام می شود.

این مسئول دادگاه بین المللی ورزش افزود: نمی توانم بگویم فیفا ملزم به اجرای این رای است یا خیر .

M A H R A D
15-05-08, 22:32
دستور فوري CAS به فيفا براي پرونده‌ي شش امتياز

خبرگزاری پرسپولیس : در پي درخواست باشگاه پرسپوليس از ديوان داوري ورزش مبني بر صدور دستور موقت جهت اعلام نتايج قطعي ليگ برتر ايران پس از رسيدگي و صدور حكم نسبت به ‪۶‬امتياز كسر شده ، ديوان داوري دردستوري به فيفا، ‪۲۴‬ساعت مهلت داده است تا در اين خصوص سريعا نسبت به معرفي داور منتخب خود اقدام كند.

در اين صورت با پذيرش اعتراض باشگاه پرسپوليس، ‪۶‬امتياز به جمع امتيازات باشگاه در پايان فصل افزوده شده و با سه امتياز قاطعي كه روز شنبه با حمايت سيل بي پايان تماشاگران، از سپاهان خواهيم گرفت، عدد امتيازات مقابل نام باشگاه پرسپوليس ، ‪۶۵‬را نشان خواهد داد و اين نتايج مبناي تعيين و اعلام قهرمان ليگ برتر خواهد بود. بر اين اساس اميداست كه با تشكيل جلسه فوري ديوان داوري ورزش در اين خصوص، راي مقتضي صادر شود.

پرسپولیس نیوز

====

امشب 90 داره ، شاید خبرش امشب پخش شد!

البته فعلا نباید روی این موضوع زوم کرد ، فعلا مهمترین کار ما بردن سپاهانه:yes:

سپاس

I M A N
16-05-08, 16:50

برنامه جشن های ویژه قهرمانی هفتمین دوره لیگ برتر اعلام شد

سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال برنامه ویژه ای را برای پیش و بعد از بازی فردا تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان تدارک دیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به پیش بینی حضور بیش از یکصدهزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی پرسپولیس - سپاهان سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال تدارک گسترده ای را برای این بازی پیش بینی کرده است.

عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ فدراسیون فوتبال در این خصوص به خبرنگار مهر، گفت: مراسم ویژه ای در حاشیه این بازی برگزار خواهد شد که از ساعت 13 آغاز و تا زمان آغاز مسابقه به طول خواهد انجامید. این مراسم با قرائت قرآن آغاز شده و با پخش سرود و برپایی جشن در ورزشگاه ادامه خواهد یافت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برگزاری جشن روز پایانی هفتمین دوره مسابقات لیگ برتر باشگاه های کشور به حامی مالی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال واگذار شده است، افزود: پس از پایان مسابقه مراسم اهدای جام به تیم قهرمان برگزار خواهد شد که طی آن مراسم نورافشانی پیرامون ورزشگاه و کاغذ افشانی روی سکوی قهرمانی را برگزار خواهیم کرد.

رئیس سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال، ضمن تاکید به اینکه فدراسیون جشنی متفاوت را برای پایان هفتمین دوره مسابقات لیگ برتر تدارک دیده است، افزود: سعی می کنیم مراسمی متفاوت با سال های گذشته برگزار کنیم و دیگر شاهد بی نظمی های که پیش از این در مراسمی مشابه شاهد آن بودیم، نباشیم.

عزیزمحمدی در خاتمه تصریح کرد: بلیت فروشی بازی پرسپولیس - سپاهان از ساعت 8 صبح فردا(شنبه) فقط در ورزشگاه آزادی تهران انجام خواهد شد.

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در هفته سی و چهارم رقابتهای لیگ برتر ساعت 30/16 دقیقه فردا در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد ودر پایان قهرمان هفتمین دوره لیگ برتر معرفی می شود.

I M A N
16-05-08, 16:59
این پرش باقری منو کشته آخه هرچی فکر می کنم عجیب ارتفاعی است..

این هم از مرد افسانه ای تیم..یادش بخیر

YALDA_OM
16-05-08, 20:52
عکس ها ی خیلی زیبا یی بود.......:wink:
ایشا الله پرسپولیس بازی با سپاهانم مثله بازی با صبا باطری عالی ظاهر میشه:yes:
:1. (5):به امیده قهرمانی پرسپولیس:1. (5):

™Ali
16-05-08, 21:24
من یه استقلالی با انصافم.
دوست دارم پرسپولیس تو لیگ و استقلال تو جام حذفی ببره.
طلب دعا:love:

M A H R A D
17-05-08, 10:51
سرباز احمدي ليدر افتخاري پرسپوليس شد

خبرگزاری پرسپولیس : محمد احمدي كه در ديدار رفت تيم هاي پرسپوليس تهران و سپاهان اصهفان در ورزشگاه فولادشهر با پرتاب مواد محترقه از سوي تماشاگران اصفهاني،‌ بينايي چشمش را از دست داد، فردا بار ديگر در ورزشگاه محل بازي اين دو تيم حاضر مي شود.

اعضاي كانون هواداران تيم پرسپوليس تهران امروز در ملاقات با اين سرباز، ضمن اهداي لباس ويژه ليدرهاي باشگاه از وي به طور رسمي دعوت كردند به عنوان ليدر افتخاري آنها را در بازي فردا همراهي كند.

احمدي چندي پيش براي تشكر از زحمات مسئولان باشگاه پرسپوليس،‌ براي جبران آن و حضور در يكي از ديدارهاي اين تيم ابراز تمايل كرده بود.

بازي فوق روز آينده در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود و يكي از دو تيم پرسپوليس و سپاهان قهرمان ليگ برتر خواهد شد.

پرسپولیس نیوز

======

به امید قهرمانی...

Armin-N
17-05-08, 11:03
دوستان فیفا نتیجه کسر 6 امتیاز رو اعلام کرد؟
چرا خبری ازش نشد؟
24 ساعت وقت داشت وقتش تموم شدا

M A H R A D
17-05-08, 11:14
دوستان فیفا نتیجه کسر 6 امتیاز رو اعلام کرد؟
چرا خبری ازش نشد؟
24 ساعت وقت داشت وقتش تموم شدا
فکر کنم اون خبره Fake بوده :دی

فعلا که خبری نیست...

اگه خبری بشه اولین جایی که اعلام میشه سایت CAS خواهد بود

سپاس

Mehdi_Full
17-05-08, 18:03
تبریک :party: تبریک :party: تبریک :party: تبریک :party: تبریک :party:

تبریک میگم قهرمانی مطلق پرسپولیس رو به تمامی هواداران :11():

واقعا جای بسیار خوشحالی داره که با کسر 6 امتیاز باز هم پرسپولیس قهرمان لیگ ما میشه :give_rose:

و افتخار میکنیم به مربی تیم محبوب آقای افشین قطبی امیدوارم که این برد مبارکشون باشه :love:

بچه ها خسته نباشید :11():

تقدیم به همه هواداران :

I M A N
17-05-08, 18:25
تبریک به همه دوستان گل خدایش قهرمانی حق ما بود از فرط خوشحالی آخر های بازی اشک توی چشام جاری شد وقتی که گل زدند دیگه هیچی نفهمیدم خدایا شکرت که دل میلیون ها هوادار را شاد کردی ..

™Ali
17-05-08, 18:25
مبارک باشه قهرمانیتون ولی داور هم تو روند بازی بی تاثیر نبود.:1. (5):

I M A N
17-05-08, 18:33
نه علی جان وقتی ما گل را زدیم دقیقه 5 بود بعد این که چرا نباید این قدر وقت بگیره در صورتی که واقعا همین مقدار بود وقت تلف شده بعد این که حق ما بود 100% با 6امتیاز کسر شده بعد دوباره تبریک..... بعدش این که خدایا شکرت..

™Ali
17-05-08, 18:37
به خدا برد فقط حق شما بود.
من از این حرکت سپاهان بدم اومد که از دقیقه 65 دفاع کرد. آخه اینم شد فوتبال که اونا کردن.

YALDA_OM
17-05-08, 18:41
تبریک میگم. قهرمانی حقه پرسپولیس بود:party:
وقتی گله اخر زده شد خودمو نتو نستم کنترل کنم از خوشحالی:love:
:give_rose:تقدم به همه طرفداران پرسپولیس

Emperatour
17-05-08, 18:46
مبارکه قهرمانی

Armin-N
17-05-08, 18:52
تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییک

خییییییییییییییلی تبریک
خدا رو شکر

حقمون بود و بهش رسیدیم

پرسپولیس قهرمان شده
خدا میدونه که حقشه
به لطف یزدان و بچه ها
پرسپولیس قهرمان شده

Fog
17-05-08, 18:54
منم قهرمانی پرسپولیس رو تبریک میگم.:love:

Armin-N
17-05-08, 18:57

دم افشین امپراطور گرم
دل 40 میلیون نفر رو شاد کرد
امیدوارم بمونه

I M A N
17-05-08, 19:01
هیچکی جلودار تو نیست نمرهء فوتبال تو بیست قرمز رنگ پیرهنت با سرخی خون یکیست با سرخی خون یکیست یه پرسپولیس یه ایران یه تیم پر از دلیران گر چه حریفت قدره اما تو میشی قهرمان

2sib
17-05-08, 20:27
سلام
من هم برد پرسپولیس رو به همه پرسپولیسی ها تبریک میگم
واقعا شایستگی قهرمانی رو داشتین
من که چشم اب نمیخوره استقلال بتونه قهرمان جام حذفی بشه
ولی امیدوارم پرسپولیس نماینده خوبی از ایران تو اسیا باشه
یا علی

Shahryar
17-05-08, 21:44
این همه بحث نداره چون :

یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
گرچه حریفش قدره
اما اون میشه قهرمان ! :love:

تبریک به همگی ... راستی یکی یک عکس از جدول داره و موقعیت تیم های صاحب نام ؟

ممنون
شهریار :love:

Actros
18-05-08, 00:18
1_ پرسپولیس : 59 امتیاز
2_ سپاهان : 58
3_ صبا باتری : 52
..................
13 : استقلال تهران

I M A N
18-05-08, 00:43
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link 702281663_L600.jpg

Only the registered members can see the link 701300416_L600.jpg

آهان حالا بیا وسط!!!

کوششون اون کسایی که ناامید بودن؟!؟
کوششون اون کسایی که میگفتن قهرمان نمیشیم؟!؟!؟

روز خیلی خوبی بود!!!
دقایق خیلی قشنگی بود!!!
و....
قـــــرمـــــزتـــــه
پرسپولیس همیشه قهرمانه!!!!
همیشه!
از صمیم قلب به همه تبریک میگم.
به حقمون رسیدیم

خبرگزاری پرسپولیس : سرمربی تیم پرسپولیس درخصوص برد این تیم مقابل سپاهان اصفهان گفت: ما برتر از سپاهانی ها بودیم که توانستیم قهرمانی را از آن خود کنیم ولی در این میان لطف خدا بیش از پیش شامل حال ما شد و اعتقاد دارم با همه برتری هایمان نسبت به سپاهان فقط خدا بود که پرسپولیس را قهرمان کرد.

افشین قطبی افزود: باور کنید برد ما مقابل سپاهان به یک معجزه شباهت داشت و البته به این قهرمانی ایمان داشتم ولی با همه این وجود خوشحالم که توانستیم با این پیروزی مزد زحمات تمام کسانی را که در این قهرمانی سهیم بودند را با کسب جام جبران کنیم.
وی اضافه کرد: باور کنید در این چند مدت فشارهای زیادی را متحمل شدم و روزهای سختی را پشت سر گذاشته ام ولی همدلی بین مدیریت باشگاه و تمامی بازیکنان و کادر فنی باعث شد تا ما بتوانیم با شایستگی تمام این پیروزی شیرین را به دست بیاوریم و تمام خستگی هایم را به دست فراموشی بسپارم.
وی در خصوص تیم سپاهان گفت: به کادر فنی این تیم به خاطر چنین تیم پرقدرت و باتکنیکی تبریک می گویم ولی با شیوه بسته ای که در دستور کار داشتند کار ما را خیلی سخت کردند ولی در کل ما بهتر بودیم که توانستیم چنین تیم خوب و منسجمی را از پیش رو برداریم.
وی با اشاره به ماندنش در تیم پرسپولیس برای فصل بعد اضافه کرد: در حال حاضر نمی خواهم به این مسایل نه فکر کنم و نه در مورد آن صحبتی کنم بلکه می خواهم تنها از کسب قهرمانی و شیرینی این پیروزی لذت ببرم

خبرگزاری پرسپولیس : مدافع با تجربه تیم پرسپولیس در مورد پیروزی این تیم برابر سپاهان اصفهان گفت : نمی توانم احساسم را از این پیروزی بگویم ولی به یک هیچ معتقدم و آن اینکه گلی که در دقبقه 96 به ثمر رساندم نتیجه تلاش تک تک بازیکنان تیم بود .

سپهر حیدری در گفتگویی افزود:باور کنید از این که توانسته ام گل برتری تیم را به ثمر برسانم خیلی خیلی خوشحالم ولی به نظر من در این قهرمانی دو چیز کمک زیادی به ما کرد که یکی لطف خدا و دیگری حمایت پر شور و باور نکردنی هواداران مشتاق پرسپولیسی بود .
وی اضافه کرد : درست است که توانستیم از سد سپاهان عبور کنیم ولی باور کنید تا این پیروزی را کسب کنیم جانمان به لبمان آمد چرا که تیم سپاهان با وجود بسته بازی کردن در ضد حمله خیلی خطرناک ظاهر می شد و همین هم کار ما را بسیار سخت کرده بود

پس از قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر
پروين: هر كدام از هواداران يك تيم بودند
خبرگزاري فارس:سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيكنان با غيرت بازي كردند و هر كدام از هواداران هم يك تيم بودند.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرگزاري فارس، علي پروين پس از قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر عنوان كرد: مي‌دانستم اين تيم قهرمان خواهد شد. بازيكنان امروز با غيرت بازي كردند؛ البته هواداران امروز هر كدام يك تيم بودند.
وي افزود: فريادها و تشويق‌هاي آنها، تيم و بازيكنان را به حمله تشويق مي‌كرد. اگر امروز پرسپوليس برنده نمي‌شد، بازيكنان مديون اين هواداران پرشور مي‌شدند.
پروين اظهار داشت: اين قهرماني را به قطبي، كاشاني و كليه هواداران تبريك مي گويم. خوشحالم كه پرسپوليس به رقابت‌هاي آسيايي صعود كرد.
وي ادامه داد: اميدوارم اين تيم به جايگاه اصلي خود بازگردد. مطمئن باشيد پروين هيچ وقت پرسپوليس را فراموش نمي كند.
__________________________________________________ __________________________________

حاشيه ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان/
اشك‌هاي قطبي در آغوش كاشاني
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از قهرماني سرخپوشان در آغوش مديرعامل باشگاه اشك شوق ريخت.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي هنگام اجراي مراسم جشن قهرماني، هنگامي كه با ساير بازيكنان براي تصاحب جام منتظر ماند، با حضور حبيب كاشاني به سوي مديرعامل رفته و وي را در آغوش گرفت. وي هنگام تبريك به كاشاني براي لحظاتي اشك شوق ريخت.
* در پايان مسابقه، شماري از هواداران پرسپوليس و سپاهان بيرون از ورزشگاه آزادي پس از رويارويي با يكديگر، درگير فيزيكي داشتند كه با دخالت ماموران نيروي انتظامي به پايان رسيد.
* در متروي تهران- كرج، با گماردن ماموران نيروي انتظامي براي كنترل جو بيروني و خيابان‌هايي كه به كرج منتهي مي شوند، تدابير ويژه برقرار شده است.
* ژوران ويرا، سر مربي تيم فوتبال سپاهان در پايان مسابقه حاضر نشد با خبرنگاران مصاحبه كند. هنگامي كه يكي از خبرنگاران براي تهيه مصاحبه كنار او رفت، به خبرنگار سيما شديدا حمله لفظي كرد.

دادگاهي در ورزشگاه براي برخورد با متخلفين تشكيل شد
خبرگزاري فارس: در پايان مسابقه پرسپوليس و سپاهان با حضور سه قاضي دادگاهي براي برخورد با متخلفين در ورزشگاه آزادي تشكيل شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در پايان مسابقه امروز با حضور سه قاضي در ورزشگاه آزادي، دادگاهي براي برخورد با متخلفين مسابقه امروز تشكيل شد و چند تن از تماشاگران متخلف، محاكمه شدند.
پيش از اين محمود سالار كيا معاون دادستان تهران در اين خصوص اطلاع رساني كرده بود.
* سعيد مظفري زاده داور مسابقه و تيم سپاهان با اسكورت، ورزشگاه را ترك كردند.
* شيشه هاي بيش از 10 دستگاه خودروي سواري و ميني بوس شكسته شد.
* برخي از هواداران پرسپوليس با گذشت بيش از 2 ساعت از پايان بازي، مقابل در ورزشگاه آزادي حاضر بوده و به شادي پرداختند.

