PDA

مشاهده نسخه کامل : CPU اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار (آموزش Validation و قوانین در پست اول)

صفحات : 1 2 [3]

Aliover
28-11-12, 03:54
منمنون از دوست خوبم آقای اورکلاکر عزیز بابت راهنمایی هاشون.باید بگم من ولید گرفتن رو بلدم ولی خب اشکالاتی داشتم که با راهنمایی های شما رفع شد. من ولید آفلاین گرفته شده بوده رو که در دسکتاب ذخیره کرده بودم رو در هنگام تعویض ویندوز از دست دادم. ولی اینبار اگه وقت داشتم می رم روی فرکانس های بالاتر.:wink:

Aliover
01-12-12, 17:53
اورکلاک سی پی یو AMD Phenom II X3 تا 4510 مگاهرتز!
با سلام خدمت دوستان.بعد از چند وقتی که مشغول درس و دانشگاه بودم فرصتی پیش اومد که دوباره این PC یه کم تنبیه ش کنم که بدونه فاصله ی مرگ و زندگی براش چقدره کمه.خلاصه بدونه که مرگ و زندگیش دسته منه!
برای تست کیس رو به یه جای خنک منتقلش کردیم اونم تو حیاط خونه که دماش به راحتی با سوز و سرماش به 10 درجه سانی گراد می رسه.تو این دما شروع به ور رفتن با بایوس مادربرد کردیم که نهایتا به فرکانس 4510 برای CPU رسیدیم .
وقتی ولتاژ ها رو به رقم های غیر قابل پذیرش اونم رو سوکت چها پین ست می کردم مدام می گفتم که خدایا به CPU من کمک که بتونه تحمل کنه.هی می گفتم آره پسر(CPU) تو می تونی.

:1. (38):

جالبه که تو این تست وقتی که ولتاژ ها رو زیاد می کردیم یاد حرف های نیما می افتادم که مدام می گفت تو این PC رو یه روز منفجرش می کنی من می دونم!

اینم فرکانس CPU=4510 MHz رو ایر با ولتاژ 1.692:wink:

7766

اینم از ولتاژ ها البته یه مرحله قبل از رسیدن به فرکانس 4510.
این ولتاژ ها برا فرکانس 4300 می باشد.

7775

Aliover
10-01-13, 14:23
اورکلاک AMD Phenom II x3 B55 تا فرکانس 4620 روی ایر کولینگ و ولتاژ وحشتناک 1.87 ولت!!!
اینم از نتایج تست:
در این تست دمای مادربرد به 73 درجه رسیده بود و دمای CPU هم بدون هیچ گونه پردازشی به 43 در جه رسیده بود!
البته همین چند دقیقه پیش هم سعی کردم که به فرکانس 4800 اونم با ولتاز 1.92 دست پیدا کنم که نشد.البته دمای هوا هم زیاد سرد نبود باید یه روز که هوا خیلی سرد شد امتحان کنم.
البته دلیل اصلی که تو فرکانس های بالا پایدار نیست از وصل کردن سوکت 4 پین به جای سوکت 8 پین هست.واقعا افسوس می خورم که در موقع انتخاب پاور بی دقتی کردم و فقط به توان خروجی توجه کردم.در حالی که با نمونه 8 پین این پاور تنها 10 هزار تومان تفاوت بود.ولی الآن باید نزدیک به 150 تومن هزینه کنم.
802180228023
اینم از تست Wprimeدر فرکانس 4180!
802480258026
اینم لینک ولید (Only the registered members can see the link).

lorn
13-05-13, 17:37
سلام و عرض ادب
اینم چنتا تست که به ثبت رسیدن

Only the registered members can see the link
رکورد پردازند 955 که تا 6.6 اور شده
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

رکورد wprim با پردازنده 2500k

رکورد super pi با پردازنده 2500k

.D3VIL.
29-06-13, 22:09
FX-8320 @ 5.3GHZ @ Air Cooling (Tuniq 120E)s

5.49GHZهم دارم فعلا در دسترس نیست ( رو یه هارد دیگه )
5.15GHZ با همین وضعیت تست MultiThread پاس میکنه البته به علت قرار داشتن این سیستم داخل کیس مشکل شدید دما وجود داره ، احتمالا رو HP-1216X و با یک فن قویتر بالاتر از این هم تست پاس کنه.

Aliover
24-08-13, 07:05
شرح در FSB
دوستان 2 هفته ای میشه که یه پردازنده 1090 به دستم رسیده که مموری کنترلر قوی داری و تا 485 تا FSB می خوره.
البته رم بنده زیاد جالب نبود و بیش از 432 پیش نرفت.
ولی یکی از دوستان که همین پردازنده رو تست کرده تا 485 FSB براش زده.:wink:

اینم نتایج تست:

لینک ولید:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

لینک HWBot:

hazhar.ghorbani
04-11-13, 20:18
سلام
اینم یه رکورد با وتر کولینگ ساخت خودم و بلاک الومینیوم
9512

lorn
24-11-13, 18:05
سلام و عرض ادب

اینم یه ولید خوب متاسفانه برد یاری نمی کرد و هی اذیت وگرنه رنک رو زده بودیم :1. (11):
البته بگذریم از اینکه عایق کاری بدی هم داشتم :whistle:
در هر حال nex run will be better :lol:

Game Theory`s CPU Frequency score: 5009 mhz with a Pentium E2200 (2.2Ghz) (Only the registered members can see the link(2 .2ghz)_5009_mhz)

Aliover
20-01-14, 11:52
میتونم بگم این 1090 جزو لاو ولتاژ ترین توبان های دنیاست.
گاهی شک میکنم که این پردازنده 45 نانومتری هست.
فکر میکنم 32 باشه.
اینم بگم که این تست رو ایر گرفته شده و دمای محیط کاملا عادی بود.

