PDA

مشاهده نسخه کامل : سایت گمراه کننده!

ashkan4030
01-09-16, 13:50
سلام مدتیه دقیقا احساس میکنم ویروسی شده سیستمم چون وقتی مرورگرو باز میکنم یهو ده تا سایت مث پاپ اپ باز میشه و اینم یه نمونش هست که مرورگر میگه سایت گمراه کننده هست..فقط این وسط احساس میکنم یه نفر داره سیستممو هک میکنه و به سیستمم نفوذ پیدا کرده چون وقتی هدفون رو میزارم روی گوشم بعضی مواقع دقیقا مشخصه انگار یکی تو سیستممه و صداهایی میاد از توی هدفون انگار یکی پشت سر هم داره رو پوشه های کامپیوترم کلیک میکنه با موس و اصلا معلوم نیست کیه و چیه!بنظرتون چیکار کنم؟لازمه ویندوزو عوض کنم دوباره؟در ضمن لطفا اگه پیشنهاد انتی ویروس میخواید بگید یه چیزی بگید که رایگان باشه و احتیاج به لاینسس و ...نداشته باشه چون من پول ندارم بدم انتی ویروس بگیرم ..با تشکر
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
01-09-16, 14:43
اون دفعه گفتم از COMODO INTERNET SECURITY استفاده کنید .

unlimited
01-09-16, 15:36

امید جان خسته نباشی . شما از عملکرد کو مو دو مطمئنی ؟ . چون من هم میخوام کو مو دو نصب کنم بجای ناد 32 . بخاطر همین سئوال کردم . آخه یه کم بعیده که نرم افزار رایگان خدمات خوب ارائه بده

AMD>INTEL
01-09-16, 15:55
امید جان خسته نباشی . شما از عملکرد کو مو دو مطمئنی ؟ . چون من هم میخوام کو مو دو نصب کنم بجای ناد 32 . بخاطر همین سئوال کردم . آخه یه کم بعیده که نرم افزار رایگان خدمات خوب ارائه بده

مطمئن نبودم به کسی پیشنهاد نمیدادم دوست خوبم

ashkan4030
01-09-16, 20:03

اره درسته فراموش کرده بودم...همین الان دانلود کردم..ممنون