ازدحام جمعيت و بي‌هوشي كوتاه استيلي
خبرگزاري فارس: به دليل شادي بيش از حد حميد استيلي در معرض خفگي قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي كه در جريان شادي هواداران و بازيكنان پرسپوليس به شدت دچار خفگي شده بود، از حال رفت. وي بلافاصله با درمان پزشك به حال آمد.
* هواداران سپاهان كه از باخت تيم خود ناراحت بودند، شيشه اتومبيل‌هاي حاضر در پاركينگ ورزشگاه آزادي را شكستند.
* 10 هوادار حاضر در ورزشگاه آزادي به دليل ازدحام جمعيت آسيب ديدند كه 5 تن از اين افراد از سربازان نيروي انتظامي بودند. اين افراد بلافاضله با اورژانس راهي بيمارستان شدند.
* بلافاصله بعد از به صدا درآمدن سوت پايان بازي، هواداران پرسپوليس به سمت زمين هجوم آوردند. اين مسئله باعث شد نيروي انتظامي تعداد افراد خود را در ورزشگاه دو برابر كند.
* خبرنگاران شبكه خبر و شبكه جهاني جام جم هنگامي كه قصد ورود به زمين را داشتند، با ماموران نيروي انتظامي درگيري پيدا كردند؛ بطوري كه دوربين‌هاي آنها ضبط شد.
* از سپاهان فقط مجيد بصيرت، سرپرست تيم براي دريافت جام نقره‌اي روي سكو رفت.

مظفري‌زاده: مسابقه بيش از 7 دقيقه وقت اضافي داشت
خبرگزاري فارس: داور مسابقه پرسپوليس و سپاهان گفت: اين ديدار بيش از هفت دقيقه وقت اضافي داشت و اگر سپاهاني‌ها شك دارند، فيلم را ببينند.
سعيد مظفري زاده در پايان مسابقه به خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: شك نكنيد اين مسابقه بيش از 7 دقيقه وقت اضافه داشت. اگر سپاهاني‌ها در اين مورد شك دارند، مي توانند فيلم را تماشا كنند.
وي افزود: در تمام مسابقه تلاش كردم به صحنه ها نزديك باشم و مسابقه را مديريت كنند. فارغ از اينكه چه رنگي قهرمان شود، سوت زدم. اميدوارم كارشناس ها از عملكردم راضي باشم.
پرسپوليس با نتيجه دو بر يك سپاهان را شكست داده و قهرمان ليگ برتر شد.

ملي‌پوشان پرسپوليس و سپاهان مشخص شدند
خبرگزاري فارس: كادر فني تيم ملي فوتبال پس از پايان بازي پرسپوليس و سپاهان، اسامي ملي‌پوشان اين دو تيم را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي كه اسامي 26 نفر از ملي‌پوشان را براي اردوي اردبيل و بازي مقابل تيم امارات اعلام كرده بود، امروز عصر پس از پايان ديدار پرسپوليس مقابل سپاهان، اسامي ملي‌پوشان اين دو تيم را اعلام كرد.
طبق نظر سرمربي تيم ملي، از پرسپوليس محسن خليلي، حسين كعبي، عليرضا نيكبخت واحدي و مهدي واعظي و از سپاهان احسان حاج‌صفي، هادي عقيلي و محسن بنگر دعوت شدند.
اين نفرات فردا ظهر بايد در هتل‌ المپيك خود را به مربيان تيم ملي معرفي كنند.

خبرگزاري فارس: شمار خبرنگاران و عكاسان ورزشي در ورزشگاه آزادي از مرز ديدارهاي ملي گذشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني پرسپوليس بيش از شروع بازي، به سمت نيمكت سپاهان رفت و با دسته گل به آنها خوش آمد گفتند.
* سپهر حيدري دسته گل خود را به جانبازي كه كنار زمين حضور داشت، تقديم كرد.
* محمدرضا ساكت با ورود تيم‌ها به زمين، در جايگاه ويژه حضور يافت.
* هواداران پرسپوليس يك پلاكارد بسيار بزرگ را از يكي از جملات افشين قطبي تهيه كرده بودند؛ «خدا پرسپوليس را دوست دارد». اين جمله‌اي بود كه وي پس از بازي مقابل صبا باتري گفته بود.

كاظمي: شكست ما طبيعي بود
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: شكست ما به پرسپوليس مقابل 100 هزار تماشاگر طبيعي بود.
Only the registered members can see the link به گزارش خبرگزاري فارس، حسين كاظمي پس از باخت 2 بر يك مقابل پرسپوليس اظهار داشت: هر دو تيم بازي خوبي انجام دادند؛ اما طبيعي بود پرسپوليس مقابل اين همه هوادار دست به حمله بزند و ما نيز عقب‌نشيني كنيم.
اين بازيكن عنوان كرد: سپاهان 49 بازي سخت را پشت سر گذاشته بود تا به اين بازي برسد. طبيعي بود خسته باشيم.
كاظمي در مورد 7 دقيقه وقت اضافه اين ديدار گفت: گرفتن 7 دقيقه وقت اضافه از سوي داور جاي سؤال داشت كه فكر مي‌كنم ناعادلانه بود.

این هم جدول آخر فصل تیم شهر ما هم خب بالا اومده بالاتر از استقلال..:love:

K A S R A
18-05-08, 01:56
امروز قرمزها مزد غیرتشونو گرفتن ... :love:

تبریک به همه هوادارای پرسپولیسی و افشین آقای قطبی :1. (21):

خسته نباشید ...

:11()::11()::11():

Mahdi_Moosavi
18-05-08, 11:20
بدون شرح :

ما آخرش نفهمیدیم ، فردوسی پور پرسپولیسی هست یا استقلالی !! :1. (27):

M A H R A D
18-05-08, 12:25
Viva Perspolis

پرسپولیس قهرمان میشه
خــدا مـیدونه کـه حقـشه
به لطف یزدان و بچه ها
پرسپولیس قهرمان میشه
لالالای لای ، لالای لالای
لالالای لای ، لالای لالای

یادمه بعد از باخت به سپاهان در نیم فصل اول گفتند دیگه قهرمان نمیشید

یادمه بعد از باخت به راه آهن در ورزشگاه آزادی گفتند دیگه قهرمان نمیشید

یادمه بعد از کسر شش امتیاز توسط فــیـفــا ، گفـتند دیگه قهرمان نمیشید

یادمه بعد از باخت 1-4 در مقابل استقلال اهواز ، گفتند دیگه قهرمان نمیشید

یادمـه بـعد از اخـتلاف هفت امتیازی با سپاهان گفتند دیگه قهرمان نمیشید

یادمه بعد از سـقوط به رده سـوم جدول لیگ ، گـفتند دیگه قهرمان نمیشید

ولی این رو هم یادم هست که افشین میگفت : خدا پرسپولیس را دوست دارد

ولی ما قهرمان شدیم! به یاری همون خدایی که افشین میگفت دوستمون داره!

شاید باورتون نشه ولی من این سه بازی اخیر ، شبها هم خواب پرسپولیس رو میدیدم!

همینی هم که پیش بینی کردم پرسپولیس 1-2 سپاهان رو میبره تو خواب دیده بودم:1. (38):

این قهرمانی فقط شایسته پرسپولیس بود و دیگر هیـچ

این قهرمانی نتیجه همدلی کادر فنی و مدیریتی باشگاه و بازیکنان هست که امیدوارم همینطور ادامه پیدا کنه

مطمئن باشید مربی ای که با تیمی که بازیکنانش رو خودش نبسته قهرمان میشه ، صد در صد با جذب بازیکنان مورد علاقش قهرمان آسیا هم میشه

پرسپولیس نشون داد که حتی با کسر ناحق 6 امتیاز هم قهرمان میشه!

ایشالله اون 6 امتیاز هم برگرده تا با اختلاف 7 امتیازی نسبت به سپاهان اول بشیم ( اگه برنگشت هم مهم نیست!)

البته میشه اون 6 امتیاز رو به استقلال ببخشیم تا از خطر سقوط نجات پیدا کنه :1. (38):

ولی خارج از شوخی ، من امیدوارم که استقلال هم با قهرمانی در جام حذفی بیاد آسیا تا اونجا هم به بقیه اثبات بشه که چه تیمی برتره

در آخر امیدوارم که همین کادر در پرسپولیس بمونن ( از سرمربی و مربی و مدیر گرفته تا برخی بازیکنان خوب ) تا در لیگ قهرمانان آسیا هم اول بشیم

سلام بر قهرمانی آسیا

Armin-N
18-05-08, 12:38
سپاهان بیشتر لایق قهرمانی در جان حذفیه
همینطور صبا که با سوم شدنش تو لیگ نشون داده از خیلی از تیم ها بهتر بوده

همونطور که همه گفتن لیگ امسال بهترین لیگ بود
چون حق به حق دار رسید
کسایی نتیجه گرفته بودن که لیاقتش رو داشتن

واقعا قهرمانی خیلی بهمون چسبید
شاید اگه 6 امتیاز رو میدادن اینقدر حال نمیکردیم
تو 20 ثانیه آخر لیگ 86-87 حقمون رو که ازمون گرفته بودن پس گرفتیم

M A H R A D
18-05-08, 13:58
عکس هایی از مراسم قهرمانی :

شوق وصف ناپذیر استیلی :

سه تن از ستارگان پرسپولیس :

سپاس

M A H R A D
18-05-08, 15:40
باور و ايمان قلبى

خبرگزاری پرسپولیس : جشن قهرمانى در حضور يكصد هزار نفر هوادار دو آتشه طعم خاصى دارد. اما اگر فقط و فقط نيازمند پيروزى باشى و عقربه هاى ساعت ۶ دقيقه از وقت اضافه را هم پشت سر گذاشته باشند و در يك لحظه ورق برگردد، اين قهرمانى تا سال ها از خاطر و ياد هيچ يك از هواداران و حتى علاقه مندان و كارشناسان نخواهد رفت.

۱- شش سال حسرت سرخ ها در روزى به وصال جام ختم شد كه تماشاگران پرسپوليس برايشان سنگ تمام گذاشتند. الحق والانصاف بايد قهرمانى ليگ هفتم را محصول مشترك همدلى طرفداران و هواداران در روزهاى سخت با تلاش و كوشش و اميد كادر فنى و بازيكنان دانست.

مديريت مناسب حبيب كاشانى، يارگيرى مناسب در ابتداى فصل و ترميم نقاط ضعف در نيم فصل، شخصيت و كلاس مربيگرى قطبى، باور و ايمان قلبى سرمربى تيم به اينكه در پايان فصل قهرمان مى شوند و حتى در بدترين شرايط و اوقاتى كه ۶ امتياز از پرسپوليس كم شد و نتايج ضعيف در ابتداى نيم فصل دوم اوضاع روحى مجموعه اش را تحت تأثير قرارداد به اين نكته پافشارى مى كرد و از همه مهم تر اينكه تا زمانى كه سوت پايان ديدار با سپاهان به صدا در نيامد بازيكنان و كادر فنى پرسپوليس تمركز و اميد خود را از دست ندادند، همه و همه از عوامل قهرمانى پرسپوليس بود.

۲- البته قهرمانى پرسپوليس هيچ چيز از شايستگى هاى سپاهان كم نمى كند. جنگيدن در سه جبهه ليگ قهرمانان، ليگ برتر و جام حذفى به واقع كارى بسيار دشوار است.
زردهاى اصفهانى در حقيقت تنها ۷۱ ثانيه تا تصاحب جام قهرمانى ليگ برتر فاصله داشتند هر چند اين ۷۱ ثانيه هم براى سپاهانى ها و دوستداران اين تيم هرگز فراموش نمى شود و به عنوان برگى از تاريخ باشگاه ثبت خواهد شد.

ويرا درنخستين سال مربيگرى در ايران متوجه تفاوت هاى فوتبال ما و عراق شد و قواعد بازى در شرايطى چنين نفسگير و حساس را آموخت و بى ترديد تمام هم و غم خود را براى فتح جام حذفى به كار مى گيرد و از اين حيث بايد گفت استقلال خيلى بدشانس است كه در ليگ برتر سيزدهم شده ودر جام حذفى هم ديگر با يك حريف بى انگيزه روبه رو نيست و اگر بگوييم سپاهان براى اعاده حيثيت تنها جام حذفى برايش باقيمانده سخنى به گزاف نگفته ايم.
مجموعه مديريتى پرسپوليس نشان داد در مديريت بحران هاى متعدد تيم موفق عمل كرده است. داستان بدهى هاى ميلياردى سرخ ها، كسر شش امتياز در زمانى كه تيم به امتيازات ياد شده به شدت نياز داشت حاشيه هاى ريز و درشتى كه از جانب برخى بازيكنان ياغى براى تيم ايجاد شد و... به راستى نيازمند يك مديريت هوشمند و سازماندهى صحيح در كليت باشگاه از راس هرم درهيات مديره گرفته تا كوچك ترين اجزاى تيم بود كه به چنگ آوردن جام قهرمانى ليگ هفتم بيانگر توفيق باشگاه پرسپوليس در اين مقوله است.

۴- امروز براى پرسپوليس روز ديگرى است به چشم بر هم زدنى ليگ هشتم و روز پانزدهم مردادماه از راه مى رسد. طرفداران ميليونى تيم سابق سرخ ها را هميشه قهرمان مى خواهند. از آن مهم تر پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا بايد به عنوان نماينده اول ايران از حيثيت فوتبال كشور دفاع كند. نقطه ضعفى كه همواره هواداران را كمى آزرده خاطر كرده است.
پرسپوليس قهرمانى و نايب قهرمانى آسيا در كلكسيون افتخاراتش ندارد. ليگ هشتم مى تواند نقطه عطفى در اين آرزوى هميشگى باشد و اگر مديران باشگاه با تدبير و اقتدار بتوانند استخوان بندى تيم را حفظ كرده و با يارگيرى هوشمندانه نقاط ضعف را برطرف كنند دور افتخار زدن با جام قهرمانى باشگاه هاى آسيا هم دور از دسترس نيست رويايى كه در صورت اهتمام سرخ ها با پشتوانه ميليونى هواداران و حضور يكصد هزار طرفدار در هر بازى خانگى بى گمان رنگ حقيقت خواهد گرفت. به اميد آن روز و شادى مجدد ميليون ها ايرانى هوادار پرسپوليس.

پرسپولیس نیوز

Armin-N
18-05-08, 18:06
جدا عدد 6 عجب عدد حماسه ساز و موثریه واسه پرسپولیس

6 تاییها
کم کردن 6 امتیاز از پرسپولیس و باز هم قهرمانی
دقیقه 6 وقت های تلف شده
و قهرمانی بعد از 6 سال

I M A N
18-05-08, 18:18
این هم ویدئوی جشن قهرمانی : Only the registered members can see the link حجم : 17.9 مگ

Armin-N
18-05-08, 18:28
ایمان جان شما اینو دانلود کردی دیدی؟
من یدونه تو یوتوب دیدم که خوندن کریم توش نبود
میخوام ببینم این هست دانلود کنمش؟

I M A N
18-05-08, 18:47
بله آرمین جان خواندن کریم داخلشه خوبه مشکلی نداره..

™Ali
20-05-08, 17:02
برای شما پرسپولیسی هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا

I M A N
21-05-08, 15:27
شکایت کمیته داوران از مدیر عامل سپاهان / دیدارهای سپاهان بدون داور

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال اقدام محمدرضا ساکت در مورد رهگیری تلفن داور دیدار تیم های پرسپولیس و سپاهان را غیرقانونی خواند و گفت: در صورتی که ادعای مدیر عامل باشگاه سپاهان اصفهان ثابت نشود باید از سمت خود کناره گیری کند.

مسعود عنایت در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در گفتگویی با یکی از برنامه های ورزشی سیما رسما اعلام کرد پس از پایان مسابقه پرسپولیس - سپاهان تلفن سعید مظفری زاده را رهگیری کرده اند که طی آن از تماس وی با چند نفر از کارشناسان داوری با خبر شده اند. در پاسخ به اظهارات ایشان باید عرض کنم اینکه داوری پس از پایان مسابقه از اظهارنظر کارشناسان داوری در خصوص عملکردش باخبر شود، کار اشتباهی است؟ بیشتر داوران در پایان مسابقات خود سعی می کنند در گفتگو با کارشناسان و داوران باتجربه از چند و چون کار خود باخبر شوند.

از ساکت شکایت کرده ایم
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: برای ما جای سئوال دارد که باشگاه سپاهان یک باشگاه ورزشی است یا مرکز مخابرات که خودسرانه اقدام به رهگیری تلفن افراد می کند. باشگاه سپاهان با چه مجوزی تلفن سعید مظفری زاده را رهگیری کرده است؟! کمیته داوران برای روشن شدن این مسائل شکایت نامه ای را تنظیم و به دبیر کل فدراسیون فوتبال تقدیم کرده است تا از مرجع قضایی فدراسیون موضوع پیگیری شود.