لینک HWBot :
Aliover`s CPU Frequency score: 4612.51 mhz with a Phenom II X6 1090T BE (Only the registered members can see the link e_4612.51_mhz?recalculate=true)

ایشالا این 1090 بره زیر نیتروژن جزو 10 1090 برتر خواهد شد.

اینم تست مموری کنترلر :

رنک 2 تاپ بیس کلاک در DDR3 روی AMD.
Aliover`s Reference Clock score: 457.04 MHz with a TA890FXE (Only the registered members can see the link z)

Mehran coyote
01-11-14, 23:51
سلام به همه ی اورکلاکی ها
اینم برای من

خنک کننده XSPC RS360

لینک ولید

(Only the registered members can see the link)
بیشتر هم جا داره ولی خب سیستم میخوام دماش همین بمونه:wink:
الان 7 روزه سیستمم با cpu 100 درصد داره رندر میکنه :lol:

تاج
02-11-14, 13:24
اینم یه Phenom x3 720BE ک آنلاک شده و2 سالی با اور مورد استفاده
البته با فن خودش و دمای اهواز
ممنون میشم برای Overبیشتر کمک کنند.:wink:Only the registered members can see the link

alksdj
02-11-14, 15:43
اینم یه Phenom x3 720BE ک آنلاک شده و2 سالی با اور مورد استفاده
البته با فن خودش و دمای اهواز
ممنون میشم برای Overبیشتر کمک کنند.:wink:Only the registered members can see the link
دوست عزیز ممنون میشم مادربورد و مدل پاور رو هم لطف کنید بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

Siamak5561
15-11-14, 02:15

لینک ولید CPU-Z Validator 4.0 (Only the registered members can see the link)

با کولر ThermalRight Macho-hr2

alksdj
15-11-14, 02:39

لینک ولید CPU-Z Validator 4.0 (Only the registered members can see the link)

با کولر ThermalRight Macho-hr2

سلام دوست عزیز
خیلی خوب هست . دو تا سوال داشتم خدمتتون
اولی اینکه این رو توی سایت hwbot ثبت کردین ؟
دوم اینکه اگر عضو اورکلاکر های شهر سخت افزار هستین ممنون میشم نام اکانتون رو بدونم و اگر عضو نیستین میتونید از طریق لینک زیر ثبت نام کنید

با تشکر :give_rose:

Siamak5561
15-11-14, 14:59
سلام دوست عزیز
خیلی خوب هست . دو تا سوال داشتم خدمتتون
اولی اینکه این رو توی سایت hwbot ثبت کردین ؟
دوم اینکه اگر عضو اورکلاکر های شهر سخت افزار هستین ممنون میشم نام اکانتون رو بدونم و اگر عضو نیستین میتونید از طریق لینک زیر ثبت نام کنید

سلام
والا من اورکلاکر نیستم! همینجوری تفننی انجام میدم، سایت hwbot هم باهاش آشنایی ندارم، برای تیم اور هم اگه فرصت کنم ثبت نام میکنم.

alksdj
15-11-14, 17:03
سلام
والا من اورکلاکر نیستم! همینجوری تفننی انجام میدم، سایت hwbot هم باهاش آشنایی ندارم، برای تیم اور هم اگه فرصت کنم ثبت نام میکنم.
ممنون عزیز بابت پاسختون
باز هم خوشحال میشم که عضو تیم بشین
با تشکر:give_rose:

تاج
15-11-14, 19:15
دوست عزیز ممنون میشم مادربورد و مدل پاور رو هم لطف کنید بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

مینبرد MSI Global 790GX-G65 Winki Edition (Only the registered members can see the link-overview)
فعلاپاور گرین480w //البته850واتی هم دارم از مدار خارج کردم

AMD>INTEL
15-11-14, 19:28
مینبرد MSI Global 790GX-G65 Winki Edition (Only the registered members can see the link-overview)

بسیار عالی :11():

alksdj
15-11-14, 19:40

دوست عزیز مادربورد شما خوب هست ولی خنک کننده که استفاده میکنید چی هست چون برای اورکردن بیشتر از این نیاز به یک خنک کننده خوب دارین چون cpu های amd بر خلاف intel خیلی داغ تر هستن و اورکلاک سی پی یو های amd خیلی بستگی به دما داره
عزیز تا چه مقدار میخوایین اورکلاک کنید

Siamak5561
15-11-14, 21:31
من این رکورد رو کجای سایت hwbot باید ثبت کنم؟

alksdj
15-11-14, 21:49
من این رکورد رو کجای سایت hwbot باید ثبت کنم؟
دوست عزیز اول باید ثبت نام کنید بعد از ثبت نام وارد سایت زیر میشوید Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking. (Only the registered members can see the link) بعد وارد Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking. (Only the registered members can see the link) و بعد وارد Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking. (Only the registered members can see the link) و بعد از پر کردن فرم ها ( فرم Hardware رو روی گزینه Enter hardware manually بگذارید )و زدن تیک آخرین گزینه سابمیت خود رو ثبت میکنید

