PDA

مشاهده نسخه کامل : شنود صدای دیگران از راه دور و ویروسی شدن کامپیوتر!

ashkan4030
02-08-16, 09:34
سلام...مدتیه که ارور زیر اکثرا طظاهر میشه روی کامپیوترم
Only the registered members can see the link
به نظر شما ایا ممکنه که کسی چیزی روی کامپیوترم نصب کرده باشه که بتونه از راه صداهای اطرافم رو شنود کنه؟:1. (27):و این که کامپیوترم ویروسی شده کاملا مشخصه چون که وقتی مرورگر رو باز میکنم هر سری چار پنج تا سایت مسخره با هم میاره بدون این که وارد سایتی بشم...واسه اون شنود صداهه باید چیکار کنم و این که یه انتی ویروس خیلی قوی میخوام که فقط مخصوص اینترنت باشه که دیگه وقتی دارم تو نت میگردم و چیزی دانلود میکنه بدافزار و ویروس و...وارد کامپیوترم نشه...چی رو پیشنهاد میدید؟

mohammad-
02-08-16, 12:21
سلام...مدتیه که ارور زیر اکثرا طظاهر میشه روی کامپیوترم
به نظر شما ایا ممکنه که کسی چیزی روی کامپیوترم نصب کرده باشه که بتونه از راه صداهای اطرافم رو شنود کنه؟:1. (27):و این که کامپیوترم ویروسی شده کاملا مشخصه چون که وقتی مرورگر رو باز میکنم هر سری چار پنج تا سایت مسخره با هم میاره بدون این که وارد سایتی بشم...واسه اون شنود صداهه باید چیکار کنم و این که یه انتی ویروس خیلی قوی میخوام که فقط مخصوص اینترنت باشه که دیگه وقتی دارم تو نت میگردم و چیزی دانلود میکنه بدافزار و ویروس و...وارد کامپیوترم نشه...چی رو پیشنهاد میدید؟

برای اینکه از مروگرت بد افزارها پاک بشه نرم افزار adwcleaner رو از لینک زیر دانلود و نصب کن و فکر می کنم که باید موقع نصب آنلاین باشی و موقع scan هم همین طور بعد به طور خودکار ویندوز ریستارت می شه

لینک (Only the registered members can see the link)

بهترین آنتی ویروس هم bitdefender است ولی رایگان نیست

تو آنتی ویروس های رایگان avira و avast بهتر از بقیه هستن که سریال هم نیاز ندارن

اون پیغامی هم که می بینی یک فرمه که با ویژوال استودیو درستش کردن خواستن اذیتت کنن
حالا از کجا می شه فهمید که سرکاریه؟
چون کسی که بخواد از کسی جاسوسی کنه اولا باید اون فرد دارای اطلاعات مهمی باشه و به اصطلاح یه پستی چیزی تو این مملکت داشته باشه که ارزش ریسک کردن و هزینه کردن رو داشته باشه دوم اینکه کسی که بخواد جاسوسی کنه هیچ وقت تو بدافزارش نمی نویسه "شنود صدای دیگران از راه دور"

AMD>INTEL
02-08-16, 12:51
نیاز به اینترنت سکوریتی داری بیت گزینه خوبیه .

ashkan4030
06-08-16, 02:43
نیاز به اینترنت سکوریتی داری بیت گزینه خوبیه .

بیت فاقد هرگونه کرک و یا فعال ساز می‌باشد و در حال حاضر تنها راه استفاده از آن، خرید لایسنس قانونی این نرم افزار می‌باشد!
یه نرم افزار خوب که لاینسس نخواد چی خوبه؟

AMD>INTEL
06-08-16, 04:03
بیت فاقد هرگونه کرک و یا فعال ساز می‌باشد و در حال حاضر تنها راه استفاده از آن، خرید لایسنس قانونی این نرم افزار می‌باشد!

comodo نصب کنید . اینترنت سکوریتیش رایگانه

mahdi5999
06-08-16, 15:08

اکثر نرم افزارای خوب فیری نیستن
هر چقد پول بدی آش میخوری
امنیت شوخی بردار نیست

AMD>INTEL
06-08-16, 17:22
35 هزار تومن در طول یکسال چیزی نمیشه . اگر تقسیم 12 کنید . حدود ماهی 3 تومن . در عوض سیستمتون به مدت یکسال هیچ نوع مشکل ویروسی پیدا نمیکنه .
البته comodo بی نظیره . روی سیستم های زیادی تست کردم و تونسته امنیت رو کامل برقرار کنه .

unlimited
06-08-16, 19:09
35 هزار تومن در طول یکسال چیزی نمیشه . اگر تقسیم 12 کنید . حدود ماهی 3 تومن . در عوض سیستمتون به مدت یکسال هیچ نوع مشکل ویروسی پیدا نمیکنه .
البته comodo بی نظیره . روی سیستم های زیادی تست کردم و تونسته امنیت رو کامل برقرار کنه .
قیمت کومودو رو فرمودید 35 تومن ؟

AMD>INTEL
06-08-16, 19:12
قیمت کومودو رو فرمودید 35 تومن ؟

کومودو رایگانه . پست 5 همین تاپیک رو بخونید