PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل اسلحه در Call of Duty Black Ops 3

DOOM999
19-07-16, 18:27
آقایون داداشای گیمر تو این بازی Call of Duty Black Ops 3 چرا نمیشه اسلحه ها رو عوض کرد یا از زمین برداشت اسلحه ها ثابتن راه حلی نداره کلکی کرکی ترفندی فنی فوتی ترینری نداره.لامصب حال کال آف تو AK-47 (Only the registered members can see the link) کلاشه

TechRadar
19-07-16, 19:15
کنار اسلحه میری معمولاً باید دکمه F رو بزنی. معمولاً خود بازی بهت اینطوری میگه:
Press F To Pick Up AK-12
آیا اون دکمه رو میزنی یا نه؟

DOOM999
19-07-16, 19:23
کنار اسلحه میری معمولاً باید دکمه F رو بزنی. معمولاً خود بازی بهت اینطوری میگه:
Press F To Pick Up AK-12
آیا اون دکمه رو میزنی یا نه؟

لامصب این Black Ops 3 نداره این گزینرو من 15 سال گیمرم تاحالا همچین چیزی ندیدم .محدود کرده اسلحرو .به خدا که مسلمون نیستن

TechRadar
19-07-16, 19:25
خب. خودت کنار اسلحه میری (بدون اینکه اون پیام بیاد که از قرار معلوم نمیاد) F رو بزن ببین برش می داره یا نه.

DOOM999
19-07-16, 19:28
خب. خودت کنار اسلحه میری (بدون اینکه اون پیام بیاد که از قرار معلوم نمیاد) F رو بزن ببین برش می داره یا نه.

برنمیداره کلیدهای دیگرو هم امتحانن کردم تو آپشنشم رفتم

TechRadar
19-07-16, 19:42
به نظرم فایل gamefix رو از سایت megagames با توجه به ورژن بازیت بریز ببین چی میشه. (پیشنهاد می کنم از فایل هات بکاپ هم بگیری به مشکل بر نخوری)
به نظرم آپدیت های بازی رو هم بگیر. امیدوارم ویندوزت 10 باشه. چون این بازی روی ویندوز 10 کم دردسر تره.

TechRadar
19-07-16, 23:41
چی شد بالاخره؟ درست شد علی آقا؟

DOOM999
20-07-16, 08:21
چی شد بالاخره؟ درست شد علی آقا؟

نه داداش ردیف نشد .دارم توسایتای خارجی سرچ میکنم

TechRadar
20-07-16, 08:57
رفتم یه سرچی زدم. باید قابلیتی به نام core تو بازی داشته باشی که بتونی اسلحه های دشمن رو برداری. ( فکر کنم برای چالش بازی ساختنش.)

DOOM999
20-07-16, 09:39
رفتم یه سرچی زدم. باید قابلیتی به نام core تو بازی داشته باشی که بتونی اسلحه های دشمن رو برداری. ( فکر کنم برای چالش بازی ساختنش.)

بابا ایول دمت گرم یه تست میکنم

TechRadar
20-07-16, 10:43
نتیجه چی شد؟ درست نشد؟:1. (27):

Haswell
20-07-16, 11:07
کلا Black Ops همینجور پر باگه و دردسره
همینکه برای شما بدون اشکال اساسی اجرا شده خیلی خوش شانسین

لامصب حال کال آف تو AK-47 (Only the registered members can see the link) کلاشه
راستش من حاضرم با سنگ و کلوخ با دشمن بجنگم ولی با AK-47 نه
چون سنگ و کلوخ رو نشانه بگیری بزنی بالاخره از هر 10 تاش دو تا میخوره به هدف ولی قدرت خدا کلاش

DOOM999
20-07-16, 13:09
نتیجه چی شد؟ درست نشد؟:1. (27):

نه دمت گرم

- - - Updated - - -

کلا Black Ops همینجور پر باگه و دردسره
همینکه برای شما بدون اشکال اساسی اجرا شده خیلی خوش شانسین

راستش من حاضرم با سنگ و کلوخ با دشمن بجنگم ولی با AK-47 نه
چون سنگ و کلوخ رو نشانه بگیری بزنی بالاخره از هر 10 تاش دو تا میخوره به هدف ولی قدرت خدا کلاش

ایول. اعتیاد دیگه لامصب .ما به شات گانم راضییم

TechRadar
20-07-16, 14:00
البته اسم قابلیتش cybercore هستش.
اما قابلیت سایبر کر رو باید equip کنی. تازه اون موقع می تونی اسلحه ها رو برداری.
شرمنده نمی تونم فعلاً کمکت کنم چون اصلاً کلاً منو و گیم پلی و ایناش رو ندیدم.