تاج
02-12-14, 13:35
دوست عزیز مادربورد شما خوب هست ولی خنک کننده که استفاده میکنید چی هست چون برای اورکردن بیشتر از این نیاز به یک خنک کننده خوب دارین چون cpu های amd بر خلاف intel خیلی داغ تر هستن و اورکلاک سی پی یو های amd خیلی بستگی به دما داره
عزیز تا چه مقدار میخوایین اورکلاک کنید

کولرcpuهمون فن استوک فابریکه،تو سنسور مقاومتی خود فن هم دست بردم ک نتیجه ش باین شکل شده ک تا40cفن ملایم وبی سروصداست و زیر3000 دور ولی تا45cمیره بالای 4000rpm ووقتی برسه به50 درجه سانتی گراد دورش میرسه به5800rpm ک فوقالعاده برای یه فن بااین ساختار واندازه پرسروصداس
بالی دمای55 درجه هم سیستم برای جلوگیری از خرابی CPU بخواب میره وخاموش ک تا حالا پیش نیومده به این حد برسونمش مگه با تستای سنگین واتاق تنوری///البته بگم پردازنده ای ک دارم تا حالا نسبت به بقیه هم رده هاش و روی این مینبرد خنکتر بوده ک اینم خودش شانسیه///
پس از این نظر ک فنCPUپر هیاهو باشه برام مشکلی نیس/
مونده اینکه هر کاری کردم نتونستم بیشتر از این استیبلش کنم که این مورد کمک شما و الباقی هنرمندا ومتخصصین میطلبه:1. (26):
یعنی همینکه بایوس تنظیم وخروج کردم خطای not OverClock نصیبم میشه:1. (12):

alksdj
02-12-14, 22:41
کولرcpuهمون فن استوک فابریکه،تو سنسور مقاومتی خود فن هم دست بردم ک نتیجه ش باین شکل شده ک تا40cفن ملایم وبی سروصداست و زیر3000 دور ولی تا45cمیره بالای 4000rpm ووقتی برسه به50 درجه سانتی گراد دورش میرسه به5800rpm ک فوقالعاده برای یه فن بااین ساختار واندازه پرسروصداس
بالی دمای55 درجه هم سیستم برای جلوگیری از خرابی CPU بخواب میره وخاموش ک تا حالا پیش نیومده به این حد برسونمش مگه با تستای سنگین واتاق تنوری///البته بگم پردازنده ای ک دارم تا حالا نسبت به بقیه هم رده هاش و روی این مینبرد خنکتر بوده ک اینم خودش شانسیه///
مونده اینکه هر کاری کردم نتونستم بیشتر از این استیبلش کنم که این مورد کمک شما و الباقی هنرمندا ومتخصصین میطلبه:1. (26):

دوست عزیز میشه یک شات از cpu z و یک شات از دما cpu بزارید

PUMAOC
03-12-14, 00:30

به به بچه های اهواز.

alksdj
03-12-14, 00:32
به به بچه های اهواز.

سلام سعید جان خوبی ؟
چه عجب . مامنتظر حضور طوفانی شما هستیم :give_rose:

PUMAOC
03-12-14, 00:35
سلام سعید جان خوبی ؟
چه عجب . مامنتظر حضور طوفانی شما هستیم :give_rose:

درود بر تو مهدی عزیز. تبریک می گم ارتقای درجتو ان شا الله همیشه موفق باشی.

به زودی حمله می کنیم.:Love-ssa~! (1): 4 ever

alksdj
03-12-14, 00:57
درود بر تو مهدی عزیز. تبریک می گم ارتقای درجتو ان شا الله همیشه موفق باشی.

به زودی حمله می کنیم.:Love-ssa~! (1): 4 ever

ممنون سعید جان
به حمد خدا کانتیر هم خریدم انشاالله با یک شروع طوفانی حرکت رو آغاز میکنیم :Love-ssa~! (1):

تاج
24-12-14, 14:48

ali_mohandes
03-01-15, 22:13
سلام من می خوام با نرم افزارCPU-Zرکورد ثبت کنم اما زمانی که روی گزینهSumbitمی زنم بعد 1دقیقه یه ارور میده اینم عکسش
میشه منو راهنمایی کنید؟

alksdj
03-01-15, 22:30
سلام من می خوام با نرم افزارCPU-Zرکورد ثبت کنم اما زمانی که روی گزینهSumbitمی زنم بعد 1دقیقه یه ارور میده اینم عکسش
میشه منو راهنمایی کنید؟

