PDA

مشاهده نسخه کامل : استفاده از هارد SSD به عنوان کش در لپتاپ

Ar1ian
21-07-16, 17:05
سلام دوستان روزتون بخیر
من یه لپتاپ دارم که 16 گیگ هارد SSD به عنوان کش داره خواستم ازش استفاده کنم فهمیدم باید ویندوز در حالت Raid نصب شه
سوالی که دارم الان ویندوز به صورت UEFI باید نصب بشه حتماً ؟؟؟
موقع نصب ویندوز و زمان انتخاب درایو به این ارور برخورد کردم

Windows cannot be installed to this disk.This computer's hardware may not supporting booting to this disk.Ensure that the disk's controller in enabled in the computer's bios menu

AMD>INTEL
21-07-16, 17:56
سلام دوستان روزتون بخیر
من یه لپتاپ دارم که 16 گیگ هارد SSD به عنوان کش داره خواستم ازش استفاده کنم فهمیدم باید ویندوز در حالت Raid نصب شه
سوالی که دارم الان ویندوز به صورت UEFI باید نصب بشه حتماً ؟؟؟
موقع نصب ویندوز و زمان انتخاب درایو به این ارور برخورد کردم

Windows cannot be installed to this disk.This computer's hardware may not supporting booting to this disk.Ensure that the disk's controller in enabled in the computer's bios menu
مدل دستگاه؟
چه ویندوزی میخواهی نصب کنی . خیر نیازی به RAID نیست . اون حافظه معمولا برای بافر هست .
از ویندوز 8 به بعد حداقل باید 16 گیگ خالی بطور کامل داشته باشی برای نصب وین .

Ar1ian
21-07-16, 18:15
مدل دستگاه؟
چه ویندوزی میخواهی نصب کنی . خیر نیازی به RAID نیست . اون حافظه معمولا برای بافر هست .
از ویندوز 8 به بعد حداقل باید 16 گیگ خالی بطور کامل داشته باشی برای نصب وین .
درود دوست عزیز ممنون بابت وقتی که میزارید
asus مدل v502 راستش من اول ویندوز رو ، رو حالت AHCI نصب کردم بعدش داخل interl raid technology نتونستم از هارد SSD به عنوان کش استفاده کنم ...
خب تو سایت های خارجی اینطور خوندم که باید رو حالت Raid باشه مثل اینجا (Only the registered members can see the link)
هارد اس اس دی بعد از نصب ویندوز ناشناخته هستش و عملاً هیچ کار مفیدی انجام نمیده

AMD>INTEL
21-07-16, 18:20
درود دوست عزیز ممنون بابت وقتی که میزارید
asus مدل v502 راستش من اول ویندوز رو ، رو حالت AHCI نصب کردم بعدش داخل interl raid technology نتونستم از هارد SSD به عنوان کش استفاده کنم ...
خب تو سایت های خارجی اینطور خوندم که باید رو حالت Raid باشه مثل اینجا (Only the registered members can see the link)
هارد اس اس دی بعد از نصب ویندوز ناشناخته هستش و عملاً هیچ کار مفیدی انجام نمیده

غیر ممکن ناشناخته باشه . چون به عنوان بافر و کش عمل میکنه .نسخه جدید Intel Rapid Storage Technology را از سایت اینتل بگیرید . حتما درایورها را به طور کامل از سایت اسوس دریافت و نصب کنید .

Ar1ian
21-07-16, 18:24
غیر ممکن ناشناخته باشه . چون به عنوان بافر و کش عمل میکنه .
منظورم از ناشناخته اینه که در قسمت Disk managment به صورت Unchalted همچین چیزی ( دقیق کلمش یادم نیست ) بودش ...
خب طبیعتاً کار خاصی نمیکرد
الان من دقیقاً چی کار کنم که بتونم رو حالت Raid ویندوز نصب کنم و در intel raid فعالش کنم ؟

AMD>INTEL
21-07-16, 18:28
منظورم از ناشناخته اینه که در قسمت Disk managment به صورت Unchalted همچین چیزی ( دقیق کلمش یادم نیست ) بودش ...
خب طبیعتاً کار خاصی نمیکرد
الان من دقیقاً چی کار کنم که بتونم رو حالت Raid ویندوز نصب کنم و در intel raid فعالش کنم ؟

توی تنظیمات بایوس دستگاه حالت RAID وجود داره ؟

Ar1ian
21-07-16, 18:32
بله در قسمت Sata Config دو حالت وجود داره AHCI اگه اشتباه نگم با RAID