این بازی مربوط به AFC نمی شد
وی در پاسخ به اظهارات ساکت که مدعی بود فیلم بازی پرسپولیس - سپاهان را به AFC ارسال کرده است تا این مرجع تصمیم گیری فوتبال در آسیا بر حقایت باشگاه سپاهان صحه بگذارد، گفت: اگر فرد دیگری به غیر از ساکت مسائل داخلی فوتبال کشور را به بیرون می کشاند، متهم می شد که اقدامی بر خلاف منافع فوتبال کشور انجام داده است. باشگاه سپاهان در حالی این اقدام را انجام داده است که مسابقه پرسپولیس - سپاهان یک بازی داخلی زیر نظر فدراسیون فوتبال ایران بوده و کنفدراسیون فوتبال آسیا هیچ نقشی در برگزاری آن نداشته است.

کنفدراسیون فوتبال آسیا برای سپاهان چه کرد
عنایت خاطرنشان کرد: در بازی الاتحاد سوریه - سپاهان، کمک داور اول مسابقه گل های درست تیم فوتبال سپاهان را نادیده گرفت و این باشگاه برای احقاق حق خود به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد. حال سئوال من از مدیرعامل باشگاه سپاهان این است که کنفدراسیون فوتبال آسیا در پاسخ به این شکایت چه ترتیب اثری داد و چه چیزی گیرتان آمد؟ آنهم در مسابقه ای که زیر نظر این کنفدراسیون برگزار شد.

می خواهند مظفری زاده را تخریب کنند
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال تاکید کرد: مسئولان باشگاه سپاهان با توسل به کنفدراسیون فوتبال آسیا فقط یک هدف را دنبال می کنند و آن تخریب کردن داور جوان کشورمان، سعید مظفری زاده نزد کمیته داوران AFC است.

ادعای سپاهانی ها ثابت شود می روم
وی درادامه افزود: من اقدام مسئولان باشگاه سپاهان در ارسال فیلم بازی یاد شده به کنفدراسیون فوتبال آسیا را نفی یا رد نمی کنم اما با مدیرعامل این باشگاه قرار می گذارم که اگر قضاوت سعید مظفری زاده در بازی پرسپولیس - سپاهان از سوی AFC تایید نشد از سمت خود استعفا دهم و در غیر این صورت باید جناب ساکت از مسئولیت خود در باشگاه سپاهان کناره گیری کند.

نمی دانیم کدام اعتراض را قبول کنیم
عنایت یاد آور شد: در نیم فصل نخست مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور به علت اینکه در بازی سایپا - پگاه گیلان داور مسابقه کمتر از پنج دقیقه وقت تلف شده برای مسابقه اعلام کرد، مورد انتقاد قرار گرفتیم. امروز هم که داور به درستی هفت دقیقه وقت تلف شده برای مسابقه پرسپولیس - سپاهان در نظر گرفته است، بازهم تیغ تیز انتقادات متوجه کمیته داوران است. دیگر نمی دانم کدام اعتراض را باید بپذیریم و کدام اعتراض را رد کنیم.

این رسم جوانمردی نیست
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال افزود: رفتار سپاهانی ها پس از ناکامی در دستیابی به عنوان قهرمانی مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور دور از رسم جوانمردی است. مگر زمانی که این باشگاه عنوان قهرمانی جام حذفی را در دو دوره گذشته از آن خود کرد، باشگاه های دیگر زحمات این تیم را زیر سئوال بردند؟ آیا باشگاهی گفت داوری ها سفارشی و به سود سپاهان بوده است؟!

به جای خود، داور را زیر سئوال می برند
وی ادامه داد: در جریان مسابقه صباباتری - سپاهان در دیدار رفت فینال جام حذفی باشگاه های کشور در فصل گذشته داور دو اشتباه ناخواسته علیه صباباتری مرتکب شد اما هیچ کس به خود اجازه نداد که بگوید :"داور سفارشی و به سود سپاهان قضاوت کرده است". نمی دانم این چه رسمی است که در فوتبال ایران همه اشتباه خود را نادیده می گیرند و ناکامی را به گردن داوران و اتفاقات دیگر می اندازند.

فرافکنی می کنند
رئیس کمیته داوران تاکید کرد: رفتار این گونه که ضعف خود را به گردن دیگران بیاندازیم جز "فرافکنی" معنایی ندارد. آقای ساکت و تمام مدیران باشگاه ها بهتر است به جای محکوم کردن دیگران ضعف های خود را بیابند و در صدد رفع آن برآیند.

ساکت باید مجازات شود
عنایت اظهار داشت: آقای ساکت در یکی از گفتگوهای خود تاکید کرده اند، مظفری زاده در بازی پرسپولیس - سپاهان شرافت داوری را قربانی کرد، ما از ایشان شکایت کرده ایم تا به قانون پاسخگو باشند. مدیرعامل باشگاه سپاهان یا این ادعای خود را می پذیرد یا آن را رد می کند. اگر آن را رد کند که یعنی عذرخواهی کرده است در غیر انی صورت باید مجازات شود.

برای تیم سپاهان داور نمی گذاریم
وی در خاتمه تصریح کرد: در شرایطی که آقای ساکت یک داور را محکوم کرده که شرافت داوری را قربانی کرده است نباید از داوران مقابل اتهاماتی که به آنها وارد آمده دفاع کنیم؟ اینکه آقای ساکت مدیر نمونه ورزشی شده است، نباید دلیلی باشد تا در مقابل اتهام ایشان از خود دفاع نکنیم. ما از خود دفافع می کنیم و تا زمانی که از داوران عذرخواهی نکند برای بازی های سپاهان داوری انتخاب نخواهیم کرد.

رکورد تاریخی محمود خوردبین در تاریخ لیگ ایران

محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس امسال به همراه سرخپوشان تهرانی جام قهرمانی هفتمین دوره لیگ برتر را بالای سر برد تا صاحب یک رکورد شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود خوردبین به یک رکورد تاریخی در لیگ و لیگ برتر رسید. خوردبین تنها سرپرستی است در لیگ برتر که دو بار طعم قهرمانی را چشیده است.

در سال 80 در اولین دوره لیگ برتر که منجر به قهرمانی پرسپولیس شد، محمود خوردبین سرپرست این تیم بود. ضمناً در سالهای 77 در لیگ هشتم آزادگان و 78 در لیگ نهم آزادگان که پرسپولیس به دو قهرمانی متوالی رسید، سرپرستی این تیم بر عهده محمود خوردبین بود.

جالب اینکه محمود خوردبین در زمان بازیگری، در سال‎های 52 و 54 همراه سرخپوشان تهرانی قهرمانی جام تخت جمشید را کسب کرده بود. به هر حال محمود خوردبین تنها سرپرست باشگاهی تاریخ ایران است که چهار بار به همراه باشگاه خود قهرمان شده است و یک رکورد بیاد ماندنی از خود به جای گذاشته است و در تاریخ لیگ این رکورد جاودانه خواهد ماند و تنها ‎تواند این رکورد را جابجا کند، کسی نیست جز خود خوردبین سرپرست زحمتکش پرسپولیس.

محرومیت کریمی از تیم ملی

در پی اظهارات انتقاد آمیز علی کریمی از مدیریت فدراسیون فوتبال، وی از حضور در اردوی تیم ملی فوتبال محروم شد.

در نشست روز دوشنبه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال که با حضور مهندس محمد علی آبادی در محل سازمان تربیت بدنی برگزارشد، انتقادات تند علی کریمی از مدیریت فدراسیون فوتبال مورد بررسی قرار گرفت که پس از تایید صحت این اظهارات از سوی کریمی، وی از حضور در تیم ملی محروم شد.

مهدی تاج با اعلام این خبر به ایسنا، گفت: در نشست روز دوشنبه هیات رییسه فدراسیون فوتبال و پس از بررسی اظهارات غیر مسوولانه علی كریمی، وی تا اطلاع ثانوی از حضور در تمرینات تیم ملی محروم شد.

سخنگوی فدراسیون فوتبال و رییس كمیته تیم‌های ملی در پاسخ به این سوال كه كریمی تا چه زمانی در محرومیت به سر خواهد برد، گفت: در رابطه با اظهارات اخیر كریمی باید با وی و علی دایی سرمربی تیم ملی صحبت كنیم و پس از آن تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

استیلی: قطبی بماند می‌روم

مربی تیم فوتبال پرسپولیس استیلی گفت: دیگر به عنوان دستیار سرمربی در تیم فوتبال پرسپولیس فعالیت نخواهم كرد.

به نقل از ایسنا، حمید استیلی در این خصوص گفت: مدت پنج سال است كه به عنوان مربی در پرسپولیس فعالیت می‌كنم و همان طور كه ابتدای این فصل نیز گفته بودم، قصد داشتم تا با فعالیت به عنوان مربی پرسپولیس در لیگ هفتم تجربیاتم را تكمیل كنم. اكنون تصور می‌كنم به شرایطی رسیده‌ام كه باید به عنوان سرمربی فعالیت كنم.

وی تاكید كرد: منتظر هستم تا وضعیت سرمربی پرسپولیس مشخص شود و در صورتی كه "قطبی" در پرسپولیس بماند، از آنجا كه قصد دارم به عنوان سرمربی فعالیت كنم این باشگاه را ترك خواهم كرد اما، هر كاری كه از دستم برآید برای پرسپولیس انجام می‌دهم.

مربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره موفقیت پرسپولیس در لیگ هفتم نیز گفت: این قهرمانی حاصل همدلی تمامی مجموعه باشگاه شامل حبیب كاشانی، محمود خوردبین، افشین قطبی و تمامی كادرفنی، بازیكنان و عوامل باشگاه پرسپولیس بود.

وی كه در یك برنامه زنده تلویزیونی در شبكه تهران سخن می‌گفت، تصریح كرد: تیم ما در این فصل بازی‌های بسیار خوبی انجام داد و شایسته قهرمانی بود. ضمن آن كه حمایت‌های همه جانبه و دلسوزانه حبیب كاشانی نیز در موفقیت تیم بسیار تاثیرگذار بود.

استیلی تصریح كرد: با توجه به صعود پرسپولیس به لیگ قهرمانان آسیا و هدف باشگاه كه قهرمانی در فصل آینده لیگ برتر فوتبال كشور است، اطمینان داشته باشید كه بازیكنان خوب و قدرتمندی در فصل نقل و انتقالات جذب می‌شوند تا پرسپولیس بتواند در هر پست دو بازیكن خوب داشته باشد.

مربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره مشخص شدن وضعیت "قطبی" نیز گفت: قطبی به شیراز رفته و پس از بازگشت وضعیتش با باشگاه مشخص می‌شود.

I M A N
21-05-08, 15:33
برای شما پرسپولیسی هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا

علی جان ممنون ولی قدیمی شده ولی من خوشم نمی آد به تیم دیگه ای توهین کنم و این که اسم و آرم تیم دیگه ای مثل استقلال توی این عکس که اگر بخوام توی امضام بزارم باشه..:give_rose:

M A H R A D
26-05-08, 16:53
سلام به همه طرفداران زلزله

چند تا عکس از رختکن پرسپولیس بعد از قهرمانی پیدا کردم که خیلی جالب بود

گفتم آپلود کنم شما هم ببنید و فیض ببرید!

حمید استیلی و افشین قطبی ( بیچاره استیلی اینقدر گریه کرده چشماش داره در میاد:1. (38): ) :

افشین قطبی بعد از قهرمانی برگه های آنالیز را پاره میکند!! :

قطبی و نیکبخت :

این هم از بزن بکوب قهرمانی! :

=====

1. امشب افشین قطبی میهمان برنامه 90 هست ، حتما ببنید قطعا جالبه.

2. کریم باقری برای فصل بعد با پرسپولیس تمدید کرد

3. فرشید کریمی بصورت قطعی از پرسپولیس جدا میشه

4. به دلیل بدهی سنگین از دوران آقای انصاری فرد ، حساب بانکی پرسپولیس در بانک تجارت مسدود شد!

5. با توجه به حمایتهای مدیریت و هیئت مدیره ، احتمال موندن افشین قطبی کم نیست

اگه افشین بمونه واقعا عالی میشه ... چون ایشون یه مدتی توی یکی از باشگاههای کره هم کار کرده و بنابراین با تیمهای شرق آسیا

آشنایی داره و این میتونه در لیگ قهرمانان آسیا برای ما خیلی مفید باشه

به امید قهرمانی پرسپولیس زلزله در آسیا

سپاس

Mahdi_Moosavi
30-05-08, 15:58
حمیداستیلی سرمربی " مرزبان کمک مربی " عزیزیان مربی دروازه بان " وپرویز کماسی مربی بدنساز

خبرگزاري پرسپوليس : در پی اعلام عدم همکاری افشین قطبی با پرسپولیس بالاخره آقای حمید استیلی به آرزوی خود رسید و هدایت تیم قهرمان را بعهده گرفت.

این انتصاب از روزها پیش اتفاق افتاده است و عدم پاسخ کماسی به قلعه نوئی در همین راستا صورت گرفته است . با این حال بازگشت نفراتی چون شیث رضاییو مامانی

با وجود توهین به مجموعه باشگاه محتمل به نظر میرسد .

منبع (Only the registered members can see the link)

murizaki_2000
30-05-08, 16:27
واقعا" متاسفم ..... اگر این خبر واقعیت داشته باشه !!! که انگاری داره ........ باند بازی تو ایران بیداد می کنه ... اون از انتخاب مربی تیم ملی و افتضاحی که داشت و اینم از پرسپولیس ....... لرها یه مثلی دارند که میگه : النگ النگ از دست شیر افتادیم دست بچه پلنگ !!! هنوز یه نفس راحت از دست علی آقای پروین نکشیده بودیم که نوبت به دست پرورده اون حمید خان استیلی رسید !!! این نیز می گذرد .... این نیز میگذرد !!

sAsAn.K
30-05-08, 18:06
اظهارات هوادارای پرسپولیس توی سایت خبرگذاری رسمی باشگاه هم خیلی خیلی جالبه ببینید :

حتما بخونیدا حرفهای جالبی زدن .
:1. (26):

sAsAn.K
30-05-08, 18:13
اینم بعضی نمونه های خیلی جالبش :

همون بهتر که اسم پرسپولیس رو از روی این تیم بردارن و بذارن پیروزی.
به امید صعود استیل آذین به لیگ برتر و امیدوار شدن پرسپولیسی های اصیل.

پرسپولیس امپراطوری رو میخواست که اینقدر عاشق پرسپولیس بود که تو برنامه نود بعد از دیدن گل قهرمانی اشک ریخت.نه جای بعضی بازیکنای سوسول و عقده ای و بی غیرت...

حمیداستیلی سرمربی " مرزبان کمک مربی " عزیزیان مربی دروازه بان " و شیث رضایی خائنن ومامانی یه مشت خائن بی غیرتن

من آرزوی موفقیت دارم برای افشین قطبی عزیز و اینو میگم که هر جا باشی ما دوست داریم و هنوز افشین امپراطوری برای ما. موفقیت تو در هر تیمی موفقیت ما طرفدارای پرسپولیسه و با موفقیتت خوشحال و با ناکامیت در تیم آیندت ناراحت میشیم.

بازگشت شیث رضایی یعنی توهین به هواداران پرسپولیس ، یعنی نادیده گرفتن بی غیرتی ، یعنی .....

امیدوارم انانکه امروز با شنیدن رفتن قطبی خوشحال شدند به خاک سیاه بنشینند.(استیلی)

افشین امپراطور .... مطمئن باشید این شعار در فصل اینده مانند پتکی بر سر استیلی کوبیده می شود . انشا الله

این پرسپولیسی که کاشانی داره درست میکنه باید موفقیتو توی خواب ببینه.
کاشانی!!!!!!!!!!!

اقای کاشانی با این انتخاب ارزش و بزرگی که نزد هواداران را داشتی از بین بردی . پرسپولیس جای رفیق بازی نیست حاج حبیب!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به اهتمام اینکه افشین قطبی در روز یکشنبه ایران را را به مقصد سئول ترک می کند از هواداران عزیز خواهشمندیم برای بدرقه ای خوب از افشین قطبی عزیز که با آمدنش به ایران قهرمانی را به پرسپولیس بخشیدبه فرودگاه بیایید و با او باشکوه وداع کنیم

... و نمونه های بسیار زیاد دیگه که توی لینکی که توی پست بالایی دادم میتونید ببینید .
:give_rose:

M A H R A D
31-05-08, 16:50
حمید استیلی!!!

چی بگم آخه ...

بهترین گزینه به نظر من : مصطفی دنیزلی

با اومدن حمید استیلی شک نکنید که مرزبان هم برمیگرده و اینها یعنی بازگشت بازیکنانی مثل شیث و مامانی

و اومدن این بازیکنها هم یعنی قرار گرفتن پرسپولیس در مرکز حاشیه

خدایا خودت ختم به خیر کن ...