با سلام خدمت علی آقا گل
عزیز شما با برنامه CPU Z یک ولید بگیرید و اون رو سیو کنید بعد از گرفتن ولید و سیو آن رو در این لینک آپبود کنید CPU-Z Validator 3.00 (Only the registered members can see the link) بعد از آن در سایت HWBOT در قسمت
CPU Frequency آن را ثبت کنید

alksdj
03-01-15, 22:33
از این تاپیک هم میتونید استفاده کنید

ali_mohandes
05-01-15, 06:55
سلام ممنون
من ثبت کردم اینم لینک
CPU-Z Validator 4.0 (Only the registered members can see the link)
ولی یه سوال حالا چطوری تویهHWBOTثبتش کنم؟
لینک هارو هم نمی تونم ببینم نمی دونم چرا میگه باید عضو بشی در صورتی که من هستم:1. (27):

alksdj
05-01-15, 11:58
سلام ممنون
من ثبت کردم اینم لینک
ولی یه سوال حالا چطوری تویهHWBOTثبتش کنم؟
لینک هارو هم نمی تونم ببینم نمی دونم چرا میگه باید عضو بشی در صورتی که من هستم:1. (27):

علی آقا گل شما اول وارد سایت HWBOT بشین بعد طبق آموزشی که در پست قبل قرار دادم ولید خودتون رو ثبت کنید
باز هم اگر مشکلی بو در خدمتم

ali_mohandes
06-01-15, 16:19
بابا من نمی تونم لینکش رو ببینم اگه میشه بهم ایمیل بدیداموزشش رو

a.ahmadi219yahoo.com

alksdj
07-01-15, 01:11

a.ahmadi219@yahoo.com (Only the registered members can see the link)

یکی از ساده ترین و پرطرفدار ترین سابمیت ها این تست است.
ابتدا نرم افزار cpu-z را باز می کنید و دکمه F7 از کیبورد یا Validate از صفحه جاری نرم افزار را فشار می دهیم.
نکته: در صورتی که F7 زده شود، فرکانس جاری پردازنده به صورت لحظه ای در مسیر جاری خود برنامه CPU-Z با پسوند .CFG ذخیرده می شود. این روش در ثبت رکورد فرکانس بهترین روش است.

گزینه های اختیاری سبز رنگ می باشد.
پس از این عمل، فایل ولید را باید در سرور نرم افزار آپلود کنید:
به صفحه CPU-Z Validator 3.00 (Only the registered members can see the link) بروید
در قسمت Name نام خودتان، در قسمت Email یک ایمیل و در قسمت CPU-Z File آدرس فایل ولید را در سیستم خود بدهید و در آخر دکمه Validate را بزنید.
در صورتی که از آخرین نسخه استفاده نکرده باشد، نتیجه شما قابل قبول نخواهد بود!
پس از ثبت ، شما به صفحه ولید خود هدایت می شود.
آدرس صفحه را کپی کرده و مراحل زیر را دنبال کنید:
1- به صفحه Submit CPU Frequancy باز گردید (Only the registered members can see the link)
2- در فسمت اول یعنی benchmark score دقیقاً مقدار فرکانسی را که در فایل ولید شما (صفحه ولید شما) موجود است را وارد کنید.
3-در قسمت Hardware گزینه Enter hardware manually را انتخاب کنید
4-در قسمت processor* ابتدا تعداد و سپس نوع پردازنده را دقیقاً انتخاب کنید، در قسمت بعد از @ فرکانس بدست آمده و در آخر نوع کولینگ را انتخاب کنید.
منظور از تعداد ،تعداد واقعی پردازنده می باشد(یعنی در بعضی سرور ها از چند پردازنده استفاده می شود) با تعداد هسته اشتباه نگیرید!!
این قسمت ها اختیاری است:
5- درقسمت videocard ، به ترتیب شرکت سازنده ،نوع کارت گرافیک سایر تنظیمات و نوع کولر را مشخص می کنید.
6- در قسمت Motherboard شرکت سازنده، نام چیپ ست، مدل و نوع کولینگ را مشخص می کنید.
7- در قسمت Memory نوع رم ، شرکت سازنده، نام محصول، حجم و... را مشخص می کنید.
8- در قسمت Disk هم ابتدا تعداد، شرکت، مقدار و ... را مشخص می کنید
9- در بخش Power Supply ابتدا ظرفیت، شرکت، نوع پاور را مشخص می کنید.
10-در قسمت verification در کارد upload verification screenshot: اسکرین شات از نرم افزار را وارد می کنید ( در CPU-Z شما با زدن F8 اسکرین شات میگیرید).
12- در کادر youtube url: که دلخواه است می توانید لینک فیلمی که در یوتیوب آپلود کرده اید را قرار دهید.
13- در قسمت compare url: هم باید لینک صفحه ولید خود را وارد کنید.
14-comment نیز متنی جهت کامنت قرار می دهید( اختیاری)
15- همچنین شما می توانید از محیط تست خود عکس بگذارید، تا 4 عکس مجاز به ارسال هستید.
16-با برداشتن تیک I do NOT want points for this submission. This submission should not contribute to my league position. و تایید قسمت I've read and agreed to the rules for CPU Frequency. Failure to comply to these rules may lead to removal of this submission. گزینه Submit benchmark Results را بزنید.

alksdj
07-01-15, 01:15

a.ahmadi219@yahoo.com (Only the registered members can see the link)