DOOM999
20-07-16, 14:06
البته اسم قابلیتش cybercore هستش.
اما قابلیت سایبر کر رو باید equip کنی. تازه اون موقع می تونی اسلحه ها رو برداری.
شرمنده نمی تونم فعلاً کمکت کنم چون اصلاً کلاً منو و گیم پلی و ایناش رو ندیدم.

دمت گرم چجوری سایبر کر رو equip کنم

TechRadar
20-07-16, 14:38
سلام. رفتم با ps4 گیم نت بازی رو با هزار بد بختی با دسته بازی کردم. اونجا هم نمیشد اسلحه برداشت!!!
دو تا راه داری:
1- با دکمه های بازی یه ذره ور بری. شاید تو منو باشه. این بازی یه منویی دقیقاً شبیه کرایسیس داره. فکر کنم دکمه اش باید دکمه وسط موس باشه.
2- یه ذره بازی کنی و جلوتر بری شاید خود بازی بهت یاد بده.
والا من به شخصه با اسلحه اول بازی مشکلی نداشتم و یاد آور Red Dot Sight های سری مدرن وارفر برام بود. حتی تو Infinite Warfare هم نمیشه اسلحه عوض کرد!
ولی مطمئن هستم با قا بلیتی به نام cybercore می تونی اسلحه دشمن رو برداری.
یکی از انشعابات این قابلیت از کار انداختن لباس دشمن با نیروی ذهن هستش. فکر کنم دیده باشی.

hamed0171
21-07-16, 10:20
دمت گرم چجوری سایبر کر رو equip کنم
منم تو بازی نمی تونستم اسلحه عوض کنم
فقط قبل ورود به مرحله میشد همون جا هم میشه قابلیت روی لباست فعال کنی

DOOM999
22-07-16, 13:21
منم تو بازی نمی تونستم اسلحه عوض کنم
فقط قبل ورود به مرحله میشد همون جا هم میشه قابلیت روی لباست فعال کنی

رفیق شما نسخه بازیت کرک شدست یا اوریجیناله

TechRadar
23-07-16, 12:32
علی عزیز، شما باید قابلیت copycat رو unlock&equip کنی. من این کارو کردم. هر اسلحه ای بخوام بر میدارم.

DOOM999
24-07-16, 01:19
علی عزیز، شما باید قابلیت copycat رو unlock&equip کنی. من این کارو کردم. هر اسلحه ای بخوام بر میدارم.

ایول چطور این کارو کنم یه لینک داره واسه آموزش

TechRadar
24-07-16, 09:56
باشه. ببین اصلاً سخت نیست. یه چند مرحله که جلوتر می ری safehouse هستش. نیازی به باز کردن و اینجور چیزا نیست. خودت اتوماتیک اونجا می ری. توی اون جا یه جورایی توی هال safehouse یه قسمتی هست که با دست نشون داده شده.Loudout Armory
F رو نگه دار. بعد که وارد منوش شدی. می دونی که تجهیزاتی به نام Custom 1 الی Custom 5 داری. هر کدوم رو که خواستی انتخاب کن. مثلاً من Custom 3 رو انتخاب کردم. حالا یه قسمتی توی منوی شخصی سازیش هست که توش نارنجک و اینجور چیزاست. می بینی که سومین ردیفش خالیه. وفتی با موس روش میری یه علامت بعلاوه میاد.(کلیک نکنی فقط موس رو روش نگه دار) بعد کلیک کن و از اونجا قابلیت copycat رو unlock&equip کن.
موفق باشی.