سپاس

M A H R A D
31-05-08, 17:00
قطبی مربی بزرگ و محبوبی بود

ولی رفت ، حالا به هر دلیلی ...

ولی الان بزرگتر از اون ، پرسپولیسه

هر چه سریعتر باید کادر فنی مشخص بشه

لیگ قهرمانان آسیا ( مخصوصا 2009 با تغییرات اساسی که خواهد داشت ) شوخی بردار نیست

پرسپولیس همچنان پرسپولیس است

پ.ن : یکشنبه ( فردا ) هواداران پرسپولیس میخوان روبروی ساختمان باشگاه تحصن کنند، هرکی دوست داشت بره!

سپاس

Mahdi_Moosavi
03-06-08, 11:23
این هم کلوپ پرسپولیسی ها در گروه های اجتماعی (Only the registered members can see the link)انجمن ! :

===--- طرفداران پرسپولیس همیشه قهرمان ---=== (Only the registered members can see the link)

.

.

M A H R A D
03-06-08, 13:32
آخرين خبر : سيد جلال حسینی به پرسپوليس پيوست

خبرگزاري پرسپوليس : مدافع فصل پیش تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با گرفتن برگه تسویه حساب از این باشگاه فردا با آبی پوشان و سرخپوشان تهرانی مذاکره خواهد کرد.همچنین سید جلال حسینی مدافع تیم سایپا هم به پرسپولیس پیوست.

هادی شکوری که سابقه حضور در تیم فوتبال العربی قطر را نیز در کارنامه ورزشی خود دارد، صبح امروز با حضور در محل باشگاه ذوب آهن برگه تسویه حساب مالی خود را از این باشگاه دریافت کرد تا به عنوان بازیکن آزاد با تیم های لیگ برتر مذاکره کند. به گفته شکوری وی قرار است فردا با مسئولان باشگاه استقلال تهران و پرسپولیس مذاکره کند.
همچنین سید جلال حسینی مدافع خلاق تیم سایپای کرج هم به تیم پرسپولیس تهران پیوست تا فصل بعد در این تیم توپ بزند.

پرسپولیس نیوز

M A H R A D
03-06-08, 13:35
افشين قطبى پيش از ترك ايران: منتظرم باشيد ، دوباره بر می گردم

خبرگزاری پرسپولیس : او شايد تنها كسى بود كه هنگام بدرقه اش، مردم نامش را فرياد زدند و برايش اشك ريختند. درست مثل همان روزى كه به استقبالش رفته بودند. خيلى زودتر از آنچه فكرش را مى كرديم، قطبى چمدان خاطرات روزهاى زشت و زيبايش در وطن را بست و رفت تا در ذهن آشفته فوتبال ايران و پرسپوليس جاودانه بماند. او البته قبل از رفتن و در حالى كه اشك در چشم هايش حلقه زده بود قول ديگرى به هوادارانش داد: «مطمئن باشيد خيلى زود دوباره به ايران برمى گردم.»
شما تنها كسى بوديد كه حتى موقع جدايى از فوتبال ايران مورد حمايت مردم بوديد و حتى آنها براى شما اشك ريختند.

روزى كه به ايران آمدم لحظه بسيار قشنگ و احساسى بود. الان هم كه ايران را ترك مى كنم، خيلى سعى مى كنم جلوى اشك هايم را بگيرم اما با ايران خداحافظى نمى كنم و اطمينان دارم كه رفتنم خيلى كوتاه است. در اين مدت مردم تمام عشق و احساس خودشان را به من دادند و آنها را خيلى دوست دارم.

ولى همين مردم مى خواستند كه شما در پرسپوليس بمانيد.

از همه آنها ممنونم. لطف و حمايت آنها بود كه كار ما براى قهرمانى به سرانجام رسيد. آنها هميشه در كنار ما و يار و ياورمان بودند. از شادى آنها به خاطر قهرمانى و تلاش همه پرسپوليسى ها خوشحالم و حتى از على پروين هم ممنونم كه در بازى با سپاهان با قلب بزرگش به ورزشگاه آمد و به قهرمانى پرسپوليس كمك كرد. خوشحالم كه توانستم انرژى مثبتى در فوتبال ايران به وجود بياورم.

حالا كه همه چيز تمام شده تصميم نداريد دلايل اصلى رفتن تان را بگوييد؟
فكر مى كنم بهتر است در موردش صحبت نكنيم. پرسپوليس بايد با تيم هاى بزرگ آسيا بازى مى كرد و اين كار، امكانات، فرهنگ و شرايط خاصى را مى خواست اما شايد فوتبال ما در حال حاضر نمى توانست آنها را برآورده كند. من انتظارم خيلى بالا بود. چون اگر مى خواستم بمانم، بايد پرسپوليس را قهرمان آسيا مى كردم ولى نمى خواستم حرف قهرمانى را بزنم و نتوانم به آن عمل كنم.

ولى حالا همه مى گويند قطبى از ترس شكست و از دست رفتن محبوبيت اش پرسپوليس را ترك كرد.
شايد بعضى ها فكر كنند من اين تصميم را از روى ترس گرفتم ولى خودم معتقدم كه تصميمم كاملا شجاعانه بوده. اول فصل گفتم پرسپوليس را قهرمان مى كنم و خوشبختانه با كمك باشگاه و هواداران توانستيم قهرمان شويم اما براى قهرمانى در آسيا شرايط مختلفى وجود داشت و كار خيلى سخت تر بود. تيمى كه مى خواهد در آسيا موفق باشد بايد از همين امروز كارش را با قدرت آغاز كند. من هم چون دوست نداشتم در كارم از هدفم كوتاه بيايم، به خاطر خستگى ام از پرسپوليس جدا شدم.

گفته بوديد كه يكى از دلايل جدايى تان مشكل خانوادگى بوده.
اين هم يكى از مشكلات بود ولى همه آن نبود. ما واقعا خسته بوديم، بعد از سه جام جهانى و حضور در بازيهاى آسيايى و باشگاهى مختلف واقعا نياز به استراحت داشتم. تصور مى كنم اين روزها ديگر آن انرژى لازم براى كار كردن در پرسپوليس را نداشتم.
نقش شما در قهرمانى پرسپوليس غيرقابل انكار است... نمى خواهيد حداقل در جشن قهرمانى تيمى كه خودتان قهرمانش كرده ايد حضور داشته باشيد؟
دوست دارم در اين جشن باشم و اگر خيلى از ايران دور نباشم شايد در جشن قهرمانى شركت كنم.

براى ادامه فعاليت، ديگر به فوتبال ايران برنمى گرديد؟
صد در صد به ايران برمى گردم. مطمئن باشيد تنها باشگاهى كه حاضرم در ايران با آن كار كنم پرسپوليس است. هر مربى يا بازيكنى با يك بار حضور در پرسپوليس، براى هميشه پرسپوليسى مى شود.

در مدتى كه در ايران بوديد، بارها از مطالبى كه در مورد شما در مطبوعات مطرح مى شد گله كرده بوديد... هنوز نمى خواهيد به آنها پاسخ بدهيد؟
تمام مدتى كه در پرسپوليس بودم سعى كردم با همكارانم در كادر فنى و بازيكنانم رابطه اى نزديك داشته باشم. هميشه مى خواستم مشكلات آنها را بدانم و سنگ صبورشان باشم اما نمى دانم چرا بعضى ها نوشتند كه من نتوانستم به خوبى با بازيكنانم رابطه برقرار كنم. البته ديگر به اين چيزها فكر نمى كنم چون نمى خواهم ذهنم را خراب كنم.

تلخ ترين روزى كه در پرسپوليس داشتيد، چه روزى بود؟
هيچ روز تلخى در پرسپوليس نداشتم و تمام روزهايم شيرين بود چون تمام شادى هاى من در كنار مردم ايران بود و فكر مى كنم نتيجه اى هم كه با پرسپوليس گرفتيم به لطف همين مردم و هواداران بود.

با توجه به شرايط فعلى و پيشنهاد خود شما به باشگاه، به احتمال زياد حميد استيلى در پرسپوليس جايگزين شما مى شود.
حميد كاپيتان و بازيكن خوب پرسپوليس بوده و انگيزه هاى مثبت زيادى دارد، فكر مى كنم او مى تواند يك مربى باتجربه و با كيفيت براى پرسپوليس باشد. البته گزينه هاى ديگرى هم هستند كه من به باشگاه پيشنهاد داده ام.

پرسپوليس فصل آينده كار بسيار سختى دارد... فكر مى كنيد حميد استيلى اين توانايى را دارد كه پرسپوليس را به موفقيت برساند؟

اميدوارم پرسپوليس هميشه موفق باشد و بدون شك همين طور مى شود. بهترين هواداران دنيا از پرسپوليس حمايت مى كنند و مى توانند حتى در آسيا قهرمان شوند. من هم به آسمان نگاه مى كنم و آرزو مى كنم پرسپوليس موفق باشد.

فصل آينده در كدام تيم مربيگرى خواهيد كرد؟
بعد از ۷ سال حضور مداوم در فوتبال فعلا تصميم دارم براى تعطيلات و استراحت ايران را ترك كنم. دنبال اهداف بزرگترى در فوتبال هستم و انگيزه بالايى براى اين كار دارم. البته هنوز تيم آينده ام مشخص نيست. با چند باشگاه صحبت كرده ام ولى به نتيجه قطعى نرسيده ايم اما مى خواهم در كشورهاى ديگر فوتبال بين المللى را تجربه كنم.

گفته مى شود با چند بازيكن ايرانى براى حضور در تيم جديدتان صحبت كرده ايد؟
صحبت نكرده ام ولى با توجه به با كيفيت بودن بازيكنان ايرانى صد در صد اين كار را خواهم كرد.

پرسپولیس نیوز

M A H R A D
09-06-08, 15:37
دیوان داوری ورزش رای نهایی را صادر می کند

فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) خواهان برگزار نشدن جلسه دادگاه بین المللی داوری ورزش (CAS) در خصوص رسیدگی به پرونده کسر 6 امتیاز از باشگاه پرسپولیس شد و تاکید کرد رای دیوان داوری ورزش در این زمینه قانونی و لازم الاجراست.

کمیته حقوقی فیفا امروز با ارسال نامه ای که نسخه ای از آن در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار گرفت اعلام کرد اصراری به تشکیل جلسه دادگاه CAS ندارد و دیوان داوری ورزش می تواند با توجه به مستندات موجود در پرونده، رای نهایی خود را در این زمینه صادر کند.

کمیته انضباطی فیفا اواسط فصل گذشته رقابت های لیگ برتر باشگاه پرسپولیس را بدلیل تاخیر در پرداخت بدهی شرکت کوپیان به پرداخت 120 هزار یورو و به دنبال آن کسر 6 امتیاز از امتیازات این تیم محکوم کرد.

در پی اعلام و اجرای این رای از سوی فیفا، باشگاه پرسپولیس با اعتراض رسمی و درخواست تجدید نظر به دیوان داوری ورزش نسبت به رای کمیته انضباطی FIFA اعتراض کرد. در همین راستا دادگاه CAS در نامه ای خطاب به فیفا با تعیین مهلت 20 روزه خواستار تشکیل جلسه رسیدگی و تجدید نظر پیرامون این پرونده شده بود که فیفا با نامه اخیر خود خواهان برگزار نشدن جلسه دادگاه شد و بر صدور رای توسط دیوان داوری ورزش تاکید کرد.

این در حالی است که باشگاه پرسپولیس تشکیل دادگاه و استماع نظرات طرفین را در رای نهایی دادگاه داوری ورزش بسیار روشنگر می داند و به همین جهت باشگاه پرسپولیس از برگزاری این نشست سه جانبه استقبال کرده و آن را مفید دانسته است.

مصطفی شکری معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس ضمن ابراز امیدواری نسبت به بازگشت رای سنگین FIFA در خصوص باشگاه پرسپولیس با توجه به مستندات حقوقی و قابل اتکا ازسوی این باشگاه در گفتگويي یادآور شد :
درلایحه دفاعی باشگاه پرسپولیس عمده ترین بحث استناد به رعایت نشدن قواعد و ضوابط شکلی در اجرای رای کمیته انضباطی FIFA است که اعتقاد داریم در اجرای حکم، احراز امکان بازنگری اقدامات قهری فیفا رعایت نشده ضمن اینکه عنصر رضایت طلبکار و درخواست بازگشت امتیاز کسرشده در صدور رای نادیده گرفته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد ظرف یک ماه آینده با تشکیل دادگاه دیوان داوری ورزش رای نهایی درخصوص پرونده باشگاه پرسپولیس صادرشود.

پرسپولیس نیوز

M A H R A D
10-06-08, 15:35
هاشم بیک زاده به پرسپولیس پیوست

هاشم بيک‎زاده گفت: «پرسپوليس تيم بزرگي است و هميشه دوست داشتم در اين تيم بازي کنم. اميدوارم بتوانم در فصل جديد مهره‎اي اثرگذار براي اين تيم محبوب باشم».

بازيكن مياني پيشين تيم فوتبال مقاومت سپاسي که ظهر امروز با عقد قراردادي يکساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست، گفت: «براي اينکه بتوانم در فوتبال ايران پيشرفت کنم، لازم بود به تيم بزرگي همانند پرسپوليس بپيوندم و اميدوارم بتوانم به منسجم‎تر شدن اين تيم نيز کمک کنم».

بيک‎زاده با اشاره به مذاکراتش با حبيب کاشاني تصريح کرد: «براي عقد قرارداد بيشتر از يکسال هم مشکلي نداشته و ندارم. مديريت کاشاني به نحوي است که بازيکنان دغدغه‎اي از اين جهت ندارند و اين مدير جداي از ديگر مديران باشگاههاست. براي تمديد قراردادم در صورت حضور کاشاني در فصل‎هاي آينده هم هيچ مشکلي ندارم».

وي افزود: «پرسپوليس فصل گذشته را بسيار خوب کار کرد و با شايستگي قهرمان ليگ شد، مطمئن هستم با پتانسلي که اين تيم دارد، در آسيا هم حرف‎هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت و موفق خواهد شد».

منبع : پارس فوتبال

M A H R A D
10-06-08, 15:43
مصاحبه تفصیلی با حمید استیلی

حميد استيلي:شرايط من نزديک به شرايط افشين قطبي است و از این حیث تفاوتی با او ندارم/25خرداد تمرينات پرسپوليس شروع مي‎شود

پس از تصميم نهايي افشين قطبي در خصوص عدم همکاري با پرسپوليس، حميد استيلي در نشست با كاشاني برای سرمربیگری پرسپولیس به توافق رسيده و منتظر ديدار با اعضاي هيات مديره است. دیداری که بیشتر فرمالیته به نظر می رسد!

**آقاي استيلي مذاكرات‌تان برای مربیگری درپرسپولیس به كجا انجاميد؟

طي جلساتي که با مدير عامل باشگاه داشتم، صحبتهاي ويژه‎اي در خصوص فصل جديد براي مسابقات پرسپوليس در سه جام، مورد ارزيابي قرار گرفت و با آقای کاشانی به توافق رسیدم.البته در خصوص سرمربيگري باید منتظر تصميم نهايي هیات مدیره باشگاه بمانم.

**آيا برنامه مکتوبي از سوي شما به باشگاه ارائه شده است؟

برنامه‎هايم را براي فصل جاري بصورت مکتوب آماده کرده‎ام تا در جلسه هيأت مديره ارائه كنم.

**جلسه هیات مدیره تيم پرسپوليس چه زماني برگزار مي‎شود؟

امروز و فردا اين جلسه برگزار مي‎شود که در آن نشست، تکليف سرمربيگري به صورت صد در صد مشخص خواهد شد.

**از ظواهر امر طبق آنچه انتظار می رفت شما سرمربی پرسپولیس هستید.آرزویی که مدتها به دنبال تحققش بودید. شما چه شرايطي را براي باشگاه در نظر داريد؟

شرايط من نزديک به شرايط افشين قطبي است. ما بايد براي حضور در سه جام؛ ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي، ابزار و تجهيزات کاملي را در اختيار داشته باشيم.

**مگر فصل قبل شرايط مهيا نبود؟

چرا. اما براي قهرماني در يک جام. ما در فصل جديد بايد در سه جام بصورت مدعي بازي کنيم. الان تيمهاي ليگ برتر، پرسپوليس را به عنوان تيم قهرمان نگاه مي‎کنند و شرايط دشواري را در پيش رو داريم.

**آيا فکر نمي‎کنيد بعنوان سرمربي، مسئوليت خيلي سنگيني را بر عهده خواهيد داشت؟

صد در صد. اميدوارم با کمک مدير عامل، باشگاه، هواداران، اصحاب رسانه و... بتوانم از اين امتحان سربلند بيرون بيايم.