خوب علی آقا گل برای شروع کار عالی بود
میتونی رکود 5600 خودتون رو توی تاپیک زیر هم ثبت کنید

ganboo
07-01-15, 22:50
ولید بنده:
سیستم امضام

ali_mohandes
14-01-15, 12:22
یه تست کوچولوی دیگه هم زدم

lorn
15-01-15, 22:39
نیاز به حمایت کاپیتان های تیم و ایرانی های همیشه در صحنه دارم
هر کسی یکم وجود داره حمایت کنه و به این دو لینک مراجعه کنه :
بترتیب در هر دو لینک حمایت کنید پیشا پیش تشکر از همه

TaPaKaH`s wPrime - 1024m score: 6min 36sec 749ms with a Core 2 E8400 (3.0Ghz) (Only the registered members can see the link(3.0gh z)_6min_36sec_749ms)

Game Theory`s wPrime - 32m score: 12sec 78ms with a Core 2 E8400 (3.0Ghz) (Only the registered members can see the link(3.0 ghz)_12sec_78ms)

YosefFaraji
15-01-15, 23:07
سلام.نظرتون در مورد این اورکلاک چیه؟

YosefFaraji
15-01-15, 23:22
سلام.نظرتون در مورد این اورکلاک چیه؟

آقا مثل اینکه جدی گرفتید؟:whistle: با فتوشاپ دستکاری کردم:lol:

alksdj
15-01-15, 23:49
آقا مثل اینکه جدی گرفتید؟:whistle: با فتوشاپ دستکاری کردم:lol:

fبا سلام خدمت شما دوست عزیز ممنون میشم دیگه از این شوخی های انجام ندین

alksdj
15-01-15, 23:51
نیاز به حمایت کاپیتان های تیم و ایرانی های همیشه در صحنه دارم
هر کسی یکم وجود داره حمایت کنه و به این دو لینک مراجعه کنه :
بترتیب در هر دو لینک حمایت کنید پیشا پیش تشکر از همه

TaPaKaH`s wPrime - 1024m score: 6min 36sec 749ms with a Core 2 E8400 (3.0Ghz) (Only the registered members can see the link(3.0gh z)_6min_36sec_749ms)

Game Theory`s wPrime - 32m score: 12sec 78ms with a Core 2 E8400 (3.0Ghz) (Only the registered members can see the link(3.0 ghz)_12sec_78ms)

با سلام خدمت استاد امیر گل من هم تعجب کردم
اطلاع رسانی میکنم و از همه اساتید اهل فن و کاپیتان ها هم ممنون میشم رسیدگی کنید

YosefFaraji
16-01-15, 00:07
fبا سلام خدمت شما دوست عزیز ممنون میشم دیگه از این شوخی های انجام ندین
چشم.دیگه تکرار نمیشه

.D3VIL.
25-02-15, 14:04
AMD A10 5800K @ 5.15GHZ
MB : Gigabyte A85X-UP4
Cooler : Cooler Master Seidan 240M

atisoc0936
25-02-15, 14:33
i5 4460
water

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link _mhz)

atisoc0936
08-04-15, 11:56

atisoc0936
13-04-15, 10:22

و بهترین امتیازی که این پردازنده داشت
atisoc0936`s XTU score: 1149 marks with a Core i7 4790 (Only the registered members can see the link)

atisoc0936
19-04-15, 16:47

atisoc0936
21-04-15, 16:44
این هم از خرید امروز ما
i5 4690

صرفا برای تست و تعویض با یه 4570 خوشکل و خوش امتیاز D

atisoc0936
30-04-15, 20:03
خوب از شانس 4570 داغونی از آب در اومد
پدرم در اومد تا تست پاس کرد
:1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12):

atisoc0936
02-06-15, 20:59

atisoc0936
08-06-15, 20:33
4770 هم آره Only the registered members can see the link
اینم رنک 2 XTU (Only the registered members can see the link)

farjam1990
20-06-15, 15:10
سلامبعد از مدتها سر و کله زدن با پردازنده های 4770k و 4790k به شدت highvoltage بالاخره یه مورد معمولی هم پیدا کردم که تستش کنم

سیستم تست :
Gigabyte Z97x-SOC
4770k
3x4GB G.skill 2400 +hyperx 1866 @ 2400mhz
Gigabyte 7950

فاصله زیادی داره با پردازنده خوب قدیمیم اما بازم بد نیست :دی

.D3VIL.
07-08-15, 21:51
Intel i7 6700K @ 4.9GHZ

Aliover
01-12-15, 01:25
Intel i7 6700K @ 4.9GHZ

آرمان جان ولتاژ باگه دیگه ؟

.D3VIL.
16-12-15, 11:55
آرمان جان ولتاژ باگه دیگه ؟
آره باگ CPu-Z دیگه :wink:

خبات کریمی
29-04-16, 21:51
Core i7 6700K @ 5001.2 MHz 1.335V
CPU-Z VALIDATOR (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link i7 6700K @ 5001.2 MHz

خبات کریمی
07-05-16, 20:38
Intel Core i7 6700K @ 5100 MHz 1.360V

خبات کریمی
07-05-16, 21:20
Intel Core i7 6700K @ 5201.25 MHz

4 thread:

Aliover
08-05-16, 01:49
Intel Core i7 6700K @ 5201.25 MHz

4 thread:

خبات جان فقط میتونم بگم STOP کن تا به باد نرفته.:1. (28):

خبات کریمی
08-05-16, 08:16
خبات جان فقط میتونم بگم STOP کن تا به باد نرفته.:1. (28):