- - - Updated - - -

در ضمن رو حالت AHCI به راحتی نصب میشه ... اما رو حالت Raid به هیچ وجه نصب نمیشه

AMD>INTEL
21-07-16, 18:33
بله در قسمت Sata Config دو حالت وجود داره AHCI اگه اشتباه نگم با RAID

- - - Updated - - -

در ضمن رو حالت AHCI به راحتی نصب میشه ... اما رو حالت Raid به هیچ وجه نصب نمیشه

در حالت RAID باید درایور ها ADD بشه .تا هارد شناسایی بشه

Ar1ian
21-07-16, 18:34
در حالت RAID باید درایور ها ADD بشه .تا هارد شناسایی بشه
خب من موقع نصب درایو هارو new کردم تا شناسایی بشن ...

AMD>INTEL
21-07-16, 18:38
خب من موقع نصب درایو هارو new کردم تا شناسایی بشن ...

از توی ویندوز با برنامه AIDA64 چیپ مادربرد دستگاه رو بهم بگو تا ببینم چه میشه کرد .
از این روش رفتید
How to: Change SATA Modes After Windows Installation (Only the registered members can see the link)

Ar1ian
21-07-16, 18:40
از توی ویندوز با برنامه AIDA64 چیپ مادربرد دستگاه رو بهم بگو تا ببینم چه میشه کرد .
والا همونطور که عرض کردم الان ویندوز روش نصب نیست !

AMD>INTEL
21-07-16, 18:45
والا همونطور که عرض کردم الان ویندوز روش نصب نیست !

ویندوز 10 رو تست کنید .نباید با نصب درایورهای بصورت کامل این مشکل باشه . یکبار نصب کنید روی حالت AHCI .

Ar1ian
21-07-16, 18:47
ارور میگه که Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's bios menu منظورش دقیقاً چیه که نمیزاره رو درایوم ویندوز نصب کنم

- - - Updated - - -

ویندوز 10 رو تست کنید .نباید با نصب درایورهای بصورت کامل این مشکل باشه . یکبار نصب کنید روی حالت AHCI .
خب روی این سری از لپتاپ ها فقط ویندوز 10 نصب میشه ( بخاطر درایوراش )
4 تا درایو ساختم که به صورت Primary هستند و واسم جالبه که اجازه نصب نمیده ....

AMD>INTEL
21-07-16, 18:49
ارور میگه که Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's bios menu منظورش دقیقاً چیه که نمیزاره رو درایوم ویندوز نصب کنم

- - - Updated - - -

خب روی این سری از لپتاپ ها فقط ویندوز 10 نصب میشه ( بخاطر درایوراش )
4 تا درایو ساختم که به صورت Primary هستند و واسم جالبه که اجازه نصب نمیده ....

روی چه حالتی این پیغام میده؟
AHCI
RAID ?

Ar1ian
21-07-16, 18:52
روی چه حالتی این پیغام میده؟
AHCI
RAID ?
گفتم که رو حالت Raid ! رو حالت AHCI به راحتی نصب میشه

AMD>INTEL
22-07-16, 01:26
تو همون لینکی که دادی روش انتقال از AHCI به RAID بعد از نصب ویندوز را نوشته .

Ar1ian
22-07-16, 17:49
تو همون لینکی که دادی روش انتقال از AHCI به RAID بعد از نصب ویندوز را نوشته .
سلامی مجدد
اون روش برای ویندوز 10 کار نمیکنه و درضمن زمانی که شما ساتا رو ، رو حالت Raid ببرید ویندوز بوت نمیشه ...
مشکلم حل شد ، باید از طریق UEFI دی وی دی رام رو بوت میکردم و ویندوز رو نصب میکردم البته قبلش باید رو حالت معمولی پارتیشن بندی میکردم تا هارو بشناسه ...
ممنون از اینکه وقت گذاشتید

AMD>INTEL
22-07-16, 17:50
سلامی مجدد
اون روش برای ویندوز 10 کار نمیکنه و درضمن زمانی که شما ساتا رو ، رو حالت Raid ببرید ویندوز بوت نمیشه ...
مشکلم حل شد ، باید از طریق UEFI دی وی دی رام رو بوت میکردم و ویندوز رو نصب میکردم البته قبلش باید رو حالت معمولی پارتیشن بندی میکردم تا هارو بشناسه ...
ممنون از اینکه وقت گذاشتید

اوکی . من فکر کردم این کار رو انجام داده اید . چون چیزی نگفتید که روی حالت LEGACY نصب کردید .