**حميد استيلي با حاشيه‎ها و زير و بم فوتبال ايران آشناست، آيا تخصص خروج از بحرانهاي احتمالي را هم داريد؟

من سعي مي‎کنم با حمايت باشگاه و ايجاد همدلي در بين بازيکنان و ياري از هواداران پرسپوليس، شرايط را طوري آماده کنم که بحرانهاي احتمالي نتواند در تيم وارد شود.

**ملاک شما براي انتخاب بازيکن چيست؟ آيا مسائل فني را ملاک قرار مي‎دهيد يا مسائل اخلاقي را؟

اولين فاکتوري که براي گزينش بازيکن مورد نظر من است، مسائل فني است که بايد بازيکن در پست مورد نظر کارايي مطلوبي داشته باشد و همچنين بايد از نظر اخلاقي در حد پرسپوليس باشد تا بتواند در شرايط حساس و بحرانهاي احتمالي در خدمت تيم باشد.

**و شرايط جذب بازيکن در پرسپوليس؟

تيم پرسپوليس پس از کسب قهرماني و دريافت مجوز حضور در رقابتهاي لیگ قهرمانان باشگاههای آسيا، در شرايط خاصي قرار دارد. شرايط پرسپوليس، شرايط ملي است و حضور بازيکنان در تيم پرسپوليس افتخاري است که به ارتقاي فوتبال آنها مي‎افزايد. از سوي ديگر حضور در پرسپوليس مي‎تواند سکوي پرتاب آنها به تيم ملي و تيمهاي معتبر اروپايي باشد و ما سعي مي‎کنيم بهترين گزينه‎ها را در پستهاي مورد نياز جذب کنيم تا پاسخگوي حضور در سه جام باشيم.

**عامل اصلي موفقيت پرسپوليس در قهرماني هفتمين دوره ليگ چه بود؟

صداقت، يکدلي، اتحاد و اعتماد در يک زمان محدود، عامل اصلي قهرماني پرسپوليس بود. تيم پرسپوليس در مقطعي دچار افت روحي و بحران زدگي شد که با تلاش کادر فني و مدير عامل باشگاه در شرايط ويژه‎اي مورد بررسي قرار گرفت و به موقع اين بحران از تيم خارج شد. تيم پرسپوليس در آخرين ديدارهاي ليگ برتر همچون زنجيري متصل و محکم، فعل قهرماني را معنا کرد و توانست مزد زحمات خود را بگيرد. تفکر قهرماني و شخصيت خوب بازيکنان، ما را بسوي قهرماني سوق داد.

**در خصوص کريم باقري و تغيير پست کاپيتان پرسپوليس چه نظري داريد؟

کريم باقري نه تنها در زمين بازي، بلکه در خارج از مستطيل سبز نيز براي تيم يک الگو و کاپيتاني تمام عيار است. باقري تنها در چند ديدار پاياني ليگ، در پست تخصصي خود بازي کرد و نشان داد همان کريم آماده سالهاي گذشته است و حتي براي ما گلزني کرد.

** شما بعنوان سرمربي، ديگر اعضاي کادر فني را در نظر گرفته‎ايد؟ آيا گزينه‎هاي شما داخلي هستند يا خارجي؟

بايد اول تکليف خودم در جلسه هیات مدیره مشخص شود تا بتوانم در خصوص همکارانم تصميم بگيريم. من معتقدم که کادر فني بايد در آرامش باشد. کنار هم بودن، همديگر را قبول داشتن و درک کردن يکديگر، خيلي مهم است. من اعتقاد دارم کساني که در کنارم حضور خواهند داشت بايد از من قوي‎تر و با هوش‎تر باشند تا بتوانم از حضور آنها نهايت استفاده را ببرم. هر چه سطح کيفي و دانش همکاران من بالا باشد، شرايط براي کار بهتر مي‎شود.

** آيا قرارداد يکساله مي‎بنديد؟

در حال حاضر برنامه مکتوب و شفاهي من با باشگاه پرسپوليس يکساله است اما چون حضور در لیگ قهرمانان باشگاههاي آسيا طي دو فصل فوتبال ما برگزار مي‎شود، بايد در اين خصوص نيز با مدير عامل باشگاه صحبت کنم.

**می خواهیم خیلی رک با شما صحبت کنیم!در این چند فصل همواره صحبت هایی در رابطه با کارشکنی در نتيجه‎گيري تیم از سوی شما و البته در این فصلی که گذشت اختلاف با افشين قطبي شنیده می شد.نمی خواهید بگویید که این صحبتها همه شایعه بوده است؟!

ببینید. به نظر من این صحبت ها مهم نيست. مهم اين است که تيم نتيجه بگيرد و مهمتر از آن خوشحالي مردم و هواداران خونگرم پرسپوليس است. در کنار پرسپوليس بودن، افتخار است. من هم به اين تيم، باشگاه و هوادارانش افتخار مي‎کنم و هر اتهامي را با جان و دل قبول مي‎کنم و خوشحالم که در نهايت با قهرماني پرسپوليس، در کنار هم اشک شوق ريختيم و شادي کرديم.

**چند درصد از بازيکنان فصل قبل را حفظ مي‎کنيد؟

ما سعي داريم اسکلت اصلي تيم را حفظ کنيم و تلاش مي‎کنيم تا با به خدمت گرفتن مهره‎هاي کليدي بتوانيم تيم را براي اولويت‎بندي خود که به ترتيب ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي است، تدارک ببينيم. همچنين قصد داريم يک نيمکت قوي براي پرسپوليس تعريف کنيم که فاصله بازيکنان اصلي و ذخيره تيم در حد ناچيزي باشد.

**تمرينات پرسپوليس از چه زماني آغاز مي‎شود؟

ما از روز بيست و پنجم خرداد ماه تمرينات را شروع مي‎کنيم و تنها مشکل ما عدم حضور ملي‎پوشان است که پس از آخرين ديدار تيم ملي که اوايل تير ماه است، بازيکنان ملي‎پوش را در اختيار خواهيم داشت.

**سفر کانادا و آمريکا اختلالي در تمرينات ايجاد نمي‎کند؟

مشکل ما تداخل سفر برون مرزي با تمرينات و آماده سازي تيم است که در اين سفر ما با اختلاف تقريبي 11 ساعتي مواجه هستيم که بايد بدنها پس از سفر به حالت اوليه باز گردد.

**بعد از سفر برون مرزي آيا اردوي داخلي هم در برنامه کاري شما هست؟

بله. براي آمادگي جسماني و ايجاد آمادگي بدني بازيکنان، در مناطقي که هم سطح درياست تمرينات بدنسازي را پيگيري مي‎کنيم.

**چند درصد از نياز جذب بازيکن در فصل آتي تامين شده است؟

ما تاکنون 50 درصد از بازيکناني را که در نظر داشتيم، جذب کرده‎ايم و پس آن تلاش مي‎کنيم تا بهترينها را انتخاب کرده و به تيم تزريق کنيم.

**گزينه‎هاي شما بيشتر داخلي هستند يا خارجي؟

اعتقاد ما براي جذب بازيکنان پس از مسائل فني، اخلاق و الگوي ورزشي است و دوست داريم گزينه‎هاي داخلي را انتخاب کنيم تا اگر ارتقا و پيشرفتي صورت مي‎گيرد از بازيکنان داخلي باشد، چون بازيکنان داخلي بخوبي با شرايط و روحيات همديگر آشنا و لحظات و زمانهاي بحران را بخوبي درک مي‎کنند.

**آقاي استيلي قراردادهاي داخلي تقريباً ثبات قانوني ندارد، باشگاه چگونه با ديگر بازيکنان به توافق مي‎رسد؟

توافق و ملاک باشگاه، صحبتهاي شفاهي و تعهدات اخلاقي است و اگر بازيکني به صحبتها و قراردادهاي داخلي پايبند نباشد، هيچگاه به کار نيامده و رفتن او بهتر از ماندنش است و اين موضوع بهترين گزينش براي بازيکنان حرفه‎اي است.

**در خصوص افشين قطبي...

افشين قطبي مربي خوب و با کلاسي است که من دوست داشتم بيشتر از دانش او استفاده کنم اما شرايط به گونه ای رقم خورد که افشين تصميم به رفتن گرفت و من اميدوارم او در هر کجا که فعاليت مي‎کند، موفق و سرفراز و پيروز باشد.

**حرف آخر...

از حضور پر شور هواداران پرسپوليس در آخرين ديدار ليگ برتر و جشن قهرماني در ورزشگاه يکصد هزار نفري آزادي تهران تشکر مي‎کنم و از آنها مي‎خواهم پرسپوليس را در هر شرايطي تنها نگذارند و همانطور که قبلاً نيز ثابت کرده‎اند، اين تيم را تا قهرماني در لیگ قهرمانان باشگاههاي آسيا حمايت کنند.

پارس فوتبال

M A H R A D
12-06-08, 12:33
بچه ها میگن قطبی با برنامه ورزش از نگاه دو یک مصاحبه انجام داده که جالبه

فردا شب ( جمعه ) این برنامه پخش میشه

M A H R A D
17-06-08, 23:04
سومين استعفاي كاشاني پذيرفته شد

اگر چه اين روزها استعفاي حبيب كاشاني از مديريت عاملي باشگاه پرسپوليس به موضوعي رسانه اي تبديل شده است اما اين بار قضيه كاملا جدي است. او ديروز سومين استعفاي خود را به رئيس سازمان تربيت بدني ارائه داد و براساس شنيده هاي موثق پذيرفته شده است.

به گزارش خراسان شنبه شب بالاخره پس از كش و قوس فراوان علي سعيدلو معاون رئيس جمهور يك وقت آزاد پيدا كرد تا به عنوان رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس جلسه هيئت مديره اين باشگاه را براي تعيين سرمربي تشكيل دهد.
در اين جلسه كه حميد استيلي به عنوان يكي از گزينه هاي اصلي سرمربي گري حضور داشت به ارائه برنامه پرداخت اما آن چيزي كه از اين جلسه جدي تر بود درگيري لفظي علي سعيد لو و حبيب كاشاني بود.
كاشاني معتقد بود با توجه به قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر بايد كمك مالي سازمان تربيت بدني همسان با استقلال صورت مي گرفت.

سعيدلو اما بدون توجه به اظهارات كاشاني هيچ گونه حمايتي از صحبت هاي مدير عامل باشگاه پرسپوليس نكرد.
به هر شكل جلسه خاتمه يافت تا كاشاني روز بعد از جلسه به ديدار علي آبادي برود.
كاشاني در ديدار با رئيس سازمان تربيت بدني بازهم گلايه هاي خود را نسبت به وضعيت پرسپوليس ارائه داد و استعفاي خود را نيز تقديم رئيس سازمان تربيت بدني كرد.

جالب اين كه حميد استيلي قبل از اين اتفاق خيلي به سرمربي گري پرسپوليس نزديك شده بود و حتي در مصاحبه اي با ايسنا گفته بود منتظر تاييد هيئت مديره است تا تمرينات را از همين امروز شروع كند اما با اين وصف اگر خبر پذيرفتن استعفاي كاشاني از سوي علي آبادي درست باشد، استيلي نيز بايد با پرسپوليس خداحافظي كند.
آخرين خبر اين كه جانشين كاشاني به احتمال فراوان فرخزادي است كه از اعضاي هيئت مديره است.

به دنبال اين استعفا حبيب كاشاني در گفت وگو با ايسنا به تشريح دلايل استعفايش از پرسپوليس پرداخت.
حبيب كاشاني به ايسنا گفت: به دليل فراهم نبودن شرايط براي ادامه كار استعفا كردم.

وي با بيان اينكه بدون امكانات نمي توان كار كرد، گفت:
ما با حداقل امكانات در سال گذشته پرسپوليس را قهرمان كرديم. اما، پرسپوليس امسال شرايط ويژه اي دارد و براي حضور در سه جام برنامه ريزي قوي مي خواهد.

همان گونه كه همگان مي دانند به دليل حجم كاري بالاي آقاي "سعيدلو" تا يكشنبه شب نتوانستيم جلسه هيئت مديره را تشكيل بدهيم.

كاشاني با بيان اين كه سازمان تربيت بدني كمك شاياني به باشگاه پرسپوليس نكرد، گفت:
همان گونه كه "قطبي" تاكيد مي كرد و خواستار امكانات براي فعاليت بود ما از حداقل امكانات برخورداريم.
اكنون بايد قرارداد بازيكنان قبلي را تمديد و بازيكنان جديدي را جذب كنيم كه اين بودجه زيادي را مي طلبد.

در زمان من كه اين امكانات و شرايط فراهم نشد اميدوارم رفتن من باعث شود كه سازمان و هيئت مديره از مدير بعدي حمايت بيشتري كند.مديرعامل مستعفي پرسپوليس با بيان اين كه با كسي اختلاف نداشته و ندارم، گفت:
من سربازم، براي حضور در پرسپوليس از سوي رئيس جمهور به من تكليف شد و من با كمال ميل پذيرفتم و سختي هاي آن را به جان خريدم.

من آدم سـياسي نيستم، معلم بوده ام و مي مانم.
اما، گويا دوستان سازمان تربيت بدني و هيئت مديره موافق نظر رئيس جمهور نبودند و خيلي از مشكلات ناشي از اين مسئله است.
كاشاني با بيان اين كه هيئت مديره درخواست غيراصولي داشت، در مورد جلسه شب گذشته هيئت مديره پرسپوليس گفت:
استيلي كانديداي اصلي سرمربي گري در جلسه حاضرشد و برنامه هاي خود را ارائه كرد.
اما، اعضاي هيئت مديره اعلام كردند كه دستياران سرمربي را بايد آن ها انتخاب كنند. اين در حالي است كه اين روال در هيچ كجاي دنيا مرسوم و معمول نيست. سرمربي خود كمك هايش را انتخاب مي كند.

منبع : خراسان

M A H R A D
17-06-08, 23:06
کاشانی:اميدوارم از مدير بعدى حمايت بيشترى شود

خبرگزاری پرسپولیس : حبيب كاشانى انگار دلش از اطرافيانش پر است. او پس از كناره گيرى از سمت مديرعاملى پرسپوليس حرف هايى زد كه تا به حال كمتر از او شنيده بوديم.
اگرچه كاشانى تمايلى نداشت همه آنچه كه در وجودش مى گذرد را بيان كند اما همان حرف هايى را هم كه زد، بيانگر خيلى از مسائل بود. صحبت هاى كاشانى را با هم مى خوانيم:

على آبادى مخالفت نكرد
پس از قهرمانى در ليگ برتر و اينكه افشين قطبى حاضر به ادامه همكارى در پرسپوليس نشد، بلافاصله براى حضور پرقدرت در سه جام برنامه ريزى خود را آغاز كرديم اما هنوز نتوانسته ايم سرمربى تيم را انتخاب كنيم، اين يعنى اين كه كادر فنى انتخاب نشده و زمان تمرينات و برنامه بدنسازى تيم به تعويق افتاده است كه اين امر تبعات شديدى را در پى خواهد داشت.
در نشست ديروز بحث هاى مختلفى مطرح شد و پس از اين كه من فراهم نبودن شرايط كار را مطرح كردم، على آبادى اعلام كرد كه مخالف رفتن شما هستم اما اگر صلاح مى دانى من نيز مخالفت نمى كنم.

هيچكس به ما كمك نكرد
ما با حداقل امكانات در سال گذشته پرسپوليس را قهرمان كرديم اما پرسپوليس امسال شرايط ويژه اى دارد و براى حضور در اين سه جام برنامه ريزى قوى مى خواهد. همان گونه كه همگان مى دانند به دليل حجم بالاى كارى آقاى سعيدلو تا يكشنبه شب نتوانستيم جلسه هيات مديره را تشكيل بدهيم. همان گونه كه قطبى تأكيد مى كرد و خواستار امكانات براى فعاليت بود ما از حداقل امكانات برخورداريم. اكنون بايد قرارداد بازيكنان قبلى را تمديد و بازيكنان جديدى را جذب كنيم كه اين بودجه زيادى را مى طلبد. در زمان من كه اين امكانات و شرايط فراهم نشد اميدوارم رفتن من باعث شود كه سازمان و هيات مديره از مدير بعدى حمايت بيشترى كند.
شرايط ادامه كار فراهم نيست
من برنامه داشتم اما شرايط براى ادامه كار فراهم نيست. نمى توانم سرمربى را انتخاب كنم، قرارداد بازيكنان را ثبت كنم، امكانات و پول نداريم، هنوز نتوانسته ام پاداش قهرمانى را پرداخت كنم. ۱۱۲ هزار دلار به قطبى بدهكاريم. آيا با اين شرايط امكان قهرمانى در آسيا وجود دارد

كمك هاى سازمان ناچيز بوده است
سازمان ۶۷۵ ميليون تومان قبل از قهرمانى و ۴۰۰ ميليون تومان پس از قهرمانى كمك كرده است. اين رقم ۱۵ تا ۲۰ درصد بودجه سال ۸۵ است! اين در حالى است كه چهار ميليارد تومان از منابع غير دولتى طى سال گذشته براى باشگاه درآمدزايى شده است.