سلام علی جان
5.2 با ولتاژ 1.410 + تکنیک استاد تک (ظرف یخ) بود
من دیدم همین ولتاژ رو برا 4.8 دادن:1. (26):
دما هم عالی ، صرفا تست کوتاه بود فشار نیاورم زیاد.:give_rose:

lorn
18-05-16, 16:45

Game Theory`s wPrime - 32m score: 6sec 343ms with a Core i3 6100 (Only the registered members can see the link)
Game Theory`s wPrime - 1024m score: 3min 22sec 265ms with a Core i3 6100 (Only the registered members can see the link)
Game Theory`s Geekbench3 - Multi Core score: 13300 points with a Core i3 6100 (Only the registered members can see the link)
Game Theory`s Cinebench - R15 score: 667 cb with a Core i3 6100 (Only the registered members can see the link)
Game Theory`s Cinebench - R11.5 score: 7.41 points with a Core i3 6100 (Only the registered members can see the link)

:great:155:great:

خبات کریمی
05-06-16, 16:35
از این پس رکوردهای ارسالی در این تاپیک با اسم خودتان در کانال تلگرام شهرسخت افزار منتشر می شود:Love-ssa~! (1)::11():

atisoc0936
09-06-16, 17:52
بعد از مدت ها

خبات کریمی
09-06-16, 18:34
بعد از مدت ها

درود مهدی جان
تو کانال شهرسخت افزار منتشر شد
مرسی:give_rose:

alksdj
11-06-16, 09:28
با سلام خدمت دوستان این هم یکسری تست عالی که گرفته شد . یک تشکر ویژه ام باید از امیر جان داشته باشم بابت این تستها
امیر جون خیلی گلی .کارت درسته :Love-ssa~! (1)::give_rose::1. (10)::1. (4)::1. (5)::1. (20):

Game Theory`s HWBOT Prime score: 8047.03 pps with a Core i7 6700K (Only the registered members can see the link .03_pps)
Game Theory`s Cinebench - R11.5 score: 15.15 points with a Core i7 6700K (Only the registered members can see the link k_15.15_points)
Game Theory`s wPrime - 1024m score: 1min 43sec 301ms with a Core i7 6700K (Only the registered members can see the link min_43sec_301ms)
Game Theory`s Geekbench3 - Multi Core score: 25521 points with a Core i7 6700K (Only the registered members can see the link 7_6700k_25521_points)
Game Theory`s wPrime - 32m score: 3sec 276ms with a Core i7 6700K (Only the registered members can see the link c_276ms)

خبات کریمی
11-06-16, 11:36
با سلام خدمت دوستان این هم یکسری تست عالی که گرفته شد . یک تشکر ویژه ام باید از امیر جان داشته باشم بابت این تستها
امیر جون خیلی گلی .کارت درسته :Love-ssa~! (1)::give_rose::1. (10)::1. (4)::1. (5)::1. (20):

Game Theory`s HWBOT Prime score: 8047.03 pps with a Core i7 6700K (Only the registered members can see the link .03_pps)
Game Theory`s Cinebench - R11.5 score: 15.15 points with a Core i7 6700K (Only the registered members can see the link k_15.15_points)
Game Theory`s wPrime - 1024m score: 1min 43sec 301ms with a Core i7 6700K (Only the registered members can see the link min_43sec_301ms)
Game Theory`s Geekbench3 - Multi Core score: 25521 points with a Core i7 6700K (Only the registered members can see the link 7_6700k_25521_points)
Game Theory`s wPrime - 32m score: 3sec 276ms with a Core i7 6700K (Only the registered members can see the link c_276ms)

:1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (16):
:Love-ssa~! (1):

AMD>INTEL
11-06-16, 12:53
تبریک به مهدی جان و امیر جان :11():.بسیار عالی

alksdj
13-06-16, 22:37
با سلام خدمت دوستان
این هم یک تست عالی
Game Theory`s XTU score: 354 marks with a Core i3 3210 (Only the registered members can see the link alculate=true)

atisoc0936
15-06-16, 14:06
بالاترم میزد ولی حسش نبود *)*

I M A N
13-08-16, 00:20
سلام این هم تست سیستم جدید من

برای اولین تست اورکلاکش با ولتاژ اولیه ۱.۳

Intel Core i5 6400 @ 4508.14 MHz

I M A N
13-08-16, 00:28
Intel Core i5 6400 @ 4508.14 MHz (Only the registered members can see the link)
تست CINEBENCH R15

Only the registered members can see the link(7)_thumb.jpg (Only the registered members can see the link(7).jpg) Only the registered members can see the link(9)_thumb.jpg (Only the registered members can see the link(9).jpg) Only the registered members can see the link(10)_thumb.jpg (Only the registered members can see the link(10).jpg)

خبات کریمی
13-08-16, 10:21
سلام این هم تست سیستم جدید من

برای اولین تست اورکلاکش با ولتاژ اولیه ۱.۳

Intel Core i5 6400 @ 4508.14 MHz

درود
امروز رکوردهای شما در کانال تلگرام شهرسخت افزار منتشر میشه.
:give_rose::great:

Mansouri.h
13-08-16, 12:25
:great: عالیییییییی
با این تاپیک خیلی حال میکنم . (خودم که بلد نیستم :Love-ssa~! (1):)

lorn
12-11-16, 13:24
با تشکر از شرکت گیگابایت :great:
که این مادربرد و چیپست(6950x) رو در اختیار بنده قرار دادن امیدوارم با rerun بعدی بتونم رکوردها رو بهبود بدم

Game Theory`s XTU score: 3275 marks with a Core i7 6950X (Only the registered members can see the link)
Game Theory`s PiFast score: 12sec 310ms with a Core i7 6950X (Only the registered members can see the link)
Game Theory`s SuperPi - 1M score: 6sec 880ms with a Core i7 6950X (Only the registered members can see the link)
Game Theory`s XTU score: 3275 marks with a Core i7 6950X (Only the registered members can see the link)
Game Theory`s HWBOT Prime score: 10646.83 pps with a Core i7 6950X (Only the registered members can see the link)

rez
14-11-16, 01:31
سی پی یو 4670k روی فرکانس 4600Mhz با ولتاژ1.32

16451

تست cpu با 3dMark-Vantage روی فرکانس 4400Mhz

16452

تست cpu مختلف با vantage
16453

kankees
09-12-16, 22:29

farjam1990
03-01-17, 20:49
تست با 7700k

* نمیدونم چرا عکس attach نمیشه :| فعلا روی یک آپلود سنتر دیگه گذاشتم بعدا عوض میکنم

farjam1990
04-01-17, 04:42
تست با 7700k

* نمیدونم چرا عکس attach نمیشه :| فعلا روی یک آپلود سنتر دیگه گذاشتم بعدا عوض میکنم

خب یه کم با تنظیمات ور رفتم و نتیجه شد :

5 گیگاهرتز با ولتاژ 1.264 و پاس کردن تست cinebench با دمای نسبتا" مناسب:Love-ssa~! (1):

پ.ن
ممنون میشم یکی از دوستان آدرس آپلود سنتر سایت رو برام بذاره :lol:

AMD>INTEL
04-01-17, 12:53
اپلود عکس هم تو شهر سخت افزار روی insert image کلیک کن و در قسمت upload from my computer عکس را اضافه کن و اپلود میشه به راحتی .

lorn
04-01-17, 14:29
خب یه کم با تنظیمات ور رفتم و نتیجه شد :

5 گیگاهرتز با ولتاژ 1.264 و پاس کردن تست cinebench با دمای نسبتا" مناسب:Love-ssa~! (1):

پ.ن
ممنون میشم یکی از دوستان آدرس آپلود سنتر سایت رو برام بذاره :lol:
فوق العاده ست خیلی پردازنده لو ولتاژی
برام خیلی جالبه تو سری اسکای لیک خیلی سی پی یو تست کردم و چندین سی پی خریدم تا سی پی یو که بتونه 5 بزنه پیدا کنم. و در بهترین حالت ممکن پردازنده ای پیدا کردم که 5 گیگاهرتز رو با ولتاژ 1.47 کاملا استیبل بود.
ولی با توجه به تستهای دوسته خوبم فرجام این پردازنده واقعا نظرمو جلب کرد که دوباره شروع کنم بخرم . هی بخرم هی بخر :lol::lol::lol:

تشکر فرجام عزیز بابت تستهای خوبت

farjam1990
05-01-17, 04:13
اپلود عکس هم تو شهر سخت افزار روی insert image کلیک کن و در قسمت upload from my computer عکس را اضافه کن و اپلود میشه به راحتی .

سلام بهادر جان
من هم همون رو مثل خیلی جاهای دیگه امتحان کردم اما پس از انتخاب عکس هیچ اتفاقی نمی افته :1. (28):
اینجا :

حتی نیم ساعت هم ولش میکنم و همینطوری باقی می مونه

فوق العاده ست خیلی پردازنده لو ولتاژی
برام خیلی جالبه تو سری اسکای لیک خیلی سی پی یو تست کردم و چندین سی پی خریدم تا سی پی یو که بتونه 5 بزنه پیدا کنم. و در بهترین حالت ممکن پردازنده ای پیدا کردم که 5 گیگاهرتز رو با ولتاژ 1.47 کاملا استیبل بود.
ولی با توجه به تستهای دوسته خوبم فرجام این پردازنده واقعا نظرمو جلب کرد که دوباره شروع کنم بخرم . هی بخرم هی بخر :lol::lol::lol:

تشکر فرجام عزیز بابت تستهای خوبت
سلام امیر جان
به نظر میاد پردازنده خوبی باشه البته باید دید که پردازنده های دیگران به چه شکل هست
آخرین تستی که با بورد AORUS Z270 Gaming 5 زدم نتیجه شد فرکانس 5.1 با ولتاژ 1.32 برای تست Cinebench
عکس :

alksdj
05-01-17, 10:50
تست با 7700k

سلام
آقا فرجام گل خوبی عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدی که با چه کولینگی این تستها رو زدی
:give_rose::Love-ssa~! (1):

AMD>INTEL
05-01-17, 12:23
سلام بهادر جان
من هم همون رو مثل خیلی جاهای دیگه امتحان کردم اما پس از انتخاب عکس هیچ اتفاقی نمی افته :1. (28):
اینجا :

