با عرض سلام
من یه هارد 2 ترابایت اکسنرنال توشیبا دارم
یه سری بازی پی اس تری با کامپیوتر روش ریختم و به پی اس 3 هم وصلش کردم و اوکی بود تا همین الانم باهاش بازی میکنیم بعد از 6-7 ماه الان که به کامپیوترم باز وصلش می کنم ...
هارد چراغش روشن میشه لرزش اولیه ش میاد یعنی برق واردش میشه ولی به کامپیوتر وصل نمیشه یعنی صدای بیپشم نمیاد و بعد ار چند دقیقه خاموش میشه....
میخواستم ببینم مشکلش چیه؟ و چطوری باید حلش کنم.
ممنون میشم ازتون
AMD>INTEL
08-07-16, 15:34
با عرض سلام
من یه هارد 2 ترابایت اکسنرنال توشیبا دارم
یه سری بازی پی اس تری با کامپیوتر روش ریختم و به پی اس 3 هم وصلش کردم و اوکی بود تا همین الانم باهاش بازی میکنیم بعد از 6-7 ماه الان که به کامپیوترم باز وصلش می کنم ...
هارد چراغش روشن میشه لرزش اولیه ش میاد یعنی برق واردش میشه ولی به کامپیوتر وصل نمیشه یعنی صدای بیپشم نمیاد و بعد ار چند دقیقه خاموش میشه....
میخواستم ببینم مشکلش چیه؟ و چطوری باید حلش کنم.
ممنون میشم ازتون
میتونه از تبدیل یا برد هارد باشه . بهتره انباکسش کنی و هارد رو مستقیم با ساتا به سیستم وصل کنی ببینی کار میکنه یا نه . اگر جواب داد مبدلش ایراد داره .
faal
08-07-16, 17:03
سلام. یه مشکل نسبتا مشابه هم من دارم، تاپیک جدا نزنم و همین جا مطرح کنم: هارد سیلیکون یک ترا دارم که اطلاعاتش با لپ تاپ قابل دیده شدن هست اما با ویندوز دسکتاپ (سون) دیتکت میشه ولی توی my computer دیده نمیشه. سعی کردم توی دیوایس منیجر که به عنوان usb mass storage device دیده میشه uninstall کنم و با ریستارت مجدد سیستم بلکه درست شناخته بشه که بازم نشد.
mehrunmastadons
08-07-16, 17:22
میتونه از تبدیل یا برد هارد باشه . بهتره انباکسش کنی و هارد رو مستقیم با ساتا به سیستم وصل کنی ببینی کار میکنه یا نه . اگر جواب داد مبدلش ایراد داره .
مساله اینه که به پلی استیشن جواب میده ولی به کامپیوتر جواب نمیده
بصورت نرم افزاری نمیشه کار خاصی کرد؟
AMD>INTEL
08-07-16, 17:28
مساله اینه که به پلی استیشن جواب میده ولی به کامپیوتر جواب نمیده
بصورت نرم افزاری نمیشه کار خاصی کرد؟
اگر این شکل هست برنامه مینی تول پارتشین ویزارد را نصب کن ببین روی اون میشناسه یا نه .
mehrunmastadons
08-07-16, 20:28
اگر این شکل هست برنامه مینی تول پارتشین ویزارد را نصب کن ببین روی اون میشناسه یا نه .
نه چیزی نیاورد
آخه یو اس بی چیزی رو نمیشناسه
رو سه تا لپ تاپ و کامپیوترم امتحان کردم
AMD>INTEL
08-07-16, 20:30
نه چیزی نیاورد
آخه یو اس بی چیزی رو نمیشناسه
رو سه تا لپ تاپ و کامپیوترم امتحان کردم
عجیبه. با کابل USB دیگه تست کنید . خیلی موارد به خاطر کابل هست .
mehrunmastadons
09-07-16, 15:01
عجیبه. با کابل USB دیگه تست کنید . خیلی موارد به خاطر کابل هست .
کابلش مخصوص خودشه مثل بقیه کابلا نیست
فکر می کنید مشکل داشته باشه؟
آخه وصل میشه به پی اس 3
AMD>INTEL
09-07-16, 15:06
کابلش مخصوص خودشه مثل بقیه کابلا نیست
فکر می کنید مشکل داشته باشه؟
آخه وصل میشه به پی اس 3
بله احتمالش هست . خیلی از هاردها به دلیل تفاوت ساختاری روی تلویزیون ها و ستاپ باکس ها شناسایی میشن ولی روی pc مشکل دارند . حتما با یک کابل دیگه تست کنید .
mehrunmastadons
14-08-16, 13:43
بله احتمالش هست . خیلی از هاردها به دلیل تفاوت ساختاری روی تلویزیون ها و ستاپ باکس ها شناسایی میشن ولی روی pc مشکل دارند . حتما با یک کابل دیگه تست کنید .
خوب بالاخره تونستم یه کابل پیدا کنم واسش ولی بازم جواب نداد
مث قبل هارد کار میکنه ولی سیستم نمیشناسش
AMD>INTEL
14-08-16, 15:01
خوب بالاخره تونستم یه کابل پیدا کنم واسش ولی بازم جواب نداد
مث قبل هارد کار میکنه ولی سیستم نمیشناسش