من سربازم
من سربازم، براى حضور در پرسپوليس از سوى رييس جمهور به من تكليف شد و من با كمال ميل پذيرفتم و سختى هاى آن را به جان خريدم. من آدم سياسى نيستم، معلم بوده و مى مانم اما گويا دوستان موافق اين انتصاب نبودند و خيلى از مشكلات ناشى از اين مسأله است.

درخواست هاى هيات مديره غيراصولى بود
استيلى كانديداى اصلى سرمربيگرى در جلسه حاضر و برنامه هاى خود را ارايه كرد اما اعضاى هيات مديره اعلام كردند كه دستياران سرمربى را بايد آنها انتخاب كنند. اين در حالى است كه اين روال در هيچ كجاى دنيا مرسوم و معمول نيست. سرمربى خود كمك هايش را انتخاب مى كند. من فكر نمى كنم كه هيات مديره با استيلى مخالف باشد اما به دنبال اين است كه دستيارهاى او را انتخاب كند.

از اين به بعد فقط هوادارم
با توجه به اينكه على آبادى استعفاى من را پذيرفته است، پنج شنبه و جمعه به عنوان يك هوادار در مراسم جشن قهرمانى پرسپوليس شركت خواهم كرد! از همه عزيزان تقاضا مى كنم كه گفتار و رفتار بد من را ببخشند. از رسانه هاى گروهى، هواداران، كارمندان باشگاه، بازيكنان، هيات مديره، محمد على آبادى و افشين قطبى تشكر مى كنم و از اين به بعد به عنوان يك هوادار و خدمتگزار در شوراى شهر در خدمت پرسپوليس خواهم بود.

با همه بازيكنان صحبت شده است
با تمام بازيكنان براى تمديد قراردادشان صحبت شده است و مشكلى وجود ندارد. همچنين با بيك زاده و عليرضا محمد قرارداد داخلى بسته شده است و برنامه ريزى براى اردوى بدنسازى تيم در كيش نيز صورت گرفته است.

پرسپولیس نیوز

M A H R A D
17-06-08, 23:09
تجمع هواداران كاشاني مقابل سازمان تربيت بدني

خبرگزاري پرسپوليس: اين هواداران كه نسبت به قبول استعفاي حبيب كاشاني از سوي مسئولان سازمان تربيت بدني معترضند، قصد دارند روز آينده با حضور در سازمان تربيت بدني اعتراض خود را اعلام كنند.

قرار است اين تجمع ساعت 10 روز آينده مقابل دفتر باشگاه پرسپوليس برگزار شود و طبق برنامه هواداران هنگام نماز ظهر جهت متقاعد كردن علي آبادي براي مخالفت با استعفاي كاشاني راهي سازمان تربيت بدني شوند.

كاشاني با بيان مناسب نبودن شرايط از سمت خود استعفا كرد.

از تمام هواداران پرسپوليس درخواست داريم تا در اين تجمع شركت كنند و اعتراض خود را نسبت به اين تصميم بيان كنند.
آدرس : خیابان شیخ بهایی شمالی، میدان پیروزان، کوچه پانزدهم، پلاک 19

پرسپولیس نیوز

=====

بعد از سالها یک مدیرعامل خوب و موفق پیدا کرده بودیم که اونم از دستمون پرید

کمکهایی که سازمان تربیت بدنی امسال به پرسپولیس کرد فقط چیزی حدود 15% کمکهای سال 85 (انصاری فرد) بود

ای کاش حمایت بیشتری از حاج حبیب میشد:1. (28):

سپاس

M A H R A D
23-06-08, 13:11
خبرگزاري پرسپوليس : "داريوش مصطفوي" به عنوان مديرعامل جديد باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) منصوب شد.

داريوش مصطفوي، رييس اسبق فدراسيون فوتبال كه امروز طي حكمي از سوي "محمد علي آبادي" به عنوان عضو هيات مديره باشگاه پيروزي تهران منصوب شده بود، به سمت مديرعامل اين باشگاه برگزيده شد.

امروز (يك‌شنبه) رييس سازمان تربيت بدني محمد حسين نژاد فلاح، محمد جعفر فرخ زادي، سيد داريوش مصطفوي و محمد آخوندي را به عنوان اعضاي هيات مديره پيروزي منصوب کرد.

پيش از اين علي سعيدلو، حبيب كاشاني، حسن بيادي،‌ محمد حسين نژاد فلاح و محمد جعفر فرخ زادي اعضاي هيات مديره پيروزي بودند.

پس از انتصاب اعضاي جديد،‌ بعدازظهر امروز نشست هيات مديره در محل سازمان تربيت بدني تشكيل شد كه نخستين اولويت آنها انتخاب مديرعامل بود كه با تاييد همه اعضا، داريوش مصطفوي به عنوان مديرعامل جديد باشگاه پيروزي منصوب شد.

=========

تومیسلاو ایویچ اصلی ترین گزینه سرمربیگری پرسپولیس

خبرگزاری پرسپولیس : داریوش مصطفوی مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس از تومیسلاو ایویچ به عنوان گزینه اصلی سرمربیگری فصل آینده پرسپولیس نام برد.

به گزارش خبرگزاری پرسپولیس ، پس از انتخاب مجید فرخزادی ، داریوش مصطفوی ، محمد آخوندی و محمد حسین نژاد فلاح به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، نخستین نشست هیئت مدیره عصر امروز در محل سازمان تربیت بدنی برگزار شد و در پایان داریوش مصطفوی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس انتخاب شد.

در این نشست همچنین مجید فرخزادی به عنوان سخنگوی باشگاه و هیئت مدیره انتخاب و معرفی شد. قبل از این از فرخزادی به عنوان گزینه اصلی مدیرعاملی نام برده می شد.

در این نشست در مورد سرمربی فصل آینده پرسپولیس نیز بحث و گفتگو شد که داریوش مصطفوی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس تومیسلاو ایویچ را به عنوان گزینه اصلی به اعضای هیئت مدیره پیشنهاد داد که اعضا پس از موافقت ضمنی به مصطفوی ماموریت دادند تا مذاکراتی را با این مربی کهنه کار و سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان انجام دهد.

پرسپولیس نیوز

murizaki_2000
23-06-08, 13:33
ايويچ مگه هنوز زنده است ؟؟!!! مي تونه سرپا وايسه ؟؟!!! قراره چقدر بده تا سرمربي بشه ....... !!! حتما" استيلي هم دستيارشه و .....
با انتخاب داريوش خان مصطفوي احتمالا" از فصل آينده آبي مي پوشيم ..... اين هم از اون اتفاقاتيه كه تو ايران فقط ميافته ..... يه استقلالي مدير عامل پرسپوليس شد !!!!!!!!!!!!!!!1

M A H R A D
23-06-08, 14:09
ايويچ مگه هنوز زنده است ؟؟!!! مي تونه سرپا وايسه ؟؟!!! قراره چقدر بده تا سرمربي بشه ....... !!! حتما" استيلي هم دستيارشه و .....
با انتخاب داريوش خان مصطفوي احتمالا" از فصل آينده آبي مي پوشيم ..... اين هم از اون اتفاقاتيه كه تو ايران فقط ميافته ..... يه استقلالي مدير عامل پرسپوليس شد !!!!!!!!!!!!!!!1
فکر کنم داره نفسهای آخرش رو میکشه!! :1. (38):

ولی چند سال قبل هم در زمان غمخوار قرار بود بیاد پرسپولیس که نشد... ( غیر از اون یکسال قبل تیم ملی! )

الان دارم سوابقشو نگاه میکنم بدک نیست ولی مصطفی دنیزلی بهترین گزینه است

نمیدونم چرا اینا توجهی نمیکنن ؟!

Mehdi_Full
23-06-08, 21:17
بله بهترین گزینه خارجی مصطفی دنیزلی هست

اما مصطفوی گزینه خوبی به نظر نمیاد

M A H R A D
24-06-08, 13:09
ببینید درسته که هزارتا حرف پشت سر مصطفوی هست که ایشون استقلالی هست و ... (حتی وقتی پرسپولیس رو در مقابل استقلال 3-0 بازنده اعلام کردند، زمان ریاست فدراسیون ایشون بود)

ولی به نظر من باید فرصت داد. بهتره زود قضاوت نکنیم

مگه یادمون رفته وقتی حبیب کاشانی اومد چه سر و صداهایی به پا شد که اینو ما نمیخوایم! این آقا سـیاسیه!

ولی دیدیم که علی رغم همه حرف و حدیثها اومد و پرسپولیس رو بعد از چند سال قهرمان کرد

حالا هم بهتره زود قضاوت نکنیم و البته یه چیزی رو نباید فراموش کنیم و اون هم اینه که هرگز نباید از نفوذ داریوش مصطفوی در AFC غافل باشیم

==========

سرمربي پرسپوليس امروز مشخص مي‌شود

خبرگزاري پرسپوليس: هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس تهران ، انتخاب سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه را به امروز (سه شنبه) موکول کرد.

نخستين نشست هيات مديره جديد باشگاه پرسپوليس تهران عصر ديروز (دوشنبه) با حضور تمامي اعضا در محل اين باشگاه تشکيل شد. در اين جلسه ،‌ "داريوش مصطفوي"‌ مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس ، گزارشي از مذاکرات خود با بازيکنان را به اعضاي هيات مديره ارائه کرد.

در اين نشست در خصوص سرمربي آينده تيم فوتبال پرسپوليس بحث و تبادل نظر شد که در نهايت مقرر گرديد اين موضوع در نشست فردا مورد بررسي دقيق تر قرار گيرد.

همچنين در اين جلسه ، قرارداد باشگاه پرسپوليس با شرکت آلفا مطرح و قرار شد که باشگاه شرايط اعزام تيم فوتبال پرسپوليس به کشورهاي کانادا و آمريکا را پيگيري کند.

=====

حضور ايويچ در پرسپوليس منتفي است

خبرگزاری پرسپولیس : هيئت مديره جديد باشگاه پرسپوليس، روز گذشته از مذاكره با توميسلاو ايويچ مذاكراتي را آغاز كرده‌اند.

داريوش مصطفوي كه مسئوليت اصلي مذاكره با سرمربي كروات را بر عهده دارد. اعلام كرد كه ايويچ خواسته پرسپوليس را نپذيرفته است و بنابراين حضورش در اين تيم منتفي است.

M A H R A D
25-06-08, 13:29
احمدرضا عابدزاده ، مربی دروازه بانهای پرسپولیس!

توافقات اولیه را با مصطفوی انجام داده ام / به خاطر مردم به پرسپولیس برمی گردم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان سابق تیم پرسپولیس تهران در رابطه با آخرین وضعیتش برای پیوستن به پرسپولیس گفت: خوشبختانه توافقات اولیه را با مصطفوی انجام داده ام و طی یکی دو روز آینده وضعیتم به طور کامل مشخص خواهد شد.

احمدرضا عابدزاده روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود: من همه چیز را به مدیریت باشگاه موکول کرده ام و منتظر جواب آنها خواهم ماند و به احتمال زیاد تا دو روز آینده وضعیت مشخص خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مدیران پرسپولیس در انتخاب کادر پرسپولیس وقت را تلف می کنند به ایسکانیوز گفت: به هرحال این کادر مدیریتی به تازگی شکل گرفته است و طبیعی است که چند روزی طول بکشد تا کارها را به دست بگیرند.

عابد زاده دلیل حضورش را در پرسپولیس علاقه مردم دانست وگفت: من به خاطر مردم و خوشحالی آنها قصد بازگشت دارم و اگر این اتفاق بیفتد برنامه های ویژه ای برای این تیم دارم.

منبع : ایسکانیوز

======

تمرينات پرسپوليس تا انتخاب سرمربی زير نظر افشين پيروانی برگزار خواهد شد.

"افشين پيروانی" به عنوان مربی تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شده است.

به گزارش خبرنگار آفتاب به نقل از ايسنا، پس از انتخاب "داريوش مصطفوی" به عنوان مديرعامل جديد پرسپوليس، رايزنی‌های مختلفی برای انتخاب سرمربی آينده‌ی اين تيم با حضور كليه‌ی اعضای هيات مديره انجام شد.

با تعدادی از مربيان مذاكراتی صورت گرفته كه با توافق انجام شده "افشين پيروانی" مربی سابق تيم ملی، قرار است به عنوان مربی در فصل جديد پرسپوليس را همراهی كند.

مصطفوی نشست‌هايی را با حميد استيلی، مربی فصل قبل پرسپوليس داشت كه دو طرف به توافق نرسيدند و ظاهرا ادامه‌ی حضور استيلی در پرسپوليس منتفی است.

آخرين تصميم هيات مديره پرسپوليس انتخاب سرمربی ايرانی است كه مذاكرات اوليه با گزينه مورد نظرشان انجام شده و در انتظار پاسخ اين مربی هستند.

اگر پاسخ اين مربی مثبت باشد امروز سرمربی پرسپوليس معرفی خواهد شد.

از سوی ديگر اگر پروسه انتخاب سرمربی طولانی شود، تمرينات پرسپوليس تا انتخاب سرمربی زير نظر افشين پيروانی برگزار خواهد شد.

منبع : ایسنا

Galaxy
25-06-08, 14:35
احمدرضا عابدزاده ، مربی دروازه بانهای پرسپولیس!

توافقات اولیه را با مصطفوی انجام داده ام / به خاطر مردم به پرسپولیس برمی گردم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان سابق تیم پرسپولیس تهران در رابطه با آخرین وضعیتش برای پیوستن به پرسپولیس گفت: خوشبختانه توافقات اولیه را با مصطفوی انجام داده ام و طی یکی دو روز آینده وضعیتم به طور کامل مشخص خواهد شد.

احمدرضا عابدزاده روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود: من همه چیز را به مدیریت باشگاه موکول کرده ام و منتظر جواب آنها خواهم ماند و به احتمال زیاد تا دو روز آینده وضعیت مشخص خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مدیران پرسپولیس در انتخاب کادر پرسپولیس وقت را تلف می کنند به ایسکانیوز گفت: به هرحال این کادر مدیریتی به تازگی شکل گرفته است و طبیعی است که چند روزی طول بکشد تا کارها را به دست بگیرند.

عابد زاده دلیل حضورش را در پرسپولیس علاقه مردم دانست وگفت: من به خاطر مردم و خوشحالی آنها قصد بازگشت دارم و اگر این اتفاق بیفتد برنامه های ویژه ای برای این تیم دارم.

منبع : ایسکانیوز

======

تمرينات پرسپوليس تا انتخاب سرمربی زير نظر افشين پيروانی برگزار خواهد شد.

"افشين پيروانی" به عنوان مربی تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شده است.

به گزارش خبرنگار آفتاب به نقل از ايسنا، پس از انتخاب "داريوش مصطفوی" به عنوان مديرعامل جديد پرسپوليس، رايزنی‌های مختلفی برای انتخاب سرمربی آينده‌ی اين تيم با حضور كليه‌ی اعضای هيات مديره انجام شد.

با تعدادی از مربيان مذاكراتی صورت گرفته كه با توافق انجام شده "افشين پيروانی" مربی سابق تيم ملی، قرار است به عنوان مربی در فصل جديد پرسپوليس را همراهی كند.

مصطفوی نشست‌هايی را با حميد استيلی، مربی فصل قبل پرسپوليس داشت كه دو طرف به توافق نرسيدند و ظاهرا ادامه‌ی حضور استيلی در پرسپوليس منتفی است.

آخرين تصميم هيات مديره پرسپوليس انتخاب سرمربی ايرانی است كه مذاكرات اوليه با گزينه مورد نظرشان انجام شده و در انتظار پاسخ اين مربی هستند.

اگر پاسخ اين مربی مثبت باشد امروز سرمربی پرسپوليس معرفی خواهد شد.

از سوی ديگر اگر پروسه انتخاب سرمربی طولانی شود، تمرينات پرسپوليس تا انتخاب سرمربی زير نظر افشين پيروانی برگزار خواهد شد.

منبع : ایسنا

صد رحمت به استیلی :whistle:

M A H R A D
25-06-08, 15:05
صد رحمت به استیلی :whistle:
فعلا مربی هستند این دو!

سرمربی انتخاب نشده! ( البته طبق گفته هیئت مدیره سرمربی هم انتخاب شده و امروز اسمشو رو میگن!)

سپاس

Shahryar
25-06-08, 18:38
قطبی مربی پرسپولیس شد دوباره ! ( خبر قطعی نیست اما بچه ها میگند ! )

Mahdi_Moosavi
25-06-08, 20:27
مدير برنامه هاي قطبي در باشگاه پرسپوليس حاضر شد

خبرگزاری پرسپولیس : امروز نماينده افشين قطبي به محل باشگاه مراجعه كرد و مراحل انجام تسويه حساب قطبي انجام شد.
با توجه به شرايط موجود تسويه حساب كامل با سرمربي سابق انجام شد و قطبي ديگر هيچ طلبي از سرخ پوشان ندارد.
امروز همچنين در جلسه هيئت مديره در خصوص احتمال بازگشت قطبي به پرسپوليس بحث و تبادل نظر انجام شد.