حتی نیم ساعت هم ولش میکنم و همینطوری باقی می مونه

سلام امیر جان
به نظر میاد پردازنده خوبی باشه البته باید دید که پردازنده های دیگران به چه شکل هست
آخرین تستی که با بورد AORUS Z270 Gaming 5 زدم نتیجه شد فرکانس 5.1 با ولتاژ 1.32 برای تست Cinebench
عکس :

سلام برادر
مشکلی نداره . وقتی آدرس عکس را بزنی . بعد گزینه upload file رو بزنی به راحتی اضافه میشه

به این شکل فرجام جان
17130

farjam1990
09-01-17, 11:10
سلام برادر
مشکلی نداره . وقتی آدرس عکس را بزنی . بعد گزینه upload file رو بزنی به راحتی اضافه میشه

به این شکل فرجام جان
17130

احتمالا مشکل از نت یا بروزر من هست... چون وقتی عکس رو select میکنم هیچ button ای برای OK کردن وجود نداره و اگر هم به حال خودش رهاش کنم اتفاقی نمی افته و هیچی attach نمیشه

AMD>INTEL
09-01-17, 12:59
احتمالا مشکل از نت یا بروزر من هست... چون وقتی عکس رو select میکنم هیچ button ای برای OK کردن وجود نداره و اگر هم به حال خودش رهاش کنم اتفاقی نمی افته و هیچی attach نمیشه

بله فرجام جان احتمالا ایراد از مرورگرت باشه .

farjam1990
15-01-17, 14:06
سلام
آقا فرجام گل خوبی عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدی که با چه کولینگی این تستها رو زدی
:give_rose::Love-ssa~! (1):

سلام
سلام شرمنده یادم رفت جواب بدم
در تست ها از coolermaster 240 استفاده کرده بودم عزیز دل

Ae_245
06-03-17, 23:16
امروز یه حالی به کیس قدیمیم دادم ...
اساتید اگر نظری دارید که بتونم بهتر انجام بدم ممنون میشم ( اولین بارمه اور کلاک میکنم :lol: )

Intel Pentium E2200 @ 2794.05 MHz - CPU-Z VALIDATOR (Only the registered members can see the link)

lorn
07-03-17, 21:37
امروز یه حالی به کیس قدیمیم دادم ...
اساتید اگر نظری دارید که بتونم بهتر انجام بدم ممنون میشم ( اولین بارمه اور کلاک میکنم :lol: )

Intel Pentium E2200 @ 2794.05 MHz - CPU-Z VALIDATOR (Only the registered members can see the link)
تبریک

vcore رو تا 1.4 افزایش بدید در صورت در دسترس بودن ولتاژ های Pll و Vtt در بایوس این ارقام رو براشون ست کنید
vtt=1.4
pll=1.6
در صورتی که فن استوک اصلی داشته باشید در حالت 3 گیگاهرتز به راحتی می تونید استفاده کنید و فن بهتر مساوی فرکانس بالاتر
فقط حواستون به رم و ضریبش باشه که بیش از حد بالا نره چون ممکن باعث ناپداری بشه

salar.sa
07-03-17, 21:44

18044
اون جایی که علامت زدم کلیک کنی اپلود میشه خیلی بریخه منم اول نمیتونستم پیداش کنم :1. (27):

Mrsaeed1992
07-05-20, 03:50
سلام اگه میشه بگین مقدار این پارامتر هارو چقدرانتخاب کنم من تجربه کافی برای اورکلاک رو ندارم راهنماییم کنید ممنوناطلاعات سیستممو میذارم23539

Mrsaeed1992
07-05-20, 03:53
سلام اگه میشه بگین مقدار این پارامتر هارو چقدرانتخاب کنم من تجربه کافی برای اورکلاک رو ندارم راهنماییم کنید ممنوناطلاعات سیستممو میذارم23539

23540

23541

23542

2354323543

AMD>INTEL
07-05-20, 08:27

اینجا جای سوال نیست . تاپیک پاسخ دادم اینطوری کسی شما رو راهنمایی نمیکنه .

Mrsaeed1992
07-05-20, 13:39
اینجا جای سوال نیست . تاپیک پاسخ دادم اینطوری کسی شما رو راهنمایی نمیکنه .

خب با توجه با این مقادیر بگین که از یک عدد شروع کنم به بالا تست کنم اون چند تا پارامتر رم رو نمیدونم از چه عددی شروع کنم یا ولتاژ cpu رو

AMD>INTEL
07-05-20, 13:41
خب با توجه با این مقادیر بگین که از یک عدد شروع کنم به بالا تست کنم اون چند تا پارامتر رم رو نمیدونم از چه عددی شروع کنم یا ولتاژ cpu رو

در تاپیک خودتون سوال کنید . راهنمایی لازم در تاپیک رو به شما گفتم . این تاپیک برای سوال شما نیست . محل گذاشتن رکوردهاست .در صورت ادامه اخطار میگیرید .

mushkin
06-01-22, 03:22
Intel Core i7 2600K @ 4717.41 MHz - CPU-Z VALIDATOR (Only the registered members can see the link)

تاج
10-01-22, 05:23
24913

فعلا با کولر استوک
و رقم واقعیش 4.5Ghz ک برای اولی بار تست وور کردم و اینجا خروجی ی فایلو دارم اکسپورت میکنم:lol: