PDA

مشاهده نسخه کامل : [کارت گرافیک گیگابایت]کارت گرافیک GTX 970 Xtreme Gaming

masonhidari
30-11-16, 19:09
با سلام
کارت گرافیکGTX 970 Xtreme Gaming مشکل فن و کنترل فن دارد ، پس از مراجعه با وجود توضیح کامل و حتی نمایش ویدو از مشکل کارت ، مسول مربوطه کارت را بدون مشکل شناسایی کرد و به اینجانب استرداد کردند ، مشکل : فن های کارت در مدت زمانی کوتان با 100% سرعت رسیده و دوباره 0 میشوند ، چراغ های نمایان گر خاموش بودن فن بی ثبات بوده و چشمک میزنند ، کنترل Fan Curve کار نمیکند از نرم افزار های Xtreme Engine , GURU استفاده کرده و آخرین آپدیت NVIDIA را نیز نصب کردم مشکل را در نت نیز جستجو کردم کسان دیگری نیز این مشکل را داشتند و به چند نفر متخصص نیز کارت را نشان دادم که ایشان هم مشکل داشتن کارت را تایید کردند . لطفا این مشکل را پیگیری کنید (از تکنولوژی اسمارت کولینگ نیز اطلاع دارم این مشکل قطعه است نه اسمارت کولینگ)

لینک ویدو در یوتیوب : Only the registered members can see the link
لینک ویدو در آپارات : GTX 970 Xtreme gaming fan problem (Only the registered members can see the link)

کارت رو به تهران ارسال کردند نماینده آواژنگ در مشهد ، یک دی وی دی با چند ویدو اظافه شده و یک نامه توضیحاتی هم همراهش بوده !
الانم که نوشته قطعه در
کالای شما وارد فرایند تعمیر شده است

لطفا پیگیری کنید . همینجوریش 20 روز وقتمو گرفتن ، باز برگشت نزنن بگن مشکل نداره :1. (28): من این کارتو برا گیم و پریویو مکس استفاده میکنم
ممنون:11():

Avajang
30-11-16, 19:20
سلام دوست عزیز
مشخصات و شماره پذیرش را برای ما خصوصی کنید تا از طرف ما هم پیگیری شود . اگر وارد فرایند تعمیر شده است . یعنی در حال حل مشکل کارت شما هستند .
با تشکر :11():

masonhidari
30-11-16, 19:56
ارسال شد . ممنون از شما منتظر نتیجه خوب هستم :great:

masonhidari
04-12-16, 10:17
دوباره همون حرفا رو دارن میزنن ،مثل اینکه قطعه رو پس فرستادن ، اصلا نمیدونم دیویدی و نامه منو فرستادن یا نه ، هرکی یه چیزی میگه ، یکی میگه نفرستادن ، یکی میگه تعمیر شده ، یکی میگه برگردوندن شعبه مشهد چون به شما نزدیک تره ، زنگ زدم تهران برا پیگیری با اینکه گفتم مشهد پیگیر نیست منو وصل نکنین باز منو وصل کرده مشهد حالت کنفرانس بعد خودش قطع کرده :1. (12)::1. (12)::1. (12):، کفرمو در آوردن . نمیدونم با خودشون در مورد مشتری چی فکر میکنن ، از پشت کوه در اومدیم ؟ هیچی حالیمون نمیشه ؟ یا شایدم خودشون نمیفهمن ؟ یا خودشونو به اون راه زدن ؟اصلا گوش هم نمیدن . فعلا منتظر پیگیری دوست عزیز نماینده آواژنگ هستم . وجدانا زور داره مثلا معتبر ترین برند گارانتی ایرانه :1. (34):

دوسال شما خودتون اینو ببینید
این ویدو از مقدار صدای تولیدی تحت فشار کارت به صورت طبیعیه : از 12:20 شروع میشه : Only the registered members can see the link
این ویدو از مقدار صدای تولیدی به صورت دائمی و معمولی که کارت من داره : Only the registered members can see the link

حالا شما قضاوت کنین . میگن مشکلی نیست

Avajang
04-12-16, 12:49
سلام دوست عزیز
مورد شما پیگیری شده و مشخصات ارسال و تماس را برای شما خصوصی کردم .
با تشکر

masonhidari
11-12-16, 17:01
آقا کارت جایگزین فرستادن ، چشمت روز بد نبینه این یکی کلا نابود بودش .
کلی بهم از نظر مالی صدمه وارد شده تو این یک ماهه ، اینو دوباره فرستادم واسه پیگیری
تنها امیدم این دوست عزیزمون که اینجاست به نام آواژنگ هستش ، ویدو مشکلو به محض آپلود شدن لینک میکنم.
:1. (28)::cry:

Avajang
11-12-16, 17:09
سلام دوست عزیز
از طریق اطلاعات تماسی که در خصوصی به شما اعلام شد پیگیری کنید . که به صورت ویژه کارت شما بررسی میشه و اقدامات مقتضی برای کارت گرافیک شما انجام میشود .
با تشکر:11():

masonhidari
11-12-16, 18:09
عزیز الان کارت دست خودشونه . اینم لینک مشکل :
یوتیوب : Only the registered members can see the link
آپارات : Gtx 970 xtreme gaming problems (Only the registered members can see the link)
سریال جدیدو براتون فرستادم . میترسم بگیرم خودم بفرستم دیگه ازم قبول نکنن آخه کارت گارانتیمو بهم برنگردوندن .
ممنون :11()::wink:

Avajang
11-12-16, 18:33
دوست عزیز باید کارت را به آدرسی که عرض کردم تحویل میدادید . پیگیری ها ما برای شما انجام شده بود . قرار شده بود شما کارت را به آدرس مورد نظر ارسال کنید .
با تشکر

masonhidari
11-12-16, 20:20
چشم پس ایندفه کا اومد اگر بازم مشکل داشت میفرستمش خدمت خودتون به همون آدرس و نشانی . ممنون بازم :11():

Avajang
11-12-16, 20:24
چشم پس ایندفه کا اومد اگر بازم مشکل داشت میفرستمش خدمت خودتون به همون آدرس و نشانی . ممنون بازم :11():

خواهش میکنم امیدوارم مشکل این بار حل بشه . اگر نشد کارت را به آدرسی که اعلام کردم بفرستید تا مستقیم رسیدگی کنیم .
موفق و موید باشید .:11():