===================

wow....... ! :gasp:

Mahdi_Moosavi
25-06-08, 20:29
نام سرمربي پرسپوليس شنبه اعلام مي شود

خبرگزاری پرسپولیس : مجيد فرخزادي گفت: پس از جلسات متعدد با اعضاي هيئت مديره، كانديداي اصلي سرمربيگري تيم پرسپوليس روز شنبه پس از عقد قرارداد به صورت رسمي معرفي خواهد شد.
جلسه هيئت مديره امروز در دفتر داريوش مصطفوي،‌ مدير عامل باشگاه برگزار شد.

M A H R A D
28-06-08, 16:21
خبرهای ضد و نقیضی از باشگاه به گوش میرسه

ولی اونهایی که قطعی شده اینه که افشین پیروانی به عنوان مربی و احمدرضا عابدزاده به عنوان مربی دروازه بانها انتخاب شدند. همچنین پرویز کماسی هم مربی بدنساز تیم شده

جالبه بدونید که یکی از کاندیداهای سرمربیگری پرسپولیس، زاکرونی هست!!

در هر صورت به نظر من بهتره سرمربی پرسپولیس با اولویت، یکی از اینا باشه :

1. افشین قطبی
2. مصطفی دنیزلی
3. مجید جلالی

======

دیروز هم مصطفوی اعلام کرد که 99% از مذاکرات با افشین قطبی انجام شده و موفقیت آمیز بوده (باید ببینیم اون 1% چی میشه:1. (38):)

حتی گفتش که بزرگترین مشکل قطبی در مورد خانوادش هست که حتی پرسپولیس اعلام کرده که همسر قطبی میتونه در خود باشگاه بعنوان مدیر روابط بین الملل کار کنه!

اگه دوباره تاخیر ایجاد نشه ، امروز / امشب نام سرمربی پرسپولیس اعلام میشه (در حالیکه هیئت مدیره گفته که سرمربی پرسپولیس یک بمب خبری خواهد بود!!)

سپاس

Shahryar
28-06-08, 16:33
خبرهای ضد و نقیضی از باشگاه به گوش میرسه

ولی اونهایی که قطعی شده اینه که افشین پیروانی به عنوان مربی و احمدرضا عابدزاده به عنوان مربی دروازه بانها انتخاب شدند. همچنین پرویز کماسی هم مربی بدنساز تیم شده

جالبه بدونید که یکی از کاندیداهای سرمربیگری پرسپولیس، زاکرونی هست!!

در هر صورت به نظر من بهتره سرمربی پرسپولیس با اولویت، یکی از اینا باشه :

1. افشین قطبی
2. مصطفی دنیزلی
3. مجید جلالی

======

دیروز هم مصطفوی اعلام کرد که 99% از مذاکرات با افشین قطبی انجام شده و موفقیت آمیز بوده (باید ببینیم اون 1% چی میشه:1. (38):)

حتی گفتش که بزرگترین مشکل قطبی در مورد خانوادش هست که حتی پرسپولیس اعلام کرده که همسر قطبی میتونه در خود باشگاه بعنوان مدیر روابط بین الملل کار کنه!

اگه دوباره تاخیر ایجاد نشه ، امروز / امشب نام سرمربی پرسپولیس اعلام میشه (در حالیکه هیئت مدیره گفته که سرمربی پرسپولیس یک بمب خبری خواهد بود!!)

سپاس

همسر قطبی که قدمش روی چشم آقایون هست مشکل خود قطبی هست :1. (38):

M A H R A D
29-06-08, 15:21
به علت ادامه مذاکرات باز هم اعلام نام سرمربی به تاخیر افتاد

به افشین قطبی هم تا سه شنبه مهلت دادند که جواب نهایی خودشو اعلام کنه

========

مشكل خانوادگي و ترديد قطبي در پاسخ قطعي

خبرگزاري فارس: مشكل خانوادگي باعث شده تا افشين قطبي نتواند پاسخ قطعي به پيشنهاد پرسپوليس دهد و خواستار زمان بيشتري شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، مذاكره براي بازگرداندن افشين قطبي به تيم پرسپوليس با جديت در حال پيگيري است. مهدي حاجي باقر، مدير برنامه‌هاي قطبي در اين زمينه شرايط را براي بازگرداندن سرمربي سرخ‌پوشان را دنبال مي‌كند.

وي در زمينه آخرين صحبت‌هايش با قطبي، گفت: وي به مسئولان پرسپوليس تا كنون پاسخ نهايي نداده است؛ حتي شب گذشته در اين مورد تاكيد كرد به زمان بيشتري نياز دارد.

حاجي‌باقر عنوان كرد: مسئولان پرسپوليس تا روز سه‌شنبه به وي فرصت داده‌اند. بنابر اين، بايد تا 2 روز آينده تكليفش را براي بازگشت يا عدم بازگشت مشخص كند.

مدير برنامه‌هاي قطبي خاطر نشان ساخت: با توجه به شرايط فعلي، مذاكرات طرفين همچنان ادامه دارد. نمي‌توانم پاسخي قطعي در اين زمينه بگويم.

وي راجع به شرايط كلي سرمربي فصل گذشته پرسپوليس، گفت: قطبي براي بازگشت دوباره به تهران مشكل خانوادگي‌اش را مطرح كرده است.

وي علاقه زيادي براي كار در پرسپوليس دارد؛ اما مي‌خواهد قبل از سفرش به تهران مسايل را برطرف كند. اگر چه مشكل خانوادگي وي بسيار جدي است. وي اصرار دارد قبل از سفر به ايران، اين مشكل را برطرف كند.

منبع : فارس

سپاس

M A H R A D
29-06-08, 15:29
خبر جدیدتر !

افشين قطبي با اختيار تام مي‌آيد

همه چيز آماده است؛ آماده براي استقبال دوباره از افشين قطبي در پرسپوليس.

همان مربي كه به يكباره ساز جدايي سر داد و رفت. او رفت تا در ادامه اين رفتن‌ها كاشاني و استيلي هم رفتني شوند. البته نه اينكه رفتن اين 2 نفر خودخواسته باشد؛ آنها به بيرون از باشگاه پرسپوليس تبعيد شدند تا علي‌آبادي، دست‌هاي خودش را آلترناتيو آنها كند. دست‌هايي كه اين روزها بدجور مي‌خواهند خودشان را ثابت كنند. يكي از اين پارامترهاي اثبات هم برگرداندن افشين قطبي است. حالا به هرقيمتي و هر بندي كه افشين مي‌خواهد.

حاجي باقر، وكيل قطبي كه اين روزها زياد حول و حوش هيأت‌مديره پرسپوليس ديده مي‌شود، شب گذشته از بسته جديد پيشنهادي مصطفوي خبر داد و گفت: «پيشنهاد جالب توجهي را از سوي هيأت‌مديره جديد پرسپوليس گرفتيم. با هربندي كه گفته بوديم موافقت كرده‌اند و چيزي نمانده.» او كه در چند روز گذشته هر نوع پيشنهاد به قطبي از سوي باشگاه پرسپوليس را رد مي‌كرد، انگار از دور جديد مذاكرات جواب مثبت گرفته بود كه دوباره سؤال خبرنگار همشهري را رد نكرد.

حاجي باقر كه در دفعات قبل تسويه‌حساب مالي را چاشني اين مذاكرات مي‌دانست، اين بار با لحني نرم گفت: «خيلي به اين قرارداد اميدواريم. تمام نكاتي كه گفته بوديم را در قرارداد آورده‌اند. به عبارت ديگر ريز زندگي افشين در اين قرارداد هست. از هزينه اجاره ساختمان قطبي بگيريد تا راننده و تلفن او.»

وقتي اين مسائل از سوي حاجي باقر حل شده به حساب مي‌آيد، پس نبايد سر مسائل مالي مشكلي داشته باشند. پس طبيعي بود كه او از شرايط بهتر پيش پرداخت‌ها و قسط‌ها بگويد. اما او از مسائل ديگري هم پرده برداشت كه شايد در هفته بعد به سوژه اول مطبوعات كشورمان بدل شود. اينكه افشين قطبي در انتخاب دستيارانش اختيار تام دارد. پس اگر بعد از آمدن او، پيرواني، عابدزاده و كماسي را نديديد، زياد تعجب نكنيد. اين يكي از بندهاي قرارداد جديد قطبي با پرسپوليس است.

البته اضافه كنيد به اينها بازيكنان ياغي را. همان بازيكناني كه برايش دردسر درست مي‌كردند. حاجي‌باقر كه مدت قرارداد افشين را 2 ساله مي‌داند، در مورد مبلغ قرارداد هم گفت: «مبلغ قرارداد نزديك به 800هزار دلار است كه در قرارداد چگونگي پرداختش مشخص شده است.»

هرچند فاكتورهايي كه از زبان وكيل قطبي بيان مي‌شود، به‌ نوعي فشار هواداران براي بازگرداندن سرمربي سابق است، اما با توجه به خوشحالي حاجي‌باقر و لبخندي كه برلبان داشت، از بازگشت او به پرسپوليس خبر مي‌دهد. وكيل در مورد زمان انتقال اين پيشنهادات رسمي گفت: «ديروز پيشنهادات جديد را به قطبي اعلام كردم و تا روز سه‌شنبه منتظر پاسخ او خواهيم بود تا تصميم آخرش را بگيرد.»

داريوش مصطفوي، ‌مديرعامل پرسپوليس تاكيد كرده كه قطبي به‌دليل كمبود وقت بايد تا سه‌شنبه هفته جاري پاسخ نهايي‌اش را ارسال كند. جوابي كه انگار نبايد در مثبت بودن آن شك كرد.

منابع آگاه هم كه اين روزها در تماس با افشين قطبي هستند، اين موضوع را تاييد كرده‌اند. آن گونه كه حاجي‌باقر صحبت مي‌كند و از پذيرش همه شرايط خود و موكلش مي‌گويد، به ‌نظر مي‌رسد تا پايان هفته انتخاب افشين قطبي به‌ عنوان سرمربي پرسپوليس اعلام رسمي شود.

منبع : همشهری آنلاین

======

:1. (5)::1. (5)::1. (5)::1. (5):

M A H R A D
30-06-08, 21:12
به سلامتی یه گزینه دیگه هم به لیست کاندیداهای سرمربیگری اضافه شد و اون کسی نیست جز مصطفی دنیزلی!!

:party:

M A H R A D
03-07-08, 13:28
عزیزان مایه افتخار است که خدمتتون عرض کنم که سرانجام افـشـیـن قــطــبـــی به عنوان سرمربی پرسپولیس ، به این تیم بازگشت!

پ.ن : باشگاه پرسپولیس هنوز این خبر رو بصورت رسمی منتشر نکرده است

امپراطور خوش اومدی!

Shahryar
03-07-08, 13:39
عزیزان مایه افتخار است که خدمتتون عرض کنم که سرانجام افـشـیـن قــطــبـــی به عنوان سرمربی پرسپولیس ، به این تیم بازگشت!

پ.ن : باشگاه پرسپولیس هنوز این خبر رو بصورت رسمی منتشر نکرده است

امپراطور خوش اومدی!

خوب !!! پس تکلیف آسیا و لیگ دیگه هم مشخص شد ! :merci:

Keih@n.G
04-07-08, 09:11
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس خاطر نشان ساخت: در ايران، پرسپوليس تيم محبوب من است. براي اداي دين به سرزمين مادري‌ام و هواداران اين تيم بازگشتم.

وي در مورد همكاري‌اش با مربي جديد پرسپوليس، گفت: شناخت نسبتا خوبي از افشين پيرواني دارم. مي‌دانم يكي از بهترين مربيان ايراني است. بنابراين، مشكلي از كار در كنارش ندارم.

قطبي با اشاره به جذب چند بازيكن جديد براي سرخپوشان، گفت: با توجه به اطلاعاتي كه گرفته‌ام، تا كنون نفراتي كه به اين تيم آمده‌اند، از جمله بازيكناني بودند كه مورد توجه من قرار داشتند.

وي با ابراز عدم شناخت از داريوش مصطفوي، مديرعامل جديد پرسپوليس، عنوان كرد: شناخت چنداني از وي ندارم؛ اما اميدوارم با حضور در تهران و كاركردن در كنارش، روزهاي خوبي را تجربه كنيم.منبع:فارس
------------------------------

پس از مذاكره نماينده باشگاه پرسپوليس در امارات، اين مربي بار ديگر پذيرفت كه مسئوليت هدايت سرخپوشان را در ايران بر عهده داشته باشد. مجيد فرخزادي در گفت و گويي اظهار داشت: مذاكرات با افشين قطبي به خوبي انجام شد و موافقت خود را براي حضور در تيم اعلام كرد.

وي افزود: قطبي در 24 ساعت آينده براي انعقاد قرارداد نهايي و رسمي به ايران سفر خواهد كرد. دستياران وي نيز مشخص شده اند كه پس از ورودش، اعلام خواهند شد.

حسين هدايتي، نماينده باشگاه پرسپوليس امروز در هتل حيات دبي با افشين قطبي براي بازگشت به پرسپوليس مذاكره كرد. سرانجام پس از توافق نهايي بين طرفين، سرمربي فصل پيش سرخپوشان پذيرفت كه بار ديگر سرمربي اين تيم تهراني باشد.منبع: پرسپوليس نيوز

----------------------------

خبرهاي پيشين

افشين قطبي با اختيار تام مي‌آيد

همه چيز آماده است؛ آماده براي استقبال دوباره از افشين قطبي در پرسپوليس.

همان مربي كه به يكباره ساز جدايي سر داد و رفت. او رفت تا در ادامه اين رفتن‌ها كاشاني و استيلي هم رفتني شوند. البته نه اينكه رفتن اين 2 نفر خودخواسته باشد؛ آنها به بيرون از باشگاه پرسپوليس تبعيد شدند تا علي‌آبادي، دست‌هاي خودش را آلترناتيو آنها كند. دست‌هايي كه اين روزها بدجور مي‌خواهند خودشان را ثابت كنند. يكي از اين پارامترهاي اثبات هم برگرداندن افشين قطبي است. حالا به هرقيمتي و هر بندي كه افشين مي‌خواهد.
حاجي باقر، وكيل قطبي كه اين روزها زياد حول و حوش هيأت‌مديره پرسپوليس ديده مي‌شود، شب گذشته از بسته جديد پيشنهادي مصطفوي خبر داد و گفت: «پيشنهاد جالب توجهي را از سوي هيأت‌مديره جديد پرسپوليس گرفتيم. با هربندي كه گفته بوديم موافقت كرده‌اند و چيزي نمانده.» او كه در چند روز گذشته هر نوع پيشنهاد به قطبي از سوي باشگاه پرسپوليس را رد مي‌كرد، انگار از دور جديد مذاكرات جواب مثبت گرفته بود كه دوباره سؤال خبرنگار همشهري را رد نكرد.
حاجي باقر كه در دفعات قبل تسويه‌حساب مالي را چاشني اين مذاكرات مي‌دانست، اين بار با لحني نرم گفت: «خيلي به اين قرارداد اميدواريم. تمام نكاتي كه گفته بوديم را در قرارداد آورده‌اند. به عبارت ديگر ريز زندگي افشين در اين قرارداد هست. از هزينه اجاره ساختمان قطبي بگيريد تا راننده و تلفن او.»
وقتي اين مسائل از سوي حاجي باقر حل شده به حساب مي‌آيد، پس نبايد سر مسائل مالي مشكلي داشته باشند. پس طبيعي بود كه او از شرايط بهتر پيش پرداخت‌ها و قسط‌ها بگويد. اما او از مسائل ديگري هم پرده برداشت كه شايد در هفته بعد به سوژه اول مطبوعات كشورمان بدل شود. اينكه افشين قطبي در انتخاب دستيارانش اختيار تام دارد. پس اگر بعد از آمدن او، پيرواني، عابدزاده و كماسي را نديديد، زياد تعجب نكنيد. اين يكي از بندهاي قرارداد جديد قطبي با پرسپوليس است.
البته اضافه كنيد به اينها بازيكنان ياغي را. همان بازيكناني كه برايش دردسر درست مي‌كردند. حاجي‌باقر كه مدت قرارداد افشين را 2 ساله مي‌داند، در مورد مبلغ قرارداد هم گفت: «مبلغ قرارداد نزديك به 800هزار دلار است كه در قرارداد چگونگي پرداختش مشخص شده است.»
هرچند فاكتورهايي كه از زبان وكيل قطبي بيان مي‌شود، به‌ نوعي فشار هواداران براي بازگرداندن سرمربي سابق است، اما با توجه به خوشحالي حاجي‌باقر و لبخندي كه برلبان داشت، از بازگشت او به پرسپوليس خبر مي‌دهد. وكيل در مورد زمان انتقال اين پيشنهادات رسمي گفت: «ديروز پيشنهادات جديد را به قطبي اعلام كردم و تا روز سه‌شنبه منتظر پاسخ او خواهيم بود تا تصميم آخرش را بگيرد.»
داريوش مصطفوي، ‌مديرعامل پرسپوليس تاكيد كرده كه قطبي به‌دليل كمبود وقت بايد تا سه‌شنبه هفته جاري پاسخ نهايي‌اش را ارسال كند. جوابي كه انگار نبايد در مثبت بودن آن شك كرد.
منابع آگاه هم كه اين روزها در تماس با افشين قطبي هستند، اين موضوع را تاييد كرده‌اند. آن گونه كه حاجي‌باقر صحبت مي‌كند و از پذيرش همه شرايط خود و موكلش مي‌گويد، به ‌نظر مي‌رسد تا پايان هفته انتخاب افشين قطبي به‌ عنوان سرمربي پرسپوليس اعلام رسمي شود

فانکس

Mehdi_Full
04-07-08, 15:00
بسیار عالیست که قطبی باز هم میاد به تیم قرمزها :1. (10):

خب باید امسال بازی دو تیم پایتخت با وجود قطبی و قلعه نوعی خیلی قشنگ از آب دربیاد :1. (23):

M A H R A D
05-07-08, 20:32
حسين هدايتي، نماينده باشگاه پرسپوليس امروز در هتل حيات دبي با افشين قطبي براي بازگشت به پرسپوليس مذاكره كرد.

بچه ها شاید این هدایتی رو نشناسید ولی به نظر من یکی از ثروتمندترین آدمای ایرانه!!

در یک گفتگو هم اظهار داشته که با خرج خودش تیم رو میبره فرانسه !!

خدا را شکر این فصل از نظر مالی مشکل خاصی نداریم

از نظر کادر فنی هم که فوق العاده عالی هستیم

خب باید امسال بازی دو تیم پایتخت با وجود قطبی و قلعه نوعی خیلی قشنگ از آب دربیاد

احتمالا 8 مرداد ماه شاهد برگزاری سوپر جام بین پرسپولیس و استقلال خواهیم بود

سپاس

M A H R A D
05-07-08, 20:39
چند تا خبر مهم از نقل و انتقالها :

محسن خلیلی قراردادش رو تمدید کرد

نیکبخت هم همینطور

ابراهیم توره ( مهاجم گلزن پیکان ) به پرسپولیس پیوست

محمد پروین به پرسپولیس پیوست

=====

عکسهایی از بازگشت امپراطور و حضور در تمرینات پرسپولیس :

پیش بسوی آســیــا

سپاس

Musketeer™ Pro
07-07-08, 20:56
آقا محمد پروین اومد؟! دمش گرم!! خبر رسمیش جایی هست؟!

SOHR@B
07-07-08, 23:24
کریمی چی شد میاد؟

M A H R A D
08-07-08, 13:58
آقا محمد پروین اومد؟! دمش گرم!! خبر رسمیش جایی هست؟!
تا اونجایی که من میدونم قطعی شده بود... نمیدونم شاید اینم زیرآبی رفته مثل بیک زاده و عباسفرد و ...:wink:

کریمی چی شد میاد؟

علی کریمی هنوز وضعیتش مشخص نیست. تنها چیزی که قطعیه اینه که فعلا با تیمش 1 سال دیگه قرارداد داره!

سپاس

M A H R A D
08-07-08, 14:30
ميثاق معمارزاده به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست

خبرگزاري پرسپوليس : ميثاق معمارزاده دروازه‌بان فصل گذشته‌ي تيم فوتبال سايپاي تهران پس از توافق با مسوولان باشگاه پرسپوليس با عقد قراردادي يك ساله به اين تيم تهراني پيوست.

قرارداد "معمارزاده" داخلي است و قرار است پس از انعقاد قرارداد با يك تيم دسته يك، به عنوان بازيكن غير ليگ برتري جذب پرسپوليس شود.

معمار زاده جانشین رودباریان در تیم پرسپولیس خواهد بود.

=====

علي كريمي و مقدمات انتقال به پرسپوليس

خبرگزاري پرسپوليس ‌: كریمی كه یك سال دیگر با القطر قرارداد داشت به دلیل عملكرد ضعیف نتوانست رضایت مسئولان باشگاه را جلب كند و برای جدایی با این تیم به توافق رسیده كه به زودی قطعی خواهد شد.

این در حالی است كه باشگاه قطری از خرید روژر بازیگردان برزیلی از تیم گرمیو خبر داده است.
بدین ترتیب پرسپولیس می تواند بدون پرداخت وجهی به باشگاه قطری علی کریمی را به خدمت بگیرد.
این بازیكن كه 6 بازی ملی در كارنامه دارد جانشین كریمی خواهد شد.

منبع : پرسپولیس نیوز

سپاس

murizaki_2000
08-07-08, 15:39
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

الونگ الونگ، بازيكن كامروني فصل پيش پرسپوليس به طور رسمي از اين تيم جدا شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ الونگ امروز با داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه تهراني ديدار و گفت‌وگو كرد. او در اين ديدار ادعا كرد 70 هزار دلار از باشگاه پرسپوليس طلب‌كار است. اين در حالي بود كه داريوش مصطفوي با نشان دادن قرارداد اين بازيكن گفت تمام مبلغ قرارداد الونگ 90 هزار دلار بوده است.

ظاهرا قرار است اين بازيكن از طريق فدراسيون فوتبال پيگير مطالبات خود باشد.

"مصطفوي" درباره‌ي ادامه‌ي حضور "الونگ" در پرسپوليس به ايسنا گفت: با توجه به آنكه الونگ آسيب ديده است و تا سه ماه ديگر قادر به بازي نخواهد بود، با وجود علاقه‌اش به بازي نمي‌توان او را در پرسپوليس نگه داشت.

وي تاكيد كرد: بايد جدايي الونگ را از پرسپوليس قطعي دانست.

murizaki_2000
08-07-08, 15:39

مدير برنامه‌هاي "حوار ملامحمد" از علاقه‌مندي اين بازيكن براي حضور در فوتبال ايران و بازي در باشگاه پرسپوليس خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازيكن عراقي در روزهاي آينده به ايران سفر خواهد كرد تا پاي ميز گفت‌وگو با پرسپوليس بنشيند.

سرخ‌پوشان پايتخت هم موافقت خود را براي انجام اين گفت‌وگو اعلام كرده‌اند.

حوار ملامحمد طاهر، بازيكن 27 ساله‌ي عراقي است كه در شهر موسل به دنيا آمده است. او در پست مهاجم دوم بازي مي‌كند و از سال 2008 در باشگاه قطري الخور توپ مي‌زند. باشگاه‌هاي قبلي او القوا، الانصار و العين بوده است. او براي يك فصل هم در تيم آپولون قبرس بازي كرده است.

حوار محمد يكي از مهمترين بازيكنان عراق در رسيدن به قهرماني در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا در سال 2007 بود. 67 بازي ملي و 15 گل زده يكي ديگر از افتخارات اين بازيكن عراقي است.

murizaki_2000
08-07-08, 15:40

قرارداد "فرزاد آشوبي" با باشگاه مس كرمان از سوي كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال ملغي اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال پس از بررسي اعتراضات صورت گرفته به صحت قرارداد "فرزاد آشوبي" با باشگاه مس كرمان؛ اين قرارداد را رسما ملغي اعلام كرد.

بر اساس اين گزارش، ظاهرا مسوولان باشگاه كرماني با " فرزاد آشوبي" در تهران قرارداد منعقد كرده بودند و اين موضوع نيز برخلاف مقررات آيين‌نامه‌ي انضباطي است كه در نهايت اين كميته تصميم گرفت تا قرارداد "آشوبي" با باشگاه مس را فسخ شده اعلام كند.

به گزارش ايسنا، قرارداد باشگاه مس با فرازد آشوبي با حضور رييس هيات فوتبال كرمان در تهران به امضا رسيده است. در حالي كه بايد اين قرارداد در محل هيات فوتبال استان كرمان ثبت مي‌شد كه كميته‌ي انضباطي با توجه به ماده‌ي 10 و 11 آيين نامه‌ي انضباطي به صورت رسمي راي به فسخ قرارداد جديد فرزاد آشوبي با باشگاه مس كرمان داده است.

پس از بازگشت "افشين قطبي" به تيم فوتبال پرسپوليس تهران اين مربي خواهان بازگشت فرزاد آشوبي به تيم پرسپوليس شده بود كه به نظر مي‌رسد با راي اعلام شده از سوي كميته‌ي انضباطي، احتمال بازگشت اين بازيكن به باشگاه سابقش قوت گرفته است.

murizaki_2000
08-07-08, 15:41

مبلغ قرارداد "ميثاق معمارزاده" با باشگاه پرسپوليس تهران 220 ميليون تومان است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "ميثاق معمارزاده" دروازه‌بان فصل گذشته‌ي تيم فوتبال سايپا تهران كه امروز با قراردادي داخلي به پرسپوليس پيوست، براي يك فصل بازي در تيم پرسپوليس مبلغ 160 ميليون تومان از اين باشگاه دريافت خواهد كرد.

پرسپوليس 60 ميليون تومان ديگر نيز بابت دريافت رضايت‌نامه‌ي اين بازيكن به باشگاه سايپا پرداخت مي‌كند.

به گزارش ايسنا، هم‌چنين "عباس آقايي" و "حسين كعبي" نيز در حال مذاكره با داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس هستند كه به احتمال زياد در صورت رسيدن به توافق، قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس تمديد خواهند كرد.

murizaki_2000
08-07-08, 15:41

فرازد آشوبي پس از اعلام راي كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال درباره‌ي فسخ قراردادش با باشگاه مس گفت: تا زماني كه رضايت قلبي "پرويز مظلومي" را به دست نياورم، به پرسپوليس بازنمي‌گردم.

فرزاد آشوبي به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: من به باشگاه پرسپوليس علاقه دارم و از ابتدا نيز دوست نداشتم تا از اين تيم جدا شوم اما، شرايطي به وجود آمد كه چاره‌اي به جز جدايي از پرسپوليس براي من باقي نگذاشت. من باشگاه مس را به خاطر پرويز مظلومي انتخاب كردم و اكنون نيز بدون جلب رضايت وي هيچ تصميمي نخواهم گرفت.

وي ادامه داد: فارغ از تمامي بحث‌ها من از نظر اخلاقي به باشگاه مس و به خصوص پرويز مظلومي متعهد هستم و در كنار مباحث قانوني كه مطرح شده است، تاكيد مي‌كنم كه به خاطر مظلومي به مس آمدم و تا زماني كه اين مربي از نظر قلبي راضي نشود، تصميمي براي جدايي از مس نخواهم گرفت.

آشوبي خاطرنشان كرد: علاقه‌ي بسياري دارم كه بار ديگر به پرسپوليس بازگردم و به خاطر برخي مسايل از جمله شرايط خانواده‌ام دوست دارم در تهران بازي كنم اما، اطمينان مي‌دهم تا زماني كه رضايت باشگاه مس را جلب نكنم، به پرسپوليس بازنخواهم گشت.

murizaki_2000
08-07-08, 15:43

سرمربي تيم مس كرمان به شدت از فسخ قرارداد فرزاد آشوبي با اين تيم انتقاد كرد.

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: هنوز چيزي به باشگاه مس ابلاغ نشده و ما نمي‌دانيم كه اصلا چگونه چنين رايي صادر شده است.

وي افزود: پرونده فرزاد آشوبي در اختيار باشگاه مس كرمان است. ما با توافق كامل و بدون هيچ مشكلي آشوبي را به عنوان بازيكن آزاد جذب كرده بوديم.

مظلومي ادامه داد: قرارداد آشوبي در هيات فوتبال استان كرمان ثبت شده است و هيچ اجباري نيز در كار نبوده است.

مظلومي در واكنش به اظهارات "فرزاد آشوبي" مبني بر تعهد اخلاقي به اين مربي نيز گفت: به هيچ عنوان به جدايي آشوبي رضايت نمي‌دهم، خود فرزاد مي‌داند كه ما او را از ميان چهار گزينه كه از بهترين‌هاي فوتبال ايران بودند انتخاب كرديم و اكنون كه هر كدام از آنها به تيم ديگري رفته‌اند؛ نمي‌توانيم آشوبي را از دست بدهيم.

سرمربي مس كرمان افزود: اجازه نمي‌دهيم حق باشگاه مس ضايع شود، ضمن آنكه از پرسپوليس نيز بايد پرسيد كه چگونه بازيكني كه يك ماه در تهران بود و با او قرارداد نمي‌بستيد، ناگهان يك شبه براي اين باشگاه عزيز شده است؟

مظلومي در پايان گفت: به هيچ عنوان اجازه جدايي آشوبي از مس را نخواهم داد.

murizaki_2000
08-07-08, 22:58

حسين كعبي و ابراهيم ميرزاپور، با عقد قرارداد يكساله به سايپا پيوستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسين كعبي و ابراهيم ميرزاپور، شامگاه امروز، سه‌شنبه با حضور در هيات فوتبال استان تهران، رسما قرارداد يكساله‌ي خود را با تيم سايپا منعقد كردند.

پيش از اين قرار بود كعبي به پرسپوليس بپيوندد.

murizaki_2000
08-07-08, 22:59

"عماد محمد رضا" قرارداد خود را با تيم فوتبال سپاهان اصفهان تمديد كرد.

به گزارش ايسنا، مهاجم عراقي سپاهان قرارداد خود را براي يک سال ديگر با تيم فوتبال سپاهان تمديد كرد.

اين قرارداد قابليت تمديد به مدت دو سال را دارد.

عماد رضا عصر امروز با حضور در هيات فوتبال اصفهان قرارداد خود را ثبت كرد.

پيش از اين باشگاه پرسپوليس براي جذب عمادرضا با اين مهاجم مذاكره و به توافق رسيده بود.

murizaki_2000
08-07-08, 23:00

مدير روابط عمومي و بين الملل باشگاه پرسپوليس، صحبت‌هاي "نيک نفس" مدير عامل باشگاه مس کرمان مبني بر مبلغ قرارداد يک ميليارد و دويست ميليون توماني "افشين قطبي" را تکذيب کرد.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، مرتضي ضرابي گفت: با توجه به اينکه باشگاه مس کرمان يک باشگاه دولتي محسوب مي‎شود، مدير عامل اين باشگاه هيچگاه نبايد با عنوان برخي صحبتهاي بدون سند باعث شود تا جو بدي عليه باشگاه پرسپوليس ايجاد شود.

نيك نفس امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا مدعي شده بود كه مبلغ قرارداد قطبي يك ميليارد و 200 ميليون تومان است.

murizaki_2000
08-07-08, 23:01

كريم باقري از مديرعامل باشگاه پرسپوليس درخواست كرد كه مسوولان اين باشگاه بازيكني توانمند در پست هافبك دفاعي جذب كنند.

داريوش مصطفوي با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: در حال حاضر به دنبال يك بازيكن خوب در پست هافبك دفاعي هستيم و حتي كريم باقري به من زنگ زد و گفت كه حتما بازيكني مختص به اين پست را جذب كنيم.

وي افزود: در حال حاضر گزينه‌هايي براي جذب در اين پست در نظر داريم كه اكنون مشغول رايزني و مذاكره با آنها هستيم.

"محمد علوي" جدي ترين گزينه‌ي مدنظر مسوولان پرسپوليس است.

Mehdi_Full
08-07-08, 23:06
میگم امپراطور چقدر شبیه افشین هست ؟ همشهری که هستن

murizaki_2000
09-07-08, 16:31

عباس آقايي به تيم فوتبال سايپا تهران پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عباس آقايي بازيكن فصل گذشته‌ي تيم فوتبال پرسپوليس تهران دقايقي پيش با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد خود را با باشگاه سايپاي تهران ثبت كرد.

عباس آقايي به مدت يك سال به تيم فوتبال سايپا پيوست.

روز سه‌شنبه نيز حسين كعبي از پرسپوليس و ابراهيم ميرزاپور از استيل آذين به سايپا پيوسته بودند.

murizaki_2000
10-07-08, 07:58

محمد پروين به تيم فوتبال سايپا تهران پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) محمد پروين بازيكن فصل گذشته‌ي تيم فوتبال استيل‌آذين تهران با قراردادي دو ساله به تيم فوتبال سايپا تهران پيوست كه اين قرارداد بعداز ظهر امروز در هيات فوتبال استان تهران ثبت شد.

به گزارش ايسنا، عباس آقايي نيز امروز به تيم سايپا پيوست.

murizaki_2000
10-07-08, 07:58

هافبك دفاعي فصل پيش تيم فوتبال پاس همدان به تيم پرسپوليس تهران پيوست.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيدمحمد علوي بازيكن فصل پيش تيم فوتبال پاس همدان با عقد قراردادي يك‌ساله به تيم پرسپوليس پيوست.

اين قرارداد داخلي است و به زودي ثبت مي‌شود.